6
dec
Seneste opdatering: 7/12-09 kl. 2346
58 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Opsigtsvækkende TV program af Evin Rubar, som vil komme svært utilpas i magtens korridorer i Sverige. Svensk main-stream islam fremstår som en blanding af en revolutionær vækkelsesbevægelse og en partiskole i Moskva anno dazumal. Vil man sige det pænt, har de i årtier først en forudsætningsløs dialog med skabsislamister. Af de optrædende muslimske fortalere er der ikke én, der ikke bryder med en eller flere fundamentale menneskerettigheder, først og fremmest kønnenes ligestilling. En dyb ironi netop i Sverige, det er ren Gøg og Gokke: “Well, here’s another fine mess you’ve gotten me into.”

I dokumentären utpekas flera framträdande svenska organisationer som islamister. Evin Rubar granskar organisationerna som ofta får representera alla Sveriges muslimer. De kallar sig medelvägen i islam och uppfattas som ofarliga. Nu säger avhoppare att de är islamister och att deras organisationer får allt större inflytande i Sverige och i hela Europa. Medvirkende bla. Aje Carlbom og Ed Husain. Endnu engang kommer Sveriges Muslimske Råd, Islamiska Förbundet, Sveriges Unga Muslimer og nordens største moské, Södermalmmosken i fokus. Slaget om muslimerna, SVT 2, søndag kl 20:00. Se hele filmen i SVT Play, min.  57:45.

ScreenShot015

Dokumentären Slaget om muslimerna, som Evin Rubar gjort för SVT, är extremt intressant. Det som Evin Rubar pekar ut som islamism, är helt enkelt det vi hittills menat med islam. Och de som Evin Rubar pekar ut som representanter för mannen på gatan, alltså personer som Nalin Pekgul och Pernilla Ouis, är vad som antingen benämnts avfällingar eller icke praktiserande…..Enligt tesen i Rubars film, kort sagt, är det vi hittills kallat islam oförenligt med demokrati.Evin Rubar: islam är islamism.

ScreenShot011

ScreenShot017

ScreenShot019

Schweiz: Til kamp for burka, chador og tørklæde

I søndagens avis “Il Caffe”, proklamerer formanden for Ligaen af muslimer i Ticino sin vision: “For at forsvare vores tro og vores religiøse frihed, er vi nødt til at etablere en islamisk parti i Schweiz. Det er på tide, at vi forsvarer vores rettigheder, mindretalsrettigheder der bliver trådt under fode, ifølge Gasmi Slaheddine.

Han tilføjede: “Det schweiziske folk er blevet snydt og er bange, men afstemningen har også understreget demokratiets forfald og har ført til et brud mellem Schweiz og den muslimske verden.” Muslimske partier findes allerede i andre stater. Han opfordrede også rige trosfæller til at donere penge til det nye parti. Og: Partiets skal fremfor alt kæmpe imod at  burka, chador, eller det enkle hovedtørklæde bliver forbudt. Die Schweiz soll eine Islam-Partei erhaltenAppel à la fondation d’un parti islamique en Suisse. (Snaphanens oversættelse)

“Sejedenfaden er jøde, og  jøderne er muslimer”

“Og Morlille er en sten”. TV 2 har en blogger, Hassina Ramhadi fra Tingbjerg, der sikkert helt ufrivilligt har både har høj informations- og underholdningsværdi. Nogle mener, det må være en fabrikation. Kan man skrive sådan med vilje ?

“Jeg ser til min glæde, min far fortalte mig. At en avis [ Politiken] har startet et parti, som skal bakke op om Islam i Danmark. Det er en stor nyhed i Lebanon. Allah-ukbar. Hvem troede det skulle bliv sådan? Jeg har snaket meget med mine venner her i Tingbjerg om avisens chef som er jødisk, at han er muslimernes bedste ven. Og vi ved at det er mange jøder som er muslimer, fordi de ved at Allah er den eneste Gud og at Muhammad er hans profet. Jeg er så glad for at min søn hedder Mohammed! Det er ikke alle som kan li hr Sejedenfaden. Heller ikke dansker.

Jeg som skriver om mirakler i Islam. Dette er et mirakel fra Gud. Allah er stor. Han har fået en dansker med magt i hele landet til at indse, at det er Islam som er den rette religion og han vil hjælpe muslimer fra hele verden, som har det svært i den kamp, som nu foregår mellem den sande religion og ugudeligeheden!
Jeg Hassina Ramhadi og min familie, er så glade og stolte over at vor nye fædreland Danmark endelig har forstået at Islam er den religion og at muslimer er de mennesker, der betyder mest.”

“Med andre ord: det rører mig ikke om Kurt Westergaard og Lars Hedegaard – eller Pia Kjærsgaard for den sags skyld – føler sig forfulgt af muslimer, som ikke kan besinde sig. De er nemlig selv uden om det på grund af deres grundløse had til muslimer og konstante ytringer af deres pseudoracistiske holdninger, så det er da klart at nogle muslimer, der ikke kan besinde sig vil betragte det som ‘selvforsvar’ at gøre det af med racisterne, selv om det selvfølgelig næppe er en prisværdig og hensigtsmæssig handling med henblik på fremme af interkulturel forståelse.” Miraklet Danmark i dag søndag og   Brev fra min mand.

Jalving: Miljøhysteriet “en intellektuel falliterklæring”

Sentimentaliteten, Gaia-religiøsiteten, klimaføleriet og flokmentaliteten vil uvægerligt skubbe adskillige over i klimaskeptikernes lejr, videnskabeligt grundlag ufortalt. I modsætning til parallelle fronter som f. eks. multikultur har vi i øvrigt her meget nemme muligheder for at påvise hykleri – hvem af de frelste har rent faktisk givet permanent afkald på bil og flyrejser? I dén henseende kan debatten og konflikten vise sig at blive højst interessant (LFPC).

[…] Tryksagen [MetroXpress] oplyser desuden, hvor “klimafesten” (deres eget navn) foregår rundt omkring i hovedstaden de kommende tolv dage. Alt efter humør kan du vælge “Skøjtetur med ren samvittighed”, “Gigantisk isskulptur på Kgs. Nytorv”, “Fra A til B på en bæredygtig måde” eller “Bæredygtigt byggeri på Louisiana”.

Simultant hermed har Københavns Universitet udråbt sig selv til “Klimauniversitet”, og prodekan Kathrine Richardson plaprer i interne mails løs om, hvor vigtigt det er, at universitetets forskere forsker på en måde, som er i overensstemmelse med universitetets “brand”. Hvad sker der for jer? Er det meningen, det er det vel, at offentligheden skal tro, I bedriver forskning og ikke klimapolitik? Heldigvis er der forskere fra Niels Bohr Instituttet, som siger stop og kritiserer universitetets parløb med Klimaministeriet og regeringen.

Vi taler om en intellektuel falliterklæring. Gruppetænkning, aktivisme, spåkoneri og menneskeligt hovmod i én pærevælling […] Mikael Jalving: Kolossal klimakonsensus kvæler

Antiisraelsk comme il faut

JPs Sanne Gram er sikkert ikke værre end så mange andre Mellemøstkorrespondenter, men det er slet ikke godt nok, og de retoriske reflekser bør derfor hales frem i lyset. En historie om det svindende antal kristne i Betlehem går ubesværet uden om det ubehagelige faktum der hedder islamisk jødehad. Gram kan det på rygmarven, her opstilling af ækvivalens der borttryller frie, handlende individer af muslimsk herkomst som gerningsmænd:

[…] livet i Betlehem bliver påvirket, når der er uroligheder mellem israelerne og palæstinenserne. […]

Selvforstærkende kausalitet, men hvad var årsagen til minoritetsstatusen i første omgang?

[…] Og selv om også nogle muslimer rejser fra Betlehem, er det primært de kristne, fordi »de allerede er en minoritet«, har han forklaret over for lokale medier. […]

Israelerne er sør’me også medskyldige, men bad de ham om at gå indenfor ud af ondskab?

[…] I 2000 begyndte den anden palæstinensiske intifada-opstand, og i 2002 besatte israelerne bygningen lige ved siden af St. Johns hus. Hver gang han forsøgte at gå ud, blev han sendt tilbage af de israelske soldater, og hver gang han forsøgte at se ud af vinduet, bad israelerne ham om at træde tilbage.[…]

Intifada er noget der bare sker, en omstændighed som jordskælv eller uvejr:

[…] Efter at den anden intifada begyndte, lukkede han sin forretning i tre år […]

Gram stiller ikke spørgsmål ved hvilke muligheder en navngivet kristen har for at udtale sig frit om forholdet mellem kristne og muslimer:

[…] »Folk lever tæt sammen, og vi har kendt hinanden i mange år, så vi har god forståelse for hinanden. De tager hånd om os, og vi hjælper også dem, hvis det er nødvendigt,« siger han og henviser til, at også palæstinensernes politiske ledelse, med præsident Mahmoud Abbas i spidsen, er interesseret i at have et godt forhold til de kristne. […] De kristne forlader Betlehem

Andre medier – her Jerusalem Post – har fundet oplysninger som JPs Sanne Gram ikke har fundet det værd at nævne (LFPC):

[…]  According to the families, many Christians have long been afraid to complain in public about the campaign of “intimidation” for fear of retaliation by their Muslim neighbors and being branded “collaborators” with Israel.[…]

“The situation is very dangerous,” said Samir Qumsiyeh, owner of the Beit Sahur-based private Al-Mahd (Nativity) TV station. “I believe that 15 years from now there will be no Christians left in Bethlehem. Then you will need a torch to find a Christian here. This is a very sad situation.”

Qumsiyeh, one of the few Christians willing to speak about the harsh conditions of their community, has been the subject of numerous death threats. His house was recently attacked with fire-bombs, but no one was hurt. […] Bethlehem Christians fear neighbors

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
58 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

“Kultur betyder en masse.” Ja og Helmuth Nyborg´s forskning fortæller en masse om hvad vi med rette kan forvente os eller ej. Men DEN diskussion er jo desværre forbundet med Nazityskland og derfor ikke comme il faut. Så er man et “anstændigt” menneske, et Godt Mennesker, nævner man ikke de begavelsesmæssige forskelle der står i forbindelse med de mennesker der tegner de forskellige kulturer. DET er så tåbeligt at det gør noget, for det forhindre at der kan diskuteres ud fra reelle forhold og derefter at der træffes nogle brugbare løsninger. Så vi vælger at fortsætte med at alle mennesker… Read more »

Proclus
12 years ago

“Men gud er stor og ved alt. Meget mere end selv det klogeste menneske.” Hvor meget? Det er nemlig tydeligt ved en gennemlæsningen af Koranen, at Allah ikke helt har regnet den kristne gudsopfattelse, treenigheden, ud. Denne raller han ellers side op og side ned om, uden at have forstået det mest basale. Jeg forstår treenigheden bedre end Allah, men afviser samtidig at “det klogeste menneske” er en nogen sandfærdig beskrivelse af min person. Måske er Allah bare dårligt informeret om det han i sin evige bog raser imod. Noget der er uendeligt upassende for verdens skaber og hersker. Den… Read more »

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Proclus

Ja, det er også mit indtryk. Det må være en meget, meget svag gud der har brug for så megen støtte, særbehandling og vat.

Universalgeni
12 years ago

Ja, kultur betyder en masse. 🙂 Jeg skal til at læse Lawrence Harrison – “Culture Matters: How Values Shape Human Progress”.

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Men så er der jo store landområder i Afrika, som det er langt lettere at gøre til landbrugsjord. Plus at man sikkert kan høste flere gange om året pga. det varmere klima. Alt i alt en god ide. Problemet er bare, at hvis det bliver os (~ de vestlige lande) der skal gå ind og oprette et sådant system det på afrikanernes vegne, så har vi “ret” til at kræve noget til gengæld. Og hvad kunne være bedre end at forlange et øjeblikkeligt indvandringsstop fra de lande, nu hvor de kan klare sig selv? Samt hjemsendelser af de utilpassede, der… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Benjamin

Tørke stå ikke for ret meget af den manglende landbrugsproduktion i Afrika, det er der andre faktorer, der gør. Bare lidt eksempler:

1. Landbrugsstøtte i EU, USA, Japan med flere
2. Sygdomme som aids, malaria, dengue, sovesyge, hepatitis, tuberkulose
3. Islam, jihadister, “hellige krige”
4. Mugabe, der har ødelagt “Afrikas kornkammer”

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  Universalgeni

For slet ikke at nævne den direkte dovenskab og mangel på indstilling. Nød lærer nøgen … osv. osv. og hvis afrikanerne virkelig ville og havde den rette mentalitet, så havde der også været mad nok til alle. Ørken eller ej.

Angående din nr. 2: Disse sygdomme er da ikke specielt udbredt i Nordafrika, men snarere mere sydligt?

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Hvis det videnskabelige niveau, det produktive niveau, det økonomiske niveau var højere. Så kunne jorden brødføde langt flere mennesker, step by step kunne vi gøre Sahara til en frodig oase, som i det gamle Egypten. Vejret var varmere dengang, forskellen var kunstig vand. Se hvad vand kan gøre 7,28 minutter inde i dette afsnit af Planet Earth: http://www.youtube.com/watch?v=-_556-WzpmY Teknisk set er der ingen forhindring for at brødføde langt flere mennesker, end i dag. Det kræver kunstig vanding, som kan hentes fra havet, og den globale opvarmning sørger for mere nedbør 😛 Det er spørgsmålet om at have den viden, gøre… Read more »

Liva
Liva
12 years ago

Apropos de mange socialdemokratiske politikere m/k (både i Sverige og i DK) der bærer fysisk og/eller mentalt tørklæde, så bliver det spændende at se om partiet fortsætter sine nuværende islam konservative prioriteringer, nu da der måske er et islamisk parti under opsejling i Danmark. Eller socialdemokraterne bliver endnu mere islam konservative i forsøget på at holde på koran opdragede vælgere. Eller om socialdemokraterne måske vælger at blive vestlige, sekulære og moderne igen? Og gad vide om det får nogen betydning for TV2’s brug af tørklæder til kvindelige journalister, at der nu er et islamisk parti på vej? I så fald… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Herefter er vejen mer-eller-mindre aaben for dem til at blive en del af et moderne samfund. Angående det med at blive en del af noget, som man ikke selv har været med til at skabe, bare for at nyde frugterne af andre menneskers arbejde: Tyrkiet vil forbyde et kurdisk parti med deraf følgende vold og uro. Skræmmende, hvordan Tyrkiet gang på gang fremhæves som eksempel på at demokrati og islam er absolut forenelige størrelser. Endnu mere skræmmende at dét land faktisk er seriøst tæt på at komme med i EU. Det vil betyde døde for Europa som vi kender det.… Read more »

ole burde
ole burde
12 years ago

Ang. Kristne arabere. Fra Israelsk side har der vaeret mange forsoeg paa et naermere samarbejde. I den foerste Libanonkrig proevede specielt Ariel Sharon at danne en aliance med libanons kristne. Det gik nogenlunde , indtil den kristne falangist- milits lavede den taabelige masakre i shabra-shatilla og indtil militsens leder Bashir Gemayel blev myrdet i en terror bombning.Efter hans doed var der ikke noget effektivt alternativ. Disse to haendelser beviste for Israel at en alliance med de kristne er et korthus som uundgaaeligt vil finde en grund til at falde sammen . En anden vinkel paa sageen er, at nogen af… Read more »

trackback

[…] Hat tip: Snaphanen […]

Victor
Victor
12 years ago

Jeg er lige faldet over denne skjult-kamera-udsendelse fra tjekkisk fjernsyn, hvor en muslismk udseende ungersvend infiltrerer en moske i Prag. Den siger ikke meget vi ikke kender fra Vesteuropa – dog er det interessant, at imamen sammenligner Jan Palach – en af de store tjekkiske helte fra 1968 – med de islamiske selvmordsbombere. Og endnu mere interessant at en af deres talsmænd siger, at Islam er et politisk parti….

http://www.youtube.com/watch?v=DzF5DQlYiIU&NR=1

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago

Morrissey er, ligesom Pulp og chokolade fra Schweiz, absolut haraam for “de anstændige” 🙂 Irish blood, English heart This I’m made of There is no one on earth I’m afraid of And no regime can buy or sell me I’ve been dreaming of a time when to be English is not to be baneful to be standing by the flag, not feeling shameful racist or racial Irish blood, English heart this I’m made of There is no one on earth I’m afraid of And I will die with both of my hands untied I’ve been dreaming of a time when… Read more »

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Arme sjældent smukke stemme, som ikke kan gøre hverken fra eller til i forhold til det faktum at den er fanget i en efterhånden sur, gammel mands krop. 🙂 Lad os slippe den skønne stemme fri for en stund: http://www.youtube.com/watch?v=INgXzChwipY&feature=related Morrissey synger mere end pragtfuldt. Trist for ham at han ikke kan tåle at se det engelske flag. Det er vi andre der godt kan. Vi forbinder ikke flaget med racisme. Men med gavmildhed, stor kunst og frihedkamp! Det engelske flag klæder endda Morrisseys kunst. Ærkeengelsk som Morrisseys musik og sange lyder. Love your music and words, Morrissey. There is… Read more »

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Liva

Lyt til omkvædet, det er helt Tom Kristensen’sk: “Jeg har længtes mod skibskatastrofer og mod hærværk og pludselig død”..

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago
Reply to  Liva

Det er sjovt, at du vælger netop “There is a light that never goes out”. Det er en personlig favorit 🙂 Og omkvædet er virkelig helt Tom Kristensen’sk: And if a double-decker bus crashes in to us to die by your side is such a heavenly way to die and if a ten ton truck kills the both of us to die by your side well the pleasure, the privilege is mine! Sådan har den ensomme teenager det lige præcis! En eller anden adonis bliver i al hemmelighed genstand for stor beundring og ophøjes til gudestatus og mulig flugtvej. Den… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

Universalgeni, hvordan vil du så bortforklare den her: År Millioner 1900 1,650 1950 2,519 1955 2,756 1960 2,982 1965 3,335 1970 3,692 1975 4,068 1980 4,435 1985 4,831 1990 5,263 1995 5,674 2000 6,070 2005 6,454 Jul. 1, 2008 6,707 Det tog hele mennesket historie at blive 2,5 milliarder i 1950, det tog kun 35 år at fordoble det. Det nytter jo ikke at fertiliteten falder, hvis antallet af mennesker stiger. 1 milliard mennesker og en fertilitet på 3% er bedre end 6 milliarder og en fertilitet på 2 %. Det er simpel renters rente beregning, på et tidspunkt ryger… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  PeterK

Jamen, der er da nogle få omkostninger. Men det må vi bare tage med. Faktum er, at kloden kan holde til det og at der er mad og ressourcer nok til alle. Her er en artikel, der advarer om faren ved et faldende fødselstal og den har flere pointer. http://www.humanevents.com/article.php?id=25723

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Havde man haft en virkelig stram indvandringspolitik, der satsede ikke på blot arbejdskraft og dennes frie bevægelighed, men fortrinsvis, i langt størst udstrækning på at indvandring var mulig for tilkomne investorer og igangsættere, der skulle virke først og fremmest for den lokale befolknings bedste og gavn, og en politik der på internationalt plan sagde nej til flygtninge fra andre end områder ramt af naturkatastrofer, og de tilmed blev bosat i nærområder, kunne billedet for eksempelvis Danmarks, og vel også resten af verdens vedkommende være et helt andet end det aktuelle. Muligvis med et mindre befolkningstal, men selv en befolknings aldersfordeling… Read more »

trackback

[…] Svd PI Snaphanen Sydsvenskan Ted […]

Liva
Liva
12 years ago

Ang. afhopperne, så er det skønt at se at de er kommet på bedre tanker. For kvindernes vedkommende forsvandt tørklædet da de kom på bedre tanker. Hvor er det godt at snaphanerne lægger plads til fornuftige (religiøse) stemmer.

Victor
Victor
12 years ago

UG – nu ved jeg ikke, hvor gammel du er. Men hvis du spørger nogle af os, der er lidt oppe i årene, om vi hørte om overbeflokning eller om CO2 først, så får du et entydigt svar. Oberbefolkningen blev diskuteret i 60erne – det gjorde CO2 ikke.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Victor

Det ved jeg godt. Malthus var på banen med dette sludder allerede for 200 år siden. Og det kørte også i 60’erne og 70’erne. Og nu hvor problemet så er ved at være løst, så tager man lige en runde igen.

Universalgeni
12 years ago

Det er nemlig ret vigtigt, at de rigtige tal kommer frem. I 1970 var verdensgennemsnittet 6 børn per kvinde. I dag er det globale gennemsnit lige under 2,6 børn per kvinde. Her skal man tage i betragtning at både børnedødeligheden og dødeligheden i almindelighed er højere i ikke-vestlige lande. Så mens man skal have 2,1 barn per kvinde i Vesten, så skal man have helt op til 3,3 barn per kvinde i dårligt udviklede lande, hvis befolkningstallet skal holdes nogenlunde konstant i de berørte lande. I EU ligger tallet på 1,5 barn per kvinde. Sagen er altså, at store dele… Read more »

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Der er for mange mennesker flere steder i ulande – f.eks. de steder hvor der er tørke – ellers ville du ikke se dem flygte. Der er for mange mennesker i forhold til hvad der er at leve af. Jorden udpines. Kvinder udpines af alt for mange fødsler og børn dør af sult. Jeg synes at du ser for lidt på de reelle problemer der er for mennesker i overbefolkede ulande. Prøv at skille det ad fra indvandring til vesten.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Liva

Nu bør man heller ikke betragte u-lande som frilandsmuseer, hvor folk lever på forhistorisk vis med bittesmå familiebrug. Der mangler urbanisering først og fremmest og en professionel landbrugssektor. Tørkeperioder er grundlæggende et naturligt fænomen mange steder i verden.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Universalgeni

At DU finder MAN burde dit eller dat er en ting blandt mange andre ting.
Hvad finder du er så glimrende ved urbanisering og en professionel landbrugssektor?
Er det urbaniseringen i sig selv eller skabelsen af en prof. landbrugssektor, de følgevirkninger det muligvis giver for erhvervsfrekvensen og skattegrundlaget, transportsektoren, erhvervsmuligheders potentielle antal, din fætter der er byplanlæggers firma- eller hvad mener du?

At mennesker kunne have prioriteringer, der er anderledes end blot satsen på urbanisering og indførelse af en professionel landbrugssektor er forsøgt nævnt.
Men det gøres gerne igen.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Hvor, hvem og hvordan skal der laves/skaffes/fremstilles mad til endnu flere milliarder menneker på denne klode? Nej, det er ikke holdbart på nogen måde at der er så overbefolket mange steder i verden.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Og så går vi i ring. Åh, boogie woogie woogie….

Det er jo nyttesløst at diskutere denne sag med dig, Liva. Maden skal avles, dyrkes, fremstilles. På helt normal vis. Her på denne klode, hvor der er rigeligt med plads til det. Du er jo Thomas Malthus om igen. I 200 år har man ført den her diskussion og vi kommer åbenbart ingen vegne.

Selvom befolkningerne kun var på en tiendedel i de værst stillede lande, ville de stadig sulte med mellemrum på grund af manglende formåen.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Hvis du nu i et tanke-eksperiment deler disse mennesker op i grupper på 1.000 og forestiller dig, at de kun er i stand til at fremstille mad til de 900. Så nytter det jo ikke, at du skærer ned på antallet af grupper, for i de tilbageblevne grupper vil hver 10. stadig sulte. Det, der mangler, er viden og teknologi.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Desværre, du kan ikke overbevise mig om at der ikke er et overbefolkningsproblem. Det er udpining af både mennesker, dyr, jord og meget andet – som jeg har nævnt. Du virker kvik, men nej, du kan ikke overbevise mig. Du behøver såmænd ikke at sammenligne mig med andre i din argumentation. Det øger ikke din mulighed for at overbevise mig. 😉

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Universalgeni

“I 200 år har man ført den her diskussion og vi kommer åbenbart ingen vegne. ” Ja, snakken går og rumpetten slår – eller hvad den nu gør – og imens øges befolkningstilvæksten ekstremt. Et ret godt argument for at tage fat på netop befolkningstilvæksten i stedet for blot at knævre i nye 200 år.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Liva

Ok. Du “føler”, at der er overbefolkning. Og det kan videnskab jo ikke ændre på. Så er der jo ingen grund til at fremsætte flere fakta. Vi kommer alligevel ikke længere her. :mrgreen: Jeg vil nøjes med at snakke om sagen med nogle af de andre her i tråden. 😆

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Universalgeni

universalgeni Nej, jeg tror heller ikke at vi bliver enige vedr. overbefolkningsproblemet. (det synes jeg i øvrigt heller ikke at vi behøver at være) Jeg synes heller ikke at Vesten i alle tilfælde kan tilbyde at teknologi er den bedste løsning. Her tænker jeg f.eks. på den måde grise bliver behandlet på i mega stalde og under transport og på at så mange mennesker bor i høje betonklodser – både her og i mange andre vestlige lande. Under alle omstændigheder så har vi dog vist at det er en fordel for et samfund at begge køn har tilstræbt lige muligheder… Read more »

Victor
Victor
12 years ago

Her i nat lossede Noreg 30 irakere ud. Nogle af dem har åbenbart haft fast ophold i landets retssale – det utrolige er, at de ikke er udvist før:

http://www.dagbladet.no/2009/12/06/nyheter/irak/innenriks/innvandring/politikk/9382980/

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Victor

Den store trussel er familiesammenføring, flygtninge og almindelig indvandring.

JensH
JensH
12 years ago

Og midt i al klima-hysteriet skal vi endnu engang præsenteres for manipulationen om, at Danske kvinder og ikke-vestlige kvinders fertilitetsrate er begyndt at nærme sig hinanden. For det første er alene opgørelsen i ‘ikke-vestlige’ kvinder udtryk for en grov manipulation, og siger intet om den virkelig problematiske muslimske tilvækst af den samlede befolkning. Men denne gang skal medierne prøve at skjule over, at det rent faktisk går den helt forkerte vej. Sidste år (eller forrige år) kom der en statestik som viste, at Danske kvinder havde en fertilitetsrate på 1,90 mens ‘ikke-vestlige’ kvinder havde en på 1,94. Den seneste viser… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Så får Danmark også en massiv tilstrømning af disse ‘Anker’-børn, og det i den grad at man alene på Sjælland har måttet åbne 4 nye asylcentre:

http://www.dr.dk/Regioner/Nordvestsjaelland/Nyheder/Holbaek/2009/12/03/145331.htm

Pk
Pk
12 years ago

P.S, Ikke Lena Sundstrøm.

Pk
Pk
12 years ago

Denne køne svenske kvinde jeg skriver om var i Schweiz og i en senere udsendelse
på en avis, hvor hun talte med redaktøren om avisens holdning til Islam .
hun er meget kritisk overfor dem, som er kritisk over for islam.
Set de sidste uger.
Et billed af svensk vanvid, en kvinde, som arbejder for at muslimske mænd tager magten.
SUK.
Har det desværre ikke navnet på denne præmie-svensker.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

“I den senere tid har man kunne se, på svtv, en køn svensk kvinde kæmpe med næb og klør for
islam.”

Nån som vet vem denna kvinna är? Jag ser nämligen inte på tv mer än absolut nödvändigt längre då det mest är skit och hjärntvätt dom spyr ut ändå.

Hans Erling Jensen
Hans Erling Jensen
12 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Lena Sundstrøm. Har problem med at finde sig til rette her i norden. Vil ikke skælde på sit hjemland, Korea og ikke heller på importlandet Sverige, fordi så mister hun jo jobbet med det samme – og hvad er bedre end at brække sig i sin nabos seng? Det lugter da ikke om en selv dagen efter!

Anna Lyttiger
12 years ago

Der findes mange beviser på at Allah er den eneste Gud i universum. Hvis man ser den aftegning, der findes på denne gris – på billedet – kan man se, at der på arabisk står “Allah er stor”.

Åhåhåhåhåååå – Steen, min mave – du må ikke bringe den slags links – jeg dør af grin!

Og så odinhjælpemig en GRIS! En Hellig Gris?!

Anna Lyttiger
12 years ago
Reply to  Anna Lyttiger

– den må Hodja have overset?

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Anna Lyttiger

Jeg har hørt om “hellige køer”, men “hellige grise” ?!?!?

Nu står verden da snart ikke længere; dette må helt klart være
en konspiration imod alle verdens fredelige og tolerante muslimer 😉

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Anna Lyttiger

Hvor står det om den hellige gris, som du citererer, Anna?

Jeg vil da også gerne se sådan en fætter 🙂

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

OK, har fundet det – bare sløv i optrækket i dag LOL

Hans Erling Jensen
Hans Erling Jensen
12 years ago
Reply to  Anna Lyttiger

Det her virker jo som en ordentlig omgang “griseri”. Hvad bliver det næste? Kan huske et ugeblad engang – ikke navnet, men det var specielt og en dag stod man og så på forsiden: “Baby født med guldtand” – og der var billedet af babyen med en tand i munden – guldtanden, selvfølgelig. Det var helt tilbage dengang, hvor PhotoShop lå i version 3.2 eller noget ligeså latterligt u-digitalt! På den anden side set, så er den tand nok faldet ud igen, det var jo trods alt en mælketand! Guldmælk fra Arla måske….jeg ved ikke? Men det gør jeg heller… Read more »

andreas
andreas
12 years ago

vdr. denne Hassina Ramhadi

“-og bliver man slået ihjel af fundamentalistiske muslimer som følge af at man har været en racistisk idiot med hang til at såre andres religiøse følelser, skal jeg sgu være den sidste til at begræde at det er sket”

En så slet skjult opfordring til at ombringe meningsmodstandere skal man vist være muslim, for at slippe upåtalt af sted med.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

A new Dark Age made more sinister….. gid man kunne få en ny Churchill så den Politiske Korrekthed kan blive sat på porten, så islamerne ikke sætter dagsordenen i hverken Danmark eller Europa. Stakkels Schweitz som alene må tage slagene for at modsætte sig, at flere minareter opføres i Schweitz. Større (nabo)EU-lande som ikke tør eller vil stå sammen for at komme Schweitz til undsætning er sølle. Det er som under Muhammed-krisen i februar 2006 med fremgangsmåden. Har de europæiske topledere ikke lært af historien á la 1936-1939 ? Ahmedinejad, Erdogan, Gadaffi, m.fl. er i virkeligheden despoter og banditter af… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Angående Hassina Ramhadi

“…..det er da klart at nogle muslimer, der ikke kan besinde sig vil betragte det som ’selvforsvar’ at gøre det af med racisterne, selv om det selvfølgelig næppe er en prisværdig og hensigtsmæssig handling med henblik på fremme af interkulturel forståelse.”

Ikke kan besinde sig og dræbe mennesker med andre meninger.
Hvad blev der af personligt ansvar og civiliseret adfærd?
Det er noget af en blogger, TV2 har allieret sig med. Hun forekommer mig at være temmelig hjernevasket. Tak for kaffe siger jeg bare!

Hans Erling Jensen
Hans Erling Jensen
12 years ago
Reply to  Johansen

Det ser ud som om Hassinas mand Abdullah er god ven med Markus Lund, der skrev det der grove indlæg på Informations blog den 7 april! Så enten er det et reality show, som signaturen Hassina kører med (“Blog-Reality-World”) eller også er det såadan, at den “altid i Libanon værende” Abdullah drikker bajere med Markus Lund (jvfr. Hodjas Blog fra samme tid – april 2009).

Men man kan jo aldrig få nok af det sjove!
🙂

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Johansen

Tja, hun giver mange gode grunde til at det er en dårlig idé med stormoskeer, hijabs, halal mad og i det hele taget islamisering af vestlige lande. Den religiøse intolerance og hjernevask er i den grad frastødende. Sikke nogle venner minaret avisen Pølletiken har sig.

trackback

[…] Ref: PI Snaphanen […]

Hans Erling Jensen
Hans Erling Jensen
12 years ago

Endnu en fantastisk udsendelse på svensk TV2, som ikke forsøger at narre seerne ind i letkøbte forklaringer, men rent faktisk fører et eklatant bevis for den snigende muslimske magtovertagelse, godt supportet af ledende politikere.

Hele aftenen i Sverige er helliget islam. Først var der “tanterne” i nikab, der mente, at “Islam er for alle mennesker i alle tider”! Basta. Sidenhen kommer der et program – en hel time – om tvangsægteskab! Det er sandelig nye tider her ovre “hinsidan”!

Pk
Pk
12 years ago

I den senere tid har man kunne se, på svtv, en køn svensk kvinde kæmpe med næb og klør for
islam.
Er svenskerne ikke underlige? De ønsker Islam skal overtage Sverige.
Mon der er giftstoffer i grundvandet i Sverige?
Jeg har ikke nogen anden forklaring.

58
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x