15
okt
Seneste opdatering: 16/10-09 kl. 2011
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(En svensker tier*) – SVT Existens sendte i går programet Självcensur eller hänsyn? og Nobelmuseets overståede udstilling Yttrandefrihet – var går gränsen?. Det var spækket med interessante udtalelser, ikke mindst af museets Olov Amelin, hvor han skal forklare hvorfor de lod imamen Abd al Haqq Kielan (tidligere Leif Karlsson) forhåndscensurere Hirsi Alis film Submission, så ingen besøgere skulle blive fornærmet. Alene han er hele programmet værd.

ScreenShot057

Hirsi Ali, der interviewes over et webkamera, spørger helt logisk om hun mon kan blive inviteret til at censurere imam Kielans fredagsbøn. Også interviewet med fotografen Elisabeth Ohlson Wallin er værd at nærhøre. Hun, som står bag de snart berømte Ecce Homo billeder, taler varmt for kunstens ytringsfrihed, om vigtigheden af at forsvare kunsten og det frie ord imod magthavere, ikke mindst religiøse. Det er interessant at sammenholde med, hvad hun sagde i Existens 4. marts 2006 om Jyllands Posten:

“Mitt syfte var att inkludera bland annat homosexuella människor i det kristna kärleksbudskapet, inte att häda. Jag anser att Jyllandspostens bilder är rasistiska och skymfande.“Jag ses som provocerande för att jag visar saker i samhället som folk inte vill se. Jag ser mig själv som en snäll provokatör, för jag vill göra något bra.”

Oversat: Man skal kun drille de ufarlige, der ikke slår igen: De kristne “magthavere”, hvis magt i Sverige nok er hurtigt overset. Altså, en helt normal kunstner der lige så godt kunne være dansk, hvis vi nu accepter hendes hysteriske agitprop-fotos som kunstværker. Jeg gør ikke.

ScreenShot060

Svante Nycander skulle man tro havde en fortid i diplomatiet, men han er nu forhenværende chefredaktør på Dagens Nyheter:

Idag kan vilken landsortstidning som helst sätta världen i brand, menar publicisten Svante Nycander och vill mana till eftertanke med “samhällsfred” för ögonen innan man publicerar sådant som kan provocera.

Det er måske ikke så underligt, at der nu kort efter udstillingen næsten ingen netreferencer er til den. Se programmet her på SVT play, min 26:50. – ( *En svensk tiger (En svensker tier) var en informationskampagne under anden verdenskrig, som skulle beskytte Sveriges neutralitet og anspore til agtpågivenhed overfor spioner. Den blev ved flere lejligheder brugt til at indrage avisoplag med indhold, der kunne støde de krigsførende nationer. Det er svært at påstå, at kampagnen ikke har haft sine langtidsvirkninger.)

Sharia march: Frygt for blodsudgydelse

Furious opponents last night called for a mass rally by radical Muslims to be outlawed over fears it could spark violent clashes. There are concerns that the march by the fanatical group Islam4UK in favour of sharia law in Britain will spill over into bloodshed if it is allowed to go ahead. The Met has never banned a rally before. Even if it were to be banned that does not stop it from going ahead.” However, an overwhelming public reaction could yet force the march to be stopped. CALL TO BAN RADICAL MUSLIMS’ RALLY OVER FEARS OF BLOODSHED.

Selvom der er masser af sharia i England, er det ikke nok for den provokerende Anjem Choudhary. Man kunne forslå et salomonisk kompromis: en gratis énvejsbillet til ham til Aceh, hvor han kan få hele shariapakken uden at skulle  vente i årevis. Det gik en del af verdens store  tsunamistøtte nemlig til: Stoning, Caning Are Now the Law in Aceh. Eller han kan vente er par år, til vi har opgivet at civillisere Afghanistan.

Ødelæggelsens vederstyggelighed

Én ting er ikke at drage forhastede konklusioner, en anden er at sky det ubehagelige emne i en grad at man alligevel ender med en fornemmelse af at der nok er noget om snakken (LFPC).

[…] Sagen har vakt opsigt i medierne, der har fremstillet den, som om der er tale om chikanerier over for præst og kirke, foretaget af de mange indvandrerbander, der huserer i kvarteret, der udgør en muslimsk ghetto. I sognet er således kun 25 % af indbyggerne medlem af folkekirken, og kun 8 % af de børn, der fødes i sognet, bliver døbt.

Selve forbrydelserne er imidlertid uopklarede, og vicepolitikommisær Thomas Kousgaard ønsker derfor ikke at udtale sig om baggrunden for de enkelte hændelser, eller hvorvidt det er identiske gerningsmænd, der har været på færde. […] Udsat præstebolig i Tingbjerg, DR: Vi tager afstand fra deres dumme handlinger.

Er CAIRs dage snart talte?

The Council on American-Islamic Relations (CAIR) er vel den amerikanske pendant til Islamisk Trossamfund. Megen kompromitterende viden om denne organisations oprindelse i Hamas har længe været kendt, hvilket læsere af Jihad Watch vil være bekendt med. Tidligere FBI-agent David Gaubatz har også bidt sig fast i haserne på organisationen, og så meget desto mere fantastisk er de afsløringer der nu kommer for dagen: Det lykkedes Gaubatz’ søn Chris at infiltrere CAIR og fremskaffe kopier af utallige dokumenter der, hvis forlydenderne holder vand, burde føre til organisationens endeligt. Chris måtte til den ende ‘konvertere’ til islam – men hvad gør man ikke i fædrelandets tjeneste? Muslim Mafia, deres bog om sting-operationen, er netop udkommet i dag (LFPC).

[…] Some key smoking-gun revelations detailed in “Muslim Mafia” include:

* New evidence that CAIR was launched to support the Hamas terrorist group, and has transferred tens of thousands of dollars to a group recently convicted as Hamas’ top fundraising arm in the U.S. – money that ended up aiding terrorist attacks on Israelis and Americans;

* Internal documents showing CAIR, despite claims of cooperating with law enforcement, actively works behind the scenes to mislead and deceive the FBI on behalf of terrorism suspects – and has even cultivated Muslim moles inside law enforcement who have tipped off FBI terror targets;

* CAIR is more closely tied to al-Qaida than previously reported;

* CAIR claims to represent all Muslim Americans, however, it has victimized some 100 indigent Muslims in a massive fraud and threatened them when they tried to go to the media; and internally, personnel complaints reveal CAIR discriminates against Shiite Muslims and Muslim women within its own headquarters;

* CAIR and its sister fronts are funded by foreign Muslim Brotherhood sources;

* CAIR leaders share the Muslim Brotherhood’s ultimate goal to replace the U.S. Constitution with Shariah law:

* The Muslim Brotherhood investment in corporate America will be used to pressure U.S. companies into compliance with Islamic principles.

The book also shows radical Muslims in the U.S. are working to support Palestinian terrorists, destroy Israel, gut U.S. anti-terrorism laws, loosen U.S. Muslim immigration policies and convert Americans to Islam. […] ‘Now we have proof’ jihadis infiltrating D.C.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Elisabeth Olsson Wallins udstilling “Jerusalem” om forfølgelsen af  homoseksuelle “i de store religioner”. Det er ikke et år siden at museet lod imamen Abd al Haqq Kielan (tidligere Leif Karlsson) forhåndscensurere Hirsi Alis film Submission på deres udstilling om ytringsfrihed: Yttrandefrihet – var går gränsen? […]

Universalgeni
12 years ago

Man har altså en censureret udstilling, som muslimer gerne må se. Hvor er de ikke-censurerede udstilling, som alle andre så kan se? Vi har jo ikke brug for censur. Vi er ikke muslimer. Er alle da pludselig lige for sharia-loven? Ja. Sådan er det i Sverige. Coming to a town near you…

alfahannen
12 years ago

Sverige har för länge sen lagt sig på knä för Islam och som de lydiga Dhimmies de är, nu accepterar vilka tokigheter det än måtte komma från Skägget och Burkan och i det självutplånande ingår såklart förhandscensur av för Islam eventuellt obekväma åsikter.

Mia
Mia
12 years ago
Janne
Janne
12 years ago

“Hirsi Ali, der interviewes over et webkamera, spørger helt logisk om hun mon kan blive inviteret til at censurere imam Kielans fredagsbøn.”

Rigtig godt sagt. Men meget frastødende at svenskere er gået med til at en imam får lov til at censurere noget som helst i et demokratisk land.

Underligt at se at en religiøs mand får lov til at bestemme hvad en kvinde – oven i købet en afrikansk en – må vise på film i det såkaldt feministiske Mona Sahlin land Sverige.

steen
Admin
12 years ago

Mia, han mumler ikke i skægget, ham Choudary: “Vi har fået NOK af frihed -nok er nok” 🙂 Hit med slaveriet :

ScreenShot061

Mia
Mia
12 years ago
Reply to  steen

Godt set Steen! Man får inte fokusere kun på det dårlige!
Dagens positive nyhed: Ok, Anjem vil myrde os alle, men i det mindste melder han klart ud… han gør vores allesammens kommunikationsevner til skamme…den hædersmand 😉

Mia
Mia
12 years ago

Sharia til UK. Prøv at læse beskeden 0.40 sekunder inde i videoen.

http://www.youtube.com/watch?v=mKwW_5aG_9w

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x