6
jan
Seneste opdatering: 6/1-10 kl. 1645
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Er en lille by på 11.000 mennesker, der tilfældigvis er den nærmeste til luftbasen RAF Lyneham, hvor faldne britiske soldater lander når de kommer hjem. Der er  opstået den tradition, at de køres igennem byen så borgerne kan vise dem en sidste ære, uanset hvad de ellers mener om Afghanistan og Irak. Nu vil hadprædikanten og islamisten Anjem Choudary politisere det med “moddemonstration mod Englands mord på muslimer” her i januar. Gordon Brown svinger sig helt op til at kalde den “upassende”, men den engelske befolkning vil ikke finde sig idet. En facegruppe mod Choudary er oppe på en halv million medlemmer, og de vil ikke tillade Choudarys demonstration. Enhver kan se, at det trækker op til en mindre borgerkrig, selv BBC der i den anledning interviewer Tom Robinson fra The English Defence League. Han taler udmærket for sig af en højreekstremist at være:

Der er andre der tydeligt kan se, hvad Choudary ønsker at drive England  ud i. “We need a lady with a handbag” , og det er ikke Marianne Jelved Telegraph mener:

But why should the decent people of Wootton Bassett be left in uncertainty about the authorities’ will to prevent this march? How much longer are we expected to tolerate the provocations of enemy sympathisers living in Britain – often, like Choudary, subsidised by the British taxpayer? It is time to spell it out: multiculturalism is history. If there are not adequate laws to suppress these troublemakers, then it is time to pass some new laws (only don’t expect Gordon or Dave to oblige – they are marinated in PC fantasy).
What is it, historically, that brings the smack of firm government? Answer: government by weaklings with no will to defend their own people. If the Islamic extremists eventually provoke an extreme reaction from their opponents, they will not only have Choudary and his ilk to thank for their predicament, but also Brown, Harman, Cameron et al whose weakness excited their aggression. It is going to be an interesting decade – especially after we deposit Dave in the dustbin of history in 2015. We need a proper Prime Minister to suppress troublemakers like Anjem Choudary.

Apropos politikere uden ryggrad, der hellere vil skade deres land, end krænke en terrorist og en konvention – hænger vi på øksesomalieren fra Århus ?

Pestilensen Geele: Yes we can – udvise ham

Læsning af mainstreammediernes hovedtendenser med hjælp fra Infomedia kan være en interessant beskæftigelse. Jeg har således netop skimmet omkring 700 overskrifter (dækkende et langt mindre antal unikke historier) fra i dag vedrørende angrebet på Kurt Westergaard. Hvad der især virkede slående er den eksprespolitisering af emner som dette som jeg nævnte længere nede, og her er det mainstream der trækker læsset. Hos mainstream vil en historie som denne være et springbræt til refleksorisk kritik af os selv (PETs manglende forhindring af overfaldet), diverse usual suspects der “advarer” mod stramninger af terrorlovgivningen, eksperter der endnu en gang stadfæster at indgreb mod de ædle vilde ikke vil nytte, efterplapring af flæbende offerretorik fra somaliske kredse [Somaliere føler sig som jaget vildt, Dagbladet Information], og den angivelige umulighed af at verfe misdæderen ud af landet igen. Gerningsmandens ve og vel – gør det nu ondt, det lille knæ? – og familiens infantile virkelighedsfornægtelse fylder rigtig meget. Hvad med offeret, lest we forget? Westergaard bliver omtalt, det skal ikke forties [Muslimer støtter tegneren, Dagbladet Køge/Ringsted, Westergaard vil altid være en jaget mand, Midtjyllands Avis], men perspektiveringen af det overordnede problem er hvor medierne ikke rigtig kan finde ud af det. Snak om permanente livvagter til Westergaard, jo jo, men hvad er det der sker med vores engang unikt fredelige og harmoniske samfund i disse år?

Den lammende fællesnævner i de typer historier jeg har opremset her er passivitet og defaitisme, som man kan frygte bliver en selvopfyldende profeti: Hvorfor ikke vinkle historierne ud fra ‘hey, vi har et stort problem der underminerer samfundet, hvad kan vi gøre for at beskytte offerets rettigheder frem for gerningsmandens? Hvad vil det kræve, hvad vil konsekvenserne blive, hvis vi sparker Geele ud af landet?’ Sådan vinkler man bare ikke i dagens medielandskab, men som altid må man blot konstatere at den befolkning der har alle muligheder for at lægge pres for forandringer fra neden ikke benytter sig af muligheden. Her lander aben (LFPC).

Politikerne kræver udvisning og stramning af terrorlovene. Men Danmark hænger på den 28-årig somalier, der er sigtet for drabsforsøg på Kurt Westergaard. […] Øksemand kan næppe udvises

Bruce Bawer: While Europe Sneered

Handler i høj grad om det først forleden offentliggjorte politiske overfald på Hege Storhaug, og på de opinionsdannere, der instrumentaliserer volden, udmaler modstandere som højreekstremister og bagatelliserer de farer vi står overfor. I Deadline i aftes sagde Politikens Lars Mogensen at “Islamtruslen er et opreklameret livsstilsfænomen i forhold til truslen fra Kina,” hvad det så skal betyde. Fortæl det til de personer, der optræder i denne artikel.

Kurt Westergaard and other brave critics of Islamic fanaticism continue to fend for themselves. -Yesterday, a friend sent me a link to an article entitled “Eurabian Follies” on the website of the journal Foreign Policy. The author, Justin Vaïsse, took to task several authors, including me, who have warned in recent years of the Islamization of Europe. Vaïsse countered these authors’ mountains of hard facts with a big helping of the usual supercilious sneering. His thesis: Europe is chugging along just fine; Islam poses no real challenge to the continent’s freedom and prosperity; after all, the “experts” say so. Never mind the draining of European welfare systems by Muslim families, the explosion in rapes and gay-bashings and Jew-baitings, the proliferation of honor killings and forced marriages and no-go zones; never mind the murders of Pim Fortuyn and Theo van Gogh by fanatics who objected to those men’s positions on Islam; never mind the threats directed at critics of Islam, such as Geert Wilders, Ayaan Hirsi Ali, and Robert Redeker, which have obliged them to live in hiding or with round-the-clock bodyguards.The timing of Vaïsse’s article was unfortunate—for him, anyway… City Journal.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cassanders
Cassanders
12 years ago

Vi kan sikkert begge bli enige om at marsjen i all sin smakløshet er et veloverveid politisk stunt. Det jeg prøvde å poengtere var at den ytringsfriheten vi vil forsvare også betyr at vi selv må tolerere ytringer vi ikke liker (så lenge de ikke er voldelige).
Men enda viktigere er at et forbud faktisk er det Chodray er ute etter.
http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/columnists/guest_contributors/article6977036.ece

Cassanders
In Cod we trust

LFPC
12 years ago
Reply to  Cassanders

For mit eget vedkommende: Under det gældende paradigme hvor landets værste fjender er ‘medborgere’ på lige fod med dem der har opbygget samfundet og givet dem ophold, er det klart at regler om ytringsfrihed må gælde Loke såvel som Thor. Andet er ikke rimeligt og praktisk muligt. Opfattede man derimod landet (her UK) som den angrebne part i en århundredgammel krig, en krig der muligvis ville kræve valget mellem selektiv suspension af demokratiske rettigheder eller egen udslettelse, ville spillereglerne naturligvis ændres. Så taler vi altså om fjendtlige kombatanter der agerer inden for landets grænser. Og skal jeg tale lige ud… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Nogle mener, at vi må vænne os til, at der er en øget sikkerhedsrisiko. ALDRIG I LIVET.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

PerH
Hovsa, jeg så ikke, at du også havde en kommentar til Mette. Misforstå mig ej. Jeg skrev: ‘…Det er altså det tålte opholds karakter, der er til debat…’
Og til debat hvorhenne? kan du med rette spørge.

I MINE kommentarer, som selvklart ikke udelukker, hvad der ellers menes på tråden.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Per H. Du rører ved kernen i mit grønlandske forslag. Det er selvfølgelig synd og farligt for de omkringværende, uanset hvor i riget misdædere anbringes. Det er der anbringelsesmæssigt ingen forskel på. Der er derimod noget helt absurd i det absurde, hvis man tillader mennesker på tålt ophold at befinde sig midt i den mindste og allertættest befolkede del af det danske rige. Det er da utåleligt at måtte tåle for de forkerte. Jeg betragter fortsat det grønlandske samfund som en del af det danske rige. Jeg forestiller mig heller ikke, at personer vi akkurat tåler, skal have samkvemsret… Read more »

PerH
PerH
12 years ago

@Mette Parallellen til dyr, der trænger ind i ens hus er faktisk ret så god. For selv moralsk sagesløse dyr er det i orden at bekæmpe med dødelig gift, hvis de påfører husejeren unødige følger. Hvis det er i orden at bruge DDT mod skadedyr, som ikke er moralske aktører, kan jeg ikke forstå, hvorfor det er værre at dømme moralsk skyldige terrorister til døden ved en retfærdig rettergang for deres forsætlige handlinger. Skadedyret kan ikke gøre for dets rent biologisk betingede adfærd, men terroristen er en moralsk aktør, der overlagt påfører andre vold med henblik på at intimidere det… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Universalgeni Australien er vældigt interessant i den henseende. Tyskland efter Krigen med sit utrolige Wirtschaftwunder ligeledes. Jeg tror, det var tilbage i tresserne, at briterne var længst fremme med hensyn til kriminalitetsbekæmpelse og udforskning af kriminalitet og dens årsager. En videnskabelig konklusion lød (efter hukommelsen): Det tager tre generationer for en lovlydig familie at glide ned ad den sociale rangstige og ende i kriminalitet. Det tager andre tre generationer, at få den på fode igen. Men den undersøgelse kom, inden den projektorganiserede indvandring fandt sted. I modsætning til, hvad man fandt dengang, er der intet, der tyder på, at konklusionen… Read more »

PerH
PerH
12 years ago

@Mette Du skrev: “Jeg havde netop siddet og tænkt over, om jeg skulle ændre mit syn på dødsstraf. Men det kan jeg ikke. Jeg går ikke ind for dødsstraf, jeg hører til den type, der nænsomt jager alle de kræ, der forvilder sig ind i huset for derefter med fløjlshånd at bære dem ud i haven. Jeg har altid et værre postyr med sommerfugle, også i øjeblikket. Det er til at blive helt religiøs af.” Der er jeg så til gengæld ikke enig. En levende terrorist i dansk fængsel er en invitation til israelske tilstande. I Israel har man været… Read more »

PerH
PerH
12 years ago

@Universalgeni
Så længe de danske skatteydere betaler for det grønlandske fallitbo, må grønlænderne naturligvis affinde sig med at dele byrden med danskerne. Grønland opererer i forvejen med et åndssvagt retssystem, der kun fungerer, fordi de værste kriminelle kan sendes til Danmark. Eller sådan var det i al fald sidste gang jeg hørte om det grønlandske retssystem.
Så jo, jeg vil forskåne grønlænderne for at modtage udlændinge på tålt ophold, den dag grønlænderne bygger rigtige fængsler til deres egne kriminelle. Hvorfor er det mere uacceptabelt, at pålægge grønlænderne udlændinge på tålt ophold end at pålægge danskerne grønlandske kriminelle?

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Min empati med muslimerna är helt slut. Det rör mig inte i ryggen om dom blir torterade eller avrättade i sina hemländer om det nu är sant som dom påstår. Vill inte deras ursprungsländer ta emot dem så är min lösning att samla ihop dom på gamla flytande likkistor och bogsera dem långt ut på Atlanten. Dom skall informeras om att det står dem fritt att segla vart dom vill men om dom försöker återvända till dar al-harb så kommer fartyget att sänkas utan pardon, punkt slut! Dom har grovt missbrukat vår gästfrihet oavsett vilket väst-land dom bosatt sig i.… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Nogenlunde sådan blev Australien til. Straffefanger blev fragtet fra dertil. Det kom der i det lange løb noget konstruktivt ud af. De stakkels mannesker havde deres kultur med sig. Og kristendommen. Derfro kunne de opbygge et velfungerende samfund. Noget lignende vil ikke ske for mennesker, der har islam med sig. Jeg tror, man må fraråde modellen. :mrgreen:

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Anonymous Humoren er opfanget. ‘…Menneskerettighederne må revideres…’ Det arbejder 56 muslimske lande ihærdigt på inden for OIC, så det skal nok blive godt! Jeg kan sagtens følge dig helt ud i haven med et forvildet kravl i en æske, som man slipper fri, for ikke at komme til at mase det inde i stuerne og sådan, at det kan fuldføre sin bestemmelse i naturen. Når du taler om at optræde koldt, handler det for mig ikke om følelser og heller ikke om at slå ihjel, men om konsekvens. Rudy Dutscke fik på betingelser ophold i Danmark. Han kvitterede med… Read more »

Universalgeni
12 years ago

Ja, englænderne når det ikke. England er væk…

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Måske er vinden for alvor ved at vende i England? På høje tide i så fald. Bare det at BBC nu kan skrive så åbent om problemets omfang ville have været næsten utænkeligt for bare få år siden på grund af den altomsiggribende politiske korrektheds tyranni samt den venstreorienterede ledelses og medarbejdernes hang til leflen for islam og alskens multikultur og globalisering – og deres slet skjulte foragt for den jævne engelske/ britiske befolknings kultur(er), traditioner, værdier og normer http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/politics/8442662.stm Immigrants should understand Christian heritage – Carey [!!!] Lord Carey said he favoured a bias towards Christian immigrants Former Archbishop… Read more »

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Ang. deportering til Grønland var det lidt galgenhumoristisk ment fra min side, idet jeg gerne ser udskuddet fryse ihjel eller dø af kedsomhed. Jeg havde netop siddet og tænkt over, om jeg skulle ændre mit syn på dødsstraf. Men det kan jeg ikke. Jeg går ikke ind for dødsstraf, jeg hører til den type, der nænsomt jager alle de kræ, der forvilder sig ind i huset for derefter med fløjlshånd at bære dem ud i haven. Jeg har altid et værre postyr med sommerfugle, også i øjeblikket. Det er til at blive helt religiøs af. En del af problemets løsning… Read more »

ole burde
ole burde
12 years ago

God Save The English Defence League .
Jeg har et lille forsigtigt haab om , at de paa et tidspunkt vil vise os andre , hvad det er skal til for at faa politikerne til at SKIFTE HEST.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Jeg kan ikke andet end være enig med PeterK og Universalgeni. Men der er ingen grund til panik. Vi udviser administrativt allerede, hævder Birthe Rønn Hornbech. Det kan altså sagtens lade sig gøre. Intet kunne glæde mig mere. Der er en forskel. De udviste hører vi aldrig ikke om, mens dem, vi hører om, ikke udvises. Hvad har de mennesker dog gjort, som udvises. De må da have været rodet ind i noget meget værre end mordforsøg. Hvad kan det så være?

Med venlig hilsen

PeterK
PeterK
12 years ago

Internationale konventioner som vi har tiltrådt frivilligt og en tåbelig lov vedtaget i 1983, tvinger os til at holde på folk der pludselig står ude i Kastrup uden papirer og siger asyl, selvom de påviseligt er terrorister. Det er jo en helt uholdbar tilstand. Såvel lov som konventioner kræver “kun” politisk vilje til at komme ud af. Det kræver politiker med vilje, indsigt og handlekraft, og dem har vi ingen af. Hvorfor skal det være nemmere at være islamisk fundamentalist i Danmark, end i Somalia, Iran, Pakistan og alle de andre steder hvor vi ikke kan sende folk tilbage til?… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Universalgeni.

Du understreger på udmærket måde de fornuftige løsningers sammenbrud i denne sag. Ingen argumenter duer.

Med venlig hilsen

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Emeritus

Den slags mennesker skal tilbage, hvor de kom fra. Borgerkrig eller ej. Sikkerhed eller ej. Der er ingen, der har inviteret dem herop. Alligevel invaderede de vores land og fik del i velfærd og sikkerhed. Når de svarer igen med vold, terror, mord og lignende, så er det ud. De skal ikke true hverken vores eller grønlændernes sikkerhed. Vi kan vælge: hvem skal ikke være i sikkerhed – danskerne, grønlænderne eller forbryderne? Det er forbrydernes sikkerhed, der skal vælges fra. Svaret er ikke til at diskutere: idioterne skal retur til deres oprindelseslande. Også selvom de risikerer henrettelser, tortur, mord eller… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til ‘Anonymous’ Mette. Vi er ikke uenige – – Men…! Jeg tror ikke på universelle menneskerettigheder! De har vist sig at være en naiv opfindelse for særligt interesserede. De er alt for farlige, fordi de er udråbt som universelle. De bliver jo først universelle, hvis alle anerkender dem. Når 1.3 mia. mennesker eller deres repræsentanter ikke bryder sig om dem og forkaster dem, er menneskerettighederne intet værd – og ikke universelle, men et tomt postulat. Geele anerkender tydeligvis ikke menneskerettighederne. De gælder simpelthen ikke for ham. Fatwaer gør derimod – martyriet og 77 jomfruer. Det værdisæt må vi respektere. Han… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Reply to  Emeritus

Præcis nævnen hvad blandt andet en debattør som t petersens- kunne være velkendt af nogle der følger debatter også andre steder end her- svage punkter er – hævden menneskerettigheders dominans og samtidigt at kontrakter mellem borgere og styre i samfun kun ses værende gældende når ALLE 100% i befolkningen er enige. En ganske utopisk situation.
Et skræmmende eksempel på hvor langt ud mennesker kan komme i vore dage.

Universalgeni
12 years ago

Hvad er det for et syn, folk har på Grønland? Jeg må protestere – helt ærligt. Grønland skal være grønlandsk. Ikke islamisk eller arabisk. Hold dog op med at demonstrere sådan en foragt for det grønlandske folk. De har problemer nok i forvejen og skal ikke bruges som skraldespand. Den der holdning er totalt uacceptabel.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Det er jeg enig i. Grønlændere skal ikke bøde for de problemer som dele af Danmark har importeret.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Viktor. synd for grønlænderne? Præcis et af de argumenter jeg blev mødt med i mit bagland. Helt alvorligt ment. Jeg kunne ikke være uenig. Men politikerne har med mindst tredobbelte standarder (dansk lov, Eu-domme og direktiver samt konventioner) forlængst gjort alle retssikkerhedsrationaler og argumenter absurde. Slagsmålene omkring dansk offer og hensyntagen til indvandrede bødler understreger absurditetens karakter. At retssikkerheden må erstattes af en livvagt 24 timer i døgnet er en anden udløber af samme vanvid, som multi-kulti projektet har medført. Mit rationale midt i vanviddet har været som eneste hensyn at parkere disse uanbringelige galninge, hvor befolkningstætheden er mindst… Read more »

Liva
Liva
12 years ago

Socialdemokraten Jensen er uhyrlig. Han vil i følge Jyllandsposten i dag h t t p://jp.dk/opinion/jpmener/article1938128.ece undskylde overfor Sudan at et filmselskab i Danmark tillader sig at lave en film. Kan den mand ikke tænke principielt? Eller bare ud over egen næsetip? Hvad er egentlig Jensens forhold til ytringsfrihed og frihed i det hele taget? For ikke ret mange år siden var det ikke lovligt f.eks. at være homoseksuel i Danmark. (Det er det heldigvis nu) Hvad ville Jensen sige til hvis Danmark ikke forsvarede retten til at være homoseksuel og leve i et homoseksuelt forhold i Danmark? Hvad får ham… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Det var mig, der skrev indlægget ovenfor. Af en eller anden grund forsvinderr mit navn og e-mail adressen hele tiden af sig selv fra faktaboksen, og det er ikke altid, jeg tænker på det.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Mette

Det kan også stamme fra din PC. Prøv at sætte denne i gang på et af dine faneblade. Endnu en skanner, der er værd at samle på: http://www.superantispyware.com/onlinescan.html

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Emeritus. Jeg er med på, at vi har brug for lejre, og så kan vi lade de kriminelle selv bestemme, om de vil deporteres der til og leve i ørkesløs kedsomhed på fattige provisioner eller returneres til hjemlandet og risikere en hård straf. Hvis de selv kan finde et tredje sted, der vil modtage dem, kan de også deporteres til det land. Men man bør selvfølgelig overveje, om vi får dem tilbage som hellige krigere, for i så fald skal de ikke have den mulighed. Det er fuldstændig uholdbart, at menneskerettighederne tager så vidt gående hensyn til hårde forbrydere, at… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

OBS! Jeg er blevet mødt med vilde protester fra mit personlige bagland. Mener jeg virkelig, hvad jeg skriver i sagen om Geele? Ja, det gør jeg, for så vidt Danmark ikke kan frigøre sig fra de internationale konventioner og EU-domme, som vore politikere har rodet os ind i med deres underskrifter. Kan Geele ikke udvises, skal han af humanitære grunde så langt væk fra Kurt Westergaard, at han ikke har mulighed at gentage sine mordforsøg. Brutalt langt væk uden hensyn til grønlænderne, der er fuldkommen sagesløse. For retfærdigheden kan ikke ske fyldest på Christiansborgs vilkår – altså kan absurditeten ligeså… Read more »

Limewoody
Limewoody
12 years ago

Hvis Anjem Choudary absolut vil bruge sin demokratiske ret til at demonstrere mon så ikke politiet kan finde en eller anden losseplads hvor han og hans kumpaner kan udgyde deres stupiditeter.

Cassanders
Cassanders
12 years ago

Under en del gitte forutsetninger må jeg erklære meg uenig. Den viktigste forutsetningen er at motdemonstrasjonen mot paraderingen IKKE er planlagt som, eller utarter til vold. Hvis dette imøtekommes vil jeg støtte at muslimer (og dem som ellers måtte ønske å støtte dem) på et eller annet sted langs ruten får anledning til å gi sitt syn til kjenne.

Det påhviler også innbyggerne i landsbyen selv – hvor sterkt de ellers måtte føle for saken, å unngå vold eller trusler om vold.

Dette er simpelthen en del av den ytringsfriheten vi ønsker å forsvare.

Cassanders,
In Cod we trust

Emeritus
Emeritus
12 years ago

OT. MMG er jo ikke et dansk fænomén, men et muslimsk. Mange stiller i disse år spørgsmål ved, hvad det overhovedet er at være dansk, fordi mange danskere foregiver at være identitetsløse eller er kommet til Danmark udefra. Hvis man er muslim, kan man få en forsmag ved at kigge her eller i JP – PULS. Her kommer nemlig et typisk, hjemmegroet eksempel på, hvordan man bærer sig ad med at tænke som dansk – jyde: ‘…”Når man kommer i min alder, vokser det ud af røven og ud af næsen og ud over det hele.” (journalisten forklarende m.a.) Han… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

MMG fortsat: Ja, altså – jeg bliver nok nødt til at minde om, at min indstilling til Folketinget nærmest er retorisk, for mit selvindlysende forslag til trods er det nok alt for radikalt til, at Folketingets partier kan rumme det, og juridisk vil oppositionen hurtigt finde på noget, ligesom man må tage hensyn til det grønlandske hjemmestyre, der vil protestere over, at vi eksporterer resultatet af vore politiske dumheder til udkantsområder som i dette tilfælde – Grønland. Man vil desuden kæfte op om et dansk Gulag eller koncentrationslejrmentalitet, Guantanamo, Abu Graib og den slags analogier. Uanset at de vilkår, et… Read more »

KR | leukofobi.dk
12 years ago

Det er stort at BBC i den anledning interviewer Tom Robinson , det var heller ikke et sekund for tidligt de “anstændige” begyndte at tage situationen alvorligt .

EDL har siden Luton bare vokset og vokset , og hvis ikke snart de begynder at blive taget alvorlig så kunne det nemt ende i noget meget grimt .

Gad vide UAF møde op for at støtte deres Islamist venner denne her gang ?

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Snaphanen: ‘… Gordon Brown svinger sig helt op til at kalde den “upassende”, men den engelske befolkning vil ikke finde sig idet…’ En god iagttagelse. GB er meritokrat, og dermed et højt placeret medlem af en elitær strategisk socialistisk loge fra begyndelsen af 19900-tallet, der som formål og gennem den bedst mulige uddanellse sigter på at placere sine medlemmer som elite øverst i samfundshierarkiet. Ikke overraskende hører Blair til samme sted. Masseindvandringen var i England – som herhjemme et politisk projekt, det både er meget svært at indse fejlen i og gøre op med for disse mennesker. Derfor de… Read more »

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Emeritus

Det har grønlænderne ikke fortjent. Hvis de skal sendes derop – og måske ville det endda være en god ide at lave et fængsel af en slags der – så byg det på et sted, hvor ingen grønlændere bor. Nordøstgrønland måske.

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Den havde jeg lige svaret på, gider du at flytte mit svar/spørgsmål også?

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x