25
mar
Seneste opdatering: 25/3-10 kl. 1608
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

S√łnderborg-sagen: To koner og elleve b√łrn

Hvad var det nu Lars Hedegaard kom til at sige den 17. december? Hvis man ikke ¬†bryder sig om ¬†det, kunne man i det mindste pr√łve at bel√¶gge det med noget forskning og statistik, selvom ¬†omr√•det er sv√¶rt dokumenterbart. Men det er almindelige voldt√¶gter ogs√•. I Sverige har de oplevet en fordobling af overgreb mod b√łrn p√• godt ti √•r. Hvorfor?

Sagen fra S√łnderborg, hvor en egyptisk far angiveligt har misbrugt flere af sine d√łtre, er if√łlge anklageskriftet – som TV 2 Nyhederne er i besiddelse af – mere alvorlig end f√łrst antaget.¬†If√łlge anklageskriftet har den 60-√•rige mand ikke kun forgrebet sig seksuelt p√• to af d√łtrene, som det f√łrst var antaget, men ogs√• en tredje datter, der er f√łdt i 1998, blev ogs√• misbrugt. If√łlge anklageskriftet blev en nu 19-√•rig pige n√¶sten dagligt udsat for overgreb, hvor han tvang sig til samleje – og i flere tilf√¶lde ogs√• analt samleje og oralsex – ved at bruge fysisk magt. En enkelt gang fors√łgte han at opn√• samleje ved at love hende en ny mobiltelefon. [..]¬†¬†Den nu 60-√•rige mand har siden september v√¶ret varet√¶gtsf√¶ngslet, men n√¶gter sig skyldig. Han risikerer at blive udvist.¬†Anklage: Daglig voldt√¶gt af datter

Sensitiviteter

I min gamle avis The Stratis Times ser jeg man er “h√łjreorienteret”, n√•r man indleverer en protest mod Lars Vilks. Men Vilks er jo ogs√• traditionelt “venstreorienteret” og s√• passer ¬†pengene igen:

Malay right-wing group Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) submitted a protest note today to the Swedish Embassy here over the Lars Vilks caricature that angered Muslims around the world.Its president, Datuk Ibrahim Ali, earlier led a gathering of about 80 people at the embassy and later submitted the note to Ambassador Helena Sangeland who was there to receive it. Ibrahim said the protest note was to demand a public apology from Sweden for degrading Islam and Muslims.

“I also consider the newspapers which feature Lars Vilks’ caricature as evil preying on sensitivities of Islam aimed at creating enmity,” he told reporters after delivering the protest note. The protest was over the caricature which depicts Prophet Muhammad with the body of a dog and displayed as an exhibit at a Swedish cultural heritage centre and published in three Swedish newspapers. The Straits Times.

Jeg havde lovet mig selv ikke at se Debatt om skolerne og hvordan man kan f√• smidt de partier ud, man ikke kan lide, men s√• gjorde jeg det alligevel. Der er megen sort tale, ikke mindst fra Ung V√§nsters forkvinde. Det er sv√¶rt at tage stilling til noget, man ikke forst√•r √©t ord af. Jeg kan v√¶re faldet hen i en d√łs, apropos s√łvndyssende journalistik. M√¶rkeligt at der nu kun er “to-sprogede” elever i Sverige, efter programmet ¬†at d√łmme.

Vi har under våren sett flera exempel på hur Sverigedemokraternas och Nationaldemokraternas skolbesök har slutat med ordningsstörningar och rent våld. När rasistiska partier besöker skolor och delar ut propaganda innebär det en uppenbar risk för otrygghet och osäkerhet på den arbetsplats som är både elevernas och lärarnas. Därför måste man, med hänvisning till skollagen och arbetsmiljölagen, ta dessa partier i öronen och lyfta bort dem. SVT Debat, min. 28:00

Sverige s√¶nker humanismens fane – hva¬īnu, Sahlin ?

Af ikke helt uransagelige grunde har den svenske regering gjort en U-vending i sp√łrgsm√•let om de “ensamkommande flyktningbarn”, de hedder “sk√¶gb√łrn” i folkemunde. Det er pr√¶cis ni dage siden at minister Billstr√∂m ville tvinge alle kommuner til at “tage deres ansvar overfor b√łrnene.” Nu hvor Norge og Danmark ikke vil have flere, skulle Sverige netop leve op til Carsten Jensens h√łje moralske forventninger. Nu skriver Mikael Wiehe en rasende, indigneret sang til. N√•r b√łrn ikke l√¶ngere er en rigdom, h√łrer alting op. Reinfeldt regeringens kompasn√•l begynder at flakse. Man mindes Nyrup i 2001, da panikken greb ham 14 dage inden valget. Det er lidt tidligt for Aliancen at panikke.¬†Sverige f√∂ljer Norges exempel g√§llande ensamkommande unga asyls√∂kande. ‚ÄĚFlyktingbarnhem‚ÄĚ √§r SD-politik.

Hvad siger Sveriges opposition nu til det ? N√łjagtigt det ventede, de er s√• “korkade” at de tror dette tager kegler: Milj√łpartiet – Regeringens f√∂rslag om flyktingl√§ger f√∂r barn i Afghanistan inte acceptabelt, V√§nsterpartiet -Regeringen vill s√§nda barn till krig. Hvis Sahlin var klog, ville hun holde k√¶ft eller mumle i sk√¶gget, hvis man undskylder os metaforen. Det er nu, hun skal give helt klart udtryk for noget uforst√•eligt. M√•ske bliver det svenske valg underholdende alligevel?

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivian
Vivian
13 years ago

Julia Caesar,

“De unga m√§nnen kommer undantagsl√∂st till Europa med hj√§lp av kriminella m√§nniskosmugglare som tj√§nar grova pengar p√• sin verksamhet”.

Ja, människosmugglare med svenska samarbetspartner. Det är storkovan i Godhetsindustrin.

Nils
Nils
13 years ago

Jeg synes, man skal lære de tosprogede dansk. Så er der da ét sprog, de kan.

Victor
Victor
13 years ago
Reply to  Nils

Ja – i grunden er det fantastisk: Mens nogle kommuner s√łger om – og f√•r – dispensation til at have mere end 30 elever i hver klasse, skoleb√łgerne er √•rtier gamle og mange skolelokummer ligner noget fra Bangladesh, s√• er der √•benbart penge til at lade muslimerne l√¶re tyrkisk og arabisk:::::

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Nils

Man burde l√¶re dem deres eget sprog. Og ikke andet. Denne her k√łrer i skoleg√•rde og ligende steder:

Mel: du må få min sofacykel

De skal ikke integreres, de skal hjem,
de skal ikke integreres, de skal hjem,
de skal ikke integreres, de skal hjem,
de her været her for længe,
de har taget vores penge,
De skal ikke integreres, de skal hjem.

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Universalgeni

Faktisk vil mange hellere l√¶re arabisk fremfor urdu, farsi og hvad de forskellige sprog nu hedder. S√• kan de l√¶se koranen. Og mange vil hellere hjem. Vi mangler den 117.000-kroners ordning…

morlille
morlille
13 years ago

Vedr. “S√łnderborg”. Jeg bryder mig absolut ikke om journalisters brug af ordet “risikere”. Her fort√¶lles, at endnu en galning “risikerer at blive udvist”! Det kunne jo formuleres p√• en m√•de, som de fleste kan acceptere, nemlig: Danmark risikerer at endnu en galning ikke kan udvises!

Victor
Victor
13 years ago
Reply to  morlille

Har du set, hvad han har levet af?

Universalgeni
13 years ago

Gylle. Spamfilteret gik i aktion igen. Hj√¶lp. ūüėÜ

Julia Caesar
Julia Caesar
13 years ago

Carsten Jensen m√• bryta samman – det vore i s√• fall p√• tiden. Det kan vi unna honom. Tobias Billstr√∂ms utspel om de ensamkommande sk√§ggbarnen √§r i b√§sta fall en kurs√§ndring vad g√§ller en av de st√∂rsta statliga propagandabluffarna i svensk invandringspolitik. Antingen har han √§ntligen insett det vansinniga i id√©n att importera tusentals unga ankarm√§n som √§r f√∂rtrupp till stora familjer och som kommer att ha mycket stora sv√•righeter att n√•gonsin integreras i det svenska samh√§llet. Eller ocks√• f√∂rs√∂ker han locka v√§ljare fr√•n Sverigedemokraterna. Det √§r tydligt att desperationen stiger i regeringskansliet och n√•r nya √•ngestniv√•er. Det √§r bara… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
13 years ago

Om Sverige och de “ensamkommande” :

Till sist har nog de borgerliga √§ven i Sverige insett vilken f√§lla extremv√§nstern har gillrat ihop med Muslimska Br√∂draskapet. Man har helt enkelt blivit medvetna om risken f√∂r att m√•nga av dessa “barn” helt enkelt √§r tr√§nade terrorister f√§rdiga att sl√• till p√• signal. H√§r finns ytterligare en l√§nk:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/regeringen-vill-ha-flyktingbarnhem_4476403.svd

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
13 years ago

Om Sverigedemokraternas information och upplysning i skolorna:

¬ĽN√§r rasistiska partier bes√∂ker skolor och delar ut propaganda inneb√§r det en uppenbar risk f√∂r otrygghet och os√§kerhet p√• den arbetsplats som √§r b√•de elevernas och l√§rarnas.¬ę

N√§r grundlagen inte till√•ter att sanningss√§gare f√∂rbjuds bes√∂ka Sveriges skolor tvingas fienden ta till sin gamla vanliga metod att s√§ga sig vilja “v√§rna om s√§kerheten” och “varna f√∂r social oro” om inte skolan eller samh√§llet i stort “tar sitt f√∂rnuft tillf√•nga”.

Liva
Liva
13 years ago

OECD mener at moderm√•lsundervisning skal genindf√łres i DK fordi der er mange s√•kaldt to-sprogede.

“Danmark er n√łdt til at erkende at vi har skoleelever med en anden sproglig og kulturel baggrund. Og vi m√• anerkende det p√• en positiv m√•de.”

h t t p://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2010/03/24/172102.htm

Hvem betaler? OECD? Eller er det også hr. og fru Jensen der skal betale for det? Nu samtidig med at der skæres ned på hospitaler, fyres skolelærere etc.?

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  steen

Det ligner at OECD laver regul√¶r kulturkamp. Hvem lever org. af? Noget andet er at du har ret. Det er pjat at b√łrn i Danmark ikke kan l√¶re dansk fordi de ikke f√•r undervisning i et andet sprog ogs√•. Lidt polemisk: Hvordan kan det s√• v√¶re at s√• mange danske b√łrn l√¶rer dansk uden at de undervises i f.eks. russisk eller spansk fra de er sp√¶db√łrn af? Hvor der er vilje, er der vej. Ogs√• i indvandrerfamilier. Paraboler i f.eks. ghetto omr√•der hj√¶lper ikke indvandrerb√łrn med at l√¶re at tale dansk og det g√łr formummede ‘forkl√¶de’ m√łdre heller ikke. Ej… Read more »

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Liva

Det er OECD, der stpr bag PISA-unders√łgelserne. Noget, de ikke har en skid forstand p√•. Der er masser af europ√¶iske lande, der har eller har haft modersm√•lsundervisning. Norge for eksempel. I de lande p√•st√•r man, at grunden til at muslimske indvandrere ikke l√¶rer sproget i det nye land er…….modersm√•lsundevisningen!

Her er en kronik af Hege Storhaug fra 2007 – de bliver dobbelt halvsproglige: http://www.kommunal-rapport.no/id/11181040.0

Samme i Holland og Tyskland: http://universalgeni.wordpress.com/2007/04/11/danske-indvandrerb%c3%b8rn-taler-ikke-dansk-i-holland-taler-de-ikke-hollandsk-i-tyskland-taler-de-ikke-tysk-i-norge-taler-de-ikke-norsk-i/

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x