2
jan
Seneste opdatering: 3/1-10 kl. 0348
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

kurt westergaard sappho prsien  maj 2008 086

Kurt Westergaard har siddet til afhøring på Politigården i Århus det meste af natten, så det er en træt, men fattet tegner, som Sappho fanger på telefonen lørdag morgen.

“Sikkerhedssystemet virkede. Døren til sikringsrummet holdt jo. Hoveddøren var til gengæld relativ nem at komme igennem,” fortæller Kurt Westergaard til Sappho og uddyber:

“Jeg var ude i korridoren, da han (gerningsmanden, red.) trængte ind, og jeg var klar over to ting. 1) Han ville ikke gøre Stepanie noget. 2) Jeg ville ikke kunne matche sĂĄdan en ung mand.”

Hvad tænker man i sådan en situation?

“Man handler og opfører sig rationelt. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at fĂĄ fat i alarmcentralen, og politiet kom da heldigvis ogsĂĄ fĂĄ minutter senere.”

Hvordan oplevede du angrebet?

“Han (gerningsmanden, red.) rĂĄbte skældsord pĂĄ et gebrokkent dansk. Noget med hævn og blod og lovede til sidst, at han nok skulle komme igen. Ellers var jeg bare koncentreret om at holde igen pĂĄ døren, sĂĄ han ikke fik slĂĄet den ind.”

Hvilke konsekvenser fĂĄr angrebet for dig?

“Sikkerheden bliver øget, og det skal jeg selvfølgelig have snakket med PET om. Der mĂĄ ske noget. Ellers var angrebet, hvad man kunne forvente. Gerningsmanden er angiveligt det, som PET kalder for den autonome terrorist. En person, der handler spontant. Den type er det næsten umuligt at beskytte sig imod.”

Det bosniske medlem af IntegrationsrĂĄdet i Hjørring Kommune og stedfortræder i repræsentantskabet for RĂĄdet for Etniske Minoriteter, Sacir Camo, der vil være Sappho’s læsere bekendt for sit harske udfald mod Trykkefrihedsselskabets formand Lars Hedegaard, bidrager med følgende kommentar til Ida Aukens statusopdatering:

“SĂĄdan gĂĄr det, nĂĄr dansk indelukkethed, hĂĄn, spĂĄt og latterliggørelse af alt der er helligt for andre mennesker tager overhĂĄnd.”

se videre på Mordforsøg pĂĄ Kurt Westergaard. (cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet – Ĺ aćir ÄŚamo: “”Jeg havde ogsĂĄ lyst til at skyde ham [ Lars Hedegaard], men det kan selvfølgelig ikke nytte noget pĂĄ længere sigt.”) Al-Shabaab roser angreb mod tegner.Søren Pind, Frihedens ret til selvforsvar:

Hvis nogen skulle være i tvivl, kan den tvivl ikke være der mere: Vi har i vores samfund ægte terrorister. Vi ved de er der. Alligevel giver vi dem lov til at gĂĄ frit rundt. Og hvad gør de pĂĄgældende? Fortsætter med de samme forbrydelser, nu blot under mere sikrede rammer…….Enten beskytter man Kurt Westergaard. Eller ogsĂĄ beskytter man de terrorister, der antaster ham

Jihad møder Blå Stue

said_shihri--300x450Og jihad vandt. Vi skal tydeligvis igennem diverse groteske tiltag der nok tjener til at udskyde den ubehagelige forholden sig til det som alle godt kan se, men reelt er som at tisse i bukserne for at holde varmen. Mere om kunstterapeutisk afradikalisering, via Jihad Watch (LFPC):

A cushy Saudi Arabian “rehab” center where terrorists are encouraged to express themselves through crayon drawings, water sports and video games is under scrutiny after one of its graduates re-emerged as a leader in the al Qaeda branch claiming responsibility for trying to blow up an airliner on Christmas. […]

In between tasty picnic-style meals of rice and lamb and snacks of Snickers along with dips in the pool, participants practice Arabic calligraphy, produce dizzying Jackson Pollack rip-offs and imagine the aftermath of car bombings in crayon. […]

“These guys are not being de-radicalized. They are being encouraged to disassociate from terrorism, but that doesn’t mean their fundamental views changed,” said Horgan, director of the International Center for the Study of Terrorism at Penn State. […] Wacky jihad therapy failed to ‘cure’ plane-bomb plotter

“Westergaard skal dø fordi vi alle skal tie”

Det er en fejl at tro at den somaliske mand med øksen er sur eller vred pĂĄ Kurt Westergaard. Og følgeligt ogsĂĄ en fejl at tro at problemet derfor kunne løses, hvis blot man ikke gør, som Westergaard i fremtiden, nemlig bruger sin ytrinsgfrihed til enten at tegne Muhammed, som man ser ham eller beskrive hans efterfølgere, som man ser dem. Angrebet pĂĄ Kurt Westergaard er et angreb pĂĄ os alle sammen. Westergaard skal dø fordi vi alle skal tie. Westergaard er slet ikke interessant, han stĂĄr bare forest i køen. MĂĄske er Hedegaard den næste. Og enablerne gør alt, hvad de kan for at fĂĄ dem til at stĂĄ alene – sĂĄ de er nemmere at ramme.

ScreenShot010

Mens vi afventer et lidt bedre portræt af wannabe-morderen, gengiver vi Monokulturs fremragende sammenfatning af situationen. Idag er samtlig politikere “rystede”, ja Margrethe Vestager er endda  “rasende”. PĂĄ sin forgænger i hvis ministertid terroristen fik ophold Danmark? Det er mageløst betænksomt af dem. Bare de nu ikke siger, at det ogsĂĄ kommer bag pĂĄ dem:

Enablerne

Enablere er i misbrugsterm de mennesker, der af forfejlede hensyn gør misbrugeren i stand til sit misbrug og hindrer andre i at gribe ind, som misbrugeren i at gribe i egen barm. De dækker over problemet og lyver overfor omverdenen og til dels sig selv om den virkelighed der løber dem og deres kære af hænde. De er de første, der skal overbevises om problemets eksistens, før man kan adressere misbrugeren selv, hvis man vil problemet til livs.

En somalisk mand er ifølge BT blevet skudt af politiet for at forsøge at trænge ind i tegneren Kurt Westergaards hjem. Tilsyneladende har motivet været en vrede (stadigvæk?) over Kurt Westergaards tegning af muslimernes profet Muhammed med en bombe i sin turban.

Dengang debatten om tegningerne kørte pĂĄ sit højste var den gængse beskyldning mod Jyllands-Posten, der havde bragt de 12 Muhammedtegninger at de havde fornærmet verdens 1,3 eller deromkring mia. muslimer, hvilket er betyningen alle, menene hver og en muslim pĂĄ denne Guds grønne Jord. Eller ogsĂĄ brugte man udtrykket at man havde fornærmet muslimerNE! Og det var derfor naturligt at DE var sure/vrede/skuffede/hadende/kede af det grænsende til det grĂĄdlabile. De, der argumenterede sĂĄledes opildnede pĂĄ den ene side muslimerNES vrede og handlinger og forsøgte samtidig at kyse og fjerne de, der bød fascismen trods fra det offentlige rum. De banede efter bedste beskub vejen for terror og trusler fra muslimerNES side – de var og er islamisternes enablere.

Grunden til at argumenterne hvilede pĂĄ generaliserende udtryk var den banale at en eller anden form for forbrydelse eller krænkelse af nogle sagesløse var afhængig deraf. Hvis kun nogle muslimer eller endnu værre nogle mennesker tilfældigvis tilhørende den muslimske tro var blevet fornærmede ville man automatisk spørge, hvad der da var ivejen med lige præcis disse mennesker siden de kunne tage sĂĄdan pĂĄ vej over noget sĂĄ harmløst. Og svaret ville svinge mellem at de havde knald i lĂĄget eller var sølle mennesker, der klyngede sig til den rene idioti udi ĂĄndsliv. PĂĄ dĂ©t kunne man ikke anklage den borgerlige regering, Vesten eller tidsĂĄdens galloperende nationalchauvanisme og folk der købte samtalekøkkener. Derfor mĂĄtte man inddrage alle muslimer, alle der var født ind i den muslimske kultur uanset deres personlig præferencer, i denne dom over deres fælles og entydige følelsesliv. Og muslimerNE herhjemme var jo ogsĂĄ en forfulgt gruppe, undertrykt, marginaliseret og udstødt af arbejdsmarkedet (ikke mindst det offentlige, hvor venstrefløjens værdisæt bestemte vilkĂĄrene for ansættelse) og savnede forstĂĄelse fra det omgivne og stigmatiserende samfund. MuslimerNE repræsenterede med andre ord lakmusprøven pĂĄ vores ondskab – et samfund kendetegnes ved, hvorledes det behandler dem venstrefløjen synes det er synd for for nuværende. SĂĄdan er de, sĂĄdan er vi.

Der er altså forlængst åbnet for en debat på stereotyper og generaliseringer om os og om dem og om de bonerte amerikanere. Derfor kan det undre at Ole Birk Olesen, Niels Krause Kjær og Søren Pind, der ellers var begyndt at åbne sig for accepten af islam- og indvandringskritik og ellers i forskelligt omfang var begyndt at erkende reelle problemer i forhold til størrelsen af den muslimske tilstedeværelse i Danmark og selv kunne se og sige noget om modsætningen mellem fatalismen og den frie tanke i december, hvor julefreden ellers skulle sænke sig over det ganske kristne land farede i flint over Lars Hedegaards velkendte og skarpe analyser.

Men Lars Hedegaard dømte jo MuslimerNE, som nogle der voldtog deres egne piger indvendte de omvendte og nu genomvendte enablere. Nej det gjorde han ikke. Lars Hedegaard talte i det sandt nok meget indforståede interview på Snaphanen om islam og hvad islam giver muslimerne lov til og om den effekt det har i de muslimske samfund og miljøer. MuslinerNE forstået, som de der følger islams forskrift og logik. Som ægte konstruktivist ved Hedegaard at kultur sætter sit præg på menneskers handlinger; “det hører jeg hele tiden“. Og det er jo sandt nok. Via en debat på Jyllands-Posten blev min opmærksomhed henledt på en artikel i National Geographic om kvindevold i Indien og Pakistan, hvor det helt nøgternt hedder

“Women are considered the property of the males in their family irrespective of their class, ethnic, or religious group. The owner of the property has the right to decide its fate. The concept of ownership has turned women into a commodity which can be exchanged, bought and sold.”

(…)

“Females in the family—mothers, mothers-in-law, sisters, and cousins—frequently support the attacks. It’s a community mentality,”

(…)

“In Jordan, if a woman is afraid that her family wants to kill her, she can check herself into the local prison, but she can’t check herself out, and the only person who can get her out is a male relative, who is frequently the person who poses the threat,” said Brown.“That this is their idea of how to protect women,” Brown said, “is mind boggling.”

Er det racisme? Eller er det logisk udledning af kulturelle forestillinger og deres konsekvenser? Det er det Hedegaard fortæller og det er selve fortællinges gru, som skræmmer og forarger Krause Krær og Ole Birk Olesen sĂĄ meget at de tror fortælleren begĂĄr en forbrydelse. Den eneste forbrydelse er at bringe diskussionen i Danmark ud af sit eget liv og tilbage i trĂĄd med den virkelighed, der var udgangspunktet – at islam udfordrer vores frihed, som den har taget muslimerNES.

Et typisk eksempel på den kvindeforagtende fællesskabsmentalitet, som man ikke behøver at tage orlov for at vente på fra Jyllands-Posten

Landsretten i den tyske by Kleve har idømt tre mænd langvarige fængselsstraffe for at stå bag et såkaldt æresdrab på en 20-årig kurdisk kvinde.

Faderen til den dræbte Gülsüm har fået en dom på livsvarigt fængsel, mens hendes trillingebror og en af dennes venner skal henholdsvis ni og et halvt år og syv og et halvt år bag tremmer.

Igen – her er tre mand om at myrde en kvinde (for at være en kvinde). En far, en bror og en af broderens venner. Denne cocktail af personager, som er alt for typisk i disse sager udelukker sindsyge, jalousi, affekt ja alt i arsenalet af motiver andet end et brud med det fælles værdisæt, det eneste fælles værdisæt, som man dræber for at frafalde, nemlig islam! Oh, vi vil jo alle det bedste for vores børn! formanede Ole Birk Olesen pĂĄ DR, som endelig sandhed om menneskets natur, som han kendte godt nok til at vide at kultur og religion ingen indflydelse har pĂĄ vores handlinger. Idiot!

Virkeligheden interesserer ikke de godtkøbte, der hellere vil tage sig ud i forhold til debattens form så de kan tage sig pæne og rene ud i de rette selskaber. Som æstetiske overdommere baner de vejen for den islamificering vi ser overalt i Europa ved at kaste al deres energi ind på at knægte denne verdens Lars Hedegaarder, Kraruper og Kjærsgaarder. Hvad sådanne enablere betyder for et samfund kan England være et eksempel på, som det stod at læse i Telegraph, der i sin leder beder læseren

Consider this analogy. Suppose that, in several London universities, Right?wing student societies were allowed to invite neo-Nazi speakers to address teenagers. Meanwhile, churches in poor white neighbourhoods handed over their pulpits to Jew-hating admirers of Adolf Hitler, called for the execution of homosexuals, preached the intellectual inferiority of women, and blessed the murder of civilians. What would the Government do? It would bring the full might of the criminal law against activists indoctrinating young Britons with an inhuman Nazi ideology – and the authorities that let them. Any public servants complicit in this evil would be hounded from their jobs.

Indeed! De selvgode borgerlige, der er faldet over Lars Hedegaards udtalelser går samme ærinde mod ytringsfriheden, som Politikensegmentet gjorde da de våndede sig over Jyllands-Postens tegninger. Den udskamning af meninger og mennesker i debatten skulle det lykkedes vil lade banen fri for imamerne og islams propagandister. Præcis, som man ser det på de engelske udniversiteter, der har savnet modet til det frie ord siden Enoch Powell vil man også se det her. Som artiklen i National Geographic pointerer “Naming the problem and bringing (…) attention to it..” er essentielt og hvorfor vi har ytringsfrihed. “Change can’t happen if it’s just people working inside the system; they’re overwhelmed.“. Derfor skulle man hylde og beskytte Westergaard, Jyllands-Posten, Lars Hedegaard og flere for at sige, hvad der skal siges. Sætte ord på trolden.

Det handlede dog aldrig om muslimerNE. Men om os og hvorledes vi vil se os selv og hinanden. Det forstår de anstændige, gode og moderate borgerlige ikke, fanget, som de er i forestillingen om at den hjemlige debat lever sit eget liv frigjort fra den virkelighed, hvortil den refererer. De vil naturligvis udtrykke forskrækkelse over at nogen kunne finde på at slå Westergaard ihjel og give deres støtte til ham. Og højst sandsynligt vil der blive leget med tanken om at den somaliske mand med øksen nok var psykisk forstyrret og ikke engang Kennedy kunne jo gardere sig imod den slags. Men de vil ikke acceptere problemet i en stor muslimsk gruppe af mennesker midt i det frie samfund. For vi vil jo alle sammen det samme for vores børn og så skal man tale pænt vil de insistere og klistre en bleg forklaring på formaningerne om hvorledes man skam godt kan kritisere på en ordentlig måde. Man skal ikke tegne, hvis muslimerNE ikke vil have det og man skal ikke udtrykke sig, som Lars Hedegaard. Med et frisk sprog har han givet de selvretfærdige, der lige var begyndt at se problemet i øjnene en undskyldning for et tilbagefald mod det trygge og velkendte benægtercirkus. Endelig kunne de slippe for anklager om deres menneskesyn fra deres nære omgivelser, der i den seneste tid havde lært at betragte dem, som forræddere og sat dem i bås med de forfærdeligste strømninger i det politiske landskab. Nu kunne de få vasket deres små besudlede hænder de havde anskaffet sig da de troede det ville blive salonfähigt og igen distancere sig fra de sorte ved at tale om tonen, det saglige og præcise udtryk, som hører sig til når dannede mennesker definerer debatten over rødvinen.

Det er en fejl at tro at den somaliske mand med øksen er sur eller vred pĂĄ Kurt Westergaard. Og følgeligt ogsĂĄ en fejl at tro at problemet derfor kunne løses, hvis blot man ikke gør, som Westergaard i fremtiden, nemlig bruger sin ytrinsgfrihed til enten at tegne Muhammed, som man ser ham eller beskrive hans efterfølgere, som man ser dem. Angrebet pĂĄ Kurt Westergaard er et angreb pĂĄ os alle sammen uagtet at nogles meninger er sĂĄ kedsommeligt korrekte at ingen ikke engang ekstremistiske (rettroende) muslimer er interesserede i dem. Westergaard skal dø fordi vi alle skal tie. Westergaard er slet ikke interessant, han stĂĄr bare forest i køen. MĂĄske er Hedegaard den næste. Og enablerne gør alt, hvad de kan for at fĂĄ dem til at stĂĄ alene – sĂĄ de er nemmere at ramme.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
kalle
kalle
13 years ago

Man mĂĄ spørge sig selv om Obamas administration er en samling af enablere eller om de vitterligt bekender sig til demokratiske idealer helt ud i absurditeten. Denne arikel beskriver hvordan manden, der tidligere var kendt som “the nicker bomber” nu som “the underwear bomber”, virkelig ønskede at fortælle alt han vidste om vennerne i Yemen, indtil han blev sigtet som en almindelig kriminel, med dertil hørende rettigheder.

link:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/6957485/Detroit-bomber-singing-like-a-canary-before-arrest.html

Liva
Liva
13 years ago

Jeg vil prøve at forklare hvad jeg mener. Alle ‘vore’ politikere, præster, kunstnere og akademikere, samfundsdebattører f.eks. journalister bør ogsĂĄ konfronteres verbalt med koranens og hadiths indhold – og opfordres til at tage stilling – hver gang – hver eneste gang – de taler (og prædiker) om dialog, sameksistens, moral, rummelighed, tolerance, menneskesyn, mellemfolkelig samvirke, globalisering, multikultur, godhed, medfølelse, hensyn, tonen osv. Det er alt, alt for let at glide af – og ganske enkelt tale om noget andet – eller blot gĂĄ efter budbringer og blive personlig – for politikere, præster, kunstnere og akademikere og samfundsdebattører. Jeg tror det… Read more »

Benjamin
Benjamin
13 years ago

@ Pia: Dit indlæg er jo næsten grotesk morsomt, hvis det bare ikke havde været sĂĄ himelrĂĄbende trist. Prøver du guhjælpeme at dreje den over imod et angreb pĂĄ KW for manglende heltemod overfor sit barnebarn? Hvor heltemodigt mener du I GRUNDEN at det er at kaste sig over en gammel mand, der ikke kan forsvare sig selv, med kniv og økse? Men da det jo er en del af den unge herres “kultur” at handle sĂĄledes pga. hans ĂĄh sĂĄ sĂĄrede følelser, mener du og de øvrige multukulturalister at det er vores medansvar at prøve at forklare og forsvare… Read more »

LFPC
13 years ago
Reply to  Benjamin

Pias ubehjælpsomme udtryk ligner mere end noget andet efterrationalisering af en allerede eksisterende modvilje. Men hvorfor ikke sende bolden over til Pia: Kan du pege pĂĄ vers og citater fra Koranen, hadith og sira der bidrager til “forsoning og forstĂĄelse i verdenen” [sic]? Kan du pege pĂĄ bare Ă©n fremtrædende muslimsk lærd der troværdigt, tydeligt og umisforstĂĄeligt bidrager til “forsoning og forstĂĄelse i verdenen”? Kan du pege pĂĄ bare Ă©t muslimsk land der bidrager til “forsoning og forstĂĄelse i verdenen”? Kan du sammenfattende pege pĂĄ tekstuel basis i islam – Koranen, hadith og sira – for at denne religion indeholder… Read more »

Benjamin
Benjamin
13 years ago
Reply to  LFPC

Tja, et udmærket forslag, jeg tror nu bare ikke at du fĂĄr noget svar. Er ikke i tvivl om at hun slet ikke er i stand til at give fyldestgørende svar, for de passager i koranen og haditherne, som du efterlyser, findes nemlig ikke. Og de moderate og tolerante muslimske lande findes ikke, ligesom der heller ikke findes en islamkritiker i verden, der kan gĂĄ fredeligt og uden frygt pĂĄ gaden om aftenen. Til gengæld mangler der (desværre) ikke Pia Aasager’e her i verden; islamapologeter og “kloge” venstreorienterede, som vil rette pistolen mod egen kultur og civilisation i stedet for… Read more »

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  LFPC

Ja, netop.

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  Liva

Det var til LFPC.

JensH
JensH
13 years ago

@Pia Aasager Du har altsĂĄ valgt at ‘købe’ historien om at KW ‘efterlod’ sit barnebarn for at redde sig selv. Sammenholdt med dit drivende sentimentale ævl om ‘forsoning’, sĂĄ formoder jeg, at du frikender denne Somalistiske jihadist, som prøvede at myrde KW. Det er folk som dig der gør det meget svært at tro pĂĄ, at Danmark skal komme igennem denne svære periode i voresd historie pĂĄ fredelig vis. Fronterne er skarpt trukket op, og de to fløje stĂĄr lysĂĄr fra hinanden, og kan jeg ganske enkelt ikke se hvordan der skulle kunne skabes bare en nogenlunde levedygtig samfunds-konsensus. Vi… Read more »

Pia Aasager
Pia Aasager
13 years ago

Ikke at jeg som sĂĄdan synes at Kurt Westergaard/Jyllandsposten har bidraget til forsoning og forstĂĄelse i verdenen…….egoistisk tænkte jeg…ubetænktomt og noget naivt….men da jeg d.d. hørte at han efterlod sir barnebarn uden forstĂĄelse for at netop de mennesker som ville ramme ham, netop i deres egen kamp, i deres hjerner, kunne ramme ham endnu bedre gennem et nært slægtet barn, mĂĄtte jeg kapitulere, at Du fravalgte dit barnebarn fremfor din “egen sag”, det var for mig, det som fik bærget til at flyde over…….Du har ikke den mindste respekt i mine øjne, her er der ikke politiske forskellige holdninger som… Read more »

LFPC
13 years ago
Reply to  Pia Aasager

Pia? Du kommer vel tilbage og argumenterer din sag? Jeg synes det er det mindste man kan bede om når du fremsætter så skarpe personangreb. Du må da have så meget styr på tingene at du kan svare på de spørgsmål jeg stillede før, eller forklare mig hvorfor spørgsmålene er irrelevante eller meningsløse. Kom nu tilbage i debatten.

PeterK
PeterK
13 years ago

Ja, vi skal nok have et opgør med flinkeskolen. Vi har mange eksempler her og pĂĄ andre blogs, pĂĄ hvad der sker, nĂĄr folk konfronteres med deres naive udsagn og som oftest prøver at ligestille koranen og bibelen, specielt det gamle testamente. De prøver med et par mere og mere hysteriske angreb, og sĂĄ lusker de af. Det er præcist som med venstrefløjen, hvor Thyregod dog er en underholdende undtagelse: Beder man om dokumentation, eller kommer selv med den, sĂĄ er de pist væk. Vores kultur har fejl og har fejlet, men det er dog milevidt bedre en det den… Read more »

Benjamin
Benjamin
13 years ago

A propos underkastelse: Det gĂĄr dĂĄrligt med moskebyggeriet i Ă…rhus pga. den økonomiske krise, indsamlingen gĂĄr trægt og donationerne halter. Jeg troede da ellers at bistandshjælpen var tilstrækkelig høj i Ă…rhus til at muhammedanerne havde rĂĄd til at undvære et par kroner? Og hvad med Saudi Arabien, Iran og de andre muslimske regimer rundt omkring? Har de svigtet deres muslimske “brødre” i at udbrede den eneste sande tro i det vantro og urene Danmark? Men det kan jo være at Saudierne foretrækker at hore deres oliepenge op pĂĄ bordellerne i Las Vegas frem for at bruge dem pĂĄ islamisering af… Read more »

z
z
13 years ago

“Westergaard skal dø fordi vi alle skal tie”

Dette er rigtigt. Westergaard står bare først. De religiøse galninge kræver i sidste ende underkastelse. Underkaster vi os ikke, vil de på sigt forsøge at slå os ihjel.

Egtvedpigen
Egtvedpigen
13 years ago

Er hele det ganske land fra forstanden? Scenariet minder mig mest af alt om en gammel børnebog, min far læste for mig tilbage i firserne, jeg husker ikke længere titlen. Der er slet ingen røvere i denne skov… men skal vi blive enige om, at ingen kommer med den slags postulater inde i selve skoven??.. for hvis man gør det, sĂĄ er man altsĂĄ selv ude om det, hvis man bliver røvet!! NĂĄh, men dette kristne martyrium, og alt den næstekærlighed vi lægger for dagen nu, vil vel forhĂĄbentlig gavne os, den dag vi stĂĄr ved perleporten… Hvis man i… Read more »

polinos
polinos
13 years ago

-> Vivi Jeg forstĂĄr det heller ikke. Hvorfor finder vi os i dem? Hvorfor finder vi os i deres trusler? Dybest set af høflighed og angst for at lægge os ud med mennesker fra en kultur, hvor dominerende, truende adfærd er normen – og af frygt for at blive udskammet af landets oikofobe herskende klasser (medier, kulturlivet, akademia o.s.v.). Det er meget nemmere at dukke hovedet, end at tage slagsmĂĄlet. Vi er blevet for “civiliserede”, tror ikke længere nok pĂĄ vores egen kultur og dens værdier. Men hvor længe bliver det ved? Hvor dybt ind i en økonomisk krise skal… Read more »

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  polinos

“Skal vi selv gøre noget, kan vi jo starte med at konfrontere “gutmenschen” i vores omgangskreds med den viden, vi nu engang har.” Det gjorde jeg her i julen. Tak for julekaffe. Det overfor en bekendt hvis sønnike er ulykkelig forelsket i en ung kvinde der kommer fra Afghanistan som siger at hun er frygtelig glad for den unge danske gut, men at hun vil vælge en mand fra hjemlandet af gifte sig med. Det siger hun til trods for at hun er under uddannelse. En akademisk sundhedsvidenskabelig uddannelse og har været her i en del ĂĄr efterhĂĄnden. Min bekendte… Read more »

Benjamin
Benjamin
13 years ago
Reply to  Liva

Interessant historie. Og hvad ville din bekendte sĂĄ i hans/hendes kulturelle ĂĄbensind sige, hvis det i stedet havde været en afghaner af hankøn, der ville ægte en vantro dansk slavepige, som han havde røvet pĂĄ slagmarken, … undskyld: diskoteket og havde i sinde at bruge hende som avlshoppe for yderligere islamisering af Dar-al-Harb (læs:Danmark). Ville dette ogsĂĄ være “helt i orden”, fordi det er en del af deres “kultur” at selvfølgelig mĂĄ en muslimsk mand gerne lege seksuelt med vantro kvinders kroppe og udnytte dem, mens det modsatte (selvfølgelig?) ikke er tilfældet, fordi en “ren” muslimsk jomfru ikke mĂĄ besudles… Read more »

Liva
Liva
13 years ago

“- Flere burde trykket Muhammed-tegningene” siger generelsekretær i norsk presseforbund. Der er vel grænser for hvor mange muhammedtegnere eller muhammedtrykkere der kan trues og chikaneres til tavshed?

h t t p://www.dagbladet.no/2010/01/02/nyheter/innenriks/muhammed-tegningene/tv_og_medier/9753198/

Lad os stå sammen om ikke at lade os kue af religiøse fanatikere og teokrater. Lad os ikke kue som danske aviser og journalister er blevet det og som den danske kunstscene ligeledes er blevet det.

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  Liva

Det kan tilføjes at slagterier er halal kuede og det samme er flere folkeskoler der kun serverer halal mad til elever. Det ER en politisk sag at sĂĄ mange og meget efterhĂĄnden lader sig kue af halal krav – ogsĂĄ selvom vi er mange der ikke ønsker at halal krav skal regulere vores samfund.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Polinos Jamen HVORFOR TILLADER vi at lade os intimidere af disse mennesker ? Der er folk tæt pĂĄ denne Sacir Camo der burde have sĂĄ meget røv i bukserne at de tog fat i ham og fortalte ham, at den slags slet skjulte trusler kan han godt stoppe med ! Hvis vi ville kunne vi gøre tilværelsen til et helvede for disse intimiderende muslimer, da det er vores land de opholder sig i! Det har aldrig været gavnligt for andre end bøllen at give efter for hans adfærd – og det er præcist hvad vi har gjort de sidste mange… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Typisk Dansk !! EkstraBladet hjælper uagtsomt muslimerne med at vise hvordan Kurt Westergaard bor. I EkstraBladet af 3.januar 2010 vises pĂĄ side 9 hvordan rummene og badeværelset (sikkerhedsrummet) er placeret i forhold til hinanden. Næste gang kan det ske, at det bliver en gruppe assasinere som løber storm mod Kurt Westergaards bopæl, med hĂĄndgranater, og bomber. Og hvis de ikke fĂĄr fat i Kurt Westergaard i første omgang, vil de bruge gidseltagning af hans familie eller slægtninge. NĂĄr det igen bliver sĂĄdan, at danskerne ikke stĂĄr sammen i denne sag, vil muslimerne i Danmark mene, at det er O.K. at… Read more »

Fritz
Fritz
13 years ago
Reply to  HelgeD-H

De danske medier er mere skadelige for danmark og danskerne end selv den sygeste muslim.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Att leva under islam kommer bli helvetet pĂĄ jorden – bokstavligt talat. Som att leva i en mĂĄlning av Hieronymus Bosch, Gustave DorĂ©s illustrationer eller en av Freddy Kruegers mardrömmar men pĂĄ riktigt.

Pk
Pk
13 years ago

NĂĄr vi en dag kommer til at leve under islam, er det som at leve i-slam?
Hvad er deres mening Fru venstrefløjsfrue?

polinos
polinos
13 years ago

-> Steen Ja, muslimerne gør “prisen” for høj. Eller rettere: Giver vore eliter følelsen af, at “prisen” er/kan være for høj. Men investeringen er uendelig lille: En enkelt mand, bevæbnet med økse og kniv, gĂĄr amok, og danske avisredaktører afslører deres sande, smĂĄ, skræmte, konfliktsky jeg – nĂĄr det virkelig gælder; deres mangel pĂĄ solidaritet med den truede. Den meget originale “open source war”-tænker, John Robb har et interessant indlæg om det fejlslagne angreb som strategi; det handler godt nok om “hot pants”-bombemanden, men kunne lige sĂĄ godt handle om somalieren i Ă…rhus. Jeg tillader mig at citere: “The recent… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Klistermärken är säkert mycket bättre eftersom man kan sätta upp dem anonymt, i större mängd och på ett större antal platser. Plus att det därför är mer riskfritt. Såg nyligen The Tournament så det kan kanske passa att varna för alla offentliga kameror som finns nu för tiden nästan överallt. Personligen tror jag inte alls att syftet med dom är att stävja kriminalitet men för hålla medborgarna på mattan i Orwellsk anda. Tänker själv beställa en bunt klistermärken om det blir av.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Egentligen borde kanske bomb-turbanen finnas som t-shirt. Visst, den kanske redan gör det, vad vet jag? Anledningen som gör att jag tvivlar är att ingen skulle våga bära den av risk för sin egen hälsa. Har själv den där Adolf Hitler European Tour-shirten sedan snart 30 år men har aldrig vågat bära den offentligt. Risken att bli av med livet om man har en mohammed-shirt är sannolikt mer än dubbelt så hög trots att dom är gjorda som skämt. Men humor är ju, som vi har sett så många gånger inte direkt mohammedanernas starkaste sida.

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Næ, du risikerer at fĂĄ tæsk eller det, der er værre, hvis du har den t-shirt pĂĄ. Men hvis Kurt Westergaard ville tillade, at vi kunne fĂĄ tegningen pĂĄ klistermærker, sĂĄ kunne vi komme til fadet og gøre opmærksom pĂĄ noget vigtigt…

Casper | Borgerlig bums

http://jp.dk/udland/europa/article1935189.ece >>Tre søstre fundet dræbt i Frankrig >>… Pigene, som var søstre, var henholdsvis fem, 11 og 13 ĂĄr. Det forkullede lig af en mand, som formentlig er pigernes far, blev ogsĂĄ fundet i murbrokkerne af det brændende hus. Familien er af marokkansk oprindelse, og forældrene blev separeret for fĂĄ mĂĄneder siden. … Han var for nylig blevet løsladt fra fængslet efter at have afsonet en dom pĂĄ 15 mĂĄneders fængsel for overfald pĂĄ sin kone. Blandt andet skulle han have bundet hende til et træ ude i skoven. Det er politiets teori, at faren dræbte sine tre døtre fredag,… Read more »

Anna Lyttiger
13 years ago

Hvad laver Sacir Camo i Danmark? Jihad?

Mette
Mette
13 years ago

Kurt Westergaards tegning har i dag været både på document.no, Uriasposten og JP Blogs. Jeg tror, at vi står overfor en tid, hvor undergrunden begynder at koge over, og konfrontationerne måske tiltager endnu hurtigere, end vi troede, skønt det går sandelig stærkt i denne tid.

Universalgeni
13 years ago
Reply to  steen

Hvorfor skal muslimer bestemme, hvad jeg og alle andre må læse i avisen? Hvis vi ikke må tegne, skal de flytte. Hvis der skal betales skat af de 117.000, så skriger jeg. Det er første gang, vi har set et tilløb til løsningsforslag. Det skal bare prøves af som tiltænkt. Ud med den slags mennesker. UD!

Vi har desperat brug for de klistermærker med muhammedtegninger på. Det haster med at få dem op allevegne. Der må være nogen, der kan ordne et online-salg?

polinos
polinos
13 years ago

“I frygtens musehul”

For de tyskkyndige: Glimrende kommentar i Spiegel af Henryk Broder:

http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,669793,00.html

JensH
JensH
13 years ago

@PK

“Eller siger du bare:”Jeg er kun embedsmand”? Som de sagde i Tyskland efter krigen.”

Gammletoft-Hansen kan ikke bruge argumentet om han ‘bare fulgte ordrer’, og det virkede iøvrigt heller ikke ved NĂĽrenberg-domstolen. Gammeltoft-Hansen var formad for Dansk Flygtningenævn, der i forbindelse med vedtagelsen af udlændingeloven af 1983 opførte sig som et politisk parti.

Pk
Pk
13 years ago

Et spørgsmål til vores OMBUDSMAND. Hr. Gammeltoft-Hansen.
Sidder du hjemme på dit kontor,bag lukket dør, og lægger hovedet ned på bordet og græder og græder?
Siger du grædende undskyld til de danskere, hvis liv mere eller mindre er blevet ødelagt af den indvandring,
du var med til at skabe?
Eller siger du bare:”Jeg er kun embedsmand”?
Som de sagde i Tyskland efter krigen.

Mette
Mette
13 years ago
Reply to  Pk

Relevant spørgsmål.

Men sikkert som at slĂĄ vand pĂĄ en gĂĄs.

Snowball
Snowball
13 years ago

“SĂĄdan gĂĄr det, nĂĄr dansk indelukkethed, hĂĄn, spĂĄt og latterliggørelse af alt der er helligt for andre mennesker tager overhĂĄnd.”

Hvad mon der sker, når islamisk indelukkethed, hån, spot og latterliggørelse af alt der er helligt for andre mennesker (såsom ytringsfrihed) tager overhånd?

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Snowball

Endnu et eksempel pĂĄ fjolsets skriverier. Vi var jo nok pĂĄ den forkerte side i den borgerkrig. Det er der ret meget, der tyder pĂĄ. http://www.e-pages.dk/metroxpressdk/620/12

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  Snowball

snowball

Ja, indtil videre er det kun meget fĂĄ der tager stilling til og afstand fra det der stĂĄr i koran og hadith om alt det der ikke er islamisk.

Snowball
Snowball
13 years ago
Reply to  Snowball

Ytringsfrihed, ligestilling mellem kønnene og mellem mennesker generelt, vandtætte skotter mellem religion og stat, disse ting er hellige for mig. Mine værdier bliver dagligt trampet pĂĄ af islamister. Det er mindst lige sĂĄ krænkende for mig nĂĄr en kvinde bliver stenet for utroskab i mellemøsten, som det er for en muslim nĂĄr nogen tegner muhammed i Danmark. Giver det sĂĄ mig ret til at rejse til mellemøsten og angribe folk med en økse? Er dommeren selv ude om det, nĂĄr jeg pludselig stĂĄr i hans soveværelse? Han kunne jo have ladet være med at krænke mine værdier. Hvem kan forklare… Read more »

Proclus
13 years ago

“Sikkerhedssystemet virkede..”

Westergaard er i live hvorfor han selvfølgelig mĂĄ synes at noget “virkede”, men, men……

Han er efter sigende pĂĄ badeværelset da jihadisten er trængt ind i huset og det lille hus er ĂĄbenbart af PET udpeget som husets “sikkerhedsrum”! Javel, javel….

Her låser han sig inde, mens der smadres løs på døren og hans femårige barnebarn sidder alene tilbage i stuen!

“virkede” forekommer at være en overdrivelse af dimensioner! Men det er mĂĄske hvad PET har fortalt Muhammeds portratør, at han skal sige?

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x