30
sep
Seneste opdatering: 30/9-09 kl. 2037
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Antifa-almLad os tage den omvendte situation: En folkeskolelærer der var ‘bekymret’ over at en af hendes elever hang ud med en flok voldelige 2. g’ere kontakter DNSB for at få hjælp til at få drengen på bedre tanker. Nazisterne træder beredvilligt til og foreslår læreren at henvende sig til forældrene og se om ikke de kan sende drengen til en opbyggelig sommerlejr hos kammeraterne i Prøjsen. Det siger sig selv at sådan en historie ville få medierne på den anden ende, og at en sådan lærer ville stå til øjeblikkelig fyring. Når nazisterne derimod er mere globalt stylede, og ydermere forklæder sig med et lille ‘anti-‘ , samt umiddelbart kønnere idealer – så kommer historien med garanti ikke længere end til blogverdenen (LFPC).

[Antifa: Lad de små børn komme til os]

Hvis du frygter, at dit barn, din elev eller én i din omgangskreds er på vej ind i det højreekstreme miljø, så kan Antifascistisk Aktion (AFA) hjælpe dig.

Det er budskabet fra »Forebyggelsesgruppen«, der er en del af den militante, venstreradikale gruppe AFA. Gruppen har åbnet hjemmesiden Forebyggelse.nu hvor de for første gang fortæller åbent om deres arbejde og samtidig opfordrer forældre, pædagoger, lærere og andre til at kontakte dem, hvis de bliver opmærksomme på, at et ungt menneske er på vej til at blive aktiv nazist. […]

Det er historien om en 16-årig folkeskoleelev, der hjælpes på efterskole for at komme væk fra gruppe nynazister, som teenageren er begyndt at gå på byture med. Der er også en beskrivelse af to 15-årige drenge, der har et »spirende venskab med flere ældre DNSB’ere (Det danske nazist-parti, red.)« men kommer på ret køl, igennem sport og en koordineret indsats fra en af drengenes fædre og AFA. […] Militante antifascister hjælper bekymrede forældre

Kommissionen for kriminalitetsnivellering

For nylig offentliggjorde Kommissionen vedrørende ungdomskriminalitet sin længe ventede betænkning. […]

Danmarks Statistik har påvist, at mænd fra lande som Libanon, Jugoslavien, Pakistan, Marokko, Tyrkiet og Somalia begår langt mere straffelovskriminalitet end danskere og indvandrere fra vestlige lande og lande som Vietnam, Thailand, Filippinerne og Kina. Denne forskel gælder vel at mærke, selv når man har taget højde for sociale forhold og alder. Noget kunne derfor tyde på, at kulturelle forhold spiller en vigtig rolle.

Men hokuspokus, rapporten får tryllet kulturforskellene væk i sin analyse. Den bruger i øvrigt ikke ordet kulturforskelle, men det mere tågede ”etnicitet”, og hævder så, at overkriminaliteten ikke hænger sammen med ”etnicitet”. Kommissionen henviser til en undersøgelse, der skulle dementere ”etnicitetens” betydning. Men denne undersøgelse vedrører folk, der er født i 1970 og tilmeldt det danske folkeregister i 1985. Den har altså ikke et klap at gøre med de seneste årtiers masseindvandring fra ikke-vestlige lande. Kommissionen bruger også et skrift om indsatsen mod etniske gruppers kriminalitet. Men heller ikke her gives der dokumentation for kommissionens påstand. Der står sågar i det pågældende skrift, at »meget tyder på, at kulturkonflikten spiller en betydelig rolle.«

På dette mere end tvivlsomme grundlag skaber rapporten det indtryk, at den voldsomme overkriminalitet hos unge fra Libanon, Jugoslavien, Pakistan, Tyrkiet og Somalia ikke har noget at gøre med, at de kommer fra disse lande og står i alvorlige kultursammenstød. Kommissionen går så langt, at den sår tvivl om, hvorvidt de nævnte grupper overhovedet har en overkriminalitet. Den taler om, at visse etniske minoriteter »synes at have« en højere kriminalitet. »Synes at have«? Pittelkow: Stærkt misvisende rapport,

KOMMISSIONEN VEDRØRENDE UNGDOMSKRIMINALITET, medlemmer. Antallet af anmeldte voldsforbrydelser, 1997-2008. Se også “Sikre” og “usikre” zoner i Danmark.

“At være i en stenkaster-situation”

Vem kastar sten?: Under hösten 2008 och våren 2009 har en forskargrupp från Malmö högskola identifierat två grupper som finns i en stenkastarsituation. Dessa är de direkt aktiva och andra närvarande. De direkt aktiva är ett hundratal personer. De består till största delen av tonårspojkar på högstadiet samt yngre män i åldern 20 år och uppåt. [..]

De komplexa stenkastarna: Forskargruppen använder begreppet komplexa då det inte är lätt att berätta vilka stenkastarna är och vad som karaktäriserar dem. De flesta är emellertid inte vuxna, de är födda i Sverige och har ett ”vi och dom” tänk gentemot myndigheter. Vidare känner de sig orättvist behandlade, de har stor initiativ- och organisationsförmåga samt hög mediemedvetenhet.” På frågan varför de kastar sten svarar ungdomarna att de hatar polisen, att de inte har något att göra samt att det är spännande och roligt, säger Alban Jashari, fältassistent. Forskningsprojekt för att stoppa stenkastning.

Der  var en alternativ, mindre kompleks forklaring fremme: ”Journalister är lättlurade idioter”. Der skulle antagelig have stået “forskere”. Der er en tredjepart i situationen: Dem der får sten i hovedet.

Kontroltab, men hvis ?

FRANCE last night admitted it was fighting a losing battle against illegal migrants – and demanded Britain should open its doors to them. A week after being forced from their shanty town, the asylum seekers were back, still seeking a passage to the UK.
Last night Calais mayor Natacha Bouchard said the Channel port would remain an immigrant dumping ground until Britain opened its borders and stopped asking France to do its dirty work. She insisted that the British should sign up to the Schengen Agreement, a European Union accord that allows free movement of all people between European member states without the need for passports or visas. “Calais has become a no-go area, and that’s because we have become hostages of the British Government,” said Ms Bouchard. “Britain is unable to control its borders, so we’re doing the job for them because they’re not part of the agreement. There are still some 20 squatter camps in Calais aloneFRANCE TELLS BRITAIN: LET IN ALL MIGRANTS, The UK must open its borders: Calais mayor’s demand as riot police tear down illegal camps AGAIN.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
12 years ago

“På frågan varför de kastar sten svarar ungdomarna att de hatar polisen”

Man kunne godt få den tanke at myndigheder også hader politiet, siden der ikke gøres mere for at forbedre politiets groteske arbejdsvilkår i f.eks. ghettoområder.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Calais er det ikke det eneste sted hvor det vrimler med folk, der vil tvinge et europæisk land til at lukke dem ind. Det Sydeuropæiske område bliver også pressede. Mener i EU, at samtlige europæiske lande skal tage deres andele af disse økonomiske flygtninge, som hovedsagelig kommer fra de afrikanske, islamiske lande. Det mener jeg altså ikke vi skal – lige så lidt som jeg mener at England beredvilligt skal tage imod de tusindvis af bl.a. Afghanere der befinder sig i Calais. Jeg ved ikke hvorvidt min syn på sagen er foranlediget af manglende medfølelse med de stakkels muslimer fra… Read more »

Tonny
Tonny
12 years ago

Antifa historien er noget af det mest groteske jeg har læst. De mennesker har knald i låget!

LFPC
12 years ago
Reply to  Tonny

Ja, det må du nok sige. Bedre bliver det ikke af at den er forfattet af en mand med indgående kendskab til dette miljø, nemlig den ene af malingkasterne fra Christiansborg, Rune Eltard-Sørensen. Vi taler om et af de mest rabiate miljøer i Danmark der opererer uden nævneværdig opmærksomhed fra medierne. Medier der slår over på automatpiloten og taler om “unge” og “aktivister”, og kun yderst sjældent laver dybdeborende kritisk journalistik på dem – forleden præsenterede en journalist ved Kristeligt Dagblad at portrættere Sigurd Jacobsen fra Kirkeasyl som den rene barmhjertige samaritaner, til trods for at alskens snavs om manden… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Et land der ikke kan kontrollere signe egne grænser, kan ikke blot sende storeslem videre.

Men hovedløse og handlingslammede og håbløse er de tre store h´er for mainstream politikere i dag.

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago

Den franske borgmesters logik er totalt grineren. Men samtidig har det bragt mig nær grådens rand… At Calais er i en træls situation, kan jeg godt sætte mig ind i, men hvordan kan hun sige som hun gør uden at grine, og hvordan kan nogen få sig selv til at stemme sådan en tumpe ind i borgmesterkontoret? Det ryster min tro på menneskeheden.

Victor
Victor
12 years ago

Jag kan simpelthen ikke lade være med at linke til denne historie om, hvordan det svenske anti-terrorkorps raserede et forkert hus….

http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1217134/Time-trip-Ikea-Swedens-SAS-blow-wrong-house-training-exercise.html

Mosemanden
Mosemanden
12 years ago

“Kriminalitetsnivellering” Oh hvilket fantastisk ord !

Tak for en god griner Steen !

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x