6
feb
Seneste opdatering: 7/2-10 kl. 2224
55 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ifølge Kim Møller blev maskeringsforbudet ikke håndhævet. Havde det været det, ville overfaldet ikke have været muligt for øjnene af så mange vidner. Dette overfald har adresse til alle dem, AFA endnu ikke har behaget at udnævne til fascister. Kim Møller har været i stort set samtlige  mainstream medier i landet, han er ikke en fodbold-hooligan. Han er på gaden for at dokumentere noget journalistisk, ikke for at personregistrere. Beskeden er, ikke mindst til pressen: Dette kan overgå enhver til højre for Søvndal og Thorning, hvis lovlige holdninger disse typer ikke bryder sig om. DR og JP har oplevet det på Nørrebro. Jeg har selv oplevet det tiltagende umulige i at dække københavnerhændelser fotografisk, mange trusler og ét overfald under Gaza demonstrationerne sidste år. Man må håbe, Århus Politi tager tungere på det, end deres talsmand gjorde på TV. Vi bemærker i forbifarten at Politiken lægger afstand til ordet  “ekstremister” om voldmændene. Hvad skal vi blive enige om at kalde dem ?

Update: Blog-redaktør: »Antifacistisk Aktion overfaldt mig«, AFA: »Vi overfaldt ikke Kim Møller«. AFA nægter. Det ville jeg også gøre. Mere tænksomme hoveder i miljøet, der i forvejen bliver åndet i nakken af politiet for uhyre grove voldssager, må have indset det kontraproduktive i at overfalde en offentlig person som Kim Møller. Det er “bad for business” når man ikke kan styre sine hooligans.

Et øjenvidne skriver:

Hej Kim. jeg er glad for du er ok, jeg stod ovre på den anden side af vejen, og har tænkt SÅ meget på det der skete, synes det var det værste jeg nogensinde har oplevet, men nu var jeg også kun på et kort visit, og jeg tager ikke til storbyen igen forløbi. men er glad for du er ok.

I forbindelse med sin dækning af en såkaldt “antifascistisk” demonstration på Århus Rådhusplads lørdag den 6. februar kl. 14 blev Kim Møller, historiker og redaktør af den populære politiske blog Uriasposten, overfaldet af 8-10 maskerede demonstranter. Kim Møller og en kammerat, der ledsagede ham, blev bagfra slået ned med flasker og derefter overdænget med spark, da de var på vej væk efter at have taget billeder af demonstrationen.

Overfaldet skete i fuldt dagslys på åben gade og i overværelse af et stort antal tilskuere. Selv om begge de overfaldne pådrog sig læsioner i hovedet og blødte kraftigt, synes de at være sluppet uden varige men. […] Sappho: Venstreekstremistisk attentat på Uriaspostens redaktør.

Uriasposten: Another day at the office. SE også juli 2009: Møde med anstændighedens stormtropper, Indre Nørrebro, torsdag eftermiddag ,  Editor of Uriasposten-blog Attacked by Left-wing Radicals, Berlingske: Vold imod ytringsfrihedenJyllands Posten: Vi er Kim Møller og Højreorienteret redaktør overfaldet og Document.no “No Kidding”. (foto: Kim Møller.)

Begyndelsen forløb fredsommeligt, da det store optog bevægede sig fra Rådhuspladsen og hen ad Frederiks Allé for at dreje ned ad Banegårdsgade, hen over Banegårdsplads. En voldsepisode fandt dog sted ved på M.P. Bruuns Bro ikke længe efter demonstrationens begyndelse. To mænd blev slået i hovedet med en flaske, så blodet flød. De to ofre blev kørt til behandling på Skadestuen i hver sin ambulance.

»Vi er ved at efterforske voldsepisoden ved Park Allé i øjeblikket, Vi kan ikke udelukke, at den har noget med demonstrationen at gøre,« siger Brian Voss Olsen, der er leder af vagtcentralen ved Østjyllands Politi.

»Vi har endnu ikke fundet gerningsmændende til overfaldet. Men det er alvorligt at angribe med en flaske, så vi gør alt for at finde dem.« Fredelig begyndelse på antinazistisk demonstration.

Proportioner og blindhed

Egentlig er der noget håbløst over vores og andre bloggeres forsøg på at formidle kendskab til områder der ignoreres af medierne, eller i bedste fald underbelyses. Ofte står virkeligheden mejslet i sten og bøjet i neon, og der skulle ikke være nogen grund til at prøve at udbrede og analysere den: En ældre mand søges dræbt med en økse, og må have beskyttelse for et årligt millionbeløb – på grund af en tegning. Alligevel er der en udbredt opfattelse af at reaktionen følger mekanisk af foranledningen, dvs. tegningen. En hollandsk politiker må ligeledes mandsopdækkes for et årligt millionbeløb på grund af trusler fra gæster i landet. ‘Årsag’? Ene og alene hans ord, manden har ikke nogle gadetropper i ryggen. Alligevel bliver han i brede kredse opfattet som problemet.

Tilsvarende har vi i Danmark et politisk tæskehold der udnævner, dømmer og afstraffer politiske modstandere. De klæder sig i sort, maskerer sig, pryder sig med dødningehoveder, og fremstiller truende plakater. De har tætte forbindelser til et politisk parti på tinge. Alligevel kalder medierne dem næsten uden undtagelse Antifascistisk Aktion uden anførselstegn. Der er tilsyneladende accept hos journaliststanden af deres selviscenesættelse, og af antagelsen om at deres modstandere nok er nazister til hobe. Dette er formentlig grunden til den yderst minimale opmærksomhed på dem de tæsker, truer eller chikanerer. Er de nu også “nazister” eller “racister”? Oplagte spørgsmål for journalister, skulle man jo ellers mene.

Jeg har lige lavet et hurtigt survey på Infomedia: Antifascistisk Aktion er i de sidste 12 måneder blevet nævnt 30-35 unikke gange i mainstreammedierne, dvs. fraregnet deres eget bagland på Modkraft og Dagbladet Arbejderen. Få særdeles voldsparate individer kan blive en faktor der må tages højde for i det politiske liv, men opmærksomheden fra medierne glimrer ved sit fravær (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
55 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] hetz mod ham. Kim Møller har skjult adresse efter en række trusler mod sin person og senest et fysisk overfald i februar ved en demonstration i Århus. Kim Møller ser offentliggørelsen af sin privatadresse som et forsøg på intimidering. Desuden […]

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…Tilsvarende har vi i Danmark et politisk tæskehold der udnævner, dømmer og afstraffer politiske modstandere. De klæder sig i sort, maskerer sig, pryder sig med dødningehoveder, og fremstiller truende plakater. De har tætte forbindelser til et politisk parti på tinge. Alligevel kalder medierne dem næsten uden undtagelse Antifascistisk Aktion uden anførselstegn…’ Det er oprørende. Øksemand, selvmordsbomber, SA, SS, NKVD, AFA, Hipo, Gestapo, hellige krigere, banderne på Nørrebro, alle slæber de rundt på det samme modbydelige fællestræk, uanset at man kalder dem noget forskelligt. De er indædt fælles om at søge radikale løsninger på alt, hvad de ikke bryder sig om,… Read more »

Casper | Borgerlig bums

Her er nogle godt skjulte antydninger i en nyhed fra skattevæsenet (jeg nægter at kalde dem SKAT): http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1873576&vId=0&newwindow=true For godt et år siden startede de første lufthavnsfogeder med at konfiskere penge fra rejsende på vej ud af Danmark fra Københavns Lufthavn. Fogederne har siden indkrævet 3,8 millioner i kontanter sammen med de almindelige pantefogeder. … 3,8 millioner kroner har fogederne indkrævet siden samarbejdet kom i gang. De enkelte udlæg svinger fra 10.000 kr. og helt op til godt 350.000 kr., som en mand havde forsøgt at gemme i sin håndbagage. Andre har godt fyldte pengebælter omkring livet eller penge gemt… Read more »

tavsen
tavsen
11 years ago

“Den strammere kurs kan blive rigtig indtægtsgivende for statskassen. En opgørelse SKAT har lavet for DR Nyheder viser, at der i 2009 blev optaget 129 sager med et samlet indhold på 47 millioner kroner – 129 sager hvor den rejsende ville ud af landet med kontanter svarende til mere end 10.000 euro på sig.” http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Hovedstadsomraadet/2010/02/01/132355.htm Og sådan har det foregået i mange år. Bare se på hvordan vekselbureauer poppede op i takt med, at bankerne fik strengere lovkrav om overførsler. Det er indvandrere, der står bag disken, og indvandrere der bruger vekselkontorerne. For 25 år siden afslørede Søren Krarup, at… Read more »

Universalgeni
11 years ago
Reply to  tavsen

Skatteminister Kristian Jensen er et bløddyr. Han burde forlængst have sat Told & Skat i sving med knaldhårde metoder i stedet for at køre en papir-kampagne om fairness.

tavsen
tavsen
11 years ago
Reply to  Universalgeni

ja latterligt, sådanne tåbelige kampagner preller selvfølgelig af på pengebegærlige mennesker.

penge kan udvirke mirakler hos muslimer 😀 😀
http://www.fyens.dk/article/1418450:Odense–Mand-doemt-for-at-voldtage-mand

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Hvad fan.. er det der foregår her i landet – ja, for den sags skyld overalt i Europa ? Hvad er gået galt siden det danske samfund kan frembringe (venstrefløjs)folk som bl.a. disse kendisser, der i deres afsky for de vestlige samfund, primært USA, offentligt vedgår deres infame tanker om vestlige forhold, i dette tilfælde om årsagerne til tårnenes fald, samtidig med de er parate til at holde hånden over en plage som den menneskefjendske ideologi islam og dens rettroende? Det er da ikke helt almindeligt at udtrykke sig på måder, der får omverdenen til at forbinde en med oikofobi… Read more »

Snowball
Snowball
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Nu ved jeg ikke, hvordan man kan poste et billede, men dette link viser i mine øjne meget godt, hvad det er , der overordnet foregår i Danmark og måske Europa: http://www.annexed.net/freedom/AnimalFarmCommandments.jpg Vores frihedsrettigheder, som alle magthavere selvfølgelig bakker op om, især i teorien, bliver stille og roligt undergravet af fortolkninger og undtagelser i særtilfælde og ord, der pludselig ikke helt betyder det, man troede etc. Ytringsfrihed betyder selvfølgelig ikke, at man bare kan ytre sig frit uden at stå til ansvar overfor andet end dansk lov. Kønnenes ligestilling betyder selvfølgelig ikke, at alle mødre bare uden videre kan gå… Read more »

Snowball
Snowball
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Det er rascisme at stille folk til ansvar for deres handlinger på lige fod med hinanden uden at tage forbehold for deres kulturelle baggrund.

Det er antifascisme at true andre til tavshed med vold.

Det er sober journalistik at udelade de fakta, der vil give læseren det forkerte indtryk.

Agression er udtryk for afmagt, så vi skal vise ekstra hensyn til dem, der truer med og anvender vold.

Det er had at protestere mod at blive udnyttet.

Osv. osv.

Taurus
Taurus
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

“VESTEN SKAL IKKE BEKJEMPES MED STRIDSVOGNER, MEN MED BARNEVOGNER!” skal en eller annen imam ha sagt.
Hvis muslimske menn fritt kan gifte seg med vestlige kvinner, men ikke motsatt – hvor ligger da “integreringstanken”???
Eventuelt avkom blir uansett muslim, og man skal ikke ha store matematiske kunskaper for å regne ut hvilken vei det går.

Hans Erling Jensen
11 years ago

Den her på TV2 er læseværd! Det står jeg inde for: http://blog.tv2.dk/retcute/entry359079.html

Kim Møller slået ned

Historikeren Kim Møller der også har bloggen Uriasposten, slåes ned af Antifacister i Århus.

Hvis man tror antifacister er nogle pæne unge mennesker der demonstrerer mod den ultra højrefløj tager man helt fejl.

http://www.antifa.dk/

Der er tale om de mest hard-core anarkister i landet. Antifascismen har hærget europa i over 80 år.

Universalgeni
11 years ago

Politiken har efterhånden en hel stribe artikler om voldsepisoderne i Århus. PET er åbenbart gået ind i en af sagerne. De har valgt den sag, hvor deres yndlinge – de røde fascister – blev overfaldet. Tril ned i bunden af linket og tjek listen over artikler: http://tinyurl.com/y9ueepc

ole burde
ole burde
11 years ago

@steen Jeg forstaar udmaerket din afsky for at have noget med feks. AFA ekstremister at goere . Men hvad goer man hvis politiet ikke rigtig kommer nogen vejne med opklaringen af overfald paa alle dem som er” lidt tilhoejre for DF” ? Er det ikke lidt for sent at vaere naiv ? Hvis dem som er aktive i fx AFA ved at deres anonymitet er truet , kan det blive svaerere for dem at rekrutere . Som det er idag er der ikke nogen PRIS at betale for dem . Maaske ville det vaere godt ,hvis politiet blir konfronteret med… Read more »

Anonymous
11 years ago

Ja, Johansen, de ligner dem, de påstår at bekæmpe. Bannere i rødt, hvidt og sort, og selv klædt i sort som gestapo.

Johansen
Johansen
11 years ago

Det er uhyggeligt at se de maskerede, sorte “stormtropper” marchere. Og de skulle forestille at bekæmpe en modbydelig ideologi som nazismen. Javel så. Umiddelbart minder de om dem, der siger, de bekæmper.

Angrebet på blogredaktør Kim Møller er et utåleligt personligt angreb på ham og på ytringsfriheden i særdeleshed. Hvis man ikke er enig med de maskerede sortklædte fascist-lignende demonstranter, så forsøger de at lukke munden på én med vold.

Mette
Mette
11 years ago

JP Århus har i dag på side 2 en artikel med overskriften “Maskeforbud i kulden” og skriver: “90 pct, har åbenbar ikke behov for et tørklæde for at holde varmen. Det er sjovt nok, at de sidste 10 pct. er fra den samme gruppering”,siger Amrik Chadha med henvisning til, at de maskerede gik forrest i en gruppe midt i optoget” Maskerede indvandrere???? Der følger to billeder med denne tekst, der skrevet af Martin Johansen, JP. Et stort billede viser en person med et palæstinensisk tørklæde bundet om det nederste af ansigtet og noget sort og en hætte over det øverste,… Read more »

Liva
Liva
11 years ago

M.h.t. at de såkaldte antifascister nu korporligt har langet ud efter Uriaspostens ejer, viser blot at de siger et og mener noget andet. De er hule. Det er et stort point til jer at kunne vise/dokumentere det. At MSM så vælger ikke at fortælle noget om den selvmodsigelse – og hulhed, viser at MSM har en bestemt overordnet historie de vil fortælle, men der kan I så pege på at den overordnede historie er teater.

Liva
Liva
11 years ago

LFPC “Egentlig er der noget håbløst over vores og andre bloggeres forsøg på at formidle kendskab til områder der ignoreres af medierne, eller i bedste fald underbelyses.” Måske, men det giver også muligheder. F.eks. mulighed for at sætte fokus på netop det MSM ikke vil/tør at beskæftige sig med og muligheden for at uddybe det MSM ikke vil/tør. MSM spiller selv (frivilligt?) bolden over hos jer. Berlingske Tidende gør det f.eks. når avisen med fru Knudsen i spidsen indretter sig efter konservativ islam tegneforbud. Det giver bloggere en mulighed for at vise et vestligt – og maskulint – udgangspunkt, som… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

Blogs som et alternativ til MSM? Jo, og meget mere.. Uriasposten har et helt godt bud hvordan blogs kan være meget mere end et alternativ – nemlig et korrektiv til MSM. Det er en herlig offensiv måde at forholde sig til MSM og det danske mediebillede på. Cool at han skriver sådan – og særligt oven på det han var ude for i går. Egentlig kan man vel sige at han frejdigt og på sin egen vestlige kultur- og historiebevidste – og insisterende – måde, prøver at tage den gule førertrøje i et udvidet dansk mediebillede. 😉 Det er godt… Read more »

polinos
polinos
11 years ago

Nogle gange ved jeg ikke, om jeg skal grine eller græde. En flok “kendisser” forlanger 911 gen-undersøgte, fordi de tror, at det ikke var Osama bin Laden (der ellers har indrømmet), der stod bag, men derimod Elvis… undskyld Bush. En skoleinspektør arrangerer kun-for-kvinder-forældremøder, hvor man prøver at “inkludere” muslimske kvinder med den udtrykkelige begrundelse, at deres mænd ikke vil lade dem gå til møder, hvor mænd er til stede. En teaterdirektør forsvarer arrangerede ægteskaber. Man kunne blive ved og ved, og nogle gange er jeg bare af hensyn til mit blodtryk nødt til at lægge det hele fra mig og… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

Citat fra Ralf Pittelkow, JP 7.2 “SF,s socialordfører, Øzlem Cekic, er oppe i det skringre stemmeleje med angreb på formanden for “populistisk politik” som føres ” på bekostning af de allermest socialt udsatte”. Ja , hvis man er SF,er og muslim så er damer , som bor et sted og får penge af danskerne nok “de allermest socialt udsatte”. da jeg er dansker og ikke SF,er, så er stakkels danskere som bor på gader de allermest socialt udsatte. Har vidst det længe, SF er muslimernes garanti for ødelæggelse af det danske samfund. Hvorfor gør SF dette? Glæde ved at ødelægge,… Read more »

Bank nogle flere racister
Bank nogle flere racister
11 years ago

Ja og i racister har jo aldrig brugt vold ;( I er nogle infame psykopater!!!

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

“Bank nogle flere racister Posted: 7 February 2010 – 06:22 – Reply Ja og i racister har jo aldrig brugt vold ;( I er nogle infame psykopater!!!” ———————————————————————————————————– Øh, jeg tror faktisk ikke, at du finder nogen som helst racister herinde, så du må nok være gået forkert, lille ven. Og vi er overhovedet IKKE supportere af White Pride eller lignende ekstreme bevægelser! Og det er Kim Møller med garanti heller ikke! Vi kunne faktisk ikke drømme om at overfalde nogen, ikke engang sådan en sølle, voldelig og småtbegavet venstrefacist som dig. At du har den slags rablende sindssyge fantasier… Read more »

Snowball
Snowball
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Få et indblik i (anti)fascisternes selvforståelse:

http://www.modspil.dk/wordpress/?p=904#comment-6321

Jeg havnede der via Politikens hjemmeside…

Snowball
Snowball
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg er blevet “sat på moderation” da jeg kom for skade at stille spørgsmålstegn ved, at det er “yderst rimeligt” at Kim Møller er blevet slået ned. Dette er åbenbart et uddebatteret emne. De bryder sig virkelig ikke om at få deres illusioner udfordret. Brugen af trylleordet “diskurs” tillader dem at begå grove voldshandlinger og samtidig beholde deres umådelige selvretfærdighed intakt. For vold er jo noget, de principielt er modstandere af, undtagen når det går ud over nogen, der har en voldelig DISKURS. På den måde kan man betragte sig selv som modstander af fascisme, samtidig med at man støtter… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Bedst som man tror, at nu kan venstrefløjen da umuligt finde flere måder at lefle for formørket islam og mellemøstlig middelaldekultur, så demonstrerer de sandelig, hvor kreative de egentlig er. At det er så lige er imod dansk love at TVINGE folk til at gifte sig med en af andre udvalgt partner, synes ikke at bekymre åndsfyrsterne ude på den udflippede, islamleflende venstrefløj. Man bliver aldrig nogensinde træt af at lægge sig på maven for de endeløse krav fra vore ædle “kulturberigere” i de pseudointellektuelles frelste kredse. http://politiken.dk/debat/article894882.ece »Tåbeligt at afskaffe arrangerede ægteskaber« Teaterchef på Mungo Park forsvarer arrangerede ægteskaber.… Read more »

steen
Admin
11 years ago

@ Bjovulf: Jeg har set en film på nettet (nu kan jeg ikke lige finde den) hvor de der “kendte danskere” og Niels Harrit medvirker. Den var utrolig underholdende. Navnlig Lotte Svendsen og Jesper Klein står får utallige perler. Muligvis omtalte Uriasposten den for et lille år siden.

Der bla en ting jeg ikke forstår ved konspirationsteoretikere: hvor får de tiden fra ? At sætte sig ind i terorierne om 9/11 er en meget tidskrævende affære, som man ikke lige sådan har 6 måneder at sætte af til. Alene alt det videomateriale der findes………………

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  steen

Ja, det må du nok sige, men de er jo pr. definition meget kreative i det segment 🙂 Ja, der er enorme mængder, men jeg har også opgivet at følge med i det. Debatterne gentog sig selv i det uendelige, og konspirationsteoretikerne var helt uimodtagelige for simple facts og sund fornuft, og de hidsede sig voldsomt op, hvis man tillod sig at foreslå alternative forklaringer. Måske de er bange for at det virekelig skulle vise sig, at de har taget totalt fejl og derved spildt enorme mængder af tid på absolut ingenting og til ingen verdens nytte. OK, den film… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  steen

Hm, det må vel være denne video eller hur ? 😉

http://video.google.com/videoplay?docid=226747179721332852#

Ikke dårligt at finde den i et hug, vel? 🙂 (først link)

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  steen

Så delvis videoen, en del er jo slet ikke specifikt relevant for bygning 7s fald, men hvad personerne ellers ønsker at ytre sig om i verden, deres verdensopfattelse, politisk propaganda, lidt i stil med denne min tolkede kommentar.

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  steen

Jeg læste lidt om det da Niels Harrit kørte på sagen for et år eller to siden. Da jeg hørte han, en dansk universitetsprofessor(?), fortælle at bygningen faldt med tyngdekraftens 7 m/s, holdt jeg op. Tyngdekraft giver 9,1 m/s. Har man ikke fat i helt basale fakta og grundbegreber som man lærer i 7′ klasse, så er resten af samme kaliber. Det samme som jeg siger til mine kolleger i et fag forpestet af dårligt engelsk, “kan du ikke forklare det med helt almindelige danske ord, så har du ikke forstået det selv.” I øvrigt ville jeg flygte fra enhver… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  PeterK

9.81 m/s^2 for at være mere præcis 😉

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Den vedtagne standardværdi for normal-tyngdeaccelerationen på jordens overflade er gn = 9,80665 m/s² , dette skulle vist være det aktuelle uden afrunding. Gult grin.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, jeg brugte bare den afrundede værdi 🙂

I øvrigt kan g godt variere noget hen over jordkloden pga. dens let fladtrykte
ellipsoide-facon, samt efter hvor store mængder af massiv klippe eller lignende,
der ligger tæt på overfladen lokalt. Jeg mener, at den fx. er oppe på 9.82 nogle steder.

Man kan faktisk anvende disse småvariationer i g til at finde områder, der potentielt
kan have interesse for olieeftersøgning.

http://en.wikipedia.org/wiki/Earth's_gravity

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  PeterK

Nemlig – navnet “Hugo Chavez” burde da få alle alarmklokker til at ringe, bare ikke ude på den
“progressive” venstrefløj.

Ja, det starter med at de undrer sig over noget, og inden man ser sig om, så har de opfundet
et helt kompleks af konspirationsteorier og forklaringer, uden noget som helst andet belæg at
de ikke bryder sig om USA – og George Bush & co.i særdeleshed – samt krigen mod terror
og DKs deltagelse, og bliver derved bekræftet i deres egne holdninger ude fra det venstreorinterede
overdrevs fjerneste afkroge.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Så kører den udflippede venstrefløjs konspirationsteorier igen for fuld drøn – og “kendtes” meninger har åbenbart særlig interesse for Politiken 🙂 http://politiken.dk/udland/article895467.ece Kendte: Undersøg 11. september forfra AF Henrik Kaufholz De kræver undersøgelse Bag kravet om en ny, uvildig undersøgelse af terrorangrebet står blandt andre. Vladimir Putin, ministerpræsident, Rusland. Juliette Binoche, skuespiller, Frankrig. Dario Fo, instruktør og forfatter, Italien. Walter Mondale, tidligere vicepræsident, USA. Hosni Mubarak, præsident, Egypten. Erica Jong, forfatter, USA. Hans-Christian Ströbele, grøn politiker, Tyskland. Louis Freeh, tidligere direktør for FBI, USA. Francesco Cossiga, tidligere præsident, Italien. Asif Ali Zardari, præsident, Pakistan. David Lynch, filminstruktør, USA. Leonid Ivasjov,… Read more »

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  LFPC

Tag det ikke så tungt med Sharon Stone. Hun har været særdeles ustabil igennem længere tid.
For et par år siden ønskede hun at fylde sin adoptivsøns fødder med botox, for at gøre ham mere hygiejnisk 🙂

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/celebritynews/3117355/Sharon-Stone-wanted-to-botox-sons-feet-to-stop-them-smelling—court-papers-claim.html

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Enhver kan selv betale hvad en uvildig undersøgelse koster, om noget sådan så findes er en anden problematisering, der her er udeladt af pladshensyn, at individer, kendte individer hvoraf en del tillige gennem årene har oppebåret betydelige indtægter, ikke formår selv at organisere og sætte midler af til hvad de finder væsentligt, som her specifikt en undersøgelse, synes mig sært. For nu at udtrykke det på den måde.

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Tjah, den såkaldte borgerlig avis JP er også meget interesseret i denne historie, man refererer i hvert fald
gladeligt Politiken og historien stod længe øverst oppe på den elektroniske udgave:

http://jp.dk/indland/article1972135.ece

Vivian
Vivian
11 years ago

Hvad har nu venstreekstremisterne lige pludsligt fået imod at heile.
De plejer da ellers at frejdigt marchere sammen med heilende araber under hamas faner.

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago
Reply to  Vivian

Ja men de leder åbenbart efter nye alternativer som feks at slå folk ned med flasker, de er nød til at tænke alternativt for at tiltrække nye fjolser

steen
Admin
11 years ago

@ Ole: Registrering og overvågning er en opgave for politiet og PET. Personligt interesserer højre og venstre ekstremister mig ikke en døjt. Det er selvfølgelig et sygdomstegn i samfundet, når deres huseren tiltager, det er et interessant symptom i sig selv. Men ellers har jeg set for mange komme og gå, der er for meget deja vu over det, fra Peter Duelund og Finn Ejnar Madsen og hele vejen frem. Man vil forstå det.Jeg overværende Det Ny Samfunds stiftende møde i 1968. – i Munkekælderen, hvis jeg husker ret. Stormen på Sofiegården. Galleri 101, Verdensbanken, Allotria. Ryesgade. Sorte Hest und… Read more »

ole burde
ole burde
11 years ago

Det kunne maaske vaere en idee at oprette et offentlig tilgaengeligt katalog over hvem de egentlig er disse energiske unge mennesker , navne og adresser og al anden information som kan skrabes op af kloaken . Maaske kan det lade sig goere at hyre et privat firma til at lave det meste af arbejdet . Det kommer nok til at koste lidt penge , meeeeen ,mon ikke en sponsor ku’ findes i saa god en sag ?
Helt klart blir dokumentationen noedt til at vaere 100% juridisk vandtaet…..
Hvis man foerst ved hvem de er , ja saa (BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP) !

Universalgeni
11 years ago

Da de angreb SIADs folk, var det lige ved at ende med mord. Politiet syltede sagen. De røde fascister var vrede over, at SIAD demonstrerede imod kvindeundertrykkelse i Saudi Arabien. Der er jo så dejligt i mullah-styret dernede: http://www.siad.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=977:drabsforsog-pa-siad-medlemmer-d-21-oktober-2007&catid=68:fakta

trackback

[…] Snaphanen Oploadet lørdag 6 februar 2010 kl. 19:46 af Il Kimpo — Direkte link — Skriv! » […]

Universalgeni
11 years ago

Vi må støtte Uriasposten med penge, så Kim kan få et nyt kamera. Her er Uriaspostens konto: http://www.uriasposten.net/?page_id=3785

Henrik R Clausen
11 years ago

Det kan da kun være ekstremister, der tænker på at at rende rundt og heile. Ordentlige mennesker har vigtigere ting at tage sig til.

Universalgeni
11 years ago

Vi bliver da aldrig enig med Politiken om noget som helst. Røde fascister. Det er, hvad de er.

Anonymous
11 years ago

“Mads Kering, talsperson for ”Good Night White Pride” var godt tilfreds med fremmødet. Der kom blandt andet flere busser fra København med aktivister fra den militante venstreflløjsgruppe Antifascistisk Aktion (AFA).

»Vi råber og hygger os og viser, at der er et fedt alternativ til at rende rundt og heile.« ”

http://jp.dk/indland/aar/article1971963.ece

Det er en massepsykose, som DR, politikerne og blade som Politiken har bidraget til.

Snowball
Snowball
11 years ago
Reply to  Anonymous

Er det virkelig værre at heile end at slå folk ned med en flaske?

trackback

[…] Snaphanen: Venstreekstremistisk attentat på Uriaspostens redaktør. […]

Prudentius
11 years ago

Et af den globale jihads biprodukter: Et opildnet og blodtørstigt yderste venstre!

Der er ikke langt imellem Muhammed og Marx er det værd at huske. Begge “profeter” for totale systemer.

Marxismen spejler som “videnskab”, islam som “religion”.

De her overfald vil tage til i styrke sålænge multikultiregimets svaghed regerer landet. 🙁

Prudentius
11 years ago
Reply to  Prudentius

Det er værd lige at tilføje at de “autonome” selvfølgelig ikke er særligt velbevandrede i Marx.
Men selvom kendskabet til bogstavet mangler er ånden utvivlsomt intakt.

Universalgeni
11 years ago
55
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x