7
dec
Seneste opdatering: 8/12-09 kl. 2333
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Om Geert Wilders, “velfærdsstaten som gift for indvandrere”, skolevæsnet, islam, fængselsfanger, vold mod kvinder og TV´s trivialitet. Dalrymple har ikke haft et TV i 30 år. I det store hele opløftende om ikke særlig opløftende emner. Vi har haft linket, men programmet har ikke været You Tubet før. I tre dele, min 23:58.

30 irakere hjemsendt – 11 straffede

Den mest erfarne kriminelle av de utsendte, er en iraker som siden han ifølge politiet kom til Norge i 1993, er straffedømt for 86 forhold. Han er blant annet dømt for to voldtekter, trusler og vold. En annen mann er dømt for 65 ulike forhold.Vil sende flere- Vi vil ikke gå inn på tall, men det skal være en økning. I år blir det hjemsendt omtrent 4200 asylsøkere som har fått avslag på sine søknader. Det er en oppgang på 40 prosent siden 2007. Neste år satser vi på å nå 4900 hjemsendelser, sier Storberget til Dagbladet.

Storberget sier det fortsatt befinner seg rundt 3 000 personer rundt om i Norge som ikke har lovlig opphold i landet. Dermed var det bare én prosent som ble sendt ut i den største uttransporteringen politiet så langt har gjennomført. 30 irakere ble sent ut av landet natt til i dag. 11 av dem er tidligere straffedømte. Norge och Finland skärper krav för asylsökande.

Don’t cry for ME, Fiji Islands

Crying-Gypsy-Boy-0Beklager, jeg køber den ikke. Havde stemningen ikke været pisket op på det hysteriske leje den befinder sig i op til klimatopmødet, havde jeg måske accepteret ægtheden. Men de er på nuværende tidspunkt allerede langt, langt ude hvor de ikke kan bunde. ‘Cry me a river’. Dette var en koldt, kalkuleret opening act med forsang af en helt rigtig, autentisk ædel vild der kunne dette med at knibe de salte tårer frem.

Det blev en følelsesladet begivenhed, da Leah Wickham fra Fiji-øerne mandag eftermiddag skulle overrække en gave til klimatopmødets præsident, Connie Hedegaard, og FNs klimachef, Yvo de Boer:

”Jeg håber, at når mine børn får børn, så vil de stadig have en smuk ø, de kan kalde hjem. Jeg håber, min kultur og min identitet aldrig vil blive kompromitteret,” lød det grådkvalt fra den unge pige fra en scene i Bella Center.[…]

Leah Wickhams hjemland, Fiji, er blandt de østater, der er i fare for at forsvinde, hvis den globale opvarmning fortsætter og verdenshavene stiger. Det skræmmende fremtidsudsigt fik pigen til at bryde grædende sammen flere gange under sin tale, så tilhørerne måtte støtte hende med klapsalver. […] Connie H. fik lego af grædende pige

De klappede s’gu. Det værste er at vanviddet kun lige er ved at starte (LFPC).

klima 1 028-1

Klimasagens svar på Bedstemødre For Asyl?

Parallellerne mellem hhv. klima- og multikultidebatterne tårner sig op. Så meget at der allerede nu øjnes det mætningspunkt der for mit vedkommende har indfundet sig i vores dækning af sammenstødet mellem en indtrængende, aggressiv ideologi, og vores etablerede levevis: Nemlig at historierne begynder at blive lidt for genkendelige og stereotype, og så er der ikke så meget at tilføje, i fraværet af en løsning på elendigheden. Man må prøve at få det bedste ud af det, om ikke andet så spot og forhånelse. Måske går alting bare hurtigere på klimaområdet, fordi vi alle er i harnisk på det andet felt – vi ved hvad vi kan vente fra modparten.

Og ja, mon ikke de fleste på det der vel udgør ‘vores side’ ser til med bestyrtelse på den ganske skamløse udstilling af selvgodhed, sentimentalitet og vammel afladsadfærd som den anden side nu, med hele verdens bevågenhed på Danmark, blamerer sig med. Her i en helt ureflekteret reportage fra den jyske konservatismes højborg, Jyllands-Posten. Hvad er det for en journalist der kan få sig selv til at skrive så enfoldigt? Findes der virkelig så enfoldigt et publikum?  Her må der grines ondt (LFPC).

Byens borgere fik i dag mulighed for at male deres visioner for et klimavenligt samfund. Det skete, da klimaudstillingen ”Global Platform – Århus” åbnede på Lille Torv. Klimatopmødet i København er på alles læber. I Århus vil man også gerne skabe mere fokus omkring miljøet.[…]

Det var ikke kun i en debat de fremmødte, kunne deltage. På et 1,5×2,5 m stort, hvidt lærred kunne forbipasserende male deres bud på en grøn fremtid for Århus. Det skete under kyndig vejledning fra den århusianske kunstner Søren Lyngbye.

”Det er en måde at visualisere drømmene om vækst og udvikling, og jeg håber, at folk stopper op og tænker på miljøet, når de ser maleriet i fremtiden,” sagde kulturrådmand Jakob Bundsgaard Johansen, der selv greb penslen og malede.[…] Århus malede for klimaet

Massesuggestion
Nu tror man måske det handler om klima, men det gør det ikke selvom den psykologiske struktur her, har mange ligheder med andre massepsykoser. Vi TV- fri har tid til at se SVT play. Det handler om de to udsendelser “At skabe en massemorder” som SVT har lavet om “seriemorderen” Thomas Quick, der næppe nogensinde har krummet en vinge på en flue. Det er  uden sammenligning noget af det mest vanvittige, jeg har set. Det lykkedes Quick at blive dømt for otte mord ved  seks domstole, uden skyggen af et teknisk bevis. I et juridisk- terapeutisk galehus, der har kostet svenske skatteydere milloner og atter millioner af kroner, har han endda tilstået at have myrdet mennesker, der lever i bedste velgående og mord, han har metertykke alibier for. Altsammen for at please sine terapeuter og vedligeholde sit medicinmisbrug. Blandt andet tømmer man over 14 dage en norsk skovsø for 25 mio liter vand, for at lede efter et lig, der aldrig havde været der. Det er fremragende TV. Jeg ved ikke om dansk tv ikke laver sådan noget, fordi de ikke kan, eller fordi de mangler sager der er lige så absurde. Quick-sagen er dybt fascinerende, man bliver svimmel og angst over det svenske retsvæsen.

Thomas Quick medvirker selv, taler for første gang i ni år med pressen og virker som en af de få mere normale personer, hvor psykologen Birgitta Ståhle tager prisen som en af de mest forrykte. At se hende stå og kramme Quick i et fingeret sammenbrud, som hun på det tidspunkt må formode er Sveriges  værste massemorder, er et billede på moralsk og intellektuelt forfald af ikonstyrke. Modediagnoser trives i alle fag. Nu kan det skikkeligste pjok altså blive “seriemorder” uden andet våben end en livlig fantasi, takket være kollektivt, institutionelt vanvid. At skabe en seriemorder 1, At skabe en serimorder 2. Online til den 14 december.

Hög invandring och mångkulturella ideal hotar välfärdsstaten

Newsmill skaber normale debattilstande i Sverige. Det er ikke lige populært overalt. Sandheden er ikke konkret, den er “populistisk”, for som Olof Palme sagde allerede i 1985 om asyleriet: “Vi ska inte diskutera det här”. Det senaste dygnet har de förekommit en hel rad märkliga saker i SVT och SR. Kritik mot islam tycks helt plötsligt vara politiskt korrekt i media, skriver  Thoralf Alfsson. Jovist, men det er sent, sent.

GUNNAR SANDELIN , socionom & frilansjournalist.

Den politiska och mediala elitens oförmåga att bemöta Sverigedemokraterna med sakargument istället för värderingar är ett uttryck för bristande självreflektion. SD:s opinionsmässiga framgångar har sin grogrund i ett tomrum som politiker och media i samspel skapat under flera decennier. Våra etablerade riksdagspartier har under alla år aldrig gett väljarna något alternativ att rösta vare sig för eller emot en mer restriktiv asylpolitik och mångkulturalism. Journalisterna har undvikit att allsidigt belysa konsekvenser och kostnader samt förtigit information som pekar på att massiv invandring och särartsfrämjande mångkulturalism tillsammans underminerar välfärdssamhället.

[..]

När det gäller frågor som rör invandring och asyl har det alltför länge i politiken och i det offentliga samtalet rått ett öststatsliknande klimat, där den som har en kritisk hållning utifrån fakta riskerar att stämplas som psykiskt störd, företrädelsevis lidande av någon fobi som resulterar i aversioner mot främmande människor, religioner eller kulturer (xenofobi, islamofobi). Att vilja ha ett samhälle som man känner igen sig i definieras som någonting närmast patologiskt. Redan i maj 1997 slog dåvarande invandrarministern Pierre Schori i riksdagens flyktingpolitiska debatt fast kursen på regeringsnivå när han förklarade: “Rasism och främlingsfientlighet ska kriminaliseras och jagas. Det går inte att i en demokrati hitta några ursäkter, till exempel att det är fel på invandrar- och flyktingpolitiken”. Ministern likställde den demokratiska rätten att kritisera asyl- och invandringspolitik med rasism och främlingsfientlighet, och på den vägen har det varit.

Emellertid kan en majoritet av de asylsökande som fått stanna i Sverige under närmare 30 år varken klassas som flyktingar eller skyddsbehövande enligt internationella konventioner och svensk lag. Går man igenom statistiken framstår Sveriges asylmottagande till stor del som immigration. Konsekvensen är att asylrätten urholkats för de mest behövande som har asyl-/flyktingskäl. I förhållande till sin folkmängd har Sverige under många år legat i topp i Europa om man räknar mottagna asylsökande (per capita) och har exempelvis under senare år beviljat cirka fyra gånger fler asylansökningar per 1000 invånare än Danmark. Sedan 1980 har permanent uppehållstillstånd (PUT) beviljats drygt 354 000 asylsökande, men sammanlagt är det endast knappt en av tio som verkligen haft flyktingstatus, eftersom asyl bara ges till den som klassats som flykting enligt FN-konventionen.

Sverige tar dessutom emot kvotflyktingar, som hämtas hit från olika flyktingläger i världen i samarbete med UNHCR, vilket många andra länder inte gör. Tillsammans utgör konventions- och kvotflyktingar bara två av tio inom asylgruppen som fått PUT. De som klassats som särskilt skyddsbehövande (där risk för tortyr, dödsstraff, väpnad konflikt och naturkatastrof kan föreligga) är ungefär lika många, men definieras inte enligt utlänningslagen som flyktingar. Även om det finns ett visst bortfall i statistiken från åttiotalets början, framgår att drygt hälften av alla asylansökningar som beviljats är av humanitära skäl (numera “synnerligen ömmande omständigheter”), vilket inte har med vare sig flykting- eller asylskäl att göra. (Källa: Migrationsverket: Beviljade uppehållstillstånd 1980-2008).

Idag kommer en majoritet av de utomeuropeiska invandrarna till Sverige genom anhöriginvandring. Under 2008 var den tre gånger så stor som asylinvandringen. Det är också anhöriga som kommer att öka mest i framtiden, men varken Migrationsverkets eller SCB:s statistik ger klara besked om vilka anhöriga som avses. För att få en tydlig bild av asylmottagandets hela omfattning är det angeläget att vi snarast får en enhetlig nationell statistik över anhöriginvandringen. I väntan på besked torde en till två anhöriga i snitt per asylsökande vara en rimlig uppskattning (enligt beslutsfattare på Migrationsverket). Det innebär att mellan 700 000 och cirka en miljon personer fått PUT till följd av asylprocessen under närmare 30 år, men att de flesta av dem vare sig är flyktingar, skyddsbehövande eller anhöriga till sådana.

Enligt Migrationsverkets årsrapport 2008 saknar 96 procent av de asylsökande handlingar som styrker vilka de är! Det finns alltså oerhört många människor i landet vilkas identitet är osäker. Belyser media detta som ett samhällsproblem? Merit Wager, tidigare Medborgarnas Flyktingombudsman, skriver på sin blogg om “det fullkomligt idiotiska i att ge permanenta uppehållstillstånd och – i princip – livslång försörjning åt människor som vägrar uppge rätta identitet och som varken har asyl- eller skyddsskäl och kanske är terrorister eller kriminella”. Det är skenheligt att vi istället för att tillämpa FN-konventionen något mer generöst för asylbehövande vilkas identitet är känd istället rutinmässigt belönar en förkrossande majoritet som gjort sig av med eller visar falska identitetshandlingar.

Här desinformerar media regelmässigt allmänheten genom att på ren reflex kalla alla som söker asyl för flyktingar. Denna ohederlighet gör att vanligt folk hindras att bilda sig en uppfattning om vilka som är mest behövande och som har rätt till asyl. På samma sätt använder sig media av det offerbetonade begreppet “papperslösa” istället för att kalla de för illegala invandrare som har gjort sig av med sina handlingar och fått avslag på asylansökan eller dröjer sig kvar i landet på turistvisum. Detta påverkar i sin tur politikerna och samhällseliten som svävar på målet och ger “papperslösa” allt fler rättigheter i ett samhälle där de inte har laglig rätt att vara. Hur går det ihop? Ska vi ha lagar och motlagar?

Nyligen presenterade professor emeritus Jan Ekberg sin rapport till regeringen, där de offentliga kostnaderna vad gäller invandrarbefolkningen för året 2006 beräknades till mellan 1.5 och 2 procent av BNP, vilket är mellan 44 till 58 miljarder. Därefter gjorde Ekberg en beräkning på kostnader för det framtida nyinvandrade befolkningstillskottet. Om de 1.4 miljoner invandrare som beräknas komma skulle ha samma sysselsättningsgrad som utrikes födda idag, kommer Ekberg som mest fram till en kostnad på drygt 90 miljarder vad gäller ett tvärsnitt för året 2050. Då är inte den övriga befolkningen utrikes födda boende i landet inte medräknade. [..]

De grupper som dominerat asylmottagandet de senaste åren är irakier och somalier som har särskilt hög arbetslöshet. 40 procent av samtliga 44 000 permanenta uppehållsstånd som beviljades förra året till asylsökande och anhöriga gick till dessa grupper och trenden håller i sig under första halvåret 2009. Sveriges Radios reporter Katarina Gunnarsson avslöjade för drygt ett år sedan att bland de irakier som varit här i mer än tio år hade 73 procent av kvinnorna och 60 procent av männen ingen sysselsättning. Många kvinnor var helt inställda på att stanna hemma – och detta under en högkonjunktur. Hur är det tänkt att alla dessa människor under oöverskådlig tid ska kunna försörja sig utan samhällsstöd?

De få som uppfyller flyktingkravet ska ges en fristad i vårt land oavsett utbildningsnivå och krav på lönsamhet, men det är inte Sveriges skyldighet att göra svenska medborgare av alla dem som kommer hit för att de har det svårt eller vill förbättra sin socio-ekonomiska situation. De som styrt Sverige ville från början göra oss till världsmästare i flyktingpolitik utan hänsyn till att ett mottagande också innebär permanent uppehållstillstånd till anhöriga och i många fall livslång bidragsförsörjning. Sverige med sin lilla folkmängd har tagit emot alltför många personer på alltför lösa grunder under en historiskt sett mycket kort tid utan att medborgarna öppet har fått diskutera eller rösta om saken. Olof Palme sade redan 1985 om asylmottagandet att “Vi ska inte diskutera det här”.

Istället har vi fått ett ideologiskt klimat där begrepp som värdegrund, mångfald och allas lika värde alltmer fungerar som elitens trollformler och besvärjelser mot obehagliga fakta. Men de som tror att fri invandring och mångkultur, som framhäver minoriteters rätt till särart och inte det individuella ansvaret för vårt gemensamma bästa, är vägen till välsignelse är just – troende. Ett inte obetydligt antal samtida forskningsresultat (Robert Putnam m.fl.) visar att stora etniska skillnader minskar det sociala kapitalet (den tillit mellan medborgarna som skapar välfärd) även inom minoritetsgrupperna. Nyligen visade den holländske forskaren Ruud Koopmans studie av åtta europeiska länder att välfärdsstater med generösa bidragssystem som främjar mångkulturalism utgör den sämsta förutsättningen för integration medan länder med lägre grad av statligt välfärdsbygge som kräver högre grad av anpassning lyckats bättre. Många nyinvandrade i vårt land har också förgäves letat efter något gemensamt “vi” att integreras i, men lämnats i sticket.

I slutet av 2009 är 395 000 personer arbetslösa och budgetunderskottet beräknat till över 200 miljarder. När folkpartiet bad SCB att kartlägga så kallade utanförskapsområden – där i praktiken hälften av de arbetsföra inte har någon sysselsättning – fann man 1990 tre sådana områden. 2006 hade siffran ökat oerhört, då var det 156 områden som var segregerade och “utanför”! Detta är en verklighet långt bort från den politiska och mediala elit som lever i solida bostadsområden, där högavlönade umgås med likasinnade. För dem är det av större betydelse att värna sina karriärer och där ingår att demonstrera att de är goda och progressiva människor. Det är viktigare än att allsidigt rapportera om det ansvarslösa asylmottagandets kostnader och konsekvenser. Notan får ju andra betala.

Hög invandring och mångkulturella ideal hotar välfärdsstaten.

Sandelin skrev i august 2008 en enlig svale på DN Debatt: “Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna”. Den brød ikke isen på avisen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Det jeg savner er at de forskellige ulande begynder at udvise selvansvarlighed.

Det gælder de afrikanske lande som landene i Mellemøsten.

Indtil dato har de ikke kunnet opvise andre frembringelser end massive befolkningstilvækster – og mener ikke jeg at vi skal fortsætte med at holde disse lande økonomisk oven vande .

Alene denne uansvarlige måde at leve på burde gør, at de ikke fremover hvert eneste år skal have deres bankkonti tilført milliarder af euro og dollars fra EU og USA.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Ja, den islamiske familiestruktur er voldsomt fattigdomsproducerende. Det skyldes flerkoneri. Hvis halvdelen af mændene i et samfund har 2 koner, hvem skal den anden halvdel af mændene så gifte sig med? Muslimske mænd må endda have optil 4 koner. Svaret er, at den anden halvdel gifter sig med børn. Mændene gifter sig med småpiger. Når man forgriber sig på 6-årige, kan man få logistikken til at køre – når 30-årige mænd gifter sig med småbørn i førskolealderen, kan flerkoneriet frotsætte. Men resultatet er fattigdom en masse. Og undertrykte piger/kvinder uden skolegang.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Hedegaard kan love alle de penge hun vil – men pengene skal altså også være til rådighed! Jeg tvivler ærlig talt på at vi har økonomi til at klare alle de opgaver som de forskellige Gode Mennesker pålægger Danmarks skatteydere at betale for. Når man kigger sig om, alene i det danske samfund, er der faktisk rigeligt at sørge for at tage vare på! Selvfølgelig skal vi medvirke økonomisk, men der skal altså også være fornuft i det vi foretager os. Og når jeg tænker på hvad vi i årevis f.eks. har hældt i de afrikanske lande af penge og… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Jeg vidste det!! Som Dansk skatteyder blev jeg ærlig talt lidt nervøs for mine skattekroner da denne ‘grædende’ Fiji-pige bad Klima-Connie om at ‘gøre noget’ for hendes ø. Og mine bange anelser var ikke ubegrundende. Danmark kommer nu som første land med ekstra penge i klimahjælp til verdens fattigste lande. Og det er ikke mindre end 1,2 mia ekstra til dette klima-hysteri, og nu får jeg for alvor bange anelser, da vi kun er på dag 2 af en to ugers konference. Hvor meget kan det ikke blive til i løbet af de næste par uger??

http://jp.dk/klima/politik/article1912876.ece

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  JensH

Åh nej, jeg havde jo nok mine bange anelser. Det er ikke hensigtsmæssigt at placere personer som klima-Connie på så ansvarsfulde poster med råderet over store skattesummer. Vi HAR da ved gud vigtigere ting at bruge penge på her i lille Danmark end grædende småpiger fra stillehavet, der tager helt til Danmark pga. en medieoplæst overdrivelse. Man mister jo helt motivationen til at betale skat snart hvis det fortsætter på den måde. 🙁

LWB
LWB
12 years ago
Reply to  Benjamin

Man mister jo helt motivationen til at betale skat snart hvis det fortstter p den mde.
For sent… 😀

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  JensH

Hvordan kanm Connie Hedegaard love det? Med hvilke beføjelser? Hun er ikke klimaminister mere, hun er ganske almindeligt medlem af Folketinget, og statens udgifter skal vedtages ved lov. Hvilken kasse har et ganske almindeligt folketingsmedlem adgang til, hvorfra der bare kan udbetales 1,2 milliarder kroner?

Liva
Liva
12 years ago

“Olof Palme sagde allerede i 1985 om asyleriet: “Vi ska inte diskutera det här”.”

Har han sagt det? Når politikere siger sådan, så skal der netop diskuteres til den helt store guldmedalje.

Morten - - -
12 years ago
Reply to  Liva

@ Liva

Danske politikere var minsandten også enige om, at befolkningen ikke var “moden nok” til at tage stilling i asylspørgsmålet. Det blev sagt i rene ord ved flere lejligheder. Datidens formand for Dansk Flygtningehjælp,Thor Bak, ville ikke drøfte anliggendet heller, idet han betegnede modstanden mod 1983-loven som “visse usympatiske strømninger i befolkningen” (og han rynkede næsen i ubehag, mens han sagde det). Ingen var i tvivl om, at han mente “racisme”, eller det, der var værre.

– – –

steen
Admin
12 years ago

Klimahalløj i kælden til Bryssel Badehotel.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Klimahalløj på badehotellet. Jag antar att Al Gore är den nye Basil Fawlty? Men lige så morsom som Cleese kommer han aldrig at blive…

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Robin_Shadowes

Angående – diktaturens kreatur även lyckats få bort den provisoriska Politiskt Inkorrekt-sidan.

Kunne man ikke flytte indholdet fra både:
h ttp://politisktinkorrekt.info/wordpress/
og
h ttp://politisktinkorrekt.wordpress.com
til en anden server et sted hvor det at lukke dem ned, hvad enten der er tale om svenske individer, organisationer eller andre der søger dette, er svært eller umuligt?

Selve http://www.pi-news.net/
synes at fungere uden problemer. Hvor ligger den placeret? Kunne de to andre ikke flytte dertil?

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Dette her klimahalløj er også en værre omgang blackmail af samtlige Ilande. Ulandene vil have penge, masser af penge og vestlige klimatosser hjælper dem gerne med at presse endnu flere penge, end dem de allerede får, ud af ilandene . Jeg gad nok vide hvorvidt de svimlende summer der allerede nu tales om overhovedet vil hjælpe f.eks. landene i Afrika. Der foreligger mange, mange års erfaringer med at pumpe penge og oprette projekter i Afrika. Og hovedparten er endt med ….ingenting. Jeg er helt på Helmuth Nyborg´s hold – og mener en af årsagerne til de vedvarende fiaskoer i diverse… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Helmuth Nyborg og andre har lavet forskning, der viste, at afrikanernes IQ var lavere end flere andre etniske gruppers. Men deres forskning kan ikke forklare hvorfor. Der er væsentlige faktorer, der ikke er ordentligt belyst. Indavl især. Det berømte fætter-kusineægteskab. I store dele af Afrika har folk boet i så tyndt befolkede områder, at hele grupperinger definitorisk er indavlede efter nogle hundrede år. I andre områder må man ikke gifte sig udenfor stammen og dermed er indavl en kendsgerning efter nogle generationer. I atter andre er det islamiske fætter-kusineægteskab årsag til IQ-sænkning. Eller onkel-niece – der er flere kombinationer. Den… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Mon ikke klima-Connie for alvor blev blød i knæene ved synet af denne ‘grædende’ Fiji-pige. Jeg tror denne lille seance kommer til at koste os skatteydere et anseeligt beløb ekstra i ‘klima-bøde’. Men bortset fra dette lille øjebli, hvor det må have gjort ondt langt ind i Connies sjæl, så tror hun nyder disse dage. Det er trods alt ikke enhver Dansk politiker forundt, at blive udnævnt ypperste-præstinde i et globalt vækkelsesmøde.

Universalgeni
12 years ago

Ja. Alle taler om vejret, men Connie gør noget ved det. :mrgreen:

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Åh nej, og så skal det NETOP være klima-Connie, der udsættes for den slags. Tårer fra et lille barn har det jo med at have en meget uheldig virkning på kvinder, når det handler om overdomensionerede pengedonationer. Forhåbentlig kan hun styre sig og holde nallerne fra de hårdtarbejdende danskeres skattepenge, så at de ikke havner i et mislykket klimaprojekt på Fiji-øerne. I forvejen har vi jo problemer nok herhjemme.

Snowball
Snowball
12 years ago
Reply to  Benjamin

Var det sexisme?

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Snowball

Ja, den er liiige i overkanten den med Jomfru Miljø og det ædle vilde barn.

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

@ Snowball: du har fuldstændig ret. Dette er White man’s burden i ny forklædning. Og til LFPC, der meget forståeligt ikke gider studere den voldelige venstrefløjs inderste tanker: det er en gang omvendt racisme af værste skuffe og netop White man’s burden, selvom de næppe kender begrebet.

Victor
Victor
12 years ago

Hvor er danskerne altså bare ååånde. Nu har de tvunget en ganske ung, sikkert traumatiseret, somali til at sprænge sig selv i luften i Somalia….

http://jp.dk/udland/article1912040.ece

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  Victor

For slet ikke at tale om de 43 døde i Pakistan efter selvmordsbomberne dér. Det er jo også vores skyld, fordi vi har infiltreret og ødelagt deres lande ikke sandt? 😉

Kometen
Kometen
12 years ago

Det grædende Fiji-barn er det værste schauspiel i propagandaens historie.

Universalgeni
12 years ago

Åh nej – min kommentar til Henrik er sat forkert ind….

Henrik
Henrik
12 years ago

Paradoksalt nok kan vi meget vel gå en ny lille istid i møde, da forekomsten af solpletter for tiden er forsvindende lille. I fald vi får en ny lille istid, vil denne indtræffe om ganske få år, og dermed gøre teorien om den menneskeskabte globale opvarmning til skamme. DRs “viden om”, havde et program om emnet for nylig: http://www.dr.dk/DR2/VidenOm/Programmer/Viden+Om+med+Ann+Marker/Programmerne/2009/0728135629_1_1_1_2_1_1.htm Angående de konklusioner, som teorien om global opvarmning hævder at kunne fremkomme med, kan man i øvrigt kun være enig med Mikael Jalving. Når det gælder forudsigelser om klodens fremtidige klima, er der grund til at udvise al mulig forsigtighed, da… Read more »

Snowball
Snowball
12 years ago

White man’s burden har aldrig været tungere. Den vestlige civilisation påtager sig ansvaret for samtlige istider siden klodens begyndelse. Det var også os, der udryddede dinosaurerne. Det mindste vi kan gøre er at udrydde os selv af bare skam over, at det lykkedes os gennem videnskab og oplysning at skabe et samfund hvor alle er frie og lige og ingen lider nød. For dårligt! Lad os kaste det hele over bord og tilbede de primitive naturfolk. Hvad skal vi med penicillin og hulmursisolering, når det er langt mere autentisk at dø af halsbetændelse og kulde. Hvad skal vi med uddannelse… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

For helvede hvor er det klamt.

Goebbels må klappe i sine hænder, hvis han da ikke er misundelig over at han ikke ville have fået et ben til jorden i dag. I morgen slæber de vel en død isbjørn ind på scenen.

Vi går ikke interesante tider i møde, de er her for fuld udblæsning. Lige nu skammer jeg mig over at være dansker, og lægge land til det her.

Morten - - -
12 years ago
Reply to  PeterK

“Lige nu skammer jeg mig over at være dansker”

Tænk dig nu lige om, hva’ … Kan vi ikke godt overlade sådan noget, som dét dér, til den anden fløj ?

– – –

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Morten - - -

Det synes jeg ikke. At sådan noget gøgl skal ske her, hvor vi med rette var stolte af vores oplysningsniveau er simpelthen for lavt. Læs og hør hvad de siger. Det er på et niveau hørende til inkvisitionen, hekseprocesser og åndemageri, tilsat uhyggelig effektiv propaganda på et niveau vi ikke før har set. Sovjets Illja Ehrenburg og hans samtidige i Tyskland Göbbels var amatører i sammenligning. Se åbningsfilmen fra konferencen, den får Triumf des Willens til at ligne Americas Funniest Homevideos, og den får sikkert en Oscar for bedste dokumentar. Det er folkeforførelse på højt plan, og det er jeg… Read more »

Morten - - -
12 years ago
Reply to  PeterK

“Det er folkeforførelse på højt plan, og det er jeg faktisk flov over sker her.”

Det er tåkrøllende, javel, men det er vel trods alt ikke det samme som, at vi skal skamme os over vor fødsel og vor historie m. m. Nå ja, smag og behag 🙂

Jeg vil bare ikke være bekendt at skamme mig.

– – –

JensH
JensH
12 years ago

“Det værste er at vanviddet kun lige er ved at starte” Ja, det er en frygtelig tanke. Men mon ikke denne kvalmende feel-good-atmosfære får en brat ende når først venstrefløjens stormtropper går amok i Københavns gader?? Så er det slut med dise følelsesponografiske billeder a la den ‘grædende’ Fiji-pige. Så er det den rå og utilslørede vold der fylder TV-billederne. Og som klima-skeptiker kan jeg sidde og få den diabolske tanke, at jeg faktisk har ‘fælles interesser’ med den voldelige venstrefløj lige hvad klima-topmødet angår. Jeg tror ikke TV-billederne af venstrefløjens vanlige besærkergang vil fremme Obamas muligheder for at få… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  LFPC

Danmark har 2 vintre. En hvid og en grøn. Sådan skrev en flygtning hjem til familien for tja, vel 20 år siden. Flere somre i træk var hundekolde. Dengang snakkede man netop om en kommende istid. Og det er sandsynligvis rigtigt, som Henrik osse siger…

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago
Reply to  JensH

LIgesom WHO erklærede pandemi for at omgås reglerne, så har Obama fået erklæret CO2 sundhedsskadeligt, dermed kan han skide på senatet og selv bestemme hvad han synes er bedst.

http://jp.dk/klima/politik/article1911902.ece

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Hun burde se det her først:

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x