27
sep
Seneste opdatering: 29/9-09 kl. 1332
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kan egentlig ikke fortænke topscorerne i Politikens rundspørge om kulturradikalismens bannerførere i at afvise denne etiket. De ved godt at det er tænkt som et negativt prædikat, og på samme måde ville vores del af blogverdenen sikkert vægre os ved at blive udpeget som højrefløj af disse personer, fordi begrebet her er befængt med stråmænd om hudfarve og kun let skjulte nazisympatier.

Men der er en anden grund til at Seidenfaden, Metz, Jensen m. fl. måske ikke udgør en så klart defineret gruppe, men snarere er omvandrende idealtyper (en oftest hypotetisk repræsentant for en gruppe der besidder alle de træk der karakteriserer gruppen som helhed). Når således Uffe Ellemann mod sin egen opfattelse er blevet grupperet her, afspejler det jo netop det kulturradikale værdisæts almenhed i dag. Jeg har vist flere gange nævnt min egen bevægelse mod borgerligheden, hvor det var noget af en nedtur at opleve at de borgerlige for det meste ikke var – borgerlige. Borgerligheden havde forladt bygningen, og i stedet var kommet en lammende konsensus af pænhed, berøringsangst, handlingslammelse, værdi- og kulturrelativisme, og medløberi. To ord: “Peter” og “Norsk”. Måske kan man sige det på den måde at disse kulturradikale chefideologer bare er den mest selvgode ideologiske fortrop for noget mere alment (LFPC).

Kritikere af kulturradikalismen har udpeget den kulturradikale elite. […]

Lallende rundkredspædagoger, halalhippier og naivt begejstrede globalister. Kulturradikalismen er under heftig beskydning i disse år, og kritikere på højrefløjen bruger i dag ‘kulturradikal’ som skældsord om deres modstandere i den offentlige debat. […]

Politiken har bedt 16 kritikere af kulturradikalismen om udpege de mest markante kulturradikale stemmer i den offentlige debat. De fire personer, som flest nævner, er chefredaktør Tøger Seidenfaden, forfatter Carsten Jensen, forfatter Klaus Rifbjerg og tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen. […]

Tidligere udenrigsminister og Venstreformand Uffe Ellemann-Jensen kan ikke se, at han skulle have noget synderligt at gøre med kulturradikalismen. »Jeg er ikke kulturradikal, jeg er kulturliberal. Jeg opfatter de kulturradikale som sådan nogle, der har svaret på det hele«, siger Uffe Ellemann-Jensen. […]

»Den kulturradikale elite er et propaganda-begreb skabt af de sekteriske præste-fætre, Krarup og Langballe. Dets gennemslagskrafts skyldes udelukkende DF’s magtposition«, mener Seidenfaden. Heller ikke forfatter Carsten Jensen ser en mening i at blive sat i bås som kulturradikal. »Om jeg tilhører den kulturradikale elite eller ej, det aner jeg ikke, og jeg finder det også ganske ligegyldigt. Jeg ser ikke mig selv som andet end Carsten Jensen«, lyder hans korte kommentar til udnævnelsen. […] Højrefløjen: Her er de kulturradikale

I det mentale gated community

Man skulle ikke tro det var muligt i et så afgrænset geografisk område som Danmark at isolere sig fra virkeligheden, men dagens nyheder bekræfter Morten Uhrskovs ord herunder. Intet, absolut intet vil trænge igennem panseret før ‘eliten’ får deres egen hverdag truet og forpestet (LFPC).

[…] Igen i det nyeste skud på DR-drama-stammen, ”Forbrydelsen II”, skal Dansk Folkeparti skildres som et nationalistisk parti på kant af grundloven, suppleret med råddenskab i militæret og højreekstremister, der hader alle fremmede og i øvrigt er nogle skumle sataner.

Og ja, jeg har kun set første afsnit, så historien kan selvfølgelig udvikle sig mere nuanceret og overraskende end som så. Håbet beskæmmer som bekendt ingen.

Så jeg håber på noget mere originalt i blandingen af Sarah Lund vender tilbage fra eksil i ny sweater, et henrettelsesagtigt kvindemord i Mindelunden, en fange med forbindelser til militæret anbragt på forvaringsanstalten i Herstedvester, en Dansk Folkeparti-politiker med ”udansk” adfærd, og en kæk justitsminister med slag i bolledejen. Måtte denne blanding dog resultere i noget mere originalt end endnu en gang højrefløjs-skræmmebilleder og DR-had til Dansk Folkeparti.[…] DR1: Forbrydelsen II

Hykleri I: Ramadan- abstinerede rigmænd og mindreårige

Over 2,000 girls, mostly minors, have flown to the Gulf countries, particularly Dubai, in the last three days, presumably to provide entertainment and sex after the strict abstinence of the Ramzan month. Another 1,000 girls are scheduled to leave in the next couple of days. The girls say they have been hired to dance in bars in Dubai, but they could very well double up as prostitutes for well-paying clients.

The girls dance to the tunes of the operators once they reach Dubai because their passports are taken away to ensure the girls don’t escape and are completely at the mercy of the operators. Sources in travels and tours admit there has been a significant rise of female passengers traveling economy class to New Delhi and Chennai in the past few days. The girls are carted off from Chennai and New Delhi airports because there are stringent checks at the Mumbai airport. Sex Feast — Underage Girls Flown to Dubai as Ramzan Abstinence Ends.

Der findes flere dokumentarer om den arabiske sexindustri, blandt andre FRONTLINE/World | Dubai: Night Secrets. Nu vi er ved emnet, lad os tage Aftonbladets tyndeste: Danmark på väg att förbjuda sexköp. Det er nu nok at stramme Mette Frederiksens indflydelse, men vi takker for indsatsen til højnelse af Danmarks  moralske stade.

Hykleri II: “Provokeret” af højhælede sko i Bryssel

A young French artist has prematurely closed his gallery in the Charles Rogier Passage, near the train station Brussels North. He had exhibited a work of art that was considered a provocation by some Muslims. The cause of the fuss was a pair of bright red high heels under a spotlight, surrounded by men’s shoes, all on Muslim prayer mats.

The artwork is exhibited in a gallery whose windows have been sealed since Wednesday to avoid hostile reactions from passers-by. The artist has been threatened before, and the gallery damaged. “They attempted to shatter the window with stones before; that caused a crack in it,” the artist Mehdi Lahlou-Georges says. “And it is a very thick piece of glass; they must have thrown the stone with a lot of force.” The angry reactions came from certain Muslims who view the high heeled shoes as a provocation to their faith.

TV-Brussels approached a random passerby and asked for his response. He did not had no hostile reaction, but the woman’s shoes should not be there, the man said: “Those red high heels bring misfortune. Men and women are always separated during prayers.”Muslims Provoked by Art, fotos, video

For 148 millioner kroner ingenting

När Socialdemokraterna i Malmö tillsammans med sina lokala stödpartier Miljöpartiet och Vänsterpartiet och den förra socialdemokratiska regeringen under 2005–2008 satsade 148 miljoner extra på de skolor som hade lägst betyg och störst andel elever med utländsk bakgrund fanns ett tydligt betygsmål: Malmös grundskoleelever skulle lyckas lika bra som snittet för hela riket. Så blev det inte. Resultatet blev, som utvecklingsstrategen Christer Persson säger: I princip oförändrat.

Så funkade mångmiljonsatsningen. Men det man sådan må beundre hos skolelærere er deres evne til at se “det positive” i  nederlag og fiasko. For skatteyderne og landet fik skam noget for deres penge. “Vi inså betydelsen av mjuka värden som en viktig förutsättning för lärande”, og en sådan indsigt kan jo ikke gøres op i penge. Den indstiling er også slået an i politik hos navnlig kvindelige partiledere. Jo værre det går, desto lykkeligere lyder de.

Don’t mention Muhammed’s warfare and looting

Kontrasten mellem overskrift og første afsnit i denne artikel illustrerer den fatale sammenblanding af ‘race’ og ‘religion’ som i Storbritannien er en selvfølge, og som mange af vores modstandere også gerne så skulle bestemme ytringsvilkårene herhjemme. Ericka Tazi var den muslima der foranledigede at et hotelejerægtepar blev arresteret for at sige elementære sandheder om islam og Muhammed på deres egen ejendom. Sagen viser hvor hurtigt konvertitter lærer at spille offerkortet (LFPC).

The Muslim woman whose complaint about two Christian hoteliers led police to charge them with a religiously aggravated offence is a British-born convert who turned to Islam a year ago.

Ericka Tazi, 60, told police she was offended by alleged remarks made about her faith by Ben and Sharon Vogelenzang during a heated exchange at the breakfast table when she was staying at their hotel.

As The Mail on Sunday revealed last week, the couple are now being prosecuted under public order laws originally aimed at targeting yobbish and abusive behaviour on the streets. […] They all but called me a terrorist … Muslim woman hits back over race row with hotel couple

Det forlængede, socialdemokratiske mareridt

Idag tabte de tyske socialdemokrater stort. Det vil også ske i Norge. Den nylige “sejr”, var begyndelsen til et langt  nederlag som i længden også vil klippe de svenske socialdemokrater af alle slags ned til menneskestørrelse. Og det vil ske i England. I Ålborg måtte Helle Thorning på kongressen bedyre at “den stramme fremmedpolitik ligger fast”. Hun ved at hendes tid er ovre, hvis hun ikke vinder næste valg, og det er ikke det sandsynligste, slet ikke med R og Enhl. på bagsmækken og et SF, hvis taktik er at holde kæft, indtil magten  er vundet. Men de mindst privilligerede betaler dyre renter på den regning socialdemokratiernes hovmod og foragt for deres kernevælgere har efterladt sig. Pris? Et lillebitte pluk i dagens bunke her, her og her. Hvornår og om deres tillid nogensinde kan genvindes, er der ingen der ved. Personligt ville  jeg end ikke  overveje at røre ved et reformeret socialdemokrati. Man skal have en opposition, men det behøver ikke være en gennemkompromitteret som den nuværende, hvis skadevirkninger rækker langt, langt ud i fremtiden. Opfind en ny! Uhrskov bemærker rigtignok, at ingen  der sad i Folketinget fra 1983 til 2001 er skyldfri, men der er grader af  skyld.

Af Morten Uhrskov Jensen, Weekendavisen | 25.09.2009

Socialdemokraterne får ikke min stemme ved det næste folketingsvalg, men det er lige før, jeg ville ønske, de gjorde. Denne temmelig uvante stemning kom jeg i efter at have læst interviewet med Henrik Sass Larsen i Weekendavisen den 4. september. Alt for sjældent ser man udfoldet det bedste argument, der overhovedet findes for en stram udlændingepolitik; solidariteten med de dårligst stillede danskere, der har betalt og betaler en grotesk høj pris for det indvandringsvanvid, der kendetegnede perioden 1983 til 2002.

Sass Larsen sagde blandt andet: »Da jeg boede i Taastrupgaard [et socialt boligbyggeri i Høje-Taastrup Kommune], var der ingen indvandrere i opgangen. I dag er der kun indvandrere. Der var ingen indvandrere i min skoleklasse. I dag er der kun indvandrerbørn på den skole.«

Og Sass Larsen fortsatte: »De mennesker, jeg kender og taler sammen med, lever sammen med flygtninge og indvandrere, som fucker deres liv op: i sportsklubben, i skolen, i alle mulige sociale sammenhænge. Og det er de rasende over. Men de får at vide, at det må de ikke være, at de skal holde op med at være racister.«
Så enkelt kan det siges, at regningen for en liberal flygtninge- og familiesammenføringspolitik i altovervejende grad er blevet betalt af de socialt og økonomisk dårligst stillede danskere. Der er på sæt og vis tale om en form for regressiv beskatning: de, der har mindst til at begynde med, skal betale en højere trækprocent end dem, der har mest, som slipper langt billigere.

Da jeg i foråret bloggede på Jyllands-Posten, stillede jeg et antal gange mine kritikere det spørgsmål, hvordan de moralsk kunne forsvare at lade dem, der ikke kunne fraflytte det multikulturelle eksperiment, undgælde for en åbenlyst fejlslagen politik. Jeg fik enten ikke svar, eller jeg fik bortforklaringer, der demonstrerede, at man ikke ønskede at forholde sig til netop dette faktum.

Men er det så først for nylig, at det er blevet klart, at det forholder sig som beskrevet af Sass Larsen? Det kan man ikke just påstå. Det har nemlig stået klart siden slutningen af 1980erne, hvor borgmestrene på den københavnske vestegn med Ishøjs Per Madsen i spidsen begyndte at advare om konsekvenserne af den førte politik. Tillad mig at genopfriske hukommelsen for læserne. Lad os tage på en pletvis vandring ad den sti, som for rigtig mange økonomisk vanskeligt stillede danskere blev stedse mere tornet.

Den 3. marts 1988 skrev konsulent Søren Haraldsted i Berlingske om Ishøj Bycenter blandt andet: »Det er de fleste dage kun unge drenge fra indvandrerfamilierne, der opholder sig dér, og de prøver desværre med mere eller mindre tilladte midler at genere alle forbipasserende, og det er især danske kvinder og piger, der bliver generet på det groveste.«

Den 25. juni 1996 skrev Frederiksborg Amtsavis, at der i to sociale boligbyggerier i Karlebo Kommune nu var skabt en så betydelig ghettodannelse, at »skellet mellem vores fremmede og danske borgere måned for måned ikke bliver mindre, men tværtimod større. Natlige gadeoptøjer, hvor politiet konfronteres med større grupper af aggressive, unge indvandrere, har de sidste par uger sendt chokbølger gennem vores kommune. Lige om hjørnet lurer tilstande, vi ellers kun kender fra andre lande. Vi bryder os ikke om at tænke på dem, men vi er nødt til at tage dem med i vores overvejelser.«

Den 8. august 2003 fortalte B.T. om en 14-årig pige, der inden for et år var blevet overfaldet tre gange af indvandrerdrenge. Hun var blevet kaldt luder, hun var blevet truet med kniv, der var blevet kastet affald efter hende og hendes handicappede lillebror, og hun var blevet slået med en svær jernkæde over skulderen. Familien havde ikke mulighed for at flytte, hvis ikke Albertslund Kommune kunne anvise dem en anden bolig.

Og senest kan medlemsbladet Dansk Politi om Bøgeparken i Vollsmose fortælle, at »danskerne har det meget svært i Bøgeparken. Deres børn kan ikke lege i sandkassen, det er danskernes biler, der bliver stukket i brand, det er danskernes lejligheder, der er indbrud i, der skydes med luftgevær efter danskerne, og det er danskerne, der bliver udsat for gaderøverier.«

Uden at kende det nøjagtige antal vil jeg tro, at mindst en fjerdedel af den danske befolkning ikke uden videre har de økonomiske muligheder for at flytte et andet sted hen, hvis omgivelserne skulle gøre det en tand for uudholdeligt at blive boende. Da et væsentligt kendetegn ved den danske velfærdsmodel handler om solidaritet med de dårligst stillede, må det altså være en endog meget vigtig prioritet for mange politikere og meningsdannere at gøre deres bedste for, at de socialt og økonomisk ringest stillede danskere ikke stilles dårligere, end de i forvejen er, også al økonomisk udligning til trods.

Det er så, hvad flertallet af politikere, kulturpersonligheder og mediemennesker alligevel valgte at gøre alt for længe. De insisterede på, at Danmark havde pligt til at tillade en indvandring af en størrelsesorden og med en så fremmed kulturbaggrund, at det stensikkert ville forringe de dårligst stillede danskeres livsvilkår i endog ganske betydelig grad.

Eliterne gjorde dette med åbne øjne, eller det er måske mere rigtigt at sige, at de gjorde det ud fra en underliggende dyb foragt for underdanmark. Intet kunne rage dem mindre, end om danskerne i de sociale boligbyggerier måtte se deres tilværelse forringet. De kunne ikke være mere ligeglade, end om underdanmark i stigende grad så sig fremmedgjort i eget lokalområde. De så ned på dem, som herremanden kunne se ned på sine fæstebønder. Og så var herremanden måske alligevel at foretrække. Han var i det mindste afhængig af, at han havde sine fæstebønder til at arbejde for sig. Dagens eliter har slet ikke brug for de laveste klasser. De kan være fuldkommen ligeglade med dem. Og det var og er de så fortsat i betydeligt omfang.

Socialdemokraterne bærer på en stor skyld for, at dette mareridt blev til virkelighed for de dårligst stillede, men derfor er det også så velsignet at høre en socialdemokrat udtale sig så klart, som Sass Larsen gør. Måtte det gå hans linje og hans synspunkter vel. Så ender jeg med at stemme på dem.

Morten Uhrskov Jensen er historiker, redaktør for tidskriftet Nomos.dk og forfatter av boken Et delt folk – Dansk udlændingepolitik 1983-2008. Artikkelen “Fornuft: En socialdemokrat” ble første gang publisert i Weekendavisen 25. september 2009, og er gjengitt i sin helhet med forfatterens vennlige tillatelse.

Morten Uhrskov i Weekendavisen, 4 september E avis side 12.

Det, der ikke blev sagt på Socialdemokratiets kongres…  Sosialdemokratiet – hvilken vei?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
snaphanen.dk
10 years ago

Det socialdemokratiske mareridt.. I like it 🙂

Limewoody
Limewoody
12 years ago

De såkaldt kulturradikale er stort set ikke eksisterende i dagens Danmark. De “segmenter” der engang var bærende af det kulturradikal udsyn er nu degenereret til noget kulturradikalalleglad agtigt: “kom-ikke-her-og-forstyr-festen” og “jeg-mig-og-mit-alene-alene-vide” og “det-er-ikke-nazi-metoder-når-vi-gør-det”, eller med en vis chefredaktørs ord – “Jeg-tager-ansvaret-over-for-domstolene-hvis-soldater-bliver-hakket-til-fars-på-grund-af-at-jeg-har-offentligjort-oplysninger-jeg-er blevet-bedt-om-ikke-at-offenliggøre”.

Tidens udsyn i det “kulturradikale reservat” handler – som det i nogen grad altid har gjort – om at hytte sig selv og lade andre betale de menneskelige og økonomiske omkostninge for ens fejltagelser.

Janne
Janne
12 years ago

Det er vældig skægt at kulturradikale ikke mere vil kendes ved det kulturradikale. Kun Rifbjerg. Jeg har nu længe syntes at den gruppe mennesker der her tales om ikke er kulturradikale – i hvert fald ikke når det gælder islam – for rigtige kulturradikale er kritiske overfor alle former for religion – uden undtagelse. Det er de forfattere og kulturpersonligheder der nævnes i Politiken artiklen ikke. Rifbjerg vil som sagt gerne være kulturradikal, men er det ikke i forhold til islam.

Janne
Janne
12 years ago

OT

Danmarks almennyttige boligselskab laver charme offensiv film med en masse dejlige og verdslige indtryk – OG så lige islamisk bøn/mission.

h t t p://www.danmarksalmeneboliger.dk/#

h t t p://www.danmarksalmeneboliger.dk/#/1/

I filmen vises der en beboer med hund – fra København. I Gellerup er hunde nu ikke tilladt mere.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

Ret skal være ret. Jeg kan se at det er en fotograf Grarup der har lavet filmen om almene boliger og jeg ved ikke om han laver filmen for boligselskaber eller ej. Men pointen er stadigvæk at der er lavet en masse dejlige billeder af verdslig kultur – og så altså af islamisk bøn/mission. Ikke jødisk, eller kristen, eller hinduistisk, ase tro, ateisme eller lign.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Mia Joe, folket kan sagtens tåle at høre om truslen fra islam . Men en del af politikerne, journalisterne, skribenterne af TV-serier, betakker sig for at anvende den del af virkeligheden alene ved tanken om, hvordan det gik f.eks. Kurt Westergaard ! På den måde har islam fået lagt nogle styringsredskaber på os . For tiden er jeg igang med at læse “1400 års krigen. Islams strategi, EU og frihedens endeligt.” og er nået frem til beskrivelserne af de islamiske angreb, Jihad, på Europa som har stået på siden år 732, hvor islam blev slået tilbage ved Poitiers i Frankrig.… Read more »

Mia
Mia
12 years ago
Reply to  steen

Jeg er på nippet til at give dig ret. Obama er formentlig ikke mere marxist end Lars Løkke. Han er sikkert heller ikke mere islamist end Villy søvndal. Det betyder imidlertid ikke, at de ikke begge hjælper Islam med dens udbredelse f.eks. gennem ramadanhilsen til “fredens religion”. Det er muligt, manden bare er en god pokerspiller, men hvis han med sit gode spil samtidig kommer til at give sin egen amerikanske befolkning en fornemmelse af, at Islam er en harmløs lille størrelse, så mener jeg hans pokerspil er ved at tage overhånd. Vedr. det med at en præsident skal dømmes… Read more »

Mia
Mia
12 years ago

DR1 Horisont er ved at gå helt i selvsving over en nærmest hellig kantsten, hvor Obama og Michelle åbenbart engang i fordums tid har spist en is… DR skal ikke have lov til at fortsætte med den slags ukritisk politisk reklame.

Mia
Mia
12 years ago

Hvornår kommer den uventede DR-serie om den forbitrede og patriotiske Politiassistent, der kæmper en forgæves kamp mod massiv dumhed og religiøs ekstremisme. En protagonist man starter med at hade med ender med at elske, fordi man lige så stille for øjnene op for godhedsapostlenes ondskab. Den kommer slet ikke, for det er mere bekvemt at se en krimi, hvori slynglerne er “the usual suspects”. Højrefløjen! Oh store drabelige højrefløj! OK, den voldelige højrefløj er så godt som ikke-eksisterende, og truslen fra Islam er stor; men folket kan slet ikke tåle at høre om det, for det er alt for ubehagelig… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Mia

Helt enig, Mia – det ville sgu da være en interessant fornyelse og en overraskelse, der ville noget. Evt. med en sidehistorie indflettet, hvor en hemmelig sovende celle af topfigurer i S og R viser sig at have plejet særdeles venskabelig omgang med russsiske og østtyske agenter under den kolde krig og have modtaget bestikkelselse og sexuelle ydelser i stor stil for at bøje Danmarks udenrigspoltitik efter østblokkens krav og have set gennem fingre med, at repræsentanter fra alskens muslimske terrorbevægelser frit har kunnet slå sig ned i DK og lave officielle kontorer etc. Og en netop udnævnt SF-minister med… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Ups! Forkert smiley i forrige kommentar. Men her er en notits fra B.T. fra d. 28 sep. : TURISTER STENET I JERUSALEM. “Israelsk politi måtte bruge tåregas og chokgranater i brug for at sprede omkring 150 palæstinensere, der kastede sten efter udenlandske turister i Jerusalems Gamle by. Et vidne siger, at religiøse palæstinensere på området ved al-Aqsa moskeen var vrede over det, de betegnede som udenlandske turisters umoralske påklædning. ” /ritzau/Reuters. Det bliver også hverdag her med en stor flok palæstinensiske unge mænd som kaster med sten efter udenlandske turister, som efter deres mening ikke er dækket tilstrækkeligt til med… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Socialdemokraterne har intet lært : “Brandbeskat skaffedyrene”, forøg indvandringen fra muslimske lande, og straf Danerne for evt. “små-racistiske” tilkendegivelser, samt gør Den Politiske Korrekthed toneangivende igen. Socialdemokraterne vil nok en gang gøre deres yderste med at bekrige Dansk Folkeparti. Socialdemokraterne vil fortsætte fra hvor Nyrup slap. Og det værste er, at flertallet af vore politikere er velvidende om Euromediterranean Aftalen, hvor europas oprindelige nationers befolkninger skal prisgives m………. nåde/unåde 🙂 Endnu er det ikke lykkes at gøre alle Danere bevidst om dette komplot mod, og svigt af almuen. Det vil først lykkes at råbe folk op når Euro-Med. træder i… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

OT: Kommer en film om Churchill før krigen på canal 9 klokken 21.00 Kort tid før Anden Verdenskrig kæmper Winston Churchill med problemer på hjemmefronten og i den politiske arena. Ingen tager ham alvorligt, når han råber op om den nazistiske trussel. Og ægteskabet er ved at briste under tyngden af økonomiske problemer og Winstons anlæg for depression. Uanset hvad, så har socialdemokratiet med deres skatteoplæg føjet spot til skade, deres fair forandring: * Ny millionærskat på 6 pct. af indkomst over 1 mio. kr. (1,2 mia. kr.) * Loft på 100.000 kr. over fradragsberettiget pensionsopsparing (2,1 mia. kr.) *… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

“Those red high heels bring misfortune. Men and women are always separated during prayers.”

Så lidt skal der altså til for at udstille religiøst stivsind og mangel på humor. En måtte, herresko og et par højhælede sko. Det er næsten for nemt. Men ikke godt for vores ytringsfrihed.

I stedet for al det stivsind og formørkelse og konstante forbud og påbud, hvad så med lidt reformation, latter og tolerance?

M.h.t. DR’s syn på DF, så har DR heller ikke humor, det er evident. Tag da en slapper DR.

JensH
JensH
12 years ago

Samtidig med, at Socialdemokratiet udadtil påstår, at de har ændret politik i retning af VKO’s udlændingepolitik, så gør de på Christiansborg alt hvad der står i deres magt for at undergrave regeringens hjemsendelse af de afviste Irakiske asylansøgere. Ved at blive ved med at rejse tvivl om regringens aftale med den Irakiske regering ‘risikerer’ de jo at den Irakiske regering netop får ‘kolde fødder’, og trækker sigf fra aftalen: http://politiken.dk/politik/article797707.ece Det Socialdemokraterne pt. kører i forbindelse med aftalen er hvad Ralf Pittelkow har kaldt ‘larmens strategi’. Man har medier som Information, Politken og Ritzau, som bliver ved med at komme… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Jeg er bange for, at jeg må skuffe Morten Uhrskov. Sass Larsens linje er ikke ved at gå og blive ‘main-stream’ i Socialdemokratiet. Tværtimod, de Socialdemokratiske tillidsfolk har intet lært:

“ET AF DE ABSOLUT største bifald på Socialdemokraternes kongres i Aalborg tilfaldt næstformand i DSU, Cæcilie Lassen. Det skete, da hun i sin tale til de delegerede i kraftige vendinger tog afstand fra rydningen af Brorsons Kirke og indtrængende opfordrede Socialdemokraterne til aldrig »at lade det ske igen«. Hvis ikke ordstyreren havde grebet ind, angiveligt af hensyn til talerrækken og tiden, havde de sikkert siddet og klappet endnu.”

http://www.information.dk/205263

Janne
Janne
12 years ago

Endnu engang har Uhrskov begået en rigtig god artikel, hvis indhold jeg er helt enig i. Det er som talt ud af min mund. Ikke at jeg kunne have skrevet så hammer godt som han, men han skriver som talt ud af mit hjerte. Socialdemokraterne går efterhånden mere op i guderettigheder – nu skal der bygges stormoskeer, indføres halal, faste og tørklæder, kønsapartheid og samarbejdes med imamer kommunalt og fejres ramadan på rådhuse, på rådhuspladser og på Christiansborg – end i vilkårene for de mennesker, der nu betaler for socialdemokraternes, de radikales, EL’s og SF’s multikultur (eller rettere islam) fiktion.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Selv var jeg andetsteds, men kommer der andre gengivelser af hvad der skete på konferencen i København 26. september end:
http://www.document.no/2009/09/dhimmi-konferanse_i_kobenhavn.html#more
?

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Udsnit af: http://www.stattweb.de/baseportal/ArchivDetail&db=Archiv&Id=1001 Also schloss sich Best sofort der nordrhein-westfälischen FDP an und versuchte dort zusammen mit dem Abgeordneten Achenbach, aus der Frankreichverwaltung wohlbekannt, sehr viele jüngere Mitglieder der SS und vor allem des Reichssicherhauptamtes in dieser Partei zu sammeln, in der Absicht, hier eine neue Massenbasis für das Völkische zu gewinnen- dritte Massenpartei, wie er sie erträumte, neben den Sozialisten- Schumacher-national- und Adenauer- abendländisch = west-und -US-geneigt. Die deutschen Behörden stellten sich ahnungslos. Es bedurfte des Eingriffs der englischen Besatzungsmacht über Verhaftungen und einstweilige Verfügungen, dem Treiben ein Ende zu bereiten. Formell hatte Best zunächst im Rechtsanwaltsbüro Achenbach eine… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Victor
Er det ikke det at FDP med personer, og som parti i visse delstater kraftigere end i andre, tydeligt står frem som forsvarer af de dømte nazister, der gør Best bliver knyttet til dem – mere end han egentligt var blevet FDP liberalist? Det synes mig sådan.
http://de.wikipedia.org/wiki/Werner_Best

Kaos og ruin, nød og ulykke hos naboer er aldrig positivt. Positivt kan det være såfremt naboen er ens fjende, men at de hurtigt efter et nederlag kommer på fode igen og bliver gode hyggelige naboer- i den udstrækning naboer overhovedet er i stand til noget sådan- bør da være optimalt.

Victor
Victor
12 years ago

Nå ja – inden folk kommer til at klapper alt for meget, må man nok lige huske, at indvandring og gældsætning eksplodrerede sidste gang CDU-FDP var i regering sammen. Bl.a. fordi FDP er så neo-liberale, at det gør noget og for dem er indvandrere lig med billigere arbejdskaft.

I øvrigt – for en dansker – er FDP også dr. Werner Bests parti.

Men som jeg har sagt før – alt hvad der kan være med til at køre Tyskland i sænk. vil da være en historisk positiv udvikling.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Mona Muslim är en katastrof. Hon kommer dock garantera att Socialdemokraterna kommer tappa stort i nästa års val. Något som definitivt kommer gynna Sverigedemokraterna istället. Tom i huvudet är hon sannerligen. Till och med Göran Persson sade nåt om att hon inte kan tänka en gång för några år sedan.

Jonny
Jonny
12 years ago

Nå, så hette/heter det ju också:
“Wer hat uns verraten? Die Sozialdemokraten!”

Videon med Mona Sahlin i tidigare post får mig att må illa. Hon är helt sanslöst tom i huvudet! Vinner hon blir det nog “Sahlingrad” (tack “Pk”!) för Sverige.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Jonny

Ja, Jonny, den om “Sahlingrad” fik også mig (til) at grine /skratta meget højt / mycket högt 🙂

Dagens bedste bemærkning/ replik – uden tvivl / utan tvekan.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x