10
nov
Seneste opdatering: 10/11-09 kl. 1436
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bedre kan ubegrundetheden af den påståede frygt for et ‘backlash’ mod amerikanske muslimer næppe illustreres: Her triumferes der uden problemer på gaden i New York, i “the belly of the beast”, over Major Nidal Malik Hasans blodbad.

Hør også denne lydoptagelse fra Greater Kileen, Texas, af en lokal muslim fra Hasans trossamfund. ‘Patriotisme’ – over for ummaen, vel at mærke. Manden afviser under nogen omstændigheder at fordømme majoren. Nå, men BBC understreger at han repræsenterer et mindretals opfattelse, så der kan vel ikke være noget at være bekymret for? Endelig: Kostelig humor på Fox News fra 2007, hvor mediernes uvillighed til at sætte de rigtige ord på sager som denne spiddes (LFPC).

Now look at the business card. Notice the SoA on the card? Soldiers of Allah. Followed by SWT, an abbreviation that usually follows the word Allah. When writing the name of God (Allah), Muslims often follow it with the abbreviation “SWT.” These letters stand for the Arabic words “Subhanahu Wa Ta’ala,” or “Glory to Him, the Exalted.” Muslims use these or similar words to glorify God when mentioning His name.Definition: When writing the name of God (Allah), Muslims often follow it with the abbreviation “SWT.” These letters stand for the Arabic words “Subhanahu Wa Ta’ala,” or “Glory to Him, the Exalted.” Muslims use these or similar words to glorify God when mentioning His name. MAJOR MUSLIM’S CALLING CARD: “SOA”, “SOLDIER OF ALLAH”, MAJOR MUSLIM’S DAWAH BEFORE JIHAD

Fort Hood Shootings

Svensk  public service går ind i valgkampen

Hur reagerar man på rasistiska uttryck? Varför blir folk rasister? Titta och lyssna på Tomas Böhm, psykiater och psykoanalytiker, Christer Mattsson från Forum för levande historia och andra insatta som delar med sig av sin kunskap. SR Utbildningsradion: Hur bemöter man främlingsfientlighet? SE När förlät vi Bert Karlsson? 28 minutter. Eller se Frida Metso tidigare förbundsordförande för liberala ungdomsförbundet. Hon menar att Sveriges gränser borde vara öppna och vår invandring oreglerad.

Man forstår at svenskere er glade for at financiere deres uafhængige public service. Man kan være enig, eller man kan være uenig, men en side som SR´ og SVT´s s Hur bemöter man främlingsfientlighet? er så direkte politiserende, at den trods alt ville være helt utænkelig i dansk public service. Det er uhørt at svensk tillader sig det. De kommende  programmer hedder: ”Varför funkar inte högerextremismen i Sverige?”, ”Dom kallar oss svennejävlar”, ”När blir man svensk?”, ”Svenska barn leka bäst”, ”Den muslimska Faran”.”Drömmen om Sverige”. Der er også en lille quiz, der kan uddanne den uvidende almue. SR taler islamisternes sprog, men er selvfølgelig ikke selv klar over det. Når pædagogerne er de uvidende og tilmed har en énsidig politisk dagsorden, så er et land virkelig ude i tovene:

Vad betyder islamofobi?
En rädsla för att vistas i samma rum som religiösa
En rädsla för muslimer som bär slöja
En rädsla för muslimer och religionen islam

Den tikkende bombe der ikke vil forsvinde

Bomben hedder autentiske, autoritative muslimske tekster – mange af dem – der beretter om adfærd der i dag er forbundet med afsky og strenge straffe. Intet behov for at lave karikaturer, ‘provokationen’ opstår i det øjeblik vantro henviser til teksterne. Sydlandske temperamenter støder sammen på italiensk tv (LFPC).

“Multi-faith” cemetery

Anger over plan to dig up 350,000 bodies in historic London cemetery for Muslim burial site. It is a peaceful resting place for 350,000 souls – an historic graveyard which now serves as a nature reserve. But plans are afoot to dig up the ancient graves at Tower Hamlets Cemetery – and reopen it as a 21st century burial site. Officially it would be known as a “multi-faith” cemetery but it is likely that it would principally answer calls for a Muslim graveyard in the largely-Asian East London borough. “The City of London and Tower Hamlets Cemetery was opened in 1841 by an Act of Parliament.During the Second World War it was bombed five times and some headstones still bear the marks of shrapnel hits. Anger over plan to dig up 350,000 bodies in historic London cemetery for Muslim burial site, Tower Hamlets Cemetery Park

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Lorck med k skal der stå, begge steder. Og det er ikke samme Lorck familje-gren som Melchoirs.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Med min farmors fødenavn Clara Sigrid Elise Lüttichau Knuth og hendes mors navn Lorch, set oprindende i Flensborg og farfars far der kom fra Skåne er det svært ikke at ville lade dem være danske.
Farmor og farfar altså, farmors forfædre tog som indvandrede fra Tysklands daværende område givet embeder og gods fra danske.
http://www.denstoredanske.dk/index.php?title=Samfund%2C_jura_og_politik/Diverse_historie/Nordiske_sl%C3%A6gter/L%C3%BCttichau
http://www.denstoredanske.dk/index.php?title=Samfund%2C_jura_og_politik/Diverse_historie/Nordiske_sl%C3%A6gter/Knuth
http://www.melchiorlorck.com/?page_id=40
Om farmors mors gren er ud af den samme Lorck – familie som Melchiors ved jeg ikke pt. men bogen lyder ganske interessant…

Mosemanden
Mosemanden
12 years ago

Det er godt nok imponerende der ikke er en der “backlashér” denne konvertit , og hvor er det sørgeligt så mange sorte der tager en had folder med på vejen . .

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…Hør også denne lydoptagelse fra Greater Kileen, Texas, af en lokal muslim fra Hasans trossamfund. ‘Patriotisme’ – over for ummaen, vel at mærke. Manden afviser under nogen omstændigheder at fordømme majoren. Nå, men BBC understreger at han repræsenterer et mindretals opfattelse, så der kan vel ikke være noget at være bekymret for? Endelig: Kostelig humor på Fox News fra 2007, hvor mediernes uvillighed til at sætte de rigtige ord på sager som denne spiddes (LFPC)…’ Jeg hæfter mig ved ordet ‘patriotisme’ i dette citat. Det skrevne ord er vigtigt, men… kan bruges af hvemsomhelst. Professor i statskundskab, Københavns Universitet, Peter… Read more »

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Emeritus

Emeritus. Jeg kan ikke forestille mig, at du går ind for Thyge Rothes idéer, når det kommer til stykket. . Thyge Rothes far var tysk og kom fra en velsitueret embedsmandsfamilie i Halle, han var oprindeligt jurist men kom ind i den danske hær. Da der på den tid var fred og derfor få avancementsmuligheder for officerer, gik han “skørtevejen” og sled først to koner op, som var døtre af jyske godsejere. Jeg har læst den del af denne fars memoirer, som efterkommere har villet offentliggøre, og jeg bryder mig ikke om ham. Han hed Carl Adolph. Thyge Rothe var… Read more »

Mosemanden
Mosemanden
12 years ago

En ny “Multi-faith cemetery” med et område “reserved for Muslims who are buried in shrouds at a depth of 6ft and on their side facing Mecca.”

Ja det giver sørme god mening !

JensH
JensH
12 years ago

Angående artiklen om “Multi-faith” cemetery, så må jeg igen-igen spørge om hvor længe Briterne har i sinde at finde sig i dette vanvid. Det hjælper dem jo desværre ingen ting at stemme på de Konservative i 2010, da de er lige dhimmi-agtige som New Labour.

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Kommentar til klippet fra italiensk TV:

De er langt længere i konfrontationen end Nordeuropa og betydeligt mere formulerede. Det er en fornøjelse at se dette klip, og også at se tilskuernes reaktioner. Ingen tvivl om, at dommen, der dømmer krucifikset diskriminerende vil være skelsættende; en total øjenåbner for dem, der fortsat måtte være blinde. Og lyt så til den musik, der afslutter klippet. Så kan den islamiske kultur komme med nok så mange indviklede mønstre og autistiske snørklerier, – kirkemusikken er den europæiske kulturs trumf og dybde.

steen
Admin
12 years ago
Reply to  Poul Højlund

ja, der er knald på Daniela Santanchè. Jeg kan desværre ikke høre på musiksnutten, hvad det er for noget. Nogen der kan ? Daniela Santanchè, leader of the Movement for Italy, was attacked and hit with a fist while expressing, in front of the Steam Factory in Milan, against the entry of women in burqas who came to celebrate the end of Ramadan. The riot police intervened and planning is identifying the assailant. The Santanchè – has long engaged in a battle for integration and against Islamic fundamentalism – had arrived this morning with the intent to prohibit the entry… Read more »

Frank Kitman
12 years ago
Reply to  steen

musikken er Bach, salme 51, Tilge höchster, meine sünden.

steen
Admin
12 years ago
Reply to  Frank Kitman

Tak, Kitman. det er tilsyneladende en Bach version af Pergolesis:

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Poul Højlund

Jeg er enig.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

Jeg vil godt tilføje, at hvis en vesterlænding i eget vestlige land ikke kan få lov til at mene at en religiøs figur der giftede sig med en 6-årig pige er pædofil, så får vesterlændinge ikke lov til at være en del af sin egen kultur. I vores kultur – i vestlig kultur – er en mand der giftede/gifter sig med en 6-årig pige og har seksual omgang med hende, når hun er 9 år, en pædofil person. Det er udemokratisk og religiøst og kulturelt tyranni at forhindre vesterlændinge i at snakke og vurdere ud fra egen kulturs værdier og… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Jag slutade betala den usla tv-licensen för snart ett år sedan. Det enda jag ångrar är att jag inte gjorde det långt många år innan.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x