21
dec
Seneste opdatering: 21/12-09 kl. 1919
66 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det fremgår ikke hvad Zubair Butt Hussain og Abdul Wahid Petersen sagde, mens iranere i Danmark og venner af Israel demonstrerede mod hans tilstedeværelse, men Ahmadinejad sagde: Wrath of hegemonic powers due to Islamic revival. They know very well that will those who lost the Middle East, and actually loose the whole world. Hussains, Petersens og Zakias respektive foreninger bemærker ikke det lille topmøde. Det forlyder også at Ahmadinejad “har afholdt en banket med iranere, der bor i Danmark og Skandinavien,” som i al fald ikke kan have været disse: Protests against Ahmadinedjad in Copenhagen, Copenhagen against Ahmadinejad.

Synet af hans gangstere for enden af bordet gav lyst til at genhøre denne  fra København i september: The Islamic Republic is a triple lie: It´s not a republic, it´s not islamic and its not Iran.” (De officielle fotos her: Trip to Denmark- Meeting with Denmarki Muslims.)

5516555157

(fra venstre: Majid Tim Zakaria, Abdul Wahid Reino Pedersen, Nadeem Niwaz, Zubair Butt Hussain.)

Da Ahmadinejad kom til byen

“For en verden uden fascisme og nazisme…..”. ordene faldt forleden i en demonstration i København, arrangeret af diverse venstrefløjsgrupper. Demonstrationen blev afholdt i protest mod et besøg i København af den islamiske republik Irans præsident Mahmoud Ahmadinejad. Hvorfor nævner de ikke islamisme eller islam, tænkte jeg, mens jeg i bidende kulde hastede mod Højbro Plads og endnu en demonstration mod Ahmadinejad. Den var arrangeret af Dansk Zionistforbund, European Union of Jewish Students og Stop the Bomb. Helle Merete Brix

De enkle kendsgerninger og argumenter, 3

Dagens debattip er indlysende og oplagt, men nævnes netop derfor. Vi tager sondringen mellem islam og muslimer, altså trossystem kontra mennesker af kød og blod, som en selvfølge. Dette er imidlertid på ingen måde nogen selvfølge uden for blogdebatternes verden, og sammenblanding fra vores modparters side kan både skyldes manglende refleksion som bevidst manipulation. Vi så for nylig dette i grel udfoldelse, da SDs formand fik tildelt taletid i svenske medier. Partiets islamkritik blev med overvældende konsensus formuleret som at han anser muslimer for en trussel. Jesper Langballe trak jo også herhjemme Birthe Rønn Hornbech i retten over sidstnævntes fejlcitering af ham efter samme opskrift.

Sondringen er vigtig for os at fastholde, fordi fraværet af den altså bruges til at hænge os ud for hetz mod mennesker af kød og blod – og mennesker er jo så forskellige. Men vores islamkritik handler, i modsætning til denne karikatur, om trossystemets påvirkning af værtssamfundet, og denne effekt ophæves ikke af enkeltindividers hæderlige sindelag – og vi bestrider heller ikke enkeltmuslimers mulighed for at være gode og velmenende mennesker. Det er således højst tænkeligt at en meget stor andel af muslimske borgere i Tyrkiet, Mellemøsten under ét, eller Indonesien, ikke har problemer med deres vantro medborgeres rettigheder, men dette ændrer ikke ved at Tyrkiet i dag er 99% muslimsk, for 100 år siden var der op imod 30% kristne, Mellemøsten oplever samme nedgang, fra omkring 20% kristne for 100 år siden, til omkring 5% i dag, og i Indonesien kan centralregeringen ikke forhindre pøbelangreb (incl. kvinder og børn) på kirker, eller indførelse af lokal steningsstraf.

Trossystemet har en ødelæggende effekt på sine omgivelser. Voldspotentialet og islamisk dogmatik går i én retning, og disse er os fjendtligt stemt. Der er således ikke modsvarende stærke militser af moderate muslimer der kæmper for vantros rettigheder,  afskaffelse af sharia og indførelse af sekulært demokrati. Kristne og andre mindretal har heller ikke et voldspotentiale i ryggen der over tid trækker i modsat retning. Pointen er, at vi ikke kan satse vores fremtid på enkeltindividers gode vilje (LFPC).

Med et fingerknips fra en imam

For et år siden rasede  intifada-lignende forhold i Rosengård i Malmø gennem et par uger, du pludselig stoppede fra den ene time til den næste. I dag dukker der en baggrundsartikel op i Sydsvenskan, der måske også forklarer Malmø politiets forbavsende passivitet ved den demonstration, vi overværede på Stortorget et par uger senere. Bag kulisserne trak blandt andet Det Muslimske Broderskab i trådene. “Det viktigaste var att behålla Sveriges rykte”, Polisens kapitulation för islamisterna.

Forord: Ole Birk og Lars Hedegaard i Deadline  i aften

De to skal diskutere interviewet med Lars Hedegaard her på bloggen forleden i Deadline i aften. Historikeren Torben S. Hansen har kommenteret Ole Birk Olesens indvendinger imod det:

Glem Karl Marx og 68-ideologien i denne sammenhæng. I stedet skal du tilbringe mange måneder kun omgivet af muslimer. Det er ikke nok at tale med nogle af imamer eller en taxachauffør. Du skal trænge helt ind i privatsfæren og stille de relevante – d.v.s. pinlige – spørgsmål. Ofte vil det være umuligt som mand at tale med kvinderne, men kontakt med muslimske mænd er absolut en realistisk procedure. Det er lige meget, om du rejser til Damaskus, Lahore eller Vollsmose eller en Pariser-forstad. Du skal spørge mænd og drenge om deres erfaringer med homoseksuel voldtægt og om incest. Dernæst skal du opsøge krisecentre for kvinder. Her skal du tale med såvel ofrene som personalet. Afsluttende kunne du fordybe dig i den foreliggende litteratur. Da du må formodes at kunne orientere dig, vil jeg nøjes med et par navn: Bukharis hadith-samling fra en fjern, men meget nærværende fortid, og Jan Goodwin fra 1990’erne. Ayaan Hirsi Ali og Wafa Sultan kender du. Men der er en lang liste af muslimske og eksmuslimske kvinder, der omtaler de emner, kun ganske få vestlige akademikee tør røre ved. Søg et forskningstipendium til undersøgelse af eksotiske stammefolk i Sydamerika eller på Ny Guinea, og du har gode chancer. Hvis du søger om midler til at studere privatsfære blandt muslimer i Københavns nordvestkvarter eller Gellerup, er du næsten sikker på afslag. Har du bemærket, at Benny Lihme og de andre behandlere forudsætter, at børn og unge er som ubeskrevne blade, når skolepsykologer og politi konfronteres med dem? Opvækstvilkår blandt de ædle vilde er simpelthen tabu. Ingen må røre dette emne. Du tør ikke. CEPOS tør ikke. Ministerierne tør ikke. Kommunerne tør ikke. Sådan er det i resten af Vesten – inkl. USA’s forsvar. Midt i stuen står en elefant, men pæne mennesker nægter at tale om den.

For syv eller otte år siden hyrede den offentligt finansierede forening Sex og Samfund kulturpsykologen Kirsten Damgaard til at interviewe herboende unge muslimer om deres seksuelle vaner og forestillinger. Problemet var blot, at Sex og Samfund kendte svaret på arbejdets overordnede spørgsmål – nemlig at alle problemer skyldes de racistiske danskere. Da det så viste sig, at undersøgelsen ikke levede op til foreningens forventninger, blev Damgaard fyret. OBO har så vidt vides ikke tilkendegivet nogen forargelse over dette tilfælde af ideologisk betinget sabotage af relevant forskning – endnu et blandt mange. Det er ikke kun såkaldte klimaforskere, der snyder, lyver, fordrejer og fortier.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
66 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Flere end hver fjerde dansker, 27 procent, er nemlig parat til at sende danske landsoldater i krig mod Iran, og det gør danskerne mere risikovillige end både amerikanerne, briterne, tyskerne og vores nordiske brødre i Norge og Finland. Man klasker sig lidt på lårene af grin samtidigt med at man duperes af den danske krigsenthusiasme. Second to none.Alle undtagen Zubair Butt Hussain og imam Stenings-Petersen vil tilsyneladende personligt gøre det af med Mahmoud Ahmadinejad, viljen fejler virkelig ikke noget. (Se Mahmoud, Abdul og Zubir.) […]

PeterK
PeterK
12 years ago

Ja, ja. Så forsvandt Niklas. Det ER også lettere at stå og råbe op henne i ungdomsklubben, end her hvor man får kamp til stregen.

PeterK
PeterK
12 years ago

Øh, Niklas, vil du godt vise mig lige præcist hvor det er Islam forbyder tvangsægteskaber. Hadit henvisning eller koranvers. Så skal jeg til gengæld vise dig hvor smart man tillader prostitution, som ellers er strengt forbudt.

Orca
Orca
12 years ago

Muslimerne ville aldrig tillade kristen invandring i deres lande. Hvorfor er vi så godtroende at vi tillader dem at invadere os?

Anna Lyttiger
12 years ago
Reply to  Orca

Troen på “Den hvide Mands Byrde”?

Olieaftaler?

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Forøvrigt mener jeg den type ægteskaber er forbudte herhjemme. Men om det samme gælder for de muslimske indvandrerfamilier aner ikke . Men at disse typer af ægteskab herhjemme i Danmark oprettes ved hjælp af Sharia´en og sanktioneres af imamen er en mulighed. Folk SKAL jo ikke lade sig vie på Rådhuset /Kirken for at indgå i et ægteskab idag. Vi kan nøjes med at flytte sammen og udadtil optræde som ægtefæller. Muslimerne vender nok en tur rundt om en af de skjulte Sharia-domstol vi har her i Danmark og får dermed deres ægteskab islamisk lovliggjort og “velsignet” af deres imam.… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Fætter-kusine-ægteskaber har en social baggrund. Også i dag handler de tit om at få brormands søn ind i landet. Og før i tiden gjaldt det om at beholde familiens ejendom, indenfor familien. De to fædre, der aftalte ægteskabet var jo brødre.

Uden ovenstående motiver taber denne type ægteskab mening. Og så vil de forsvinde.

– – –

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Nej, forbudt er det desværre ikke. Vi har kun fætterkusinereglen, der siger, at der som udgangspunkt skal gives afslag til familiesammenføring, hvis personerne er i nær familie. Bor man her allerede, er der ingen hindringer. Og så er der jo den berømte taqiyya. Men muslimer fupper jo da ikke danske myndigheder, vel???

Anna Lyttiger
12 years ago
Reply to  Universalgeni

http: //www.manan.dk/noter/notedoktor/erik_genetik.pdf

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Universalgen

De negative resultater der kan komme ud af fætter-kusine / onkel-niece ægteskaber får også livslang betydning for samfundet, økonomisk og på andre måder.

Disse ægtefællers børn har en langt større muligheder, end “normale” ægtefællers børn, for at være født med en dårlig begavelse.

At der tillige optræder risici for, at børn af sådanne ægteskaber viser sig også at have medfødte legemsskader, der livslangt vil være omkostnings tunge for det offentlige og ikke mindst være meget svær at leve med for den enkelte, der har disse skader, er trist.

Niklas
Niklas
12 years ago

Hvad er din kilde til dette? “man regner med”?? der er 1,3 procent arabere i Danmark. Hvad er en stor del?

Alle tvangsægteskaber er vel voldtægt hvis den ene part ikke har lyst.

Men Islam FORBYDER tvangsægteskaber

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Niklas

Her er eksempelvis en artikel, der siger at det er halvdelen i Golf-landene: h ttp://www.thenational.ae/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091218/FOREIGN/712179864/1002/foreign

En anden med 60 pct. i Saudi Arabien: h ttp://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=7461

Ud over medfødte misdannelser af kroppen, er der masser af andre skader. Medicinske sygdomme, retardering, psykiske sygdomme og små handikap som indlæringsvanskeligheder. Eksempelvis har hver fjerde pakistaner sukkersyge. Samme med hver 12. tyrker. h ttp://www.ugeskriftet.dk/portal/page/portal/LAEGERDK/UGESKRIFT_FOR_LAEGER/TIDLIGERE_NUMRE/2004/UFL_2004_49/UFL__2004_49_46027

En til: h ttp://www.alarabiya.net/articles/2009/09/22/85765.html

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Det med hver 4. og hver 12. drejer sig om herboende pakistanere og tyrkere. Når så mange af dem er på førtidspension, er det fordi, de er syge. Man skal tage aldersfordelingen i betragtning. De fleste af dem er børn og unge, der ikke har udviklet sygdommen endnu. Med andre ord: det bliver meget værre. Og du og jeg betaler…

Universalgeni
12 years ago

Når man tager i betragtning, hvor udbredt det tvungne fætter-kusineægteskabet er, har Hedegaard jo ret. Og andre former for tvangsægteskab med et familiemedlem. Onkel-niece. Det ER voldtægt. Man regner med, at det er omkring 60 pct. af alle arabiske ægteskaber, der er fætter-kusine. En stor del af de øvrige ægteskaber er ligeså tvungne eller “arrangerede”.

JensH
JensH
12 years ago

@Liva

For at være helt ærlig så fryder jeg mig over, at sossen Lisbeth Knudsen får lov at stege i det Saudi Arabiske fedt. Det burde vel egentlig være en øjen-åbner for hende, der som bekendt fyrede Lars Hedegård fra klummen ‘Groft Sagt’. Men nej, og resten af Berlingske Tidende er heller ikke vågnet op. Det er lidt bemærkelsesværdig, at de tre der har forlade Trykkefrihedsselskabet, (Kathrine Lilleør, Søren Pind og Naser Khadar), alle tre er bloggere på Berlingske.dk, ikke sandt??

Universalgeni
12 years ago

Netop. Det er en forsømt taktik at latterliggøre “profeten”. Muslimer burde provokeres til at forlade islam. Sådan at man en skønne dag slet ikke kan være bekendt at være muslim.

JensH
JensH
12 years ago

@Universalgeni

Jeg har selv gået med tanken, specielt når jeg ser hvordan venstrefløjen tilplasterer byerne med deres plakater og klistermærker. Man burde altid have et par klistermærker af Kurt Westergårds Muhammed-tegning liggende i inderlommen når man bevægede sig ud i det offentlige rum, og når så lejligheden bød sig lige lynhurtigt smække et klistermærke op. Vi kunne jo kalde det ‘civil lydighed’ ligesom venstrefløejn plejer at gøre. Men tænk hvis en sådan ‘kampagne’ kørte over hele landet. Medierne, erhvervslivet og politkerne ville gå helt grassat over denne ‘uanstændige opførsel’.

Universalgeni
12 years ago

Vi mangler klistermærker med muhammed-karikaturer på. Altting burde plastes til med den slags. http://i48.tinypic.com/1qfy93.gif

Liva
Liva
12 years ago

OT

Danske aviser der ikke overholder udenlandske teokratiske love risikerer at komme i fedtefadet hos religiøse machomænd.

“Saudiarabere fortsætter sag mod Berlingskes chef ”

h t t p://www.berlingske.dk/danmark/saudiarabere-fortsaetter-sag-mod-berlingskes-chef

Det var åbenbart ikke nok at erklære at den danske avis allernådigst vil overholde udenlandske religiøse love og ikke mere trykke muhammedtegninger.

Varmt konservativ (kr)
Varmt konservativ (kr)
12 years ago

Lite trendspaning inför 2010: 1. Vänstern kommer att koppla ett ännu starkare grepp om miljörörelsen för att dra till sig “gröna” väljare. Vi kommer också att få se föreningar med namn som “Gröna Muslimer” eller “Muslimer mot miljösvineriet”. 2. Efterfrågan på moderata muslimer är på stark uppgång. Vänstern och MB har insett att argument som “Vi kan inte dra alla över en kam” inte längre är hållbara. Det måste helt enkelt göras tydligt att det verkligen finns en stor grupp muslimer som är moderata. Jag gissar att utbud och efterfrågan kommer att mötas på så sätt att det kommer att… Read more »

Varmt konservativ (kr)
Varmt konservativ (kr)
12 years ago

Mette,

Intressant att du nämner klimaträttfärdigheten. Jag uppfattar inte klimatpaniken som en ängslig reaktion på en allmän oro, utan som en mycket medveten strategisk opinionskamp från världens mediavänster för att avleda uppmärksamheten från den pågående islamiseringen. Extremvänstern har inte gett upp, trots Berlinmurens fall. Islam är vänsterns slutliga lösning på borgarfrågan och problemet med den västerländska “arbetararistokratin” (jfr Gottfred Appels KAK/KUF på 60-80-talen). När skepcisen mot islam ökar i västvärlden är det nödvändigt att hitta andra frågor att utmåla som allvarligare. Klimatfrågan är absolut inte oviktig, men det är inte bevisat att den är akut.

Per
Per
12 years ago

Fordi det er bekvemmeligst for ham. Ingen interesse overhovedet. Men en vældig bekymring.
Vi bekymrer os i det hele taget alt for meget om hinanden ! Hvis vi som danske ikke kan få dem(muslimer) til at søge andre græsgange, har vi svigtet vores ansvar overfor os selv.

Balder
12 years ago

‘“Mindst 20 lærere ventes i dag at møde op i Odense Domhus, hvor en 33-årig mand med palæstinensisk baggrund står tiltalt for at have overfaldet en af deres kolleger på Abildgårdskolen i Vollsmose den 21. oktober, skriver Fyens Stiftstidende. Ud over de 20 fra skolen, opfordrer Odense Lærerforening medlemmer fra byens øvrige skoler til at gøre det samme.”’

Se også her:

YouTube: Vollsmose: Rabih Abou Khamis, Palæstinenser – dømt for voldeligt overfald på lærer på Abildgårdskolen

Rabih Abou Khamis, bistandsklient der ikke snakker et ord dansk, er ganske utilfreds med dommen, som han vil anke.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  Balder

Men ingen stiller det grundlæggende spørgsmål: Manden er palæstinenser, taler ikke dansk, har ingen – heller ikke arbejdsmæssig – tilknytning til Danmark. Hvorfor opholder han sig overhovedet her og ikke hjemme i Mellemøsten? Han vil sikkert helst være her, men hvad er det danske folks interesse i det?

pap
pap
12 years ago

Ole Birk Olesen er et fjols.

Karsten
Karsten
12 years ago

To korte kommentarer 1) Abildgårdsskolen Har I da alle overset at læreren som blev slået af en forældre er fra – Marokko. Og at han har fået 6 måneders ubetinget fængsel handler nok mere om at man ikke vil finde sig i at lærere bliver slået på end at manden der slog er palæstinenser, og dermed muslim. Men hov, der findes altså også kristne palæstinensere… 2) ja, for 100 år siden var der mange kristne i Tyrkiet. De hed armenere. De udgjorde et sted mellem 1,5 million til 3 millioner af befolkningen. Og var det muslimerne, der slog dem ihjel.… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  Karsten

> Karsten:
1. Abildsgårdsskolen.
Hvad vil du med dette? Det har da ingen tilknytning til noget her på bloggen? Og ingen kan da være uenige i det, du skriver?

2. Tyrkiet.
Det armenske folkedrab fandt sted i 1915-17. Kemal Atatyrk blev først præsident i 1923???
Du overser også 1-1½ million (kristne) grækere, der boede i Lilleasiens vestligste del. De blev fordrevet/folkeflyttet i starten af 1920’erne.

Sekulært demokarti i Danmark: Du ordkløver.

Mosemanden
12 years ago

OT

“Hårde straffe til rumænsk morderbande”
16:30 | 21. december 2009 Irritation.dk

10 års fængsel ved Retten i Horsens til hovedmanden i en rumænsk hjemmerøverbande. Røveriet kostede 76-årig mand i Skovby livet. De andre fik også hårde straff . (?)

Politiken den 18/12 “Krav om 15 år til hjernen bag Skovby-hjemmerøveri”

76-årig pensionist døde. Anklageren kræver maksimumstraf til planlæggeren.

Er det en to tredjedele på både strafudmåling og afsoning hvis man er EU røver ?

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

Jeg ved ikke, om Hedegaard har ret. Men jeg ved, at Olesen har uret. Ole Birk Olesen overfører fra sig selv til muslimerne, når han slår ud med armene og spørger, om islam da virkelig skulle have afskaffet noget så grund-menneskeligt, som den betingelsesløse forældrekærlighed. Det er næsten ufatteligt, at OBO helt overser svaret på hans eget spørgsmål på så fremskredent et tidspunkt i udviklingen. Vi ved jo allesammen godt, at de muslimske piger næsten uden undtagelse er underlagt truslen om repressalier, der spænder fra udstødelse, over grov vold, til drab. Hvis det var mindre, end det, de havde at… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

“verbale krumspring Krause på Berlingske gør, for ikke at komme til at diskutere islam”

Klart. Han skal også skræve mellem to stole. På den ene side skal han -trods alt- ikke lyde som et ekko af Tøger Seidenfaden af hensyn til kommentarjobbet på Berlingske.dk. På den anden side skal han også tage hensyn til sit job på DDR’s P1. Så det er nok meget klogt han holder sig langt væk fra emnet islam.

JensH
JensH
12 years ago

Sidder og ser Deadline, og OBO er fuldstændig skinger at høre på. Men mon ikke hele dette stunt fra OBO, Niels Krause Kjær har til formål at promovere Jacob Mchangamas nye hatte-dame forening for en pæn og amstændig ytringsfrihed, (læs: uden alt disse ubehagelige facts fra det stadig mere islamiserede Danske samfund).

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  JensH

Jeg måtte jo se den Deadline og jeg må sige at jeg synes at det var sjovt at se en liberal borger mand som OBO – der vil gøre en forskel – begynde at tale om kærlighed, ham der ellers synes at den del fylder for meget i samfundet – udtryk ved den omsorgsfulde feminiserede stat. Dér fik vi OBO’s feminine sider at se. Ikke at det generer mig. Slet ikke. Det var bare en helt ny side af OBO, der pludselig åbenbarede sig.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Liva

Han mindede faktisk lidt om Mette F. – og han talte da også om sine personlige følelser – men sagde også at han ikke kender til islamiske tekster og citater – som der blev talt om i nyhedsudsendelsen. Hvordan kan man være journalist i dag – i en globaliseret verden – i multikultur – uden at kende til islamiske tekster og mullah citater? Er der ikke noget, der halter bagefter på det felt?
Vidensmæssigt?

Nils
Nils
12 years ago

Hvis Allah er almægtig, hvorfor kan han så ikke få den fine standerlampe til at lyse?

LWB
LWB
12 years ago
Reply to  Nils

Verdensklasse den kommentar dér 😀

JensH
JensH
12 years ago

Medierne er sgu forudsiglige. Denne Palæstinensiske far som gennebankede sin datters lærer fordi han ville give hende hånd er blevet idømt et halvt års fængsel. Det er alt for lidt hvis du spørger mig, en medierne er allerede begyndt offergørelsen af denne voldsmand:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-27293760.html?forside

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  JensH

Helt enig, det er absurd at han får så mild en straf. Helt uhørt. Han har også udsat sin datter for en forfærdelig oplevelse, for hun så det hele, stakkels pige. Og givet skolen et meget dårligt ry. Og skræmt den voldsramte lærers kolleger.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Han har hatten för att han är ett riktigt blockhead?

Mette
Mette
12 years ago

Vivi skrev: “Men man har måske valgt at ignorere Jihad´en .” Både og vil jeg sige, for jeg opfatter nemlig “klimaretfærdigheden” og -panikken som en vækkelse, der er opstået pga. angst for de store samfundsændringer, vi er udsat for. Der er mange fortilfælde, de ændrer blot karakter på overfladen, men substansen er den samme: Angst. Før Anden Verdenskrig var det Oxfordbevægelsen. Hvis panikfolket havde troet så fuldt og fast på det evangelium, som det giver udtryk for, vil jeg tro, at det også havde fundet nogle løsninger i fællesskab. I stedet er inkvisitionen nu gået i gang i flere lande.… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Og så til dagens lille sostråle fra Sverige set fra en SVT-vinkel: “Vi blir fler svenskar i rekordfart”

Og det er fuldstændig korrekt. Der findes nu 9.340.000 ‘Svenskere’, og det er en stigning inden for et år på 84.000. Det er specielt indvandring og en højere fertilitetsrate der giver en stigning, men også udvandringen er faldet, (givetvis grundet finanskrisen, og de manglende jobudsigter i andre vestlige lande):

http://svt.se/svttext/web/pages/117.html

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Mette. Ja, vi skal holde øje med Muslimernes Fællesråd OG det europæiske som det amerikanske “The Muslim Brotherhood” . Ingen tvivl hos mig om at T.M.B. står som en bestemmende, men skjult, faktor bag temmelig mange af de vestlige islamiske organisationer. Organisationens opbygning er på mange måder som et edderkoppespin, hvor moderorganisationen befinder sig i midten med tråde der spreder sig ud i alle retninger. Dens underafdelinger hedder forskelligt fordi deres offentlige hensigtserklæringer er forskellige. Men i bund og grund drejer det sig kun om een ting nemlig at få oprettet kalifatet og få indført Shariaen´s regler og love. Broderskabet… Read more »

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

“vi skal holde øje med Muslimernes Fællesråd “.

Bare rolig – de har meget gode venner – helt oppe på toppen:

http://www.arbejderen.dk/images/jpg/lars_loekke_rasmussen_mujahedins_ok2008.jpg

Jeg mener, at manden til venstre er Asmat Mojaddedi – som også er med i fællesrådet.

Varmt konservativ (kr)
Varmt konservativ (kr)
12 years ago

Tack, danska vänner, för sympatierna angående SAAB, men det är nog inte så många svenskar som sörjer själva bilen. Naturligtvis är det synd för de anställda som förlorar jobben men det minskar ju “behovet” av invandring, alltid något. Angående Med et fingerknips fra en imam: De verkar ju väldigt effektiva som “brandsläckare”, mot vissa motprestationer, och de tycks inte ha några problem med att mobilisera 200 man som “vakter”. Deras känsliga seismografer tar dessutom aldrig fel när det gäller att pejla av stämningarna i de muslimska folkdjupen, så de skickar mycket ofta ut träffsäkra varningar om att spontana kravaller kan… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Varmt konservativ. Imanerne kan fungere som både brandstiftere og brandslukkere. Det er dem, der har hånden på gear, speeder og bremse. Iman Abu Laban fra det største musimske samfund i Danmark under Muhammed-krisen, udtalte før sin død, at han kunne have “rejst” den muslimske del af befolkningen mod Danmark. Jeg finder ikke grund til at betvivle imamens ord, og der er ej heller grund til at betvivle, at hadet mod Danmark er støt voksende og findes i kredse, som folk ikke forbinder med det. Man kan fx gå ind på hjemmesiden for for den af Naser Khader stiftede forening af… Read more »

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago
Reply to  steen

Den bil er en hellraiser, det ser man straks 🙂

Universalgeni
12 years ago

Hvad lever Abdul Wahid Pedersen egentlig af? Er han imam på fuld tid? Hvem betaler hans løn?

Forresten: God jul, allesammen!

Liva
Liva
12 years ago

Det er for resten ret skægt at se alle de verbale krumspring Krause på Berlingske gør, for ikke at komme til at diskutere islam – med f.eks. en islamkritikere som Hedegaard. Der kunne laves en komedie over alle de måder man som avisansat kan tale uden om et problem på. Overspringshandlinger og mennesker med sådanne hober sig op på danske aviser.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Liva

For slet ikke at tale om koranen, som avisansatte a la Krause bekvemt ikke nævner med et ord. Hvor længe kan der ties om et så stort problem i et demokratisk land? Når avis ansatte og medier ikke vil røre ved problemet, hvem skal så?

Liva
Liva
12 years ago

“FN’s Generalforsamling har vedtaget resolution, der fordømmer religionskritik”.

Lad os demokratiske og ytringsfrihedsvenlige lande komme ud af Iran klubben FN mens vi endnu kan bruge det frie ord til at sige fra. Det skal naturligvis være muligt at kritisere urimelige og intolerante religiøse synspunkter og handlinger. Bl.a. nogen af de synspunkter der findes i koranen.

“80 lande, blandt dem de 57 medlemslande fra Organisationen for Den Islamiske Konference, OIC, sikrede, at resolutionen fredag nat blev vedtaget ved en afstemning i FN’s Generalforsamling.”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/350477:Udland–FN-fordoemmer-religionskritik

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Reply to  Liva

Over tre år er opbakningen til resolutionen faldet fra 108 til 86 til 80 lande, en skønne dag kunne stemmer for noget sådan være- helt væk.
Det var ikke de mest brugervenlige sider jeg kikkede på hos FN eller UN, men det burde vel være til at finde ud af hvilke lande, ud over OIC-landene der stemte for resolutionen.

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago

Godless Comedy from That Mitchell and Webb Look – Abraham and Isaac:

http://www.youtube.com/watch?v=YqC73omSk4o

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago
Reply to  Egtvedpigen
pap
pap
12 years ago

En klaphat?

Han havde den også på, da han var ude at demonstrere for et par dage siden.

Liva
Liva
12 years ago

OT

Lærere og lærernes fagforening ved at vågne op?

“Mindst 20 lærere ventes i dag at møde op i Odense Domhus, hvor en 33-årig mand med palæstinensisk baggrund står tiltalt for at have overfaldet en af deres kolleger på Abildgårdskolen i Vollsmose den 21. oktober, skriver Fyens Stiftstidende. Ud over de 20 fra skolen, opfordrer Odense Lærerforening medlemmer fra byens øvrige skoler til at gøre det samme.”

h t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-27279030.html?forside

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Liva
Liva
Liva
12 years ago

Total fravær af kvinder når de fromme, magtfulde mænd mødes. Og de fromme, grønne mænd drikker kildevand af engangsflasker.

pap
pap
12 years ago

Hvad er det for en kalot Abdul Wahid Pedersen er begyndt at gå rundt med?

LFPC
12 years ago
Reply to  pap

Han har fået den i McDonald’s. Der står på arabisk “i denne uge tilbud på Big Mo og andre halalprodukter”.

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago
Reply to  steen

Snarere et råb om hjælp. Tænk at der findes mennesker i Danmark, der tager den selvhøjtidelige narrehat alvorligt!

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  steen

Et bevis på, at du ikke får mere street cred af at sidde i spjældet?

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  steen

Jeg anser Abdul Wahid Pedersen for at være en typisk psykopat. Han og Zubair Butt Hussain arbejder for Det Muslimske Broderskab, og hvor Hussain er den officielle talsmand for broderskabet danske afdeling – antager jeg – Muslimernes Fællesråd, er Pedersen talsmand i praksis, for han er så god til at snøre enfoldige journalister. Det er Muslimernes Fællesråd, der bygger det nye fort på Amager. Med bajonetter til skrighalse. Nu har jeg ikke tid mere, jeg skal skure klinkerne i entréen, men jeg vil lige ønske dig god bedring Steen og sige, at jeg også sørger over SAAB, og at vi… Read more »

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago
Reply to  steen

Det er en skam med SAAB ;..( Hvorfor kører det danske politi ikke i svenske biler?

Et par sange til en gammel søulk med et ønske om god bedring herfra også:

http://www.youtube.com/watch?v=diw6lMBoy2s

http://www.youtube.com/watch?v=huclVosi8a8

Proclus
12 years ago
Reply to  steen

Hatten er vel først og fremmest et symbol på Petersens træthed af at lege dansker/vesterlænding.
Som man kunne se i den dr2 diskussion hvor han pisse mobset forlod studiet, er hans tærskel for kuffarens “sludder” blevet meget mindre med årene.
De muslimske enklaver og ummahen der bebor dem, har efterhånden nået den størrelse hvor masken falder.
Man gider ikke lege med mere og hvis kuffaren ikke kan tåle mosten i mosteriet kan han komme an!
Tiden til den slags ekskapader er imidlertid ikke moden endnu, da multikulti-regimet stadig har kredit på kontoen.

Glædelig jul forresten. 🙂

JensH
JensH
12 years ago

Fort Lauderdale, Florida, USA:

http://www.bettekaj.dk/debat/ovn.htm

Og så påstår multikultierne at muslimerne er meget bedre integreret i USA.

66
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x