20
jan
Seneste opdatering: 7/8-10 kl. 1232
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!

wilders IV 147 -“Geert Wilders is on trial for wanting to discuss it [demography & islam]. The European political class will not permit this – even though what is “undiscussable” in polite society is a statement of the numbingly obvious if you stroll through Amsterdam and Rotterdam, not to mention Antwerp, Clichy-sous-Bois, Malmoe, or any old Yorkshire mill town. The Dutch establishment is effectively daring the citizenry: “Who ya gonna believe – the state-enforced multicultural illusions or your lyin’ eyes?” Lest you be tempted to call their bluff, the enforcers are determined to make the price of dissent too high.

In the Low Countries, a pattern is discernible. Whenever politicians seek to move the conversation from the “subterranean” to the surface, they are either banned (Begium’s Vlaams Blok), forced into exile (Aayan Hirsi Ali) or killed (Pym Fortuyn). Given that the court provided greater security to Theo van Gogh’s killer than to Mr Wilders, you might almost get the impression that the authorities are indifferent as to which of these fates consumes him.

Behind this disgraceful prosecution lies a simple truth that the Dutch establishment cannot tell its people – that, unless something changes, their nation will become more and more Muslim and, very soon, slip past the point of no return.” Mark Steyn

– Geert Wilders er, som Henryk Broder skrev i april 2008, ingen “højre-populist”, et udtryk som ingen af hans kritikere har villet gøre sig den ulejlighed at uddybe, og som derfor hænger i luften som andre diffuse, nedslidte skældsord som “fascist” eller “kommunist”. Hvis Wilders er noget “extremt”, er det liberalist”. Nu skal han blandt andet retsforfølges for at sammenligne nazismen og islam, en sammenligning Karen Blixen og Churchill gjorde før Anden Verdenskrig, og som muslimske lande gjorde deres til at forstærke under krigen, og som asyl for gamle nazister efter krigen. Wilders vil indkalde islam til at vidne for sig og imod sig selv, og det kan blive noget af det allermest pikante ved denne sag, rent bortset fra at det indirekte kan blive en eksponering af et folkestyre, der overhovedet har muliggjort en sĂĄdan retssag bla. ved, som man kunne se i gĂĄr, at indfødte hollændere fra i ĂĄr kommer i mindretal i deres egen hovedstad. Interessant bliver det ogsĂĄ at se, om domstolen vover urent trav med hele verdens øjne hvilende pĂĄ sig. Nu fĂĄr Wilders sĂĄ lejlighed til at diskutere det udiskuterbare med det størst tænkelige publikum. Det er der  jurister og politikere, der i det stille ikke er helt bekvemme ved. MĂĄtte bĂĄde Wilders og Holland komme helskindet igennem det.

Ifølge morgenens hollandske aviser forventes en dom sidst pĂĄ ĂĄret. Geert Wilders føler sig “meget stridbar” pĂĄ tærsklen til sagen mod ham. “Jeg er overbevist om, at processen kun kan ende med en frifindelse. Jeg skal kæmpe. Jeg har aldrig sagt noget kriminelt.” Wilders har pĂĄ sin hjemmeside opfordret til sine tilhængere til at demonstrere foran retten.” Kl. 10 havde 500 demonstranter samlet sig. Fotoserie fra Amsterdam. Video: “It Is Becoming Frightening Now…”:

“Det kan hende jeg har mistet friheten for resten av livet, og hvis det blir slik er det i sĂĄ fall en trist konklusjon. Jeg unner ikke min verste politiske fiende ĂĄ miste friheten. Men jeg angrer ikke. Hvis ikke jeg og flere verden over kjemper mot islams ideologi basert pĂĄ hat og underkastelse, vil vi alle miste friheten,” sier Geert Wilders til rights.no, dagen før mannen – som kan bli Nederlands nye statsminister – mĂĄ møte for domstolen grunnet islamkritikk. Eksklusivt intervju med Geert Wilders: “Angrer ikke”. Fra processens indledning:

Al-JazWildersVi citerede i gĂĄr historiker Torben Hansen for at akademikere og eksperter er blinde for den elefant der er fĂĄ centimeter fra dem. Den sandhed som Wilders nu søges dømt for at henlede opmærksomheden pĂĄ, er vores elefant. Og der er en mageløs ironi i at dem den hollandske politiker advarer imod, igen og igen leverer den dokumentation der bør frikende ham – hvis sandheden vel at mærke er grund til frifindelse. Al-Jazeera er en dybt professionel tv-kanal med et internationalt publikum. De kunne have undladt at bruge netop dette billede som illustration – men de gjorde det ikke. DĂ©t er ironien. Stationen er selv sovset ind i den brovtende herrefolksmentalitet der er en del af islams ‘hele pakke’, at de bare ikke tænker pĂĄ at dette billede i en normal verden ville være rigtig skidt PR for sagen – eller ogsĂĄ gør de det med fuldt overlæg i bevidstheden om at det ikke har nogen konsekvenser i forhold til de selvpĂĄlagt blinde kuffar. Al-Jazeera proves Wilders’ point

Mere censur, ikke mindre

Hur bör vi i medierna bevaka Sverigedemokraterna? Det frågade Publicistklubben i en debatt i måndags, och fick flera svar: Genom att förlita oss på de vanliga journalistiska verktygen, tyckte reportern Niklas Orrenius, och inte bekämpa partiet, och alltså även skriva när sverigedemokrater utsätts för misshandel eller avskedas för sina åsikter. Nej, det räcker inte att bara kavla upp ärmarna, och fortsätta som vanligt, det är naivt, invände krönikören Lena Sundström, för detta är ett parti med helt andra spelregler, vilket vi borde bli mer medvetna om. Det gäller att inse vad ökad bevakning leder till, menade forskaren Björn Johnson, och förklarade att partiets popularitet hade gått upp märkbart efter Aftonbladets många artiklar i november förra året, då man bland annat upplät en helsida åt dess ordförande.Hur hanterar man ett parti med helt egna spelregler?, Direkt från debatten om SD och medierna.

BBC: It´s only a matter of time

BBC, min. 2:50

Multikulturel manual for medierne – utænkeligt i Danmark?

Man kniber sig først i armen og overvejer den mulighed at dette er et falskneri, men den er god, eller rettere slem, nok. Det er endnu ikke helt klart for mig om denne historie fra Atlas Shrugs break’er denne vejlednings eksistens, eller om det har været kendt før, men dokumentationen ligger frit fremme pĂĄ hjemmesiden for en amerikansk journalistisk sammenslutning.

Der har ofte været spekulationer i blogverdenen om der bag den lammende homogenisering af nyheder vedrørende indvandrerkriminalitet og terrorisme ligger nogle udspecificerede retningslinjer fra f. eks. EU, eller mĂĄske en intern overenskomst mellem mediehusene, om ikke at behandle dette omrĂĄde efter sædvanlige journalistiske kriterier. Der er selvfølgelig harmoniseringspølsemaskinen Ritzau som ensretter af sproglig afglidning (‘utilpassede unge’) og som garant for afetnificering, men alt for ofte er det ĂĄbenlyst at journalister kan alle knebene pĂĄ rygraden helt uden hjælp. Manual eller tillært berøringsangst og politisk korrekthed? Vi ved det ikke hvad angĂĄr Danmark, men nu kan det i hvert fald fastslĂĄs at tanken ikke er utænkelig, og vi taler vel at mærke om et land hvor dette ikke er pĂĄduttet ovenfra, men af branchen selv. Indholdet er dybt beskæmmende.

On Oct. 6, 2001 at its National Convention in Seattle, the Society of Professional Journalists passed a resolution urging members and fellow journalists to take steps against racial profiling in their coverage of the war on terrorism and to reaffirm their commitment to:

— Use language that is informative and not inflammatory

— Portray Muslims, Arabs and Middle Eastern and South Asian Americans in the richness of their diverse experiences; […]

Visual images

— Do not represent Arab Americans and Muslims as monolithic groups. Avoid conveying the impression that all Arab Americans and Muslims wear traditional clothing.

— Use photos and features to demystify veils, turbans and other cultural articles and customs.

Stories

— Cover the victims of harassment, murder and other hate crimes as thoroughly as you cover the victims of overt terrorist attacks.

— Make an extra effort to include olive-complexioned and darker men and women, Sikhs, Muslims and devout religious people of all types in arts, business, society columns and all other news and feature coverage, not just stories about the crisis. […]

— When writing about terrorism, remember to include white supremacist, radical anti-abortionists and other groups with a history of such activity. […] Society of Professional Journalists: Diversity guidelines, POST 911 SUBVERSION: Institutionalized Islamic Propaganda as Dictated by “Society of Professional Journalists”

SĂĄ fik vi mĂĄske her hĂĄndfast dokumentation for oprindelsen af den allestedsnærværende opstilling af moralsk ækvivalens: Otte dræbte abortlæger + terrorbomben i Oklahoma ‘viser’ at vores kultur ikke er spor bedre, osv. (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

45 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cavatus
14 years ago

The situation is not any better in Sweden, unfortunately. This trial will pave the way for islam’s approach in the whole of Europe. In Sweden, a man (of Muslimorigin, what else?) just took his doctor’s degree at Uppsala University the other day. His thesis states that sharia law should be introduced in Sweden for the muslims. Yes, this is what I say. This man was most likely even subsidized by the State in order to perform this so called research! And the political correctness does not allow for criticism of such manifestations. Then you are immediately accused of being a… Read more »

Jutta
Jutta
14 years ago

Her er G.Wilders tale paa english som tilhoerer Videoen :

http://www.geertwilders.nl/

li
li
14 years ago

MĂĄ vi alle sammen krydse fingre for, at sandheden, friheden og oprigtigheden vil sejre og Gert Wilders frikendes. Hvis endnu et mord! pĂĄ friheds talende mennesker, enten korporligt eller juridisk begĂĄs, sĂĄ vil jeg personligt tage det som et uretfærdigt nederlag, som jeg aldrig vil glemme og gøre mit bedste for, at retfærdigøre disse menneskers ofre for min friheds skyld, jeg vil ikke lade flere uhørte “drab” pĂĄ anderledes tænkende gennemføres af hverken muhammedanere eller deres krybende bange dhimmier usagt hen. Jeg vil ikke finde mig i, at skulle forklare mine endnu ikke fødte eller mĂĄske aldrig fødte! børnebørn om,… Read more »

Universalgeni
14 years ago

Helle Merete Brix om Wilders-sagen pĂĄ Russia Today: http://www.youtube.com/watch?v=hBlg2e5EAZk

Johansen
Johansen
14 years ago

MĂĄ lykken og sejren stĂĄ Geert Wilders bi – ogsĂĄ i denne groteske retssag.

Bjovulf
Bjovulf
14 years ago

Danmarx Radio aka. DDR fortsætter helt uhæmmet sit multi-kulti-propagandaflip for licenspengene … http://www.dr.dk/Musik/Temaer/00erne/Podcast/20091117085538_1_1.htm “Hør Pharfar fortælle, hvordan Natasja blev en ny rollemodel for unge danske piger. ” [ Blev hun da det ?!?!? MĂĄske for en relativt begrænset gruppe, ja – men langt fra for alle ] Du kan høre interviewet med Pharfar i ’Globaliseringens Musik’, den tredje del af vores podcast-serie om 00’ernes musikalske tendenser, som fokuserer pĂĄ den nye, globaliserede musik.[!!!] DOWNLOAD Globaliseringens musik (32MB) ——————————————————————————————————————————————————– Begejstringen kender tilsyneladende ingen grænser for DR, nĂĄr det gælder om at promovere musik og kunstnere med de RETTE PK-multi-kulti-flippede holdninger. Skal… Read more »

Victor
Victor
14 years ago

Læg mærke til navnet Mohamed Badie….I kommer stensikkert til at høre det igen i de kommende ĂĄr. Den 66-ĂĄrige dyrepatolog – jeg vidste ikke, at dĂ©t erhverv eksisterede, er netop blevet valgt til Ægyptens øverste Muslimbror.

Jeg linker lige til et par artikler om ham:

http://www.ft.com/cms/s/0/a01bff42-0387-11df-a601-00144feabdc0.html

Guardian mener, valget beviser, at hardlinerne i organisationen ikke rokker sig ud af stedet:

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/belief/2010/jan/20/muslim-brotherhood-egypt

Pk
Pk
14 years ago

I årevis har een været rystet over, at politikere og andre, som har vækket muslimernes vrede,
må leve døgnet rundt med politibeskyttelse.
Det er især det forhold, at mange europæiske politikere er ligeglade med denne udvikling.
Plus største del af pressen,
HĂĄrdere tider venter os.

Jutta
Jutta
14 years ago

Hvis man lytter to gange, saa forstaar man naesten alt, fordi det jo er vores Thema.
G. Wilders taler meget tydeligt og langsomt.
G.Wilders i dag foran retten:

http://www.youtube.com/watch?v=8T_vUW5tiqE

Jutta
Jutta
14 years ago

@Mette
Jeg kan ikke selv huske det, men maaske hjaelper disse Adresser?:
Bare scroll ned til
“Fuld frihed for medierne og ansvarlig optraeden”
http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

og saa er det her fra EU-kommissionen – isaer paa side 5:
-opfordre til debat i medierne og reklamebranchen om det image, som de skaber om islam og muslimske befolkningsgrupper og om deres ansvar i denne henseende til at undgaa fordomme og ensidig information

http://www.coe.int/t/dghl/monitoring/ecri/activities/GPR/EN/Recommendation_N5/REC5-2000-21-DNK.pdf

JensH
JensH
14 years ago

@Proclus

“Selve retsagen er tilgengæld et enormt scoop for ham!!”

Helt enig. Hvis han da ellers overlever den. Men ufatteligt den Hollandske elite giver ham en sĂĄdan politisk platform som denne retssag jo virkelig giver ham. Gad vide om disse feje politikere i virkeligheden inderst inde ønsker, at Wilders skal overtage magten, sĂĄledes at han kan gøre alt ‘det beskidte arbejde’ med at tage det nødvendige opgør med islamiseringen af det Hollandske samfund. Det nødvendige politiske arbejde disse politkere selv er alt for berøringsangste -for at ikke sige feje- til at gøre??

Proclus
14 years ago
Reply to  JensH

“-for ikke at sige feje-”

Helt klart!

Man har i multikulti-regimet først haft en enorm arrogance og selvsikkerhed overfor alle de dumme racistiske provinsboer, der var ih og åh så bange for den store berigelse man generøst havde udstyret dem med!

Det hele er imidlertid vendt rundt på en tallerken. Regimet er pludselig ikke de progressive længere og man er død bange for de muslimer man har hentet ind til at stå for selve berigelsen!

Nu stikker man sĂĄ hovedet i jorden og lader som om det er “business as usual”, mens man venter pĂĄ at fĂĄ røven skudt af.

Mette
Mette
14 years ago

Jutta henviste engang til en organisation indenfor EU, der afholder kurser for politifolk. Jeg kan ikke huske navnet, det ender pĂĄ -pol, og der findes en hjemmeside, som jeg besøgte. Her foregĂĄr der en ensretning, men om Per Larsen & Co. har deltaget, ved jeg ikke, vi er jo udenfor det retslige samarbejde. Men at der rumsterer et eller andet med ensretning i medierne, har jeg tænkt pĂĄ i længere tid. Det da fx meget, meget mærkeligt, at de kan blive enige om at være sĂĄ tilbageholdende med at fortælle om verdens største muslimske organisation Det Muslimske Broderskab, samtidig med… Read more »

Benjamin
Benjamin
14 years ago

At medierne fĂĄr et kursus i multikulturalisme til glæde for muhamedanismen, er der jo intet nyt i. Hvis alting skal islamiseres pĂĄ en langsom og snigende mĂĄde, er der vel klogt netop at starte med medierne, som kan have en positiv effekt pĂĄ befolkningen (eller negativ, alt efter hvordan man ser pĂĄ det.) Hvad mener i f.eks. pĂĄ denne “opskrift” pĂĄ hvordan videnskaben og viden generelt skal islamiseres, sĂĄ den bliver tilpasses bedre til islams doktriner? http://i-epistemology.net/attachments/505_iokn%20-%20Contents%20and%20Preface.pdf SĂĄ er det vel kun et spørgsmĂĄl om tid, inden der stĂĄr i danske skolebøger, at jorden er flad som en pandekage. (Det… Read more »

Proclus
14 years ago

Sagen mod Wilders er latterlig og vidner først og fremmest om et “establishment” der sĂĄ langt ude at skide, at de griber efter dette rĂĄdne halmstrĂĄ midt pĂĄ et brusende ocean, som de selv har lukket sluserne op for.

Om Wilders vinder eller taber, er så vidt jeg kan se uden nogen afgørende konsekvens!

Ja han risikere bøde, (måske fængsel?) og politisk slowmotion, men det er og bliver en stakket frist for hans modstandere.

Hvad skal de stille op i længden? De er færdige og de ved det!
Retsagen er et “last gasp” om noget.

Universalgeni
14 years ago
Reply to  Proclus

Det har da afgørende betydning om Wilders bliver Hollands nye statsminister eller ej. Det er det, der er på spil her!

Mette
Mette
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Jeg forestiller mig, at der kan være det på spil, at sagen skal videre til en overnational domstol.

Proclus
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Arhh, det bliver han, retsag eller ikke retsag, vel næppe denne gang, trods sin store fremgang i popularitet. Selve retsagen er tilgengæld et enormt scoop for ham!! Den viser hans voksende magt, som “man” frygter og som “man” tydeligvis er magtesløs overfor, fordi multikulturen (med islam som hovedkomponent) er sĂĄdan en piiiinlig, dyr og farlig fiasko. Det her er begyndelsen for Wilders ikke slutningen. Eller nærmere: “The end of the beginning, not the beginning of the end”! Herregud, for et ĂĄr siden havde jeg knapt hørt om manden og nu stĂĄr menuen pĂĄ ham, dag ud og dag ind. Wilders… Read more »

Universalgeni
14 years ago
Reply to  Proclus

Tja, jeg er blevet lidt desillusioneret af at arbejde med islam. :mrgreen:

Klaus
Klaus
14 years ago
Reply to  Proclus

Svar til Prolus:Ja,de er godt ude at skide,som du skriver,hele elendighedsunionen har gevaldigt ondt i ytringsfriheden,der er ellers nok af konkrete eksempler på muslimers negative gøren og laden overalt hvor de opholder sig,det skal man ikke have den store juridiske embedseksamen for at kunne få øje på.God vind til dig,Klaus

Universalgeni
14 years ago

Journalistforbundet i Norge har en næsten magen til den amerikanske: http://i47.tinypic.com/10emonl.jpg

Universalgeni
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Her er kilden. Gad lide at vide, hvorfor man ikke kan finde den ved at google ??? Har man mon noget at skjule ?? http://www.nj.no/Sjekkliste+for+journalistisk+arbeid+i+det+flerkulturelle+Norge.b7C_wlnIY4.ips

JensH
JensH
14 years ago

Her er en dansk journalist og forfatter ved navn Jan Cortzen, som nærmest skamroser det Svenske sundhedsvæsen på bekostning af det Danske:

“Det kan godt være, vi kan slĂĄ Sverige i fodbold, men nĂĄr det gælder sundhedsvæsen, vinder Sverige – suverænt.”

http://politiken.dk/debat/kroniker/article882895.ece

Universalgeni
14 years ago

Kære snaphaner – overskriften her er ikke ret smuk. – Det hedder da indiskutable ?

Gunnar Biering
Gunnar Biering
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Det synes jeg ikke, du har ret i. I mine ører betyder indiskutabel noget, som godt kan diskuteres, men hvor alle kan se resultatet på forhånd, så diskussion er overflødig.
Udiskuterbar betyder i mine ører noget, som magthaverne ikke ønsker diskuteret, selvom mange af undersåtterne har et ønske om det.

Mette
Mette
14 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Diskuterbar er et tungt ord, men det stĂĄr i min retskrivningsordbog. Gad vide, om det er af nyere dato?

Indholdsmæssigt har jeg svært ved at se nogen forskel pĂĄ udiskuterbar og indiskutabel, men indiskutabel er langt pænere, mere “musisk”, lidt syngende, hvorimod udiskuterbar er “stødende” – pĂĄ mere end en mĂĄde. Derfor passer det ikke dĂĄrligt til den umenneskelige mastodont, der er sat i værk i Holland.

Thomas Bolding Hansen
14 years ago
Reply to  Mette

Indiskutabelt og udiskuterbart betyder i mine øjne ikke helt det samme.

Indiskutabelt bruges ofte, når det skal understreges, at noget er så klokkeklart fakta, at det ikke er værd at diskutere.

Hvor udiskuterbart anvendes om noget, som det er svært at diskutere uden det fyger med gnister og knaster. Altså umuligt at diskutere.

Universalgeni
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Der er helt fint med mig. 🙂

Mette
Mette
14 years ago

Liva. Ang. Grundloven, som den tĂĄbelige cand. scient.pol. Yildiz Akdogan kalder “en bog”, fordi hun ikke kan fĂĄ Koranen ud af hovedet, mener jeg, at den vurdering, der foreligger om burka og niqab er mere politisk dikteret end juridisk. Justitsministeriet fremtræder ligesom PET mere og mere som vore modstandere. Jeg synes, at Kai Sørlander har argumenteret ganske glimrede for det misforhold, der foreligger mellem islamiske symboler og menneskerettighederne, senest den 6. ds. i Kristeligt Dagblad i artiklen om minareter. Den diskussion var fra starten helt forfejlet, idet den koncentrerede sig om brugernes ret til bære disse latterlige kostumer. I stedet… Read more »

JensH
JensH
14 years ago

Og så er der en ung og køn 17 årig pige fra Silkeborg som har lavet en hyldest-sang til Kurt Westergård. Videoen kan ses her:

http://jp.dk/timeout/article1953435.ece

Mette
Mette
14 years ago

Universalgeni skrev: “Hvis Wilders taber i Holland, vil de fĂĄ konsekvenser for os alle. Der bliver tale om en præcedens, som kryber ind over grænserne til alle europæiske lande, er jeg bange for. (…) Vi kan ende der, hvor sandheden ikke længere er et gyldigt forsvar…” Ja, hver gang nogen skriver, at dette er et dramatisk vendepunkt for Holland, tænker jeg, at det er det for os alle. Karl Popper mente, at sandheden altid er i spil, og der er vi allerede. De “sandheder” vi fĂĄr serveret fra mange kanter, og som er mere eller mindre præget af petrokemi, er… Read more »

Universalgeni
14 years ago

Faktisk er det ikke selve teksten i den universelle menneskerettighedserklæring, der er noget i vejen med. Det er den internationale domspraksis, der er degenereret. Det er denne verdens Elmkvister og ligesindede fra dommerstanden, der er skyld i den misere, vi er landet i. Det, de gør, handler om venstrefløjsaktivisme, halalhippier og “judges legislating from the bench”.

Universalgeni
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Man har sagt, at det vi har fået, er Human Lefts. Men at det, vi burde have haft, er Human Rights. Og det er lige præcis den skinbarlige sandhed! :mrgreen:

Mette
Mette
14 years ago
Reply to  Universalgeni

ta ta!

De forenede socialdemokratier slĂĄr til igen. I dag har jeg læst et JP læserbrev fra en “socialkonservativ” og spekulerede pĂĄ, om det er den slags, der leverer de meget billige fiskevarer fra Espersens i Hirtshals. De er sĂĄ billige, at jeg viger tilbage fra at købe dem.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
14 years ago

Retssagen mod Wilders er en skandale og en farce.

Alle politiske ytringer skal være tilladte, så længe der ikke opfordres til lovovertrædelser.

Jeg har indtryk af, at det især er den internationale menneskerettighedsindustri, der støtter og inspirerer til disse tankeforbudsparagraffer. Derfor siger jeg igen: Nedton menneskerettighederne, lad os holde os til Borgerrettighederne, som nedfældet i Grundloven. Det kan vi bedre håndtere. Så kan vi måske blive herrer i eget hus igen.

Jeg ønsker det samme for Nederlandene og alle andre lande!

Universalgeni
14 years ago

Det er uholdbart at operere med begrebet religiøs racisme. Det er i realiteten det, Vesten gør i øjeblikket. Begrebet er lige sĂĄ meningsløst som begrebet politisk racisme. Og det er det, Wilders er ude for. Politisk racisme. Han har jo bare sagt sandheden om koranen og islam. Religion er bare en holdning, man har. En overbevisning. Ligesom en politisk holdning eller overbevisning. Og begge typer holdninger mĂĄ finde sig i at blive gjort til genstand for andre menneskers vurdering, dom og stilllingtagen. Men har ret til at foragte eller bekæmpe bĂĄde religiøse og politiske holdninger. Herhjemme har muslimen Fahmy Almajid… Read more »

Liva
Liva
14 years ago
Reply to  Universalgeni

“Religion er bare en holdning, man har. En overbevisning. Ligesom en politisk holdning eller overbevisning. Og begge typer holdninger mĂĄ finde sig i at blive gjort til genstand for andre menneskers vurdering, dom og stilllingtagen.”

Enig.

Det er bl.a. grundloven der giver særlige rettigheder og særlig frihed på grund af religion, så det må ende med at grundloven på det punkt må laves om.

Universalgeni
14 years ago
Reply to  Liva

Det er en misforståelse. Religionsfriheden er ikke vægtet særligt meget i dansk lovgivning. Vi har nemlig religionsfrihed, men vi har ikke religionslighed. Og det er vigtigt! Islam skal bestemt ikke ligestilles med andre religioner. Folkekirken har særstatus og det skal den blive ved med at have.

Ville man mĂĄske ligestille fascistiske ideer med demokratiske?

Universalgeni
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Det, vi i stedet burde gøre, er at afskaffe blasfemiparagraffen. Det er strengt taget også i islams interesse. Set med kristne øjne er islam blasfemi. Det er eksempelvis blasfemisk at skelne mellem ren og uren mad. Muhammed er blasfemi af første rang. For i følge Biblen, var den sidste profet her på jorden Johannes Døberen. Og der har ikke været nogen profeter siden.

Liva
Liva
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Det kan godt være at du synes at det er en misforståelse, men grundloven bruges nu sådan at kvinder der kræver tørklæder i offentlige institutioner, de får det ved blot at henvise til netop grundloven. Det samme gælder for halalmad, halalslagtning, bederum etc.

Liva
Liva
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Grundloven er med til at islamisere Danmark. SĂĄdan bruges den i hvert fald. SĂĄdan kan den bruges.

45
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x