28
jan
Seneste opdatering: 29/1-10 kl. 1617
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!


SR Studio Ett 27 januar. Jamal El Haj (S) “Önskar att fler hade Ilmars mod”, Uttåget ur Malmö, där har vi ett judiskt exodus 2010.

Islam har et problem

Sociologen Necla Kelek i et interview om Tysklands næsten udeblevne reaktion på Westergaard overfaldet:

Islam har et problem. Den ønsker at være en bestemmende kultur (Leikultur) og ikke kun regulere muslimers liv, men også bestemme, hvordan det øvrige samfund skal forholde sig overfor islam. Desuden kan islam ikke adskille religion og politik og er derfor ikke sekulær. Derudover har denne tro ingen fælles lære om, hvad den overhovedet indebærer. Islam er alt og ingenting. Et spøgelse. Samtidigt er Islam er uansvarligt i den forstand, at den troende kun er forpligtet af Allah.

-Hvilke konklusioner kan man drage?

Civilsamfundet må med sine love, regler og værdier sætte grænser for denne bevægelse. Én lyder “religionsfrihed er en af vores frihedsrettigheder.” Religionen står imidlertid ikke over vores forfatning. Muslimerne skal frigøre sig fra sharia, de skal forbyde politisk islam og bekende sig fuldt ud til civilsamfundet. Der er ingen anden vej – udover konfrontation. Soziologin Necla Kelek: „Der Islam hat ein Problem“ (Snaphanens oversættelse)

»Verdens skraldespand«

Kalder rasende kommentator det, deres land er lavet om til. Der er sider af England som DR og Politikens Illeborg forsømmer at dække.

Offenders from 160 countries are in our crowded prisons… one in seven inmates.The foreign criminals represent one in every seven inmates in our prisons – which are so packed that British convicts are being released early to make space.They range from murderers and rapists to burglars, paedophiles and drug dealers. There are only 192 member countries of the United Nations, meaning all bar 32 are represented in the British prison system. The top ten nationalities of the inmates are Jamaica, Nigeria, the Irish Republic, Vietnam, Poland, China, Somalia, Pakistan, India and Romania.
The huge number of foreign nations has been blamed for the current prison overcrowding crisis, which has led to the early release of tens of thousands of inmates, in total, 75,000 convicts .They include 15,000 violent offenders, 6,795 criminals serving sentences for burglary, 16,402 for theft, 3,322 for drug offences and 1,898 for robbery.The Ministry of Justice is aware of 1,512 offences committed by offenders during their period of early release. This includes three murders. Britain, a United Nations of crime.

Lære ?

“Sandheden er, at naziregimet vil kunne gentage sig hvorsomhelst, nårsomhelst, ligegyldigt, hvad man gør. Kendskabet til Auschwitz vil ikke ændre noget.” Roger Perelman, holocaust-overlever. At sætte ord på fortiden er ubærligt.

Thomas Nydahl: Sabbat

Vågar man ta ordet sabbat i sin mun? Det är fredag och sabbat. Jag har den gångna veckan förundrats över vad Ilmar Reepalu, Malmös starke man, sagt om judar, sionism och Israel. För det första jämställer han “sionism och antisemitism”, som två “ytterligheter”. För det andra anser han att Malmös judar bär en del av skulden till att de blir bespottade, hånade och förföljda av stadens muslimer. De bär denna skuld därför att de inte tar avstånd från Israel!!! Hur är det möjligt att en socialdemokratiska kommunalpolitiker i Malmö, Sveriges tredje största stad, ger offren skulden när de råkar illa ut? Hur är det möjligt att en man i sådan ställning så totalt tappat bort den politiska, moraliska och etiska kompassen att han på detta sätt kan uppmuntra islamisternas och judehatarnas läger?

Som Malmöson kan jag varken förstå eller acceptera denna situation. Under 1900-talet har Malmös judiska befolkning varit en väl integrerad del av vardagen. Jag växte upp på Lorensborg där många av mina klasskamrater var barn till 1945 års räddade judar. Min egen far fick som värnpliktig vara med och ta emot de judar som kom till Malmö i de vita bussarna. En av mina två centrala vuxengestalter, som fungerade som mentor och vän, var Karl Berman, en av Malmös legendariska judiska personligheter, som bland annat hade en central roll för den skånska arbetarrörelsens relationer med judiska organisationer och med Israel. Flera av Malmös judar i den generationen var och förblev vänner.

Skulle jag acceptera att Malmös judar nu vill lämna staden, av rädsla och oro? Om jag accepterade det, vore det detsamma som att godta Ilmar Reepalus tes: judarna bär själva skulden för att de inte tar avstånd från Israel. Vad är det för dumheter? Kräver vi av en kristen Malmöbo att han ska ta avstånd från länder där kristendomen alltjämt spelar en stor roll, eller från muslimer därför att muslimska länder huserar islamister och jihad-krigare? Ilmar Repaalu är mycket långt ut på ett sluttande plan. Om den skånska socialdemokratin godtar detta, har den också med rejäla tag börjat gräva sin egen grav.

Förresten: shabbat shalom på er allihopa!

Thomas Nydahl, writer and journalist

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
14 years ago

@Liva

“hvem bliver så næste gruppe af mennesker der ikke er plads til i Sverige eller i Vesten i det hele taget? Ikke-troende? Homoseksuelle? Buddhister?”

Hvad med Grønlændere. Nu har de jo fået jaget dem ud af Gjellerup-parken i første omgang, men mon det er nok??

JensH
JensH
14 years ago

@Mette “De venstreorienterede antisemitiske kræfter er blevet foruroligende frække på det sidste, det er som om de end ikke gider at hylle deres ynkelige synspunkter ind i lidt flor i debatten.” Nej, før i tiden skyndte de sig altid at åakke deres anti-semitiske holdninger ind i begrebet ‘anti-Zionisme’, hvor Zionismen som bekendt er en politisk bevægelse. Det gider de ikke engang at gøre idag. Måske de mener, at deres årtier lange hadske kampagne mod Israel er blevet så meget main-stream, at de ikke længere behøver at ‘sejle under falsk flag’. Da Israel valgte at gengælde HamaSS utallige raketangreb fra Gaza,… Read more »

Liva
Liva
14 years ago

Det er uhyrligt det der sker nu i Malmø. Og når så alle jøder er rejst til Israel, hvem bliver så næste gruppe af mennesker der ikke er plads til i Sverige eller i Vesten i det hele taget? Ikke-troende? Homoseksuelle? Buddhister? Kvinder der ikke synes at hijab og burka og tørklæder er en god idé? Mennesker der ikke siger halleluja til islam? Hvad går der af venstrefløjen – og politikere i det hele taget? Hvorfor kan de ikke finde ud af at tage afstand fra det der står om jøder – og andre religiøse og ikke-troende og homoseksuelle i… Read more »

pap
pap
14 years ago

Et muslimsk statskup er næppe umiddelbart forestående. Derfor koncentrerer man sig om at jorde enkeltpersoner (Westergaard, præsten i Tingbjerg med videre). Man ved godt, at man ikke kan angribe hele samfundet – endnu…

HelgeD-H
HelgeD-H
14 years ago

Danerne havde lovet : Aldrig mere en 9. april !! Et muslimsk statskup i Danmark har jeg før skrevet om.
Der skal bare en fredagsbøn til at fortælle dem hvornår “de” skal slå til.

PerH
PerH
14 years ago

@Universalgeni En interessant teori. For faktisk kunne få tusind bevæbnede fremmede gennemføre en magtovertagelse med blot lidt målrettet brutalitet. Borgerne er næsten afvæbnet, hvorfor ingen legal modstand kan organiseres før, at systemets juridiske kontrol er brudt sammen. Så længe politiet håndhæver illusionen om lov og orden, vil det blive den almindelige borger og ikke den prædatoriske kriminelle, som systemet slår hårdest ned på. Systemets pligt er ikke at forsvare borgerne men at håndhæve loven, hvilket i det tilfælde er ensbetydende med defacto fribrev til alverdens fremmede om at terrorisere og ødelægge livet for den oprindelige befolkning. Der har indtil nu… Read more »

Universalgeni
14 years ago
Reply to  PerH

Præcis. Her er et eksempel på, at de forkerte har viden om den slags metoder: http://www.berlingske.dk/danmark/politifolk-trues-derhjemme

Anna Lyttiger
14 years ago

Soziologin Necla Kelek: „Der Islam hat ein Problem“ – nå, den havde du allerede fat i.

Mette
Mette
14 years ago

Steen. Jeg frygter, at der skal opstå en lignende situation i København, fordi antisemitismen i disse år næres voldsomt i det danske undervisningssystem af nyttige idioter, der igen er på march.

De venstreorienterede antisemitiske kræfter er blevet foruroligende frække på det sidste, det er som om de end ikke gider at hylle deres ynkelige synspunkter ind i lidt flor i debatten. De er umuige at overbevise om kendsgerninger og sviner anderledes tænkende til for et godt ord.

LFPC
14 years ago
Reply to  Mette

Vi har vist engang haft tanken oppe at vende om at vi goyyim skulle begynde at gå med gul Davidsstjerne … jfr. “I’m Spartacus”. Jeg er desværre nok ikke den der kaster mig ud som initiativtager til sådan en kampagne, men hvis det greb om sig, kunne det være en fantastisk stærk symbolsk manifestation. Man kunne måske ligefrem forvente at bordet fangede i forhold til de kvalmende hyklere på muslimsk hold der prøver at spille rollen som ‘vor tids jøder’. Det ville i dén grad blive en test af hvor meget styr man har på junior-jihadisterne på gaden, og forløber… Read more »

PeterK
PeterK
14 years ago
Reply to  LFPC

Hykleriet er enormt, men det er modstanden også. Læs her på Akdogans blog i JP hvordan hun køres helt ud i grøften – og bare starter et nyt emne. Det er ligesom med Helen Lafiti. Hun blev altid argumenteret helt ned under gulvbrædderne, og sluttede altid med et tøset fnis, “ja jeg vandt jo,og nu starter vi på noget nyt”.

http://blogs.jp.dk/vaerdikamp-tur-retur/2010/01/27/auschwitz-dagen-farlige-forestillinger/

Mette
Mette
14 years ago
Reply to  steen

Steen. Nej, jeg har ikke haft tid, men jeg har læst Yildiz Akdogans modbydelige blog, som PeterK henviser til. Hun er en fænomonal hykler.

Niels Lillelund har igen i dag en henvisning til et af jeres emner, måske er det tilfældigt, denne gang til jøderne i Malmö. Han er en af dem, der tænker selvstændigt og tør meget.

http://tiny.cc/WBqAW

Desuden har jeg godtet mig over, at Naser Khader bliver klædt af til skindet i lille artikel i dag – også i JP. Journalisten var simpelthen dygtig, velforberedt og fyrede de rette opfølgende spørgsmål af. Hun fortjener stor ros. 🙂

Mette
Mette
14 years ago

Løbet er vel kørt i Malmö. Men det undrer mig virkelig, at jøder betragter Israel som et tryggere sted for børn at vokse op.

LFPC
14 years ago
Reply to  Mette

Mon ikke det hænger sammen med at man trods alt har en vished for at statsmagten er på ens side? At ens fjender også er landets fjender? Risikoen ufortalt må dette gøre en forskel, vil jeg mene.

Universalgeni
14 years ago
Reply to  LFPC

Risikoen for væbnede muslimske aktioner – terror eksempelvis – er vel lige stor begge steder. Israel er helt klart bedre rustet i så fald. Jeg tror ikke, folk har gjort sig klart, at yderligtgående muslimer ikke har tænkt sig at vente på, at et demokratisk flertal kommer indenfor rækkevidde. De yderligtgående behøver kun at starte det og holde skansen i nogle dage. De får den nødvendige opbakning af nyttige idioter fra egne rækker, der kan organisere plyndringer o.lign, mens de militante henretter politi og hjemmeværn. Mon ikke de forlængst har fået fat i kopier de lister, Danmark i årevis har… Read more »

LFPC
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Lige her er jeg omvendt optimistisk. Som jeg skrev til pizzajihadisten Mohamed her for et par dage siden, så er det op til os selv om vi vil tabe. En talmæssigt beskeden bande af ‘rag-tag’ mujahediner, omgivet af et fjendtligt samfund? Den klarer ‘vi’ nemt, om ikke andet når vand, mad og el ikke længere når frem til enklaven. Det er ikke det militære aspekt der er afgørende her, tror jeg. Danmark er ikke Tjetjenien, Afghanistan eller Tora Bora, og disse wannabes har ikke samme muligheder for at gemme sig og glide i ét med omgivelserne. Mere bekymrende er for… Read more »

Universalgeni
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Det bliver omvendt. Det bliver os, der ikke får vand og mad. Nogle supermarkeder vil være ødelagt, plyndret, brændt af eller ligefrem sprængt væk. Andre kontrolleres af de fjendtlige. På TV ser man diverse Beslan-scenarioer og halalslagtede studieværter i besatte studier. Døde betjente på politistationerne. Lufthavne under fremmed kontrol. Find selv på mere.

Efter få dage er tropperne fra Mellemøsten landet eller gået i land…

Universalgeni
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Jeg tror faktisk ikke på det selv. Men pointen er, at det kan lade sig gøre. Muslimer opruster kraftigt over hele Europa og ingen undersøger, hvem det er, der bevæbner dem og hvorfor. Samtidig afholder de fremmede masser af brandøvelser i alle Europas storbyer. Det er det: pointen er, at det kan lade sig gøre, selvom vi ikke tror på det.

PeterK
PeterK
14 years ago
Reply to  LFPC

“Mon ikke det hænger sammen med at man trods alt har en vished for at statsmagten er på ens side? At ens fjender også er landets fjender?”

Findsen altså, nu kikser det. Det tror du da ikke selv på? Jeg er ret sikker på den almindelige betjents tilhørsforhold og loyalitet, eller den almindelige soldat hvis det kommer derud. Jeg er noget mere tvivlende når vi når højere op i hierakiet, og enhver illusion er væk når det handler om politikere, EU og FN.

Universalgeni
14 years ago
Reply to  PeterK

Det var Israel, LFPC mente…

LFPC
14 years ago
Reply to  PeterK

Ja, bevidstheden om at i Israel bliver problemet taget alvorligt, i modsætning til f. eks. her hvor en Per Larsen blot kan konstatere at der er kvarterer hvor jøder nok ikke skal vise sig – og dette ikke fører til nogen som helst indsats – må gøre Israel til et sted man i det mindste føler sig rigtigt hjemme.

Tommy
Tommy
14 years ago

Her er homofili og pedofili kultur!
Amerikansk rapport slår fast at Pashtunene driver med dette, men de er ikke homofile, sier de!

Sexuelt misbruk av gutter er helt vanlig i denne kulturen.

Rart vi ikke har hørt om det før…

http://www.foxnews.com/politics/2010/01/28/afghan-men-struggle-sexual-identity-study-finds/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%253A+foxnews%252Fpolitics+%2528Text+-+Politics%2529

Universalgeni
14 years ago

Local Eyes – af alle. Så har man set det med:

Hatecrime er motivet til et groft overfald søndag nat i Ørsteds Parken i det indre København. Manden blev overfaldet af 7 unge af anden etnisk herkomst overfaldt manden blot fordi han er bøsse.

h ttp://www.localeyes.dk/article5336.html

Universalgeni
14 years ago

God ide at tilbyde de indsatte invandrere i fængsler penge for at forlade landet. Det skal vi også have indført. 117.000 tusinde med mere plus evt. tidligere løsladelse.

Victor
Victor
14 years ago

Mærkelig statistik – flere kriminelle vietnamesere og kinesere end pakistanere. Ingen libanesere/palæstinensere i top20….har på fornemmelsen den halter.

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x