26
jan
Seneste opdatering: 27/1-10 kl. 0703
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

…i den bedste af alle verdener, der ikke helt er tilvejebragt, men som gode kræfter ideligt arbejder på. Et kort gearskifte for at gøre reklame for et nyt link i blogrollen, Fora.TV, hvor enkelte måske så debatten mellem Wafa Sultan og Daniel Pipes. En guldgrube af seværdige programmer for os der har valgt tv fra. For eksempel Christopher Hitchens & Robert Service om Trotsky (den Pipes der tales om, er historikeren Richard Pipes, Daniels far), eller Antony Beevors detailmættede, levende beskrivelse af D-Day: The Battle for Normandy. Det der  berettiger endnu en bog, er et væld af nye kilder Beevor har kunnet trække på.

»Det kommer folk til at slås med i århundreder«

Søren Krarup ser tilbage:

Jeg synes heller ikke, at jeg har været særlig flittig. Jeg har heller ikke været nogen særlig dygtig politiker. På det felt vil jeg ikke tillægge mig stor fortjeneste, siger Søren Krarup. Når han alligevel skal beskrive sin største politiske bedrift, er det, at han og Jesper Langballe i foråret 2002 var med til at stramme udlændingeloven og dæmme op for den indvandring, som han kalder “begyndelsen til en national katastrofe”. Det største nederlag er EF-domstolens Metock-dom fra 2008, der gør det lettere for danske statsborgere at få familiesammenføring, end de danske regler foreskriver.”Metock-dommen er utrolig desillusionerende,”siger Søren Krarup. “Fordi den understreger, hvor lidt vi selv bestemmer i Danmark.”

Men meningsmålingerne viser ikke solid overvægt til den borgerlige side. Tværtimod vipper det. Hvordan kan du være sikker på, det ikke er et midlertidigt holdningsskifte?

– Så kan jeg til gengæld sige, at Socialdemokraterne og SF er gået over til os i spørgsmålet om indvandring. Det bekræfter systemskiftet. De er godt klar over, at befolkningen er sjæleangst for det, som sker. De er klar over, at skal de have mulighed for at komme tilbage, så må de flytte sig over til det, som Dansk Folkeparti, Venstre og De Konservative har sagt. De Radikale er derimod fortabte. De kan ikke flytte sig fra radikalismens rødder og idéer uden at ophøre med at eksistere. De betyder efterhånden umådelig lidt, og det er tydeligt, at SF i vid udstrækning tager deres stemmer.

Føler du, at dit politiske projekt er færdigt, når du forlader Christiansborg?

– Mit politiske projekt er færdigt. Men årsagen til, at jeg kom ind i politik – opgøret med indvandrerpolitikken, er bestemt ikke færdigt. Det kommer folk til at slås med i årtier eller århundreder. Interview: Jeg tror snart, at jeg har snakket ud.

Ønsker alle religioner fred?

Grundlovens § 67 lyder således: ‘Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden’.Koranen er desværre fyldt med opfordringer til mord og undertrykkelse, f.eks. i kap. 8, vers 12: ‘Jeg er med jer, så lad dem, der tror, stå fast! Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakke! Hug dem over hver en finger!’

Den danske forsker Tina Magaard har forsket i verdens ti største religioner, og hendes konklusion er, at islam er langt den mest krigeriske religion. Hendes konklusion om Koranen er, at ‘Det er indiskutabelt, at teksterne opfordrer til vold og terror’. Nicolai Sennels Islam er en krigerisk religion, Ekstra Bladet,26.01.2010, (ikke online),  Ønsker alle religioner fred?

Kvantificeret hykleri

Jeg kan godt lide at finde tendenser i dækningen af bestemte emner på Infomedia. Lige nu giver Jesper Langballe 604 hits for de seneste syv dage. Historien om det 16-årige voldtægtsoffer i Bangladesh der har modtaget 101 piskeslag for sin ‘udåd’ er først nu kommet her til lands, med ét hit fra JP. Det kan være interessant at følge udviklingen i dette talforhold i de kommende dage. Vil imamer, anløbne politikere, og andre muslimske talsmænd sætte SMS-kæder i værk over dette grove misbrug af den fredelige religion islam? Vil pæne og anstændige kulturradikale og sværdsvingende løver kræve regeringens fordømmelse med samme frådende intensitet som de har gjort over nogle ord? Jeg kender godt svaret (LFPC).

Ung pige fra Bangladesh fik 101 piskeslag, da hun blev gravid efter en voldtægt. Gerningsmanden gik fri.  101 gange blev Khargo pisket. Til sidst besvimede hun af smerter – og først to timer senere vågnede hun op igen. […] 16-årig idømt pisk efter voldtægt

Martin Amis: ‘Dødskabiner’ på gadehjørnerne til afvikling af ældrebyrden

Euthanasia ‘booths’ should be established on street corners for pensioners to end their lives with ‘a martini and a medal’, novelist Martin Amis said yesterday. Britain is facing a demographic timebomb as its ageing population places an impossible burden on society, the controversial writer claimed. […]

The 60-year-old novelist predicted Britain could be engulfed by a ‘civil war’ between the old and young if it did not tackle its ageing population. ‘How is society going to support this silver tsunami?’ he asked in an interview with the Sunday Times.

‘There’ll be a population of demented very old people, like an invasion of terrible immigrants, stinking out the restaurants and cafes and shops. ‘I can imagine a sort of civil war between the old and the young in ten or 15 years’ time.’  […] Author Martin Amis calls for euthanasia booths in UK’s street corners to prevent a ‘silver tsunami’

Mafiøs magtdemonstration lige efter bogen

Efter beskyldninger om landsforræderi stopper tidligere medlem af Københavns borgerrepræsentation Hamid El Mousti sin sms-aktion i muslimske lande. ”Debatten har fået en uheldig drejning, som ikke var meningen. At jeg skulle være ude på at skade Danmark,” siger Hamid El Mousti.  […] Hamid El Mousti stopper sms-aktion

Hamid El-Mousti: “Vi vil ikke finde os i det mere. Vores unge er pis’træt af det. Så enkelt er det… Hvis den sms-kæde som jeg har startet breder sig over hele den islamiske verden, så ved man aldrig hvor den ender henne… ” Hamid El-Mousti: “Herre Gud, hvem læser kronikker….Det er kun den slags ting der virker…”

“Richard C. Reid, you’re no big deal”

Skobomberen Richard Reid, en engelsk eksportartikel, får sin dom oplæst:

Ruling by Judge William Young, US District Court. Prior to sentencing, the Judge asked the defendant if he had anything to say. His response: After admitting his guilt to the court for the record, Reid also admitted his ‘allegiance to Osama bin Laden, to Islam, and to the religion of Allah,’ defiantly stating, ‘I think I will not apologize for my actions,’ and told the court ‘I am at war with your country.’

Judge Young then delivered the statement quoted below:  United States vs. Reid.

Judge Young: ‘Mr. Richard C. Reid, hearken now to the sentence the Court imposes upon you:

On counts 1, 5 and 6 the Court sentences you to life in prison in the custody of the United States Attorney General. On counts 2, 3, 4 and 7, the Court sentences you to 20 years in prison on each count, the sentence on each count to run consecutively. (That’s 80 years.)

On count 8 the Court sentences you to the mandatory 30 years again, to be served consecutively to the 80 years just imposed. The Court imposes upon you for each of the eight counts a fine of $250,000 that’s an aggregate fine of $2 million. The Court accepts the government’s recommendation with respect to restitution and orders restitution in the amount of $298.17 to Andre Bousquet and $5,784 to American Airlines.

The Court imposes upon you an $800 special assessment. The Court imposes upon you five years supervised release simply because the law requires it. But the life sentences are real life sentences so I need go no further.

This is the sentence that is provided for by our statutes. It is a fair and just sentence. It is a righteous sentence.

Now, let me explain this to you. We are not afraid of you or any of your terrorist co-conspirators, Mr. Reid. We are Americans. We have been through the fire before. There is too much war talk here and I say that to everyone with the utmost respect. Here in this court, we deal with individuals as individuals and care for individuals as individuals. As human beings, we reach out for justice.

richard_reid

You are not an enemy combatant. You are a terrorist. You are not a soldier in any war. You are a terrorist. To give you that reference, to call you a soldier, gives you far too much stature. Whether the officers of government do it or your attorney does it, or if you think you are a soldier, you are not —– you are a terrorist. And we do not negotiate with terrorists. We do not meet with terrorists. We do not sign documents with terrorists. We hunt them down one by one and bring them to justice.

So war talk is way out of line in this court. You are a big fellow But you are not that big. You’re no warrior. I’ve known warriors. You are a terrorist. A species of criminal that is guilty of multiple attempted murders. In a very real sense, State Trooper Santiago had it right when you first were taken off that plane and into custody and you wondered where the press and the TV crews were, and he said: ‘You’re no big deal.’

You are no big deal.

What your able counsel and what the equally able United States attorneys have grappled with and what I have as honestly as I know how tried to grapple with, is why you did something so horrific. What was it that led you here to this courtroom today?

I have listened respectfully to what you have to say. And I ask you to search your heart and ask yourself what sort of unfathomable hate led you to do what you are guilty and admit you are guilty of doing? And, I have an answer for you. It may not satisfy you, but as I search this entire record, it comes as close to understanding as I know.

It seems to me you hate the one thing that to us is most precious. You hate our freedom. Our individual freedom. Our individual freedom to live as we choose, to come and go as we choose, to believe or not believe as we individually choose. Here, in this society, the very wind carries freedom. It carries it everywhere from sea to shining sea. It is because we prize individual freedom so much that you are here in this beautiful courtroom, so that everyone can see, truly see, that justice is administered fairly, individually, and discretely. It is for freedom’s sake that your lawyers are striving so vigorously on your behalf, have filed appeals, will go on in their representation of you before other judges.

We Americans are all about freedom. Because we all know that the way we treat you, Mr. Reid, is the measure of our own liberties. Make no mistake though. It is yet true that we will bear any burden; pay any price, to Preserve our freedoms. Look around this courtroom Mark it well. The world is not going to long remember what you or I say here. The day after tomorrow, it will be forgotten, but this, however, will long endure.

Here in this courtroom and courtrooms all across America , the American people will gather to see that justice, individual justice, justice, not war, individual justice is in fact being done. The very President of the United States through his officers will have to come into courtrooms and lay out evidence on which specific matters can be judged and juries of citizens will gather to sit and judge that evidence democratically, to mold and shape and refine our sense of justice.

See that flag, Mr. Reid? That’s the flag of the United States of America . That flag will fly there long after this is all forgotten. That flag Stands for freedom. And it always will.

Mr. Custody Officer. Stand him down.

Spectator – Man kan opleve dommer Young i dette interview:

This is what could have happened to the airplane had Richard Reid succeeded.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Universalgeni
12 years ago

Det absurde er, at indvandrerne er mere syge end danskerne er. Det halve af dem er på førtidspension, bla. på grund af sukkersyge. De øger forsørgerbyrden. Den del af dem, der er i arbejde, har Danmarks-rekord i socialt bedrageri, sort arbejde, momsfusk og skatteunddragelse.

Morten - - -
12 years ago

Hvad angår demografi og ældrebyrde: Tanken om, at importerede muslimske unge gerne vil betale for, at gamle – i bedste fald vildtfremmede – kulturkristne medborgere kan opretholde en værdig tilværelse efter arbejdslivet … den er da sjov 🙂 Synes I ikke ?

– – –

Mette L.
Mette L.
12 years ago
Reply to  Morten - - -

Den tanke har jeg også tænkt et utal af gange – så mange, mange blinde, dumme, uvidende, naive eksistenser, der tror på, at de tilvandrede muslimer virkelig har VILJE og dernæst EVNE til at forsørge nogen som helst af os? Men mange folk ender med at tro på det, der bliver sagt mange gange nok: vi mangler arbejdskraft…og bla.bla.bla. Er der virkelig nogen politikere, der selv tror på, at denne vilje og evne er tilstede?

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Ralf Piitelkow skriver i dag i JP: ‘Nu har Hedegaard og Langballe fået deres bank. Hvad så med de muslimske piger?’ Godt spørgsmål. Man prøvede endnu engang at gå efter budbringerne for ikke at høre budskabet. Jeg mener dog i modsætning til Pittelkow, at begge klarede sig fint på riposten. Hedegaard på sin enorme faglige indsigt – Langballe på elegancen, om man kan bruge det udtryk. Hvad står striden så i begge tilfælde om? – ‘IKKE ALLE’. Kan forsvaret for en syg kultur blive tyndere. Nej! …IKKE ALLE? Og?… Hvad så med de muslimske piger? efterlyser Pittelkow (nemlig substansen). Ja,… Read more »

Snowball
Snowball
12 years ago
Reply to  Emeritus

‘Nu har Hedegaard og Langballe fået deres bank. Hvad så med de muslimske piger?’

Jamen de muslimske piger skal da nok få deres bank også, det behøver vi ikke være bekymrede for.

ballelars
ballelars
12 years ago

Dødskabiner – en strålende ide. Men der vil nok være begrænset søgning blandt 68’erne, som er vant til at sætte deres egne behov højest, og som vil komme til at udgøre den tungeste belastning.
Derfor burde det være obligatorisk at man reserverede en tid i en sådan når man vælger at modtage efterløn. Efter max. 5 år ville den økonomiske belastning på efterkommerne så ophøre fra de der vælger ikke at forsørge sig selv.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Steen har sikkert ret, men jeg må på min side fastholde, at Langballe ikke bare redder situationen med sin moderation, men trækker budskabet frelst ud af de fortærende flammer ved at indrømme, at emnet var alt for alvorligt til billige tricks. Gud og hvermand ved jo dybt ind i dhimmiland og blandt ‘den gode tones venner’, at Langballe, Krarup og Hedegaard har ret. Det er jo derfor, de er pariaer og skal holde kæft.

Med venlig hilsen

Liva
Liva
12 years ago

Det batter i hvert fald tilsyneladende at der holdes fast i at det er nødvendigt at tage stilling til koranen. Det bliver politikere nødt til – og alle andre.

Liva
Liva
12 years ago

Godt at se at der nu tilsyneladende lidt efter lidt i MSM bliver kigget nærmere på koranens indhold om ikke-troende og troende der ikke tror på koranens indhold. Godt at der bliver sat fokus på hvad der står af uhyrlige ting der skal gøres ved dem hvis de ikke underkaster sig. Godt at der bliver sat fokus på det! Det går ikke at de uhyrlige ting får lov til at stå ukommenterede hen, som om de slet ikke eksisterer. Det gør de.

Peter  Andersen
12 years ago
Reply to  Liva

Og nu må ord som “moderat muslim” og “islamofobi” vel også snart være på vej ud af dansk sprogbrug.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

O.T? Nu har Langballe modificeret, hvad han skrev i sin kronik. Hatten af. Hvilket mesterligt tilbagetog. Han kunne ikke på mere virkningsfuld måde understrege alvoren i sit budskab og flytte det urimelige fokus fra sig selv som budbringer og person til det, sagen drejer sig om. Mediecirkus’et må jo forholde sig til, at han trækker i land for at løfte budskabet op over karaktérmord og personjagt.

Med venlig hilsen

Peter  Andersen
12 years ago
Reply to  Emeritus

Nej, måske var det hele ikke så dårligt endda. Langballe tog jo fokus væk fra Hedegaard og med sin beklagelse har han jo evnet, at bringe debatten tilbage på sporet. Måske var det hele timet og tilrettelagt på forhånd. Nu bliver journalisterne vel snart nød til, at kigge nærmere på budskabet. Så meget ævl i så langt tid kan vel ikke forgå i al ubemærkethed?!!

Pk
Pk
12 years ago

Richard C. Reid. Ja, så langt væk er han heller ikke fra EHL, SF, de Radikale og Socialdemokratene.
Nok smider de ikke med bomber, men politisk bomber de Danmark i stumper og stykker.
Hvem har givet disse partier lov til det?

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Bedste engelske veltalenhedstradition. Formfuldendt. Det er en nydelse – hvert et ord.

Intet på den ene side og på den anden side. Ingen falsk offergørelse af misdæderen, for han er ikke et offer, men en voksen mand, der har valgt. Det valg bliver han dømt på. Det er ret færd.

Med venlig hilsen

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Hurra för denne domare! Det var ett bra tal. Må Mr Reid ruttna i ett amerikanskt fängelse!

Liva
Liva
12 years ago

OT

Rigtig interessant perspektiv på burka, niqab – og tørklæder.

“Jeg mener, det er en pervers attitude. De piger, der frivilligt bærer burka, ønsker ikke, at jeg ser deres ansigt, men de ser mit ansigt, de ser mig. Det er et voyeuristisk problemkompleks, for man har stor magt over andre, når man kan se folk, uden at de kan se en.”

h t t p://www.berlingske.dk/verden/jeg-ser-i-deres-attitude-en-pervers-voyeurisme

bl
bl
12 years ago

Flot tale af den “ærede” dommer, med mange. Et godt, konservativt valg af Reagan i sin tid. Ingen tvivl om, at han er en torn i manges øjne i Massachusetts.

Karl
Karl
12 years ago

Hold op hvor vi savner sådanne Dommere her i landet.Da kunde det være,vi slap for Bjørn Elmqist`s ulidelige forklaringer,at staklerne har siddet skævt på potten.jeg afviser ikke at de virkelig HAR siddet skævt.Jeg afviser blot,at betale for mere pottetræning!

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x