7
okt
Seneste opdatering: 20/7-16 kl. 0028
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Well you really got me this time, And the hardest part is knowing I’ll survive. I have come to listen for the sound, Of the trucks as they move down, Out on ninety five, And pretend that it’s the ocean, coming down to wash me clean, to wash me clean, Baby do you know what I mean. I would rock my soul in the bosom of Abraham , I would hold my life in his saving grace, I would walk all the way from Boulder to Birmingham, If I thought I could see, I could see your face.

Nu har jeg hørt på Cheb Khaled i en lille uge (det er i aften han spiller i Vega), så skal det være noget andet. Det skulle have været fra hendes seneste fra 2008. Men jo mere jeg hørte, desto længere kom jeg tilbage. “Back when I was a brunette” – da Emmylou Harris træder ud som voksen i 1975 med en sang om sin sorg over Gram Parsons død. Parsons foldede hende ud fra en Joan Baez-klon til….Emmylou Harris. Her med Johnny Cash´svigersøn, Rodney Crowell. Og så er hun blevet bedre og smukkere for hvert år der er gået. Sådan er det med gamle kærligheder. Den kreative klasse var i uenig med mig. Det er “folkeligt”, det vækker utryghed hist og her i hovedstadens dyrere forstæder. Country er white trash, tror de. Men det er også “american music”, som Johnny Cash sagde på sine gamle dage. Harris er det allerede fra starten. Hun er Andersens beåndede Nattergal. Man kan høre “Gold” fra sidste år. Eller In My Hour of Darkness eller Love Hurts (se bort fra billederne) fra dengang før Parsons døde.

Når man så er blevet godt varm på Emmylou kan hun yderligere opleves i disse  anbefalelsesværdige klip: Evangeline, med backing af The Band fra deres afskedsfilm The Last Waltz. De multitalentede musikere bytter rundt i nummeret her: Nu afdøde pianist Richard Manuel gør det på trommer, organist Garth Hudson trakterer trækharmonika, trommeslager (i dag skuespiller) Levon Helm spiller mandolin. Og gå ikke glip af Hard Times Come Again No More, med canadiske Kate & Anna McGarrigle, samt Kates søn Rufus Wainwright der er blevet en stjerne i sin helt egen boldgade – storladen, teatralsk bøssepop – siden denne tv-serie fra starten af 1990’erne. (Steen & LFPC)

Jakob Hougaard har islamofober på hjernen

Islam-Infomedia

Man kan ikke gøre andet end jævnligt at tage bestik af situationen: Hos vores modstandere benyttes der i stor udstrækning stadig klichésprog og apologi der i vores lejr kun kan fremkalde hånlatter. Ingen illustrerer dette bedre end Københavns integrationsborgmester Jakob Hougaard.

Islam er overhovedet ikke en trussel mod Danmark. Tværtimod er højrefløjens besættelse af islam en trussel. […]

I stedet bør nydanskere og etnisk danskere række hænderne ud mod hinanden, og love at vi skal leve fredeligt og respektfuldt sammen.

Hmm, her øjner jeg det første problem hvis hænderne på “nydanskeren” ved min side sidder på en indpakket muslima.

Sammen kan vi skabe et fredeligt, mangfoldigt og fremgangsrigt samfund. […]

For integrationen går jo godt. Lad mig blot nævne, at i de seneste tre år er 7,5 procent flere nydanskere kommet i arbejde. […]

Rituel demonstration af at Jakob ser sagen fra alle sider – men skylden findes hos de onde danskere:

Jeg er dog nødt til at komme med en lille kritik af nogle indvandrermiljøer. For i nogle – også i enkelte arabiske – kredse er der kommet en tendens til at lukke sig om sig selv. At dyrke sin egen kultur og religion og koncentrere sig mindre om resten af verden. Det er forståeligt, når man ser på den tone, som man især som muslimsk nydansker møder i medierne […] Jakob Hougaard: Vi må åbne os mod hinanden

Mon ikke den går rent hjem hos socialdemokratiske kernevælgere? Grafen viser forekomsten af ordet “islam” i Infomedia fra 1995 til i dag. Hvor gerne jeg end ville tro det, Jakob, kan stigningen nok ikke tilskrives “højrefløjen” og onde bloggere som os (LFPC).

En helt uvidenskabelig jagt på ‘essens’

Buddhism-InfomediaHer er mit lægmandsræsonnement: Hvis islam var en religion som alle andre, skulle forekomsten af ordet i medierne, alt andet lige, hænge sammen med antallet af udøvere. Er der flere der følger en religion end en anden, vil den første også blive omtalt tilsvarende mere. Nu er alt andet som bekendt ikke lige, men det er alligevel interessant at sammenholde et hurtigt Infomedia-survey på ordet “buddhisme” med den graf for ordet “islam” jeg gengav før. De nøgne tal er som følger for 1995 til d.d.: 1995 77, 1996 106, 1997 96, 1998 109, 1999 119, 2000 188, 2001 173, 2002 215, 2003 334, 2004 253, 2005 323, 2006 257, 2007 434, 2008 622, 2009 398 – gengivet i hosstående graf.

Der skønnes at være 18-20.000 buddhister i Danmark. De absolutte tal fra Infomedia her er så små, at man næppe kan sige noget konkret ud fra dem – små og for samfundet som helhed ubetydelige begivenheder som sker i dette miljø vil kunne forskyde statistikken mærkbart. Dog bemærkes, at der ikke umiddelbart er nogen diskrepans set i forhold til det skønnede antal på 200-300.000 muslimer i Danmark, og disses repræsentation på Infomedia. Der hvor det bliver interessant er imidlertid stigningen for de to talsæt i samme periode. Et slag på tasken – omtalen af buddhisme stiger en firefaktor, mens islam stiger en tifaktor. Her skulle man – igen alt andet lige – synes, at stigningstakter der beroede på udviklingen i avismarkedet – så som gratisaviser, eller øget samarbejde mellem aviser og bladhuse, så det samme materiale går igen flere gange, og hver gang afføder et hit på Infomedia – skulle udmønte sig i ensartede stigningstakter. Det samme kunne alt andet lige siges om øget interesse for og fokus på religion. Men islam står altså for en markant større stigning i perioden, og ikke bare i årene med 9/11 og Muhammedkrisen. Ud fra en LFPC-i-kæret-betragtning, som læserne selvfølgelig opfordres til at kommentere og kritisere, ser det derfor umiddelbart ud som om det er islam der er ved at øge sit fodaftryk på det danske samfund. Denne verdens Jakob Hougaard’er vil formentlig fortsætte med at påstå at det er et spørgsmål om danskernes ‘tone’ (LFPC).

Berlin under belejring

Vi postede den nedenfor, men Politiken segmentet taler vist ikke tysk, så her er en tekstet version:

Kukuret og skibsskruen

og politikernes strategiske tilbagetog

Europæerne vil ikke have det. Længere er den ikke. De er ikke blevet spurgt, og de bryder sig helhjertet ikke om det. De er ikke “islamofober”, de bryder sig bare ikke om Islam og dens fremfærd, det er enhvers begrundede ret. Koranen dømmer os som fjender af islam, længe  inden vi  er fjendtlige. Den dag vi måtte blive det, går det hele ude af kontrol. En konflikt er forlængst sat på skinner, uanset hvad de skriver i Politiken og Information. Man skal være meget samfundsingeniør, for at tro man kan afværge enhver konflikt. At alt kan knævres ned til pandekagestørrelse. Som den henrivende svenske Folkpartist, der i går så sødt skrev: “Problemer er til for at løses“, underforstået, “lad os bare spæde på”. Hun har aldrig kendt problemer og konflikter, der ikke kan løses i Riksdagens forsamling af glade amatører, så hvem kan fortænke hende ? Hun er et barn på 62 år.

Jeg er (kultur) pessimist:det der kan gå galt, vil gå galt, det er kun en halv spådom, for det er sket allerede. Når Islam er inde i billedet, er der næsten 100 % præcedens for det. Krige lever deres eget liv. Politikerne signalerer kontrol, men den er allerede delvis væk. Georg Metz kan ikke skrive det bort. Det eneste lille lyspunkt er, at der er europæiske muslimer – især kvinder- der har fået smag på sækulariseringen. I den tråd hænger vores eventuelle, fredelige fremtid. De forvildede politikere tager sig mere og mere desperate ud, som marionetter og gidsler for deres egne våde drømme. Nu er burka lig med race op til folkeafstemningen i Schweiz. Politikerne har ryggen mod muren, og muren er kun begyndelsen. Det har ynglingen Jakob Hougaard ovenfor næppe den blegeste anelse om, dem der har valgt ham overhovedet  ikke. Til november går næste akt løs i Schewiz:

sriimg20091006_11314328_0

Basel city authorities have banned as racist a poster which the rightwing People’s Party planned to use in its anti-minaret campaign.The poster shows a woman in a burka and a Swiss flag pierced by minarets springing up out of the ground.An initiative to forbid the construction of minarets in Switzerland comes to a nationwide vote on November 29. Anti-minaret poster ruled racist, (Danske højreradikale bevæbner sig mod muslimske indvandrere)

Sverige er også langt fremme i skoene. Hvad har Schweiz og Sverige tilfælles ? Nemlig ! Kukuret, skibsskruen, Pytt i panna, Fondue au fromage, Europas reneste motorvejslokummer og 8-10 generationers fred:

ScreenShot029

Islamofobi – ett hot mot vårt demokratiska samhälle

Idag får Sveriges alla riksdagsledamöter “Islamofobil” i sitt brevinkast. “Ta en Islamofobil så lindras hatet och rädslan mot muslimer och islam.”

Tänk om det vore så enkelt. Men så enkelt är det givetvis inte. Vårt syfte med Islamofobil är att sätta fokus på den ökade intoleransen mot muslimer som vi märker av i Sverige och som det har rapporterats om i flera studier. Enligt Integrationsbarometern från 2007 är 40 procent av svenska befolkningen mer misstänksamma mot personer med muslimsk tro än vad de är mot andra personer. Forum för levande historia fann i sin studie “Islamofobi – en studie av begreppet, ungdomars attityder och unga muslimers utsatthet” att så gott som var fjärde muslimsk flicka och pojke blir utsatt för någon kränkande behandling någon gång per år. Med undantag av fysiskt våld rapporterar flickor större utsatthet än pojkar. En annan skrämmande rapport kommer från BRÅ:s statistik som visar att islamofobiska hatbrott ökade med 32 procent mellan 2007 och 2008.

Vi på Sveriges Antidiskrimineringsbyråer kämpar för ett demokratiskt samhälle där alla människor är lika mycket värda. Men ett samhälle där en stor grupp av Sveriges befolkning känner en utsatthet på grund av sin religion är ett samhälle som vi måste försöka förändra. Åtgärder mot misstänksamhet mot muslimer och islamofobi är således ytterst en kamp för demokratin och de mänskliga rättigheterna. Under vår årliga nationella kampanjvecka vill vi därför uppmärksamma islamofobi. Målet med vårt arbete är att ingen ska bli utsatt för diskriminering och att alla ska känna sig delaktiga i det demokratiska samhället. Vi hoppas att ni känner lika starkt i denna fråga som vi och att vi tillsammans kan kämpa för ett samhälle fritt från diskriminering.

Lars Thornberg, Pressansvarig Sveriges Antidiskrimineringsbyråer
Pressmeddelande från Sveriges Antidiskrimineringsbyråer og Ørebro Rettighedscenter

Her  bemærker man at Thornberg har adopteret islamisters sprog, ikke videre tillidsvækkende.  Man bemærker også at han kun ser  én offergruppe, som ikke er større ofre end nogen andre. De er  bare blåstemplede og lurmærkede af idioter og levebrødspropagandister som Thornberg.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
12 years ago

“Og så er hun blevet bedre og smukkere for hvert år der er gået. Sådan er det med gamle kærligheder.”

Shit. Noget af en udtalelse.
Jeg har det faktisk lige omvendt, gamle kærligheder bliver mindre og mindre smukke propotionalt med, at jeg bliver klar over, hvorfor der er tale om netop gammel kærlighed.
🙂

steen
Admin
12 years ago

@ Mette: Jeg er heller ikke videre diskutérlysten, tænk ikke på det. Der er faktisk en del her, der kender hinanden i det “virkelige” liv. Resten har vi på det geniale Skype. Lidt tættere end bare skrivning her. Bloggen er ikke noget substitut, bare klø på. Den kan være lidt mentalhygiejne af og til, en åben samtale, men det er i orden for mig. mvh Steen

Mette L.
Mette L.
12 years ago

Og jeg synes nogen gange, at man er så alene – jeg sidder nogen gange og tænker på, hvem der sidder bag jeres skærme og ville ønske, at man kendte nogen af jer, så man kunne diskutere hverdagens historier og kommentere Danmarks og børnenes fremtid mv. uden at få at vide, at man er “racist”, lider af “islamofobi” og alt for pessimistisk (jeg mangler noget at have optimismen i), “for det er jo ikke alle, der er sådan” og “kender du selv nogen muslimer…” osv. Behøver jeg det, for at have en mening om islam og islams betydning for et… Read more »

Mia
Mia
12 years ago
Reply to  Mette L.

Med fare for at lyde som en gammel Sebastian sang, så er du ikke alene.
Et par gange, hvor der er blevet lukket et eller andet pladderhumanistisk ud til en morgenkonference, har jeg taget mig selv i at sidde og kigge rundt på de andre, for at regne ud om der skulle være nogle iblandt dem, der tænker hvad jeg tænker. Statistisk set burde de jo være der; men jeg er ikke overbevist…

Hvad pokker! Du får den alligevel :

http://www.youtube.com/watch?v=ymQI2G-SlqM

😉

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Mia

Det er længe siden jeg har hørt den sang. Den er rørende og vækker mange dejlige minder. 🙂

steen
Admin
12 years ago

@Crass Børsting: Det var vist til mig bla. Godt spørgsmål, jeg har ikke fundet svaret endnu. Med lidt afveksling var det i al fald længere.
Betænksomt af dig.

Janne
Janne
12 years ago

“Tværtimod er højrefløjens besættelse af islam en trussel.”

Det er ellers ikke den såkaldte højrefløj der indfører islam/halal dogmer i offentlige institutioner og laver bederum og religiøse fester på det offentliges regning.

Er det Bluitgen og William Jansen laver i øvrigt udtryk for højrefløj?

Crass Børsting
Crass Børsting
12 years ago

Ja, Emmylou er fantastisk. En kærkommen musikalsk pause i den perpetuelle rædselskronik om islam og islamisk praksis. Tak til kronikøren, hvor længe kan du holde ud?

Janne
Janne
12 years ago

At nogle svenskere vil nedværdige sig til at bruge samme usaglige og underlødige kneb som flere danske uddannelsessteder gjorde da de mente at hr. og fru Jensen skulle vaccineres mod islamofobi, er mig ganske uforståeligt. Hvordan kan det da være at de taler ned til demokratisk sindede borgere på den måde? Jeg forstår det ikke. Ville de gøre det samme overfor egne børn og unge, hvis de har andre holdninger end dem de selv har? Hvis børn og unge kritiserer normer i familien? Kalde dem fobiske? Give dem ’beroligende medicin’, hvis børn og unge kritiserer oplagte urimeligheder? Give dem tabletter… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Undskyld. Jeg mener 🙁 🙁 🙁

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Vel talt Vivi !
-Europas nye adel svigter deres befolkninger for at prisgive os til muslimernes nåde/unåde
ved at lave EuroMediterranean-aftalen. -Stor sorg ved at tænke på dette er forudbestemt til at ske 🙂
Tidligere generationers politikere kunne aldrig drømme om at gøre noget så infamt.

Hvor er det genialt af vore modstandere at tie kendsgerningerne ihjel.
Jeg sidder her og tænker på, at heller ikke jeg kan råbe resten af befolkningen op.

Janne
Janne
12 years ago

“Vi på Sveriges Antidiskrimineringsbyråer kämpar för ett demokratiskt samhälle där alla människor är lika mycket värda.”

Alle mennesker lige meget værd? Det lyder sympatisk.

Hvordan ser det ud med det menneskesyn i koranen?

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Tja, hvad kan man mon forvente sig af en, der FØLGER Simon Debil Amnitzbøl, Margrethe NIMB Vestager
og Simon Klamm, nej, undskyld “Kvamm” – samt Politiken? Uvildig forskning? Nej, næppe, vel? 😉

http://twitter.com/jeppelyng

Gad vide hvor han mon står politisk … bum bum

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Og han følger ghm. også en naiv PK-dialogtosse som Ida Auken 😉

Er hun i øvrigt ikke datter af hende den underlige?

Røde Steen
Røde Steen
12 years ago

Iøvrigt – er der nogen, der har gjort ARD opmærksom på fejlen?

Røde Steen
Røde Steen
12 years ago

Sørme godt, at strisseren går efter pengene.

Nu må vi se, hvordan det går Sidney Lee.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

“Det grænser ikke til forræderi – det er det!
Det er en af de største forbrydelser i Europas historie, og man kan blot håbe at de ansvarlige bliver bragt for retten.”

Jag kan verkligen inget annat än instämma 100% med dig. Det Vidkun Quisling och Judas Iscariot gjorde är “small potatoes” till det förräderi som fortfarande pågår mitt framför ögonen på oss. Alla dessa vidriga människor som fullt medvetet sålt ut oss och våra länder kan man bara hoppas på att dom får göra Judas och pedofeten mohammed sällskap i helvetets inre cirklar.

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Frankrig overgiver sig officielt, hvis teksten til denne video passer: http://www.liveleak.com/view?i=7ac_1254942735

pooe
pooe
12 years ago

@ Vivi
Det grænser ikke til forræderi – det er det!
Det er en af de største forbrydelser i Europas historie, og man kan blot håbe at de ansvarlige bliver bragt for retten.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

At europæerne ikke bryder sig om islam og i at blive islamiseret – hvilke politikere interesserer sig for det udover DF ? Jo før vi bliver bevidste om at det forholder sig således : at vores politikere, uanset om det er de hjemlig eller de i Bruxelles, er bedøvende ligeglade med hvad befolkningerne i de europæiske lande mener om den sag! Vi SKAL nemlig islamiseres – og det skal vi fordi ellers kan EU ikke leve op til de aftaleforhold der forlængst er indgået med de arabisk-islamiske Middelhavslande. At politikerne har forholdsvis nemt spil overfor europæerne skyldes, at disse meget… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Janne Den film du omtaler kan vist blive lidt problematisk efter hvad Jakob Skovgaard-Petersen skriver i en udtalelse om den efter han har set den. Han frygter den kan blive “benzin på bålet” . Hvad han mener er jeg ikke helt klar over – er det muslimerne han mener er bezinen eller er det danerne og bålet …..? Nå, men jeg fatter ikke denne palarabiske instruktør kan holde ud at være her i dette land, hvis man skal tage det han siger alvorligt. Han ville sandsynligvis befinde sig langt bedre derhjemme i Gaza/Vestbredden. Gad vide hvad der forhindrer ham i… Read more »

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
12 years ago

Ja, de muslimske piger kan godt se, hvilken side deres frihed og fremtid er smurt på, og netop derfor skal vores kritik være nuanceret. Ikke ‘alle muslimer er skudt i hovedet’, men ‘vi går ind for seksuel og politisk og økonomisk og religiøs selvbestemmelse for alle’ (så kan de selv drage deres konklusioner).

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

“religiøs selvbestemmelse for alle’”

Jeg kunne lidt provokerende spørge? Sådan som mænd har religiøs ret til at sulte kvinder hvis de ikke makker ret, som sharia lov praktiseres i Afghanistan?

Johansen
Johansen
12 years ago

“Anti-minaret poster ruled racist”

Islam er IKKE en race, men en politisk lovreligion. Eller som Sam Solomon for nylig udtrykte det “islam is a system”.
Kritik af islam kan ALDRIG være racisme.

Hvor svært kan det være at forstå noget så simpelt?

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Johansen

Jo flere forbud mod kritik og jo mere jagt på kritikere i demokratiske lande – jo mere karakter af überreligion får islam.

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago

“højrefløjens besættelse af islam en trussel.” Som bekendt må muslimske vittighedtegnere leve med politibeskyttelse… Fuck Jacob Haugaard. Og at tænke sig at han er en af de fornuftigste Sosser i København. Det er sgu trist.

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago
Reply to  Vagn Henning

Jakob Hougaard. Undskyld, Jacob Haugaard, du har aldrig gjort mig noget

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago
Reply to  Vagn Henning

Kan man få sine kommentarer slettet, hvis man har kludret lidt for meget i det?

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago
Reply to  Vagn Henning

Jeg var meget hurtig på aftrækkeren i går aftes, så du må meget gerne slette mine tre kommentarer ovenfor. Tak.

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago
Reply to  Vagn Henning

Eller lad dem stå… Sagt er sagt selvom det er pinligt ikke at kunne stave folks navn rigtigt. De kunne også bare lade være med at hedde noget der er så tæt på hinanden, Jacob og Jakob.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Det finns fler som har islamofobi på hjärnan (nån som är förvånad?). Sveriges antidiskrimineringsbyråer Pressmeddelande från Sveriges Antidiskrimineringsbyråer: Islamofobi – ett hot mot vårt demokratiska samhälle 2009-10-06 18:31 Idag får Sveriges alla riksdagsledamöter “Islamofobil” i sitt brevinkast. “Ta en Islamofobil så lindras hatet och rädslan mot muslimer och islam.” Tänk om det vore så enkelt. Men så enkelt är det givetvis inte. Vårt syfte med Islamofobil är att sätta fokus på den ökade intoleransen mot muslimer som vi märker av i Sverige och som det har rapporterats om i flera studier. Enligt Integrationsbarometern från 2007 är 40 procent av svenska… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Hvor er det dog trættende med denne selviscenesættelse som ofre, som dansk-palæstinenseren proklamerer.
Hvis Danmark er så forfærdeligt, så er det dog mærkeligt, at vedkommende bliver hængende. Så kom dog afsted.
Redde Danmark? Må vi være fri.
Alle de som ikke kan lide Danmark, har deres frihed til at forlade landet. ASAP

Janne
Janne
12 years ago

Det er takken for dansk gæstfrihed og gratis lægehjælp, børnepasning, skolegang, uddannelse, bistand, integrationsprojekter, boliger etc.

“Al Jazeera viser torsdag aften en dokumentarfilm, der dømmer Danmark som racistisk, skriver netavisen akhbar.dk.”…

Filmen er lavet af dansk-palæstinenser.

”Jeg er dansker og har lavet denne film for at hjælpe Danmark med at anerkende de problemstillinger, der er med indvandrerfjendtlighed og hetz mod muslimer. Danske politikere må anerkende dette problem og gøre noget for at løse det. Jeg ser mere filmen som en form for selvkritik og et forsøg på at redde Danmark”, siger filmens instruktør til akhbar.dk”

h t t p://kpn.dk/article1843186.ece

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x