26
feb
Seneste opdatering: 26/2-10 kl. 1830
50 kommentarer - Tryk for at kommentere!

It would be hard, if not impossible, for this sixth volume of Johnny Cash’s American series to equal the pinnacular standard of its predecessor A Hundred Highways, which at the time was believed to be the final batch of songs stockpiled by the producer Rick Rubin before Cash’s death. Album: Johnny Cash, American VI: Ain’t No Grave (American) Independent. Anmeldt i Weekendavisen i dag.

Politiken fodrer tigeren

Avisen b√łjer sig for pression og undskylder ¬†at 94.923 af profetens efterkommere f√łler sig kr√¶nkede. Hvis Politikens l√¶sere f√łler sig kr√¶nkede over Politikens underkastelse, f√•r de vel ogs√• en undskyldning ? Der er hermed ¬†√•bnet for yderligere krav til og pression af dansk presse og sikkert stik imod sin hensigt, √•bner Politikens for fornyede konflikter. Bolden var lagt i al fald midlertidigt d√łd, nu s√¶tter Politiken den i spil igen. Man er allerede helt mat.

Jyllands-Posten: Det er besk√¶mmende:¬†Berlingske Tidende, Jyllands-Posten og Kristeligt Dagblad er blandt de medier, der har modtaget brevet fra Yamani. Den saudiske advokat h√•ber, at aviserne vil vise interesse for at indg√• forlig, men de tre aviser siger til Politiken, at de ingen interesse har i at lave et forlig, hvor de undskylder for kr√¶nkelserne.Morgenavisen Jyllands-Postens ansvarshavende chefredakt√łr J√łrn Mikkelsen mener, at det er beklageligt, at Politiken ¬Ľl√¶gger sig ned¬ę i stedet for at k√łre sagen sammen med de √łvrige aviser.¬ĽPolitiken svigter kampen om ytringsfriheden. Man giver op, og man b√łjer sig for trusler. Det er selvf√łlgelig besk√¶mmende¬ę, siger han.

¬ĽDet er vanvittigt. Der er kr√¶nkelser i medierne hver eneste dag. S√•dan er det med ytringsfriheden¬ę, siger S- formand Helle Thorning-Schmidt, der bakkes op af SF‚Äôs formand Villy S√łvndal, der er enig i, at man ¬Ľikke kan forhandle om ytringsfriheden¬ę.Dansk Folkepartis formand Pia Kj√¶rsgaard ¬Ľmangler ord¬ę for, hvor absurd hun mener, at situationen er. Politiken indg√•r forlig i Muhammed-sag,

Politiken undskylder for Muhammedtegninger. JP-redakt√łr: En s√łrgelig dag. Dagbladet NO. Politiken: ‚Äď Unnskyld muslimer. Dokumentation: Advokatens brev til Politiken august ’09, Dokumentation: Seidenfadens svar i september ’09, Berlingskes chefredakt√łr Lisbeth Knudsen: Politikens pinlige forlig. Politiken bryder Danmarks alliance.Abdul Wahid Pedersen roser Politiken. Margrethe Vestager: Modigt af Politiken. Uppr√∂rda k√§nslor efter Politikens Muhammedurs√§kt. Seidensfadens h√•ndtryk i London: Peace – for some time. Mon ikke det billede blive til en ny Pat Condell-video ? B√łrsen har en up√•agtet vinkel i en knaldh√•rd kommentar: Hvor er Politikens journalister ?

Den aftale og ordlyden af den og principperne i den er et k√¶mpe forr√¶deri mod Politikens egen historie og de v√¶rdier, Politiken blev skabt p√•. Br√łdrene Brandes ville vende sig i deres grav. Religionskritik og udfordring af dogmer har hidtil v√¶ret en del af Politikens v√¶rdigrundlag,‚ÄĚ siger Flemming Rose.¬†Flemming Rose: – Politikens forlig er forr√¶deri mod avisens historie og v√¶rdigrundlag

Seidenfaden og Bay Bundegaard m√• v√¶re dagens dialog-f√¶tre i skysovs. Ford√łmmelsen af dem er fra hele det politiske spektrum minus R, hvor vi mangler at h√łre Enhedslisten. Det er sv√¶rt ikke at t√¶nke p√• en anden dialog med bla. Kurt Westergaard, Flemming Rose, Lars Vilks og K√•re Bluitgen, som Seidenfaden ikke skulle nyde noget af. Han forlod den efter have sagt det han ville. (Se video 1 minut 10:56.)

Overskrifterne i store tyske aviser er sigende: “Kniefall vor den Islamisten”, Sp√§te Entschuldigung f√ľr Mohammed-Karikatur,Die korrigierte Karikatur, D√§nische Zeitung schlie√üt “Friedensvertrag” mit Mohammed-Nachfahren.

Judehatet i Malmö hotar demokratin

Ilmar Reepalu √§r en skam f√∂r sitt parti…….¬†Kulmen blev den stora demonstrationen i centrala Malm√∂ i v√•ras d√• folkmassan skanderade: ‚ÄĚKhaybar, Khaybar ya Yahud!‚ÄĚ (Khaybar, Khaybar, judar!). Det √§r en traditionell arabisk ramsa som syftar p√• Mohammeds krig mot judarna i staden Khaybar √•r 629, som slutade med en massaker p√• den judiska befolkningen. Ett s√•dant d√∂dshot mot judar, skanderat p√• en √∂ppen gata, har Sverige inte sett sedan slutet av 30-talet. [..]

Om det har varit n√•gra som s√§nt ‚ÄĚfel signaler‚ÄĚ s√• √§r det de politiker och opinionsbildare som antingen tigit om utvecklingen i Malm√∂ eller f√∂rnekat den antisemitism som varje jude i Malm√∂ kan vittna om. Det √§r en gammal sanning att ‚ÄĚdet b√∂rjar med judarna, men det slutar inte med judarna‚ÄĚ. Det √§r hela den svenska demokratin som hotas n√§r folkmassorna p√• gatan ropar ‚ÄĚD√∂d √•t judarna‚ÄĚ.Jackie Jakubowski i AB

Storhaug: What…will our society be like when Muslims make up 10 percent of it?

Vigtigere sp√łrgsm√•l findes n√¶ppe, men det er kun i netbaserede gr√¶srodsmedier eller p√• avisernes debatsider at det overhovedet m√• stilles. ‘Fremtiden’ er det store tabu i mainstreammedierne, og der hersker almindelig enighed om at diskussion af ubehagelige scenarier i sig selv vil f√• dem til at indtr√¶ffe. S√• det er bedst bare at lade fremtiden komme uden indblanding (LFPC).

[…] We‚Äôve grown accustomed to the fact that in our society certain elements of the Muslim population, which make up about three percent of the total population, are all over the media. This situation amounts to a kind of permanent exception in which demands and aggression dominate the picture, along with major doses of victim rhetoric. No other group demands anywhere near as much attention or demonstrates so clearly that it is dissatisfied with our liberal values. What, people ask with concern, will our society be like when Muslims make up 10 percent of it, or 20 percent? How many demonstrators will they manage to muster at University Square in 2020, if something goes against them? Will the police be able to maintain order? What do the events we are witnessing now portend? […] Hege Storhaug: Time for Some Islamic Self-Examination in Norway?

Kommentar: Is there a need for international observers at the Swedish election?

I believe the writers have some points. Perhaps the state should pay for the printing and distribution of ballots for all parties that officially run in the election. It is very dangerous if one believe that any electoral system is perfect and free from any possibility of fraud. This is not least shown in the fraud in the internal election in the Moderate party.

Elklit and Wistrand refer to Morten Messerschmidt, a danish Member of the European Parliament, who has suggested that the EU should send observers to the upcoming Swedish elections. Personally I believe this could be a good idea, not only for the Swedish election, but for all elections. Fraud could occur where you least expect in so why not have an international observation of all national parliamentary elections? Perhaps too expensive but there could be a smaller scale observation in stable democracies. It is something to think about. You can find the article, in Danish, here. Stockholm News.

P1: Smægtende lokketoner om multikulturens lyksaligheder

D√©t m√• man lade dem, energien og hittep√•fundheden k√łrer i h√łjeste gear. Det er kun f√• dage siden at man p√• P1 kunne blive bel√¶rt om at punkens nihilistiske opr√łr mod alle konventioner skam gik fint i sp√¶nd med lovreligionen islam. Jeg ved ikke hvordan fremtiden bliver, men √©n ting t√łr jeg godt sp√•: Pludrende propaganda af denne karat, eller historier om f. eks. smilende hijabdamer der gl√¶destr√•lende fort√¶ller om hvordan t√łrkl√¶det g√łr dem s√• frie, eller universitetsfr√łkener der monomant messer om islams uendelige mangfoldighed, kommer ikke til at forme fremtiden. Man kan le en h√•nlatter over anstrengelserne, og om ikke andet konstatere at modparten m√• v√¶re meget i bekneb for argumenter (LFPC).

At bev√¶ge sig fra et sted til det n√¶ste er et grundvilk√•r i livet. Mennesket har vandret rundt p√• kloden lige siden tidernes morgen. P√• jagt efter mad, bedre levevilk√•r og et sted at udleve sine dr√łmme.

Fredelige folkevandringer

Netop i disse √•r g√łr nye forskningsmetoder det muligt at √¶ndre den hidtidige opfattelse af folkevandringer. F√łr troede ark√¶ologerne, at v√¶ldige flokke af mennesker i fx bronzealderen invaderede landomr√•der og fortr√¶ngte den oprindelige befolkning. Men nu kan man se, at folkevandringer er foreg√•et mere drypvis og fredeligt. […] Apropos… Vandring

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

50 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

Vivi – jeg har i √łvrigt svaret p√• dit sp√łrgsm√•l til mig d. 25/2, men den tr√•d er desv√¶rre rullet
“ud over kanten” nu, s√• du f√•r lige et link her, hvis du ikke har set mit svar.

http://snaphanen.dk/2010/02/23/col-west-der-findes-ingen-krig-mod-terror/#comment_start

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Bjovulf

UNDSKYLD / det var virkelig en svipser fra mit tastatur .

Naa, det skal tastaturet nu ikke have skyld for selvom det opf’oerer sig underligt her til aften.

Jeg maa have trykket p[ et og andet siden det ikke vil skrive visse bogstaver som f.eks. ae, oe osv..

Foroevrigt har jeg floejet nogle gange med EL AL til Israel.

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Ikke noget at undskylde for, Vivi – det s√• bare sjovt ud lige i kombinationen med T√łgerdengsens navn ūüėÄ

Jeg laver skam selv masser af smuttere og rettelser, der kun bliver halvt udf√łrt inden jeg trykker p√• Send-knappen,
hvorefter jeg naturligvis til min store irritation “straks” spotter dem, s√• jeg er vist ikke liiige den rette til at korrigere
nogen her, med mindre det altså har en vigtig betydning for indholdet.

Anna Lyttiger
13 years ago

Bjovulf: Nu er El Al alts√• det ISRAELSKE luftfartsselskab – men jeg fattede din pointe alligevel. ūüėÄ

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago
Reply to  Anna Lyttiger

Ja, jeg ved det – men det s√• bare s√• arabisk ud ( tror ogs√• de har begge de ord? ) ūüôā

Normalt hedder det jo “et al” ( forkortelse af “et alii” = “og andre” ), s√• det var
en af de mere passende “forskrivelser”.

Niels Hansen
Niels Hansen
13 years ago

“Dansk chefredakt√łr var spion for Israel”

– Jeg kan godt forst√•, at Pundik som israelsk borger har haft lyst til at g√łre den unge og skr√łbelige israelske stat nogle tjenester, siger Seidenfaden.

If√łlge Pundik satte han som betingelse, at de rapporter, han udarbejdede for Mossad, ogs√• blev afleveret til Forsvarets Efterretningstjeneste, FE.

РAlle mine rapporter blev delt med danskerne, så på en måde var jeg dobbeltagent, siger han.

Samarbejdet med Israel oph√łrte if√łlge Pundik, da han i 1970 blev chefredakt√łr for Politiken.”

http://ekstrabladet.dk/ritzau_new/article1306333.ece

Niels Hansen
Niels Hansen
13 years ago

Her er en “sp√¶ndende” tale af Gordon Brown fra BBC News Channel, 19 February 2010. Hvor kan omtaler deres historiske m√•l.

http://www.liveleak.com/view?i=73e_1267238389

Niels Hansen
Niels Hansen
13 years ago

Deres eneste chance for overlevelse p√• l√¶ngere sigt er at f√• udryddet islam en gang for alle og det kan de aldrig g√łre alene

Universalgeni
13 years ago

Nej, ikke som jeg ser det. Men der findes jo ogs√• en h√łjre- og en venstrefl√łj, s√• en enkelt hist og pist skal der nok v√¶re. Overordnet set vil Israel v√¶re ilde stedt, hvis anti-konservative kr√¶fter fik vind i sejlene. Det vil gavne araberne omkring dem.

Niels Hansen
Niels Hansen
13 years ago

Universalgeni, kunne j√łder ogs√• have en interesse i en s√•dan konflikt?

Universalgeni
13 years ago

@ Niels Hansen Og autonome, AFA, Enhedslisten m.fl. De vil vores nationalstater til livs. Med mere. S√• det kan man godt sige. Der er uhellige alliancer mellem Davos Men, leftism og muslimer. Plus det l√łse…

Niels Hansen
Niels Hansen
13 years ago

Er der mon andre der har interesser i at skabe denne konflikt? Jeg kan efterh√•nden se et tydeligt m√łnster…

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Niels Hansen

Det m√• du lige uddybe lidt. Lyder ret interessant. ūüôā

Niels Hansen
Niels Hansen
13 years ago
Reply to  Universalgeni

Seidenfaden, Melchior, Rothschilds, Ahmedinejad nogle af de store talere for og imod har alle en ting til fælles

Niels Hansen
Niels Hansen
13 years ago
Reply to  Niels Hansen

Rothschilds har pengene og magten til at få det til at ske

Nils
Nils
13 years ago

T√łger, din sp√łgefugl.

I morgen udkommer Politiken med Kurt Westergaards tegning hen over hele forsiden og s√• st√•r der “Haha, troede I virkelig, Politiken blev redigeret fra Saudiarabien?”

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Nils

T√łger vil bare skade alt, hvad der er dansk. Kan han skade danskerne ved at tage et muslimsk standpunkt i tegningesagen, s√• g√łr han det. Kan han skade Forsvaret og Danmark ved at udgive en j√¶gersoldat-bog, s√• g√łr han det. Med brud p√• copyright og det hele. Skide p√• lovgivning, skide p√• vores sikkerhed og skide p√• danskerne. Gad lide at vide, om det er ham, der br√¶nder alle de biler af om natten? :mrgreen:

JP
JP
13 years ago

Norge hade sin Quisling, Danmark har sin Seidenfaden.

Universalgeni
13 years ago

Her er en afstemning. Gå lige ind og sæt kryds: h ttp://jp.dk/indland/article1993356.ece

Historyman
Historyman
13 years ago

NU ER DET NOK!!! Som direkte efterkommer af Ragnar Lodbro kr√¶ver jeg den totale undskyldning, og im√łdekommelse af mine berettigede beklagelser. Jeg og mine 20.367.491 fr√¶nder, har nu gang p√• gang set, hvordan mit lands love er tilsidesat af den vilde opstarter, hr. Seidenfaden. Vi er kr√¶nkede! vi er s√•rede! vi er latterlig gjort! Dette m√• straks stoppe!!! Ordenlige mennesker m√• tage sig sammen og dialog iv√¶rks√¶ttes. FN¬īs menneskerettigheds kommission! Amnesty International! Human Rights Watch! m√• straks i gang og det kan kun g√• for langsomt. Hvad fanden er meningen med ¬ß77 i hvor lands grundlov, hvis det ikke er… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago
Reply to  Historyman

Husk også lige at indklage England for FN og Menneskerettighedsdomstolen mv.
for at have henrettet din salig forfader i en “ormeg√•rd” (slangehul) ūüėÄ

Gad vide hvor langt vi egentlig skal tilbage med alle undskyldningerne, nu vi er i gang?
Germansk jernalder, Yngre bronzealder, Nedre Pal√¶olitikum, Kvart√¶r, √ėvre Trias eller Silur?

Universalgeni
13 years ago

Men vi m√• jo ud af EU-omr√•det. Her kan vi ikke blive boende. Der k√łrer en tr√•d om det omme hos Hodja. Folk sp√łger hinanden: hvor skal vi tage hen? Mange skal bruge flere √•r p√• at frig√łre sig fra g√¶ld, men man er n√łdt til at begynde at planl√¶gge i det sm√•.

Prudentius
13 years ago

Demokratiet kan ikke holde til det indre pres der med islams indtog i vores samfund er opstået.

Ytringsfriheden er det f√łrste offer, da den er afh√¶ngig af den tillid og sikkerhed der hver dag forsvinder en lille smule mere.

T√łger og mange med ham har allerede overgivet sig.

Det store sp√łrgsm√•l er imidlertid ikke om denne proces kan afv√¶rges eller ej, da den allerede er igang.

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Prudentius

Demokratiet er væk for længst. Vi afholder valg, men demokrati har vi ikke. Mere end 80 procent af lovene kommer fra Bryssel. Og vi har valgt 1,8 pct. af EU-parlamentet Р13 ud 736 parlamentsmedlemmer. En komma otte procent har vi valgt. Andre beslutningstagere i systemet bliver tilvejebragt ved udpegning.

Demokratiet er v√¶k…

Prudentius
13 years ago
Reply to  Universalgeni

Ja, EU har bestemt ædt demokratiets hjerte op igennem længere tid. Den hule skorpe der var tilbage synker nu sammen under presset fra islam.

At masken langsomt, men endeligt falder er nu ikke være nogen ulempe.

Prudentius
13 years ago
Reply to  Prudentius

“v√¶re” skal ud. ūüôā

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Om det nu ändå skall sägas något positivt så kanske Lena Sundström kanske skriver en positiv klumme om Danmark för en gångs skull.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

“Og det kommer til at ske p√• samme dag i alle lande.” Och jag fruktar att den dagen inte alls √§r avl√§gsen. Det kan ske n√§r som helst inom dom n√§rmaste 2-3 √•ren. Dom har mycket gott om vapen medan medborgarna (f√∂rutom i USA) √§r i princip helt avv√§pnade. Dom √§r s√§kerligen v√§l organiserade ocks√•. Makt√∂vertagandena kommer f√∂ljas av mycket terror, v√•ldt√§kter och mord. S√§kerligen kommer m√•nga otrogna hundar att avr√§ttas offentligt. En kvalificerad gissning √§r att m√•nga tidigare allierade nyttiga idioter kommer vara bland dessa. Spridandet av all denna d√∂d och fasa hj√§lper ocks√• till att demoralisera ursprungsbefolkningen och… Read more »

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Der er kr√¶fter, der arbejder p√• den slags. Og man er n√łdt til t√¶nke over muligheden. Men vi kan ikke g√łre noget som civilpersoner.

WordsSpeaker
WordsSpeaker
13 years ago

Siad findes i:
Blogroll

* SIOE Denmark (SIAD)
* SIOE England
* SIOE France
* SIOE Germany
* SIOE Norway
* SIOE Sweden
* Stop Islamization Of America

kopieret fra deres hjemmeside:
http://sioe.wordpress.com/

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

WordsSpeaker Se, lige pr√¶cist det du n√¶vner – at dette i stigende grad foreg√•r overalt i verden tr√łster mig en smule . √Örsag, at det vel realistisk set godt kan antages at flere og flere ikke-muslimer bliver gedigent tr√¶tte af at rette ind efter islam og dens rettroende. Og en sk√łnne dag f√•r folk nok og s√• kan det godt t√¶nkes at man begynder at tale sammen tv√¶rs over landegr√¶nserne ! Et f√¶llesskab af mennesker fra vidt forskellige lande der bare har f√•et nok og i enighed begynder at modarbejde islam, dens rettroende og dermed ogs√• islamiseringen af deres ikke-islamiske… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
13 years ago

Hmm… Ka’ man sige at Politikken er det taetteste man som ikke muslim kan komme paa at forstaa hvad de mener med HARAM .eller urenhed ? Hmm…. maaske tegene en SVINSK tegning med toeger i hovedrollen…

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

falke√łje N√¶e, det tror jeg s√•m√¶nd ikke vi er. Men vi er slet, slet ikke langt nok fremme i den proces som Th√łger Seidenfaden el al deltager i mod os , danerbefolkningen, og vort land, nemlig islamiseringen . Der er nemlig det ved sagen, at vi billedlig talt skal have ryggen mod muren og bogstaveligt m√¶rke denne F√ėR vi tager fat. Et resultat af for lang tids velf√¶rd, som nemlig ikke udelukkende er positiv, da denne ogs√• har haft den indflydelse p√• os, at vi vil acceptere og tolerere ret meget ubehageligt for ikke at s√¶tte de 2 biler, de… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago
Reply to  Vivi Andersen

“Th√łger Seidenfaden EL AL” – haha

S√• kan det vist ikke siges mere pr√¶cist –
Manden er √•benbart 120 % skabsmuslim ūüėÄ

WordsSpeaker
WordsSpeaker
13 years ago

Storhaug sp√łrger: What‚Ķwill our society be like when Muslims make up 10 percent of it?

I Frankrig er der ca 10%, så lad mig give et link om hvordan der ser ud:

http://crazyislam.typepad.com/home/europe-no-more/

Dette sker i stigende grad overalt i verden.

peerpede
13 years ago

Jag undrar om Seidenfaden kommer genom detta utan att förlora jobbet på Politiken.
Det måste ändå från ägarhåll finns personer med annat än spagetti i ryggen.

falke√łje
falke√łje
13 years ago

Sidste gang vi havde kollaborat√łrer, landsforr√¶dere og v√¶rnemagere imellem os, da likviderede vi de v√¶rste.
Er vi faldet af på den?

falke√łje

Bufast
Bufast
13 years ago
Reply to  falke√łje

Ja selvf√łlgelig er vi “faldet af p√• den” vi kender jo slet til denne form for styrket pr√łve .

Hvad skal vi svar p√• terror og islamisering via af trusler om vold , vi er opdraget til “dialog” og ikke arml√¶gning .

Din s√• eftertragtede krig kommer ikke i vores tid , men fr√łet er er lagt og “balkaniseringen” vil kun tage til de n√¶ste mange √•r over alt i Europa .

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Bufast

Jo, det bliver i vores egen tid. Som en skrev for nylig på min blog, så tog det kun en dag, da tyskerne overtog Danmark den 9. april 1940. Med bare 38.000 mand. I vore dage overstige antallet af skarpt bevæbnede fremmede langt det tal. Og det er det samme over hele Europa. Og det kommer til at ske på samme dag i alle lande.

Victor
Victor
13 years ago

Th√łgher Zaitungspfandens far, Erik, ville have skammet sig over junior. Men jeg vil gerne lige f√łre til protokol, at dette skaml√łse kn√¶fald gennemf√łres af T√łghher, Anita Bay, tidligere RV og Uffe – inden nogen fors√łger at l√¶gge denne enorme f√¶kalie foran venstrefl√łjens d√łr.

Liva
Liva
13 years ago

I betragtning af hvad der st√•r i koranen, skal Vesten – f.eks. repr√¶senteret af aviser – s√• ogs√• til at undskylde for at kvinder i Vesten betragtes som ligev√¶rdige med m√¶nd, at kvinder har stemmeret, at vi har demokrati, at vi har pluralisme, kritisk sans, at homoseksuelle har frihedsrettigheder, at der bor j√łder i Vesten og at vi indtil videre m√• tegne og male hvad vi vil?

Hvad bliver det n√¶ste en MSM avis vil undskylde overfor religi√łse magthavere?

Bufast
Bufast
13 years ago

Mvh
T√łger Seidenfaden
“Danmarks f√łrst halal certificeret svin !”

Liva
Liva
13 years ago

OT

DR pigefodbold nu også i hijab.

h t t p://www.dr.dk/Ramasjang/fodboldpigerne/sider/om.htm

Bufast
Bufast
13 years ago
Reply to  Liva

Jeg har fra meldt licensen og fyldt dem l√łgn om at jeg ingen medie modtager har (man kan ikke jo v√¶lge “multikultur propaganda” fra nogen steder)

Den er ogs√• gal med “Klima n√łrd” som jeg blev n√łd til at slukke for da jeg p√• ingen m√•de √łnsker mine b√łrn fyldt med r√łd “Armageddon” .

Vi tager den i retten sammen med krænkelsen af mine folkevalgte politiker som nazi-sprællemænd på DR.dk

polinos
polinos
13 years ago

Nu venter vi s√• sp√¶ndt p√•, hvilke andre grupper, der kan forvente respektfuld dialog med T√łger Seidenfaden og Politiken. Efter generationers latterligg√łrelse og forh√•nelse af f.eks. missionsfolk og andre kristne, provinsboer – is√¶r jyder – folk med ikke-modernistisk kunst- og kultursyn og – f√łrst og fremmest – “danskere”, m√• vi forvente en stribe af undskyldninger og indbydelser til dialog. Hvis ikke, m√• vi konstatere, at T√łger Seidenfadens kow-tow for den muslimske verden ikke er drevet af principper men af… ja, frygt. S√•re menneskeligt, men ikke en egenskab der passer sig for en mand, der st√•r i spiden for et medie,… Read more »

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  polinos

Er det s√•dan at i en globaliseret verden, s√• kr√¶ves der helt andre end de nuv√¶rende avis chefredakt√łrers (m/k) facon? Avis chefredakt√łrer der har et helt anderledes MOD p√• at st√• fast p√• vestlige frihedsv√¶rdier og identitet og kultur end det kr√¶vedes da Politiken barslede med en T√łger Seidenfaden? Og Berlingske barslede med en fru Knudsen. Det er undskyldere og undvigere og underdanighedsdyrkere, der sidder p√• posterne nu, er det ikke? Det kan vesterl√¶ndinge vel p√• sigt ikke v√¶re tjent med? Det har Vesten vel ikke bedt om? Og det har Vesten vel p√• sigt heller ikke r√•d til?

Boel Tammes
Boel Tammes
13 years ago

Det må herefter forventes, at Politiken vil være udelukket i alle anstændige menneskers hjem.

Liva
Liva
13 years ago

Er Politiken ikke ‘blot’ en p√¶n og afrettet minaret-avis? En ikke-vestlig avis der p√¶nt lader sig styre af religi√łse myter og fordomme? Og er Politiken ikke at sammenligne med Hannibals elefanter – der blev drevet over Alperne – fantastisk bedrift – men da de ankom til et vestligt land – Italien – s√• kunne de ikke mere.
Der mangler centrum-venstre aviser der ikke lader sig styre af islamiske myter og fordomme. Men p√• den anden side, jeg t√¶nker vel gammeldags, for hvorfor egentlig aviser, n√•r vi har blogs – blogs der ikke lader sig tryne af religi√łse myter og fordomme.

JensH
JensH
13 years ago

T√łger Seidenfaden kan da i det mindste varme sig ved, at han og Politken f√•r fuld opbakning fra tidl. udenrigsminister Uffe Elleman Jensen. Det var naturligvis en st√łtte jeg meget gerne ville have mig frabedt, men mon ikke T√łger tager mod al st√łtte med kysh√•nd, nu hvor selv de ledende centrum-venstre politkere tager afstand fra ham.

50
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x