14
nov
Seneste opdatering: 14/11-09 kl. 1309
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tronstolen eller højsædet – i sagaerne kaldet Lidskjalv – gav Odin mulighed for at skue ud over hele verden. De to fugle på hver side af Odin er ravnene Hugin og Munin, der hver aften vendte hjem og underrettede guden om, hvad der var sket i verden.Ingen var i tvivl, da de så den. Figuren er enestående, fordi det er den eneste, som viser Odin som hersker i sin stol. Den har en detaljerigdom med stolen og ravnene, så vi ikke er i tvivl om, hvad den forestiller, forklarer museumsinspektør Tom Christensen, der har været leder af udgravningerne i Gl. Lejre.Det helt særlige ved figuren er i følge ham, at den bekræfter og er et bevis på, at det, som står i Skjoldungesagnene, er rigtigt. Et unikt fund af Odin fra Lejre, Sensationelt fund af Odin-figur.

Odin-572x456-px,JH

Gordon Brown: Stilhed før tæppefald

Clearly the government are still in denial. They have lost control of our borders, permitting the arrival of nearly three million immigrants since 1997 plus perhaps another one million illegals. Now their own projections show that, unless there is a major change in policy, immigration will add another seven million to our population in the next 25 years. The result will be an irreversible change in our society, transforming the lives of our children and grandchildren. Public Misled by Tough-Sounding Talk, IMMIGRATION CONTROLS ARE A JOKE.

CNN mener i modsætning at Brown “toughens on immigration.” og mon ikke budskabet bliver det samme fra P 1 og Guardians Jakob Illeborg? Sandsynligheden er, at Labour kommer til at forlade regeringskontoerne og ligesom svenske, belgiske og hollandske, tyske og franske “ledere”, overlade deres børn  en ren eksistenskamp.

Mediernes anti-assertive immunforsvar

I det journalistiske ekkorum skal en artikel gerne henvise til en eller flere “eksperter”. Når ordet er i flertal kan man antage, at det er avisens holdning der luftes. Dette fænomen har jeg en udokumenteret, men klar fornemmelse af er gået grassat på det seneste. En anden standardvinkel er den at ethvert indgreb på indvandrer- og flygtningeområdet vil virke imod hensigten. Skulle den politiske beslutningsproces følge journalisterne, ville vi stå med voksende, uløste problemer uden mulighed for at gribe ind. Og sådan er det jo forresten også. Betalt hjemsendelse gør ondt helt ind til marven, men det er reelt set langt det mest attraktive, og koster næppe mere end et års kost og forplejning i et fængsel. I en velfungerende verden ville der naturligvis ikke være sådan noget som ansvarsforflygtelse, og udlændinge der misbrugte vores gæstfrihed skulle jo være dem der greb til pungen (LFPC).

Regeringens og Dansk Folkepartis hjemrejsecheck til udlændinge på 100.000 kroner risikerer at lokke de ressourcestærke ud af landet, vurderer eksperter – trods regeringens intentioner om det modsatte

Regeringen og Dansk Folkeparti kan ende med at bokse ud i luften, når den nye hjemrejsecheck træder i kraft. Med den vil en bred gruppe af udlændinge, der kommer fra et ikkevestlig land, blive tilbudt en bonus på 100.000 kroner, hvis de permanent opgiver deres opholdstilladelse i Danmark. Det er en markant udvidelse af den nuværende såkaldte ‘repatrieringslov’.

Men tilbuddet risikerer at blive grebet af de mest ressourcestærke udlændinge, selv om udspillet sigter mod den gruppe, der har svært ved at integrere sig. Sådan lyder vurderingen fra flere eksperter.[…] Eksperter enige: Hjemrejsecheck vil virke imod hensigten

Kan man stole på Marianne Jelved?

Utvivlsomt.  Vi var jo meget ked af at Jelved gik af som formand, men heldigvis blev hun erstattet af en anden “skolelærer” med en lige så stram, åndelig knude i nakken og en lige så ringe politisk tæft, og heldigvis kan Jelved være med endnu. Kan man så stole på oppositionens fremmedpolitik? Svaret er nej. 50%  af de stemmer Thorning skal bruge ligger hos SF, R og Enhl. og det er så godt/skidt som at lægge sin skæbne i Allahs hænder:

Det er slet ikke nogen tilfældighed, når den politiske venstrefløj, der så gerne vil til magten, overtager den borgerlige regerings udlændingepolitik og forsikrer om, at de mener den af hjertet. Det passer naturligvis ikke. Det kan jeg som medlem af Integrationsudvalget bevidne.Søren Krarup i Politiken.

»SF kører et dobbeltspil med to forskellige profiler i offentligheden for at få det til at se ud, som om det gamle SF fortsat er der. Men når det kommer til stykket, er SF hele tiden bag Socialdemokraterne i udlændingedebatten. SF tør simpelthen ikke være i opposition til regeringen, Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne på denne her dagsorden, og det er beklageligt«, siger Marianne Jelved. Jelved anklager SF for at tale med to tunger.

De fleste socialdemokrater har formentlig bøjet sig for folkeviljen og nu otte år i opposition. Der er en uge til at vi kan holde jubilæum. Men de skal bruge SF, R og Enhl. for at danne en ny regering, og så er det en anden snak. R og Enhl. ved man hvor man har, de vil tilbage til før november 2001. Hvad vil SF i grunden andet end at mumle i skægget og bande af ekstremister? Det har Marianne Jelved nu også opdaget og hun skal ikke have utak for, at hun nu gør sit til også at tabe næste valg på fremmedtemaet. Så fik vi det på det rene. Se SFs flygtninge- og asylpolitik, SFs integrationspolitik. Modstanden mod 24-års reglen er forsvundet ud af partiprogrammet, nu hedder det blot luftigt “SF mener, at alle voksne frit skal kunne vælge partnere”. Selvfølgelig, og så?

SF arbejder for et samfund, der tager sin del af ansvaret for at hjælpe verdens mange flygtninge, og som behandler alle, der er på flugt fra tortur, mord og undertrykkelse humant og retfærdigt. Derfor arbejder SF for at skabe en andet flertal i Folketinget end VKO-blokken, der siden 2001 har ført en uansvarlig flygtningepolitik. I dag er Danmark nede på at modtage under tusinde af verdens 9 mio. flygtninge hvert år.Forholdene for asylansøgerne er gjort både inhuman og uretfærdig med det mål at udelukke og skræmme mennesker væk fra at søge asyl i Danmark.

Rationeringsmærker på steroider

Jeg har ikke fulgt klimadebatten så grundigt som jeg måske burde, fordi den har handlet om indgreb hvis virkning  i bedste fald – hvis der er noget om snakken – vil forslå som en skrædder i helvede, og ikke vil føre til mærkbare fremskridt i nogen nulevendes tid. Men selvfølgelig hænger tingene sammen, og således vil klimaændringer kunne føre til store demografiske forskydninger. Mere påtrængende bliver dog efterhånden en ualmindeligt frastødende moralisering og selvgodhed der for mig at se viser at der – videnskab ufortalt – er ved at dannes fronter der falder nøje sammen med fronterne i multikulturalismedebatten. Videnskabelighedens ufortalthed er netop problemet: Moraliseren og selvgodhed hos klimahippierne skubber reelt andre væk, og over i klimaskeptikernes lejr.

Det politiske projekt i Storbritannien er tydeligvis på alle områder at forme et nyt Homo Obediensis,  hvilket kræver indsættelse af f. eks. skraldespandskontrollører og et utal af overvågningskameraer. Forslaget om carbon-rationeringsmærker er selvfølgelig helt i tråd med dette, men alligevel er det nok værd at holde sig dette for øje, da EU jo kommer til at spille en lignende rolle fremover, post-Lissabon (LFPC).

Lord Smith of Finsbury believes that implementing individual carbon allowances for every person will be the most effective way of meeting the targets for cutting greenhouse gas emissions. It would involve people being issued with a unique number which they would hand over when purchasing products that contribute to their carbon footprint, such as fuel, airline tickets and electricity. […]

Ruth Lea, an economist from Arbuthnot Banking Group, told the Daily Mail: “This is all about control of the individual and you begin to wonder whether this is what the green agenda has always been about. It’s Orwellian. This will be an enormous tax on business.” […] Everyone in Britain could be given a personal ‘carbon allowance’

En ny dagsorden har sat sit præg på dansk kulturliv: Kunst 2009 handler om klimaet. […]

Problemet er bare, at ’klimakunsten’ ikke afspejler nogen stor og dybtfølt interesse for klodens fremtid. De mange shows og udstillinger fortæller snarere noget om bevillingsmulighederne i dansk samtidskunst, siger kunsthistoriker ved Københavns Universitet Mikkel Bolt. […]

Den klimakunst, han har oplevet, lægger sig ukritisk op ad magthavernes syn på klimaet, siger han: »I stedet for at synliggøre brud og forholde sig polemisk til hele retorikken spiller kunsten med på den her, hvor regeringen og alle andre er åh, så optaget af at få en aftale i København«.Vi drukner i klimakunst

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Odin, kom tillbaka, allt är förlåtet! Snälla Odin, sparka ut allah. please!!

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Ja, det var kanske der, det gik galt (snätt) 🙂

Janne
Janne
12 years ago

“Regeringens og Dansk Folkepartis hjemrejsecheck til udlændinge på 100.000 kroner risikerer at lokke de ressourcestærke ud af landet, vurderer eksperter – trods regeringens intentioner om det modsatte”

Må udlændinges hjemlande da ikke have lov til at få glæde af deres ressourcer? Skal ressourcestærke udlændinge stavnsbindes til Danmark? Må de ressourcestærke ikke rejse hjem og hjælpe med at gøre forholdene bedre i hjemlandet?

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

I øvrigt: Måske er det netop nogle af de ressourcestærke udlændinge, der ikke ønsker at leve i et demokratisk land med sekularisme og lige muligheder for kvinder og mænd. F.eks. medlemmer af HUT. De vil måske hellere have sharia lov. De kan så få mulighed for at forlade Danmark med tilskud. Danmark er yderst gavmild. For her skal vi ikke have sharialov. Og måske er der flere såkaldt ressourcesvage udlændinge der hellere vil være her med de kulturelle og demokratiske goder vi har, end ressourcestærke udlændinge. Det får vi at se – nu med det nye gavmilde tilbud om betalt… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Mens kvinder massevoldtages i Sverige og mange danskere oplever at der skæres ned på deres fornødenheder i offentligt regi, og der nu diskuteres om der skal være brugerbetaling på hjemmehjælp og ældres mad bliver dyrere og dyrere, og der skæres i tilsud til folkeskoler og børneinstitutioner etc., så er der i stilhed lavet en såkaldt Indvandrermedicinsk Klinik i Odense. Og Politiken har planer om at ansætte afviste asylansøgere. Disse særhensyns- og urimelige tiltag går bare ikke i længden.

h t t p://jp.dk/opinion/breve/article1885381.ece

peerpede
12 years ago
Reply to  Janne

Det är en ständigt pågående process, brist på medel till sjuka och gamla och pengar utan redovisning till mottagande eller integrationsprojektet. Jag läste i denna dag hur SJ (Svenska Järnvägar) i Kristianstad nu vill riva ett gammalt hus var ett dussin hemlösa har en fristad och kasta dessa existenser på gatan. Samtidigt går vågarna höga över hur Vellinge kommun är illvilliga inför Malmös integrationskupp var ett gammalt vandrarhem nu skal härbärgera ett 30-tal “ensam-komna unga män” till en kostnad av kring en miljon kronor om året per styck! Detta är skamligt på flera sätt och första är övertrampet gentemot den… Read more »

Victor
Victor
12 years ago

De her er for gode til ikke at fortælle videre…..

Jeg kigger somme tider ind på Islamic.dk – og lige nu ligger der et par guldkorn.

1) Det ser ud som om, SFs Ayfer Baykal søger stemmer på steder, som en del andre SFere nok ville betakke sig for at blive kædet sammen med:

http://www.islamic.dk/forum/viewtopic.php?f=4&p=206131&sid=3a15ee925ac45e5477f48e2bff4c25ac#p206131

2) Nu vi er i gang, så er denne post faktisk hylende morsom. Spørgsmålet: Kan man blive gift med det latinamerikanerne kalder for sin mælkebroder – eller søster…

http://www.islamic.dk/forum/viewtopic.php?f=74&t=513809&p=205900&hilit=amme#p205900

Man kan godt nok lave verden besværlig….

peerpede
12 years ago

Jag anser inte snaphanen för “höger” överlag. Siden framstår mest som värde-liberal och verkar främst som en kanal var sunt förnuft och logisk problemanalys uttrycks. Niels Hansens funderingar kan jag helt instämma i, vänstern där rent parlamentarisk går sotedöden tillmötes, satsar idag stort på annat plan för på den vägen manipulera och sprida sina förlegade teser, i brist på demokratisk inflytande. Att vänstern så idogt är för massinvandring har sin orsak i att 2/3 av alla invandrare röster vänster och när det finns 25-30% invandrare i landet är vänstern åter vid makten och i deras vision, till evig tid. En… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  steen

Næh, jeg har nu heller ikke tænkt mig at luske af med halen mellem benene – lige nu. Hele den ugudelige familie er stadigvæk medlem af den gamle folkekirke skude. Personligt synes jeg indtil videre at det er ret interessant at se folkekirkens spraglede dødskamp indefra. Og mens den står på så er der et hav af kulturoplevelser at hente i smukke, gamle og nye kirkerum – både for de små grå og dem mellem dem – og for lytte lapperne. De oplevelser vil jeg godt være med til at betale til over kirkeskatten. Den sure galde afleveres pænt i… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Hur länge till kommer vi tillåtas behålla våra nationella flaggor? Vi har ju faktiskt kors på dem här i Norden. Jag antar att det måste vara väldigt kränkande för mohammedanerna. Håller med Niels, jag står inte heller ut med tv längre. Det är bara infantila idiot-program numera. Håller ocksså med om att politikerna verkar sinnesjuka, inte bara vänstern utan även dom borgerliga. Här kallas riksdagspartierna ironiskt för sjuklöver-partiet. För att det inte längre är någon större skillnad på dem. Alla sju är överens om massinvandring och islamisering. Dom är fullkomligt hjärndöda hela högen.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Nyt fra Kasper Støvring: “EU udjævner de nationale kulturer” Glimrende blogindlæg – lige på kornet efter min mening. Snart kan det vel være lige meget, hvem vi stemmer på til Folketinget – og tilsvarende i de andre lande – , for de folkevalgtes indflydelse på dansk lovgiving vil alligevel trin for trin blive indskrænket til sognerådnivauet. “Alt” vil mere eller mindre blive dikteret af EUs “gennemsnitsdirektiver” ( det er vist allerede 60-70 % i dag, så Folketinget er i vid udstrækning blevet et stempelkontor, hvor man så for syns skyld lader som om, at det er ting, der er vedtaget… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Bjovulf

“Det næste bliver vel så, at Kristendommen ikke længere må have forrang i Den danske Grundlov? –
altså at religionsfrihed erstattes af religions-LIGHED, så vi i med Sverige”

Ja, der er stærke kræfter der ønsker det sådan – også i folkekirken. Flere gamle 68’ere sidder nu i menighedsråd og flere af dem ønsker at sidestille islam og kristendom og andre religioner. Der er ingen tvivl om at folkekirken bl.a. bruges til at fjerne netop folkekirkens nuværende status. Folkekirken gnaver lemmer af sig selv i øjeblikket. I stor stil. Det er et interessant og noget absurd fænomen at skue.

Universalgeni
12 years ago

Det med internationale konventioner er lidt overset i den sammenhæng. De fleste venstreorienterede er ret autoritetstro nu om dage. Det er noget nyt. Menneskerettigheder, FN-erklæringer, diverse EU-domstole mm. spiller en stor rolle her. Ritzau, Reuters DR m.fl. skjuler, at den slags instanser er blever hijacket af ja, lad os bare sige et ligeud: ekstremister fra venstrefløjen og diverse islamiske interesser.

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

OT: Er denne hjemmeside højreorienteret? Selv synes jeg den er tæt på at være politisk neutral, men den er rationel og logisk. Den logiske/rationelle tankegang har meget svære vilkår overalt i medierne, jeg kan ikke udholde fjernsyn længere da 99% af udsendelserne enten er direkte fordummende, som om de er lavet til et lettere retarderet publikum, eller også er de fyldt med politisk spin, der smider alt logisk tænkning overbord til fordel for det politiske sigte. Jeg forstår ikke hvad der sker, hvordan kan så meget blive ændret på så kort tid? Mange mennesker har helt afskrevet rationel tankegang til… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Reply to  Niels Hansen

I en “oversigt” blev de største danske politiske blogge hvortil Snaphanen hører beskrevet som “borgerlige”, så vidt jeg husker. Specifikt link mangler men kan nok ret nemt findes. At LFPC og steen ikke er åbent erklærede dit eller dat, kommunister, folk der aldrig vil stemme til et valg, andet eller borgerlige kan være en fordel. Der var vist noget med en af dem engang havde stemt eller havde overvejejet at stemme radikalt, og noget sådan det bør jo naturligvis vække ens mistænksomhed… Men vinkling og indlægs art og type kan- skulle noget sådan ønskes- altid bruges til at forsøge at… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago
Reply to  Niels Hansen

Jeg er selv barn af hippie forældre og opvokset i et venstreorienteret hjem og har tilskrevet mig de holdninger i det meste af mit liv, men det er som om den såkaldte venstreorienterede intelligentsia er gået fra forstanden, der er ingen logisk sans eller argumenter tilbage, de kan ikke forsvare sig rationelt, men kan det virkelig passe at de alle er blevet sindsyge på så kort tid? En anden mulighed er at de har lagt logikken på hylden for at fremme et andet mål, nemlig det mål der tit blev nævnt i sjov og med et glimt i øjet, nemlig… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago
Reply to  Niels Hansen

Personligt tror jeg det er en blanding af ovenstående, nogle af dem der trækker i trådene i baggrunden drømmer sikkert om revolutionen stadigvæk, måske har de deres egen dagsorden. For de fleste andres vedkomne tror jeg at det er, den kristne “skyld” kultur blandet sammen med en pervatering af de oprindelige principper på venstrefløjen, der er endt ud i feks. REL’s humanisme begreb, der nærmest går ud på at ofre sit eget liv, for at redde de ædle fremmede, intet mindre kan gøre det.

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago
Reply to  Niels Hansen

Lighed for loven er blevet positiv særbehandling
Antiracisme til omvendt racisme
Religionsfrihed til religionstvang
Kvindefrigørelse til kvindechauvinisme
Ligeværd til apartheid
Antifascisme til fascisme
Respekt til underkastelse

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago
Reply to  Niels Hansen

Kriminel er blevet til offer

Eyvind Dk
12 years ago
Reply to  Niels Hansen

Niels, jeg føler enormt åndsfælleskab med dig. Også jeg er helt perpleks over venstrefløjens kollektive selvmål. Selv er jeg også rundet af hippitiden og flirtede meget med den yderste venstrefløj uden at melde mig ind i noget parti. Dog for et par årtier siden mente jeg det var rigtigt at melde mig ind hos Socialdemokraterne. Og der har ikke gået et år uden at jeg har haft lyst til at melde mig ud. For helvede, hvor kan de dog også dumme sig!!!!! Men de overordnede linier for Socialdemokraterne er jeg faktisk enige i. Jeg kan sagtens synge stolt; “Danmark for… Read more »

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x