14
feb
Seneste opdatering: 14/2-10 kl. 2211
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For nylig fik jeg et tip af en ven der har TV, at DR 2 havde sendt JFK’s Women – The Scandals Revealed – Kennedys kvinder, og da alt jo er på You Tube kunne jeg hurtigt finde den. I dag mindede så bemærkningen Witnessing the end of the Kennedy era is a little like seeing the fall of the Berlin Wall igen om filmen. Hvad er myter andet end det glansbillede der bliver tilbage, når årene  har filtreret alt det der ikke passer ind i billedet fra og photoshoppet* det til ukendelighed ? JFK er og bliver fikseret i historiens erindring som “Camelot”, som hans kone  døbte ham. Men selv en nær ven, Gore Vidal, mente han var tæt på at være en katastrofal præsident. Han siger retfærdigvis også : “Jack  was a good friend—witty, sharp, and very smart. I would rather be with him than practically anybody now alive.” Og så var der det med kvinderne, ikke fordi fremmede meneskers sexliv interesserer mig, tværtimod, det overlader jeg til snerperne på Politiken. Man kunne jo selv have været en Clinton, hvis man havde været gift med Hillary i flere årtier, dog næppe i det ovale værelse og næppe lige med Monica Lewinsky. Men Kennedys ustyrlige sextrang, der utvivlsomt kom af at han var et omvandrende apotek for de sygdomme han have (bla. testosteron) bragte ham sammen med kvinder, der gjorde ham til en sikkerhedsrisiko. Marylin Monroe så FBI som én, det kostede hende måske livet. Den første, den danske journalist Inge Arvad, var lidt for gode venner med Adolf Hitler og kan have været nazi-spion. Ellen Rometsch kom fra DDR og havde forbindelser med Ulbricht-regimets top, hun blev betragtet som DDR spion. Bobby fik hende deporteret og betalt for at holde mund. Mariella Novotny var indblandet i Profumoskandalen med den sovjetiske flådeattaché i London. Judith Campbell var intim med mafiatoppen. Ikke så snart havde hans bror Robert reddet kastanjerne ud af ilden, før den liderlige John skabte nye problemer. “I must have a new piece of ass everyday”, som han romantisk udtrykte det. Han havde en mand ude i byen, der skulle spotte og invitere vilkårlige, attraktive kvinder til Det Hvide Hus. Til sidst havde den kontrolfikserede J. Edgar Hoover, hvis job det var at vide alt om alle, præsidenten i sin hule hånd så denne godt kunne glemme alt om at fyre ham. I november 1963, da en senatshøring truede med at eksponere Kennedys risikoadfærd, tog han til Dallas og – “A bullet took his life, but saved his reputation”, havde han levet, kunne han have fået Nixons skæbne. Mordet i Dallas var det første jeg nogensinde så i et TV. Året efter stod ved hans grav med min far. Da myten om ham allerede blevet urørlig. “Vel død er hele sagen.” – Alle seks afsnit her. (Se også Photoshop of horrors)

“Sniffer” – labrador får Victoriakors

An Army search dog that has saved the lives of scores of British soldiers in Afghanistan is to receive the canine equivalent of the Victoria Cross. Treo, an eight-year-old black labrador, has spent the past five years sniffing out bombs and weapons hidden by the Taliban. Yet as a puppy he was a badly behaved rebel in danger of being put down until intensive Army training turned him into the gutsy canine described by his handler, Sergeant Dave Heyhoe, as the best military dog he has served alongside.

In September 2008, Treo saved another platoon from guaranteed casualties when he again found a daisy chain. According to the Army, his actions have also saved other soldiers and civilians from death or serious injury. Both Prince Charles and Gordon Brown have been introduced to the labrador on his return to Britain from his many six-month tours of duty. Bomb Sniffing Search Dog – Treo – Given ‘Victoria Cross’

To svenske kvindelige politikere har nyligt skrevet: Svenska bombmän räddar inga kvinnor, Vi stödjer våra truppers kamp för kvinnors mänskliga rättigheter. Nu bliver man rigtig bekymret, hvis de to professionelle politikere i ramme alvor tror at Afghanistan nogensinde har drejet sig om ligestilling eller bare menneskerettigheder for 15 millioner afghanske kvinder. (“Kvinders rettigheder i landet ? Stil en mariner i hver eneste lerhytte. Hver gang manden slår konen, skyd ham!” Historikeren og militærstrategen Edward Luttwaks parodi på argumentet.) Kast et blik på kortet, Afghanistan midt mellem den vaklende atommagt Pakistan og den aspirerende atommagt Iran, hvor svært kan det være? Iran er pakket ind på tre sider med NATO landet Tyrkiet i nord og kan hurtigt være det fra søsiden, hvis det skulle komme til showdown med mullaherne, hvad meget tyder på. Det var nok en fejltagelse overhovedet at bide sig fast i landet, men nu er chancen der for at det alligevel kan tjene et fornuftigt formål. Martina Nilsson og  Nalin Pekgul blotlægger demokratiets styrke og achilleshæl: 1.) enhver idiot kan gøre sig gældende, og 2.) de gør det. – Hvad med menneskerettigheder i Iran i  samme ombæring ? Now Iran Wants a Seat on the UN Human Rights Council.

Terroriseret af pyromani

Ett dagis i Ödåkra brann ner till grunden i natt, politiet mistænker osv. osv. Man kan se 11 alvorlige brande i det lille område det sidste år. Ödåkra ligger ved E 4- E 6 fletningen når man lige har forladt Helsingborg ad motorvejen. Søger man videos af brande bare i dette nærområde, dukker  flere ganske friske op: Storbrand på Helsingborgsvägen i Ängelholm, Kraftig brand förstörde Svensgårsskolan Helsingborg, Anlagd brand på Gläntanskolan i Ödåkra.

Mange  klager over svensk politi, det er altid populært. Men de er overbelæssede skraldemænd for svenske politikere og styrke på blot 20.000 mand har en jordisk chance for at hamle op med den grove kriminalitet svenske politikere poster ind i landet. 1.4 mio anmeldte forbrydelser blandt bare 9 mio mennesker. I et mindre sofistikeret men mere handlekraftigt land, havde politi og militær formentlig kuppet Riksdagen og dens nationale selvdestruktivitet for allerede 10-15 år siden. Det havde været sund, omend primitiv og ulovlig fornuft når nu befolkningen lider af politisk apati. Nu er det i mangt og meget for sent alligevel, hvis nogen skulle få tanken og ved ikke aktivt at have modsat sig dette, har den svenske befolkning i virkeligheden selv valgt det. Svensk fremmedpolitik har aldrig handlet om at følge konventioner. 95 % af asylsøgende kan ikke identificere sig, deres asylbehov er således udokumenteret og Sverige har helt unødvendigt ligget i Europatoppen pr. 100.000 indbyggere i årevis. Det har været en ideologisk (en fiks idé) politik,der har handlet om at omkalfatre landet så radikalt og hurtigt som muligt, og i den henseende har den været en mageløs succes. I alle andre en total katastofe der langtfra har foldet sig helt ud endnu, men bliver tydeligere for hvert år der går. Sveriges naboer vil komme til at lide svært under det i fremtiden.

Man kan genopfriske dansk politis bemærkninger fra forbundets blad. Hvad ville svensk politi sige, hvis de kunne tale ?

Fagpersoner i Odense Kommune, som DANSK POLITI har talt med, siger samstemmende, at omsorgssvigt, manglende stimulation og følgerne af fætter-kusine-ægteskaber er hovedårsagerne til, at flere af områdets unge er småt begavede, og derfor ender de nemt i kriminalitet. De ser op til de ældre kammerater og vinder anerkendelse ved at begå kriminalitet.De her unge har et lavt ordforråd, de er impulsstyrede og ikke konsekvens-orienterede, og derfor er de meget svære at nå ind til. De har simpelthen ikke de redskaber, der skal til for at diskutere. Mange af dem har desuden en ekstrem forkærlighed for ild. I løbet af sommeren registrerede vi over 100 arnesteder bag Bøgeparken, beretter Kim Thyssen.DET VAR KUN ET SPØRGSMÅL OM TID.  (Denne artikel findes oversat til svensk og har vakt opsigt i uoficielle medier. Den er – i al beskedenhed – formidlet af denne blog.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…Martina Nilsson og Nalin Pekgul blotlægger demokratiets styrke og achilleshæl: 1.) enhver idiot kan gøre sig gældende, og 2.) de gør det…’ Peter Norsk prøver påny at gøre sig gældende i det konservative folkeparti. Han vil være partiformand. Han er jo læge og professor, så mon ikke… Samtidig kunne partiet modernisere partinavnet til Det konservative parti. Manden lever stadig i sine kollegiale firserdrømme og har endnu ikke opdaget, at vi ikke har brug for at få flere muslimer til landet, men tvært imod at få nogle af dem til at forlade landet. Konservative skal lade være med at konkurrere med… Read more »

anno
anno
11 years ago

Eddie Izzard – Ich Bin Ein Berliner
http://www.youtube.com/watch?v=5mu02xUgE4k

Axel
Axel
11 years ago

“-and do something. Sugar will be sprinkled upon your being.”

Axel
Axel
11 years ago

“Don´t be a do-not. Be an æbleskive.”

Børge
Børge
11 years ago

Som Kennedy så rigtigt sagde: “Jeg er en æbleskive”.

Liva
Liva
11 years ago

“..ikke fordi fremmede meneskers sexliv interesserer mig, tværtimod, det overlader jeg til snerperne på Politiken.”

Og så handler posten netop om en mands sexliv. Er det ikke helt i tidens puritanske ånd?

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  steen

Lige en bemærkning på grænsen til fluesex: “Camelot” henviste til Det Hvide Hus og dets “hof”, ikke til personen JFK. Camelot var jo i myten Kong Arthurs slot.

Gotiska Klubben
11 years ago

“For nylig fik jeg et tip af en ven der har TV…”
Vilken lysande start på en artikel! 🙂

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x