7
okt
Seneste opdatering: 20/7-16 kl. 0028
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Well you really got me this time, And the hardest part is knowing I’ll survive. I have come to listen for the sound, Of the trucks as they move down, Out on ninety five, And pretend that it’s the ocean, coming down to wash me clean, to wash me clean, Baby do you know what I mean. I would rock my soul in the bosom of Abraham , I would hold my life in his saving grace, I would walk all the way from Boulder to Birmingham, If I thought I could see, I could see your face.

Nu har jeg hĂžrt pĂ„ Cheb Khaled i en lille uge (det er i aften han spiller i Vega), sĂ„ skal det vĂŠre noget andet. Det skulle have vĂŠret fra hendes seneste fra 2008. Men jo mere jeg hĂžrte, desto lĂŠngere kom jeg tilbage. “Back when I was a brunette” – da Emmylou Harris trĂŠder ud som voksen i 1975 med en sang om sin sorg over Gram Parsons dĂžd. Parsons foldede hende ud fra en Joan Baez-klon til….Emmylou Harris. Her med Johnny CashÂŽsvigersĂžn, Rodney Crowell. Og sĂ„ er hun blevet bedre og smukkere for hvert Ă„r der er gĂ„et. SĂ„dan er det med gamle kĂŠrligheder. Den kreative klasse var i uenig med mig. Det er “folkeligt”, det vĂŠkker utryghed hist og her i hovedstadens dyrere forstĂŠder. Country er white trash, tror de. Men det er ogsĂ„ “american music”, som Johnny Cash sagde pĂ„ sine gamle dage. Harris er det allerede fra starten. Hun er Andersens beĂ„ndede Nattergal. Man kan hĂžre “Gold” fra sidste Ă„r. Eller In My Hour of Darkness eller Love Hurts (se bort fra billederne) fra dengang fĂžr Parsons dĂžde.

NĂ„r man sĂ„ er blevet godt varm pĂ„ Emmylou kan hun yderligere opleves i disse  anbefalelsesvĂŠrdige klip: Evangeline, med backing af The Band fra deres afskedsfilm The Last Waltz. De multitalentede musikere bytter rundt i nummeret her: Nu afdĂžde pianist Richard Manuel gĂžr det pĂ„ trommer, organist Garth Hudson trakterer trĂŠkharmonika, trommeslager (i dag skuespiller) Levon Helm spiller mandolin. Og gĂ„ ikke glip af Hard Times Come Again No More, med canadiske Kate & Anna McGarrigle, samt Kates sĂžn Rufus Wainwright der er blevet en stjerne i sin helt egen boldgade – storladen, teatralsk bĂžssepop – siden denne tv-serie fra starten af 1990’erne. (Steen & LFPC)

Jakob Hougaard har islamofober pÄ hjernen

Islam-Infomedia

Man kan ikke gÞre andet end jÊvnligt at tage bestik af situationen: Hos vores modstandere benyttes der i stor udstrÊkning stadig klichésprog og apologi der i vores lejr kun kan fremkalde hÄnlatter. Ingen illustrerer dette bedre end KÞbenhavns integrationsborgmester Jakob Hougaard.

Islam er overhovedet ikke en trussel mod Danmark. TvĂŠrtimod er hĂžjreflĂžjens besĂŠttelse af islam en trussel. […]

I stedet bĂžr nydanskere og etnisk danskere rĂŠkke hĂŠnderne ud mod hinanden, og love at vi skal leve fredeligt og respektfuldt sammen.

Hmm, her Ăžjner jeg det fĂžrste problem hvis hĂŠnderne pĂ„ “nydanskeren” ved min side sidder pĂ„ en indpakket muslima.

Sammen kan vi skabe et fredeligt, mangfoldigt og fremgangsrigt samfund. […]

For integrationen gĂ„r jo godt. Lad mig blot nĂŠvne, at i de seneste tre Ă„r er 7,5 procent flere nydanskere kommet i arbejde. […]

Rituel demonstration af at Jakob ser sagen fra alle sider – men skylden findes hos de onde danskere:

Jeg er dog nĂždt til at komme med en lille kritik af nogle indvandrermiljĂžer. For i nogle – ogsĂ„ i enkelte arabiske – kredse er der kommet en tendens til at lukke sig om sig selv. At dyrke sin egen kultur og religion og koncentrere sig mindre om resten af verden. Det er forstĂ„eligt, nĂ„r man ser pĂ„ den tone, som man isĂŠr som muslimsk nydansker mĂžder i medierne […] Jakob Hougaard: Vi mĂ„ Ă„bne os mod hinanden

Mon ikke den gĂ„r rent hjem hos socialdemokratiske kernevĂŠlgere? Grafen viser forekomsten af ordet “islam” i Infomedia fra 1995 til i dag. Hvor gerne jeg end ville tro det, Jakob, kan stigningen nok ikke tilskrives “hĂžjreflĂžjen” og onde bloggere som os (LFPC).

En helt uvidenskabelig jagt pĂ„ ‘essens’

Buddhism-InfomediaHer er mit lĂŠgmandsrĂŠsonnement: Hvis islam var en religion som alle andre, skulle forekomsten af ordet i medierne, alt andet lige, hĂŠnge sammen med antallet af udĂžvere. Er der flere der fĂžlger en religion end en anden, vil den fĂžrste ogsĂ„ blive omtalt tilsvarende mere. Nu er alt andet som bekendt ikke lige, men det er alligevel interessant at sammenholde et hurtigt Infomedia-survey pĂ„ ordet “buddhisme” med den graf for ordet “islam” jeg gengav fĂžr. De nĂžgne tal er som fĂžlger for 1995 til d.d.: 1995 77, 1996 106, 1997 96, 1998 109, 1999 119, 2000 188, 2001 173, 2002 215, 2003 334, 2004 253, 2005 323, 2006 257, 2007 434, 2008 622, 2009 398 – gengivet i hosstĂ„ende graf.

Der skĂžnnes at vĂŠre 18-20.000 buddhister i Danmark. De absolutte tal fra Infomedia her er sĂ„ smĂ„, at man nĂŠppe kan sige noget konkret ud fra dem – smĂ„ og for samfundet som helhed ubetydelige begivenheder som sker i dette miljĂž vil kunne forskyde statistikken mĂŠrkbart. Dog bemĂŠrkes, at der ikke umiddelbart er nogen diskrepans set i forhold til det skĂžnnede antal pĂ„ 200-300.000 muslimer i Danmark, og disses reprĂŠsentation pĂ„ Infomedia. Der hvor det bliver interessant er imidlertid stigningen for de to talsĂŠt i samme periode. Et slag pĂ„ tasken – omtalen af buddhisme stiger en firefaktor, mens islam stiger en tifaktor. Her skulle man – igen alt andet lige – synes, at stigningstakter der beroede pĂ„ udviklingen i avismarkedet – sĂ„ som gratisaviser, eller Ăžget samarbejde mellem aviser og bladhuse, sĂ„ det samme materiale gĂ„r igen flere gange, og hver gang affĂžder et hit pĂ„ Infomedia – skulle udmĂžnte sig i ensartede stigningstakter. Det samme kunne alt andet lige siges om Ăžget interesse for og fokus pĂ„ religion. Men islam stĂ„r altsĂ„ for en markant stĂžrre stigning i perioden, og ikke bare i Ă„rene med 9/11 og Muhammedkrisen. Ud fra en LFPC-i-kĂŠret-betragtning, som lĂŠserne selvfĂžlgelig opfordres til at kommentere og kritisere, ser det derfor umiddelbart ud som om det er islam der er ved at Ăžge sit fodaftryk pĂ„ det danske samfund. Denne verdens Jakob Hougaard’er vil formentlig fortsĂŠtte med at pĂ„stĂ„ at det er et spĂžrgsmĂ„l om danskernes ‘tone’ (LFPC).

Berlin under belejring

Vi postede den nedenfor, men Politiken segmentet taler vist ikke tysk, sÄ her er en tekstet version:

Kukuret og skibsskruen

og politikernes strategiske tilbagetog

EuropĂŠerne vil ikke have det. LĂŠngere er den ikke. De er ikke blevet spurgt, og de bryder sig helhjertet ikke om det. De er ikke “islamofober”, de bryder sig bare ikke om Islam og dens fremfĂŠrd, det er enhvers begrundede ret. Koranen dĂžmmer os som fjender af islam, lĂŠnge  inden vi  er fjendtlige. Den dag vi mĂ„tte blive det, gĂ„r det hele ude af kontrol. En konflikt er forlĂŠngst sat pĂ„ skinner, uanset hvad de skriver i Politiken og Information. Man skal vĂŠre meget samfundsingeniĂžr, for at tro man kan afvĂŠrge enhver konflikt. At alt kan knĂŠvres ned til pandekagestĂžrrelse. Som den henrivende svenske Folkpartist, der i gĂ„r sĂ„ sĂždt skrev: “Problemer er til for at lĂžses“, underforstĂ„et, “lad os bare spĂŠde pĂ„”. Hun har aldrig kendt problemer og konflikter, der ikke kan lĂžses i Riksdagens forsamling af glade amatĂžrer, sĂ„ hvem kan fortĂŠnke hende ? Hun er et barn pĂ„ 62 Ă„r.

Jeg er (kultur) pessimist:det der kan gĂ„ galt, vil gĂ„ galt, det er kun en halv spĂ„dom, for det er sket allerede. NĂ„r Islam er inde i billedet, er der nĂŠsten 100 % prĂŠcedens for det. Krige lever deres eget liv. Politikerne signalerer kontrol, men den er allerede delvis vĂŠk. Georg Metz kan ikke skrive det bort. Det eneste lille lyspunkt er, at der er europĂŠiske muslimer – isĂŠr kvinder- der har fĂ„et smag pĂ„ sĂŠkulariseringen. I den trĂ„d hĂŠnger vores eventuelle, fredelige fremtid. De forvildede politikere tager sig mere og mere desperate ud, som marionetter og gidsler for deres egne vĂ„de drĂžmme. Nu er burka lig med race op til folkeafstemningen i Schweiz. Politikerne har ryggen mod muren, og muren er kun begyndelsen. Det har ynglingen Jakob Hougaard ovenfor nĂŠppe den blegeste anelse om, dem der har valgt ham overhovedet  ikke. Til november gĂ„r nĂŠste akt lĂžs i Schewiz:

sriimg20091006_11314328_0

Basel city authorities have banned as racist a poster which the rightwing People’s Party planned to use in its anti-minaret campaign.The poster shows a woman in a burka and a Swiss flag pierced by minarets springing up out of the ground.An initiative to forbid the construction of minarets in Switzerland comes to a nationwide vote on November 29. Anti-minaret poster ruled racist, (Danske hĂžjreradikale bevĂŠbner sig mod muslimske indvandrere)

Sverige er ogsÄ langt fremme i skoene. Hvad har Schweiz og Sverige tilfÊlles ? Nemlig ! Kukuret, skibsskruen, Pytt i panna, Fondue au fromage, Europas reneste motorvejslokummer og 8-10 generationers fred:

ScreenShot029

Islamofobi – ett hot mot vĂ„rt demokratiska samhĂ€lle

Idag fĂ„r Sveriges alla riksdagsledamöter “Islamofobil” i sitt brevinkast. “Ta en Islamofobil sĂ„ lindras hatet och rĂ€dslan mot muslimer och islam.”

TĂ€nk om det vore sĂ„ enkelt. Men sĂ„ enkelt Ă€r det givetvis inte. VĂ„rt syfte med Islamofobil Ă€r att sĂ€tta fokus pĂ„ den ökade intoleransen mot muslimer som vi mĂ€rker av i Sverige och som det har rapporterats om i flera studier. Enligt Integrationsbarometern frĂ„n 2007 Ă€r 40 procent av svenska befolkningen mer misstĂ€nksamma mot personer med muslimsk tro Ă€n vad de Ă€r mot andra personer. Forum för levande historia fann i sin studie “Islamofobi – en studie av begreppet, ungdomars attityder och unga muslimers utsatthet” att sĂ„ gott som var fjĂ€rde muslimsk flicka och pojke blir utsatt för nĂ„gon krĂ€nkande behandling nĂ„gon gĂ„ng per Ă„r. Med undantag av fysiskt vĂ„ld rapporterar flickor större utsatthet Ă€n pojkar. En annan skrĂ€mmande rapport kommer frĂ„n BRÅ:s statistik som visar att islamofobiska hatbrott ökade med 32 procent mellan 2007 och 2008.

Vi pĂ„ Sveriges AntidiskrimineringsbyrĂ„er kĂ€mpar för ett demokratiskt samhĂ€lle dĂ€r alla mĂ€nniskor Ă€r lika mycket vĂ€rda. Men ett samhĂ€lle dĂ€r en stor grupp av Sveriges befolkning kĂ€nner en utsatthet pĂ„ grund av sin religion Ă€r ett samhĂ€lle som vi mĂ„ste försöka förĂ€ndra. ÅtgĂ€rder mot misstĂ€nksamhet mot muslimer och islamofobi Ă€r sĂ„ledes ytterst en kamp för demokratin och de mĂ€nskliga rĂ€ttigheterna. Under vĂ„r Ă„rliga nationella kampanjvecka vill vi dĂ€rför uppmĂ€rksamma islamofobi. MĂ„let med vĂ„rt arbete Ă€r att ingen ska bli utsatt för diskriminering och att alla ska kĂ€nna sig delaktiga i det demokratiska samhĂ€llet. Vi hoppas att ni kĂ€nner lika starkt i denna frĂ„ga som vi och att vi tillsammans kan kĂ€mpa för ett samhĂ€lle fritt frĂ„n diskriminering.

Lars Thornberg, Pressansvarig Sveriges AntidiskrimineringsbyrÄer
Pressmeddelande frÄn Sveriges AntidiskrimineringsbyrÄer og Ørebro Rettighedscenter

Her  bemÊrker man at Thornberg har adopteret islamisters sprog, ikke videre tillidsvÊkkende.  Man bemÊrker ogsÄ at han kun ser  én offergruppe, som ikke er stÞrre ofre end nogen andre. De er  bare blÄstemplede og lurmÊrkede af idioter og levebrÞdspropagandister som Thornberg.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
13 years ago

“Og sĂ„ er hun blevet bedre og smukkere for hvert Ă„r der er gĂ„et. SĂ„dan er det med gamle kĂŠrligheder.”

Shit. Noget af en udtalelse.
Jeg har det faktisk lige omvendt, gamle kĂŠrligheder bliver mindre og mindre smukke propotionalt med, at jeg bliver klar over, hvorfor der er tale om netop gammel kĂŠrlighed.
🙂

steen
Admin
13 years ago

@ Mette: Jeg er heller ikke videre diskutĂ©rlysten, tĂŠnk ikke pĂ„ det. Der er faktisk en del her, der kender hinanden i det “virkelige” liv. Resten har vi pĂ„ det geniale Skype. Lidt tĂŠttere end bare skrivning her. Bloggen er ikke noget substitut, bare klĂž pĂ„. Den kan vĂŠre lidt mentalhygiejne af og til, en Ă„ben samtale, men det er i orden for mig. mvh Steen

Mette L.
Mette L.
13 years ago

Og jeg synes nogen gange, at man er sĂ„ alene – jeg sidder nogen gange og tĂŠnker pĂ„, hvem der sidder bag jeres skĂŠrme og ville Ăžnske, at man kendte nogen af jer, sĂ„ man kunne diskutere hverdagens historier og kommentere Danmarks og bĂžrnenes fremtid mv. uden at fĂ„ at vide, at man er “racist”, lider af “islamofobi” og alt for pessimistisk (jeg mangler noget at have optimismen i), “for det er jo ikke alle, der er sĂ„dan” og “kender du selv nogen muslimer…” osv. BehĂžver jeg det, for at have en mening om islam og islams betydning for et… Read more »

Mia
Mia
13 years ago
Reply to  Mette L.

Med fare for at lyde som en gammel Sebastian sang, sÄ er du ikke alene.
Et par gange, hvor der er blevet lukket et eller andet pladderhumanistisk ud til en morgenkonference, har jeg taget mig selv i at sidde og kigge rundt pĂ„ de andre, for at regne ud om der skulle vĂŠre nogle iblandt dem, der tĂŠnker hvad jeg tĂŠnker. Statistisk set burde de jo vĂŠre der; men jeg er ikke overbevist…

Hvad pokker! Du fÄr den alligevel :

http://www.youtube.com/watch?v=ymQI2G-SlqM

😉

Janne
Janne
13 years ago
Reply to  Mia

Det er lénge siden jeg har hþrt den sang. Den er rþrende og vékker mange dejlige minder. 🙂

steen
Admin
13 years ago

@Crass BÞrsting: Det var vist til mig bla. Godt spÞrgsmÄl, jeg har ikke fundet svaret endnu. Med lidt afveksling var det i al fald lÊngere.
BetĂŠnksomt af dig.

Janne
Janne
13 years ago

“TvĂŠrtimod er hĂžjreflĂžjens besĂŠttelse af islam en trussel.”

Det er ellers ikke den sÄkaldte hÞjreflÞj der indfÞrer islam/halal dogmer i offentlige institutioner og laver bederum og religiÞse fester pÄ det offentliges regning.

Er det Bluitgen og William Jansen laver i Ăžvrigt udtryk for hĂžjreflĂžj?

Crass BĂžrsting
Crass BĂžrsting
13 years ago

Ja, Emmylou er fantastisk. En kĂŠrkommen musikalsk pause i den perpetuelle rĂŠdselskronik om islam og islamisk praksis. Tak til kronikĂžren, hvor lĂŠnge kan du holde ud?

Janne
Janne
13 years ago

At nogle svenskere vil nedvĂŠrdige sig til at bruge samme usaglige og underlĂždige kneb som flere danske uddannelsessteder gjorde da de mente at hr. og fru Jensen skulle vaccineres mod islamofobi, er mig ganske uforstĂ„eligt. Hvordan kan det da vĂŠre at de taler ned til demokratisk sindede borgere pĂ„ den mĂ„de? Jeg forstĂ„r det ikke. Ville de gĂžre det samme overfor egne bĂžrn og unge, hvis de har andre holdninger end dem de selv har? Hvis bĂžrn og unge kritiserer normer i familien? Kalde dem fobiske? Give dem ’beroligende medicin’, hvis bĂžrn og unge kritiserer oplagte urimeligheder? Give dem tabletter… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Undskyld. Jeg mener 🙁 🙁 🙁

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Vel talt Vivi !
-Europas nye adel svigter deres befolkninger for at prisgive os til muslimernes nÄde/unÄde
ved at lave EuroMediterranean-aftalen. -Stor sorg ved at tĂŠnke pĂ„ dette er forudbestemt til at ske 🙂
Tidligere generationers politikere kunne aldrig drÞmme om at gÞre noget sÄ infamt.

Hvor er det genialt af vore modstandere at tie kendsgerningerne ihjel.
Jeg sidder her og tÊnker pÄ, at heller ikke jeg kan rÄbe resten af befolkningen op.

Janne
Janne
13 years ago

“Vi pĂ„ Sveriges AntidiskrimineringsbyrĂ„er kĂ€mpar för ett demokratiskt samhĂ€lle dĂ€r alla mĂ€nniskor Ă€r lika mycket vĂ€rda.”

Alle mennesker lige meget vĂŠrd? Det lyder sympatisk.

Hvordan ser det ud med det menneskesyn i koranen?

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

Tja, hvad kan man mon forvente sig af en, der FØLGER Simon Debil AmnitzbÞl, Margrethe NIMB Vestager
og Simon Klamm, nej, undskyld “Kvamm” – samt Politiken? Uvildig forskning? Nej, nĂŠppe, vel? 😉

http://twitter.com/jeppelyng

Gad vide hvor han mon stĂ„r politisk … bum bum

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago
Reply to  Bjovulf

Og han fĂžlger ghm. ogsĂ„ en naiv PK-dialogtosse som Ida Auken 😉

Er hun i Ăžvrigt ikke datter af hende den underlige?

RĂžde Steen
13 years ago

IĂžvrigt – er der nogen, der har gjort ARD opmĂŠrksom pĂ„ fejlen?

RĂžde Steen
13 years ago

SÞrme godt, at strisseren gÄr efter pengene.

Nu mÄ vi se, hvordan det gÄr Sidney Lee.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

“Det grĂŠnser ikke til forrĂŠderi – det er det!
Det er en af de stĂžrste forbrydelser i Europas historie, og man kan blot hĂ„be at de ansvarlige bliver bragt for retten.”

Jag kan verkligen inget annat Ă€n instĂ€mma 100% med dig. Det Vidkun Quisling och Judas Iscariot gjorde Ă€r “small potatoes” till det förrĂ€deri som fortfarande pĂ„gĂ„r mitt framför ögonen pĂ„ oss. Alla dessa vidriga mĂ€nniskor som fullt medvetet sĂ„lt ut oss och vĂ„ra lĂ€nder kan man bara hoppas pĂ„ att dom fĂ„r göra Judas och pedofeten mohammed sĂ€llskap i helvetets inre cirklar.

Niels Hansen
Niels Hansen
13 years ago

Frankrig overgiver sig officielt, hvis teksten til denne video passer: http://www.liveleak.com/view?i=7ac_1254942735

pooe
pooe
13 years ago

@ Vivi
Det grĂŠnser ikke til forrĂŠderi – det er det!
Det er en af de stÞrste forbrydelser i Europas historie, og man kan blot hÄbe at de ansvarlige bliver bragt for retten.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

At europĂŠerne ikke bryder sig om islam og i at blive islamiseret – hvilke politikere interesserer sig for det udover DF ? Jo fĂžr vi bliver bevidste om at det forholder sig sĂ„ledes : at vores politikere, uanset om det er de hjemlig eller de i Bruxelles, er bedĂžvende ligeglade med hvad befolkningerne i de europĂŠiske lande mener om den sag! Vi SKAL nemlig islamiseres – og det skal vi fordi ellers kan EU ikke leve op til de aftaleforhold der forlĂŠngst er indgĂ„et med de arabisk-islamiske Middelhavslande. At politikerne har forholdsvis nemt spil overfor europĂŠerne skyldes, at disse meget… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Janne Den film du omtaler kan vist blive lidt problematisk efter hvad Jakob Skovgaard-Petersen skriver i en udtalelse om den efter han har set den. Han frygter den kan blive “benzin pĂ„ bĂ„let” . Hvad han mener er jeg ikke helt klar over – er det muslimerne han mener er bezinen eller er det danerne og bĂ„let …..? NĂ„, men jeg fatter ikke denne palarabiske instruktĂžr kan holde ud at vĂŠre her i dette land, hvis man skal tage det han siger alvorligt. Han ville sandsynligvis befinde sig langt bedre derhjemme i Gaza/Vestbredden. Gad vide hvad der forhindrer ham i… Read more »

Ulla Lauridsen
13 years ago

Ja, de muslimske piger kan godt se, hvilken side deres frihed og fremtid er smurt pĂ„, og netop derfor skal vores kritik vĂŠre nuanceret. Ikke ‘alle muslimer er skudt i hovedet’, men ‘vi gĂ„r ind for seksuel og politisk og Ăžkonomisk og religiĂžs selvbestemmelse for alle’ (sĂ„ kan de selv drage deres konklusioner).

Janne
Janne
13 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

“religiĂžs selvbestemmelse for alle’”

Jeg kunne lidt provokerende spĂžrge? SĂ„dan som mĂŠnd har religiĂžs ret til at sulte kvinder hvis de ikke makker ret, som sharia lov praktiseres i Afghanistan?

Johansen
Johansen
13 years ago

“Anti-minaret poster ruled racist”

Islam er IKKE en race, men en politisk lovreligion. Eller som Sam Solomon for nylig udtrykte det “islam is a system”.
Kritik af islam kan ALDRIG vĂŠre racisme.

Hvor svÊrt kan det vÊre at forstÄ noget sÄ simpelt?

Janne
Janne
13 years ago
Reply to  Johansen

Jo flere forbud mod kritik og jo mere jagt pĂ„ kritikere i demokratiske lande – jo mere karakter af ĂŒberreligion fĂ„r islam.

Vagn Henning
Vagn Henning
13 years ago

“hĂžjreflĂžjens besĂŠttelse af islam en trussel.” Som bekendt mĂ„ muslimske vittighedtegnere leve med politibeskyttelse… Fuck Jacob Haugaard. Og at tĂŠnke sig at han er en af de fornuftigste Sosser i KĂžbenhavn. Det er sgu trist.

Vagn Henning
Vagn Henning
13 years ago
Reply to  Vagn Henning

Jakob Hougaard. Undskyld, Jacob Haugaard, du har aldrig gjort mig noget

Vagn Henning
Vagn Henning
13 years ago
Reply to  Vagn Henning

Kan man fÄ sine kommentarer slettet, hvis man har kludret lidt for meget i det?

Vagn Henning
Vagn Henning
13 years ago
Reply to  Vagn Henning

Jeg var meget hurtig pÄ aftrÊkkeren i gÄr aftes, sÄ du mÄ meget gerne slette mine tre kommentarer ovenfor. Tak.

Vagn Henning
Vagn Henning
13 years ago
Reply to  Vagn Henning

Eller lad dem stĂ„… Sagt er sagt selvom det er pinligt ikke at kunne stave folks navn rigtigt. De kunne ogsĂ„ bare lade vĂŠre med at hedde noget der er sĂ„ tĂŠt pĂ„ hinanden, Jacob og Jakob.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Det finns fler som har islamofobi pĂ„ hjĂ€rnan (nĂ„n som Ă€r förvĂ„nad?). Sveriges antidiskrimineringsbyrĂ„er Pressmeddelande frĂ„n Sveriges AntidiskrimineringsbyrĂ„er: Islamofobi – ett hot mot vĂ„rt demokratiska samhĂ€lle 2009-10-06 18:31 Idag fĂ„r Sveriges alla riksdagsledamöter “Islamofobil” i sitt brevinkast. “Ta en Islamofobil sĂ„ lindras hatet och rĂ€dslan mot muslimer och islam.” TĂ€nk om det vore sĂ„ enkelt. Men sĂ„ enkelt Ă€r det givetvis inte. VĂ„rt syfte med Islamofobil Ă€r att sĂ€tta fokus pĂ„ den ökade intoleransen mot muslimer som vi mĂ€rker av i Sverige och som det har rapporterats om i flera studier. Enligt Integrationsbarometern frĂ„n 2007 Ă€r 40 procent av svenska… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Hvor er det dog trĂŠttende med denne selviscenesĂŠttelse som ofre, som dansk-palĂŠstinenseren proklamerer.
Hvis Danmark er sÄ forfÊrdeligt, sÄ er det dog mÊrkeligt, at vedkommende bliver hÊngende. SÄ kom dog afsted.
Redde Danmark? MĂ„ vi vĂŠre fri.
Alle de som ikke kan lide Danmark, har deres frihed til at forlade landet. ASAP

Janne
Janne
13 years ago

Det er takken for dansk gĂŠstfrihed og gratis lĂŠgehjĂŠlp, bĂžrnepasning, skolegang, uddannelse, bistand, integrationsprojekter, boliger etc.

“Al Jazeera viser torsdag aften en dokumentarfilm, der dĂžmmer Danmark som racistisk, skriver netavisen akhbar.dk.”…

Filmen er lavet af dansk-palĂŠstinenser.

”Jeg er dansker og har lavet denne film for at hjĂŠlpe Danmark med at anerkende de problemstillinger, der er med indvandrerfjendtlighed og hetz mod muslimer. Danske politikere mĂ„ anerkende dette problem og gĂžre noget for at lĂžse det. Jeg ser mere filmen som en form for selvkritik og et forsĂžg pĂ„ at redde Danmark”, siger filmens instruktĂžr til akhbar.dk”

h t t p://kpn.dk/article1843186.ece

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x