25
mar
Seneste opdatering: 25/3-10 kl. 1608
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sønderborg-sagen: To koner og elleve børn

Hvad var det nu Lars Hedegaard kom til at sige den 17. december? Hvis man ikke  bryder sig om  det, kunne man i det mindste prøve at belægge det med noget forskning og statistik, selvom  området er svært dokumenterbart. Men det er almindelige voldtægter også. I Sverige har de oplevet en fordobling af overgreb mod børn på godt ti år. Hvorfor?

Sagen fra Sønderborg, hvor en egyptisk far angiveligt har misbrugt flere af sine døtre, er ifølge anklageskriftet – som TV 2 Nyhederne er i besiddelse af – mere alvorlig end først antaget. Ifølge anklageskriftet har den 60-årige mand ikke kun forgrebet sig seksuelt på to af døtrene, som det først var antaget, men også en tredje datter, der er født i 1998, blev også misbrugt. Ifølge anklageskriftet blev en nu 19-årig pige næsten dagligt udsat for overgreb, hvor han tvang sig til samleje – og i flere tilfælde også analt samleje og oralsex – ved at bruge fysisk magt. En enkelt gang forsøgte han at opnå samleje ved at love hende en ny mobiltelefon. [..]  Den nu 60-årige mand har siden september været varetægtsfængslet, men nægter sig skyldig. Han risikerer at blive udvist. Anklage: Daglig voldtægt af datter

Sensitiviteter

I min gamle avis The Stratis Times ser jeg man er “højreorienteret”, når man indleverer en protest mod Lars Vilks. Men Vilks er jo også traditionelt “venstreorienteret” og så passer  pengene igen:

Malay right-wing group Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) submitted a protest note today to the Swedish Embassy here over the Lars Vilks caricature that angered Muslims around the world.Its president, Datuk Ibrahim Ali, earlier led a gathering of about 80 people at the embassy and later submitted the note to Ambassador Helena Sangeland who was there to receive it. Ibrahim said the protest note was to demand a public apology from Sweden for degrading Islam and Muslims.

“I also consider the newspapers which feature Lars Vilks’ caricature as evil preying on sensitivities of Islam aimed at creating enmity,” he told reporters after delivering the protest note. The protest was over the caricature which depicts Prophet Muhammad with the body of a dog and displayed as an exhibit at a Swedish cultural heritage centre and published in three Swedish newspapers. The Straits Times.

Jeg havde lovet mig selv ikke at se Debatt om skolerne og hvordan man kan få smidt de partier ud, man ikke kan lide, men så gjorde jeg det alligevel. Der er megen sort tale, ikke mindst fra Ung Vänsters forkvinde. Det er svært at tage stilling til noget, man ikke forstår ét ord af. Jeg kan være faldet hen i en døs, apropos søvndyssende journalistik. Mærkeligt at der nu kun er “to-sprogede” elever i Sverige, efter programmet  at dømme.

Vi har under våren sett flera exempel på hur Sverigedemokraternas och Nationaldemokraternas skolbesök har slutat med ordningsstörningar och rent våld. När rasistiska partier besöker skolor och delar ut propaganda innebär det en uppenbar risk för otrygghet och osäkerhet på den arbetsplats som är både elevernas och lärarnas. Därför måste man, med hänvisning till skollagen och arbetsmiljölagen, ta dessa partier i öronen och lyfta bort dem. SVT Debat, min. 28:00

Sverige sænker humanismens fane – hva´nu, Sahlin ?

Af ikke helt uransagelige grunde har den svenske regering gjort en U-vending i spørgsmålet om de “ensamkommande flyktningbarn”, de hedder “skægbørn” i folkemunde. Det er præcis ni dage siden at minister Billström ville tvinge alle kommuner til at “tage deres ansvar overfor børnene.” Nu hvor Norge og Danmark ikke vil have flere, skulle Sverige netop leve op til Carsten Jensens høje moralske forventninger. Nu skriver Mikael Wiehe en rasende, indigneret sang til. Når børn ikke længere er en rigdom, hører alting op. Reinfeldt regeringens kompasnål begynder at flakse. Man mindes Nyrup i 2001, da panikken greb ham 14 dage inden valget. Det er lidt tidligt for Aliancen at panikke. Sverige följer Norges exempel gällande ensamkommande unga asylsökande. ”Flyktingbarnhem” är SD-politik.

Hvad siger Sveriges opposition nu til det ? Nøjagtigt det ventede, de er så “korkade” at de tror dette tager kegler: Miljøpartiet – Regeringens förslag om flyktingläger för barn i Afghanistan inte acceptabelt, Vänsterpartiet -Regeringen vill sända barn till krig. Hvis Sahlin var klog, ville hun holde kæft eller mumle i skægget, hvis man undskylder os metaforen. Det er nu, hun skal give helt klart udtryk for noget uforståeligt. Måske bliver det svenske valg underholdende alligevel?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivian
Vivian
11 years ago

Julia Caesar,

“De unga männen kommer undantagslöst till Europa med hjälp av kriminella människosmugglare som tjänar grova pengar på sin verksamhet”.

Ja, människosmugglare med svenska samarbetspartner. Det är storkovan i Godhetsindustrin.

Nils
Nils
11 years ago

Jeg synes, man skal lære de tosprogede dansk. Så er der da ét sprog, de kan.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Nils

Ja – i grunden er det fantastisk: Mens nogle kommuner søger om – og får – dispensation til at have mere end 30 elever i hver klasse, skolebøgerne er årtier gamle og mange skolelokummer ligner noget fra Bangladesh, så er der åbenbart penge til at lade muslimerne lære tyrkisk og arabisk:::::

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Nils

Man burde lære dem deres eget sprog. Og ikke andet. Denne her kører i skolegårde og ligende steder:

Mel: du må få min sofacykel

De skal ikke integreres, de skal hjem,
de skal ikke integreres, de skal hjem,
de skal ikke integreres, de skal hjem,
de her været her for længe,
de har taget vores penge,
De skal ikke integreres, de skal hjem.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Faktisk vil mange hellere lære arabisk fremfor urdu, farsi og hvad de forskellige sprog nu hedder. Så kan de læse koranen. Og mange vil hellere hjem. Vi mangler den 117.000-kroners ordning…

morlille
morlille
11 years ago

Vedr. “Sønderborg”. Jeg bryder mig absolut ikke om journalisters brug af ordet “risikere”. Her fortælles, at endnu en galning “risikerer at blive udvist”! Det kunne jo formuleres på en måde, som de fleste kan acceptere, nemlig: Danmark risikerer at endnu en galning ikke kan udvises!

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  morlille

Har du set, hvad han har levet af?

Universalgeni
11 years ago

Gylle. Spamfilteret gik i aktion igen. Hjælp. 😆

Julia Caesar
Julia Caesar
11 years ago

Carsten Jensen må bryta samman – det vore i så fall på tiden. Det kan vi unna honom. Tobias Billströms utspel om de ensamkommande skäggbarnen är i bästa fall en kursändring vad gäller en av de största statliga propagandabluffarna i svensk invandringspolitik. Antingen har han äntligen insett det vansinniga i idén att importera tusentals unga ankarmän som är förtrupp till stora familjer och som kommer att ha mycket stora svårigheter att någonsin integreras i det svenska samhället. Eller också försöker han locka väljare från Sverigedemokraterna. Det är tydligt att desperationen stiger i regeringskansliet och når nya ångestnivåer. Det är bara… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
11 years ago

Om Sverige och de “ensamkommande” :

Till sist har nog de borgerliga även i Sverige insett vilken fälla extremvänstern har gillrat ihop med Muslimska Brödraskapet. Man har helt enkelt blivit medvetna om risken för att många av dessa “barn” helt enkelt är tränade terrorister färdiga att slå till på signal. Här finns ytterligare en länk:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/regeringen-vill-ha-flyktingbarnhem_4476403.svd

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
11 years ago

Om Sverigedemokraternas information och upplysning i skolorna:

»När rasistiska partier besöker skolor och delar ut propaganda innebär det en uppenbar risk för otrygghet och osäkerhet på den arbetsplats som är både elevernas och lärarnas.«

När grundlagen inte tillåter att sanningssägare förbjuds besöka Sveriges skolor tvingas fienden ta till sin gamla vanliga metod att säga sig vilja “värna om säkerheten” och “varna för social oro” om inte skolan eller samhället i stort “tar sitt förnuft tillfånga”.

Liva
Liva
11 years ago

OECD mener at modermålsundervisning skal genindføres i DK fordi der er mange såkaldt to-sprogede.

“Danmark er nødt til at erkende at vi har skoleelever med en anden sproglig og kulturel baggrund. Og vi må anerkende det på en positiv måde.”

h t t p://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2010/03/24/172102.htm

Hvem betaler? OECD? Eller er det også hr. og fru Jensen der skal betale for det? Nu samtidig med at der skæres ned på hospitaler, fyres skolelærere etc.?

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  steen

Det ligner at OECD laver regulær kulturkamp. Hvem lever org. af? Noget andet er at du har ret. Det er pjat at børn i Danmark ikke kan lære dansk fordi de ikke får undervisning i et andet sprog også. Lidt polemisk: Hvordan kan det så være at så mange danske børn lærer dansk uden at de undervises i f.eks. russisk eller spansk fra de er spædbørn af? Hvor der er vilje, er der vej. Også i indvandrerfamilier. Paraboler i f.eks. ghetto områder hjælper ikke indvandrerbørn med at lære at tale dansk og det gør formummede ‘forklæde’ mødre heller ikke. Ej… Read more »

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Liva

Det er OECD, der stpr bag PISA-undersøgelserne. Noget, de ikke har en skid forstand på. Der er masser af europæiske lande, der har eller har haft modersmålsundervisning. Norge for eksempel. I de lande påstår man, at grunden til at muslimske indvandrere ikke lærer sproget i det nye land er…….modersmålsundevisningen!

Her er en kronik af Hege Storhaug fra 2007 – de bliver dobbelt halvsproglige: http://www.kommunal-rapport.no/id/11181040.0

Samme i Holland og Tyskland: http://universalgeni.wordpress.com/2007/04/11/danske-indvandrerb%c3%b8rn-taler-ikke-dansk-i-holland-taler-de-ikke-hollandsk-i-tyskland-taler-de-ikke-tysk-i-norge-taler-de-ikke-norsk-i/

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x