4
jan
Seneste opdatering: 5/1-10 kl. 0117
63 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hesselø Bugt ved Tisvilde og Gammeltorv-Nytorv i København. (klik)
tisv 026-1kold 002

»Han var ellers så flink«

øksemanden der nær havde slået Kurt Westergaard ihjel, altså indtil han følte sig stigmatiseret. Mohammed Abdulle, medlem Af Den Somaliske Moskes Bestyrelse siger til Ekstra Bladet om den sigtede Muhudiin M. Geele

Mange danskere og andre Indvandrergrupper træder på os . Nogle skal jo være ofre, og vi er i deres øjne det laveste af det laveste.

Derfor, skriver Ekstra Bladet videre:

Styrtdykker antallet af somaliere i Danmark. På ti år er antallet af somaliske statsborgere i Danmark faldet fra over 14.000 til 8441.Tallene, der er fra 2009, bekræfter altså meget godt Mohammed Abdulles påstand om, at somaliere vælger Danmark fra. For få år siden strømmede somaliere i hundredvis fra Danmark til England, fordi de var trætte af tonen i den danske indvandrerdebat. Det nyeste er, at de også begynder at se Somalia som et attraktivt sted frem for Danmark.

Geele ville naturligvis “ikke slå Westergaard ihjel”. Forurettedes humoristiske overskud fornægter sig ikke:

– Så kan jeg vel spørge, hvorfor han smadrede min rude i stedet for at ringe på døren, som andre gør. Jeg forstår heller ikke, hvorfor han forsøgte at smadre mit sikrede rum med en økse, mens han råbte trusler. Det er jo lidt mærkeligt, siger Kurt Westergaard.

“De andre træder på os. Unges rabiate islamisme og hævntørst kan være et resultat af ringeagt for somaliere” (Ekstra Bladet, ikke online). Berlingske skriver at Stigmatisering af somaliere får farlige følger. Det kan de lige bilde os ind. Spørgsmålet er dog om det nu også er Danmarks skyld at rollemodellen blev jihadist, når somaliere overalt i Vesten havner i en ynkelig social situation. Men Geele havde det hele, uddannelse, tre børn, kone, og det var vel ham selv der valgte at skifte det ud med et martyrium, der nemt kunne være gået ud over mange andre? Dele af dansk journalistik synes at købe offer-historien, at det ikke var hans frivillige valg, at det var “debattonen” der drev ham til det. Hvorfor flyttede han ikke bare til Sverige, hvor man kan tjene formuer på at føle sig krænket og hvor han ifølge Expressen er ganske kendt som pengeindsamler til Al-Shabaab ? Hvad har vi, hvis alle der føler sig stødt på manchetterne vil ud og slå nogen ihjel?  Mogadishu, evindelig krig for en infantil, krænket psykologis skyld. Se også  Pittelkow: Øksemanden var ellers så flink og Muhudiin M. Geele: “Som teenager var han en respekteret rollemodel i Aalborg”. Helle Merete Brix: Fra Rushdie til Westergaard. Lars Vilks for også brug for sin humor nu den somaliske trusselsmusik i alligevel spiller:

“The man, who spoke accented Swedish, asked me if I knew about what happened in Denmark and to the artist Kurt Westergaard. I said I certainly did,” Vilks told the Helsingborgs Dagblad newspaper. “The man then explained that they were out after more and that they would soon come for me. I told them they were welcome,” said Vilks.  (Konstnären Vilks telefonhotad från Somalia, Lars Vilks: Jodå, det har blivit fart på gossarna i Östafrika.)

Somalierne og hakkeordnerne

Det er helt bevidst at jeg sætter hakkeorden i flertal, for nok er der utvivlsomt noget om snakken når somaliske talsmænd jamrer over netop denne etniske gruppes tildelte plads på det danske samfunds bund, men i vore tider politiseres sager med ekspresfart, og med den forudsigelige offergørelse af Kurt Westergaards overfaldsmand Muhudiin M. Geele, bliver det en reflekterende bloggers pligt at påpege hykleriet og vilkårligheden i netop dette aktuelle fokus.

Min pointe er ikke at eventuelt forekommende diskrimination mod somaliere legitimeres eller relativeres bort ved påpegning af andre vinkler, men at netop det monomane fokus på denne ‘diskurs’ (for at snakke moderne) som der hersker almen konsensus om, tjener et politisk formål som ikke skal have lov til at forblive uimodsagt. Megen brænde faldt som bekendt ned over Lars Hedegaards hovede først og fremmest med anledning i hans brug af ordet “de”, men kigger man således på hvad der rapporteres forekommende i f. eks. Somalia, åbenbares en virkelighed som med nøjagtigt samme ret kunne udgøre den dominerende diskurs – for så vidt at vi taler om levevis der er et ledsagefænomen ved somalisk indvandring. Med kilde i bl. a. U.S. State Department, CIA og Mundo Negro hedder det således:

[…] Societal discrimination against women and widespread abuse of children continued to be serious problems. The 1997 Somaliland Constitution contains provisions that prohibit discrimination on the basis of sex and national origin. […] AFROL Gender Profiles: Somalia

UNICEF bekræfter børns udsathed i Somalia:

[…] Recent studies suggest violence, abuse, exploitation and discrimination against children continue on a wide scale. […] Somalia – Communication, protection and participation

I Somalia er somalierne så heldige at have andre under sig, således Bantu-folket:

[…] These Bantu have attempted to integrate, usually as inferior members, into a local dominant Somali clan social structure. […] SOMALI BANTU — THEIR HISTORY AND CULTURE

Patienter med HIV/AIDS diskrimineres i vid udstrækning i Somalia iflg. Røde Kors/Røde Halvmåne:

[…] There is high stigma and discrimination associated with HIV and AIDS in most parts of Somalia. […] Somalia: Executive Summary

Hovsa, ikke bare ‘fremmedfjendske’ Danmark, men også Kenya diskriminerer mod somaliere iflg. Human Rights Watch:

[…] “Closing the border and abusing asylum seekers, including forcing Somalis to return because they can’t pay police bribes, is unacceptable and mars Kenya’s reputation as a haven for the persecuted.”  […] Kenya: Instruct Officials to Protect Somali Refugees

Alt dette vil selvfølgelig ikke ændre noget. Offervinklingen på Muhudiin M. Geele vil køre sit forudsigelige løb – og dette er muligvis breaking news først set på Snaphanen – men så vidt jeg har kunnet google mig til, har Geele ikke fået tildelt indfødsretsstatus, mens hans ekskone har. Er dette korrekt, kan vi også se frem til et langstrakt forløb der skal sikre hans fortsatte ophold i Danmark (LFPC).

Hege Storhaug: Vi kan alle bli en Westergaard

Men så; noen uker etter dette ble jeg brutalt slått ned i min egen leilighet. Der ble jeg funnet i en blodpøl og med tydelige tegn etter kamp over store deler av kroppen min og blodsøl i leiligheten. Jeg kunne ikke gjøre rede for meg, jeg hadde hatt black out. I tillegg til alt blodet, var deler av listeverket på ytterdøren til leiligheten knust. Ingenting var stjålet. [..]

Overfallet ble anmeldt da jeg fikk forsikring om at politiet ville skjerme saken. Jeg ønsket nemlig ikke eventuell medieoppmerksomhet rundt dette. Jeg fryktet at offentlig omtale kunne føre til at andre ble redde for å delta i denne viktige debatten, at det ville gi næring til liknende krefter, og at det kunne bidra til å legitimere slike metoder. Dessuten ville jeg heller ikke gi overgriperen(e) den oppmerksomhet som de antakelig ønsket seg. Med den eskalerende volden i Europa, opplever jeg at mine argumenter har blitt svekket. Bildet som forteller hva som foregår er så tydelig at ingen velmenende kan benekte utviklingen lenger.
Min eneste frykt i livet (med unntak av å miste dem jeg er glad i), er således at den pågående prosessen fortsetter ufortrødent, for da mister Europa seg selv i løpet av et til to tiår. Alle borgere som i en slik situasjon likevel våger å trosse mørkekreftene, kan da bli en Kurt Westergaard.Hege Storhaug: Vi kan alle bli en Westergaard.

Lars Hedegaard: Ja, ord betyder noget

Under en nylig debat om islams væsen mellem to af mine venner Daniel Pipes og Wafa Sultan, citerede Wafa Sultan Erdogan for følgende betragtning: Der findes ingen »moderat islam eller yderligtgående islam. Der er islam, og mere er der ikke at sige.«

Og hvilke planer har islam (altså ikke hver eneste muslim i verden, men islam som ideologi) så for os, der bor i Vesten? Også her er Khomeini forbilledligt klar: »Islams endemål er verdensherredømmet.«

Hvordan det skal opnås, har den tidligere algeriske statschef Houari Boumedienne* gjort sig sine tanker om: »En dag vil millioner af mennesker forlade den sydlige halvkugle for at trænge ind i den nordlige. Givetvis ikke som venner. For de vil komme for at erobre den. Og de vil erobre den ved at befolke den nordlige halvkugle med deres børn. Vore kvinders skød vil give os sejren.« Det sagde han i 1974 – og ikke tilbage i den mørke middelalder.

Daniel Pipes, der har sæde i Trykkefrihedsselskabets rådgivende råd, mener, at løsningen på problemerne er en moderat og demokratisk islam, som han ganske vist erkender endnu ikke findes, og som aldrig har eksisteret. men som han håber vil komme en dag. Det gør jeg også, for intet skulle være mere velkomment. Psykiateren Wafa Sultan, der startede livet som rettro muslim i Syrien, er mere pessimistisk: Islams mål er at påtvinge hele verden shariaen, den islamiske lov. Hvad angår kvindernes stilling, henviste hun under debatten til Muhammed, der giftede sig med en ni-årig pige. Så længe islamiske skriftkloge fremstiller profeten som det perfekte menneske, kan der ifølge Sultan ikke være lighed mellem mænd og kvinder.

Som vi ved, er der masser af muslimer, der undlader at følge Muhammeds eksempel, men man kan næppe påstå, at de får megen hjælp af deres religiøse og politiske ledere. Der er også muslimer, der stadig tror på skrifterne og de retslærde. For ord betyder noget. Og når ordene stammer fra Gud, betyder de ekstra meget. Kommentar: Lars Hedegaard: Ja, ord betyder noget (*Boumédienne in a 1974 speech to the UN.)

’Han er iskold! Jøderne skal bare dø!’

Snaphanens udsendte fik ikke adgang til at overvære retssagen mod WF i byretten i Odense. Det fremgik ellers af retslisten, at retsmødet er offentligt, ligesom alle retsmøder som udgangspunkt er. Og der var en ledig stol.
Man har valgt at afvikle sagen, som helt naturligt har tiltrukket sig en stor offentlig interesse, i et meget, meget lille retslokale. Måske det mindste i retsbygningen, med kun 4-5 tilhørerpladser.

Jeg blev spurgt, om jeg ’var presse’, og det svarede jeg i overensstemmelse med sandheden ja til. Jeg har ganske vist ikke noget pressekort, men når man har i sinde at skrive om sagen på en af Danmarks mest læste politiske blogge, så er man altså presse, og jeg lyver af princip ikke. Desuden ville jeg have troet, at netop pressen har forrang til at overvære en retssag, hvis der er kneben plads.
Jeg påpegede, at der var en ledig stol i tilhørerrækken. ’Der er ikke flere pladser til pressen’. Jeg tilbød at stå op i en niche ved siden af tilhørerpladserne, hvor jeg ikke kunne være i vejen for nogen. ’Desværre, der er ikke flere pladser til pressen’. Jeg kan kun gætte på, at man har valgt at afvikle sagen i retsbygningens mindste sal, fordi man af en eller anden grund ikke ønsker, at denne sags detaljer skal komme en bred offentlighed for øre. Men hvem kan og vil kringle den slags? Er det retspræsidenten i Odense, der synes det er hensigtsmæssigt og i overensstemmelse med lovens ånd at undgå tilsyn med retssystemet på den måde?
Det eneste, jeg derfor kan rapportere, er, at da journalisten fra TV2 uden for retsbygningen var ved at forklare foran kameraet, hvordan den sigtede stiller sig til anklagerne, supplerede en ung mand, tilsyneladende af mellemøstlig herkomst, råbende ’Han er iskold! Jøderne skal bare dø!’   (Nemo)

Fyens Stiftstidende fik lov at komme ind:

Han skulle presses flere gange af anklageren. Men til sidst erkendte en 28-årig palæstinenser fra Odense, at det var, fordi de var fra Israel, at han nytårsaftensdag i 2008 trak en pistol og skød efter en gruppe israelske hårproduktsælgere på Gult Torv i Rosengårdcentret. Altså for det første skød jeg, fordi jeg gerne ville forsvare mig selv. De ville jo slås. Og for det andet var jeg også ked af, hvad der skete i Palæstina. Jeg har kun en moster tilbage, resten har de (israelerne red.) dræbt, forklarede den 28-årige i retten. Palæstinenser indrømmer skud mod israelere

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
63 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] till och med sympatiserar med dem. På nyårsdagen lyckades den 28-årige somaliske terroristen Muhudiin Mohammed Geele slå sönder ytterdörren och ta sig in i Muhammedtecknaren Kurt Westergaards hus i Viby utanför […]

pap
pap
12 years ago

@ Emeritus

Det kalder jeg satire.

pap
pap
12 years ago

@ JensH

“Det er sådan bedøvende ligegyldigt om det er korrekt eller ej. Om så Israelerne havde udslettet hele klanen/stammen, så giver det ham ikke tilladelse til at skyde disse to Israelske handelsmænd i et fyldt indkøbscenter i Odense. Færdig.”

Fuldstændig enig. Jeg er bare nysgerrighed med hensyn til, om jødehaderen WF fortæller endnu en løgnehistorie.

Johansen
Johansen
12 years ago

Jeg nyder fotografens pletskud. Det ser drømmende dejligt ud.

Universalgeni
12 years ago

God muslim. Det er et røgslør fra familie, slægt og venner. Mange af dem har en eller anden grad af meddelagtighed. Medskyldige. Så, nej – de har absolut ingenting vidst om sagen. Kunne bestemt ikke have forhindret noget som helst ved at give politiet et tip. Vel?

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Nu skal man altså heller ikke glemme, at øksesomalieren efter sigende er en god muslim, der sandsynligvis stammer fra de varme lande, hvor man som god muslim bliver vellidt, bare man låner lidt sukker ud til sine gode muslimske naboer. Men i Somalistan har man sikkert hverken råd til huse, døre eller ringeklokker, så øksemanden kender ikke noget til nogen af delene, der hvor han kommer fra, så han har en grund til at blive rigtigt godt gal i skralden over alle de døre, vi pludselig gemmer os bag hertillands. Det er også alle de lukkede døre, der meget mod… Read more »

Niels Christensen
Niels Christensen
12 years ago

Med hensyn til hvor somaliere, der flytter, så er det også kendt fra Holland. En af grundene kan være at de danske miljøer er meget snævre, og den sociale kontrol er ualmindelig hård; det kan også være at det er lettere at gemme sig for aktivering i England end i Holland og Danmark.

Universalgeni
12 years ago

Det har at gøre med, at vi har forbudt muslimer at skære baby-pigers kønsorganer af. Helt enkelt.

JensH
JensH
12 years ago

Så har den svenske Muhammed-tegner Lars Vilks har fået to truende telefonopringninger fra Somalia. Politiet tager truslerne alvorligt:

http://www.information.dk/telegram/220278

Universalgeni
12 years ago

Nu vil SF forhindre aviser, borgerlige blogge m.fl. i at dokumentere den jihad, mange muslimer har gang i. Det er konsekvensen af dette meget uigennemtænkte forslag. Det bliver os, det kommer til at gå ud over. Islamisterne lader sig ikke stoppe – de er jo kriminelle i forvejen: http://jp.dk/indland/indland_politik/article1935995.ece

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Om man bara lyckas ta tillbaka den politiska makten så kommer deras enklavisering bli deras akilles-häl. Tänk så enkelt det vore att bara stänga av elektricitet och vatten, särskilt på vintern och frysa och svälta ut dem….

Sune
Sune
12 years ago

Skønne billeder Steen!

Barsk, men smuk vinterdag ved havet.
Men jo også herlig, en sommerdag.
Legende børn, letpåklædte kvinder…Bugsvulmende mænd..!

Og til foråret danser de gyldende æbler i springvandet på Gammel Torv,
når HMD Margrethe II har fødselsdag.

Det er sgu’ godt at være gammeldansker!

Godt Nytår!

Sune

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Skønne billeder Steen!

Barsk, men smuk vinterdag ved havet.
Men jo også herlig sommerdag til sommer.
Legende børn, letpåklædte kvinder…Bugsvulmende mænd..!

Og til foråret danser de gyldende æbler i springvandet på Gammel Torv,
når Margrethe II har fødselsdag.

Det er sgu’ godt at være gammeldansker.

Godt Nytår!

Sune

Matti från Finland
Matti från Finland
12 years ago

Vadå kallt ?! Här i norra Finland var det förrigår – 31 Celsius ….

JensH
JensH
12 years ago

@PeterK “Om det stadig er sådan ved jeg ikke, men jeg ved at 70% af de muslimske kvinder i Århus har fået tilkendt førtidspension, altså borgerløn. De rejser også stadig på ferie “hjemme”, hvor de er politiske flygtninge.” Det er når jeg læser den slags at jeg faktisk håber finanskrisen fortsætter nogle år endnu, og fuldstændig slår bunden ud af de offentlige finanser. “Velfærds-koalition” eller ej, så kan politkerne ikke komme uden om de økonomsike realiteter, og mon så skal der ‘prioriteres’. Og så står de Danske politikere overfor hvad man næsten kan kalde et ‘ekstensielt’ valg. Skal de stramme… Read more »

Mette L.
Mette L.
12 years ago
Reply to  JensH

De vælger jo nok mest det nemmeste; det, der mest retter sig mod danskere: afskaf børnecheck til “de rige”, væk med efterløn (det er jo mest det arbejdende folk = danskere, og nu har vi jo efterhånden hørt det igen og igen og igen, at det er disse halv-gamle danskere, der er “byrden”), ned med dagpengeperioden (for at være dagpengeberettiget, skal man da have haft arbejde)

Universalgeni
12 years ago

Det er vigtigt, det jeg skriver ovenfor. Især det referat fra khat-konference, som altså ligger på nettet og som citatet stammer fra. Somaliernes situation er selvforskyldt. Pressen kan ikke tørre ansvaret for khat-kulturen af på os almindelige danskere. Den har de slæbt med sig hjemmefra. Det betyder også, at kriminaliteten er tårnhøj blandt somaliere. Der skal smugles og skaffes penge til khat. Sådan er det også i Norge:

h ttp://www.dagbladet.no/nyheter/2005/01/14/420284.html

Flere kilder i denne post: h ttp://universalgeni.wordpress.com/2007/10/28/somaliske-narkomaner-%c3%b8del%c3%a6gger-bazar-vest-med-narkohandel/

Liva
Liva
12 years ago

“Dele af dansk journalistik synes at købe offer-historien, at det ikke var hans frivillige valg, at det var “debattonen” der drev ham til det.”

Måske det var ‘debattonen’ i koranen og hadith og blandt islamister der drev ham til det?

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Somalierne er ikke stigmatiseret, for der er ingen, der kender sandheden: hver anden somalier i Danmark er narkoman. Sundhedsstyrelsen har lagt låg på, så den diskussion, der kunne have udløst hjælp til somaliere med khat-misbrug, ikke kommer frem. Følgende citat stammer fra en stor nordisk konference om Khat. Dette er en skandale – burde have givet mega-store overskrifter i pressen: “Den brede offentlighed behøver ikke kende til alle kulturelle problemer i diverse grupper, da det kan bestyrke visse fordomme.” Enten er det en fordom eller også er det et faktum. En sandhed kan ikke forkert, vel? Kilde: h ttp://www.khatforebyggelse.dk/nordisk.html Hver… Read more »

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Anonymous

Alene i 2008 blev der angiveligt taget 15 tons khat ved grænsen.

“Omkring 15 tons khat har det danske og tyske politi til sammen beslaglagt i år. Det er langt mere end sidste år, men alligevel regner politiet kun med, at man får fat i en brøkdel af det euforsierende stof, som smugles over grænsen.”

h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/12/01/112755.htm

Mette
Mette
12 years ago

Hvor er de fotografier smukke. Jeg elsker de sølvgrå og lavendelblå farver.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Mette

Ja, de er flotte. Det nederste foto taget i KBH minder om eventyrlige og finurlige malerier lavet med udspring i Københavnske gader og bygninger – af Otto Frello.

JensH
JensH
12 years ago

@Z

“Kunne være interessant at få efterprøvet om, dette er sandt eller falsk.”

Det er sådan bedøvende ligegyldigt om det er korrekt eller ej. Om så Israelerne havde udslettet hele klanen/stammen, så giver det ham ikke tilladelse til at skyde disse to Israelske handelsmænd i et fyldt indkøbscenter i Odense. Færdig.

z
z
12 years ago

@ Emeritus

Han var heller ikke særlig god mod betjenten.

JensH
JensH
12 years ago

“Har Tøger skrevet noget fornuftigt?”

Nej. Jeg tænkte faktisk selv på at stille Steen det spørgsmål.

z
z
12 years ago

“Jeg har kun en moster tilbage, resten har de (israelerne red.) dræbt,” siger jødehaderen fra Odense.

Kunne være interessant at få efterprøvet om, dette er sandt eller falsk.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Der var et indslag i TV, hvor øksemandens naboer ikke forstod et kuk af det hele. Han var ellers en god muslim og hjælpsom. Hvis man stod og manglede sukker og den slags ting kunne man bare komme forbi, så kunne man altid låne. Jeg hæfter mig ved opfattelsen af, at han var en god muslim. Hvad forstår kvinden, der blev interviewet, ved ‘en god muslim’? At han var stærk i troen og efterlevede forskrifterne og bad fem gange om dagen? Det at kunne slå KW ihjel ville i bestemte kredse betyde, at han var en god muslim. Hvad mente… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

En “hyggelig” halal-fætter i England. Hvorfor er hans udtalelser mon ikke racisme og hetz etc.?

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2792751/Hate-mail-cleric-writes-to-tell-grieving-families-their-heroes-died-in-vain.html

ole burde
ole burde
12 years ago

@ Jens H Ang “Reservater” Muslimsk dominerede omraader er allerede opstaaet , og det er meget vansleligt at forestille sig at de lige pludselig sku’ forsvinde. Faktisk lader det til at gaa den anden vej, feks. flytter ikke – muslimer gradvist fra Noerrebro. De fleste islaam-kritikere foeler istinktivt , at denne udvikling maa modvirkes for en hver pris , men hvis man tar som udgangspunkt at der IKKE blir nogen happy- end loesning paa problemet Islaam , er det meget muligt at den mest effektive STRATEGI til at modarbejde den snigende islamisering af samfundet som HELHED ,er at udnytte muhamedanernes… Read more »

Anonymous
Anonymous
12 years ago

@Jens H Ang “reservater” muslimsk-dominerede enklaver er allerede opstaaet ,og det er temmelig svaert at forestille sig hvordan de pludselig sku’ forsvinde. Feks. flytter ikke- muslimer gradvist vaek fra noerrebro. De fleste islamkritikere foeler instinktivt at denne tendens maa modvirkes for enhver pris , men hvis man tar som udgangspunkt at det ikke vil lykkedes at loese problemet islaam paa andre maader ( som du selv har antydet ) er det meget muligt at den mest effektive STRATEGI til at MODARBEJDE den snigende islamisering af samfundet som helhed ,faktisk er at proeve paa at udnytte mulimernes ” naturlige” tendens til… Read more »

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
12 years ago

OT

Lille fin historie til OBO’en om muslimske forældrer der kun vil deres børn det bedste:

Barnebruden fra Yemen

http://www.information.dk/220190#comment-196047

Liva
Liva
12 years ago

Ufattelig grum historie. Hvor er det godt at Trykkefrihedsselskabet vælger at problematisere de kummerlige forhold – uanset hvad det pæne danske dhimmiborgerskab mener.

JensH
JensH
12 years ago

@steen Kender du en Svensk ‘Proff-tyckara’ ved navn Dan Jönsson?? Han har idag følgende svada mod Kurt Westergård i DN.se: “Ett angrepp på demokratin och det öppna samhället. Så beskriver Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen enligt dansk press attentatet mot karikatyrtecknaren Kurt Westergaard i dennes hem utanför Århus på nyårsdagen. Det var det naturligtvis inte. Mordförsöket på Westergaard var ett attentat mot en man som utmanat miljontals troende muslimer med en dum teckning av deras profet som terrorist. Med samma logik var heller inte 11 septemberattackerna ”ett angrepp på det öppna samhället” – utan tvärtom mot hjärtat av ett ekonomiskt… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Og så er offer-gørelsen af denne Somaliske Jihadist i fuld gang. Her I berlingske Tidende: “Stigmatisering af somaliere får farlige følger”:

http://www.berlingske.dk/danmark/stigmatisering-af-somaliere-faar-farlige-foelger

Ud over offer-gørelse ligger der vel også en slet skjult trussel i den overskrift, eller hur??

Mette
Mette
12 years ago

Endnu mere tom retorik og denne gang fra den muslimske vicepræsident for det norske Stortinget.

Han føler selvrfølgelig stor afsky – det er han fgm mødt til – MEN

http://tinyurl.com/yb8a7g5

JensH
JensH
12 years ago

OT

Så kan muslimerne i Storbritainien ikek blive mere provokerende. Det er nærmest en øretæve-indbydende uforskammethed, hvis de gennemfører denne march:

http://jp.dk/udland/europa/article1936036.ece

JensH
JensH
12 years ago

@Mette “Løsningen er et RESERVAT.” Reservat er måske at gå lige lovligt langt. Jeg så hellere der blev oprettet isolerede centre for udlændinge på tålt ophold og afviste asylansøgere. Danmark er altså en nation af Øer. Hvorofor ikke oprette et center for disse grupper af ‘uøsnkede udlændinge’ på Hesselø midt ude i Kattegat, således de ikke bare kan bevæge sig frit rundt i det Dansek samfund som nu. På et sådant center kan de så få dækket de basale behov såsom tag over hovedet, mad, tøj, lægehjælp og masser af frisk luft. Bevares, af hensyn til godheds-industrien kan vi da… Read more »

bl
bl
12 years ago
Reply to  JensH

Hesselø er vist kun 0,7 kvadratkilometer stor. Der kan ikke være ret mange mennesker dér, selv om man kun sendte det reneste “afskum” derud. Så hellere samarbejde med Norge om et modtagecenter på Bouvetøya!

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  bl

Jeg forestiller mig et sted i Sahara, og at de muslimske brødre overtager forsørgelsen af de mange hustruer og børn og børnebørn og oldebørn og tipoldebørn og tiptip i tusind led.

Ligesom de forhåbentlig snart overtager Gaza med den vanvittige opformering. Undskyld “Palæstina”.

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Mette

Man kunne vel give dem Anholt. Landskabet vil være velkendt, og der er for langt at svømme nogen steder hen. Som sejler ville jeg være lidt ked af det, for det er et godt sted at sejle hen, og stranden er pragtfuld. Men man skal huske sko med gode såler, et fjæsingestik gør forbandet ondt. Hvis det kunne skaffe ordentlige tilstande i resten af landet, vil det være prisen værd. Det bedste er naturligvis at sende dem et sted hen hvor de har de samfundsforhold og den kultur de ønsker, jeg kan hurtigt nævne 57 lande, og også flere. Alternativt… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Problemet består blandt andet i, at vi pt. ikke har noget sted at sende sådant udskud hen, når de viser sig at være til skade og fare for vort samfund. Nogle af dem kan tage videre til Sverige og Norge, hvor de ofte vil kunne få i pose og sæk, men ellers hænger vi på dem i masser af tilfælde. I realiteten giver de europæiske menneskerettigheder, der er indskrevet i vor lovgivning, grønt lys for, at rovmordere og andre hårde kriminelle i langt de fleste tilfælde vil være umulige at komme af med, fordi vi ikke kan udlevere dem til… Read more »

Nemo
Nemo
12 years ago

Jeg må antage, at det var lovligt. De fire betjente, der hørte på det, greb i hvert fald ikke ind.

JensH
JensH
12 years ago

’Han er iskold! Jøderne skal bare dø!’

Nu er jeg ganske vist ikke jurist, men er den slags offentlige opfordringer til folkemnord ikke noget man kan blive dømt for?? hvis en hvid dansk skinhead havde stillet op og offentligt opfordret til at dræbe alle jøder er jeg ikke i tvivl om, at ‘hammeren var faldet’

JensH
JensH
12 years ago

@Liva “Pind kan jo godt finde ud af at sige fra” Søren Pind ‘puster sig op’ engang imellem på sin blog, men der kommer aldrig noget konkret ud af det. Hans ‘hårde linje’ på bloggen er udelukkende retorik. F.eks. er det langtfra første gang han har ‘krævet’ en revision af de internationale konventioner. Du så jo også hvordan han her lige før jul stak halen mellem benene, og skyndte sig at melde sig ud af Trykkefrihedsselskabet, da det først blev en ‘smule hedt’ efter Niels Krause Kjærs “afsløringer” af hvad Lars Hedegård havde sagt i et eller andet interview. Han… Read more »

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  JensH

Khader er nu på banen med religionskritik. Kritik af dele af koranen. Nu må vi se om Pind også har noget at sige i den forbindelse.

h t t p://naser.blogs.berlingske.dk/2010/01/04/koranen-tr%25c3%25a6nger-til-et-serviceeftersyn/

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Liva

Khaders retorik er uden praktisk betydning.

Hvis alt voldeligt og undertrykkende skulle fjernes fra Koranen, og her tænker jeg også på psykisk vold, racisme osv. ville islam falde fra hinanden. Det sker selvfølgelig ikke, så det var en gratis omgang.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Mette

Tjo, han er svær at greje. Men at tage fat på indholdet af koranen og hadith er nødvendigt, for flere politikere og kulturpersonligheder og universitetsansatte vil tydeligvis have mere islam og flere islamiske dogmer og tabuer i det offentlige rum og i politik – endda i folketingssalen skal der skiltes med islam via hijabs. Jam, så må de altså også diskutere med os borgere, hvad det er de vil med mere islam og hvilken slags islam vi skal belemres med. Islam bruges politisk af flere troende og politikere og bør derfor diskuteres på linie med politik og ideologi. Hvad er… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

Gunnar Biering, opholdstilladelser skal fornyes regelmæssigt. Den første opholdstilladelse gives for et år, den næste normalt for to, og den tredie for tre år. Efter 7 år kan man søge permanet opholdstilladelse. Har man særlig og dokumenteret tilknytning til Danmark kan man søge efter 5 år. Det er meget svært at få. At have købt fast ejendom her, afhændet alt det man havde i hjemlandet, ikke have nogen familie i hjemlandet, været selvforsørgende her hele tiden og ikke have ligget det offentlige til last eller optrådt i de forkerte statistikker er ikke nok. Jeg kender adskillige sådanne tilfælde. Sådan er… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  PeterK

Jeg mener, at personer, der får tildelt flygtningestatus, får permanent opholdstilladelse, altså uden tidsbegrænsning, og det gælder også deres sammenførte familier. Det er jo grotesk, da det er en kendsgerning, at de fleste asylanmodninger er ubegrundede, og ansøgerne lyver, så stærkt de kan. Det er åbenbart straffrit at afgive falsk forklaring til offentlige myndigheder i den situation.

Det er blot endnu mere grotesk, at almindelige ansøgere om opholdstilladelse bliver behandlet så stramt, som du beskriver. Der er en skævhed, som kræver politisk indgriben.

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Jeg har lidt praktisk kendskab til området, og ved at når flygtninge ankommer og siger asyl, tildeles de enten processuelt ophold, eller afvises med det samme som åbenbar grundløs. Processuelt ophold er det der i folkemunde hedder “tålt ophold”. Den tid man er her på processuelt ophold skal bruges til at gennemgå asylsøgerens forhold, fastslå identiteten o.s.v. Normalt tager det et par måneder, men når det drejer sig om somaliere, giver man dem pr automatik 12 måneder “fordi deres papirer som regel er falske”. Er man flygtning står dørene på vid gab, og det er også i orden, hvis ordet… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

OT Vi har jo herinde på Snaphanen nogle gange diskuteret hvor mange muslismer der i grunden er i Danmark, og bl.a. har Thomas Bolding Hansen kommet med nogle bud. Søren Pind kom (uforvarende??) igår på sin Berlingske-Blog med følgende tal for antallet af muslimer i DK som svar på et angreb fra en af debatørerne på hans blog. Pinds blog-indlæg omhandlede den islamiske terror-trussel, og en af debattør (“Frederiksen”) skrev i den efterfølgende debat-tråd: “Søren Pind er af den sædvanlige slags. Flotte ord, udmeldelse af Trykkefrihedsselskabet men fornægtelse af selve problemet. Tonen og ikke at støde nogen er det vigtigste.”… Read more »

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  JensH

Venstre skal da nok få skubbet nogle vælgere over til S og SF og de radikale. Hvis Venstre intet alternativ er, hvorfor dog så stemme på det parti?

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Liva

Pind kan jo godt finde ud af at sige fra. Det sættes der pris på. Hvorfor kan han så ikke finde ud af at sige fra overfor mildest talt intolerante dele af koran og hadith?

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  Liva

Det helt afgørende spørgsmål har været nævnt her på Snaphanen, men bør fremhæves: HVAD ER MENINGEN MED, AT DEN SOMALISKE ØKSEMAND – OG 10.000 ANDRE AF HANS SLAGS – OVERHOVEDET OPHOLDER SIG I DANMARK? En ting er, at de har fået ophold ved at afgive oftest falske oplysninger ved asylbehandling i 80’erne og 90’erne. Men hvorfor tages deres opholdstilladelse ikke op til overvejelse hver 2-3 år? Så kunne man si dem fra, der er terrorsympatisører, kriminelle, arbejdsuvillige eller danskfjendtlige og bringe deres opholdstilladelse til ophør. Jeg kender alle indvendingerne, dem kunne vi så gå i gang med at behandle. Hvorfor… Read more »

Victor
Victor
12 years ago

Vil lige gøre opmærksom på artiklen “Etnisk ulighed i dødfødsel og spædbarnsdød i Danmark” i seneste nummer af Ugeskift for læger.

Dens konkusion er ret markant: Dette studie dokumenterer betydelig overdødelighed tidligt i livet i Danmark blandt børn af tyrkiske, pakistanske og somaliske minoriteter sammenlignet med majoritetsbefolkningen. Det var bemærkelsesværdigt, at andre minoritetsgrupper ikke havde øget dødelighed. Forståelse af sundhedsadfærd og mønstre for konsanguinitet blandt minoritetsgrupperne samt mere viden om kvaliteten af sundhedstilbuddet for etniske minoriteter er bydende nødvendige, hvis etnisk ulighed i muligheden for at overleve første leveår skal overvindes i Danmark.

“http://www.ugeskriftet.dk/portal/page/portal/LAEGERDK/UGESKRIFT_FOR_LAEGER/TIDLIGERE_NUMRE/2010/UFL_2010_1/UFL_2010_172_1_30”

Godt nytår.

Pk
Pk
12 years ago

Når muslimer “føler” de bliver angrebet på deres tro og opførsel, så siger de ofte:”Ord skaber”.
Jeg kan godt følge dem, tænkt på alle de vanvitige hadske angreb på de vantro, som
findes i Koranen.
Her er jeg virkelig bange for, at ord skaber.
Tænker muslimerne aldrig på dette forhold?

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Pk

Det er nødvendigt at se nærmere på det der står i koranen og hadith, når der tales om hvad ord kan skabe. Helt sikkert.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Verden er en krigsskueplads hvor nogle områder er værre end andre, hvilket kunne være endnu en begrundelse for anbefaling af ovennævnte tiltag.
Her nyheder om andetsteds forekommende:
http://epn.dk/brancher/transport/skib/article1935645.ece

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Ord, holdninger og handlinger KAN betyde noget.
Betingelser for ophold og tildeling af statsborgerskaber er væsentlige.
Statsborgerskab kunne gives – såfremt noget sådan overhovedet påtænkes- til få årligt, sådanne få der bedømmes havende gjort noget exceptionelt for landet eller folket eller individer heri.
Ophold være betinget af at retten til tilbagesendelse eksisterer.

Indtil noget lignende disse forhold er aktuelt tilrådes oprettelse af små og store afspærrede overvågede områder hvori væbnede styrker ikke befinder sig langt væk.

Gud bevare Danmark.

63
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x