26
feb
Seneste opdatering: 26/2-10 kl. 1830
50 kommentarer - Tryk for at kommentere!

It would be hard, if not impossible, for this sixth volume of Johnny Cash’s American series to equal the pinnacular standard of its predecessor A Hundred Highways, which at the time was believed to be the final batch of songs stockpiled by the producer Rick Rubin before Cash’s death. Album: Johnny Cash, American VI: Ain’t No Grave (American) Independent. Anmeldt i Weekendavisen i dag.

Politiken fodrer tigeren

Avisen bøjer sig for pression og undskylder  at 94.923 af profetens efterkommere føler sig krænkede. Hvis Politikens læsere føler sig krænkede over Politikens underkastelse, får de vel også en undskyldning ? Der er hermed  åbnet for yderligere krav til og pression af dansk presse og sikkert stik imod sin hensigt, åbner Politikens for fornyede konflikter. Bolden var lagt i al fald midlertidigt død, nu sætter Politiken den i spil igen. Man er allerede helt mat.

Jyllands-Posten: Det er beskæmmende: Berlingske Tidende, Jyllands-Posten og Kristeligt Dagblad er blandt de medier, der har modtaget brevet fra Yamani. Den saudiske advokat håber, at aviserne vil vise interesse for at indgå forlig, men de tre aviser siger til Politiken, at de ingen interesse har i at lave et forlig, hvor de undskylder for krænkelserne.Morgenavisen Jyllands-Postens ansvarshavende chefredaktør Jørn Mikkelsen mener, at det er beklageligt, at Politiken »lægger sig ned« i stedet for at køre sagen sammen med de øvrige aviser.»Politiken svigter kampen om ytringsfriheden. Man giver op, og man bøjer sig for trusler. Det er selvfølgelig beskæmmende«, siger han.

»Det er vanvittigt. Der er krænkelser i medierne hver eneste dag. Sådan er det med ytringsfriheden«, siger S- formand Helle Thorning-Schmidt, der bakkes op af SF’s formand Villy Søvndal, der er enig i, at man »ikke kan forhandle om ytringsfriheden«.Dansk Folkepartis formand Pia Kjærsgaard »mangler ord« for, hvor absurd hun mener, at situationen er. Politiken indgår forlig i Muhammed-sag,

Politiken undskylder for Muhammedtegninger. JP-redaktør: En sørgelig dag. Dagbladet NO. Politiken: – Unnskyld muslimer. Dokumentation: Advokatens brev til Politiken august ’09, Dokumentation: Seidenfadens svar i september ’09, Berlingskes chefredaktør Lisbeth Knudsen: Politikens pinlige forlig. Politiken bryder Danmarks alliance.Abdul Wahid Pedersen roser Politiken. Margrethe Vestager: Modigt af Politiken. Upprörda känslor efter Politikens Muhammedursäkt. Seidensfadens håndtryk i London: Peace – for some time. Mon ikke det billede blive til en ny Pat Condell-video ? Børsen har en upåagtet vinkel i en knaldhård kommentar: Hvor er Politikens journalister ?

Den aftale og ordlyden af den og principperne i den er et kæmpe forræderi mod Politikens egen historie og de værdier, Politiken blev skabt på. Brødrene Brandes ville vende sig i deres grav. Religionskritik og udfordring af dogmer har hidtil været en del af Politikens værdigrundlag,” siger Flemming Rose. Flemming Rose: – Politikens forlig er forræderi mod avisens historie og værdigrundlag

Seidenfaden og Bay Bundegaard må være dagens dialog-fætre i skysovs. Fordømmelsen af dem er fra hele det politiske spektrum minus R, hvor vi mangler at høre Enhedslisten. Det er svært ikke at tænke på en anden dialog med bla. Kurt Westergaard, Flemming Rose, Lars Vilks og Kåre Bluitgen, som Seidenfaden ikke skulle nyde noget af. Han forlod den efter have sagt det han ville. (Se video 1 minut 10:56.)

Overskrifterne i store tyske aviser er sigende: “Kniefall vor den Islamisten”, Späte Entschuldigung für Mohammed-Karikatur,Die korrigierte Karikatur, Dänische Zeitung schließt “Friedensvertrag” mit Mohammed-Nachfahren.

Judehatet i Malmö hotar demokratin

Ilmar Reepalu är en skam för sitt parti……. Kulmen blev den stora demonstrationen i centrala Malmö i våras då folkmassan skanderade: ”Khaybar, Khaybar ya Yahud!” (Khaybar, Khaybar, judar!). Det är en traditionell arabisk ramsa som syftar på Mohammeds krig mot judarna i staden Khaybar år 629, som slutade med en massaker på den judiska befolkningen. Ett sådant dödshot mot judar, skanderat på en öppen gata, har Sverige inte sett sedan slutet av 30-talet. [..]

Om det har varit några som sänt ”fel signaler” så är det de politiker och opinionsbildare som antingen tigit om utvecklingen i Malmö eller förnekat den antisemitism som varje jude i Malmö kan vittna om. Det är en gammal sanning att ”det börjar med judarna, men det slutar inte med judarna”. Det är hela den svenska demokratin som hotas när folkmassorna på gatan ropar ”Död åt judarna”.Jackie Jakubowski i AB

Storhaug: What…will our society be like when Muslims make up 10 percent of it?

Vigtigere spørgsmål findes næppe, men det er kun i netbaserede græsrodsmedier eller på avisernes debatsider at det overhovedet må stilles. ‘Fremtiden’ er det store tabu i mainstreammedierne, og der hersker almindelig enighed om at diskussion af ubehagelige scenarier i sig selv vil få dem til at indtræffe. Så det er bedst bare at lade fremtiden komme uden indblanding (LFPC).

[…] We’ve grown accustomed to the fact that in our society certain elements of the Muslim population, which make up about three percent of the total population, are all over the media. This situation amounts to a kind of permanent exception in which demands and aggression dominate the picture, along with major doses of victim rhetoric. No other group demands anywhere near as much attention or demonstrates so clearly that it is dissatisfied with our liberal values. What, people ask with concern, will our society be like when Muslims make up 10 percent of it, or 20 percent? How many demonstrators will they manage to muster at University Square in 2020, if something goes against them? Will the police be able to maintain order? What do the events we are witnessing now portend? […] Hege Storhaug: Time for Some Islamic Self-Examination in Norway?

Kommentar: Is there a need for international observers at the Swedish election?

I believe the writers have some points. Perhaps the state should pay for the printing and distribution of ballots for all parties that officially run in the election. It is very dangerous if one believe that any electoral system is perfect and free from any possibility of fraud. This is not least shown in the fraud in the internal election in the Moderate party.

Elklit and Wistrand refer to Morten Messerschmidt, a danish Member of the European Parliament, who has suggested that the EU should send observers to the upcoming Swedish elections. Personally I believe this could be a good idea, not only for the Swedish election, but for all elections. Fraud could occur where you least expect in so why not have an international observation of all national parliamentary elections? Perhaps too expensive but there could be a smaller scale observation in stable democracies. It is something to think about. You can find the article, in Danish, here. Stockholm News.

P1: Smægtende lokketoner om multikulturens lyksaligheder

Dét må man lade dem, energien og hittepåfundheden kører i højeste gear. Det er kun få dage siden at man på P1 kunne blive belært om at punkens nihilistiske oprør mod alle konventioner skam gik fint i spænd med lovreligionen islam. Jeg ved ikke hvordan fremtiden bliver, men én ting tør jeg godt spå: Pludrende propaganda af denne karat, eller historier om f. eks. smilende hijabdamer der glædestrålende fortæller om hvordan tørklædet gør dem så frie, eller universitetsfrøkener der monomant messer om islams uendelige mangfoldighed, kommer ikke til at forme fremtiden. Man kan le en hånlatter over anstrengelserne, og om ikke andet konstatere at modparten må være meget i bekneb for argumenter (LFPC).

At bevæge sig fra et sted til det næste er et grundvilkår i livet. Mennesket har vandret rundt på kloden lige siden tidernes morgen. På jagt efter mad, bedre levevilkår og et sted at udleve sine drømme.

Fredelige folkevandringer

Netop i disse år gør nye forskningsmetoder det muligt at ændre den hidtidige opfattelse af folkevandringer. Før troede arkæologerne, at vældige flokke af mennesker i fx bronzealderen invaderede landområder og fortrængte den oprindelige befolkning. Men nu kan man se, at folkevandringer er foregået mere drypvis og fredeligt. […] Apropos… Vandring

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
50 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Vivi – jeg har i øvrigt svaret på dit spørgsmål til mig d. 25/2, men den tråd er desværre rullet
“ud over kanten” nu, så du får lige et link her, hvis du ikke har set mit svar.

http://snaphanen.dk/2010/02/23/col-west-der-findes-ingen-krig-mod-terror/#comment_start

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Bjovulf

UNDSKYLD / det var virkelig en svipser fra mit tastatur .

Naa, det skal tastaturet nu ikke have skyld for selvom det opf’oerer sig underligt her til aften.

Jeg maa have trykket p[ et og andet siden det ikke vil skrive visse bogstaver som f.eks. ae, oe osv..

Foroevrigt har jeg floejet nogle gange med EL AL til Israel.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Ikke noget at undskylde for, Vivi – det så bare sjovt ud lige i kombinationen med Tøgerdengsens navn 😀

Jeg laver skam selv masser af smuttere og rettelser, der kun bliver halvt udført inden jeg trykker på Send-knappen,
hvorefter jeg naturligvis til min store irritation “straks” spotter dem, så jeg er vist ikke liiige den rette til at korrigere
nogen her, med mindre det altså har en vigtig betydning for indholdet.

Anna Lyttiger
12 years ago

Bjovulf: Nu er El Al altså det ISRAELSKE luftfartsselskab – men jeg fattede din pointe alligevel. 😀

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Anna Lyttiger

Ja, jeg ved det – men det så bare så arabisk ud ( tror også de har begge de ord? ) 🙂

Normalt hedder det jo “et al” ( forkortelse af “et alii” = “og andre” ), så det var
en af de mere passende “forskrivelser”.

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

“Dansk chefredaktør var spion for Israel”

– Jeg kan godt forstå, at Pundik som israelsk borger har haft lyst til at gøre den unge og skrøbelige israelske stat nogle tjenester, siger Seidenfaden.

Ifølge Pundik satte han som betingelse, at de rapporter, han udarbejdede for Mossad, også blev afleveret til Forsvarets Efterretningstjeneste, FE.

– Alle mine rapporter blev delt med danskerne, så på en måde var jeg dobbeltagent, siger han.

Samarbejdet med Israel ophørte ifølge Pundik, da han i 1970 blev chefredaktør for Politiken.”

http://ekstrabladet.dk/ritzau_new/article1306333.ece

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Her er en “spændende” tale af Gordon Brown fra BBC News Channel, 19 February 2010. Hvor kan omtaler deres historiske mål.

http://www.liveleak.com/view?i=73e_1267238389

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Deres eneste chance for overlevelse på længere sigt er at få udryddet islam en gang for alle og det kan de aldrig gøre alene

Universalgeni
12 years ago

Nej, ikke som jeg ser det. Men der findes jo også en højre- og en venstrefløj, så en enkelt hist og pist skal der nok være. Overordnet set vil Israel være ilde stedt, hvis anti-konservative kræfter fik vind i sejlene. Det vil gavne araberne omkring dem.

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Universalgeni, kunne jøder også have en interesse i en sådan konflikt?

Universalgeni
12 years ago

@ Niels Hansen Og autonome, AFA, Enhedslisten m.fl. De vil vores nationalstater til livs. Med mere. Så det kan man godt sige. Der er uhellige alliancer mellem Davos Men, leftism og muslimer. Plus det løse…

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Er der mon andre der har interesser i at skabe denne konflikt? Jeg kan efterhånden se et tydeligt mønster…

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Niels Hansen

Det må du lige uddybe lidt. Lyder ret interessant. 🙂

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Seidenfaden, Melchior, Rothschilds, Ahmedinejad nogle af de store talere for og imod har alle en ting til fælles

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago
Reply to  Niels Hansen

Rothschilds har pengene og magten til at få det til at ske

Nils
Nils
12 years ago

Tøger, din spøgefugl.

I morgen udkommer Politiken med Kurt Westergaards tegning hen over hele forsiden og så står der “Haha, troede I virkelig, Politiken blev redigeret fra Saudiarabien?”

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Nils

Tøger vil bare skade alt, hvad der er dansk. Kan han skade danskerne ved at tage et muslimsk standpunkt i tegningesagen, så gør han det. Kan han skade Forsvaret og Danmark ved at udgive en jægersoldat-bog, så gør han det. Med brud på copyright og det hele. Skide på lovgivning, skide på vores sikkerhed og skide på danskerne. Gad lide at vide, om det er ham, der brænder alle de biler af om natten? :mrgreen:

JP
JP
12 years ago

Norge hade sin Quisling, Danmark har sin Seidenfaden.

Universalgeni
12 years ago

Her er en afstemning. Gå lige ind og sæt kryds: h ttp://jp.dk/indland/article1993356.ece

Historyman
Historyman
12 years ago

NU ER DET NOK!!! Som direkte efterkommer af Ragnar Lodbro kræver jeg den totale undskyldning, og imødekommelse af mine berettigede beklagelser. Jeg og mine 20.367.491 frænder, har nu gang på gang set, hvordan mit lands love er tilsidesat af den vilde opstarter, hr. Seidenfaden. Vi er krænkede! vi er sårede! vi er latterlig gjort! Dette må straks stoppe!!! Ordenlige mennesker må tage sig sammen og dialog iværksættes. FN´s menneskerettigheds kommission! Amnesty International! Human Rights Watch! må straks i gang og det kan kun gå for langsomt. Hvad fanden er meningen med §77 i hvor lands grundlov, hvis det ikke er… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Historyman

Husk også lige at indklage England for FN og Menneskerettighedsdomstolen mv.
for at have henrettet din salig forfader i en “ormegård” (slangehul) 😀

Gad vide hvor langt vi egentlig skal tilbage med alle undskyldningerne, nu vi er i gang?
Germansk jernalder, Yngre bronzealder, Nedre Palæolitikum, Kvartær, Øvre Trias eller Silur?

Universalgeni
12 years ago

Men vi må jo ud af EU-området. Her kan vi ikke blive boende. Der kører en tråd om det omme hos Hodja. Folk spøger hinanden: hvor skal vi tage hen? Mange skal bruge flere år på at frigøre sig fra gæld, men man er nødt til at begynde at planlægge i det små.

Prudentius
12 years ago

Demokratiet kan ikke holde til det indre pres der med islams indtog i vores samfund er opstået.

Ytringsfriheden er det første offer, da den er afhængig af den tillid og sikkerhed der hver dag forsvinder en lille smule mere.

Tøger og mange med ham har allerede overgivet sig.

Det store spørgsmål er imidlertid ikke om denne proces kan afværges eller ej, da den allerede er igang.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Prudentius

Demokratiet er væk for længst. Vi afholder valg, men demokrati har vi ikke. Mere end 80 procent af lovene kommer fra Bryssel. Og vi har valgt 1,8 pct. af EU-parlamentet – 13 ud 736 parlamentsmedlemmer. En komma otte procent har vi valgt. Andre beslutningstagere i systemet bliver tilvejebragt ved udpegning.

Demokratiet er væk…

Prudentius
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Ja, EU har bestemt ædt demokratiets hjerte op igennem længere tid. Den hule skorpe der var tilbage synker nu sammen under presset fra islam.

At masken langsomt, men endeligt falder er nu ikke være nogen ulempe.

Prudentius
12 years ago
Reply to  Prudentius

“være” skal ud. 🙂

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Om det nu ändå skall sägas något positivt så kanske Lena Sundström kanske skriver en positiv klumme om Danmark för en gångs skull.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

“Og det kommer til at ske på samme dag i alle lande.” Och jag fruktar att den dagen inte alls är avlägsen. Det kan ske när som helst inom dom närmaste 2-3 åren. Dom har mycket gott om vapen medan medborgarna (förutom i USA) är i princip helt avväpnade. Dom är säkerligen väl organiserade också. Maktövertagandena kommer följas av mycket terror, våldtäkter och mord. Säkerligen kommer många otrogna hundar att avrättas offentligt. En kvalificerad gissning är att många tidigare allierade nyttiga idioter kommer vara bland dessa. Spridandet av all denna död och fasa hjälper också till att demoralisera ursprungsbefolkningen och… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Der er kræfter, der arbejder på den slags. Og man er nødt til tænke over muligheden. Men vi kan ikke gøre noget som civilpersoner.

WordsSpeaker
WordsSpeaker
12 years ago

Siad findes i:
Blogroll

* SIOE Denmark (SIAD)
* SIOE England
* SIOE France
* SIOE Germany
* SIOE Norway
* SIOE Sweden
* Stop Islamization Of America

kopieret fra deres hjemmeside:
http://sioe.wordpress.com/

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

WordsSpeaker Se, lige præcist det du nævner – at dette i stigende grad foregår overalt i verden trøster mig en smule . Årsag, at det vel realistisk set godt kan antages at flere og flere ikke-muslimer bliver gedigent trætte af at rette ind efter islam og dens rettroende. Og en skønne dag får folk nok og så kan det godt tænkes at man begynder at tale sammen tværs over landegrænserne ! Et fællesskab af mennesker fra vidt forskellige lande der bare har fået nok og i enighed begynder at modarbejde islam, dens rettroende og dermed også islamiseringen af deres ikke-islamiske… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

Hmm… Ka’ man sige at Politikken er det taetteste man som ikke muslim kan komme paa at forstaa hvad de mener med HARAM .eller urenhed ? Hmm…. maaske tegene en SVINSK tegning med toeger i hovedrollen…

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

falkeøje Næe, det tror jeg såmænd ikke vi er. Men vi er slet, slet ikke langt nok fremme i den proces som Thøger Seidenfaden el al deltager i mod os , danerbefolkningen, og vort land, nemlig islamiseringen . Der er nemlig det ved sagen, at vi billedlig talt skal have ryggen mod muren og bogstaveligt mærke denne FØR vi tager fat. Et resultat af for lang tids velfærd, som nemlig ikke udelukkende er positiv, da denne også har haft den indflydelse på os, at vi vil acceptere og tolerere ret meget ubehageligt for ikke at sætte de 2 biler, de… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

“Thøger Seidenfaden EL AL” – haha

Så kan det vist ikke siges mere præcist –
Manden er åbenbart 120 % skabsmuslim 😀

WordsSpeaker
WordsSpeaker
12 years ago

Storhaug spørger: What…will our society be like when Muslims make up 10 percent of it?

I Frankrig er der ca 10%, så lad mig give et link om hvordan der ser ud:

http://crazyislam.typepad.com/home/europe-no-more/

Dette sker i stigende grad overalt i verden.

peerpede
12 years ago

Jag undrar om Seidenfaden kommer genom detta utan att förlora jobbet på Politiken.
Det måste ändå från ägarhåll finns personer med annat än spagetti i ryggen.

falkeøje
falkeøje
12 years ago

Sidste gang vi havde kollaboratører, landsforrædere og værnemagere imellem os, da likviderede vi de værste.
Er vi faldet af på den?

falkeøje

Bufast
Bufast
12 years ago
Reply to  falkeøje

Ja selvfølgelig er vi “faldet af på den” vi kender jo slet til denne form for styrket prøve .

Hvad skal vi svar på terror og islamisering via af trusler om vold , vi er opdraget til “dialog” og ikke armlægning .

Din så eftertragtede krig kommer ikke i vores tid , men frøet er er lagt og “balkaniseringen” vil kun tage til de næste mange år over alt i Europa .

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Bufast

Jo, det bliver i vores egen tid. Som en skrev for nylig på min blog, så tog det kun en dag, da tyskerne overtog Danmark den 9. april 1940. Med bare 38.000 mand. I vore dage overstige antallet af skarpt bevæbnede fremmede langt det tal. Og det er det samme over hele Europa. Og det kommer til at ske på samme dag i alle lande.

Victor
Victor
12 years ago

Thøgher Zaitungspfandens far, Erik, ville have skammet sig over junior. Men jeg vil gerne lige føre til protokol, at dette skamløse knæfald gennemføres af Tøghher, Anita Bay, tidligere RV og Uffe – inden nogen forsøger at lægge denne enorme fækalie foran venstrefløjens dør.

Liva
Liva
12 years ago

I betragtning af hvad der står i koranen, skal Vesten – f.eks. repræsenteret af aviser – så også til at undskylde for at kvinder i Vesten betragtes som ligeværdige med mænd, at kvinder har stemmeret, at vi har demokrati, at vi har pluralisme, kritisk sans, at homoseksuelle har frihedsrettigheder, at der bor jøder i Vesten og at vi indtil videre må tegne og male hvad vi vil?

Hvad bliver det næste en MSM avis vil undskylde overfor religiøse magthavere?

Bufast
Bufast
12 years ago

Mvh
Tøger Seidenfaden
“Danmarks først halal certificeret svin !”

Liva
Liva
12 years ago

OT

DR pigefodbold nu også i hijab.

h t t p://www.dr.dk/Ramasjang/fodboldpigerne/sider/om.htm

Bufast
Bufast
12 years ago
Reply to  Liva

Jeg har fra meldt licensen og fyldt dem løgn om at jeg ingen medie modtager har (man kan ikke jo vælge “multikultur propaganda” fra nogen steder)

Den er også gal med “Klima nørd” som jeg blev nød til at slukke for da jeg på ingen måde ønsker mine børn fyldt med rød “Armageddon” .

Vi tager den i retten sammen med krænkelsen af mine folkevalgte politiker som nazi-sprællemænd på DR.dk

polinos
polinos
12 years ago

Nu venter vi så spændt på, hvilke andre grupper, der kan forvente respektfuld dialog med Tøger Seidenfaden og Politiken. Efter generationers latterliggørelse og forhånelse af f.eks. missionsfolk og andre kristne, provinsboer – især jyder – folk med ikke-modernistisk kunst- og kultursyn og – først og fremmest – “danskere”, må vi forvente en stribe af undskyldninger og indbydelser til dialog. Hvis ikke, må vi konstatere, at Tøger Seidenfadens kow-tow for den muslimske verden ikke er drevet af principper men af… ja, frygt. Såre menneskeligt, men ikke en egenskab der passer sig for en mand, der står i spiden for et medie,… Read more »

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  polinos

Er det sådan at i en globaliseret verden, så kræves der helt andre end de nuværende avis chefredaktørers (m/k) facon? Avis chefredaktører der har et helt anderledes MOD på at stå fast på vestlige frihedsværdier og identitet og kultur end det krævedes da Politiken barslede med en Tøger Seidenfaden? Og Berlingske barslede med en fru Knudsen. Det er undskyldere og undvigere og underdanighedsdyrkere, der sidder på posterne nu, er det ikke? Det kan vesterlændinge vel på sigt ikke være tjent med? Det har Vesten vel ikke bedt om? Og det har Vesten vel på sigt heller ikke råd til?

Boel Tammes
Boel Tammes
12 years ago

Det må herefter forventes, at Politiken vil være udelukket i alle anstændige menneskers hjem.

Liva
Liva
12 years ago

Er Politiken ikke ‘blot’ en pæn og afrettet minaret-avis? En ikke-vestlig avis der pænt lader sig styre af religiøse myter og fordomme? Og er Politiken ikke at sammenligne med Hannibals elefanter – der blev drevet over Alperne – fantastisk bedrift – men da de ankom til et vestligt land – Italien – så kunne de ikke mere.
Der mangler centrum-venstre aviser der ikke lader sig styre af islamiske myter og fordomme. Men på den anden side, jeg tænker vel gammeldags, for hvorfor egentlig aviser, når vi har blogs – blogs der ikke lader sig tryne af religiøse myter og fordomme.

JensH
JensH
12 years ago

Tøger Seidenfaden kan da i det mindste varme sig ved, at han og Politken får fuld opbakning fra tidl. udenrigsminister Uffe Elleman Jensen. Det var naturligvis en støtte jeg meget gerne ville have mig frabedt, men mon ikke Tøger tager mod al støtte med kyshånd, nu hvor selv de ledende centrum-venstre politkere tager afstand fra ham.

50
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x