13
nov
Seneste opdatering: 14/11-09 kl. 1122
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er hidtil i år kommet 1800 “ensamkommande flyktningbarn” til Sverige overvejende fra Irak, Afghanistan og Somalia. Problemet er bare: de er ofte ikke børn, de er ikke alene og de har sjældent asylgrund.Alligevel vokser trafikken eksplosivt. To tredjedele af Sveriges kommuner vil ikke have dem, men et samlet journalistkorps starter en massiv kampagne mod de “fremmedfjendlige”, så den rystende svage, såkaldt borgerlige regering ikke tør andet end forslå en lov, der tvinger dem. En motorvej ind i Sverige ligger åben for asylbedragere hjulpet af uvidende, propaganderende journalister og FN s børnekonvention:

En medarbejder på Migrationsverket fortæller:

Ett barn kommer till Sverige och säger att det står ensamt i livet.Mellan 1 vecka och 3 månader efter att det ”helt ensamma” barnet fått PUT (permanent uppehållstillstånd) så är det en drös anhöriga som flaggar upp sig och menar att de måste bo med det barnet – i Sverige. Och barnhandläggarna ska, enligt GD Dan Eliassons snabbhetsorder, i princip inte ställa några frågor alls, så det går fort också. Barnhanteringen på verket kan bara liknas vid ett löpande band. Det snart absolut enklaste sättet att till en billig smugglingspenning (för det är inte gratis att ta sig till Sverige) få uppehållstillstånd för en hel familj kommer garanterat att nästa år se ut så här: Skicka hit en person som är (eller påstår sig vara) under 18 år som säger att han står ensam i livet. En tid efter PUT: anmäl er och säg att ni nu, som av en händelse, fått fatt på varandra igen. Ärendet blir snabbt handlagt i båda leden, för alla följer dogmen att ”don´t ask, don`t tell”. Jag jobbar inte ens med barnärenden. Men nästa år är detta det enda vi sysslar med.

(Se ogsåVellinge  mot Sverige og fotos af flygtninge-“børn” fra Småland.) Nogle kan ikke forstå, at spørgsmålet popper op i en lille skånske kommune. Det er ikke så underligt. Når det ikke må komme på dagsordenen oppefra, som kommer det naturligvis nedefra.

Dødsangst blandt tyske jihadister

“Vi sidder sammen under bomberegn, og det islamiske samfund  tier!”

I begyndelsen så Tysklands jihadister stadig med fortrøstning på fremtiden. “Det [WAziristan] er et meget familievenligt sted, så tag din kone og børn med”, opfordrede en tysk islamistist tidligere på året i en propaganda-video. “Der er boligområder,langt væk fra fronten, hospitaler, apoteker og skoler. Kom alle og lev i jihad med familien”. Opfordringen blev sendt fra det pakistansk-afghanske grænseområde, sandsynligvis fra provinserne Syd-og Nord Waziristan.

Nu vises på internettet desperate råb om hjælp fra islamisterne fra krigszonen i Waziristan. “De vantro handler af fuld kraft imod os,” klagede en tyrkisk Gudskriger i en e-mail, “Tusinder af raketter falder dagligt, dag og nat! Ved Allah, vores børn og søskende, vi sidder sammen under bomber, og det islamiske samfund er tavst! ” Af mine tyske brødre, som er her hos mig, er to tyske søstre alvorligt såret. I øvrigt et barn og andre jihadister blev såret.”

Det virker som om de udenlandske hellige krigere er i øjeblikket er under kraftig beskydning. Det pakistanske militær fortsætter sin offensiv i Syd Waziristan uden megen modstand fra Taleban. Islamisternes største bastion, byen Makeen, skal være faldet. Den pakistanske hær opgiver at der befinder sig cirka 1.500 udenlandske jihadister i Syd Waziristan. Welt Online: Todesangst im Lager der deutschen Dschihadisten, Snaphanens oversættelse. Foto: De tyske jihadister: Bekkay Harrach, Eric Breininger, Mounir Chouka, “Abu Hamza”, ukendt; 2.række: Khoja S., Hussain al Malla, Shahab D., “Abu Abdullah”, Yassin Chouka; 3. række:  Ubekendt, “Abu Ayyub”, ubekendt, “Kommandør Mohammad”, “Ahmad”.

www. stoppavåldtäkterna.nu

2008 anmäldes 5.446 våldtäkter, mörkertalet ligger på 90-95% och Sverige är det land i EU där det, sett per capita, anmäls mest våldtäkter – hela två gånger mer än “andraplatsen” Storbritannien. Det har blivit farligt att vara kvinna och tiotusentals och åter tiotusentals svenska kvinnor blir våldtagna varje år medan ännu fler familjer blir lidande i kölvattnet av dessa bestialiska brott. Kvinnor blir mer och mer rädda, känner otrygghet och lider i tystnad medan samhället inte gör något för att korrigera situationen.

Vi har fulgt den fremadskridende katastofe i ti år, vi har skrevet om det i danske aviser, men selv om det længe har haft karakter af krig mod svenske kvinder, har opmærksomheden i Danmark ikke været stor, “bare den sædvanlige svenske kriminalitet”. Men den er ikke sædvanlig, den er enestående i Europa, dybt symbollladet og den sår et had, der er dynamit. Det er altså på høje tid dette initiativ opstår, mange, mange tusinde ofre for sent. Eksklusiv mørketallet er det over 100.000 ofre for sent bare de seneste 15 år. Hvordan kunne man stoppe det ? Jo, hvis man bare fik fat i en tyve procent af gerningmændene og straffede dem maksimalt  hårdt, dvs. øjeblikkelig udvisning af de grotesk overrepræsenterede udlændinge, ville man måske kunne dæmpe det. Men det er stort set risikofrit at voldtage i Sverige. Meget få bliver tiltalt, endnu færre dømt, man er nede under 5 %. Der er derfor kun to ting at gøre: informere potentielle ofre åbent og uden omsvøb, og lade svenske kvinder bevæbne sig, snart sagt ligegyldigt med hvad. Afsnittet om selvforsvar er derfor nok hjemmesidens vigtigste. Voldtægtepedemien kan ikke stoppes, kun dæmpes af den enkelte. Den samfundsmæssige skade er i vidt omfang sket for længe siden, kvinnofridens Sverige kommer ikke tilbage. Politikere, forskere og hjemmsiden lægger vægt på lovændringen i 2005, men som man ser på grafikken her, er det i vidt omfang en bortforklaring og det sidste musehul, de har at krybe i : När våldtäktsökningen diskuteras så kommer ständigt lagändringen 2005 på tal.I ett längre perspektiv spelar det förstås mindre roll. I den anledning av det har jag gjort en uppskattning av antalet anmälda fullbordade våldtäkter om inte ändringen av sexualbrottslagen skett 2005.

Välkommen till stoppavåldtäkterna.nu.  Norges Hege Storhaug kommenterer initiativet indgående:

Jeg tenkte plutselig tanken: Hva om dette hadde skjedd på dansk jord? Og, er det særlig underlig at Sverigedemokratene, har vind i seilene og nå er Sveriges fjerde største parti? Sannsynligheten for at partiet vil fortsette å vokse de kommende årene er stor. Det politiske etablissementet har virkelig beredt grunnen i flere tiår nå for sosial splittelse, uro og konflikt, og dermed for ekstremisme på begge fløyer.

“Why are you eating ham, it’s Ramadan?”

Vi har i forbindelse med den seneste ramadan omtalt de særlige problemer som denne pestilensperiode volder omgivelserne i danske skoler. Også i Australien udgør konstellationen af volatile, ustyrlige temperamenter, lavt blodsukker, og en religiøst sanktioneret herrefolksmentalitet, en belastning for dem der kommer i vejen. Landet skønnes at have omkring 2% eller 400.000 muslimer, så en fremtidsprognose skulle altså projicere det kendte op i en skala der tager højde for netop denne gruppes vækstrate. Modsvaret hedder lige nu “ongoing cultural and interfaith awareness programs to improve understanding among students of events like Ramadan and Christmas”. Så er der vist lagt i kakkelovnen down under (LFPC).

A SYDNEY couple has withdrawn their two children from a public primary school, claiming their 11-year-old son was bullied by Muslim students because he ate a salami sandwich during Ramadan. Andrew Grigoriou said yesterday he complained to the school and to police after his son Antonios was chased and later assaulted by Muslim students after a confrontation over the contents of his lunch, The Daily Telegraph reports.

Antonios, a Year 5 student of Greek-Australian background at Punchbowl Public School in Sydney’s southwest, said he and a friend had to be locked inside the library for an hour after being chased by a group of Muslim boys offended by his choice of food while they were fasting.

The Grigoriou family said the following exchange took place: Muslim student to Antonios: “Why are you eating ham, it’s Ramadan?” […]

Other parents also complained to The Daily Telegraph about bullying at the school and claimed victims received too little protection. One said her 12-year-old son was scared to open his lunch box at school because he was harassed about what is in it. “He has been bullied from day one … about being a Christian and about the hot salami in his lunch,” she said. “My boy has a Greek background … the bullying is extreme. “He has been called a fat pig and hit on the back with a stick.”Parents say son was tormented for eating salami sandwich during Ramadan

Den svenska hjärnridån och ”De somaliska hästarna från Troja”

Två dagar efter det att jag publicerat inlägget ” Nu är det fritt fram för somalier” stod det under rubriken “Prejudicerande domar” i Sydsvenskan att ”nu är det lättare för somalier att få asyl i Sverige”. Och tidningen skrev att 275 somalier, som fått avslag på sina asylansökningar, uppmanas att söka på nytt. Skam den som ger sig! Och ”flyktingadvokaterna” får extra klirr i kassorna till julhandelns båtnad.

Under första halvåret i år fick 62 procent av somalierna asyl av Migrationsverket. “Nu lär den andelen stiga markant” skrev Sydsvenskan. Hittills i år har 3835 somalier sökt asyl i Sverige. De utgör en fjärdedel av alla asylsökande. Och fler strömmar in varje månad. De som söker asyl är enbart män och därefter lär deras stora familjer komma och “berika” vårt samhälle med sin närvaro. Vi kan alltså räkna med att vi snart får många tusen fler somalier att försörja med våra skatter, de skatter som redan nu är de högsta i världen! Hur skall detta sluta? Ställ frågan till våra riksdagsledamöter, vilka är mest generösa med skattepengar till somalier i hela världen!

Det blev mycket diskussioner på Radio P1 (2009-11-10) när det uppdagades att en somalisk ungdomsledare rekryterar somaliska ungdomar i Rinkeby för att delta i inbördeskriget i Somalia. Den ungdomsgård som den somaliske ledaren arbetat i har startats av moskén och tidigare fått stora bidrag av kommunen. Några s k “svenskar” har redan stupat i Somalia och ungdomsledaren är där just nu för att leda krigsoperationer mot regeringen. Han är framstående medlem i den starkt islamistiska rörelsen Al Shabab i Somalia. Mycket pengar till deras verksamhet i Somalia kommer från Sverige. Det är våra skattemedel, som arbetslösa somalier fått i socialbidrag. Svenska skattebetalare tvingas alltså att hålla inbördeskriget i Somalia vid liv! Det har vi gjort i tjugo år nu, med regeringarnas goda minne! Hur länge skall vi stå ut med det? Finns det ingen övre gräns för hur många somalier vi skall tvingas underhålla i Sverige? Och vilka dessutom i fler fall skaffat sig både en och två stora familjer i Sverige som lever på vår bekostnad! Nej, usch, så får man inte säga i yttrandefrihetens namn, det är ju rasism och hets mot folkgrupp! Anmäl, anmäl! Eller får man kanske tala sanning bakom den svenska Hjärnridån, trots allt? Vad tror du?

I Sydsvenskan (2009-11-12) ondgör man sig samtidigt över att Vellinge kommun inte vill ta emot invandrarungdomar, huvudsakligen från Somalia, som smugglats in i Sverige, som ett slags Trojanska Hästar, av sina islamistiska krigarklaner. Dessa. ofta skäggiga, män i 18-20 års åldern, och nästan vuxna pojkar 17-års åldern, kallas generellt för “ensamkommande flyktingbarn”. Det låter som om det var frågan om 4 – 5-åringar som flytt alldeles själva ända hit från Afrikas horn. Ack, så oskyldigt och fint det låter. Men det är i själva verket ett rent lurendrejeri. Ty, det är precis bakom denna typ av retorik som den svenska Hjärnridån driver sina bedrägerier. Förskönande omskrivningar och lögner skall nämligen hindra berättigade protester från den svenska allmänheten. Man undrar hur länge folk skall stå med denna sovjetiska hjärntvätt!

Nej, det moderata Vellinge gör helt rätt – ta inte emot ett enda s k “ensamkommande flyktingbarn”! Ty, alla dessa män och ungdomar, huvudsakligen från Somalia, har mycket medvetet smugglats hit av sina islamistiska krigarklaner. Likt gökungar med falska handlingar, har de till uppgift att öka på antalet somalier i Sverige och på så sätt komma åt vårt land och våra pengar – inget annat!

Det kommer snart att visa sig att dessa unga, somaliska män (vart har kvinnorna tagit vägen?), med deras våldsamma bakgrund och muslimska tillhörighet, är mycket farliga för vårt sekulära och demokratiska samhälle. Somalier anses nämligen generellt vara det mest svårintegrerade folket i den europeiska mångkulturalismens “Nya Sköna Värld”. Och vem bär ansvaret för de problem som de kommer att ställa till med i framtiden?! Ingen, så vitt jag kan förstå, eftersom de politiker i Sverige som lockat hit dem, själva bestämt att de inte har något tjänstemannaansvar längre. Och ingen svensk, som får betala notan, har heller rätt att ens få se de utredningar som gjorts på Migrationsverket när det gäller dessa Trojanska Hästar. (Ja. du vet väl vad som hände med Troja när man släppte in den stora hästen?) All information om s k “flyktingar” och “ensamkommande flyktingbarn” är nämligen, som jag nämnt tidigare, hemligstämplad i 50 år! Våra generösa politiker har alltså fångat in oss i en riktig rävsax, som vi tyvärr inte längre kan komma helskinnade ur!

Jo, förresten, det finns ansvariga för denna ödesdigra utveckling. Det är du och jag och alla andra väljare som är de verkligt ansvariga! Ty, om alla vi “vanliga människor” fortsätter att rösta på de politiker som orsakat den havererade invandringspolitiken då blir det ingen förändring. Tvärtom, det blir bara värre och värre för vart år som går. Det är således ingen trevlig framtid som vi av ren lathet lämnar över till våra barn och barnbarn. Men det kan ju alla vi äldre, bekväma ”strutsar” skita i, som det numera heter på modern svenska. Det får bli barnens och barnbarnens problem. Eller?

Nu skall Malmö kommun tvinga på Vellinge en massa somalier, som Vellinge inte vill ha dit. Och på grund av motståndet kommer folket i Vellinge att bli lika mobbade som människorna i Sjöbo en gång blev. Folket i Sjöbo fick den demokratiska friheten att rösta om de skulle ta emot s k “flyktingar” eller ej. Det blev ett nej, förstås. Man kunde inte förvänta sig annat eftersom alla opinionsundersökningar visat att större delen av svenska folket varit emot den invandringspolitik som tvingats på dem.

Sjöbo kommun var dessutom en av de verkligt få kommunerna i Sverige som inte startat ett förlustbringande, kommunalt byggbolag när det begav sig. Kommunstyrelsen i Sjöbo var alltså mer ekonomiskt försiktiga än kommunpamparna i de flesta andra kommuner, vilka snabbt förbyggde sig och fick problem att hyra ut lägenheterna. Då såg sossarna sin chans att rädda de oansvariga kommunpamparna, varav de flesta förstås var sossar. Det kallades för ”Hela-Sverige-strategin”. Den gick ut på att staten skulle hyra de outhyrda lägenheterna och placera ut s k ”flyktingar” och deras familjer där. Genom att sprida ut “ekonomiska migranter” (generellt kallade för “flyktingar”) över hela landet så skulle antalet inte märkas så mycket, trodde man. Och det, i sin tur, skulle minska främlingsfientligheten var det tänkt. Staten lovade att betala alla omkostnaderna för invandrarna i 3 år. Man garanterade att på den tiden skulle de hinna anpassa sig , få jobb och därefter gå med ren vinst för kommunerna. Det var räddningen, en skänk från ovan, för många kommunalpampar som levt över sina tillgångar. De gnuggade händerna av förtjusning och gick genast med på det generösa förslaget. Deras byggproblem var lösta. Åtminstone för tillfället. Men vad som hände sen det vet vi väl alla idag, eller hur?

Sjöbo kommun gick inte med på denna statliga bluff utan ville helst stå utanför. Det fanns ju ingen anledning att gå på bluffen eftersom man inte hade förbyggt sig på några bostäder och således inte hade några att hyra ut till statlig verksamhet. Då satte den svenska avundsjukan igång med stora artilleriet. ”Alla skall med”- var socialdemokraternas diktatoriska krav. Och ”en av världens mest regeringstrogna journalistkårer” hakade lydigt på som nyttiga idioter. Och en mobbning utan motstycke inleddes mot folket i Sjöbo, ivrigt uppbackat av avundsjuka politiker och politiskt korrekta akademiker. De sistnämnda har nu, som tack för hjälpen, gjort strålande karriärer på Malmö Högskola! Och sysslar nu med Malmös svåra integrationsproblem, som hittills slukat miljardbelopp!

Jag gissar att Vellinge kommun kommer att bli lika utsatt för förtal och mobbing som Sjöbo en gång blev. Och att vänstern, som alltid är så givmild och generös med andras pengar, segrar ännu en gång med journalistkårens hjälp.

Om inte Vellingeborna ger sig så kommer de att anklagas för att vara inhumana, barnfientliga, osolidariska, ogenerösa, högerpopulister, främlingsfientliga, rasister, nazister och t o m sverigedemokrater! Och säkert alla invektiv på en gång – ty den gamla valsen har vänstern lyckats bra med tidigare, så det går nog säkert den här gång också. ”Alla skall med” – ingen skall tro att de kan komma undan problemen med hur man skall ta hand om de “ensamkommande flyktingbarnen”!

Äntligen har vi fått det rika, moderata Vellinge på fall efter så många år, kan Ilmar Repalu och hans supporters nu belåtet konstatera. Nu skall Vellingeborna minsann också ” få ta sitt ansvar”. ”Den rika överklassen” i Vellinge kommun skall inte tro att dom kan komma undan Malmös ekonomiska förluster och svårartade integrationsproblem. Nej – alla skall få lida lika mycket som Malmöborna minsann. Annars blir ju lidandet orättvist. Och det går ju naturligtvis inte i Sverige, jämlikhetens paradis på jorden!

Och de enda som tjänar multum på denna lidandets och lögnens politik är islamisterna och folkmördarna i Somalia, vilka nu säkert dansar på bordet av förtjust förväntan!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

JensH Gad vide hvor mange af den slags “børne”-historier Danmark udsættes for. Det kan gøre mig rasende, at familierne anvender deres unge på den måde – og hvad der er lige så skandaløst er, at indvandrelandet hopper i med samlede ben! Men hver gang vi har at gøre med arabere-muslimer SKAL vi kalkulere med at deres opfattelser af rigtigt og forkert, af løgn og sandhed ligger et helt andet sted end de europæisk/vestlige opfattelser. Hold da op, hvor svenskerne bliver tørrede – og mig vil det ikke undre om vi her i landet bliver det samme ! Vi hører måske… Read more »

Nils
Nils
12 years ago

Mama, varför kallas dom ensamkommande flyktingbarn?

Ja, det är ju för att dom inte är ensamma, inte flygtingar och inte barn.

Aha, på det viset.

JensH
JensH
12 years ago

“1 vecka och 3 månader efter att det ”helt ensamma” barnet fått PUT (permanent uppehållstillstånd) så är det en drös anhöriga som flaggar upp sig och menar att de måste bo med det barnet – i Sverige. ”

Er det ikke det an kalder ‘Anker-børn’??

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
12 years ago

Fra Danmarks Statistik:

Kun hver fjerde gang, retten afsiger dom i en sag om voldtægt, bliver den anklagede dømt skyldig. Af de 232 sager om voldtægt, der blev afgjort i 2008, var det kun i 57 tilfælde, at gerningsmanden blev dømt skyldig. I forhold til de 475 anmeldte voldtæg-ter i 2008 svarer det til, at kun hver anden sag kom for retten. Dermed var det kun 12 pct. af anmeldelserne, som førte til en fældende dom.

http://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2009/NR289.pdf

Det står altså ikke så rasende meget bedre til herhjemme.

Janne
Janne
12 years ago

M.h.t. til debatten om islam i Sverige, så skal den naturligvis være der. Det er der også muslimer der ønsker. Som der er ønsker om at alt muligt andet skal kunne debatteres. Alle slags holdninger, udsagn og handlinger, intentioner og kultur. Tænk hvis det pludselig var sådan at vi borgere ikke mere måtte debattere socialdemokratisme eller socialisme, for det ville krænke socialdemokrater og socialister og være en hetz mod en socialdemokratisk folkegruppe. Det holder jo ikke. Og det ville blive anset for at være magtmisbrug. Ligeledes med islam. Det holder ikke i demokratiske lande ikke at måtte debattere religion og… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  steen

“SD har en fortid”.

Ja, netop en FORTID. Fortid er ikke nutid. Tænk at Helin ikke kan se at han selv kommer med et godt argument for at lade SD komme til orde nu.

Janne
Janne
12 years ago

“To tredjedele af Sveriges kommuner vil ikke have dem, men et samlet journalistkorps starter en massiv kampagne mod de “fremmedfjendlige”, ”

Samtidig med at hr. og fru Jönsson kaldes for fremmedfjendtlige, så er det dem der bruges som økonomiske trækdyr af godhedsmennesker. Og det er samtidig hr. og fru Jönsson der må lægge øre til at den svenske kultur – deres egen kultur – ikke findes eller intet er værd. Såkaldte godhedsmennesker er de nye ’godsejere’ og ’herremænd’.

Den behandling af den almindelige svensker går forståeligt nok ikke i længden. Svenskere er generelt langmodige, men også de har en grænse.

Jan Christensen
12 years ago

Apropos Marianne Jelved, så står der i ugens udgave af Weekendavisen, at hun har sammenlignet VKO’s repatrieringspakke med “etnisk udrensning”. Smagfuldt, ikke sandt? Det at betale folk 117.000 kr. for at rejse frivilligt tilbage til det land, de kommer fra, og hvor de helst vil leve, er altså det samme som at slå folk ihjel på grund af deres hudfarve eller etnicitet. Ja, hvem kan ikke se den sammenhæng?

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Så er Jelved ude med riven igen 😉 Fortsæt endelig, Marianne – afslør både SFs dobbeltspil og jeres egen afgrundsdybe, radigale lallenaivisme – på andres bekostning naturligvis – på en og samme tid. Det kan man sgu da kalde “at slå to fluer med et smæk” … http://politiken.dk/politik/article835024.ece Jelved anklager SF for at tale med to tunger POLITISK FUP. Det er ikke kun regeringspartierne, som beskylder SF for at tale med to tunger. Ifølge den forhenværende radikale leder Marianne Jelved forsøger SF at fremstille sig selv som humanistisk, men i virkeligheden er venstrefløjspartiet ofte enig med VKO-blokkens udlændingepolitik. ————————————————————————————————————————————————————— SF… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Gad hvide hvor Joanna Rytels er henne nu? Hun og andre feminister fra gruppen “unfucked pussy” var jo mget hårde ved den (hvide) svenske mand, som de mente var det værste, kvindeundetrykkende og kvindeforagtende kryb på jorden og at kernefamilien var en pervers opfindelse af den hvide mand for at fastholde kvinden i hendes undertrykte slaverolle i hjemmet. Det var jo den selvsamme Rytel, som skrev den berømte artikel om at hun aldrig kunne finde på at føde en hvid søn (Jag tänker aldrig föda en vit man), fordi hvide mænd simpelthen er så sexfikserede, kvindeforagtende, mandschauvinistiske og egocentriske. Derfor… Read more »

PB
PB
12 years ago
Reply to  Benjamin

Det er vist dyrene hun har kastet sin interesse på nu, de stakkels kræ ,lol.

http://www.youtube.com/watch?v=b-20cFT-pNU

Victor
Victor
12 years ago

Der skal nok være et par guardianistas, som fik deres te galt i halsen til morgen: Jo flere indvandrere, jo mere kommer Darwin under pres:

http://www.guardian.co.uk/science/2009/nov/13/migration-creationism-evolution-michael-reiss/print

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

I dårhuset Sverige är det förbjudet att äga vapen för privatpersoner. Den som trots det skulle lyckas försvara sig mot en angripare, rånare eller våldtäktsman skulle i svensk domstol dömas hårdare än själva våldsmannen! Medborgarna skulle få fängelse medan våldsmannen får en klapp på axeln och kanske rent av skadestånd för kränkningen att ha blivit skadad av en självförsvarande svensk! Tydligare än så här går det inte att visa på att våra eliter vill oss inget annat än ont, att utrota oss, förnedra oss och lsutgiltigen byta ut oss mot hederliga och fina muslimer istället. Naturen här är fortfarande fin… Read more »

Kepiblanc
12 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Vad händar om man går på stadshotellet om kvällen i en sån?

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  steen

“Jeg gætter det tager en generation og et par hundredetusinde ofre endnu, før svenske kvinder endelig lærer at sætte hårdt mod hårdt, at møde magt med overmagt. Idag har de det ikke i sig. De er de fødte ofre, forældre og skoler afleverer dem til forbryderne på gaden sådan: på et fad.” Det er jeg enig i – og mange rød-grønne elite feministers svar er: på med hijabs, burka og niqab, kvinder og piger. Flere hijabs på kvinder i offentlige institutioner og i gadebilledet. Flere hijabs på helt små piger i folkeskolen. Kvinder og piger lærer ikke (støttes ikke i)… Read more »

Skjoldungen
12 years ago

De angivne metoder til selvforsvar forekommer mig noget bovlamme. Blandt andet har man – så vidt jeg kan se – undladt det vigtigste: skrig af fuld hals, så evt. andre kan komme til hjælp (men det virker nok ikke i Sverige). Dernæst: er voldtægten uundgåelig og måske i gang, så tilbyd dyret oralsex. Tag hans sjover i munden og fat med begge næver om pungen. Tæl til tre og bid så sammen af fuld kraft og knyt næverne fast. Rekylen vil befri ham for begge vedhæng og gøre ham ukampdygtig. Og skuffe de 72 jomfruer, hvis man kan afslutte seancen… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

Svære tider i Sverige for piger og kvinder . Hvilket svigt fra politikernes side, men sådan ser de ikke på det.
FN har lige været ude med en hård kritik af hvordan “minoriteter” behandles i Sverige.
Hård kritik.
Om hvordan svenskerne behandles af “minoriteterne” rager FN en høstblomst.
Hvorfor? Fordi FN ønsker og arbejder for en bedre verden.
Absurd? Absolut.
Denne verden kalder jeg en Jelved-verden.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x