23
jan
Seneste opdatering: 24/1-10 kl. 2247
47 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nej, Jesper Langballes ord beskriver ikke dansk virkelighed tilnærmelsesvist præcist. Vi har haft 18 veldokumenterede æresdrab i Danmark. Socialrådgiveren nr 18,2003 opererer med 19, nogle med 20. De fleste er sket siden 1990, dertil ikke så få der er forsvundet sporløst fra landet samt et ukendt antal “æresselvmord.” Det er 18-20 for mange, men trods alt et hjemligt nichefænomen. (Ekstra Bladet mener vi har haft to (!), det må være denne dags kuriositet fra Rådhuspladsens skrantende tabloid, men så er  lederskribenten også digter i sin fritid.)

ScreenShot013

Men jo, ordene refererer til en blodig virkelighed der er langt værre end skadevirkningen ved generaliserende ord. Spørgsmålet er så: Var det dumt (altså taktisk set) og forkert (altså umoralsk) at formulere sig som han gjorde? Vi værdsætter præcision i sproget, Jesper Langballes debatreplik er sløset, den giver intet udbytte at læse, men den viser dog hen til noget i den virkelige verden. Det er på nuværende tidspunkt et åbent spørgsmål om Lex Hedegaard og Lex Langballe ender med entydigt negative erfaringer. Med Politikens tre efterfølgende artikler og Britta Mogensen og Kirsten Sarauws kronik, der bekræftede Lars Hedegaards væsentligste pointer in mente, kunne noget tyde på, at enhver kontrovers vil sende ikke blot skidt op i luften, men også guldkorn ned i form at tiltrængt oplysning.

Christiansborg-taktisk kommer Langballes debatindlæg svært ubelejligt. Ifølge Langballe selv har Berlingske Tidende været 14 dage om at trykke indlægget. At et dagsaktuelt debatindlæg får lov at ligge 14 dage på redaktionen, for derefter at blive publiceret netop som emnet er ved at gå koldt, er usædvanligt og ligner en tanke fra avisens side. Ser Berlingskes debatredaktør Langballe som deres egen nyttige idiot, de kan fyre af når de skønner han kan gøre mest skade? Svaret blæser i vinden. Det hedder sig at “Langballe lægger gift for integrationen”. Spørgsmålet er selvfølgelig hvor forpligtet en mand, der altid har skrevet imod indvandringen og taget de tæsk det gav, er forpligtet til at hæfte solidarisk for den gennemførte politik, når ikke engang Margrethe Vestager selv vil “bruge sine børn i politiske eksperimenter,” hendes parti har ivret for i årtier.

Mere kontroversielt er selvfølgelig de etiske overvejelser. Så længe generaliserende, uspecifikke, udsagn vækker større harme end den kendsgerning at ikke blot et antal kvinder dræbes af familiemedlemmer, men at der for kvinder i den muslimske kultur hersker et frygtens regime for voldelige konsekvenser ved at bryde fri, ja, så må man afvise at glide med på forargelsen over de to debattører. Rituel afstandstagen er med til at bekræfte denne skævvredne og menneskefjendtlige prioritering af ord kontra blodige overgreb – samt truslen herom.

FN beskriver æresvold mod kvinder som “en pandemi” ; 17.000 æresrelaterede voldssager årligt alene i Storbritannien, Pakistan: the annual number of honor killings ran up to more than 10,000 per year, UNICEF In the Gaza strip and the West bank, more than two-thirds of all murders were most likely ‘honour’ killings.” Turkey: 200 girls and women killed in 2008 alone. Video:Report on Acid attacks in Pakistan. Hvis det var disse myriader af kvinder fra klansamfund hvor de har det marginalt bedre end kvæg, Langballe ville tale om, kunne han jo bare have sagt det. Så ville vi nemmere kunne komme igennem den næste uge, hvor høj og lav skal ud og promenere deres “dybe forfærdelse og rystelse. “Kun få blev skudt ved Berlinmuren, men den holdt millioner fængslet.” (Monokultur: Slaget ved Snaphanen,Forskningen: Langballe har ret om æresdrab). (LFPC/Steen) .

Journalistisk ‘brandangreb’ på sproget

Man gør klogt i at reflektere over selv tilsyneladende neutralt beskrivende ordvalg i medierne. Når folkeskoler nedbrændes af ‘utilpassede unge’ taler man vist aldrig eller kun sjældent om ‘angreb’. Når det samme overgår en muslimsk friskole, er forsætligheden taget for givet selv før det vides om det kunne være noget internt – i hvilket fald man med garanti ikke ville have brugt ordet ‘angreb’, som pr. definition er rettet fra værtssamfundet mod den etniske minoritet. Historien her har et par uger på bagen, men journalisters propaganda er desværre tidløs (LFPC).

Lykkeskolen i Brabrand blev søndag morgen udsat for et brandangreb. Ved halv syv tiden imorges måtte brandvæsenet i Århus rykke ud til en brand på den muslimske friskole Lykkeskolen, der ligger ved Bazar Vest i Brabrand. […] Brandangreb mod muslimsk friskole

Terror-eufemisme: “Polisen misstänker att branden är anlagt”

Gårsdagens svenske skolebrand. Der er 1.5 om dagen. De fleste går ikke så slemt som denne, men terroren må have sin virkning. Der er ikke en lærer eller elev i landet der ikke ved, at hans skole kan være væk den næste dag. Vi kalder det terror uanset hvem der gør det. I avisen hedder det som regel “polisen misstänker att branden är anlagt. Det mistænker vi også. Over 500 skoler står ikke og bryder spontant i brand.

Eskilstuna Paviljongen på Slagstaskolan totalförstördes under natten till lördagen i en brand som misstänks ha varit anlagd. Trots att räddningstjänsten var på plats inom tio minuter gick byggnaden inte att rädda. Branden upptäcktes strax före klockan ett. Av någon okänd anledning kom larmet in till SOS som “containerbrand”, klockan 00.52. Därför skickades först bara en ensam släckbil till platsen. Den styrkan var på plats klockan 01.02 men hade ingen chans att släcka branden som då redan hade spritt sig till hela byggnaden.Lågorna spred sig på ett ovanligt vis under den uppallade byggnaden, vilket väckte släckningsstyrkans misstankar. Det var väl det som gjorde att de misstänkte att det var anlagt. Det brann inte inne i huset, säger Thomas Knutsson på räddningstjänsten. Eskilstuna Paviljongen på Slagstaskolan totalförstördes ( Se Low tech terror)

Toronto for Geert Wilders
Solidarity Rally for Geert Wilders, Toronto. Rabbiner Jon Hausman – en herre med elan og luft under vingerne  – og norsk-canadieren Bjørn Larsen, onsdag d. 20 jan.

I Sveriges Radio er ikke trygge ved situationen, så de spiller det sikre kort interesseorganisationen EXPO.SE som ekspertkommentator på Wilders. Resulatet er det ventede:

Människor och tro, I Nederländerna har rättegången mot den högerpopulistiske politikern Geert Wilders startat. Åtalet gäller hets mot muslimer och Gert Wilders hyllas som en martyr för yttrandefrihet bland islamfientliga partier runt om i Europa. Bland annat har Sverigedemokraternas Jimmy Åkesson uttalat sitt stöd för Geert Wilders. Rättegången har stort symboliskt värde och för debatten om islam i Europa, berättar Kajsa Lindhoff från stiftelsen Expo. Min. 6:38.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

47 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] an example of an apparently unsubstantiated claim that a school is burned every day in Sweden, let’s start here. This is a typical example (unfortunately, the blog owner doesn’t organize his pages such […]

Selskabslege
11 years ago

Hej jeg vil bare lige informere dig om at videoerne ikke længere virker, som er i artiklen. Ellers en rigtig fin artikel og spændende debat du har sat i værk:)

Hans Erling Jensen - Eticha -

Dem har jeg sandelig ikke noget i mod. Vi talte om hyløeri. 😀

Vivi Andersen
Vivi Andersen
14 years ago

Hans Erling Jensen

Nådada- du har nok noget imod dem der gik på Real´en hos Christensen-Dalsgaard ?

Hvilken årgang er du ?

Hans Erling Jensen - Eticha -

Vestager har altid været en hykler. Alle næsten uden undtagelse, som ha kaldt sig socialister og venner af folket – ja selv min skolelærer i Kolding, da jeg var barn, var en hykler. Vi gik på Sct Nikolai, hans unger gik på Kolding Realskole (Privat). Jo socialisme er fandme godt for dem, der har behov for det og som vi skal frelse. Og så er det godt for dem, vi skal opdrage til at sikre os magten over dem og de andre, der er imod os! Puha…… “Langballe er stor”! (Men indimellem retter han krudtet den forkerte vej. Jeg mener… Read more »

Emeritus
Emeritus
14 years ago

Moderation? – Censur?

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
14 years ago

Til Henrik Jørgensen og Peter Buch. JP havde i 2008 en artikel om æresrelaterede drab i Danmark på baggrund af en netop offentliggjort statistik, så jo, man har ganske godt styr på den del af isbjerget, som rager op af havet: ‘…Rigspolitiet har netop offentliggjort en statistik om “æres”-relaterede forbrydelser. Den viser, at der siden juli 2006 og frem til i dag (23.09-08 m.a.), er registreret 279 såkaldte æresforbrydelser i Danmark. Der har været 349 ofre, og der har været 412 gerningsmænd. 81 pct. af ofrene er kvinder og mere end halvdelen er mellem 20 og 30 år. I to… Read more »

Universalgeni
14 years ago

Der er flere år siden, dansk politi holdt op med at registrere æresdrab. Man mener ikke, at en bevidst valgt religiøst betinget dødsdom adskiller sig fra et affektdrab – eller jalousimord. Mand dræber kvinde. Ét fedt…

Vivi Andersen
Vivi Andersen
14 years ago

Pieter

YES ?

When will we start fighting back ?

Liva
Liva
14 years ago

Hvor er jeg skuffet over den gamle kvindesags forkæmper, Drude Dahlerup. Som kvinde må jeg sige at hun ikke mere evner at tale for mig og mine. Men taler direkte imod mig og mine – og vore vestlige frihedsværdier. Og at hun vil nedværdige sig til at kalde meningsmodstandere for islamofober, det havde jeg godt nok ikke troet om hende. Hvad er det demokratiske i den omtale af andre borgere? Skal politiske modstandere til at kalde hinanden for fobikere? Nej da. At kalde meningsmodstandere for fobikere er en rigtig dårlig skik. Det er afvisende og usagligt. Det er direkte uværdigt… Read more »

Snowball
Snowball
14 years ago
Reply to  Liva
Liva
Liva
14 years ago
Reply to  Snowball

Ja, er det ikke bare et herligt nummer. 🙂 Skøn kvinde der laver humoristisk religionskritik.

Det er derfor også langt ude at netop en gammel betonfeminist som Drude, som nu er professor i statskundskab på et universitet, kalder nutidens religionskritikere for sygelige. Hun skulle i den grad skamme sig, usolidarisk som hun er. Og hun skriver om hykleri. Bvadr!

Snowball
Snowball
14 years ago
Reply to  Liva

Ak, youtube er som et sort hul – man bliver suget ind og tiden forsvinder… Jeg havde nær glemt den her: http://www.youtube.com/watch?v=2MpRZ2UnLIE “Her må man ingenting, parken er til pynt” A propos Trille og feministerne kom jeg til at tænke på en sang, som vi sang til musikundervisning i folkeskolen – En vise om en stakkels pige, der gik gruelig meget igennem, men altid så godt ud. Omkvædet lød noget i retning af: “Men den næste dag stod hun nok så fornøjet og vanded’ blomster på sin lille altan” Er der nogen af de utroligt oplyste Snaphaner, der kan huske… Read more »

Snowball
Snowball
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Præcis!! Vi havde den i vores samlemapper med kopier af sangtekster – det var tider! Jeg må lige også poste disse – de er ganske aktuelle: “” Seeger, Peggy: Vi tager natten tilbage14 Du sidder i bussen skal af ved næste stop du sidder sammenkrøbet tør ikke kikke op du mærker deres øjne i nakken tør næsten ikke trykke på knappen Vi skal ta’ natten tilbage – det er løgn at kvindere er svage det er noget de har fået os til at tro så vi ikke gør oprør, men holder os pænt i ro. Du står på peronnen og… Read more »

Snowball
Snowball
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Det fremgår, at venstrefløjen ikke altid har været bange for at være bange…

Snowball
Snowball
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Den her sang vi også i skolen:

http://www.youtube.com/watch?v=SNocyz1NRjA

Liva
Liva
14 years ago
Reply to  Snowball

“…måske er tiden inde til at finde slagsangene frem igen…”

Ja, det synes jeg. Både for troende og ikke-troende. Jeg håber på at mange kristne og andre troende kan smile med. Selv kender jeg heldigvis en del der godt kan smile af religionskritik/satire og humor – også selvom de er troende. De oplever ikke at de mister noget ved at deres tro og gud omtales med humor og satire eller kritik, for så skrøbelig og usikker mener de ikke at deres tro og gud er. 🙂

Universalgeni
14 years ago
Reply to  Liva

Der findes undergrundssange – i skolegårde og lignende steder. Eksempel:

Mel: Du må få min sofacykel

De skal ikke integreres, de skal hjem!
De skal ikke integreres, de skal hjem!
De har været her for længe,
de har taget vores penge,
de skal ikke integreres, de skal hjem!

Proclus
14 years ago

Det er sjovt at se hvordan sandheden tilstadighed gør sit “skrækindjagende” indtog i debatten om islam. Der hyles og skingres imod den. Man hader den. Truer den. Beskylder den for at lyve osv. osv. Islam er noget moderisk bras, det kan man se ved både at kigge ud i den store verden der omgiver os og desværre også i stigende grad herhjemme. Man kan dertil læse Koranen og her se, i sura efter sura, hvor dyret ligger begravet. Meget længere er den vitterligt ikke. Er disse mennesker ude af stand bruge deres øjne? Er de ude af stand til at… Read more »

Proclus
14 years ago
Reply to  Proclus

“død over ødelæggelse”! Var det bare så vel! 🙂

“død OG ødelæggelse” er det der skal stå.

(iøvrigt) Naser Khader vil nu “gennemgå” Koranen og give den et eftersyn.

Halleluja, haaaleluja, haaaa, leeee, luuuuu, jaaaaa! 🙂

Emeritus
Emeritus
14 years ago

Vedrørende Hedegaards, Langballes og Krarup eksempler: Jeg mener (modsat den gode tones venner), at presset mod det muslimske mindretal for enhver tilsviningspris skal fastholdes, indtil muslimer som helhed begynder at studere deres hellige skrifter, for at finde ud af, hvad det er, vi andre finder så afskyeligt. Det kan jo ikke hjælpe, at oplyste muslimer afværgende påstår, at de ugerninger, der begås i Allahs navn, ikke begås af rigtige muslimer, men måske begås af mennesker der sikkert kke aner, hvad der egentlig står i Koranen. Det er da langt værre, at muslimske ugerningsmænd render rundt som tikkende bomber, fordi de… Read more »

Pieter
Pieter
14 years ago

The trial against Wilders is just a footnote in the ethnic and cultural mutilation of Western Europe. In just 15 years, non-Western immigrants will have become a substantial demographic factor (15%-30%) all over the Netherlands (http://dutchdaily.blogspot.com/2010/01/destruction.html). In the cities, they actually already have a majority in the age group 0-20 years. Therefore, it will be increasingly “difficult” to criticize islam. In fact, islam may become so strong in part of the Netherlands that our country is likely to become a threat to its neighbors. But hey, fortunately Great-Britain, Belgium, France and Sweden will be too…

Pk
Pk
14 years ago

Henriette Kjær, de Konservative, taler om vores lands sammenhængskraft.
Efter udtalelser fra Langballe og krarup ang. hvad islam betyder, og fruen ser en fare
for vores land ved disse udtalelser.
Ved Nytår blev en dansker smadret af 4 indvandrere. Smadret , men fruen ser ingen fare
for vores land ved dette overfald.
Det var der heller ikke nogen anden politiker som gjorde.
Jeg tror ikke, at vi beholder sammenhængskraften, og inderst inde tror jeg, at politikerne
er ligeglade.

Emeritus
Emeritus
14 years ago

‘…Med Politikens tre efterfølgende artikler og Britta Mogensen og Kirsten Sarauws kronik, der bekræftede Lars Hedegaards væsentligste pointer in mente, kunne noget tyde på, at enhver kontrovers vil sende ikke blot skidt op i luften, men også guldkorn ned i form at tiltrængt oplysning…’ Man skal mærke sig ‘guldkornseffekten’. Hauge gjorde opmærksom på,at ingen af de rigtige kritiserede videnskabsmanden Lars Hedegaard for andet end at han hernede i kælderen, ude i køkkenet sammen med en interviewer begik den formelle fejl at skære alle muslimer over én kam. Nu har fætrene Langballe og Krarup strammet ballerne yderligere i et direkte forsvar… Read more »

Liva
Liva
14 years ago

Og når der så endelig er lidt gang i de kristne gejstlige, så får de også med krabasken – af B.T. 🙂

“Biskoppen på Fyn har brugt skattekroner på et provstemøde, hvor der blev indtaget så store mængder alkohol, at de deltagende må have været stærkt berusede. Det skriver B.T.”

h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2010/01/24/074009.htm

Liva
Liva
14 years ago

Vi står Midt i en multikulturel tid og hvad ser vi? Da en mandlig avis tegner vover at tegne noget der har med religion at gøre, så rejser der sig et ramaskrig hos det bedre multikultur dhimmi borgerskab. Da så samme avis tegner siden vil sælge en harmløs tegning, så kaldes den af MSM for omstridt – og så er der stort set ingen der vil sælge tegningen. Midt i en multikulturel tid er det alene en 17-årig ung kvinde der på internettet viser at hun støtter avistegneren – til gengæld høres der intet fra det store kompagni af mandlige,… Read more »

Liva
Liva
14 years ago

Nu har vi så set at mange politikere godt kan finde ud af at sige fra overfor generaliseringer. Det er godt. Hvornår ser vi samme politikere – fra højre til venstre – tage afstand fra de generaliseringer der findes i koranen?

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
14 years ago

Med hensyn til antallet af æresdrab, i Danmark, hvor har i tallene fra?

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
14 years ago

Hvis nogle skulle være interesseret, jeg har selv gravet lidt, og indtil videre fundet disse: 1986: En 16-årig tyrkisk dreng, der er kæreste med en 15-årig pige, bliver dræbt i en lejlighed i Horsens. Også drengens mor bliver dræbt af skud. Drabene blev begået af pigens far, fordi han havde lovet datteren væk til en anden i Tyrkiet. 1993:En 25-årig mand bliver myrdet med 21 knivstik af sin pakistanske hustru og dennes bror. Årsagen var, at han havde besluttet at forlade sin gravide kone. Efter at være blevet stukket ihjel skar konen og svogeren hovedet og testiklerne af liget. Kroppen… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

Ekstrabladet mener i lederen der er tale om to æresdrab i Danmark:
http://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/article1287935.ece
At avisen ikke tør tælle tilnærmelsesvis korrekt synes oplagt forelagt dine oplysninger.
Var det ikke så besværligt at kommentere lederen, ville jeg lægge en kopi af dit skrevne “under lederen”.
Muligvis kunne en anden gøre det?

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
14 years ago
Reply to  Peter Buch

Har lige læst lederen, kom til at tænke på Linie 3:

Ekstra Bladet – tør op hvor andre pisser!

Liva
Liva
14 years ago

Det er ret spooky at først så mister nogle kvinder og mænd livet på grund af ‘æres’vold (familievold) – og dernæst så må vi andre ikke nævne at det er sket. Som om at overgrebene aldrig har fundet sted. Det synes jeg da er at håne dem der har mistet livet på grund af ‘æres’vold (familievold).

Thomas
Thomas
14 years ago

Var der ikke også dobbeltdrabet oppe i Nordsjælland, af en eksmand som slog ekskonen og svigerfaren ihjel?

http://avisen.dk/jalousi-formentlig-aarsag-til-drab-i-hoersholm_8662.aspx

Liva
Liva
14 years ago

Berlingeren skriver om familievold og -drab i Tyskland i denne artikel:

“Siden 1996 har der i Tyskland været omkring 50 såkaldte “æresdrab”, overvejende begået i det store tyrkiske samfund i landet.”

h t t p://www.berlingske.dk/verden/far-myrdede-sin-datter-med-koekkenkniv

Universalgeni
14 years ago
Reply to  Liva

Helt eventyrlig løgnekampagne, man har gang i der. Tyskland har i årevis haft ét æresdrab OM DAGEN. Kilde: http://www.sappho.dk/Nr.%202%20februar%202006/TorbenHansen.htm

andreas
andreas
14 years ago

Hvis en eller anden havde sagt, at “kristne fundamentalister i USA myrder abortlæger, det hører man om hele tiden” ville alle have bejaet. Forargelsen ville ikke have været til at få øje på.

Anonymous
Anonymous
14 years ago

@ Liva: Din fortalelse – forskrivelse: “Hov – jeg mente Justitia – da jeg skrev juristitia” rammer jo aldeles præcist. Retten er blevet til juristeri, juristitia i stedet for Justitia. Kan ikke huske kilden til følgende historie: En mand besøger en pantelånerbutik i San Francisco og ønsker at købe en aldeles naturtro statue af en rotte, der er udstillet i vinduet. Pantelåneren nævner en pris og siger: ,men du skal først høre historien om statuen. Manden takker nej, bare giv mig statuen, prisen er helt o.k. Pantelåneren inisisterer, men manden betaler, tager statuen og går. Straks han kommer ud på… Read more »

Victor
Victor
14 years ago

Åbent spørgsmål – hvordan er det egentlig med brugen af ordet “onkel” på arabisk? I andre asiatiske kulturer bruges det ikke bare om blods-relaterede; men også om flinke naboer, bekendte osv….

Kunne det ikke tænkes, at den del af debatten kører skævt, fordi dét ord har forskellige betydninger i forskellige kulturkredse?

morlille
morlille
14 years ago

På TV2knuz sidder sensations-kanalens journalist Jannie Pedersen og irettesætter Langballe bl.a. med udtalelsen: “Jeg er kriminalreporter og færdes i retten og ved derfor hvad jeg taler om. Hidtil har der været 2 æresdrab i Danmark. Dagligt ser vi danske fædre begå overgreb imod deres børn”(frit efter hukommelsen). Mon ikke Fru Pedersens journalistik er meget præget af, at hukommelsen nok ikke længere er, hvad den har været!?! Der kan endda være tale om falsk hukommelse, så hun selv tror på at det er sand jounalistik, hun bedriver. Gad vide hvem hendes informanter er!

Ulla Lauridsen
14 years ago

Kors, hvor jeg savner Pim Fortuyn. Wilders når ham ikke til de sokkeholdere, han utvivlsomt gik med. Det er forbandet. Selvfølgelig skal vi stå sammen med Wilders. Det ville bare have været så meget sjovere at stå sammen med Fortuyn.

Liva
Liva
14 years ago
Reply to  steen

Det er yderst svært at fatte sympati for en debattør der kalder sin meningsmodstander for et undermenneske. Bl.a. den holdning der var overfor Pim gør det nødvendigt at kritisere multikulturideologi. Det lader til at multikultur ideologi har meget svært ved netop at acceptere forskellighed og pluralisme.

Liva
Liva
14 years ago

Tak for link til et godt foredrag. Frihedsrettighedernes moder – England – er døende, siges det. En del tyder på det. Og det er paradoksalt nok venstrefløjen der har skabt de kummerlige forhold for vestlige borgere. I Forhold til religon – særligt islam – så er kvinders frihed i stigende grad i fare. Også kvinders synlighed og kvinden som symbol i det offentlige rum. Det er ikke nok at hun har bind for øjnene mere – som juristitia har – nu skal hun også have burka på, niqab eller tørklæde og så skal hun lade være med at kritisere religion,… Read more »

Liva
Liva
14 years ago
Reply to  Liva

Hov – jeg mente Justitia – da jeg skrev juristitia.

Liva
Liva
14 years ago
Reply to  Liva

Kvinfo kvinder tier i forsamlinger når det gælder religion. I hvert fald når det gælder islam. Og når det gælder tørklæder, hijab og niqab.

Og så linker Kvinfo til følgende artikel:

“Den hvide mand sidder tungt på magten”

h t t p://www.csr.dk/hg/cs/artikel.nsf/0/KØPN-7YRM22

Crass Børsting
14 years ago

En rabbiner i topklasse. Han skulle have lov at prædike for den svenske befolkning, så det får nok ikke.

47
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x