5
dec
Seneste opdatering: 6/12-09 kl. 1238
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Political ideas have symbols: A swastika, a hammer and sickle, a minaret, a crescent with a star in the middle (usually on top of a minaret) all represent a collectivist political theory of supremacy by one group over all others.

The minaret is a symbol of Islamist supremacy, a token of domination that came to symbolize Islamic conquest. It was introduced decades after the founding of Islam. In Europe, as in other places in the world where Muslims settle, the places of worship are simple at first. All that a Muslim needs to fulfill the obligation of prayer is a compass to indicate the direction of Mecca, water for ablution, a clean prayer mat, and a way of telling the time so as to pray five times a day in the allocated period.

The construction of large mosques with extremely tall towers that cost millions of dollars to erect are considered only after the demography of Muslims becomes significant. The mosque evolves from a prayer house to a political center. Imams can then preach a message of self-segregation and a bold rejection of the ways of the non-Muslims. Men and women are separated; gays, apostates and Jews are openly condemned; and believers organize around political goals that call for the introduction of forms of sharia (Islamic) law, starting with family law. Swiss ban on minarets was a vote for tolerance and inclusion, In the battle of ideas, symbols are important. Expressen har været hurtige til at oversætte den: Maktens torn.( Se apropos: Muslims must tackle injustices and corruption in their own countries before they can point a finger at the West. How Islam treats minorities is excessive, no question – Hindus, Buddhists, Christians, Jews.)

Kvinde dødsdømt for hor ved shariadomstol – i Spanien

Men husk nu: Sharia er meget andet end håndsafhugning og stening, så vi kan roligt acceptere islamisk retspraksis på visse områder. Kvinden undslap her, men næste salamiskive er skåret, og Abdul Wahid Pedersen behøver måske ikke vente på muslimsk flertal for at se Allahs retfærdighed ske fyldest (LFPC).

[…] The woman was judged by her captors, who had decided to held a procedure in which they accused her of adultery. Supporting an extremist version of the Islamic law, the Sharia, the kidnappers decided to condemn her to death, according to investigation’s sources.

Luckily, she escaped and went to a police station (Mossos d’Esquadra). According to the agents, her kidnappers were planning to execute her in a short period of time. […] Spain: Islamic supremacists kidnap woman, condemn her to death for adultery

SVT/Sifo og resten af Europa

Forleden kom de frem til dette resultat om svenskernes holdninger til minareter: 26% för ett förbud.44% mot ett förbud.30% tveksamma/vet ej. I dag kom så den danske  Megafon, jeg selv plejer at deltage i: 51 procents opbakning til forbuddet, mens kun 34 procent vil tillade minareter. I ingen af 11 andre europæiske undersøgelser inkl netafstemninger, har minaretmodstandere under 46 % tilslutning. Er det  svenskerne der er “europa-unikke”,  er det SVT/Sifo der er det, eller findes gådens løsning i ” 30 % tveksamma/vet ej?”

Anklageskriftet mod Geert Wilders

Staten mod lederen af landets største parti. Potentiale for farce, skandale og/eller rent kaos. Wilders vil som bekendt indkalde hollandske imamer som sine vidner. Da jeg skimmede anklagepunkterne igennem, tænkte jeg: Hvad er mon værst for Holland, at Wilders dømmes eller frifindes ? Velkommen til advokatsamfundet :

SUMMONS OF THE ACCUSED
To: name: Wilders,  first names: Geert,  born on: 06 September 1963 in Venlo, residing in: 2513 AA The Hague.  address: Binnenhof 1 A

I hereby summon you to on Wednesday 20 January 2010 at 09:00 o’clock appear as the accused at the hearing of the three-judge criminal division in the district of Amsterdam, Parnassusweg 220, in order to be tried on that which is specified below. I refer to the notices under 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9 and 10 on the reverse side of this page. A notice of objection submitted by you will be handled on the date and time as specified in the summons. In case of dismissal the Court can directly proceed with deliberation of the case.

The Public Prosecutor,   Geert Wilders receives summons: a sledgehammer blow to the freedom of speech, Anklageskiftet som Word Dokument.

Girigbukarna banar väg för osunt samhälle

Anders_J0001af Anders Johansson, författare

Medan pensionerna skrivs ner formligen badar avgående direktörer i pengar. Bonusarna är tillbaka i den svenska finansbranschen, trots fallande vinster och omfattande kreditförluster. Börsens återhämtning ger finansbranschen nytt guldregn, läser jag i Dagens industri den 16 november. Bara i Swedbank, Nordea och Handelsbanken väntas bonusar på 4 miljarder i år.

Man ser framför sig hur direktörerna, likt Joakim von Anka, nedsänker sina kroppar bland guldmynt och sedelbuntar. Så mycket handlar det nämligen om. En bekant till mig arbetade för en del år sedan på SE-banken. En dag i veckan bjöd banken på Mariekex (såna där torra oblatliknande uslingar som aldrig smälter i munnen) Men när finanskrisen drabbade banken drogs dessa kex in, berättade han! Det låter som en skröna av Piraten men är fullkomligt sant. Några indragningar bland ledningens bonusar och förmåner förekom däremot inte såvitt känt är.

Vi har i färskt minne hur den avgående vd:n Christer Elmehagen i AMF inte bara tjänade hutlöst med pengar utan också flyttade 33 miljoner, från AMF pensionsfonder till räntefonder. Denne kapten på låneskutan slängde sig således före alla andra i livbåten och betedde sig därmed som en skurkaktig tok. Vi lyssnade till Lundby-Wedin som slingrade sig som en mask på en metkrok när hon skulle förklara och rättfärdiga sin egen position som styrelseordförande. I stugorna undrade man om det är fysiskt möjligt att göra av med så mycket pengar. Det är på något vis som ett amerikanskt fängelsestraff på 189 år; man kan inte riktigt tillgodogöra sig allt.

Hur tror en man som Elmehagen att alla som får sina magra pensionsbesked ska tänka när de jämför sin egen situation med hans? Nej, den senare frågan har naturligtvis aldrig föresvävat honom.

Så ser det alltså ut bland de män och kvinnor som tar för sig, både i offentlig och privat verksamhet, och jag anser att de är de mest samhällsfarliga personer vi har, fullt i klass med de brottslingar som sitter, eller borde sitta, i fängelse. Kanske är de på sätt och vis farligare än traditionella brottslingar, vilka med sina liv och verksamheter ändå utgör varnande exempel, medan ”direktörerna” står överst i en pyramid och utgör trendsättare som formar attityder och normer.

Maktens girigbukar rubbar hela fundamentet för en någorlunda harmonisk samlevnad i det vi med ett högtidligt ord brukar kalla samhälle. Plötsligt ser vi som i blixtbelysning att samhället bara var en kuliss. I själva verket var det en iskall tundra där var och en sliter åt sig vad han förmår. För kommunister och vänsterpartister innebär detta att frisk syresatt luft strömmar mot dem. Ju fler bonusar desto fler kommunister. De har fått en fin bas och kommer säkert att göra ett utmärkt val nästa år. I den meningen kan man därför också benämna de giriga direktörerna medlöpare och befrämjare av osunda och farliga ideologier.

Jag har undrat över psykologin bakom det som sker. De män och kvinnor som helt in absurdum fortsätter att gnida på Aladins lampa är inte mördare eller våltäktsmän. Men de är roffare och jag ser framför mig hur de redan som mycket små barn plockade åt sig allt de kunde. Deras små hårda, ovänliga händer, som ivrigt grävt i sanden och gjort sandkakor, stoppade allt de kunde djupt ner i sina fickor: kapsyler från flaskor, ett mynt eller två, kanske ödlor, medan de målmedvetet arbetade sig upp mot det som skulle hända långt senare. Jag undrar över deras identitet som människor? Varför blir de aldrig nöjda? Äger de aldrig det sinnes ro som kommer av ett väl utfört dagsverke? Varför måste de alltid ha mer? För att bräcka kompisarna i den referensgrupp där de rör sig?

Nej, så som lagarna är skrivna hör de inte hemma i fängelse. Men frågan är om de inte behöver vård för en narcissism som så till den grad förblindar dem att de bara ser sig själva i alla speglar som finns. De tycks ha gått ur sina verksamheter på samma sätt som de gick in i dem: som drömska tonåringar som lämnar ett äktenskap så som det ingicks, vid ett halvfullt glas vin vid ett bord där man är alltför mätta för att orka avsluta måltiden. För övrigt anses girigheten vara den värsta bland de sju dödssynderna.

Anders Johansson, författare, Kalmar

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Anders Johansson, der også har skrevet nogle klummer til denne blog, skriver om den svenske stemning efter valget. Post coitum triste omni est – en rejse ind i […]

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Jo det heter guldgris. Undrar om den har blivit haram än…

Hans Erling Jensen
Hans Erling Jensen
12 years ago

I 1993 bodde min fru Ewa och jag i Risne. Bakom SE Bankens nya palats. Vi kunde se rakt ner i innergården på 1 milliardkoronorsbygget. Sedan var det ju kris då också. I gården stod det en guldgris med springvatten? (Heter det sådan på svenska) och som var natbelyst! Harharhar. Vid krisens ankomst, och då SE Banken fick sina statsgarantier, då slæcktes ljuset på “guldgrisen” – vi kunde sova gott igen och banken sparade sækert 14 kronor i dygnet i el! Nå 15 år senare var alla de gamle sparkade och scenen var den samma igen! Prata om kor minne… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Liva
-“Men hvor længe kan kvinder og piger (og mænd) i Vesten flygte til politistationer for at undgå sharialov? Hvor længe? ” Mit svar er : indtil de spanske myndigheder selv bliver bange, eller indtil politistationen bliver omringet
af demonstrerende muslimer som kræver den som er flygtet til politistationen udleveret, for ellers bliver
politistationen brændt af.
Det kan blive før man tror.

Liva
Liva
12 years ago

“Luckily, she escaped and went to a police station (Mossos d’Esquadra).”

Men hvor længe kan kvinder og piger (og mænd) i Vesten flygte til politistationer for at undgå sharialov? Hvor længe?

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Sophists and democracy The sophists’ rhetorical techniques were extremely useful for any young nobleman looking for public office. In addition to the individual benefits that Sophistic-style teaching conferred, the societal roles that the Sophists filled had important ramifications for the Athenian political system at large. The historical context in which the Sophists operated provides evidence for their considerable influence, as Athens became more and more democratic during the period in which the Sophists were most active.[5] The Sophists certainly were not directly responsible for Athenian democracy, but their cultural and psychological contributions played an important role in its growth. They… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

“Den diskret revolutionære embedsmand”

http://www.information.dk/155724

Der kostede en milliard:

http://www.information.dk/152900

Havde lige inden salget været til et såkaldt Bilderberger møde

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  steen

Centrum-venstre fløjen lever af og dyrker klima-tabserfaring, gør den ikke? Udtrykket tabserfaring har jeg lært af Lykkeberg fra avisen Information.

Pk
Pk
12 years ago

Fru Vestager,de radikale, siger på tv:”Klimaforandringerne er menneskeskabte og derfor kan vi gøre noget ved dem”.
Det lyder ganske fornuftig. Gad vide om ikke fru Vestager kunne være istand til at sige:” Indvandrervolden har vi skabt, og
derfor kan vi gøre noget ved det”.
Kan man “pille” ved klimaet, så kan man vel også få fat i nogle indvandrere og send dem UD AF VORES LAND.
5 til 10 familer hver uge i et år, så tror jeg det vil hjælpe.
En gratis ide til de radikale.

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Spændende anmeldelse på Weekend avisen, den slutter med disse ord:

“Til sidst sidder læseren tilbage med en fornemmelse af, at hvis man elsker Gaia, som Lovelock gør, så kan man også se fordelene ved en grundig decimering af menneskeracen. Gaia-hypotesens fader er ikke i tvivl om, at Jorden vil overleve, men hvis han har ret, bliver vi langt færre til at spolere idyllen.”

“Gaia udrydder os”

http://www.weekendavisen.dk/smarticle/view/1

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Farcen vil ingen ende tage:

“I en lejlighed i Haraldsgade havde han sammmen med de meddømte opbygget et større våbenlager, som bl.a. indeholdt formbart sprængstof og en fjernstyringsenhed, der sammen med en detonator ville kunne antænde sprængstoffet.

Vi betegner ham umiddelbart ikke som farlig. Men han er jo dømt for våbenbesiddelse, og det kan ikke udelukkes, at han kan have skaffet sig nye våben,” siger John Hansen til jp.dk.

http://jp.dk/indland/krimi/article1909730.ece

Gad vide hvad der skal til for at man betegnes som farlig?

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Niels Hansen

Farlig?
Det kan man nemt blive. Du skal bare kritisere Islam, eller sætte Islam eller muslim i samme sætrning som vold eller terror, så er du racistog hatespeecher og hjemfalden til mellem 1 og 3 år ubetinget i slammeren ifølge de nye regler fra EU, der jo officielt sætter loven i Danmark fra 1/12.

Gud bevarede ikke Danmark.

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

OT: Kunne ikke lade være med at grine af den her:

http://jp.dk/indland/krimi/article1909670.ece

“Fugleredehår

Den formodede gerningsmand er stadig på fri fod. Han er midt i tyverne og cirka 175 centimeter høj. Manden har kort hår i siden og en slags fugleredehår på toppen. Han bar en hvid undertrøje og blå cowboybukser.

Den mistænkte var desuden i selskab med to venner, som havde lignende udseender. Han blev sidst set gående på Strøget mod Rådhuspladsen.

Ritzau”

Hmm vi får alle detaljerne med fuglerede hår og to venner der ligner, men hvad farve var hans hår?

LFPC
12 years ago
Reply to  Niels Hansen

Beskrivelsen af håret er fuldt tilstrækkeligt. Ingen kan være i tvivl selv om det er Ritzau. Jeg plejer at kalde det etageklipning, men den rette betegnelse er vist ‘ranger’s cut’.

Lars
Lars
12 years ago
Reply to  LFPC

Nem´lig. Armycut eller “don´t fuck with me” -stilen er blevet meget populært på nørrebro de senere år. Endnu en grund til at jeg efter 15 år på nørrebro bare måtte væk fra alt det rif raf.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x