9
nov
Seneste opdatering: 10/11-09 kl. 0331
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Muhammad Karraki, stakkels Sverige at I skal slås med ham i uoverskuelig fremtid. Svensk statsfeminisme går svære tider i møde:

Talibanprotest – så kallar ordföranden i Socialdemokraternas kvinnoförbund, Nalin Pekgul, sitt beslut att bära korta kjolar som en protest mot de islamister som vill att kvinnor ska gå täckta.Nalin Pekgul mötte i Agenda Muhammad Karraki, ordförande i Sveriges unga muslimer.Han tyckte att Nalin Pekguls “talibanprotest” var populism.

Efter Fort Hood må der stås vagt om … muslimernes sikkerhed

Jeg plejer gerne at hævde, at når det første store terrorangreb har ramt Danmark, vil der blive stormløb på moskéer for at udtrykke sympati med muslimerne og erklære at dette ikke må føre til dæmonisering af dem alle. Helt overflødigt, for vesterlændinge bliver slet ikke vrede på denne måde, og absolut ikke i større målestok. For så vidt som der vil blive udtrykt vrede, vil den blive rettet mod Dansk Folkeparti og Jyllands-Posten. Evt. efterfølgende tiltag vil handle om at imødekomme herboende muslimer – dvs. give dem yderligere særstatus – ikke om indgreb over for moskéer, ghettoer og tvetungede imamer. At disse påstande ikke kan være ret meget polemisk overdrevne, ses af reaktionerne på massakren på Fort Hood i Texas. Amerikanske medier og politikere står i kø for at flytte sympatien over på muslimerne. De kan sove helt roligt i deres senge, heller ikke i det angiveligt trigger happy USA kommer det til lynchninger og overgreb (LFPC).

You guessed it: her primary concern, like everyone else’s, is guarding against that ever-threatening phantom, an “anti-Muslim backlash.” An Islamic jihadist murders thirteen Americans, and American officials rush to declare that they will do everything in their power to protect…Muslims. What’s wrong with this picture? “Fort Hood killer ‘does not represent Muslims’: American security chief,” by Daniel Bardsley for The National, November 9 (thanks to all who sent this in):

ABU DHABI // The killing of 13 people by a Muslim psychiatrist at an American army base must not lead to the victimisation of Muslim Americans, the US secretary of homeland security has said. […] DHS Secretary warns that Fort Hood jihad must not be repeated — no, wait…

Nidal Malik Hasan forsøgte at kontakte Al Qaeda

U.S. intelligence agencies were aware months ago that Army Major Nidal Hasan was attempting to make contact with people associated with al Qaeda, two American officials briefed on classified material in the case told ABC News. […] Officials: U.S. Aware of Hasan Efforts to Contact al Qaeda

SF vil gerne tvære vores næser rundt i mangfoldighed

“Det bekymrer mig, at man ikke kan komme tilbage igen,” siger SF’s integrationsordfører.

SF bakker i princippet op om VKO-flertallets forslag om at give udlændinge 100.000 kroner hvis de rejser hjem, men siger alligevel nej, fordi idéen har en hage: Udlændingene kan ikke tage imod pengene og så fortryde og rejse tilbage til Danmark alligevel. Det siger SF-integrationsordfører Meta Fuglsang til berlingske.dk[…] SF: Hjemrejseordning for udlændinge skal være med fortrydelsesret

Ole Sohn: Ingen kommentarer

Ole Sohn er tavs om fortid: Han [ Frank Aaen] har ingen problemer med at tale om den tid, modsat SF’eren Ole Sohn, som fortsat ikke ønsker at kommentere, hvorfor han som daværende formand for DKP blandt andet deltog i DDR’s 40-års fødselsdagsparade få uger før Murens fald. To ud af fire af Enhedslistens nuværende folketingsgruppe har en fortid i DKP. Den anden er Line Barfod, som først meldte sig ud et år efter Murens fald. Hun vil dog ikke kalde sig selv kommunist i dag. Frank Aaen: Jeg er stadig kommunist

13-580

Personer: Yasser Arafat (statsløs/Egypten; foto 6th), Nicolae Ceausescu (Rumænien; foto 3mf), Michail Gorbatjov (USSR; foto 1tv), Erich Honecker (DDR; foto 2th), Milos Jakes (Tjekkoslovakiet; foto 2th), Wojciech Jaruzelski (Polen; foto 2tv), Egon Krenz (DDR; foto 13th), Daniel Ortega (Nicaragua), Ole Sohn (Danmark; foto 13mf-rk2), Lars Werner (Sverige; foto 17tv), Yao Yilin (Kina; foto 10th-rk2) og Thodor Zhikov (Bulgarien). DDR 40 år, 7. oktober 1989 – Ole Sohn fejrer begivenheden i Berlin med vennerne Hvor mange diktatorer kan du spotte?

Ole Sohn stod på den forkerte side af Muren i 1989. Er det et problem for ham som politiker i dag?

»Det kommer an på, hvordan man betragter det. For mig var Danmarks Kommunistiske parti i det hele taget et problem. Det var et agentur for en fremmed stormagt, der oven i købet var den ledende magt i en militæralliance, som stod over for Danmark og den vestlige alliance. Jeg forstår ikke, hvordan man kunne have noget at gøre med et parti som DKP, der modarbejdede det land, som det frit kunne operere i. Men når det nu var det parti, Ole Sohn havde valgt at lægge sine kræfter i, så var det jo naturligt, at han rejste rundt, stod på tribuner og førte kammeratlige samtaler med de totalitære regimer«. Historiker Bent Jensen forholder sig til Ole Sohns fortid i DKP.

Ole Sohn, ex. formand for DKP, nu gruppeformand for SF´s folketingsgruppe, et parti der netop blev dannet i protest mod det kommunistiske barbari for 41 år siden. Svenske kommunister følte ingen trang til at gøre op med  Sovjet før i 1991, 33 år efter dannelsen af SF.

Sverige og “det tredje standpunkt”

Ju längre den östtyska staten existerade, desto mer positiv blev dock inställningen i Sverige. På 80-talet besökte en rad svenska ministrar DDR och lovordade vad de såg. När Olof Palme, som av DDR-regimen hedrades som 1900-talets störste politiker, avlade ett officiellt besök i Östberlin 1984 talade han om vänskap och samarbete, inte om fängslade regimkritiker och mördade republikflyktingar. De östtyska dissidenterna […] upplevde hans tal som hyckleri och hån. I januari 1989 besökte Ingvar Carlsson DDR för att gratulera Erich Honecker inför DDR:s 40-årsjubileum. Olof Palme lovordade DDR

Fy faen. Allt var känt: Stalin, skåderättegångarna, KGB:s tortyrkällare, nackskotten, den framtvingade svälten, men vi rapporterade (jag vet, för jag var med) mycket mer om rasförtryck i USA (utan tvivel förkastligt) och övergrepp i Sydafrika (d:o, d:o). Sverige sveptes in i ett finmaskigt nät av moralisk relativism och rena lögner – allt för att bevara en neutralitet som snart blev dogm. Samtidigt som den egentligen aldrig fanns – vi som gjorde lumpen visste ju att fienden alltid kom från öster. Ulf Nilson: Muren föll, gradvis förstörd av förtryck och lögner.

Ja, “fy faen”. Alt var kendt. Stalins hungernød i Ukraine. Orwell og Koestler skrev om det perverterede regime i fyrrerne. I halvtredserne var skueprocesserne, jødeforfølgelserne, Ungarn-opstanden. I tresserne Prag oprøret. Alligevel melder voksne mennesker sig ind i DKP i de følgende årtier. “Fy faen”.

En  klassisk tragedie

19-årig utsatt för mordförsök – opererades under helgen. Svensk pige tillader sig at slå op med til kæreste, på hvem svenske normer er prellet fuldstændigt af. Det er forbundet med livsfare. Svenske aviser vil som sædvanlig ikke ud med noget konkret om voldmanden, der med lidt uheld ender som én af årets over 200 svenske mordere. Vi hjælper dem på gled:   Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan, född 1989-01-21. Kurd. Född i Sverige.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johansen
Johansen
12 years ago

Universalgeni

Ok. Men det gjorde du i følgende citat:

Efter at kvinderne holdt op med at få mange børn, de kunne fodre af og tørre røv på, så løber de i stedet rundt og tørrer røv på hele verden.

Blot vil jeg ikke sammenlignes med – undskyld udtrykket – Pestager-segmentet.
Du vil formentlig heller ikke sammenlignes med f. eks. Seidenfaden, blot fordi du er en mand?

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Johansen

Jamen, er er et eller andet på spil. Tag nu madpakkerne. Børnehaver og skolemadsordninger. Nu vil mor stat smøre madpakker til hele landet, så de infantile forældre ikke giver deres børn mad, der er i strid med mor stats god smag. Nu kunne man tro, at det alene er her i den lokale andedam, at den er gal. Det er det ikke. Det drejer sig gudhjælpme om EUs skolemadsdirektiv.

Janne
Janne
12 years ago

Hvor er det godt at det svenske Socialdemokraternes Kvindeforbund nu også har taget hul på debatten om islamisters undertrykkelse af kvinder – også undertrykkelse af koran opdragede kvinder. Den mandlige koran opdragede i debatprogrammet viste påfaldende lidt empati med kvinder der har en anden holdning til tingene end han selv har. Forhåbentlig vil sådan en debat åbne op for flere kvinders (og mænds) mulighed for at sige fra overfor religions undertrykkelse og magtmisbrug. Det er meget interessant at se hvordan koran opdragede mænd reagerer når kvinder tager ordet når det handler om islam. Problemet er bare at der ikke rigtig… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

Hov, skal rettes til:

Problemet er bare at der ikke rigtig er nogen svenske kvinder der går ind i debatten og FORsvarer koran opdragede kvinders frihedsrettigheder. Det kan vi takke den grumme multikultur ideologi for.

Johansen
Johansen
12 years ago

Universalgeni

“Kvinder i hele verden og især i Sverige lider af høflighedsbetændelse og behagesyge, som de dels har fået i flinkeskolen og dels er født med.”

Lad være med at skære os alle over én kam!

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Johansen

Det gjorde jeg jo heller ikke. Jeg skrev: “kvinder i hele verder”. Jeg skrev ikke alle kvinder. Eller kvinderne.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

HelgeD-H Næe, men islam har forlængst fortalt at ideologien er en fjende af alle andre end islam/muslimer. Det er dens pligt overfor Allah at bekæmpe samtlige ikke-islamiske lande og samtlige ikke-muslimer. Jeg tror personligt ikke et sekund på at Kina er bange for islam – derimod tror jeg på, at islam burde være bange for Kina. For i modsætning til tåberne i de vestlige lande vil kineserne ikke afholde sig fra at slå til mod den islamiske ideologis rettroende. Hvis vi kan forvente noget sådant fra nogen ER det kineserne. Amerikanerne er ved at være præcist lige så latterlige blødsødne… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Kina har store markedsinteresser i at bevare et godt forhold til Islam. Ikke nok med det har de geostrategiske interesser – hvor de har entente cordiale forhold med selv Sudan og i øvrigt har overtaget Sovjets holden hånden over sådanne regimer i FN. Geostrategisk er Taiwans allierede, USA, en større trussel, end sølle 20 millioner muslimer internt. Så de kan sagtens hugge en tå og klippe en hæl på det område og vil også gøre det. En alliiance mellem den islamiske verden og Kina er langt mere sansynlig, end man umiddelbart skulle tro. De er begge i opposition til USA… Read more »

Universalgeni
12 years ago

Muslimerne udgør kun 1½ pct. af Kinas befolkning. Hvis de udvandrede kunne et antal kinesere få tilladelse til barn nummer 2. Jeg tror ikke, uighurerne og andre muslimske grupperinger skal regne med Kinas velvilje i retning af overdreven multikultur. Enten gør islams tilhængere, som der bliver sagt eller også falder hammeren.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

EU-politikerne har svigtet deres oprindelige nationalstaters befolkninger. Man skulle tro EU-politikerne følger en politisk “køreplan” de muslimske [olieproducerende] lande har dikteret for år tilbage. Alle toneangivende EU-politikere i Europaparlamentet ved besked med aftaler indgået med den arabiske verden. Hvor kan i gøre dette mod os hvide europide befolkninger, og mod vore efterkommere, når muslimerne på længere sigt overtager Europa ? Som noget nyt er selv Kina begyndt at blive bange for den muslimske verden. Kina har selv 20 mio. kinesiske muslimer i den østlige del af Kina. De kinesiske myndigheder kan være bange for muslimske terror-aktioner inde i Kina, i… Read more »

Universalgeni
12 years ago

@ Steen: har du ikke en eller anden funktion der omme på styrebrættet, hvor du kan aktivere abonnement til trådene? Sådan at man kan få email om nye kommentarer fra de tråde, man skriver i. Det er der nogle themes/templates, der har. Det var ganske rart om man kunne få et pling fra sin email popup…

Thomas Bolding Hansen
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Bruger du firefox, så er der en direkte RSS feed link (med det orange RSS ikon) i navigationsfeltet, den kan du bare abonnere på. Så skal den placeres i bogmærker, eller bogmærkelinjen.

Universalgeni
12 years ago

Men en popup kommer af sigselv. Der skal man ikke klikke på Opdater hele tiden. Jeg gider helt bestemt ikke have RSS feeds til de snesevis af blogge, jeg læser hver dag…

Universalgeni
12 years ago
Reply to  steen

1000 tak, Steen. 🙂

Johansen
Johansen
12 years ago

Hvor er det dog uendelig tragisk med denne “krig” mod de svenske kvinder.

De betaler i sandhed med liv og førelighed for den ukontrollerede massetilvandring til folkhemmet fra Mellemøsten. Det forkvaklede kvindesyn i Mellemøsten følger med og “praktiseres” nu også i Skandinavien.
Skam være over de politikere, som tillader og billiger denne befolkningsudskiftning.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Johansen

Det er konsekvensen af feminiseringen. Der er for mange kvinder i politik, derovre. Kvinder i hele verden og især i Sverige lider af høflighedsbetændelse og behagesyge, som de dels har fået i flinkeskolen og dels er født med. Politisk korrekthed er ikke andet end kvinder i politik. Samme sag. Ja, faktisk: jeg er lige ved at tro, det er en hormonforstyrrelse…

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Efter at kvinderne holdt op med at få mange børn, de kunne fodre af og tørre røv på, så løber de i stedet rundt og tørrer røv på hele verden. Folk har ikke længere retten til at lukke lort ud. Det er mildest talt en uheldig udvikling.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Johansen

Jeg er enig med dig. Vi ser dog nu at der så småt kommer en øget og mere synlig kritik af det importerede intolerante religiøse kvindesyn. Der skal mere religionskritik til. Det vil hjælpe, tror jeg.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

Den var til Johansen og ikke Universalgeni.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Janne

Nu var der så tale om en eller anden form for desperat sarkasme fra min side. Jeg mener til dels lidt af det, men der skal trækkes en hel del fra.

Mette
Mette
12 years ago

Apropos politikere, der skifter partier og lader som om, er her et læserbrev fra d.d. og Naser Khader, hvor han serverer den sidste nye konspirationsteori fra Mellemøsten på et sølvfad. Den virker meget hjemmelavet og usandsyndlig. Jeg får ligefrem lyst til at skrive, at tyv tror hver mand stjæler, men det må jeg hellere lade være med.

http://jp.dk/opinion/breve/article1877712.ece

Thomas Bolding Hansen
12 years ago
Reply to  Mette

“Han har dog sagt, at han er villig til at opgive sit hjem der for en fredsløsning, men det er ganske gratis at sige, når man som ham slet ikke arbejder på netop fred.”

Nej, Khader, det er gratis, fordi selv om Israel fjernede alle bosættelser, ville der stadig ikke blive fred, for der er en modstand mod jøder og selve staten Israel, som vil forblive.

Og Israels vil aldrig opgive alt, uden en helt gennemtroværdig og langtidbæredygtig fred med Palæstinenserne.
Ikke noget med hudna, det er ikke godt nok.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago
Reply to  Mette

Ej, se i øvrigt Karin Bennedsens kommentar, hvor den Israelske mur, er noget langt værre og står for noget langt værre, end Berlinmuren !

Victor
Victor
12 years ago

Ang. DDR og murens fald…..og så lader vi alle som om, historien er slut og at Tyskland aldrig, aldrig mere kommer til at give problemer. Har I allesammen glemt, at der var en rigtig god grund til Tysklands deling og at ALLE allierede helst så Tyskland delt i så mange lande som muligt. Amerikanerne ville endda oprette 400 småstater, så landet aldrig mere kunne være en trussel. At – især russerne – ville blive i Berlin og helst så et svagt Tyskland….ja det kan jeg fgm ikke fortænke dem i. Når det så gælder debatten i dag, så er jeg… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Victor

Amerikanerne havde ret. Så ville vi ikke have haft EU i dag. Havde de dog bare gjort det…

Janne
Janne
12 years ago

Hvad med om ‘det smukke menneskesyn’ klassen/segmentet fokuserede på danske familier der har brug for hjælp:

“45.000 danske børn lever i fattigdom – hjælp dem til at få en god jul”

h t t p://ekstrabladet.dk/nationen/article1251321.ece

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Janne

I de senere år er der kommet halal-jule-kurve ind i sortimentet. Det halve af julehjælpen går til muslimer, der jo som bekendt ikke holder jul.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago
Reply to  Janne

Det er vel ikke revolutionært og samfundsomstyrtende nok?

Janne
Janne
12 years ago

OT

Det smukke menneskesyn kalder det at tilbyde mennesker 100.000 kroner (100.000 kroner!) for at rejse tilbage til hjemlandet for menneskehandel – og kræver, at de der har taget imod de 100.000 kroner – og som efterfølgende ønsker at flytte tilbage til Danmark – skal kunne det.

Det smukke menneskesyn er yderst gavmildt og smukt, ingen tvivl om det – men det er danske skatteydere der skal betale gildet, forstås. Det er danske skatteydere – af alle slags – der er trækdyr for det smukke menneskesyns forkromede godhed. Det smukke menneskesyn har noget rovdyrsagtigt over sig.

h t t p://www.berlingske.dk/verden/radikale-holder-med-sf-i-udlaendingestrid

Info
Info
12 years ago

JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG ÄR SVENSK Jag är så glad, att jag är svensk och Sveriges land är fritt. Ej oväld må osv. Var skapte Gud ett land så stjärneklart, så sommarljust som Sveriges vida strand. Oskyldig barnvisa, ofta sjungen i Sveriges folkskolor under och efter andra världskriget (1940-talet), fr.o.m. 1960-talet allmänt hånad av den uppväxande, krigsomedvetna eliten som ett uttryck för svensk rasism. Numera bannlyst. Text av Paul Nilsson (1866-1951). Tonsatt av Alice Tegnér. Ja, jag är verkligen glad över att vara svensk! Och att tillhöra det UTVALDA FOLKET. Nej, jag syftar inte på ett visst gammalt… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

Dette er vel nøglesætningen for de fleste af os : “Jeg forstår ikke, hvordan man kunne have noget at gøre med et parti som DKP, der modarbejdede det land, som det frit kunne operere i.” Jeg forstår heller ikke hvordan man kan støtte en ideologi som islam i Danmark, hvor præcist det samme gør sig gældende. Jeg forstår heller ikke, hvordan journalister, kunstnere, skuespillere og alle de andre der siger “ytringsfrihed – men”, kan støtte en ideologi, der beklæmper den ytringsfrihed, der er basis for deres daglige virke. Det er også besynderligt at være så tolerant at man tolererer den… Read more »

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago
Reply to  PeterK

Ja, een ting er at modsige et politisk system som f.eks. socialismen. Noget helt andet er det at modsige en gud. Guder har det nemlig med (via kleresiet) at tilsidesætte alle indvendinger med et : ” Sådan bliver det, fordi JEG siger det!!”

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x