16
feb
Seneste opdatering: 17/2-10 kl. 0721
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“I will not reject my viewpoints, but, people: it is five to twelve! Not in the Netherlands, but in Europe! And you want that? I stand for this country! For what has been built here in the last five, six centuries.”“Damn it, what we have here simply is a fifth col—… well let me say it all now: a fifth column! Of people who want to help bring down the country! But I will not go for that.”After this meeting, Mr. Fortuyn decided to found his own party, LPF (List Pim Fortuyn) Pim Fortuyn: “This country has had enough of it! C’est ça!”

Østrigs nye medborgerskabskrav
1) Requirement of sufficient income: Acquisition of Austrian nationality depends on proof of regular and sufficient income. In addition, applicants must not have received social welfare assistance for the last three years preceding the application for naturalisation.
2) Citizenship fraud:  The amendment introduces a new regulation. Obtaining nationality by fraud can entail a fine in the range of 1,000-5,000.- Euros or imprisonment of up to three weeks.
3) Oath of loyalty: Successful naturalisation candidates must not only swear that they will be loyal citizens of the Republic, but since 2010 the oath also includes a commitment to the “core values of a European democratic state and society.”Austria changes its Nationality Law

No-go 5240 Odense NØ

Men vi skal jo klarlægge årsagen. Det er fuldstændig uhørt, at vi ikke kan få lov til at arbejde i fred på stedet, siger vagthavende.Politiet er derfor massivt til stede ikke bare der, men også på Odense Universitetshospital, hvor manden er indlagt. Ja, der er det så familien, som laver ballade. Voldsom soloulykke i Vollsmose.

En 19-årig mand er her til aften ved 18-tiden kommet særdeles galt afsted, da han bragede ind i et vejtræ. Det skete på Åsumvej ved nr. 105 i Odense-bydelen Vollsmose. Politiet og bilinspektøren arbejder nu på at fastslå omstændighederne omkring soloulykken, men deres tilstedeværelse er åbenlyst uønsket i området. Der er stimlet en masse mennesker sammen. Der er rigtig dårlig stemning derude, fordi de selv vil bestemme, hvad der skal ske.

Oslo: »Homoseksuelle fortjener stening«

Du sa også på fredag at man som muslim ikke bør delta i «demokratiet deres». Men er det ikke nettopp det du gjør når du deltar i en demonstrasjon?

Nei, for demonstrasjonen var en måte å svare på angrepet som er lovlig. I andre land skulle vi ha tatt i bruk andre metoder. Demokratiet har ingen plass i islam, fordi islam forbyr menneskeskapte lover. Den eneste som kan komme med lover, er Allah.

Ønsker du deg heller et diktatur?

Nei, sharia er ikke diktatur. Det er de beste og rettferdige lovene. Men i dag er det ingen styrer etter Guds lover. De som påstår at de styrer etter sharia, gjør det ikke.

De [al-Shaabab]   har blant annet steinet en person til døde.

Etter det jeg kjenner til var den personen homofil, og det er den straffen han da fortjener. Homofile fortjener dødsstraff, JP Demonstrant: Sten homoseksuelle.

Mohyldeen Mohammads tale i Oslo den 12 findes i transskription her. Homoseksuelles forening anmelder ham. Much ado. Når man køber en hund, gør den. Når man får et barn, græder det. Når man gør islamister til landsmænd får man et Helvedes hus indtil de en dag er sådan en pest og en trussel, at de bliver smidt ud. Man skal nok være politiker, ideelt set Peter Norsk, for at blive rigtig overrasket. Nu forlanger en engelsk islamist at muslimske lande bryder diplomatiske forbindelser med Norge, hvad der næppe ville skade norske interesser så meget som muslimske bidragsmodtagere……Kristeligt Dagblad dyrker den lidt blødere version af det samme barbari via sin anonyme blogger Uzay Kertenkelesi: Homoseksuelle må kontrollere deres følelser. Det må være den eneste danske main-stream avis, der tolererer anonyme bloggere, men kristeligheden tåler jo alt, håber alt, udholder alt, – mere end vi andre, er jeg bange for. (Hør Bente Dahl, de Radikale: I stedet for at prøve at få kirkeklokkerne til at ringe for de homoseksuelle par……så kan man blive velsignet bagefter i kirken, i synagogen eller i moskeen.) – Apropos udvisning, det kræver særlige grunde. I Sverige – landet der ikke vil leve mere  – rækker dette ikke:

Den åtalade är välkänd av polisen sedan tidigare. Vi erfar att gärningsmannen är densamme som tidigare dömts för bl a narkotikabrott, grov skadegörelse och grov misshandel. Den grova skadegörelsen bestod i att den misstänkte december 2007 punkterade 224 bildäck i Växjö. Drogade och våldtog 16-åring – flickan gravid.

Londonistan: Et kæmpeskridt for mangfoldigheden – ‘hijab-portaler’

Ikke pagode-portaler, ikke torarulle-portaler, ikke Shiva-portaler, og naturligvis heller ikke Stonehenge-portaler – der er kun ét  trossystem i dagens verden der kan udtrykke mangfoldighed, og det er naturligvis en contradiction in terms af bibelske proportioner. De forstår virkelig det der med multikultur derovre i Storbritannien.

A plan to install headscarf-shaped arches at both ends of east London’s Brick Lane has been criticised by local artists and residents. The arches are part of a £1.85m “cultural trail” proposed by Tower Hamlets Council for the street. […]

Vi er stadig ved starten af 2010, men dette kunne godt gå hen og blive årets mest håbløse bortforklaring (LFPC):

According to Tower Hamlets, the gates represent the diverse communities in the area who have historically worn headscarves, including some members of the Jewish community and the Huguenots, as well as some Muslim residents. “The gates represent lots of different communities and how diverse and special Tower Hamlets is,” a council spokeswoman said. “The cultural path aims to attract tourists to the area and boost local businesses and the economy.” Brick Lane arches plan criticised by residents

Frankrig: Halal på burgermenuen

Quick, one of France’s most popular fast food chains, has taken pork off the menu at eight of its restaurants, turning them into halal-only outlets. The chain has replaced bacon with smoked halal turkey in restaurants in three branches in a Paris suburb, two in Marseille, and the remainder in Toulouse, Villeurbanne, near Lyon, and Roubaix, northern France – all of them areas with high Muslim populations.

These restaurants now serve only halal food, seen as permissible according to Islamic law. The company said the move was part of a test, which began in November, and that pork may return to the menu at a later date. […] French fast food chain makes menus halal

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Det bliver ikke vores egne soldater der kommer til at skyde på os, men muligvis grupper fra EUROGENFOR som . italienere mod danere osv.. Med mindre man når at få oprettet en EU-hær for så bliver det den, men stadig med andre landes soldater mod danerne osv.. HVIS soldaterne/politifolkene altså vil adlyde ! Men det kunne jo også tænkes, at vores egne tidl. udsendte soldater ikke vil affinde sig med den behandling som befolkningerne skal udsættes for – for dette omfatter jo både dem selv som deres familier! Norske Nina taler lige ud ad posen og hvor har hun ret.… Read more »

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…I will not reject my viewpoints, but, people: it is five to twelve! Not in the Netherlands, but in Europe!…’

Talte Pim sandt? – Ja.
Taler Geert sandt – Ja.

Måtte Pim? – Nej. Det døde han af.

Må Geert? – Nej. Det tager domstolen sig af.

Talte Sokrates sandt. Ja.

Måtte han det? – Nej…..

Vi er tilbage, hvor vi begyndte.

Med venlig hilsen.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til Bjovulf. Det er lige som med tungen og en hul tand. Man kan blive ved at kredse om et emne. Som nu det lille, rare, hyggelige, i visse sammenhænge godt brugte, men altid rare og udpræget godmodige udtryk, der handler om en bedre verden – om at ‘gøre en forskel’. Alt kan putte sig der og forblive uskyldigt – ikke? Hvem vil ikke gerne gøre en forskel? – Jo bedre, man er, desto gernere. Og en stor forskel er alt andet lige endnu bedre end en lille forskel, men det er godt altsammen, bare der er en forskel, og… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Husk endelig at høre dette yderst interessante program om, hvad der i virkeligheden foregik i England på dette område i 90’erne og “nullerne”. Skulle der mon foreligge lignende skumle overvejelser bag det danske Cirkus Multi-Kulti? Det ville være af meget stor interesse, om nogen ville begynde at bore dybt i det – især mens hovedpersonerne stadig kan huske det. Der må vel trods alt være nogle få ærlige i dette slæng, der langt om længe har indset deres dyrebare fejltagelser og graden af naivitet, og som er villige til endelig at tale ud – evt. under anonymitet? http://www.bbc.co.uk/programmes/b00qh0zf ( Bemærk… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Vi kan vist lige så godt begynde at spare sammen til skamstøtten over landsforræderne nu,
for den bliver meget høj.

I mellemtiden kan vi så lave en internet-version af den. Hvem skal stå på den? Hvem ødelagde Danmark?
Hvem var det nu lige, der påførte os al denne uønskede “kulturberigelse” uden nogensinde at have bare
skyggen af et demokratisk mandat til at gøre det for at kunne pudse deres fine glorier for alverden og
føle sig gode på andres bekostning?

Emeritus
Emeritus
11 years ago

NB II. EU-femismen:
Det blev (vist i firserne) moderne at ville gøre – ‘en forskel’. Var forrædderi, den forskel de talte om? Var det den pæne omskrivning?

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Nota Bene!
Og hvorfor er det svært at komme uden om ordet ‘forræderi’? Fordi Folket ikke er blevet spurgt. Fordi man godt har vidst hele tiden, hvad man som politiker kunne blive anklaget for. Men i længden tror jeg som du, at dommen over dem bliver hård.

Jeg kan godt lide denne gamle oversættelse fra Sagatiden:

‘Fæ dø
Frænde dø
Et jeg véd
Som aldrig dø
Dommen over hver en død.’

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…Det vil kun være den meget spæde begyndelse på elitens tilbagetog, der kan komme til at strække sig over meget lang tid og byde på en rent utrolig optræden fra det kollektive landsforrædderparti på 349 mand i RD…’ Jeg noterer mig, at også du er begyndt at anvende udtrykket: ‘landsforrædder’ her i forbindelse med partiet RD. Hvad kan man ellers kalde dette – åbenlyst at ville af med nationen som et hjemsted (herhjemme klart udtrykt i side-effekten: det krampagtigt kunstige forvandlingsforsøg fra monokultur til multikultur) og i tale som på skrift med foragt tage afstand fra sit eget folk (som… Read more »

Liva
Liva
11 years ago

Så kan jeg i dag i JP læse at Trykkefrihedsselskabet tager positivt imod det nye ytringsfrihedsselskab. Det er et godt udgangspunkt. Jeg er langt fra enig med Fri Debat i alt. Men jeg håber at Hedegaard og Winkel Holm og Co. bl.a. kan påvirke Fri Debat m.h.t. burka-fængslet. Eller med andre ord religion der laver kvinder om til møbler – til ting – der er der og så alligevel ikke. Ikke som mennesker i hvert fald. Men som tildækket pynt uden menneskelig stemme og udtryk – uden gestik og mimik. Man kan også sige at burka og niqab kvinder er… Read more »

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  Liva
Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Christina

Lagde du mærke til at det er en mand der er speaker i filmen. Det er en mand der fortæller hvad det er at være nøgen – nøgen kvinde. Men det ved han som mand faktisk ikke. Filmen er frygtelig gammeldags i den forstand. Han er blot endnu en mand der ‘maler’ en nøgen kvinde. Det er det der sker under nøgenheden – der viser hvad et menneske er. Det er ikke huden der er kvindens bevidsthed eller personlighed. Eller mandens for den sags skyld. Det er det der foregår mellem ørerne og andre steder under den nøgne hud. Det… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

Her er et eksempel på en hudløs (og islam fri) mand:

http://www.youtube.com/watch?v=BxgmorK61YQ

Liva
Liva
11 years ago

Når nu en dedikeret religiøs mand i Norge mener at homoseksuelle skal stenes, hvorfor går folkekirken så ikke ud og tager afstand fra den udmelding? Folkekirken er vel også religiøse, eller? Og hvorfor går danske politikere ikke ud i flok og tager klart afstand fra det syn på homoseksuelle? Og så gøres DR nu til en religiøse kampplads. Således er katolikker nu sure over at islam fylder for meget i forhold til katolicisme. Hvad med at religion fyldte lidt mindre i det hele taget – i DR? DR selv giver i øvrigt et meget godt eksempel på hvordan kanalen definerer… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

“Derimod er der mange af TV-Avisens seere, der ikke ved, at muslimernes fastemåned starter”, tilføjer redaktør for DR-medier Henrik Faurby Birch og gør opmærksom på, at DR via sin public service-kontrakt har bundet sig til at “fremme integrationen i Danmark”.

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/356554:Kirke—tro–Katolsk-kritik- af-DR

DR er blevet en religiøs missions station. Det må der laves om på. Vi lever i et sekulært land, hvor der ikke på den måde skal missioneres med islam – eller katolicisme – for skattekroner og tvangslicens.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

“Det må være den eneste danske main-stream avis, der tolererer anonyme bloggere, men kristeligheden tåler jo alt, håber alt, udholder alt, – mere end vi andre, er jeg bange for…”

Hvem har skrevet dette? Hvor er det bare godt skrevet. 🙂 Kanon satire.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Liva

De tåler da anonyme journalister fra Ritzau & Reuters så hvorfor ikke bloggere? :mrgreen:

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

“Infiltration, ja. Afgjort et problem. Der vil også være forskelle fra land til land. Svenskerne vil skyde på deres egne, tror jeg…”

Ja det tror jag med faktiskt. Fast jag tror infiltrationen har gått längre här. Det kan lika gärna vara “svenskar” som skjuter ihjäl oss. Dom soldater och poliser som fortfarande är riktiga svenskar är sannolikt så pass hjärntvättade att dom nog skjuter på oss utan problem dom med.

Universalgeni
11 years ago

Citat: “aims to attract tourists” !! Hvem i alverden vil rejse for at se på multikultur? Man rejser for at komme væk fra den. Til lande, der stadig har en autentisk lokalbefolkning eller stadig er civiliceret.

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Kampen mod den Politiske Korrekthed er mindst ligeså vigtig, for det er en hård modstander mod vores virke.
Jeg husker alt for godt under Nyrup-regeringen denne tunge dyne af Politisk Korrekthed, om at man var hjemfalden til at blive meldt efter racismeparagraffen §265b, hvis man udtrykte sig kritisk over det høje flygtninge/indvandringstal som kom til Danmark. Og såfremt venstrefløjen danner regering igen, så lempes
udlændingeloven igen. At Danmark vil sættes under administration eller gå fallit er underordnet. Det der tæller
for S-R-SF-regeringen er at man er Politisk Korrekt, og GOD over for etniske minoriteter.

WordsSpeaker
WordsSpeaker
11 years ago

Borgerkrig ala Libanon er helt sikkert på vej i mange europæiske lande desværre.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  WordsSpeaker

I de fleste lande vil militæret rykke ud for skyde på deres egne landsmænd. De er helt sikre på, at det hele er “racisternes” skyld. De holder militærøvelser vedr. opstande og borgekrigslignende tilstande. Flere steder hænger det hele i en tynd tråd. Lige pludselig sker der noget, som får europæerne til at udvandrere fra deres lande. Hvis Wilders bliver dømt eller der sker ham noget, så skrider hollænderne. Den tanke har jeg ofte tænkt. Der kan også ske det, at et land meddeler, at de har lukket helt af for muslimsk indvandring, men at folk med vestlig kulturbaggrund er velkomne.… Read more »

John
John
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Du undervurderer de lavere echeloner i militæret, de fleste professionelle soldater er nationalister og ikke nødvendigvis så tro mod Multikultierne på Christiansborg som man lige skulle tro, desuden bliver det Islam der får lov til at løsne første skud. Problemet ville være en fremtid hvor de militære kræfter i Europa er for indfiltrerede.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  John

Infiltration, ja. Afgjort et problem. Der vil også være forskelle fra land til land. Svenskerne vil skyde på deres egne, tror jeg…

Johansen
Johansen
11 years ago

Pim Fortuyn havde modet til at sige det højt, som mange folk tænker. Han påpegede den ubekvemme virkelighed med islamiseringens triste konsekvenser for de europæiske samfund.
Qua disse synspunkter mistede hans sit liv. En politisk meningsmodstander lukkede endegyldigt munden på Fortuyn ved at likvidere ham. Men ånden lever videre. Den kan ikke dræbes.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Johansen

Johansen

Ja hans ånd lever videre.

morlille
morlille
11 years ago

Odense_NØ. Man begynder så småt at se, hvad der bliver af skattekronerne, og hvorfor der råbes om højere skatter. Pengene går IKKE til de gamle, de syge og de handicappede. Send regningen for optøjerne til ballademagerne. Det kan da ikke passe, at jeg skal betale!

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x