21
dec
Seneste opdatering: 23/12-09 kl. 0552
118 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har aldrig set og h√łrt Ole Birk Olesen f√łr, kun l√¶st hans evigt fjogede, evigt undvigende, kommentarer til modstandere som Lars Hedegaard. Altid med karikerede fremstillinger af disses synspunkter som en slet skjult anledning til ikke at kigge p√• t√łrre ting som ‘facts’ og ‘dokumentation’. Selv om jeg gerne skyr tv-mediet, kan det dog undertiden v√¶re gavnligt at pr√łve at danne sig et bredere billede end blot ud fra ord p√• en sk√¶rm, og s√•ledes fik den netop afsluttede Deadline-duel mellem netop OBO og Hedegaard helhedsindtrykket til at blive bekr√¶ftet og uddybet. Hvem ‘vandt’? Ingen, for vi taler om to diametralt modsatte tilgange til f√łlelsesladede emner som islam, og interviewet vil ikke flytte √©n eneste over til modparten. Derfor er der absolut heller ingen grund til at g√• i detaljer med ordvekslingen, men optagelsen kunne for s√• vidt med fordel anvendes til undervisningsbrug, hvis nogen skulle √łnske at kigge p√• kulturkl√łftens fronter i 00’ernes Danmark.

For hvad var det vi s√•? Tja, Ole Birk Olesen er sin skriftlige persona: Et evigt fjoget, h√•nligt, men p√•taget overlegent, klovneansigt, der signalerede ‘lad os ikke g√• ind p√• det faktuelle’, en sjov spilopmagerf√¶tter til Simon Emil Ammitsb√łll. For som hos dem vi forg√¶ves debatterer med, er det centrale hos OBO ikke facts, men intentioner. Hedegaards fors√łg p√• at indsparke kedelige faktuelle oplysninger prellede – rutinem√¶ssigt – af som vand p√• en g√•s p√• Simon Emil Olesen. “Hadith’er eller hvad du kalder dem”. Ja, hvem gider s√¶tte sig ind i den slags teknikaliteter. To prognoser jeg gerne vil vove: Danmark bliver aldrig helt igen, og ‘debatten’ her bekr√¶ftede hver fl√łj i hvorfor. Og fremtiden bliver ikke formet af angiveligt uanst√¶ndige udtalelser af Lars Hedegaard, ej heller af virkelighedsforn√¶gtelse, utopiske idealer og shaming fra den anden side. Fremtiden bliver formet af de kr√¶fter der nu engang er oppe imod hinanden, hvor meget end den anden fl√łj pr√łver at give budbringeren skylden (LFPC). Deadline d.21.12

Sverige mod ny voldtægtsrekord

En √•rlig √łgning p√• 6-8 %, er blevet det normale. Hvorfor har Sverige 10 gange flere anmeldte end Danmark ? Det findes der ikke et overbevisende officielt svar p√•, selvom forskere har fors√łgt sig. Et m√łrketal p√• 1:5 regnes for konservativt. dvs. potentielt plus 60.000 svenske voldt√¶gter. Hvem beg√•r dem ? Det er der kun enkeltmark√łrer p√•:

V√•ldt√§ktsmannen √§r i v√§ldigt liten grad ¬Ēvem som helst¬Ē. Det visar juristen Ann-Christine Hjelm, som p√• uppdrag av Brottsoffermyndigheten granskat grova brottm√•l i Svea hovr√§tt (¬Ē√Ąr kulturgenererad grov brottslighet myt eller verklighet¬Ē). De 27 d√∂mda v√•ldt√§ktsm√§nnen som ryms i hennes studie levde i ungef√§r h√§lften av fallen under socialt oordnade f√∂rh√•llanden. 85 procent var f√∂dda utomlands eller av utomlandsf√∂dda f√∂r√§ldrar, vilket ju tyv√§rr i Sverige i h√∂g grad blivit en klass- och utanf√∂rskapsmark√∂r

Bara en prognos men att det blir rekord även 2009 råder det inga tvivel om. 5455 våldtäkter anmälda och då är inte december inräknad. Förra rekordet låg på 5446 (2008).Tillsammans med medelvärdet för de 11 första månaderna blir prognosen 5951 anmälda våldtäkter 2009. Våldtäktsrekord igen år 2009

Folkmängden ökar med rekordfart

När det nya året inleds kommer Sveriges folkmängd att vara 9. 340. 000 personer enligt den preliminära befolkningsstatistiken. Folkmängden ökar med rekordfart, vi blir 84. 000 personer fler under 2009. En så stor ökning har bara noterats en gång tidigare, nämligen 1946.

Fler somalier kommer till Sverige.Invandringen fortsätter att ligga på höga nivåer. Under 2009 beräknas 102. 000 personer invandra. Största invandrargruppen är återvändande svenska medborgare, följd av irakier och somalier. Antalet irakier som invandrar till Sverige har minskat med ungefär 30 procent jämfört med föregående år samtidigt som invandringen av somalier har ökat med 50 procent. Liksom tidigare år är en något större andel av invandrarna män.

Nästan en femtedel har utländsk bakgrund*: Av Sveriges befolkning är 14 procent födda utomlands. Största gruppen utgörs av 173 000 personer födda i Finland följt av 117 000 födda i Irak. Vidare är 390 000 personer födda i Sverige av två utrikes födda föräldrar. Tillsammans med de utrikes födda utgör de vid årsskiftet nära 19 procent av Sveriges befolkning.*Utländsk bakgrund utgörs av utrikes födda och svenskfödda med två utrikesfödda föräldrar. SCB: Folkökning mitt i den ekonomiska krisen

Statistikken giver kun et tiln√¶rmelsesvist billede. Efterkommeres b√łrn er svenskere, men et groft overslag viser, at Sverige demografisk set i dag befinder sig, hvor Danmark if√łlge en prognose befinder sig i cirka √•r 2060. Mona Sahlin havde alts√• ikke helt ret, Sverige er 50 √•r forud for Danmark, ikke 40. Men det egentligt ¬†interessante sp√łrgsm√•l, kan ikke ¬†besvares: hvor mange befinder der sig i landet fra en ikke vestlig kulturkreds? Det tal og deres id√©er bestemmer Sveriges fremtid, s√•dan som det allerede farver nutiden.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

118 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] F√łlg diskussionen p√• Snaphanen 22 december 2009 – OBOen spiller falsk […]

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

LFPC 23/12 kl. 13:24 Tusinde tak fordi du fik sat ord p√• det jeg t√¶nkte ! Hvis der er noget der kan g√łre mig nerv√łs er det, n√•r folk mener at vi af hensyn til dit og dat skal stoppe med at beskrive den virkelighed der omgiver os. I disse tider hvor vi har internettet, kan dappe ud via dette og l√¶se om hvad der foreg√•r i andre lande verden over, hvad folk mener og hvilke oplevelser de har eksisterer der ingen undskyldninger l√¶ngere for at v√¶re, a la OBO, uvidende om ideologien Islam og hvad det er der foreg√•r… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Casper Ja, hvormange ved noget om nogetsomhelst, islam, kristendom, krusemyntedamps destillation, manipulation, markeds√łkonomi, og hvad ved jeg. At man kan komme til at tage det for givet at andre ved lidt, noget eller meget om et emne er vist meget menneskeligt. Erfaringer kan vise, og viser ofte n√•r emner og begreber er specielle og kr√¶ver en st√łrre indsats og viden, at realiteterne med hesyn til indg√•ende indsigt er en anden end b√•de hvad man kunne tro, respektivt niveauer ikke er tilstede h√łjere end den en umiddelbar tilgang giver. Selv om et sn√¶vert opsat ideal kan v√¶re st√łrst mulig oplysning, er… Read more »

PerH
PerH
13 years ago

@Casper | Borgerlig bums “de gode muslimer t√łr ikke eller er for √¶rek√¶re,” √Ürek√¶r er et meningsl√łst udtryk, for hvem er man √¶rek√¶re over for,hvis man ved sin passivitet d√¶kker over trosf√¶llers ugerninger. En √¶rek√¶r muslim, som der sikkert er mange af, er ikke √¶rek√¶r over for de mishandlede pigeb√łrn men er √¶rek√¶r over for ummaen. Dermed er han eller hun ikke god efter nogen etik, som vi forst√•r og accepterer men er kun god efter en islamisk m√•lestok om aldrig at stikke sine trosf√¶ller til det vantro samfund. Meget af det sk√łnmaleri, der fremf√łres til forsvar for angiveligt stakkels… Read more »

Casper | Borgerlig bums

Jeg tror egentlig hverken folk lider af stockholmssyndrom eller oikofobi, men ren uvidenhed. Hvor mange danskere ved egentlig noget om islam? Det er vel kun dem der m√łder st√łrre m√¶ngder muslimer i det daglige, alts√• de fattigste danskere i almene boligomr√•der samt ansatte i social-, kriminal- og sundhedssektoren. Samt folk med muslimsk baggrund. Samt en utrolig lille del af den danske middelklasse. Den danske underklasse r√•ber ikke op i medierne, de gode muslimer t√łr ikke eller er for √¶rek√¶re, og s√• er der alts√• kun en lille gruppe islamkritiske personer tilbage til at f√łre ordet. Deres arbejde er meget beundringsv√¶rdigt,… Read more »

Benjamin
Benjamin
13 years ago

@Henrik: da det multietniske samfund uden tvivl vil blive fremtidens samfund. M√•ske inde i dit hoved vil denne fremtidsudsigt komme til at passe. Men s√• l√¶nge der er folk som os, der k√¶mper h√•rdnakket imod at vores forr√¶deriske levebr√łdspolitikere smider alt det i skraldespanden, som generationer af danskere og europ√¶ere har knoklet og betalt dyrt for at skabe, s√• vil den kommunistiske v√•de dr√łm om masseinvasionen fra den tredje verden til Europa, med deraf f√łlgende d√łd for den europ√¶iske civilisation, ikke komme til at g√• i opfyldelse, Henrik. Hvad er form√•let med at k√¶mpe h√•rdt for at n√• op p√•… Read more »

pap
pap
13 years ago

@ LFPC

S√•dan som jeg husker T√łnder-sagen var hovedparten af de d√łmte udl√¶ndinge (tyrkere og tamiler). Faderen til pigen var dog dansk.

pap
pap
13 years ago

@ Ben Adamsen

De fleste er sandsynligvis ikke p√•virket af “propaganda”, som du kalder det. De er p√•virket af empiri. Det kan konstateres, at islam p√•virker Europa negativt. Det er man n√łdt til at forholde sig til. Jeg vil tro, at du derimod lider af et grimt tilf√¶lde af Stockholm-syndrom: Du elsker dine bes√¶ttere.

“Til alle der st√łtter Hedegaard og Co. vil jeg sige det meget simpelt: D√ł i jeres had.”

Det er en upassende bem√¶rkning, som du b√łr undskylde for og tr√¶kke tilbage med det samme.

JensH
JensH
13 years ago

“√łve os i at leve sammen”

Sikke da noget sludder. Danskerne skal ikke ‘√łve’ sig i at leve efter islamiske normer og v√¶rdier i deres eget land. Indvandrere skal selvf√łlgelig assimilere sig ind i Dansk kultur og levevis. Hvis indvandrere insisterer p√• at det er deres kultur som den oprindelige skal indrette sig efter, s√• er der ikke l√¶ngere tale om ‘indvandring’. S√• er der tale om ‘invasion’.

Liva
Liva
13 years ago

OT

Velkommen tilbage, Mette. Og gl√¶delig jul til dig – ja og til alle jer andre ogs√•. ūüôā

Henrik Jensen
Henrik Jensen
13 years ago

Julehilsen Min forst√•else for “Snaphane-retorikken” og almene menneskesyn, kan ligge p√• et meget lille sted. Jeg er af den opfattelse, at begge dele er medvirkende til at skabe et yderligere skel mellem befolkninggrupper – og at den ikke lader andre ekstremister noget at h√łre. Den globaliserende integration bliver un√łdigt besv√¶rliggjort – og vi skulle m√•ske i stedet bruge tiden p√• at √łve os i at leve sammen, da det multietniske samfund uden tvivl vil blive fremtidens samfund. Det kan v√¶re man ikke kan lide tanken – men jeg tror, at tiden er brugt fornuftigt, hvis man fors√łger at v√¶nne sig… Read more »

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Henrik Jensen

Hvorfor er det ekstremistisk at være modstander af islam?

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  LFPC

‚Äú√łve os i at leve sammen‚ÄĚ.

Det g√łres netop ved at debattere og diskutere. Ikke ved at befinde sig i hvert sit rum/bydel/omr√•de med hver sin dagsorden og love.

steen
Admin
13 years ago
Reply to  Henrik Jensen

@ Henrik Jensen: Det er ikke ekstremisme, at insistere p√•, at folk der kommer hertil, underl√¶gger sig vores vurderinger og levevis uden forbehold. Det er et rimeligt krav, og det er ikke bare vores, det er i det store hele befolkningens. Ellers m√• de, der med god grund flygter fra den muslimske kulturkreds, flygte et andet sted hen. S√• enkelt er det. Det er i√łvrigt noget af en eufemisme, at kalde den flugt fra mislykkede stater for “globalisering”. Hvis de virkelig VAR flygtninge fra den, ville de vel ikke s√• standhaftigt st√• p√• deres medbragte “menneskesyn” ? DE skal assimilere… Read more »

Thomas Bolding Hansen
13 years ago
Reply to  Henrik Jensen

Min foragt for s√•dan et lala, bl√łdt, naivistisk, make love not warm syn p√• tingene er gr√¶nsel√łst.

Ikke fordi jeg ikke kan f√łlge den smukke dr√łm, men fordi det g√łr prisen og konsekvensen s√• meget desto h√łjere, n√•r den brutale virkelighed kommer tromlende og det g√łr den!

Mette
Mette
13 years ago

Gl√¶delig jul ogs√• til dig PerH Jeg kender fortidens konservative hattedamer fra n√¶rmeste hold. Min mor var en af dem, hun forlod ikke hjemmet uden hat, til n√łd alpehue. Nutidens konservative hattedamer er noget anderledes, de har kasseret de konservative m√¶rkesager. Men mon ikke det alligevel ville √¶ndre deres syn p√• Khader, hvis journalisterne tog sig samme og begyndte at kigge ham efter i s√łmmene. For eksempel er det da s√¶rt ulogisk, at b√•de Khader og hans halvs√łster Kristina h√¶vder at v√¶re vokset op med den f√¶lles far. Kristina var omkring et √•r, da Khaders mor ankom fra Syrien med… Read more »

PerH
PerH
13 years ago

@Mette Ogs√• godmorgen til dig. Jo, Khader burde v√¶re f√¶rdig i borgerlig politik, hvis han har politianmeldt Hedegaard til politiet for overtr√¶delse af mundkurvsloven. Men nu er han jo medlem hos K, som er alt andet end borgerligt. Der er tilstr√¶kkeligt mange hattedamer i dette borgerlige udsalgsparti til at b√¶re ham p√• h√¶nder og f√łdder, uanset hvor d√•rlig han er for partiet. Husk p√• at Khader nyder godt af den s√¶rlige uskrevne regel, der giver medlemmer af visse minoriteter s√¶rlig lang snor til at beg√• sig p√• m√•der, der ville koste en almindelig hvid kristen mand sit politiske liv. Man… Read more »

Mette
Mette
13 years ago

PerH

Godmorgen.

Knud Larsen er ganske rigtigt speciel. Jeg har såmænd en gang overvejet, om han skulle være identisk med Naser Khader. Man kan nemt få den tanke.

Hvis det er sandt, at Khader har opf√łrt sig s√• dumt, at han har meldt Hedegaard til politiet, m√• han vel selv v√¶re f√¶rdig i borgerlig politik, og det var ikke et sekund for tidligt.

Anna Lyttiger
13 years ago
Reply to  Mette

Nej, det er han nu ikke. Men derimod har han i flere år debatteret politik og religion på Usenet, hvor der endda til tider har været enkelte lysglimt i hans indlæg. Bare synd, der er så langt mellem aha-oplevelserne.

PerH
PerH
13 years ago

Knud Larsens lovsang til Manji kan læses i tråden:
http://betydning.wordpress.com/2009/11/06/allahu-akbar/

PerH
PerH
13 years ago

@JensH @Mette Lige en orientering. Knud Larsen er ikke blot apologetisk over for Naser Khader men er ogs√• en fan af Irshad Manji. Han har uden skyggen af argumentation – men beh√łrligt sekunderet af William J – betegnet Jihadwatchs Hugh Fitzgerald som kook, fordi Hugh tillod sig at kritisere Manji for et pinligt og overfladisk indl√¶g i k√łlvandet p√• FOrt Hood-masakren. (Google p√• “Allahu akbar! OPDATERET ¬ę Under overfladen”) I det Manji-indl√¶g, som Knud Larsen roser, tr√¶kker den overfladiske kvinde naturligvis nazikortet, idet hun skriver: Of course, Canada is hardly alone in avoiding this most public of questions. Some European… Read more »

li
li
13 years ago

Stakkels, stakkels raapil nu ser det ud til at den ikke for kvikke virkelighedsforn√¶gter raapil igen har rodet sig ud en en tvivlsom sag, som dengang med “papir-lappen fra R√•dhuspladsen” den huske vi vel alle, og t√•belige raapils rabiate r√•ben og skrigen, indtil han blev tvunget til at acceptere virkeligheden og trussels papirlappen fra R√•dhuspladsen virkelig var den √¶gte sandhed. Nu rystes den rystende menneskesyns ryster raapil igen over virkeligheden, og desperat fors√łger at fordreje budbringerens udtalelser og vel dokumenterede p√•stande om iSLAM’s modbydligheder, som sjovt nok ikke ryster rystevraget raapil, underligt! Jeg har faktisk medlidenhed med den rystende menneskesyge… Read more »

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Er du kommet dig over frygten for Hedegaard kommer og lyncher dig, er det det, du siger, nu du skifter fokus? Det er vel noget lettere at sige “De” fremfor: “De, og jeg mener ikke allesammen, og jeg tror slet ikke det er s√• mange, f√łr i anklager mig for det, det er helt klart f√•tallet, men det er et udbredt problem.” At Hedegaard s√• ikke har fattet hvilke rivende debatulve, og forudindtagede motivanalytikere han er oppe imod, det skal han vel ikke anklages for. Med Hvilken ret, og med hvilket bel√¶g anklager du ham for mene, “at s√•dan er… Read more »

lars pilegård
13 years ago

Bolding Hansen: Hvor meget skal man motivanalysere, n√•r Hedegaard siger “DE voldtager deres b√łrn. Man h√łrer det hele tiden” osv. Jeg ved ikke hvad hans motiv er, men jeg kan se at han generaliserer til praktisk taget alle muslimske familier. N√•r du ikke kan se det, s√• h√¶nger det muligvis sammen med sympati.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Ang√•ende Taqiyya, s√• er denne en integreret del af den shia-muslimske trosl√¶re og praksis. Hos Sunni-muslimerne anvendes den ogs√•, men er ikke p√• samme m√•de en integreret del af deres trosl√¶re . F.eks. i tilf√¶ldet af muligheden for repressalier s√• udl√¶gges vers 49:13 af shia-muslimerne som, “den fornemste i Guds √łjne er den af Jer, der ud√łver taqiyya oftest.” Det det handler om er hvilken intention, der ligger bag anvendelsen. Er intentionen god, som f.eks. at narre fjenden, er handlingen, i dette tilf√¶lde brugen af taqiyya, i princippet ogs√• god. Tilliden i et samfund mellem dets mennesker, som er s√•… Read more »

Mette
Mette
13 years ago

JensH

N√¶h. Og vi har endnu en gang f√•et fastsl√•et Naser Khaders trol√łshed og hans brug af andre som tr√¶desten til selv at komme i rampelyset.
ūüôā

JensH
JensH
13 years ago

@Mette

Nu ikke s√• h√•rd ved Knud Larsen. Han er i sandhed en sj√¶ldenhed idag. Jeg tror han m√• v√¶re en af de sidste der stadig ser et lys i Naser Khadar ūüôā √Ürlig talt tror jeg ikke der er ret mange v√¶lgere der er interesserede i hvad Khadar m√•tte g√• rundt og mene.

Mette
Mette
13 years ago

Jeg gide ikke at diskutere Naser Khader yderligere med dig, Knud Larsen. Du faldt pladask for ham, og jeg ved ikke, hvad du faldt for, for jeg har aldrig set noget i ham, jeg synes nemlig, at han siger ufattelig meget dumt, og han er alt for slesk og k√¶len i sit v√¶sen, til at jeg synes om ham. Du har ikke l√¶st hans b√łger, som jeg ofte har citeret fra. Der er ikke tale om, at Khader ser Ramadan som en slags n√łdl√łsning eller den eneste mulighed. Han h√¶ver ham til skyerne, kalder ham et “fyrt√•rn” og meget andet… Read more »

Knud Larsen
Knud Larsen
13 years ago

@ Mette

Naser Khader glorificerer ikke Tariq Ramadan, Рhan troede at manden var det bedste bud på islam i Europa, og har senere sagt, at han desværre lod sig narre og tog fejl.

Khader har vel lige s√• meget ret til at lave s√•dan en fejl som alle andre, han har rigeligt med fjender blandt indvandrere, han beh√łver ikke flere, og for s√•dan noget pjat.

JensH
JensH
13 years ago

@Lars Pilgård

“bidrage til at l√¶gge propagandaforeningen Trykkefrihedsselskabet i graven.”

Jeg tror ikke du skal gl√¶de dig for tidligt. Ganske vist mister selskabet et par stykker, med al denne omtale vil givetvis ogs√• tiltr√¶kke nye medlemmer. Faktisk tror din underl√łdige blog bliver nedlagt lang tid f√łr Trykkefrihedsselskabet, der behovet for sidstn√¶vnte netop bliver dokumenteret af denne politisk korrekte farce vi ser i disse dage.

lars pilegård
13 years ago

Utroligt, at der kun er √©n (Knud Larsen) blandt de mange debatt√łrer her, der er i stand til at h√łre og l√¶se hvad Lars Hedegaard egentlig siger. Men Snaphanen skal have tak for at bringe interviewet til offentlighedens kendskab og dermed bidrage til at l√¶gge propagandaforeningen Trykkefrihedsselskabet i graven.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Morsomt, Raapil, som jeg skrev, om han så havde citeret bjergprædiken, skulle OBO og dig nok havde fundet et ondt motiv og nogle slette hensigter alligevel.

VI fortolker fint, selv om det sagte ikke er skåret ud i pap. Det er visse motivanalytikere, som har et fortolkningsproblem.

Katrine
Katrine
13 years ago

Jeg er sikker p√• t√łndersagen ogs√• var muslimer, de er altid sl√łret p√• billeder men de ser m√łrke ud – typisk!

Mette
Mette
13 years ago

Selv om jeg er meget enig i mange af jeres indl√¶g, var min f√łrste reaktion p√• k√łkkeninterviewet, at det var for firkantet. Stilen var for provokerende, og det fandt jeg uklogt, is√¶r fordi nogle f√• nuanceringer kunne have √¶ndret helhedsindtrykket til det langt bedre uden at g√łre brud p√• selve budskabet. Ogs√• jeg synes, derfor, at Hedegaard skader sig selv, og at det var un√łdvendigt. Man kan nemt komme til at skyde flere fra sig, end man vinder med den slags udtalelser. Nordp√• synes den samme indstilling at deles af en af vennerne. http://www.document.no/2009/12/brak_i_danskenes_leir.html Men, men, det er hele tiden… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

Og s√• sidder hatte-damen Kathrine Lille√łr og tuder over, at Trykkefrihedsselskabet har ‘smidt hende ud’ efter hun til samtlige medier har fortalt hun vil forlade selskabet s√•fremt hun ikke fik sin vilje: http://kathrine.blogs.berlingske.dk/2009/12/22/smidt-ud-af-trykkefrihedsselskabet/#comment-15067 Hun f√•r selvf√łlgelig stor ros af venstrefl√łjens organiserede debat-spammere, og det er indl√¶ggende k√łrer selvf√łlgelig i den samme skure som de g√łr i alle debat-tr√•de i blogs-f√¶ren. Dog var der et indl√¶g jeg faldt over, og det er fra en “Martin Salo”, (en virkelig stor-spammer): “I Sverige tager man skam debatten om indvandrere. Danskere elsker fordommen, at man i Sverige ikke m√• sige tingene h√łjt. Jeg kan… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

“Hvor kommer race ind i billedet?”

Islamisterne g√łr alt for at islam skal f√• den samme status som ‘race’, b√•de internationalt og i de enkelte vestlige lande. Og desv√¶rre er de godt p√• til lykkedes.

Benjamin
Benjamin
13 years ago
Reply to  JensH

Ja, desv√¶rre m√• man sige at du har ret. Hvilket FN organ var det nu igen, der for nylig ford√łmte religionskritik som overgreb mod menneskerettighederne? Kan s’gu ikke lige huske det, men det er s√•dan noget, der totalt fjerner min respekt for FN. Hvorfor skal Danmark rette sig efter en s√•dan organisation, endsige v√¶re medlem af den, n√•r den s√• √•benlyst g√•r muslimernes √¶rinde og spiller deres spil? Danmark ud af det lort ligesom EU og det kan KUN g√• for langsomt. #off-topic# Jeg var i √łvrigt i supermarkedet i dag, og jeg m√•tte til min v√¶mmelse konstatere, at SAMTLIGE… Read more »

Morten - - -
13 years ago
Reply to  Benjamin

Det er dog ikke noget nyt, og skyldes – i hvertfald oprindeligt – ikke im√łdekommenhed overfor herboende muslimer, men den omst√¶ndighed, at kyllingerne eksporteres til muslimske lande. Eller eksporteredes, jeg ved ikke, om de stadig bliver det, nu hvor bl. a. Thailand producerer dem s√• billigt. “Hallal”-slagtningen best√•r, s√• vidt jeg er orienteret, blot i, at et b√•nd med en imams messen k√łrer ustandseligt i baggrunden, mens b√•ndet med kyllinger passerer forbi. Imamen eller hans organisation f√•r s√• en hoben penge for at erkl√¶re kyllingerne for “hallal” … Og langt de fleste muslimer er mere end tilfredse med den ordning,… Read more »

PeterK
PeterK
13 years ago
Reply to  Morten - - -

Kyllinger slagtes ved at de ved ankomsten til slagteriet h√¶nges op i benene i et transportb√•nd og k√łres igennem 2 roterende knive, der sk√¶rer hovedet af dem p√• under et sekund. Finito, sort lys. Er det halal, har jeg ingen kvababbelser med det. Jeg undg√•r derimod bevidst moskem√¶rket, fordi vi betaler en afgift til Islamisk Trossamfund for at f√• lov til at s√¶tte det p√•, og dermed financierer vores egen undergang. Som Lenin (eller var det Marx?) sagde, vil kapitalisten s√¶lge det reb han h√¶nges i. St√łrre dyr f√•r en boltpistol, og d√łr √łjeblikkeligt – undtagen n√•r de halalslagtes ved… Read more »

Morten - - -
13 years ago
Reply to  Benjamin

Uf√łlsomhed overfor dyr er kulturelt betinget, ligesom oplevelsen af ubegr√¶nset for√¶ldrek√¶rlighed. Men begge egenskaber er reelle menneskelige egenskaber, n√•r kulturen n√•r til et modenhedsstadie, som vor kultur har n√•et – eller er i f√¶rd med at n√•. Vi er nemlig desv√¶rre ogs√• fortsat grusomme mod dyr i den s√•kaldte “animalske produktion”.

– – –

Egtvedpigen
Egtvedpigen
13 years ago
Reply to  Morten - - -

“Uf√łlsomhed overfor dyr er kulturelt betinget…”

Ja, og i Danmark er kulturen DANSK ,og her fors√łger vi at undg√• alt for megen lidelse for dyret under slagtningen. Se denne video og sig mig, om du synes at halalslagtning h√łrer til i Danmark:

http://www.youtube.com/watch?v=dXx_ocntl6o

Egtvedpigen
Egtvedpigen
13 years ago
Reply to  Morten - - -

“Uf√łlsomhed overfor dyr er kulturelt betinget…”

Ja, og i Danmark er kulturen DANSK ,og her fors√łger vi at undg√• alt for megen lidelse for dyret under slagtningen. Se denne video og sig mig, om du synes at halalslagtning h√łrer til i Danmark:

http://www.youtube.com/watch?v=dXx_ocntl6o

Morten - - -
13 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg satser på, at udviklingen vil afskaffe grusomhed mod dyr. Respekt er for mig et absolut begreb, der rummer en spirituel oplevelse af skyldigt hensyn i den fælles tilværelse, og det kan ikke begrænses til at omfatte udvalgte racer, således ejheller dyreracer.

Til geng√¶ld betyder respekt ikke noget andet i min ordbog. S√•ledes heller ikke “underkastelse” (bare for at spare migselv for diskussionen :)).

– – –

Egtvedpigen
Egtvedpigen
13 years ago
Reply to  Morten - - -

“Jeg satser p√•, at udviklingen vil afskaffe grusomhed mod dyr.” Gad vide om kvinder nogensinde havde f√•et stemmeret i Danmark, hvis suffragetterne havde sagt til hinanden: “Lad os satse p√• at udviklingen skaffer os stemmeret”? Din ovenst√•ende kommentar afsl√łrer, hvor godt og trygt et land Danmark har v√¶ret at vokse op i; den afsl√łrer dog ogs√•, hvor uh√¶mmet naiv man bliver af at leve et langt liv i magelighed. Jeg satser p√•, at vi selv afskaffer grusomhed mod dyr. “Respekt er for mig et absolut begreb, der rummer en spirituel oplevelse af skyldigt hensyn i den f√¶lles tilv√¶relse…” Jeg er… Read more »

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  Morten - - -

Egtvedpigen “Gad vide om kvinder nogensinde havde f√•et stemmeret i Danmark, hvis suffragetterne havde sagt til hinanden: ‚ÄúLad os satse p√• at udviklingen skaffer os stemmeret‚ÄĚ? Din ovenst√•ende kommentar afsl√łrer, hvor godt og trygt et land Danmark har v√¶ret at vokse op i; den afsl√łrer dog ogs√•, hvor uh√¶mmet naiv man bliver af at leve et langt liv i magelighed.” Lige pr√¶cis. Eller gad vide hvordan det var g√•et hvis kvindesagskvinder og m√¶nd – de gode gamle af slagsen – havde sagt “Lad os satse p√• at udviklingen g√łr at m√¶nd stopper med at sl√• konen” – Eller omvendt. Eller… Read more »

Morten - - -
13 years ago
Reply to  Morten - - -

Det er udviklingen, der g√łr det muligt at afskaffe og indf√łre. Det er meget tydeligt. Vi kunne ikke have haft denne diskussion for tre hundrede √•r siden. Det kan vi nu, men vi kan ikke afskaffe grusomheden. Endnu. Det er ellers ingen sag: g√łr det til et forbrugerkrav, at dyrene skal have et ordentligt liv. Vupti! Men det m√• vi alts√• vente p√•, Egtvedpigen. Dog tror jeg, vi bliver i stand til det, efterh√•nden som vor kultur modnes yderligere ūüôā Og s√•: Jeg er ikke bange for at lyde t√•belig i hvem som helsts √łren. At lyde intellektuel er en… Read more »

Benjamin
Benjamin
13 years ago

Og s√• denne kvindelige pr√¶st, Lille√łr, som igen g√•r efter manden i stedet for efter bolden. For slet ikke at tale om den herboende kulturberiger Yilmaz Evcil, der igen-igen benytter den medieskabte f√¶lde om at opskrive ligningen islam = race, islamkritik = racisme. Hedegaard har kritiseret mislimer og navnlig deres tro. Hvor kommer race ind i billedet?

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  Benjamin

Hvorn√•r er religi√łse handlinger og holdninger blevet en race?

Benjamin
Benjamin
13 years ago
Reply to  Liva

Tja, vel siden islamo-fascisterne og deres r√łde medl√łbere √łjnede muligheden for at godkende masseinvasionen til Europa via denne vej, fordi den “hvide mand” har et svagt punkt p√• dette omr√•de.

Kynisk i grunden, at muslimerne trods alt kan indse at Europa har mange svagheder og tossegode gutmenschen, som man nemt kan udnytte.

Knud Larsen
Knud Larsen
13 years ago

Jeg synes Lars Hedegaard klarede sig rigtig d√•rligt i debatten,- og desv√¶rre n√¶rmest skyder sig selv i foden. Han siger konkret: – De voldtager deres egne b√łrn. Det h√łrer man hele tiden. Piger i muslimske familier bliver voldtaget af deres onkler, deres f√¶tre eller deres far, siger han og beskriver voldt√¶gt som accepteret i islam. – N√•r en muslimsk mand voldtager en kvinde, er det hans ret at g√łre det. Det er en del af slaveriet, siger han.” Og n√•r han s√• skulle “forklare”, hvor han har det fra, s√• g√•r han over i “haditter siger” og “flere l√¶rde har… Read more »

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  Knud Larsen

Har OBO egentlig selv b√łrn?

Morten - - -
13 years ago
Reply to  Knud Larsen

Du holder hovedet koldt, Knud. Fin anmeldelse af forl√łbet. Jeg tror vi alle – modvilligt – fornemmede det, du her s√¶tter ord p√•.

– – –

Kimpo
13 years ago
Reply to  Morten - - -

Knud Larsen kan ikke læse, så mon ikke det er ret ligegyldigt, hvad han mener?

Morten - - -
13 years ago
Reply to  LFPC

M√• jeg komme i mellem denne kommentar og et evt. svar fra Knud Larsen ? For god ordens skyld: Det som Hizb-ut-Tahrir – uofficielt, men bekr√¶ftet af mine sikre kilder i milj√łet – l√¶rer er, at voldt√¶gt af en ikke-muslimsk kvinde “ikke er en synd” (og dermed heller ikke en ret), fordi ikke-muslimer ikke har status som mennesker. Dermed er enhver anden social status, slavinde eller frib√•ren, ligegyldig. Bare for at f√• det aspekt med. Jeg st√•r helt inde for ovenst√•ende udl√¶gning, kan jeg tilf√łje. Vi andre mener jo, at det syndige mere ligger i gerningsmandens motiv, hvad driver ham,… Read more »

Kimpo
13 years ago
Reply to  Knud Larsen

Knud Larsen er en af tidens intentionsp√•duttende l√łgnere, som forpester debatten med bevidste fordrejninger. L√¶s evt. mere om det her, hvis I orker: http://kimpo.wordpress.com/2009/12/11/midterdebattens-ulidelige-uh%C3%A6derlighed/

For at uddybe det: KL beg√•r j√¶vnligt samme forbrydelse mod folk han er uenige med, som R√•pil og Ole Birk Olesen begik overfor Lars Hedegaard: Han fordrejer deres ord til ukendelighed og ignorerer protesterne. Gentages forvanskningen af tilstr√¶kkeligt mange, bliver den til sandhed, som jeg selv erfarede det p√• en t√łseblog. Jeg ved pr√¶cist hvordan Lars Hedegaard m√• have det ūüôā

Egtvedpigen
Egtvedpigen
13 years ago

Man fornemmer, at der i disse dage arbejdes h√•rdt p√• at √łdel√¶gge Lars Hedegaards ry og Trykkefrihedsselskabets trov√¶rdighed.

http://www.youtube.com/user/JustProud1#p/u/32/NcEHdXNhT4E

Altermedia Danmark
13 years ago

Lars klarede sig rigtigt godt i debatten med Ole, som til gengæld viste sit afgrundsdybe ukendskab til islam.

Universalgeni
13 years ago

Helt ny pressemeddelelse fra Lars Hedegaard med præciseringer: http://www.sappho.dk/pressemeddelelse.htm

Universalgeni
13 years ago

Der kan koges meget suppe på den sten. Khader truer Trykkefrihedsselskabet. Jeg troede, at Khader var bekendt med, at selskabet handler om ytringsfrihed? http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article1273650.ece

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Universalgeni

Desuden: her er en s√łgning p√• “rape in muslim families”. Pr√łv lige at se, hvor meget der egentlig dukker op: http://www.google.com/search?q=rape+in+muslim+families&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:da:IE-SearchBox&ie=&oe=&rlz=1I7GGLL_da

JensH
JensH
13 years ago

Du plejer at bruge begrebet “moralsk √¶kvivalens” om det f√¶nomen der opst√•r, n√•r ‘de anst√¶ndiges’ forstenede verdensbillede kommer i disharmoni med virkeligheden. Mon ikke denne lille historie fra Bosnien er et eksempel p√• dette f√¶nomen:

“Den Europ√¶iske Menneskerettighedsdomstol ford√łmmer Bosnien for at forbyde j√łder og romaer at stille op til valg.”

http://politiken.dk/udland/article866210.ece

KR | leukofobi.dk
13 years ago

Der fokuseres fra anst√¶ndighedens side kun p√• formuleringen af det Lars Hedegaard udtaler og sl√¶t ikke p√• hvorfor han udtaler det . Det burde Lars Hedegaard vide og m√•ske i stedet rette de overskrift fremkaldene udtagelser personligt i mod de politiker og NGO¬īer der er skyld i den vold og elendighed Islamiseringen har resulteret i . Selv om de bombastiske udtagelser rette i mod Islam er veldokumenteret , s√• er de kun ammunition til anst√¶ndighedens frontalangreb p√• Lars Hedegaards personelige “anst√¶ndigheds niveau” , og derfor en √•ben invitation til at forpludder debatten og fjerne fokus fra pointe om at vi… Read more »

Liva
Liva
13 years ago

“Og i dag sidder han gudhj√¶lpene s√• med en million hyrer og hyler op over at politiet ikke uddelte mobiltelefoner og tre retter mad til de over 1000 anholdte voldsforhippet venstrefascister under COP15 .”

Han skal da være hjertelig velkommen til selv at betale hele gildet. Hvad venter den gode og anstændige mand dog på.

Ben Adamsen
Ben Adamsen
13 years ago

Snaphanen er endnu en site der st√łttes af folk der har et indgroet had til islam og muslimer. At kalde den borgerlig vil v√¶re det samme som at kalde Hitler borgerlig. Hele substansen til Hedegaards ubeskrivelige had til islam og muslimer er ren propaganda som kun kan lade sig g√łre n√•r man i snart et √•rti har d√¶moniseret og stigmatiseret islam og muslimer. Hvor er beviset p√• at muslimer ser igennem at deres d√łtre bliver voldtaget og udnyttet af onkler og f√¶tre? Hedegaard og Co. er jo fuldst√¶ndig bl√¶st og burde sidde p√• Sankt Hans i hans frygt for muslimske… Read more »

Morten - - -
13 years ago
Reply to  Ben Adamsen

Du im√łdeg√•r jo p√•stande, som du selv frems√¶tter. Jura ? L√¶s hellere, hvad vi skriver.

– – –

Thomas Bolding Hansen
13 years ago
Reply to  Ben Adamsen

Jeg hader nu ingen og ved godt verden er broget. M√łder jeg et individ, er jeg ligeglad med hudfarve og religion, jeg ved godt at individet g√łr forskellen. Omvendt holder jeg meget af Danmark og vestlig kultur, og mener kort sagt den p√• de fleste punkter er langt bedre end islamisk kultur. Og du er sikkert enig p√• den m√•de, at hvis du fik valget mellem at v√¶re f.eks kvinde i ti tilf√¶ldigt udvalgte muslimske lande, mod ti tilf√¶ldigt udvalgte vestlige lande. S√• ville du nok alligevel s√¶tte krydset i et af de ti vestlige lande. Men behold du blot… Read more »

Egtvedpigen
Egtvedpigen
13 years ago
Reply to  Ben Adamsen

“Det er velkendt at straffen for voldt√¶gt i islam er d√łden, s√• vidt jeg husker.”

…der hersker dog stadig lidt usikkerhed om, hvorvidt det er voldt√¶gtsmand eller voldt√¶gtsoffer, der skal d√ł…

http://www.youtube.com/watch?v=92WmthQIIbg

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Iranerne mener jo, at voldt√¶gt decideret er forordnet i de islamiske skrifter. Eksempelvis bliver alle d√łdsd√łmte piger og kvinder voldtaget af en dertil ansat statsautoriseret voldt√¶gtsmand f√łr de henrettes. Hvis man ikkevoldtager risikerer man at komme til at lukke den d√łdsd√łmte ind i paradis, idet den henrettede d√łde som jomfru. http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1246443842931&pagename=JPArticle/ShowFull

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  Ben Adamsen

Lad nu være med din snak om had til muslimer. Muslimer kan og skal ikke klandres for at være opdraget med koranen.

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  Liva

Den var til Ben.

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Liva

Hvor er det, jeg snakker om had?

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Universalgeni

Nå! Nu fes den ind. :mrgreen:

Thomas Bolding Hansen
13 years ago
Reply to  Liva

“Lad nu v√¶re med din snak om had til muslimer. Muslimer kan og skal ikke klandres for at v√¶re opdraget med koranen.”

Nej, det kunne v√¶re os, vi var f√łdt i Egypten.

Skulle jeg v√¶re ond og det synes nogle jo vi er, kan jeg tilf√łje, det bliver vores efterkommere en dag, n√•r Danmark nu er blevet endnu et muslimsk land.

Universalgeni
13 years ago

Det er vel kun b√łrn, man ikke kan bebrejde. De voksne bebrejder jeg for ikke at have forladt islam. At v√¶re tilh√¶nger af islam, er et valg, n√•r man ikke er barn l√¶ngere. Voksne, der tror p√• Muhammeds sindsyge l√¶re, har i hvert fald ikke fortjent respekt. Det g√¶lder ogs√• for de moderate.

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  Liva

Uni Det er kendt at der i koranen st√•r ting der skal overg√• koran opdragede hvis de tillader sig at forlade islam – eller kritiserer islam – og det er ogs√• kendt at mange koran opdragede oplever at blive udst√łdt af familie og omgangskreds hvis de √łnsker at forlade islam – eller blot tillader sig at kritisere islam – s√• det er i h√łj grad ogs√• voksne koran opdragede der oplever at det ikke er let at forlade eller blot kritisere islam. Flere koran opdragede i islamiske lande er da ogs√• blevet anholdt for blot at kritisere islam. Der er… Read more »

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Liva

I Danmark er det stadig muligt at overleve som frafalden. Det er det i det meste af Vesten. For indvandrere er der ingen undskyldning.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago
Reply to  Liva

Det er nok muligt at overleve som frafalden, men det er jo ikke det samme, som at det er omkostningsfrit.

Hvis der opst√•r kold luft mellem dig og din familie, og de ikke v√¶rds√¶tter dig, eller √łnsker at se dig, s√• er det en stor omkostning for de fleste mennesker. For at slet ikke tale om, at i hver i familie skal der nok v√¶re en enkelt, man kan v√¶re bange for vil reagere voldeligt, frygt er frygt, uanset om den er ubegrundet.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

“For som hos dem vi forg√¶ves debatterer med, er det centrale hos OBO ikke facts, men intentioner. ” Det er utroligt som den mand kan motivanalysere. Det er jo en mand, der ikke kan l√¶se og forst√•. Parallelle organisationer bliver til et fors√łg p√• afskaffe retssystemet og indf√łre et diktatur. Sp√łrgsm√•let er, om hvis man havde sagt konkurrerende institutioner, i stedet, om manden s√• kunne l√¶se og forst√•? Konkurrence burde da v√¶re i en h√łjreorienterets ordbog. Men jeg tror √¶rligt talt ikke det havde rokket ved motivanalysen. For ved personer som ham og mange andre, er det lige pr√¶cis den… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@steen “Antalet irakier som invandrar till Sverige har minskat med ungef√§r 30 procent j√§mf√∂rt med f√∂reg√•ende √•r samtidigt som invandringen av somalier har √∂kat med 50 procent” S√• fik vi ret herinde p√• Snaphanen. Her i √•r har der jo v√¶ret meget tale om, at Sverige vil sende tusindvis af Irakiske asylans√łgere hejm til Irak. Faktisk har historien om de Svenske hjemsendelser v√¶ret i MSM. Men hvad der ikke var fremme i de Danske MSM var, at den h√łjeste domstolsmyndighed hvad ang√•r asylsp√łrgsm√•l, (h√łjeste appelret, kan ikke huske hvad den hedder), underkendte Migrationsverkets asyl-afvisning af Somaliere, specielt hvis de kom… Read more »

Universalgeni
13 years ago

PS: jeg kan ikke se, at 180 Grader skulle v√¶re en borgerlig avis. Deres sm√łrerier er i vid udstr√¶kning beg√•et af halalhippier, der ikke vil betale skat. Man savner virkelig at have avis. Men jeg vil ikke betale for de r√łde pamfletter, man trykker herhjemme. Undertiden f√łler jeg mig fristet til at k√łbe JP, men der slipper for mange venstrefl√łjsudgydelser igennem. Og det er ikke kun Reuters og Ritzaus, jeg mener.

Universalgeni
13 years ago

Man kunne have sagt sigselv, at halalhippierne ville overfalde Trykkefrihedsselskabet ved f√łrstkommende lejlighed. Hedegaard skitserede et muligt fremtidsscenario, med sine bem√¶rkninger om parallelle retssinstitutioner og retsopg√łr med de politikere og myndigheder, der har lukket folk fra denne underl√łdige kultur ind i Danmark. Halalhippier har fors√łgt at miskreditere Trykkefrihedsselskabet f√łr, men denne gang havde de noget mere at h√¶ge sig fast i. OBOs sniksnakkeri giver p√• en m√•de h√•b for fremtiden. Den almindelige mand “p√• gaden” ved mere om islam end han g√łr. Langt hovedparten af seerne kunne selv h√łre, at der ingen viden var. Set p√• den m√•de vandt Hedegaard… Read more »

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  Universalgeni

Det er for positive at kalde nogen for halalhippier Рfor hippier lader sig ikke kue. Det er mere nærliggende at sige halal underkuede.

Elefanten
Elefanten
13 years ago

P√• en af de store muslimske festdage fejrer man en mand, der ville sl√• sin egen s√łn ihjel p√• Allahs befaling. Det er tilgiveligt, at OBO har begr√¶nset kendskab til Islam. Men man skal ikke lade som, at man er klog.

steen
Admin
13 years ago

Alts√•, der er jo en grund til at vi og mange andre her, ikke l√¶ngere ser TV. Jeg var en tur i Deadline studiet for et par √•r siden, hos en v√¶rt hvis dygtighed vi i√łvrigt s√¶tter meget h√łjt. Han havde ikke meget tilovers for TV mediet, heller ikke p√• Kanal Klog. Snaphanens interview med Hedegaard er et ultra koncentrat af en bog p√• 267 sider, som igen er et koncentrat af en overv√¶ldende m√¶ngde kilder. Det kan n√¶sten kun blive en 7 minutters TV farce. Hvorfor giver Politiken eller Berlingeren ikke et to sides interview med noget plads, til… Read more »

Casper | Borgerlig bums

Ole Birk Olesen har altid haft meget sv√¶rt ved at finde ud af hvad han skulle mene om indvandrere og muslimer p√• sin blog, 180 Grader. Der findes ligesom ikke noget klart svar i den liberalistiske bibel. Han er forbl√łffende amat√łragtig i tv-interviewet – han har overhovedet ikke sat sig ind i noget, men n√łjes med sin lommefilosofi. Det m√• enhver kunne gennemskue, og derfor er interviewet en cadeau til Lars Hedegaard. Det overrasker mig at Lars Hedegaard opfattes s√• provokerende, da det han siger er ret velkendt for dem der har sat sig ind i islam. Og netop med… Read more »

Snowball
Snowball
13 years ago

“Islam fremelsker jo ikke de moralske sider ved mennesket” Lige pr√¶cis. Er man styret af angsten for at blive straffet for at overtr√¶de nogle ydre regler, eller er man styret at nogle indre moralbegreber der fort√¶ller en, hvad der er rigtigt og forkert? M√•ske er dette grunden til, at muslimske lande har s√• barbariske afstraffelsesmetoder som stening og h√•ndsafhugning m.m. Man forventer ikke at folk styrer sig selv indefra, og derfor er der n√łdt til at h√¶nge en tung trussel over hovedet p√• dem.

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  Snowball

Betyder islam ikke underkastelse?

Jeg l√¶ste p√• Sappho et lille citat af Immanuel Kant, som lyder: “Umyndighed er manglen p√• evne til at betjene sig af sin forstand uden en andens ledelse.”

Islam og mullaher må give plads til det selvstændigt tænkende og selvberoende menneske.

Morten - - -
13 years ago

@ Borgerlig Bums Alts√• – b√•de du og Hedegaard er naive. I leder direkte i den islamiske tekst, for at finde ud af, om muslimer lyver. Det du’r ikke, for det er ikke den rolle, islam spiller. Hvis den spiller nogen, er det en indirekte. Muslimer finder sj√¶ldent, at det er en hellig pligt at lyve, thi det finder han i skriften. Har du erfaring med muslimer ? Har du bem√¶rket, om de lyver meget ? Jeg har ! Og jeg er enig i, at deres omgang med sandheden er betydeligt mere relativ, end vores. Det handler for mange af… Read more »

Morten - - -
13 years ago
Reply to  Morten - - -

P. S. N√•r jeg genl√¶ser dit indl√¶g, ser jeg, at vi er mere enige, end jeg f√łrst antog. Jeg forl√¶ste mig p√• en s√¶tning, som jeg syntes l√łd s√• naiv, at jeg f√¶ldede for rask en dom over dine udsagn. Nemlig: “jeg tror p√• at de fleste mennesker er pragmatiske, og derfor vil mange muslimer nok rette sig ind og tilpasse sig, men kun hvis vi stiller klare krav om det.” Nej. Ikke i kraft af pragmatik, men i kraft af magt. Den magt, vi engang havde, som nu er blevet til afmagt. Vi efterlod den s√• at sige i… Read more »

Kimpo
13 years ago

Sporten kort udlagt af autoriteten over dem alle: mig IL Kimpo: Muslimer lyver prim√¶rt fordi de er pressede og fordi sandheden ikke har en s√¶rlig status i den kultur. Vesten er bygget p√• k√¶rlighed til sandheden. Idag, efter socialkonstruktivisternes angreb p√• “op og ned” samt vort kristne grundlag for h√łj etik, er vi p√• vej ud af den samme glidebane: Folk lyver mere og mere. Man kan se det i blogland, samt i denne her sag: Folk er skaml√łst ligeglade med det retvisende billede af sandheden, men √łnsker bare at vinde med alle midler. D√•rlig sports√•nd, slatten kultur. Med eller… Read more »

Zonka
13 years ago

LFPC skriver: ‚ÄúDanmark bliver aldrig helt igen, og ‚Äėdebatten‚Äô her bekr√¶ftede hver fl√łj i hvorfor.‚ÄĚ Det er sp√łrgsm√•let om Danmark nogenside har v√¶ret ‚Äúhelt‚ÄĚ… Der har altid v√¶ret dissens, problemet nu er blot at indsatsen er st√łrre, og jo l√¶ngere det tr√¶kker ud med en l√łsning, jo sv√¶rere bliver det at finde tilbage til tiden med problemstillinger der ikke er helt s√• eksistentielle. Men p√• den ene eller den anden m√•de vil dette problem forsvinde, multikultur kan ikke eksistere andet i en overgangsfase eller under et repressivt styre (jfr. Pr√łjsen under Frederick II) ellers vil et multikulturelt samfund g√• i… Read more »

Morten - - -
13 years ago
Reply to  Zonka

Danmark har jo hele tiden v√¶ret en del af et multikulturelt, europ√¶isk samfund. Verden er i sig selv et multietnisk samfund. Det er VANVITTIGT at ville skabe et mikro-multietnisk samfund i en hel enhed, som det forgangne Danmark. Vi var en celle tilforn. Denne celle kan ikke opdeles yderligere, uden at selve dens eksistens kompromitteres. Vi har ikke land at afst√• til nye “nationer”. Vi kan ganske rigtigt ikke f√• et multi-etntisk eller -kulturelt samfund. Men godt et todelt. Den tyrkiske gr√łnthandlers s√łn bliver jo ikke tyrkisk gr√łnthandler, s√•dan som mariannejelvedisternes fantasier jo ellers dybest set foruds√¶tter. Han bliver paria.… Read more »

Balder
13 years ago

Hvad ang√•r ‘OBO’en’, er det ikke bare s√•dan, at skal man v√¶re noget ved musikken, s√• skal man ikke falde for meget ved siden af den til tiden g√¶ldende st√łrste f√¶llesn√¶vner for resten af pressen og politikerne. Nogle emner er mere kontroversielle end andre. Man m√• gerne v√¶re liberalistisk ekstremist (jeg siger ikke han er det), men i de store sp√łrgsm√•l om nationen, globen og indvandring m√• man hellere lade v√¶re med at stille sig alt for entydigt op. Man kan tillade sig at sl√• en prut en gang imellem, men s√• skal man kompensere og sprede lidt r√łg en… Read more »

Kimpo
13 years ago
Reply to  Balder

Måske en udmærket forklaring. Jeg tror nu nok OBOen ved alt for lidt om islam. Han tror muligvis på den magiske skelnen mellem islam og islamisme Рeller noget. Men klart at man taber livsgrundlag ved at stikke ud mod normalen. Sådan er det i dette latterlige land.

Balder
13 years ago

Jeg ved ikke hvad de muslimer g√łr med deres kvinder Jeg kendte en gang en meget frisk indvandrerpige fra et ikke muslimsk ikke vestligt land. Hun var enormt foretagsom, selvst√¶ndig og mere fri end de fleste danske piger. Ogs√• dygtigt og god til dansk, engelsk og flere andre sprog. Efter nogle kortere aff√¶rer flyttede hun sammen med en muslim, de fik et barn. Jeg tabte kontakten, men n√•ede at bes√łge parret nogle gange inden jeg tabte lysten. 4 til 5 √•r efter m√łder jeg hende p√• et kr√¶mmermarked hvor muhamedaneren s√¶lger fast food. Jeg opdager pigen jeg havde kendt rende… Read more »

Kimpo
13 years ago
Reply to  Balder

Jeg har ogs√• s√•dan en erfaring med en musse. Hun var ovenik√łbet perser. Deprimerende syn.

Anna Lyttiger
13 years ago

Rushy Rashid kunne ikke blive gift, f√łr hendes dhimmi-mand konverterede. S√• meget for opr√łret.

Morten - - -
13 years ago
Reply to  Anna Lyttiger

Nemlig.

– – –

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  Anna Lyttiger

Og lidt forhud måtte ofres.

Morten - - -
13 years ago
Reply to  Liva

Konvertitter beh√łver dog ikke at lade sig omsk√¶re.

– – –

118
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x