10
nov
Seneste opdatering: 10/11-09 kl. 2025
47 kommentarer - Tryk for at kommentere!

hut

Hizb-Ut-Tahrir på Rådhuspladsen, 2006

Er du politiker med muslimsk baggrund er det svært at føre valgkamp i fred, mener flere politikere i dag. Özlem Cekic fra SF har haft Hizb-Ut-Tahrir inde på livet.Den radikale islamiske organisation, Hizb-Ut-Tahrir har ifølge flere politi kere truet kandidater til byråd og folketing, fordi organisationen mener, at man ikke kan være demokratisk og muslim samtidigt. Senest er det gået ud over den social­demokratiske kandidat til Københavns borgerrepræsentation, Lars Aslan Ras­mussen, der blev mødt på gaden med trusler, da han førte valgkamp. [..]

Truslerne mod politikerne med muslimsk baggrund vækker vrede på Christiansborg, hvor flere partier tager afstand fra Hizb-Ut-Tahrir. Formanden for folketingets retsudvalg, Peter Skaarup (DF), vil nu overveje at genåbne diskussionen om hvorvidt Hizb Ut-Tahrir kan forbydes: “Jeg syntes de er gået over stregen for, hvad man kan tillade sig i forhold til grundloven så mange gange, at der er grund til at diskutere det igen”, siger Peter Skaarup. Politikere: Hizb-Ut-Tahrir truer

Tyrkiet: Rutinemæssig vold mod kvinder

136 mord om måneden. 4.5 mord om dagen. Mange er udsat for vold, men overlever. Regeringen mener 42 %.  FN mente i en rapport over 80 %.

Statistics made public by Justice Minister Sadullah Ergin reveal that the number of women murdered in Turkey has drastically increased (+1.400%) in the past seven years, at an average of 4.5 women per day, 31 per week, as pro-government Today’s Zaman reports. Justice Minister Ergin noted that 66 women were murdered in 2002, whereas this figure rose to 953 in the first seven months of this year. The breakdown of the figures provided by Ergin is as follows: Eighty-three women were killed in 2003, 164 in 2004, 317 in 2005, 663 in 2006, 1,011 in 2007 and 806 in 2008.  953 WOMEN MURDERED IN FIRST 7 MONTHS

I Sveige prøver de i dag at komme tilrette med den overvældende kvindevold, de har importeret: Välkommen till konferensen, Hedersvåld, kulturrelativism och EUs engagemang i dessa frågor,

Sverige accepterer kvindevolden uden at kny

Seneste tilfælde var her i weekenden. Man må forstå, at feminismen udelukkende er en akademisk øvelse. Ingen skal  ligefrem risikere noget. Ingen advarerer uvidende unge kvinder, fordi det ikke er pænt at sige sandheden, men de dør af tavsheden. Deres omgivelser svigter dem fuldstændigt. Jeg har ikke tal på hvor mange hundrede unge svenske kvinder, der har mistet liv og førlighed bare de sidste 10 år. De der fortier virkeligheden, – svenske journalister – har blod på hænderne. Riksdagen har disse unge liv på samvittigheden også, og de efterlader sig et spor af smerte og sorg, man må håbe  for politikere og journalister, de ikke nogensinde får retur. Det vil ikke blive kønt.

Clara mördad med 40 knivhugg, Kenan Capanoglu, född i maj 1981 och medborgare i Turkiet döms till livstids fängelse. Han döms på följande punkter.Mord,Våldtäkt, Grov kvinnofridskränkning.

Konsekvensen af “det tredje standpunkt”

Svenska politiker gjorde inte en ansträngning för att undergräva sovjetdiktaturen utan snarare sökte vägar att förklara dess existens i “rationella” termer. Berlinmuren hade bestått om inte andra tagit tag i det och trycket hade ökat på Sovjetunionen och dess ekonomiska system. I enkelhet kan man säga att med amerikanska pengar, afrikanskt blod och östeuropeiskt lidande rev muren. Den svenska “fredrörelsen” ägnade hela 1980-talet åt att demonisera västvärlden och särskilt USA samtidigt som man förringade och bortförklarade det enkla faktum att inga val hölls öster om Elbe. Maj-Britt Theorin reste runt i landet som “fredsforskare” med socialdemokratins stöd och förklarade för den indoktrinerade allmogen att problemet var NATO och deras allierade – och öst nämndes aldrig. Det bara accepterades.

Varje liten landsortskommun hade utnämnt sig som “kärnvapenfri zon”, eller åtminstone ett bibliotek och några dagis däri, samtidigt som organisationer som “Bibliotekarier mot kärnvapen” gavs riksmedialt utrymme som säkerhetspolitiska orakel. Berlinmuren hade stått kvar – om svenskarna fått bestämma,  “I do have a strategy,” Reagan said after one detailed briefing on the challenge of the Soviet Union: “We win, they lose!”.

Fort Hood som mikrokosmos

Jeg ved godt at vi har dækket omstændighederne omkring massakren på Fort Hood i Texas særdeles intenst her på Snaphanen, men dens tragiske natur til trods er den i kompaktform hele den problematik som vi og andre blogs dækker dagligt. Alle elementer er til stede: En kultur af berøringsangst og politisk korrekthed, spørgsmålet om hvor muslimske officerer og soldaters loyalitet ligger, manglen på skarpe skel mellem demokrater og jihadister der kan frascreene sidstnævnte, mediernes og politikernes offergørelse af og fokus på muslimer på bekostning af amerikanernes sikkerhed, og sympati og/eller fortielse i majorens bagland. Man kunne godt have den fornemmelse, at netop fordi fronterne i disse spørgsmål er trukket så aggressivt op som de er, bliver sagen her reelt en dyst om hvis side ‘vinder’. Hvis fortælling bliver eftertidens?

Retssagen, når den kommer, bliver hvor alle de forhold vi har omtalt her kommer for en dag – hvis da ikke fokus forsøges lagt helt andre steder. I skrivende stund er det nærmest umuligt at se hvordan de penible aspekter jeg nævnte kan unddrage sig mediernes (modvillige) dækning. Vil man forsøge at køre sagen på en påstand om sindssyge i gerningsøjeblikket – hos en psykiater i et miljø der burde have opfanget symptomerne? Det bliver en kabale hvor ønske om fortrængning og fortielse står i skarp modsætning til hvad der ligner ubekvemme sandheder (LFPC).

The warning signs were all there: the justification of homicide bombings; the spewing of anti-American hatred; the efforts to reach Al Qaeda …

But the U.S. military treated Major Nidal Malik Hasan with kid gloves, even after giving him a poor performance review. And though he was on the radar screen of at least one U.S. intelligence agency, no action was taken that might have prevented the Army psychiatrist from allegedly gunning down 13 people and wounding 29 others in the Fort Hood massacre last week. […]

“There were all sorts of … comments made throughout the year that made me question his loyalty to the United States, but nothing was done,” said Finnell, who recalled one class during which Hasan gave a presentation justifying homicide bombings.

“The issue here is that there’s a political correctness climate in the military. They don’t want to say anything because it would be considered questioning somebody’s religious belief, or they’re afraid of an equal opportunity lawsuit. […]

Finnell said the warning signs were clear to many, not just classmates. Faculty members, including many high-ranking military officers, witnessed firsthand his anti-Americanism, he said.
[…] Army Ignored Warning Signs From Fort Hood Shooter, Former Classmate Says

Den etiske fordring

Af: Asger Trier Engberg, filosof

At blive forrådt af en ven, er noget af det mest smertelige, et menneske kan komme ud for. Den ven man havde satset på, sat sin lid til, regnet med ville have været der hvis der var problemer, ja overladt sin sikkerhed til, den ven kan man ikke tillade svigter. Som den danske filosof K.E. Løgstrup siger i sit hovedværk “Den etiske fordring”, så holder vi hinandens liv i vore hænder idet vi er afhængige af hinanden.

Danmark er sandsynligvis blevet forrådt af sine politikere. Men ikke bare politikerne, også centrale mediefolk, kunstnere ja det meste af det kulturelle parnas har svigtet de venner der stolede på, at de ville skabe et land de kunne færdes trygt i.

Menuen står og har stået på voldtægt, røverier, plyndring, ja hvert år betaler danskerne ufattelige summer for mislykket integration.

Med afsløringer af Andrew Neather, den engelske taleskriver for Tony Blair, begynder der at tegne sig et billede af de mekanismer, der måske har forårsaget svigtet. Mekanismer der måske også har været på spil i Danmark. I følge Neather var planen med den massive immigration at ødelægge det nationale. Der skulle bruges immigranter til at ophæve det tilhørsforhold englænderne har til det at være engelsk.

Så lad os prøve at filosofere lidt over det.

Medierne må have været med på den, for sådan en manøvre kan kun gennemføres med medieopbakning. Hermed har hele hylekoret af mediefolk der har råbt racister efter de folk som bare forsøgte at forsvare deres land, været bevidste om at det ikke passede, men brugt taktikken med det formål at tvinge folket til at lade immigranterne blive i landet. Det har selvfølgelig ikke været alle mediefolk, der har været bevidst om at det bare var taktik, men centrale mediepersoner må have vidst det.

Det er helt ok at være imod nationalismen, og det er også helt legitimt at argumentere imod nationalismen. Men dér hvor den moralske film knækker, det er når disse holdninger giver sig udtryk i handlinger som virkelig gør folk skade. Jeg mener, den dag det gik op for de ansvarlige politikere at deres handlinger havde som konsekvens at små piger blev voldtaget, der burde de have sadlet om. I følge Aristoteles kan man kun dømmes for en kriminel handling, hvis man er klar over at man gør en kriminel handling. Viden om at handlingen er kriminel er en forudsætning for at blive dømt.

Den viden har været til stede i mange år, og det har altså været politikernes og mediernes klare valg at fortsætte med at udsætte folket for voldtægt og plyndring.

For at finde en etisk forståelse for det forkerte i disse handlinger kan vi reflektere lidt over det i det Løgstrupske perspektiv. Har politikerne og mediefolkene passet på deres næste? Har de taget ansvar overfor den ven der var afhængig af ham eller hende? Tja, det giver vel sig selv.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
47 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
12 years ago

Det har jo allerede været mange år undervejs. Lad os håbe, at det aldrig bliver til noget. Jeg læste et sted, at man havde kalkuleret med, at tunnelen ville give omkring en halv million illegale flygtninge ekstra om året. Dem kan vi sagtens undvære.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago

Iflg. Wikipedia arbejdes der på projektet, men der er store tekniske problemer: “The project would be financed by two publicly-owned companies, SECEGSA Spain and SNED in Morocco, with the assistance of the European Union. It is yet not clear if this will be a Euromed project or a commercial consortium. A report [4][5][6] on the feasibility of the tunnel was presented to the EU in 2009 and a further study of the Project global assessment and evaluation is under development by a Group of specialized Consultants composed by Systra, Amberg and Cowi.” Så HVIS det nogensinde bliver til noget, bliver… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Vivi Andersen

Der er forlængst truffet beslutninger om en tunnel fra Spanien til Marokko, og et svejtsisk firma har fået overdraget entreprisen. Der findes forskelligt om det på nettet, men jeg har ikke læst noget om, at arbejdet skrider frem.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Mette Ikke bare er vi og det gælder samtlige de europæiske befolkninger blevet forrådt af vores politikere. Men jeg mener at vi med god ret godt kan tale om at der også blev udført konspirationer imod os – lige fra den dag da ” Kul-og Stålunionen” så dagslyset. Disse konspirationer fortsatte i EF – og de fortsætter i EU. Hvor mange europæere aner i grunden hvad det er for et EU der arbejdes hen imod ? Historikeren Uffe Østergaard kom engang på TV til at nævne, at hensigten med EUs udviddelse var, at denne skulle omfatte ikke bare de Nordafrikanske… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Mette og Vivi,
Heldigvis er der 350 meter dybt i Gibraltarstrædet. På bunden er der en stærk vestgående strøm af salt tungt middelhavsvand og på overfladen en lige så stærk østgående strøm af atlanterhavsvand, hastigheden er omkring 5 knob – 9 km/t. Samtidig er der en heftig skibstrafik i begge retninger, og man kan ikke som i Storebælt spærre pillerne af med kunstige øer. Teknikken sætter en stopper for det projekt. Desværre sætter politikken ingen stopper for tilstrømningen af mennesker, hvilket hurtigt vil opdages efter 1/1 2010.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Benjamin Skræmme hende væk…. nej ! Som i forbindelse med Fritzl mener den type af kvinder, at de kan / skal “redde” ham og at netop hun er den, der kan det. Med araberne forholder det sig på tilsvarende måder. HUN, netop hun, er den der vil få ham til at integrere sig godt, blive alletiders ægtemand og far. Desværre er det ikke kun tåbelige, unge kvinder der begiver sig ud på et eventyr med en araber. Min veninde, højt uddannet som hun er og med en del år på bagen, faldt for en araber der var 15 år yngre… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Alle alarmsignaler lød – men hun giftede sig med fyren og han takkede hende ved at gøre dagligdagen til et helvede og da hun endelig tog sig sammen til at komme ud af ægteskabet viste det sig, at han havde blanket hende økonomisk af. Jeg tror du rammer noget centralt i kvinders opfattelsesevne, eller mangel på samme. En kvindes valg af partner kan ofte virke temmelig ulogisk og kontraintuitivt. Jeg ved godt at feministerne fremstiller det som om det er manden, der er den permanent skyldige og kvinden, der er offeret, som han forgriber sig på og misbruger, fordi det… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Benjamin

“Men jeg mener virkelig, at den kvindelige seksualitet og mentalitet er kraftigt underbelyste område, især de mørke og uhyggelige sider af dem…”

Se den nye film af Von Trier. I den vises den kvindelige seksualitet som et monster. Sjovt i øvrigt at det er fra venstrefløjen at det syn på kvinders seksualitet kommer nu. Venstrefløjen har nærmest overtaget den gamle kirkes rolle som ‘hekseuddriver’. (se blot venstrefløjs præsters ivrighed for at bimle noget mere med kirkeklokker og venstrefløjens begejstring for at hijabisere kvinder og piger på job og i skole) Måske grundet venstrefløjens forlovelse med islam?

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Men er centrumvenstre-kvinder eegentligt mere skyldige end så mange andre? Hvis vi endeligt skal gå ind på, at folk fortjener hvad de får, fordi de støtter PK, så er der jo stortset ingen på nær de hardcore nationalkonservative, som har gjort sig fortjent til at overleve. PK er så indgroet i alle partier lige fra Enhedslisten til de gammelborgerlige partier, at du ikke finder mange kvinder eller mænd, som ikke er groft angrebet. Her tror jeg du er inde på noget rigtigt. Den politiske korrekthed stammer ganske vist fra kommunismen, men har i dag bredt sig som et slør ud… Read more »

PerH
PerH
12 years ago

@Benjamin Du rejser mange interessante pointer. Jeg kan heller ikke mønstre nogen medlidenhed med kvinder, der stemmer på centrumvenstre, og derefter bliver forbavset over konsekvenserne. Selv om Steen har ret i, at disse kvinder ikke er blevet ordentligt informeret om islamiske “skikke” er de stadig selvstændige aktører som kunne og burde have åbnet øjnene for kulturberigelsen af deres nærmiljø. Men er centrumvenstre-kvinder eegentligt mere skyldige end så mange andre? Hvis vi endeligt skal gå ind på, at folk fortjener hvad de får, fordi de støtter PK, så er der jo stortset ingen på nær de hardcore nationalkonservative, som har gjort… Read more »

Casper | Borgerlig bums (live fra Østberlin)

Steen, du skrev: “der er intet i disse unge pigers omgivelser, der advarer dem om, hvad de risikerer. Intet i skolen, i medierne og formentlig heller ikke i familien.”

Ja, holdningen over for børn og unge i dag er generelt ansvarssvigt over hele linjen. Forældre og andre voksne svigter deres pligt til at hjælpe børn og unge med råd og vejledning. Det er jo meget nemmere at være ligeglad. Magelighed og egoisme forklædt som frisind.

Universalgeni
12 years ago

Den type kvinder tænker: sådan er der da ikke nogen, der er, det kan man da sige sig selv. De tror, at alle er opdraget til at være sociale, tolerante og venlige ligesom dem selv. De opsøger ikke selv information om islam. Når de støder på den ved et tilfælde, tror de, at den er forvansket af onde mennesker, som ønsker at misforstå islam. Alle religioner handler om at gøre noget godt, tror de. En del af dem er stærkt venstreorienterede. De ser de kriminelle som ofre for et ondt liberalistisk system. Det stakkels menneske, der eksploderer i kriminalitet, er… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago

@ Vivi, Hegra og Jutta: Jeg er selvfølgelig meget glad for de få europæiske kvinder, der kæmper imod islam. I gør et fortræffeligt stykke arbejde og hvis bare alle kvinder var som jer, ville jeg få gendannet lidt af min mistede respekt for kvindekønnet. Når jeg som dansk mand må finde mig i at læse et læserbrev eller kronik i avisen, skrevet af en rødstrømpedatter om hvor sølle og overflødige danske mænd er blevet i dag, og når jeg så samtidig får en nyhed serveret om en dansk pige, der er blevet slået, voldtaget eller myrdet af en “kulturberiger” så… Read more »

Jutta
Jutta
12 years ago

@Benjamin Jeg er helt enig med dig, men jeg har bare to spoergsmaal. Det lille spoergsmaal er, ved disse tossede feminister nok om islam? De skulle jo, men…? Det andet og stoerre spoergmaal er, om den svenske, danske, norske,finske, tyske, franske eller hollandske pige overhovedet ved, hvad det betyder, hvis man moeder en muslim? Hvem opklarer dem? Medierne? Politikere?Skolerne?Foraeldrene? Jeg er overbevist om, at medierne, som jo er opfordret til selvcensur overfor islam fra EU er meget ansvarlig for alle disse voldtaegter, som jo bare er normal djihad fra islam (f.ex. Koran Sure 2 Vers 223). Vi kalder det paa… Read more »

Hegra
Hegra
12 years ago

@Benjamin Man skal jo huske på, at de røde partier har overvejende kvindelig vælgerskare. Det du skriver er dessverre helt riktig! Godt skrevet! Men hvorfor er det slik? Jeg kjenner ingen kvinner som stemmer noe annet enn rødt. Slik er det overalt. I Danmark, Sverige og i Norge. Jeg har bodd i alle de land. Det er også kvinner som er mest PK. Jeg skammer meg over disse såkalte feminister som ødelegger for alle og seg selv. Jeg finner alltid en mann jeg kan diskutere med, men aldri en kvinne. Har undret meg over hvorfor det er slik. Jeg vet… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Benjamin Bortset fra det med de yderligere knivstik er jeg ellers enig med dig ! Jeg ved sgu heller ikke hvad det er visse kvinder har tænkt, når de gang på gang stemmer på det samme parti der har præcist de samme hensigter som de altid har haft. Enten stopper de med at sætte deres kryds ved de islam-venlige partier eller de må acceptere behandlingen af dem som er en af konsekvenserne af islamiseringen af vores samfund. Og lige for en god ordens skyld- så er vi en hel del kvinder der IKKE stemmer så tåbeligt ! Bl.a. fordi vi… Read more »

Jutta
Jutta
12 years ago

Vivi Andersen Der skulle have været en vaks øh….journalist der havde spurgt Rasmus Prehn – ” men hvordan er det gået til at det NETOP er i de socialdemokratisk ledede kommuner der nu kan findes flest indvandrere, socialt udsatte og unge der begår voldskriminalitet ? Måske der er en sammenhæng, Rasmus Prehn ?” Nå, men et sådant pinligt spørgsmål stilles ikke . Man skulle nødigt sætte Prehn i en kedelig situation. ————- Nu kan du bare udbytte navnet Rasmus Prehn med Klaus Wowereit (Berlin SPD) eller saa mange andre socialdemokratiske borgmester i hele Europa og finde en vaks oeh… journalist,… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Igen denne særprægede indfaldvinkel om de europæiske kvinder som “stakkels uskyldige ofre” for islams kulturberigende hær af voldstægtsforbrydere. Hver gang jeg hører en sådan historie, også herhjemmefra, om hvordan europæiske kvinder er dem, som lider mest under islamiseringen af dette engang frie kontinent, så slår det mig i grunden, hvor lidt medfølelse og medlidenhed, jeg faktisk har med kvinderne; de har jo fået det som de vil have det, så længe de stemmer sådan som de gør. Man skal jo huske på, at de røde partier har overvejende kvindelig vælgerskare. Så når en dansk pige et par måneder efter at… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  steen

Jeg synes at du har ret. Jeg er også frustreret over de mange der ser let (og uansvarligt) på islams intolerance og apartheidkultur – og derfor synes jeg at der skal gøres noget mere for at oplyse – og ikke kun skælde ud og ærgre sig. Ja, der er mange kvinder (og faktisk også mænd) der stemmer rødt (stemmer på stormoske og hijab partier – ikke mindst socialdemokratiet), men mange danskere bor i områder, hvor der ingen problemer er med islam. Simpelthen fordi islam ikke er flyttet ind endnu. De bor f.eks. på landet eller i kvarterer hvor der (endnu)… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

Den var til steen..

Mette L.
Mette L.
12 years ago
Reply to  Janne

Janne, jeg vil mene, at du har fuldstændig ret. Det kræver tid at blive oplyst om forholdene i samfundet. Den har ringtig mange almindelige mennesker ikke. De/vi er “skaffedyr” – står tidligt op, sørger for at sende børn af sted med madpakker, der skal smøres (det tager tid), går på arbejde, kommer trætte hjem, laver mad, vasker tøj, gør rent osv. osv. HVORNÅR I ALVERDEN skal de/vi have overskud til at sætte sig ned og nærlæse aviser og computer og finde informationer? De/vi får ikke meget at vide, hvis man nøjes med at sætte sin lid til TV-avisen og TV2-nyhederne… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Benjamin

“Tillykke med det, mens de få tilbageværende, frihedkæmpende mænd prøver gøre modtand…”

Arh, helt alene om det projekt synes jeg nu ikke at mænd er. 🙂

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Jutta

Der skulle have været en vaks øh….journalist der havde spurgt Rasmus Prehn –

” men hvordan er det gået til at det NETOP er i de socialdemokratisk ledede kommuner der nu kan findes flest indvandrere, socialt udsatte og unge der begår voldskriminalitet ?

Måske der er en sammenhæng, Rasmus Prehn ?”

Nå, men et sådant pinligt spørgsmål stilles ikke . Man skulle nødigt sætte Prehn i en kedelig situation.

Jutta
Jutta
12 years ago

Paa PI er der en essay fra Michael Mannheimer, som behandler de sociale migrationskoster i Europa. Efter Norge og Sverige handler den 4. beretning om Danmark: http://www.pi-news.net/2009/11/sozialkosten-fuer-migration-in-europa-daenemark/#comments Jeg har lige fundet listen over de farligste byer i Danmark i B.T.og som i hele Europa er det vel de venstres og Gutmenschen som er ansvarlig Værst i socialdemokratiske byer “…Statistikken, der er udarbejdet på baggrund af tal fra Rigspolitiet, viser, at kommuner, der er socialdemokratisk ledet, topper i statistikken. Men det er ikke socialdemokraternes skyld, mener partiets kommunalordfører Rasmus Prehn. – Det hænger sammen med, at der er en anderledes beboersammensætning… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@steen Såvidt jeg ved er Vellinge en af de bedre stillede kommuner, og hvis dette asyl-center virkelig bliver lagt der, så skal jeg ikke glemme at grine, selvom jeg tror, at hvis først den højere middelklasse får multikulturen at føle så stopper ‘indvandrings-festen’: “Boende för flyktingbarn i Vellinge Malmö stad och vårdbolaget Attendo Care öppnar ett boende för ensam- kommande flyktingbarn i Vellinge. Det handlar om boende för 30 barn och ung- domar i Hököpinge, enligt SR Malmö. Placeringen har valts trots att Vellinge kommun sedan flera år säger nej till att ta emot flyktingar. Man ska nu undersöka om… Read more »

Erling
Erling
12 years ago

Hvad angår Fort Hood, har Mark Ames en glimrende artikel om mediedækningen af episoden:

http://exiledonline.com/fort-hood-cover-up-a-dozen-tales-of-disinformation/

Erling
Erling
12 years ago

Ang: Den etiske Fordring. Der er flere elementer i sagen: personligt tror jeg, at det handler om relativ magt. Jo større befolkning, desto større BNP og desto større magt. Europas demografi har været for nedadgående længe, og dette bryder politikerne sig ikke om, for det medfører at Europas magt svinder. Derfor har man valgt at importere folk, der notorisk formerer sig som kaniner og sikkert håbet på at de med tiden ville blive gode, socialdemokratiske arbejdsmyrer. Der er altså i første omgang ikke nødvendigvis tale om direkte landsforræderi, men blot om at man har løjet, manipuleret og censureret til landets… Read more »

ole burde
ole burde
12 years ago
Reply to  Erling

Hvis Europa bliver “militariseret” bliver det paa en helt anden anden maade end den Israelske.
I Israel har befolkningen SOM HELHED et meget afslappet forhold til vaaben og alt hvad der har med militaer at goere.
Kan du forestille dig at koere i en bus hvor to fnisende teenage pigesoldater er udstyret med m-16 rifler og viser hinanden gode tricks om hvor man nu bedst kan gemme tyggegumiet og laebestiften… der viser sig at vaere et godt sted i batterimodulet til laser- teleskobsigtet..

Erling
Erling
12 years ago
Reply to  ole burde

Kan du forestille dig at koere i en bus hvor to fnisende teenage pigesoldater er udstyret med m-16 rifler og viser hinanden gode tricks om hvor man nu bedst kan gemme tyggegumiet og laebestiften… Ja. Desværre. Som bona fide intellektuel, militærnægtende brilleabe kan jeg melde, at jeg i tiltagende grad er ked af, at jeg ikke har mulighed for at gå ud i baghaven og grave et automatgevær og halvtreds magasiner op, hvis det en dag skulle blive alvor, og jeg er (gætter jeg på) ikke den eneste der har det på den måde. Ligeså hurtigt som man har vænnet… Read more »

tavsen
tavsen
12 years ago
Reply to  tavsen

men selvfølgelig er SF mere interessant for medierne 😉

tavsen
tavsen
12 years ago

“Egentlig følte Peter Vand- gaard indtil for tre år siden, at han slet ikke passede til noget parti – altså lige bortset fra en politisk iransk gruppe, der arbejder på at få genindsat den afdøde iranske shahs søn som leder af Iran. Og Dansk Folkeparti, ja det parti opfattede han som nationalistisk.

– Men en dag, da jeg sad med min kaffe, kom jeg til at tænke: Er det egentlig et problem? Er det et problem, at man elsker sit hjem og gerne vil beskytte det? Nej, vel. Det er det ikke, siger han”

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/344454:Danmark–Tidligere-muslim-er-kandidat-for-Dansk-Folkeparti?page=1

Varmt konservativ
Varmt konservativ
12 years ago

Den etiske fordring (Snaphanen): Det här är den viktigaste uppgiften som Västvärldens motståndsrörelser har idag. Vi måste synliggöra de bevekelsegrunder som har legat bakom den utveckling som har lett fram till det katastrofala läge som råder idag. Det är en historia om bedrägeri men lika mycket om självbedrägeri och feghet. Vi som läser och skriver på dessa bloggar vet numera att vi har blivit lurade allihop, men det tog oss lång tid att komma underfund med och de flesta människor i våra länder vågar fortfarande inte lita till sina egna instinkter och inse vidden av det brott vi alla har… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Paradoxalt nog har borgerliga politiker har varit ännu mer rädda att utmana makten, det vill säga medierna, eftersom de redan tidigare har varit så missgynnade i den dominerande vänsterpressen. Även här har grupptryck spelat stor roll. De drivande personerna på den extrema vänsterkanten har skickligt lyckats spela på borgerliga politikers samveten och humanism, ja till och med på kristna värderingar, för att driva igenom det multikulturella projektet. Du har helt ret: Den politiske korrekthed var et våben, som kommunisterne opfandt, for at holde de europæiske befolkninger nede, mens de realiserede deres drøm om at smadre den vestlige civilisation med en… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

Engbergs artikel, hvor stod den henne?
Har mange kunnet læse den?

morlille
morlille
12 years ago

Pia Kjærsgård er “Jønke med paryk”. Dette varpåstanden, TV2knuz agerede som mikrofonholder for, da en reklamemand i går var inviteret i studiet til endnu et ukritisk interview. Hvad han sagde om socialisterne, svarer til det jeg fortalte barnet, da det sagde sine første ord: En uforbeholden kærlighedserklæring!

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  morlille

Det er vist reklamemanden Knud Romer, der siger sådan. Han har en meget levende fantasi. 🙂 Se lige Jønke med kvindeparyk på. haha.. Er der nogen af jer der ved, hvad det er for en ung DF’er der har lavet en valgvideo, hvor han synger en sang. Videoen giver et dejlig afslappet og helt ungt billede af DF. En helt ny måde at præsentere DF på. Det synes jeg er rigtig godt. Jeg tror at DF’eren er fra Jylland af, men jeg har ikke kunnet finde ham. Er der nogen af jer der vil hjælpe med at finde valgvideoen –… Read more »

morlille
morlille
12 years ago

Og dog, eller rettere derfor er/var den ny-katolske Tony Blair på tale som den første “ærede, agtværdige, hellige, uantastelige ” præsident for EU!

Mette
Mette
12 years ago

Jeg ved endnu ikke, hvad jeg skal mene om den sag, men at vi er blevet forrådt, kan der ikke herske tvivl om. Derimod kan jeg godt tvivle på, at der er tale om en stort planlagt konspiration Men som jeg tit har skrevet med baggrund i nogle erfaringer, som jeg gjorde i 1990’erne, slipper folk nemmere om ved bedrag jo større disse er, fordi andre ikke tror, at det kan være sandt. Dette er jeg ikke den eneste, der har erfaret og følt magtesløshed overfor. Der går snart ikke en dag, hvor der ikke dukker oplysninger om gustne og… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Mette

“Jeg er også dybt forarget over den dialogpris, som Aarhus universitet,”

Jeg er enig og det viser at ‘dialog’ priser blot er et politisk redskab som så meget andet.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Mette

“Mozaffari har skrevet et bedrøvet lille læserbrev, hvor han stiller spørgsmålet, om hans flugt for 30 år siden fra Iran og en stilling ved universitetet i Teheran var nyttesløs.”

Han er heldigvis ikke alene. Kholghi kommer med samme kritik af danskere/institutioner der laver knæfald for iranske mullaher.

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Mette

Naturligvis skal “journalisterne” ved DR, Politiken, Ritzau og TV2 have influenzavaccine – om 3 uger skal de jo være med til at redde jorden.

Jeg vil ikke røre den vaccine om jeg så havde gummihandsker og sikkerhedsdragt på. Der er kvikvølv i den, den er overhovedet ikke testet, alle godkendelsesprocedurer og -regler er sprunget over, og producenten fraskriver sig ansvaret. Så vil jeg hellere slås med influenzaen – der ikke er værre end den vi får hver vinter. Læger vil ikke have den, og i Norge har man store problemer med den. Nix – over mit lig.

Pk
Pk
12 years ago

Tak hr. Engberg. Ja dette emne vi talt og skrevet om i snart 25 år.
Glad for al hjælp i kampen.
Når man analyserer de sidste 25 år i dansk politik, så er det næsten
umuligt at forstå/fatte det,som er sket.
De “rigtige og de bedste” svigtede.

Morten Dreyer
Morten Dreyer
12 years ago

Nu er det forkert at generalisere.
Politikere er vel ikke en homogen gruppe ?

Personlig har jeg gennem mange år været ret udstødt af det pæne selskab, da jeg både privat og offentligt ofte har gjort opmærksom på problemerne med den ukontrollerede indvandring, som Nyrup-regeringen åbnede for.

Men nu er problemerne blevet så åbenlyse, at selv socialdemokraterne tilslutter sig den stramme udlændingepolitik.

Men hvis de ønsker at danne regering efter næste valg, kan det vel kun ske hvis de går i alliance med Enhedslisten mv.
Og så får den grænseløse indvandring igen.

EH
EH
12 years ago

En politisk og akademisk elite, diverse politisk orienterede hjælpeorganisationer, naive kunstnere og en håndfuld journalister beslutter sig til at tiden til at smadre deres land og folk er kommet. Det gør de så uden at spørge om vi andre vil være med. Jo, de er kriminelle. Vi mangler kun et retsligt opgør.

47
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x