30
jan
Seneste opdatering: 1/1-12 kl. 0647
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kl. 04:17: “Knappt en vecka sedan någon senast blev skjuten i Malmö så man trodde det kanske hade lugnat ner sig, men icke.”
“Fyfan vilken skitstad det är.. Jag försöker undvika malmö så mycket som möjligt numera.”
“Nu är den skjutne död.”
“Jag var där precis. exakt vid killen innan polisen spärrade av. de va invandrargäng som bråkade. killen är nu dödsförklarad. snackade med en tjejkompis innan som har en mamma som jobbar på UMAS med hjärnskador (kan inte ett finare ord för de), antagligen har han blivit skjuten i huvudet, och hon sa att hennes mamma blivit inkallad och att killen som blivit mördad var i 20 årsåldern. Polisen höll ner en kille på brottsplatsen, förmodligen GM..[= gärningsmann] har ingen mer info för tillfället.. hoppas detta duger.”
“Gick förbi när polisen gjorde återupplivningsförsök på offret.. Bara en massa invandrare som gapade och skrek på platsen.. En helt vanlig kväll i mångkulturens Malmö..”
“Såg ut att kunna vara en hel del vittnen, offret låg ca 40m från Max ingång..En alban.”
“Hörde att nåt skott träffade huvudet. Nån nämde att han blev skjuten 4 gånger i huvudet.”
“Att det skjuts nån i Malmö nästan varje vecka e tragiskt! Vapenhandeln i Malmö har exploderat de 2-3 senaste åren. Man kan få en udda pistol för 1000 kr. Hittar polisen tex en UZI blir det inte ens en notis i sydsvenskan nuförtiden.”
“Förjävligt, fega jävla svin som skjuter på öppen gata, om man nu ska hålla på och är så rubbad så man vill döda någon, bjud upp dom på en duell eller något!? det är fanemej modigare, skjuta på öppen gata kan ge folk som ser det men för livet.”
“Mevlur K. var inte alls en tung kriminell såsom brorsan Vali. Hade Mevlur varit så stor så hade man inte sett killen på öppen gata barasådär ensam, man såg honom innan slagthuset stängdes varje helg, ensam med alltid 1-2 tjejkompisar, ibland helt ensam och då känner man inte sig hotad. Jämför med brosan där han bär vapen och skottsäker väst och är med 5-6 vänner.”
“Var är svenska medier? Debatt, Agenda i Tv ingen bryr sig eller så vågar de inte…….Skrämda till tystnad av undre världen.Malmö den moderna mardrömen hämtad från värsta sortens gangsterfilm fast påriktigt.”
“Lämnat Malmö där jag är född och uppvuxen, får ångest varje gång jag är tvungen att besöka skiten.”

26-åring ihjälskjuten i Malmö , 26-åringen hade kopplingar till gängkriget som pågår i Malmö. Samtalekilde svensk debatforum, følg tråden ned i mørket.” Passer-by-shooting. Hundreder af vidner deriblandt en patruljevogn på torvet.

Lars Hedegaard: “Menigmands standhaftighed”

Jeg mener altså ikke, at det er for tidligt at spekulere over, hvad fredelige og demokratiske vesterlændinge skal gøre, når opløsningen har taget et nyt kvantespring. Det var det, min tale i Bruxelles handlede om. -Altså, hvis staten svigter eller mangler kræfter til at forsvare friheden, må civilsamfundet træde i karakter. Hvad ellers? Kronik:  Som ordene faldt i Bruxelles. (Bryssel talen: The Resilience of the Commoners  5 sider pdf.)

Udlicitering

Officielt får Carsten Jensen Palmeprisen for sin kamp for undertrykte i Afghanistan, Burma, Afghanistan og i danske kirker på Nørrebro. Men hvad ligger der i grunden bag  at en mindre dansk skribent kommer i selskab med Anna Politkovskaja og Aung San Suu Kyi ? Efter 2002 holdt svenske politikere op med at kritisere  Danmark. Det viste sig kontraproduktivt. Danske socialdemokrater er mere indvandringsrestriktive end svenske Sverigedemokrater, et faktum svenske aviser af indlysende grunde helt har fortiet. I løbet af de kommende år ebbede også svenske journalisters Danmarks-kritik så småt ud. Det er kun den gamle Olle Svenning, der stadig tror hans Danmarks skriverier tager kegler hos andre end hans arbejdsgivere. Deres Danmarks-dæking består i det store hele nu kun af sport, vor tids brød og skuespil, nå ja og så Carsten Jensen og H.H.Holst. Dansk politik berører man nu kun yderst indirekte, og det er her at personer som Lena Sundström og Carsten Jensen kommer ind i billedet, ikke mindst i et valgår hvor alle af betydning er oprigtigt bekymrede for, at befolkningen skulle finde på at ændre Riksdagens sammensætning. Vi venter i spænding på, hvilke midler de vil tage i brug. Sundström og Jensen ser ikke sig selv som etablissementes nyttige idioter, men det er med skam at melde lige hvad de er. De er ikke de undertryktes fortalere, de er den svenske magtelites megafoner. Havde de været det, havde de solidariseret sig med 900.000 svenske fattigpensionärer i en smuldrende velfærdsstat, hvoraf en del – navnlig kvinder – skal leve for 7.500 sv. kr. før skat, eller indfødte svenskere der må flygte fra deres byer, de af dem, der har råd. Sverige  tager kun på Danmark med en klemme for næsen, og den hedder bolværksmatros Jensen, men hvem vil ikke være en næseklemme  for 75.000 dollars og en falsk glorie om hovedet ?

Carsten Jensen framhåller att han aldrig tidigare fått en utmärkelse utanför Danmark.Det här är dessutom ett betydelsefullt pris. De andra som har fått det är en fantastisk samling människor. Bland övriga pristagare finns andra internationellt kända personer som Parvin Ardalan, Kofi Annan, Aung San Suu Kyi och Hans Blix. Carsten Jensen påpekar att han, till skillnad från många andra, faktiskt kommer från ett demokratiskt land. “Jag bor inte i ett land med en totalitär regim. Men jag tror att Palmekommittén ser med oro på det som nu sker i Danmark, hur främlingsfientligheten breder ut sig. Det tror jag kan ha påverkat deras beslut.” Jensen fick Palmepriset ur Lisbet Palmes hand. »I kan skrive jeres misundelsesartikler, eller hvad fanden det handler om. Det gider jeg ikke at deltage i«, lyder det fra Carsten Jensen.

Sidst Jensen havde ordet på DN Debatt skrev en landsmandinde, der vist må være mere sømand end Jensen selv: “Men hvis det er ønsket om næste gang at kunne kalde sig norsk eller svensk, så for mig gerne. Så kan han finde en ny rede at skide i. Kan man ikke blive sømand, kan man altid blive  intellektuel.

Breaking: Den multikulturelle harmoni lige om hjørnet

Jo jo jo, men: Betyder dette at Kurt Westergaard kan se frem til at kunne gå på gaden uden beskyttelse? Vil aviser kunne bringe satiriske tegninger af Muhammed nøjagtigt som de bringer satire af andre institutioner? Vil kunstnere ophøre med selvcensuren, og spotte og håne islam nøjagtigt som de spotter og håner alt andet?  Vil særhensyn mht. skolemaden blive afskaffet? Succes måles nu engang ikke ved tendenser, men ved nettokonsekvenser for det danske samfund. Og så har jeg ikke nævnt det allermest urørlige fænomen her – enabling (LFPC).

Der bliver færre stærkt religiøse indvandrere i Danmark, og flere som føler sig danske. Afstanden mellem politisk debat og virkelighed vokser, vurderer forsker. Alt imens regeringen slås med det kuldsejlede burkaforbud og i øvrigt skærper kravene til udlændinge, der vil have permanent ophold i Danmark, så går det fremad med integrationen.

Det viser nye tal fra analyseinstituttet Catinét, der har undersøgt en større gruppe flygtninge og indvandreres forhold til blandt andet religion og danskhed. Religion fylder mindre, og andelen af indvandrere, der føler sig danske, stiger, viser tallene. Faktisk vokser afstanden mellem den politiske debat og virkeligheden blandt indvandrere, mener professor og integrationsforsker Ulf Hedetoft fra Københavns Universitet. […] Religion fylder mindre blandt indvandrere

Sygt

Britain is facing a new Al Qaeda terror threat from suicide ‘body bombers’ with explosives surgically inserted inside them. Until now, terrorists have attacked airlines, Underground trains and buses by secreting bombs in bags, shoes or underwear to avoid detection. But an operation by MI5 has uncovered evidence that Al Qaeda is planning a new stage in its terror campaign by inserting ‘surgical bombs’ inside people for the first time. […] Terrorists ‘plan attack on Britain with bombs INSIDE their bodies’ to foil new airport scanners

Højtuddanede kvinder mod tørklæder

20 fagligt højtkvalificerede, intelligente tyrkiske kvinder er gået sammen i de nyt initiativ, Frankfurterinitiativet af Progessive Kvinder (Frainfra) der frem for alt ønsker tørklædet væk. Ingen af dem at bærer tørklæde, siger tandlæge, Dr. Ezhar Cezairli. I deres forening er tildækkede kvinder absolut uønskede. “Vi vil udfordre den i Tyskland fremherskende stereotypi af indvandrerkvinder som undertrykte, uvidende, uudannede og dybt rodfæstede i islam”.siger Ezhar Cezairli. Derfor kræver vi et fuldstændigt forbud mod hovedtørklæder i skoler, på universiteter og offentlige institutioner.”
Religion hører ifølge de progressive kvinder hjemme i privatsfæren.”I dette land har vi misforstået integrationen på en sådan måde, at vi har givet efter for de omfattende krav fra muslimske organisationer. Det fører i den forkerte retning. At de politiske ledere fører debat om integration med store muslimske organisationer, der foregiver at tale for et flertal af muslimer, en en fejl der må rettes. De repræsenterer allerhøjst 20 procent.”

Tandlægen kritiserer også , at integrationen primært handler om religiøse emner, såsom uddannelse af muslimske bønneledere, imamer og islamisk undervisning i skolerne. “Jeg er imod at min skat går til at uddanne imamer,” siger Cezairli, der også er medlem af Deutsche Islam Konferenz. Erfolgreiche türkische Frauen wollen sich in Integrationsdebatte einmischen (Snaphanens oversættelse)

Konvertittens lange rejse mod Utopia …. i Somalia

Fascinerende portræt af den amerikanske konvertit Omar Hammami i the New York Times. Fra lysende begavelse med fremtiden foran sig, til soldat i al-Shabaab med en drøm om den forjættede shariastat. Læs også Robert Spencers kommentarer på Jihad Watch (LFPC).

[…] By his junior year, Hammami had become a spectacle. He made a point of praying by the flagpole outside school yet refused to say the Pledge of Allegiance, friends recalled. In class, he swore at Hirsch, his longtime teacher, assailing her for being Jewish. That spring, in another class, Hammami tried to choke a student who interrupted him as he was reciting the Koran, students recalled. Hammami was promptly suspended.[…]

But in December 2002, he dropped out of college, saying that he could no longer bear to be in the company of women. […] For a time, Hammami and Culveyhouse took inventory at Wal-Mart. Their boss, an ex-Marine, tolerated their odd look (they tucked their pants into their socks), but he was frustrated by their demands: they refused to touch alcohol, pork, Christmas cards and even dolls. The boss finally assigned them to the women’s clothing section. […] The Jihadist Next Door

Sharia knappast kan genomföras utan grundlagsändring

I närvaro av två säkerhetsvakter försvarade i fredags Mosa Sayed sin avhandling i juridik, Islam och arvsrätt i det mångkulturella Sverige. Dramatiken uteblev dock. – Kritiker menar att han samtidigt öppnar en dörr för införande av särlagstiftning med hänvisning till människors kulturella bakgrund. Opponenten ansåg att de förändringar som tycks ligga i förlängningen av Sayeds resonemang är sådana att de knappast kan genomföras utan grundlagsändring. Obestridligt är att Sayed vill föra in människors upplevda kulturtillhörighet som en ny parameter vid bedömningen av tänkbara tolkningssvårigheter inom ramen för gällande internationell privaträtt. Men anklagelsen att vilja införa särlagstiftning avvisar han.

Den vetenskapliga bedömningen av Sayeds avhandling är andra långt bättre skickade att göra. Forskningsuppgiften är naturligtvis helt legitim och inget hindrar en forskare från att föreslå förändringar som eventuellt innebär att grundlagen måste ändras. Men det är också viktigt att klargöra att det ofta helt opreciserade begreppet “mångkultur” kan legitimera resonemang som det är nödvändigt att avvisa.- “Mångkulturalismen” som världsbild och ideologi kan också ha inrikespolitiska konsekvenser. Den brittiske författaren Kenan Malik (intervjuad i DN i går) har visat hur stöd till missgynnade grupper i Storbritannien alltmer börjat fördelas med hänvisning till etnicitet i stället för sociala och ekonomiska behov och hur strävan efter generella förbättringar för alla kommit att ersättas av en snäv identitetspolitik. UNT.SE

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Som en nøjagtig reprise af nytåret 2010 i Malmø: Samtale i natten. […]

trackback

[…] Forfatteren Thomas Nydahl kalder sin fødeby “en ångest-central.” Ved årets første mord, nytårsnat midt på Stortorget nærmest for snuden af en patruljevogn, skrev en Malmøbo på nettet: “Jeg har lämnat Malmö där jag är född och uppvuxen, får ångest varje gång jag är tvungen … […]

trackback

[…] uger – det er et hver 5. dag. (og altså undtaget de seneste skyderiermod busser og taxis.) Årets første mord skete på Stortorget lidt over midnat den 1.1.  2010 og var en regulær henrettelse. Den skåner Aftonbladet sine læsere […]

trackback

[…] Wiehe parkerade sin bil i ett hotellgarage i Malmö efter hemkomst från en spelning i fredags kväll i Kristianstad. Instrumenten, två handbyggda akustiska gitarrer av kanadensiska märket Larrivée, fick för ovanlighetens skull ligga kvar i bilen.Någon gång under natten mot lördag stals de.Den forne frontmannen i gruppen Hoola Bandoola Band uppger att ett av de stulna instrumenten är arvegods efter bandkollegan Björn Afzelius, avliden 1999. Gitarren med speciellt affektionsvärde har inskriptionen ”This machine kills fascists” (Denna maskin dödar fascister).Vi brukar alltid ta upp dem men den här gången så blev det inte så, säger Wiehe till Sydsvenskan.Wiehe bestulen på… Read more »

trackback

[…] fra Bosnien hærget Malmø i årevis med bombninger, skyderi og mord på offentlig plads – man husker mordet på Stortorget nytårsnat – og stort set al anden kriminalitet man kan tænke sig, kunne man tænke sig at nogen ville […]

Johansen
Johansen
12 years ago

Hvis indvandrere bliver mindre religiøse, hvorfor fortsætter islamiseringen af vore verdslige samfundsinstitutioner så?
Seneste eksempel med 6 århusinstitutioner, som ikke længere skal servere svinekød (læs:haram). Svinekød kaldes forkert:

http://www.bupl.dk/internet/BoernOgUnge.nsf/0/2BC28E577F5C2F86C12576A200416AAE!OpenDocument

JensH
JensH
12 years ago

@Robin_Shadowes

“När kommer massinvasionen att starta? Redan i morgon? Om några veckor eller månader?”

Øh, den startede altså for cirka 40 år siden. Men tilstrømningen vil blive sat betydeligt i vejret nu.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

När kommer massinvasionen att starta? Redan i morgon? Om några veckor eller månader? Vad gör vi för att protestera när muslimerna väller över oss? Kan vi göra någonting eller är vi hopplöst förlorade?

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Er det så fra imorgen, 1.februar, at EuroMediterranean-Aftalen er trådt i kraft ? Man hører intet !
EU-topledelsens og øvrighedens velbevarede offentlige hemmelighed, og største komplot og svigt
overfor europas oprindelige nationers befolkninger. Hvordan kan de gøre dette mod os ?!!
Larmende tavshed i medierne er almindeligt nu.
Når min forældregeneration er væk (gået bort) strammer muhamedanerne gradvist tommelskruerne
på ikke-muslimerne i Danmark. Jeg kan føle det. Jeg kan føle hvordan det vil blive.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Vi lader os alle forføre. Schneiers dots, alle træerne, som skjuler skoven, vi ikke kan se. Det eneste, vi KAN se, er, at integrationen virker. Hjernen er i alt fald doven. Det er både sikkert og vist.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Hvilken orkestrering i indvandrerkredse. Sikke de kan som på kommando. Kommandostrukturen er gudhjælpemig lige så effektiv, som da gaderne i de store danske byer eksploderede samtidig.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…Religion fylder mindre blandt indvandrere…’ Kan man nu stole på Catinet og integrationsforsker Ulf Hedetoft? Oplysningerne falder rigtignok på et mærkeligt tidspunkt. Meget kort tid efter en periode, hvor vi aldrig har set så mange hættemåger og andre muslimske gevandter blive luftet i det offentlige rum, hørt så mange ultimative tilkendegivelser i stil med: Ingen skal få lov til at tage tørklædet af mig! blive skubbet til af udenlandske mødres barnevogne eller den hårdnakkede kamp om at bære religiøse symboler ind i offentlige embeder og bygninger, ghettoer med optøjer og brændende biler, bander, der bekriger hinanden med skydevåben i gaderne… Read more »

Mosemanden
12 years ago

130 mil samlet ind på en aften , hvor er det mange penge .

Faktisk præcis det samme som vores knap ellevetusinde Iraker på overførselsindkomst koster statskassen om måneden . . .

STORT !

Christina
Christina
12 years ago
Reply to  steen

“Malmö den moderna mardrömen hämtad från värsta sortens gangsterfilm fast på riktigt.”

Nej, det kan jag inte hålla med om. Jag har bott i Malmö i många år och trivs fortfarande väldigt bra…;-)

Niels Christensen
Niels Christensen
12 years ago

En pointe er her, at drab og skud episoder i København dækkes i de svenske (og norske) net aviser, men det sker yderst sjældent, for ikke at sige aldrig at skuddrab i Sverige omtales i Danmark; det samme gør sig gælde for kriminalitet i Norge ; retsopgøret om B-gjengen blev så vidt jeg ved ikke omtalt, ej heller Taxa snyderiet.
Sådan kan man jo også skabe et skævt billede.

Pk
Pk
12 years ago

Thomas Nydahl. Ja det stakkels Malmø,Sverige.
Der var svenske og danske kvindelige politikere, som kaldte Malmø for kærlighedens by.
Det var pga. af den danske 24-års regel ang. ægteskaber med een “Udefra”. Så en del fra Danmark
flyttede til Malmø.
Var Mona Sahlin ikke een af disse kærlige kvinder?
Føler dyb rædsel ved den måde disse kvinder tænker og især ikke tænker.
Hvorfor forstår kvinder i svensk politik ikke situationens alvor?

Hegra
Hegra
12 years ago
Reply to  Pk

Tyvärr förstår heller inte svenska manliga politiker situationens allvar, bortsätt från Jimmie Åkesson då.
Jag är inte så säker på att Måna Muslim är värre än dhimmien Fredrik Reinfeldt.
Vad har statsministern gjort för att stoppa massinvandringen, islamiseringen, kriminaliteten?

Liva
Liva
12 years ago

Her er et godt eksempel på når en dansk landsdækkende TV-kanal er multikulti ideologisk. Det virker utroværdigt med sådan en udklædning. Hella er desværre ikke sjov mere. Det har hun ellers været i mange år, synes jeg. Mændene ser tværtimod afslappede ud – i eget dress – men Hella har udklædningstøj på. Og multikulti ideologi kvindesynet har dækket hendes hår til. Trist at hun gider – og vil – bruge sig selv på den måde.

http://www.dr.dk/DR1/Danmarks_Indsamling_2010/Artikler/20100130230301.htm

Men det var godt at der er så mange penge at sende til Afrika.

Liva
Liva
12 years ago

Rigtig flot og festligt dannebrog Berlingske Tidende lader tegne i tilknytning til Hedegaards kronik d. 30.1.2001. Men egentlig burde der følge alle andre vestlige – og andre demokratiske – flag med også. Det er jo ikke ‘blot’ et dansk projekt Trykkefrihedsselskabet har gang i – men et vestligt, demokratisk. I hvert fald sådan som jeg ser det. At dette projekt er startet i Danmark, er så bare ekstra godt. Og det kan vi bl.a. takke JP og Westergaard for – og vores ytringsfrihed ikke mindst.

Liva
Liva
12 years ago

“Jensen fick Palmepriset ur Lisbet Palmes hand” Svigter venstrefløjen ikke netop egne potentielle vælgere og tilhængere ved at give priser til kunstnere – kulturpersonligheder – der ikke anerkender at også venstrefløj i klassisk forstand – f.eks. ligestilling og religionskritik – er et specifikt vestligt; nordisk og dansk, svensk, fransk, tysk og engelsk fænomen? Svigter venstrefløjen ikke netop ved at give priser til kunstnere – og kulturpersonligheder – der stort set kun kritiserer og revser vestlig kultur – men ikke ikke-vestlig kultur – usanset hvad den så indeholder? Det mener jeg. Samtidig med at kunstnere og kulturpersonligheder der er karakteristiske ved… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Fra et top-job i en korrupt international organisation til et top-job i en endnu mere korrupt international organisation. Den just afgåede Svenske EU-kommisær, Margot Wallstrøm, er af Ban Ki-Moon blevet udnævnt til et top-job i FN. Dog skal det siges, at jeg faktisk tror, at Ban Ki-Moon gør ret i at udnævne en Svensker til lige præcis dette top-job, da det indebærer et særligt ansvar i henhold til resolution 1820 om voldtægter af kvinder i krigsområder: “Wallström ska arbeta med FN-resolutionen 1820 om sexuellt våld i krigsdrabbade områden. Systematiskt våld och våldtäkter mot kvinnor har blivit ett medvetet vapen i… Read more »

Thomas Nydahl
12 years ago

Malmö, ack Malmö, staden där jag föddes och växte upp (på Rasmusgatan!) 1952, staden där jag gick i skola, började arbeta (på Malmströms herrekipering på Södra Förstadsgatan), utbildade mig till dekoratör (på Ohlssons herrekipering, snett mitt emot Malmströms, samt på Stortorget, Malmö, min stad där jag bildade familj, gifter mig 1973, där min hustru födde våra tre första barn, innan vi flydde alltsammans 1982 och bosatte oss i norra Skåne, i den lilla byn där allt var så annorlunda jämfört med Malmö, i lilla Tollarp. Vår stad här heter Kristianstad, den fina danska gamla staden, som idag bara är en… Read more »

Thomas Nydahl
12 years ago
Reply to  steen

Steen tack för upplysningen om Weegees, honom kände jag inte till.

Ja, hade jag inte haft barn och barnbarn hade jag förmodligen vänt ryggen till. Det är en naturlig reaktion som har med självbevarelsedrift att göra. Att fly det som hotar dig. Jag gör det ofta, alltför ofta.

Nils
Nils
12 years ago

En svensk grundlovsændring er nemt og hurtigt fikset, man skal ikkengang blande folket ind i det. Den skal blot vedtages to gange i Riksdagen med et valg imellem, så det vil ikke give problemer at tilpasse svensk lovgivning til de rådende omstændigheder i fremtiden. Ang parallelsamfund, så er det jo (igen) et besynderligt valg, sosseslænget i Palmefonden har truffet, og det peger på, hvor snævert et perspektiv, disse levebrødspolitikere må have på verden: De tror Carsten Jensen er betydningsfuld, fordi han hele tiden dukker op i Dagens Nyheter, og det er så også der, de mener “kampen for de svage”… Read more »

Poul H
Poul H
12 years ago

Læste kommentarerne til Hedegaards meget afdæmpede kronik. Niveauet hos hans modstandere er forfærdende lavt. Ingen argumentation, ingen kilder, intet andet end ‘skamme,skamme’ plus en hoben personfikserede skældsord. Sørgelig læsning.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Poul H

Ja, men er det ikke et helt godt tegn? Det synes jeg. Modargumenter er efterhånden svære at have eller finde.

Hegra
Hegra
12 years ago

Flashback-tråd, riktig link:
https://www.flashback.org/t1113956

Tak. Rettet. *S

JensH
JensH
12 years ago

Så har TV2NEWS lige haft et mikrofon-holder ‘interview’ med Carsten Jensen i anledning af Oluf palme prisen, og CJ gav den fuld skrue mht. til det nationale selvhad der har givet ham prisen. Han udtalte bl.a. at han håbede at Danskerne “engang med tiden ville opfatte de fremmede som ligeværdige borgere”. Altså den samme gamletraver om, at det er Danskernes rascisme der er skyld i at det multikulturelle samfund ikke fungerer. Samtidig havde denne hadske debattør den frækhed at påstå, at han håbede at et regeringsskifte ville betyde em mindre hadsk atmosfære i den Danske offentlige debat end den der… Read more »

Snowball
Snowball
12 years ago
Reply to  JensH

Carsten Jensen. Står på bredden og forsikrer om at hajerne ikke er farlige. Vi er hadske hvis vi protesterer. Vi har ikke ret til en mening.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Vilken jävla bindgalen dåre den där Omar. För allas bästa låt oss hoppas han snart kommer till dom 72 russinen eller var det kameler?

JensH
JensH
12 years ago

“Sharia knappast kan genomföras utan grundlagsändring”

Jamen, det er jo godt nyt for Mona Muslims kommende rød-grønne regering. Så får man jo et storstilet ‘grundlovs-projekt’, der kan aflede opmærksomheden fra de stadigt forværrede sociale og sikkerhedsmæssige forhold i Sverige.

Casper | Borgerlig bums

Stilskifte på Politiken. De nævner forbryderes nationalitet, endda i en overskrift:

“Danske mænd står bag hjemmerøverier”
http://politiken.dk/indland/article890867.ece

Bemærk dog at artiklen taler om “danske statsborgere”, og det kan jo dække over så meget.

PB
PB
12 years ago

Den er JP også helt oppe at ringe over men det er jo på den anden side også samme hus

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x