5
nov
Seneste opdatering: 6/11-09 kl. 1933
62 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Army colonel Terry Lee who worked with Hasan and just interviewed by FoxNews stated that Hasan supported the Muslim who murdered a Army recruiter in Kentucky and hoped that others would strap on bombs and blow up people in NY Times Square.He also said that the man was probably kicked out of Walter Reed for poor performance or behaviorial problems. You don’t go from WR to a Iraq posting unless you piss off your CO.” JW

Vi kender i skrivende stund ikke majorens motiver, men allerede nu rapporterer blogverdenen om massiv omgåelse i mainstreammedierne af spørgsmålet om jihadiske motiver med offergørelse af Hasan i stedet, og den obligatoriske ‘frygt’ for et ‘backlash’ mod muslimer som konsekvens af massakren er også kommet på banen (LFPC).Jihad Watch har udførlig dækning.

[…] Then, after Cooper was over, we got a “special edition” of Larry King Live hosted by Wolf Blitzer. This one really took the cake. By way of “illuminating” Hasan’s actions, Blitzer interviewed a panel of — no, not experts on Islamic jihad, but psychiatrists. Blitzer endlessly repeated the mantra that Hasan had been “taunted” for being Muslim, had feared going to a war zone, and had ultimately gone “berserk,” and the docs echoed this line. “He did not reach for help when he should have,” lamented one panelist. Another opined: “It sounded like it got to be too much for him.” Yet another told us: “All kind of people need help who aren’t getting help. … He was feeling picked on by his colleagues. … He was strained. He was scared.” […] Bruce Bawer: Fort Hood Massacre: A Day of Courage and Cowardice

ScreenShot005Nidal Hasan, M.D., M.P.H.Fellow, Disaster and Preventive Psychiatry, Department of PsychiatryF.Edward Hebert School of Medicine, Uniformed Services University of the Health Science.

At least 3 soldiers suspected in rampage that killed at least 12, wounded up to 31Staff and wire reportsAn Army psychiatrist was identified Thursday as one of the gunmen in a shooting rampage on Fort Hood, Texas, that left at least 12 people dead and up to 31 wounded.One soldier, a suspect, was killed and two soldiers were taken into custody, according to base spokesman Lt. Gen. Bob Cone, who added that the three suspects were soldiers. A Pentagon source identified the shooter as Army Maj. Nidal Malik Hasan; the source said Hasan was a psychiatrist recently reassigned from Walter Reed Army Medical Center in Washington, D.C., to work with soldiers at Darnall Army Medical Center on Fort Hood. He was killed at the scene.Major named as Fort Hood shooterPICTURE OF MALIK NIDAL HASAN

Overvågningskamera viser majoren i fuld islamisk uniform under indkøb:

Hasans motiv “passive combat stress”?

En blogger hos britiske the Telegraph skriver om de maniske undvigemanøvrer i mainstreammedierne for ikke at sammenkæde massakren i Texas med fredens religion. Overskriften hentyder naturligvis til bloggerens ironisering, men er skræmmende nok ikke langt fra det niveau som dækningen indtil nu har befundet sig på (LFPC).

I was watching BBC’s Newsnight when the story broke of a killing spree at a Texas military base and instantly wondered – as I’m sure did 99.99 per cent of its other viewers – whether this had anything to do with the Religion of Peace. Then a news update came in that the suspect’s name was ‘Hasan’. But the BBC’s reporter hastened to reassure us that there was “no evidence” to suggest this was an act of “terrorism”. Phew! Perish the unworthy thought.

Even today, the MSM is treading on eggshells regarding the killer’s possible motivation. […]

But that doesn’t stop the Guardian speculating desperately:

Instead, his horror of war came secondhand. He was a psychiatrist who listened to the harrowing stories of his comrades at the Walter Reed Hospital in Washington DC, and latterly at Fort Hood, Texas.

Ah yes that will be it. A bit like passive smoking, the Major was suffering from passive combat stress. […] James Delingpole: Hmm. Can’t imagine what Major Malik Nadal Hasan’s motivation could have been

Jimmie Åkesson i DR-Deadline 22.30

kan ses her real time eller fra cirka kl 23.30. Update: Et langt indslag på 21 minutter. Godt gået af Deadline. Vi håber nogen You Tuber det.

Iransk samizdat

Hosstående spot og forhånelse af folk der har valgt at leve på en anden måde end her i snæversynede kakkelbords-Danmark, skulle faktisk have oprindelse i den iranske opposition. Billederne har nået os ad snørklede omveje, så vi kan ikke garantere for ægtheden (LFPC).

ZIBISH 6Y

zibish1r

Tonen i debatten, stenene i hovedet

De stakkels, stakkels imamer. Her ville de så gerne komme med små indpakkede kitman-trusler om islamisk justits – stening for hor og homoseksualitet – på Religion.dk, og så må de beklageligvis trækkes med folk der reagerer og bliver vrede. Men fortvivler ikke, Kristeligt Dagblad er på deres side, også i dén grad. Kristeligt Dagblad, der aldrig har hørt om dødstrusler mod islamkritikere og derfor helt gratis kan vrænge af debattørers anonymitet. Avisen bryster sig af ikke at have udelukket muslimer fra debatten, men “islamofober” – dér trækker man ligegodt grænsen.

Bemærk ordvalget her, ingen skal være i tvivl om hvad Kristeligt Dagblad anser for stuerent: “upopulære synspunkter”, “spændende religionsdebat” [dvs. om noget der straffes med stening!, LFPC], “synspunkter, der ikke er gængse i det danske samfund” [stening igen]. Bemærk at “politisk korrekt” her er forstået som ‘modstand mod stening’.

[…] Hvad er det, der gør det så svært? – For det første er der en mere rå tone på internettet, hvor man, uden at skulle se nogen i øjnene, og hvis man er fej nok endda anonymt, kan gå i flæsket på sin modstander og ikke risikere meget ved det. Det har imamer med upopulære synspunkter i høj grad lidt under, og det er ekstremt beklageligt, da internettet ellers kunne være en perfekt ramme for en spændende religionsdebat. […]

Det samme giver Ahmed Akkari udtryk for i sin afskedshilsen, hvor han undrer sig over, at det ikke kan lade sig gøre, at to muslimer udveksler synspunkter om islam, uden at andre føler sig foranlediget til at blande sig med kritiske indlæg. […]

Derfor vil de blive dobbelt modsagt på internettet: Både fordi de tillader at stille sig frem som autoriteter, og fordi de repræsenterer synspunkter, der ikke er gængse i det danske samfund. […]

Kun ekstremt hårdhudede imamer eller imamer med politisk korrekte synspunkter vil vove sig ud i de øretæver, der venter på internettet. […]

Religion.dk har aldrig ekskluderet en imam eller andre muslimer fra panelet, selvom der til tider har været lagt pres på redaktionen fra kritikere. Og vi har flere gange forsøgt at moderere læserdebatten på en måde, så kritiske – men ikke islamofobiske og racistiske – synspunkter kunne komme til orde.[…] Ph. d-studerende og debatredaktør Peter Fischer-Nielsen: Imamer på internettet har det svært

Kun ekstremt hårdhudede homoseksuelle og personer skyldige i ‘hor’ kan overleve at blive gravet ned og få kastet sten mod deres hoveder, Peter Fischer-Nielsen (LFPC).

Et brev fra Canada

I mange år har vi blitt oppfordret til å se til Canada hva gjelder innvandring og integrering. Men vet vi egentlig hvordan det står til i Canada? I dag skriver kanadieren Fred Litwin et åpent brev på rights.no, et brev som forteller om en helt annen virkelighet enn det vi så langt har kjent. Litwin hevder at Canada preges av islamister som tar mer og mer offentlig plass, som skor seg på rasisme når de blir anklaget for terrorforbindelser og der påstander om islamofobi stadig vekk fremsettes i media. Dertil blir media mer og mer islamistvennlig, mens regjeringen blir mer og mer handlingslammet. Midt i alt dette står en svekket sikkerhetstjeneste. Canadabrevet på norsk og på engelsk

Respekt, mangfoldighed, forskellighed, kirkeklokker

Fotos © Snaphanen

valg 003

valg 010

valg 013

valg 039

valg 045

Wallait Khan har været indblandet i flere skandaler end der er plads til på denne blog. SF og R har indtil for få år siden medvirket mere aktivt end nogen andre til at skaffe de tilstande, vi nu skal leve med i København. Hvis det ikke var fordi jeg godt kan lide kirkeklokker og aldrig har tømmermænd, ville jeg stemme på de nederste nytilkomne. Selvom det intet nytter, vil jeg gerne for syns skyld protestere over, at folk der ikke kan dansk, har lov at stemme.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
62 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kenneth
Kenneth
11 years ago

Hvorfor virker disse videoer ikke mere?

Censur?

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Vad förödmjukande det måste vara för den rättrogne muslimen att bli skjuten av en kvinna, en oinpackad kafir-kvinna dessutom. Mest besviken måste han väl vara på att ha blivit blåst på den himmelska bordellen. Men han får ju en ny chans när dom spänner fast honom på britsen och sticker in nålen i armvecket. Om det nu går så långt vill säga. Med tanke på den spin MSM redan tagit med den mobbade stackars muslimen så kanske han aldrig blir dömd till döden. CAIR kommer säkert göra sitt bästa för att rädda sin “hjälte”. Kanske Kung Hussein benådar honom rentav.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Just precis, Robin 😉

Godt/bra at se, at der stadig findes kvinder med
“ben i næsen” (mod / guts), som ikke bare føler/ kännar.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Wall Street Journal USA udgaven artikel om soldater der skyder egne:
http://online.wsj.com/article/SB125747329997532771.html?mod=WSJ_hpp_MIDDLTopStories

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago

Victor, hvad mener du med “mobning af soldater, som ikke er kristne fundamentalister.” Hvad er en kristen fundamentalist?

Iøvrigt har soldater altid mobbet hinanden, desværre. I dagens PK-klima skal de nok til at passe på, hvad de mobber med. Og jeg er enig med dig i, at selv den værste mobning ikke skal besvares med at myrde tilfældige mennesker.

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Jeg citerer såmænd kun fra en Pentagon-rapport fra 2005.

Du kan osse læse denne fra ynet…..selv om jeg ved, du ikke kan lide jøder (hvis det ellers er dig, der har boet i Aalborg i mange år):

http://www.ynetnews.com/Ext/Comp/ArticleLayout/CdaArticlePrintPreview/1,2506,L-3102942,00.html

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago

“She had been on routine traffic patrol when Major Nidal Malik Hasan entered a medical centre at Ford Hood, Texas, shouted ‘ALLAHU AKBAR’ (God is greatest) and opened fire.”

http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1225627/Fort-Hood-shootings-Army-major-Nidal-Malik-Hasan-kills-12-injures-31-shootout-troops-army-base.html

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago
Reply to  Egtvedpigen

“While an intern at Walter Reed, Hasan had some ‘difficulties’ that required counseling and extra supervision, said Dr. Thomas Grieger, who was the training director at the time.

Grieger said privacy laws prevented him from going into details but noted that the problems had to do with Hasan’s interactions with patients.”

“I don’t know why he listed Palestinian,’ Khan said, ‘He was not born in Palestine.”

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Rart at se en brav kvinde med noget krudt i, der kan få ram på sådan
en skide lomme-jihadist – det var nok ikke lige hvad han drømte om,
da han bestemte sig for at gå jihad.

Der venter nok ingen af de udlovede præmier på den anden side,
når man sådan bliver plaffet ned af en “husmor” 😉

Mia
Mia
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Er det Police Sergeant Kimberley Munley, du kalder husmor? 🙂

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Mia

Det var set fra Jihadi-Hassans skøre synsvinkel – og jeg satte det
jo faktisk i anførelsestegn, ikke ? 😉
Det er nok ret ydmygende for en skrupskør islamistisk jihadist at blive skudt af en
af de kvinder, som de så åbenlyst ikke regner for noget –
han havde vel ventet noget mere martyragtigt, fx. hele SWAT-teamet.

Der stod “mother of one” i artiklen, så lidt hausfrau er hun vel i sin fritid,
Sej kvinde under alle omstændigheder – respekt!

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Der venter nok ingen af de udlovede præmier på den anden side, Du mener altså, at Allah som straf for at han blev skudt af en kvinde, vil nægte ham hans jihad-belønning i form af de 72 jomfruer? Hvor vover du at krænke islam på denne måde. Måtte du brænde op i helvede, din vantro hund 😉 (jaj sladder te mi fætta o so du få tæsg, ishallah) Men det kan jo selvfølgelig være, at det i stedet bliver 72 mandlige jomfruer han får i stedet. Eller også bliver han selv reduceret til én af jomfruerne til brug for de… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Benjamin

Netop 🙂

Og forhåbentligt, ja LOL – han er jo faktisk stadig jomfru.

Det er også ærgeligt, at det skal være så forbandet svært
at finde nogle villige burkaklædte kvinder i Texas – ren
diskrimination og racisme.

Endnu en Henrik
Endnu en Henrik
12 years ago

TV2s reporter virkede meget forsigtig, ja næsten skamfuld, da navnet på jihadisten første gang skulle nævnes omkring klokken 23 igår aftes. Begyndte at forklare at selvom man ikke er født i USA kan man jo godt være endnu mere patriot end indfødte amerikanere… Der blev nævnt japanere under anden verdenskrig, måden man dækkede nyheden på i USA blev problematiseret og at han vistnok var konvertit. Var tåkrummende at se på men også typisk for den politisk korrekte nyhedsdækning vi konstant bliver serveret… Endnu et stort angreb på amerikansk jord begået af stærkt troende muslim – Nej En enkelt mand under… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

OT Det er ikke kun fra venstrefløjen vi skal forvente islam-apologi, offergørelse af islamister samt dæmonisering af vesten. På det neo-liberale overdrev findes den slags skam også. Om man så på denne nedenstånde 180grader-leder vil hæfte betegnelsen ‘kulturelt selvhad’ eller ‘afgrundsdyb naivitet’ er en smagssag. MEn under overskriften “Lad os passe hver sit” går lederen i brechen for, at vesten trækker sine soldater ud af Afghanistan, og trækker føgende konklusion på en sådan tilbagetrækning: “De vestlige lande burde også blande sig udenom forholdene i de muslimske lande. Hvis vore soldater ikke er hos dem, så har Osama bin Laden ikke… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Reply to  JensH

Ja, men sammenholdt med opfattelsen hos nogle liberale, at adgang bør være fri for asylsøgere, og arbejdstagere lokalt nationalt, på EU-plan eller globalt er det sandelig svært at holde blot nominelt både lavt- og højtuddannede udefrakommende potientielle terrorister ude. Det virker voldsomt selvmodsigende i mine øjne, en følgen “lad os passe hvert sit” på flere områder end udelukkende på området den officielt kendte militær tilstedeværelse, ville for mig at se betyde slut for indvandring overhovedet. Næppe noget der har stor opbakning..

JensH
JensH
12 years ago

@Universalgeni

“Jeg tror, at den der “arabiske” valgkampagne driver stemmerne over til DF”

Vi taler altså om det ræve-røde København. DF og resten af VKO går sikkert frem i Københavns kommune, men det skal ses på baggrund af et katastrofe-valg i 2005, hvor Ritz Herregård gjorde ‘rent bord’ og VKO vistnok kun fik 28 procent af stemmerne. Nej, Køebnhavnerne vil søvngænger-agtigt gå til stemmeurnerne, og igen give et massivt flertal til dette islam-leflende røde bystyre de har haft i mands minde. End ikke en direkte væbnet jihad på Nørrebro og i Tinglev vil få dem til at stemme anderledes.

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  JensH

JensH, det er en tyrkfjel, men alligevel. Tingbjerg er det seneste muslimsk erobrede stykke Danmark, Tinglev er det mest ærkedanske midt i Sønderjylland. Ærkedansk fordi det er tysk kulturcentrum, byen med 2 af alt: en dansk bager og en tysk bager, et dansk bibliotek og et tysk bibliotek, en dansk skole, en tysk skole, dansk håndboldklub, tysk håndboldklub o.s.v. En bekendt i Tinglev fortalte for nogle år siden, at han en dag var blevet standset af en større familie der ikke talte dansk, som stod lidt fra stationen med en lap papir med adressen på Sandholm lejren. Flink som han… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

På TV2NEWS nævnte de da, at denne Jordanske-fødte major var troende muslim og meget imod krigene i Afghanistan og Irak. Men selvfølgelig er medierne allerede igang med offergørelsen af denne muslimske attentat–mand:

“Han oplevede noget chikane fra hans militære kolleger,” siger Nader Hasan til Fox News”.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-26268152.html

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  JensH

Jens – den amerikanske hær har længe haft problemer med mobning af soldater, som ikke er kristne fundamentalister. Og så er det ellers lige gyldigt om de er jøder, ateister eller – vel nok – muslimer:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/4091956.stm

(Og det her er ikke et forsvar for dovtoren. Bare et faktum).

li
li
12 years ago

Mærkeligt, jeg forstår ikke hvorfor militæret kan have muslimer som soldater, for muslimerne er jo forpligtet til at være allahs jihadkrigere, så der må da her være en interesse konflikt, for allahs jihadkrigere må jo ikke slå andre allah jihadkrigere ihjel, men bliver derimod belønnet af allah hvis de slår vantro ihjel.
En så ekstrem totalitær idelogi som iSLAM med det hjernevaskende had imod vantro, så burde iSLAM’s tilhængerne af sikkerheds mæssige årsager, ikke være i militæret.

Nu venter jeg spændt på, hvornår den første melding om muslimens amokskydning på Texasbasen, ikke har noget med iSLAM at gøre!!!!!!!

morlille
morlille
12 years ago
Reply to  li

Li må have sovet over sig, for DEN afvisning er forlængst kommet. Det værste der er hændt er igen ikke tolv dødsofre, men at det er synd for muslimerne!

li
li
12 years ago
Reply to  morlille

@morlille har igen ret 😉
Ja, ihh hvor er det synd for allah fandens tilhængerne! men hvornår er det de vantro’s tur til at få lidt medlidenhed, når de igen-igen-igen-osv……bliver mishandlet/dræbt/stenet af muhammed’s jihadkriger?

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago
Universalgeni
12 years ago

Jeg tror, at den der “arabiske” valgkampagne driver stemmerne over til DF. Man bliver jo flintrende arrig over islamiseringen af et dansk kommunalvalg. Trusen er hængt op i gadebilledet: vores land er ikke længere vores. De fremmede taler ikke vores sprog. Alle alarmkirkeklokkeerne ringer i foks hoveder.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Det er i hvert fald ikke rart at se at politikere der taler om mangfoldighed, de laver valgplakater hvor dansk ikke indgår og hvor der heller ikke er vist urdanskere på plakaten. Dansk sprog og urdanskere skulle vel indgå i en form for mangfoldighed eller…?

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Hasan kommer säkert hyllas som en hjälte på islamist-siterna under dom kommande dagarna. Förmodligen kommer dom använda amerikanernas inblandning i Irak som ursäkt för att sätta hjälte-gloria på honom.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

http://ekstrabladet.dk/112/article1250469.ece
Gerningsmand overlevede massakre
Den amerikanske major Malik Nidal Hasan overlevede skyderiet på Fort Hood, hvor han dræbte 11 personer og sårede 31. Han handlede alene, oplyser en talsmand for myndighederne

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago
Reply to  Peter Buch

Bare rolig alle sammen! Ifølge DRs morgenradio skyldes dette lille vredesudbrud formentlig mandens “desperation” over at skulle udsendes til Irak. (Nu kan det godt være, at det er mig der har fået Irak på hjernen, men hvordan i alverden skulle denne Nidal Hasan kunne tro at der IKKE var en risiko for at blive udsendt til Irak???? Det må sandelig være et meget lukket samfund på sådan en militærbase!)

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Jeg fandt til gengæld Deadline-indslaget typisk dansk-akademisk-højrefløjsforskrækket, især da intervieweren. Jeg kan ikke gengive det ordret, men pointen var, at SD nok havde forsøgt at lægge en nynazistisk fortid bag sig, men man ved jo aldrig hvornår den dukker op igen, – hvorefter Østergaard gav sig til at psykogisere. Noget tilsvarende ville aldrig nogen sinde forekomme med modsat fortegn, altså at SF blev heglet igennem for deres kommunistiske fortid. Hvorfor går ingen til Ole Sohn på samme måde, – manden har da en fortid, der vil noget. Den danske offentlighed – især den pæne og akademiske del af den –… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Det har tydligen varit skottlossning på en militärbas i Texas med flera döda. Har inga närmare uppgifter om fallet men kan inte låta bli att undra om jihadister är involverade.

LFPC
12 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Gerningsmanden skulle være en major Malik Nadal Hasan. Vi må afvente og se om det er Sudden Jihad Syndrome eller andet. Soldat dræber 12 på militærbase Jihad Watch: Jihad at Fort Hood? Shooter: Maj. Malik Nadal Hasan Evidently a convert to Islam, and an apparent jihad attack has taken place at Ft. Hood. [Robert here:] Twelve dead, thirty wounded in what was apparently an attack coordinated between two or three gunmen — belying the post-traumatic stress syndrome spin playing out in the mainstream media. If this turns out to be a jihad attack, watch for the President to caution against… Read more »

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Du slog mig – men det virkelig interessante bliver at se, om der ligger noget på nogen af jihadiernes websites i de kommende dage.

LFPC
12 years ago
Reply to  Victor

En anden kommentarskriver på JW citerer FBI for at det ikke var terrorrelateret.

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  LFPC

Det kan de fgm ikke vide endnu. CNN siger han er jordaner btw. Og de har bestemt ikke noget problem med navnet – de siger det igen og igen. NYT har det osse.

LFPC
12 years ago
Reply to  Victor

Når FBI siger dette kan det selvfølgelig være sandt, men det kan også være ud fra samme impuls/direktiver der får hjemlige politimyndigheder til så vidt det er muligt at sige at “det ikke tyder på at det var banderelateret”. Let sleeping dogs lie. Utroligt mange lignende sager i USA er blevet tilskrevet pludseligt opstået sindssyge, og åbenlyst jihadiske interesser nedtonet eller fortiet. Alle bolde er i luften lige nu.

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  LFPC

Lige præcis samtidig med at FBI sagde dette, stod CNNs Pentagon-korrespondent og sagde, at militæret netop da var ved at gennemgå mandens personalefil. Så dén melding var lidt hurtig.

Eyvind Dk
Eyvind Dk
12 years ago

Dagens DR-Deadline var da overraskende sober i sin behandling af SverigesDemokraterne.
Mon der blæser nye vinde i DR?
Mvh Eyvind DK

Eyvind Dk
Eyvind Dk
12 years ago
Reply to  steen

@ Steen
Ja, det ville være interessant at få belyst alle dine spørgsmål, men det var jo ikke pointen med dagens udsendelse. Ret skal være ret – det de fik plads til blev sobert aflaveret.
Mvh Eyvind

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
12 years ago
Reply to  Eyvind Dk

Tja, jeg ved snart ikke, indledningen til programmet startede jo med ordene: Er den sidste bastion for anstændighed ved at falde i Norden, underforstået, at anstændigheden i Danmark og Norge er forsvundet grundet DF og Fremskrittspartiet. Hvordan kan en statsfinancieret TV-kanal udtrykker sig på denne vis, jeg troede man var apolitisk!

Janne
Janne
12 years ago

OT Nu har jeg hørt foredragene fra Trykkefrihedsselskabet og især Henrik Jensen og Michael Jalving gjorde det godt. Jalving siger noget i retning af at Trykkefrihedsselskabet er som en herlig lømmel og at han håber at selskabet aldrig vokser fra trodsalderen. Det er jeg enig med ham i. Også i hans opsang til de kirkeklokkebimlende patetiske SF-præster er jeg enig. Det var også godt at høre Gress tale for retten til at sige ALT. Med et glimt i øjet, mente han så. Der er vi ikke helt enige. ALT skal kunne debatteres og tegnes – også uden glimt i øjet.… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Eyvind Dk

Han klarer det godt, Åkesson. Stille, roligt og velformuleret. Og han ved at der er svensk/nordisk kultur. Der gør andre svenske politikere en kæmpe og dum fejl ved at sige at svenskere ingen kultur har. Tænk at være så arrogant og hoven som politiker. Svenskere – og danskere – skal ikke finde sig i at det offentlige rum (bl.a. offentlige institutioner) indrettes halal. Selvfølgelig skal der serveres grisekød til dem der vil have det og selvfølgelig skal islam ikke afgøre hvem der bader sammen i svømmehaller. Islam er handlinger og holdninger. Religiøse handlinger og holdninger skal naturligvis kunne debatteres på… Read more »

morlille
morlille
12 years ago
Reply to  Eyvind Dk

Sober og sober??? Et af spørgsmålene lød, om sverigesdemokraterne var et “mere ekstremt parti end dansk folkeparti”! Underforstået, at DF trodsalt er et “ekstremt parti”! Jeg synes aldeles ikke, at programmet var sobert. Jeg synes det var “ekstremt” venstreorienteret!

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  morlille

Er det ikke bare fedt at Åkesson lader den skævvridning prelle af på sig. Han er cool.

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago

“Kristeligt Dagblad, der aldrig har hørt om dødstrusler mod islamkritikere og derfor helt gratis kan vrænge af debattørers anonymitet. ” En god veninde var forleden aften sin mand utro. Ifølge de kære muslimers “spændende” religion skulle man efterfølgende have stenet hende ihjel. En mand som Akkari emmer af minitation. Blot behøver han ikke at sige det højt, for vi kender alle sammen hans livsanskuelse, Koranen. Akkari er, når det kommer til dødstrusler, lige så uskyldig, som jeg ville være det, hvis jeg før en offentlig debat bekendtgjorde, at mit filosofiske ståsted stod på en seddel, hvorpå der stod skrevet, at… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Muslimer har et uovervindeligt handicap i enhver debat med os vantro: De kan ikke fortælle sandheden, hele sandheden, og kun sandheden, og derved give os tillid til dem. Sandheden om islam vil altid være dem imod. Prøv at læse Akkaris teatralske afskedssalut i KrD. En muslim har ret til at spørge og blive svaret Der er alle de små ufortalte ting der hver især ville skræmme og frastøde alle der fik kendskab til dem. Han kan f. eks. skrive ting som “Det betyder mere konkret, at spørgeren vil have et autentisk og dokumenteret svar. Hvad gør man så? Man søger… Read more »

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago
Reply to  LFPC

“Han bedyrer at muslimske forskrifter ikke gælder for os, men han siger ikke at dette er noget der skal gælde på ubestemt tid.” Ang. ubestemt tid, så bed jeg mærke i denne sætning, som Akkari angivelig ytrede tidligere på ugen: “Vi har ret til at fortælle hinanden om vores troslære og dele vores holdninger med hinanden. Er det ikke korrekt forstået? Når vi så gør det på et offentligt sted, som f.eks. religion.dk, så bliver vi genstand for øretæver og anden grov kritik, blot fordi vores delte mening ikke følger den nuværende politiske korrekthed.” Man fornemmer, at han ved det… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Jeg kommer mere og mere i tvivl om hvad Kristeligt Dagblad egentlig står for, og hvorfor deres artikler om islam så ofte er leflende og mangelfulde. Jeg har længe haft en fornemmelse af at der lå en hel del ydmyg beundring bag deres fascination af denne (i deres øjne) med-Abrahamiske religion, der virker så dragende på mange, og inspirerer til intens dyrkelse. Men læser man bladets journalister kan man godt få mistanke om at de er journalistkloner fra metervarehylden, som bare har fået ansættelse her i stedet for den mere tillokkende (antikristelige) Politiken. Kloner med stereotype medløbermeninger, som måske ikke… Read more »

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Gad vide hvad Jesus, manden bag det berømte sætning: “Den af jer, der er uden synd, skal kaste den første sten på hende.”, ville have sagt til at et kristeligt dagblad var blevet brugt til at promovere de skinhelliges religion? Vi taler så ofte om, at kristendommen er årsagen til, at vi i dag har et nogenlunde tilforladeligt samfund. Det er sikkert til dels rigtig nok, for med Jesu ord i hånd kan man argumentere for blid og hensynsfuld opførsel. Dog tror jeg, at en anden bidragende faktor til Danmarks civilisering må have været, at vi lige så stille fjernede… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Egtvedpigen

“Vi har ret til at fortælle hinanden om vores troslære og dele vores holdninger med hinanden. Er det ikke korrekt forstået? Når vi så gør det på et offentligt sted, som f.eks. religion.dk, så bliver vi genstand for øretæver og anden grov kritik, blot fordi vores delte mening ikke følger den nuværende politiske korrekthed.”

Hvor enfoldigt. Kan han ikke se at han netop med sit intolerante syn på homoseksuelle deler verbale øretæver og grov kritik ud til dem en masse – på et offentligt sted? Føj, religion kan virkelig være noget skidt.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Så er der dagens glade budskab til os notoriske gnavpotter og pessimister:

http://logisksnit.blogspot.com/2009/11/hvad-alle-vi-harmdirrende-gnavpotter.html

Mette
Mette
12 years ago

Manu Sareen giver mig kvalme.

Victor
Victor
12 years ago

Khan – var det ikke hans møgunge, der stak en neger ihjel oppe i Aalborg?

Erling
Erling
12 years ago

Avisen brøster sig af ikke at have udelukket muslimer….

Bryster sig af.

LFPC
12 years ago
Reply to  Erling

Tak, jeg var i tvivl, men i mit overmod troede jeg at det var med ø.

Erling
Erling
12 years ago
Reply to  LFPC

Det var så lidt. Du skriver bedre dansk end hvad man læser i de fleste aviser.

li
li
12 years ago

Utroligt! tænk at tonen i debatten er værre end handlingen med at smide sten i hoved på levende mennesker indtil de langsomt og smertefuldt dør. Jeg er rystet! Vi må altså ikke tale grimt til de muslimer der med sten i hånden ønsker at udfører en så modbydelig grim handling!? For allah i helvede da! Jeg grimmes over alle de politiske korrekte nar hoveder, der ikke tør sige fra overfor en så umenneskelig modbydelig totalitær religion som iSLAM. Som kvinde og derfor et jaget offer for iSLAM’s modbydligheder og mishandling og undertrykkelse, så er det mit største ønske, at iSLAM… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Låter som om dom borde byta namn till Muslimskt Dagblad istället.

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
12 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Hvad med Sharia Posten?

Pk
Pk
12 years ago

Mangfoldighed betyder, at i et humanistisk socialistisk land er muslimsk vold
mod den oprindelige befolkning en berigelse.
For de humane socialister og dem er der desværre mange af.

morlille
morlille
12 years ago

Lad os omskrive “schhhh…, vær stille ….de voksne taler” til “schhhh…., vær stille….. muslimerne taler”! Kristeligt Dagblad er blot en l….avis og trænger også til at blive omdøbt, nu den har fået nye læsere!

62
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x