19
nov
Seneste opdatering: 20/11-09 kl. 0203
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Update fra Vlad Tepes. Bemærk sek. 14 og minut 1:42.  Se også A Wild Week-End in France – Part 2. En parisisk blogger leverer også fine fotos.

Vellingeefekten

Sverigedemokraterna får 7,2 % i Sentio-mätning. Sverigedemokraterna blir vågmästare och resultatet motsvarar 26 mandat i riksdagen. Det rödgröna blocket stöds av 46,4 procent av väljarna, medan 43,7 procent stödjer regeringen.

sentio_fn

For første gang i mands minde, ser det ud til at et svensk riksdagsvalg kan blive dramatisk. Det er i dag helt umuligt at sige om Sverigedemokraterna får 5-10-15 eller 20 procent. Sverige trodser altså ikke naturlovene, det er bare lykkedes etablissementet at puffe dem foran sig i over 20 år, i sig selv noget af en præstation. Det psykologisk interessante ved Sverige, er blandt andet at der stadig hersker en mentalitet, at man kan gå på vandet, til trods for at det nu nærmest når op i navlehøjde, hvad man kan se af den snart forhenværende sociale velfærd. Mange lever mentalt præ-1992. SD ikke så meget får en præventiv rolle, som det bliver en del af en kommende damage control i den udstrækning, det er muligt. Man ser også, at hvis SAP beholder Mona Sahlin, skulle de kunne  tabe  2010 valget med, også en helt bemærkelsesværdig bedrift,  der selvfølgelig forudsætter at Reinfeldt straks glemmer, at han har sagt han ikke vil basere en regering på SD. Sverigedemokraterna får 7,2 % i Sentio-mätning, Nya rekordsiffror för SD – igen.

Att döma av den senaste tidens opinionsundersökningar har det gått stadigt framåt för SD sedan Aftonbladet publicerade Jimmie Åkessons artikel om det muslimska hotet mot den svenska kulturen. Aftonbladets taktik, att ett 20-tal sidor, där diverse “experter” från Jan Hjärpe till Lena Sundström, skulle förklara för svenska folket att Jimmie Åkesson är en galen rasist tycks alltså ha varit milt uttryckt kontraproduktivt. Axess: Som man bäddar… (Aftonbladet prøver at trøste sig selv ovenpå brøleren: Nya partier tenderar att bli större i mätningar än i val.)

Muslimsk fundamentalisme  øger  i Sverige

Den muslimska fundamentalismen i Rinkeby 2009 får mig att tänka på de nio svarta ungdomarna i Little Rock 1957. När Kaddafi Hussein ordnade alkoholfria fester i Rinkeby Folkets hus mötte han starkt motstånd från strängt religiösa män som trakasserade och hindrade ungdomarna som skulle gå dit. Ämnet muslimsk fundamentalism har ingen stor plats i samhällsdebatten, kanske av rädsla för islamofobi. Men vi måste våga ta debatten om extremismen. Från den högsta nivån i samhället vill vi höra ett tydligt ställningstagande för ett samhälle som omfattar alla. De ungdomar som vill dansa och lyssna på musik i Rinkeby 2009 borde få lika bestämt skydd mot extremister som de nio svarta ungdomarna i Little Rock 1957, skriver Nalin Pekgul. ”Vi måste våga ifrågasätta den religiösa extremismen” og video Den muslimska fundamentalismen ökar i Sverige

Ja, at tænke sig. Nalin Pekguls problembeskrivelse fejler sikert ingenting, men hun overvurderer kraftigt, hvad et overbelastet svensk politi kan tage sig af. Som politiker er hun i løsningsbranchen, desværre udgør hun og hendes parti en betydelig del af stadig mere uløselige problemer. Hvis man ikke vil have ektremisme i Sverige, skal man holde op med at hælde ekstremister ind i landet og smide dem ud, man har. Såre enkelt. Pekguls parti er fortaler for fortsat import, hvorefter fundamentalisterne skal undergå en magisk psykisk transformation ved hjælp af pædagoger med overmenneskelige evner, eller blive mandsopdækket af svensk politi. 31.5  procent af svenskerne har tillid til denne tankegang, ser man ovenfor, ingen religiøs fanatiker behøver altså frygte noget som helst.

Ytringsfrihedens tilbagetog på amerikanske eliteuniversiteter

Så vidt jeg ved har vi i det store hele været forskånet for pøbel- og flokmentalitet på danske universiteter, for så vidt som at der ikke har været uværdige optrin med støjchikane, hadefulde tilråb eller lagkager som kasteskyts når dem med de forkerte meninger skulle tale der. Ingen væselagtige henvisninger til ‘sikkerhed’, eller hvislede mafiøse trusler fra muslimske studenterorganisationer, har så vidt vides ført til aflysninger af gæstetaler. Må dette være udtryk for standhaftig dansk mentalitet, i en tid hvor amerikanske og britiske læreanstalter synker ned i et AFA-lignende pøbelregime (LFPC).

[…] Nonie Darwish, the author of Cruel and Usual Punishment: The Terrifying Global Implications of Islamic Law and Now They Call Me Infidel: Why I Renounced Jihad for America, Israel, and the War on Terror, has faced on-campus hostility and disruption before. Over the years, I have interviewed her about this a number of times. Like many of us, she has also sometimes been forced to have security guards with her when she speaks.

This time, Nonie, who is the founder of Arabs for Israel, was invited to speak at both Columbia and Princeton. The official invitation at Columbia came from the very distinguished CAMERA, Scholars for Peace in the Middle East (SPME), and from a new student organization there: Campus Media Watch, a group which is not yet quite up and running. Darwish flew from the West Coast, and was already all dressed up and ready to travel to Columbia when she got word that she’d been canceled.

“How humiliating is that? To come all this way, to be almost out the door, only to be told that they had to cancel my speech because campus security felt they could not protect me. Everyone is trying to blame someone else. Even the campus Republicans were afraid to sponsor me. SPME kept trying to fix it, but in the end, they could not.” […] Phyllis Chesler: Princeton, Columbia Cancel Free Speech: Darwish Silenced

Seneste dialogfætter: Yousef al-Qaradhawi

QaradawiJa ja, efter Aarhus Universitets blåstempling af den iranske ekspræsident Khatami skulle det være åbenlyst at valget af dialogpartnere intet har at gøre med hævdelse af vestlige frihedsrettigheder. Qaradhawi, der retteligt kunne have spillet Saruman i Barrie Osbornes produktion af The Lord of the Rings, er så skidt en fyr som tænkes kan (LFPC).

The producer of the blockbuster trilogies “The Matrix” and “The Lord of the Rings,” Barrie Osborne, is now working on a $200 million movie about the founder of Islam, the Prophet Mohammed. Helping to guide the project is Sheikh Yousef al-Qaradawi, a radical Muslim Brotherhood theologian. […]

Osborne describes his film as “an international epic production aimed at bridging cultures. The film will educate people about the true meaning of Islam.” […]

“The only thing I hope for is that as my life approaches its end, Allah will give me an opportunity to go to the land of jihad and resistance, even if in a wheelchair. I will shoot Allah’s enemies, the Jews, and they will throw a bomb at me, and thus, I will seal my life in martyrdom,” [Qaradhawi] said. […]

He also has a long record of preaching extremism, for which he is banned from entering the United States and United Kingdom. He supports terrorist attacks on Israeli civilians, called on Sunnis to support Shiite Hezbollah during the 2006 war in Lebanon, has praised Saddam Hussein, has called for a boycott of American and Israeli goods, and supports establishing Sharia-based governance. He says that those trying to convert people from Islam should be executed and homosexuals should be punished. He supports the killing of American soldiers in Iraq and says Muslims are required to fight on the side of the Taliban. […] “The Matrix” Meets the Muslim Brotherhood

Nørrebro: 83,1 procent til oppositionen

Stemmeprocent 54.3! For få år siden en hip bydel, hvor velhaverforældre investerede i ejerlejligheder til deres studerende  poder. Nu en bydel med nogle af de mest usælgelige lejligheder.

ScreenShot004

Därför eldar pojkar upp sina skolor

Den kraftiga ökningen av skolbränder orsakas av individer som söker bekräftelse. Eftersom antisocialt beteende kan utveckla sig till en psykologisk epidemi är det viktigt att samhället tydligt signalerar att det här är oacceptabelt beteende. Det skriver pyromanexperten MATS DERNEVIK, Kumlanstaltens forskningschef.

Man læser med spænding, da det drejer sig om over 500 skolebrande om året og flere tusinde bilbrande. Pyromaneksperten besvarer ikke spørgsmålene: hvorfor var det intet problem for  30 år siden, og hvorfor foregår pyromanien næsten udelukkende i særlige bydele? En kommentator prøve at lede eksperten på sporet ved  hjælp af tidsskriftet Dansk Politi, som vi spredte for et par måneder siden: Den Danska polistidningen menar att bråkstakarna i förorterna är sinnesslöa, impulsstyrda, saknar konsekvensomdömme, har grava inlärningsvårigheter, svårt att känna skuld och empati och därför ej kontaktbara, klarar inte ens av att föra en dialog, samt har en stor fascination för eld och pyromani. – Orsaken är generationer av genetisk degenerering genom kusingiften. – Detta enligt fackfolk, läkare och psykologer.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
12 years ago

@steen Jaja, det kunne være hylende morsomt at se de syv Svenske socialdemokratier prøve at finde en passende grimasse hvis SD blev tungen på vægtskålen. Men der er nu stadig ‘kampkraft’ tilbage i den Svenske elite, og den har faktisk netop slået tilbage to gange i dag. Først til en sød lille historie fra det Svenske retsvæsen, hvor den Svenske højsteret netop har stoppet udvisningen af en Afghansk mand, der havde begået æres-drab, og nu stod til udvisning efter at have afsonet hele 4 år: http://svt.se/svttext/web/pages/124.html Hvad ‘Vellinge-effekten’ angår, så har Stockholm fået tæsket det lokale Moderat-styre på plads, så… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Jörg Haider lig med fælles hade og boykot projekt. Israel lig med fast prygelknabe i FN.

Qaradawi og Mellemøsten lig med dialog og atter dialog.

Det er jo Kammerat Napoleon for fuld udblæsning.

Janne
Janne
12 years ago

OT

Naturligvis skal der ikke laves kønskvoter (kvindekvoter eller ‘kussekvoter’ nogen steder). Kvinder kan godt klare ærterne selv.

“Stor fremgang for kvinder ved kommunalvalget”

h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Temaer/2009/KV09/2009/11/19/163802.htm

Jutta
Jutta
12 years ago

Statements by Germany, France, Denmark – snart
http://video.consilium.europa.eu/index.php?pl=&sessionno=2583&lang=EN

Jutta
Jutta
12 years ago

Live! at 17.00 a Statement about the elected new EU-Diktator og Undenrigs- diktator :

http://video.consilium.europa.eu/index.php?pl=&sessionno=2578&lang=EN

Janne
Janne
12 years ago

“…skulle det være åbenlyst at valget af dialogpartnere intet har at gøre med hævdelse af vestlige frihedsrettigheder.” Det er som med mange integrationsprojekter og -råd – de har heller intet med hævdelse af vestlige frihedsrettigheder at gøre. Det ender ofte i yderligere særhensyn og -krav til religion i det offentlige rum. OT Det er i øvrigt skægt at se en stand-up komiker – Lasse Rimer – ufrivilligt morsom – ja, ganske fornærmet over at Det Radikale Venstre har lavet en teknisk aftale der ikke passer ham. F.eks. en teknisk aftale med DF. Hvor blev den sjove fyr af? h t… Read more »

ole burde
ole burde
12 years ago

Al-Qaradawi forestiller sig ” at joederne vil smide en bompe efter ham”… langt fra! faktisk er det , vi har planlagt at sy ham ind i et svineskind ,stoebe svinet ind i en solid glascontainer og deponere produktet i det ydre rum i mindst 50 mil. aar !
Simpelthen.

polinos
polinos
12 years ago

Hvorfor går I ikke bare over til Linux? Nej, det er ikke længere bare for nørder! Har kørt den nye Linux Ubuntu på prøve i en længere periode, og kan på det varmeste anbefale systemet. Ud over,at det er gratis (der er netop kommet en splinterny udgave af Ubuntu, man bare kan downloade), optager det mindre plads end Windows, det starter hurtigere op, kører mere stabilt, og plages ikke af virus eller lignende skidt – enhver ændring af operativsystemet skal godkendes af administrator (dig!). Grafisk er det også kommet op på højde med Windows og Mac (nogen vil nok mene,… Read more »

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  polinos

Jeg har aldrig hørt andet end godt om Linus, men troede, at det stadig var for nørder. Der kan jo ikke ske noget ved at hente Ubuntu, jeg har plads. Tror også, at jeg vil have en ekstern harddisk, de er efterhånden rimelige i pris.

Det er godt, at der er nogen, man kan spørge. Min søn er glødende Mac fan og gider slet ikke at diskutere noget andet 🙂

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Ok, jeg var ellers et svagt øjeblik helt bange for,
om det var Snuphønen, der havde snuppet Snaphanen – eller omvendt … 🙂

Mette
Mette
12 years ago

Den ene “fighter” var Windows, og det er faktisk lykkedes mig at få speedet gevaldigt og gratis op. Så længe det varer, men jeg vil ikke betale for et ekstra program. Opdagede forleden, at jeg blev hacket i 2006 og brugt som mail-server. Nogen har klaget over min daværende ip adresse og lagt klagen ud på nettet. Jeg havde dengang en IBM Thinkpad fra 1998 og havde netop købt en ny pc. Det er i grunden en lærerig historie, fordi den viser, hvor vaks man bør være hele tiden på nettet, selv når man er ude i et ganske uskyldigt… Read more »

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Mette

1) Brug opera som browser.

2) Lav en clean-up på hard disken

3) Defragmenter din hard disk.

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Victor

Her bliver automatisk defragmenteret en gang om ugen og foretaget diskoprydning flere gange om ugen. Opera kender jeg ikke.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Mette

@ Mette: Microsoft har en gratis online scanner, der fjerner malware (virus), laver diskoprydning, defragmenterer, optimerer og en hel masse mere. Den burde være bedre kendt, for den er rigtig god. De indbyggede features i ens maskine har de standarder, man nu engang tilbød da ens PC var ny. Men denne onlineskanner opdateres hele tiden og har hemmelig insiderviden. Microsoft ved nemlig ting og sager, som firmaer andre ikke ved. Eksempelvis vedrørende forældede Windowsfiler. Microsofts onlineskanner rydder bedre op end konkurrenternes programmer gør. Tag en fuld skanning – bemærk, at der er et seperat link til Vista og Windows 7:… Read more »

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Mette

OPera er faktisk en skidegod browser. Jeg er f.eks. glad for, at du kan surfe rundt uden nogensinde at bruge musen….

Mette
Mette
12 years ago

Jeg funderede over, om det var noget teknisk for min pc’ere. Slow PC-fighter insisterer nemlig stædigt på, at der er 1.448 tekniske fejl på den ene og 1054 på den anden. Andre “fightre” reducerer tallene til mellem 550 pg 750 og forudser et sammenbrud når som helst. Alle vil have penge for et program, der redder os.

Sikkerhedscentret melder ellers, at alt er godt og opdateret.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Velkommen tilbage 🙂

Jeg blev næsten helt bekymret for jer –
hvor blev I af, kære Snaphaner?

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, det er godt, at alt er ved det gamle igen! God weekend til alle Snaphaner og -høner 🙂

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x