8
apr
Seneste opdatering: 8/4-10 kl. 2035
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gårdsdagens to kvalmetoppere hed Heidi og Britta. Heidi Avellan fra Sydsvenskan ovenfor, som jeg ikke kender nogen der spilder tid på at læse, springer let og elegant hen over ti-femten års perlerække tilvandrede voldforbrydelser i byen, og gør parkeringsagressionen til en enkelthændelse, i stedet for det den var: den dråbe der fik bægeret til at flyde over. For en stund i al fald. Det andet kvalmepunkt hed Britta Svensson, Expressen: Han [drabsmanden] får inte hålla i sitt nyfödda barn. Han mår inte bra. Jeg er ikke  stødt på en tilvandret forbryder, hvis psykiske velbefindende svensk journalistik ikke kerede sig om på den måde: “Han mår inte bra”, det er en ready-made, der sidder i deres stavekontrol. Desværre husker jeg heller ikke nogen, der havde det så dårligt og var plaget af en sådan anger, at de ligefrem tilstod deres ugerninger. Man kan derfor formode, at de mest har det dårligt over at være blevet fanget af det venlige svenske retssystem, eller også er det muligvis de empatiske journalister, der har det meget dårligt på deres vegne. Det er jo ikke længere et fag får hårdkogte, øldrikkende bisser i læderjakke. Svensk journalistik har så mange aktier i ødelæggelsen af landet, at vi ikke kommer til at opleve dem bakke endnu. Men de presses af nettet, af hændelserne i landet og af opinionen, og derfor begynder de at lyde stadig mere som en besynderlig perversion. “Åsiktsmonopolet” er brudt, de første små sprækker i falanksen er synlige. Hvis vi skulle beskrive deres situation, kunne det blive med Churchills ord: “Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.” Det er den vej vinden blæser, mine damer. Deres Stalingrad ligger et sted derude i horisonten. – Helt ovre i Canada lægges der mærke til Heidi og Brittas begyndende flaksen, fejlafleveringer og logiske kortslutninger. “All the world’s a stage”, bare dog ikke teaterrepertoiret var så forfærdelig gennemskueligt og forudsigeligt og afstedkom så mange virkelige tragedier:

Mark Steyn om ‘backlash’-frygt efter Landskrona-drabet

[…] The killing has shocked the town. The leaders of four local Muslim associations held a press conference to deplore the “accident” and warn that it could “cause xenophobia”. Indeed. That’s the real news angle here:

Sweden: Muslim Community Fears Violence After Attack On Elderly Couple

That’s the ticket: A purely hypothetical outbreak of violent attacks on Muslims always trumps actual violent attacks on non-Muslims. In a Tim Blair reader’s note-perfect parody of a Guardian headline after the 2005 London Tube bombings:

British Muslims Fear Repercussions Over Tomorrow’s Train Bombing

But, alas, this is a world beyond parody. Mark Steyn: Macheteculturalism

Den ukendte undergrund

Emnet er ganske og aldeles tabubelagt, og man vil næppe nogensinde se det belyst i mainstreammedierne, andet end som udhængning af de angivelige ekstremister og opviglere der beskæftiger sig med det. Tidligere støtter afsvor enhver association med Lars Hedegaard efter årsskiftets generaliseringsbatalje, fordi den blotte debat om dette emne antages at kunne foranledige dets virkeliggørelse – hvorfor absolut tavshed må råde. Her på Snaphanen kerer vi os mindre om hvad pæne mennesker tænker, og vi kan frit beskæftige os med noget der jo ellers burde interessere sådan cirka alle mennesker: Hvad ender det hele med, hvor peger alle de daglige nyheder om hverdagsfænomener der var stort set ukendte for 25-30 år siden, hen? Vi har flere gange her omtalt især Paul Weston og El Inglés’ tankevækkende essays på Gates of Vienna, som måske er de mest udførlige opstillinger af fremtidsscenarier der findes.

Eller jeg skulle måske sige: De mest udførlige fremtidsscenarier i den offentlige sfære. For vil nogen ved deres fulde fem hævde, at der ikke er mange, mange mennesker højere oppe i fødekæden end os ydmyge bloggere der ikke er stærkt bekymrede ved det som alle der vil se, kan se? Selvfølgelig må der være det, og der må givetvis foregå megen planlægning som vi ikke aner det ringeste om. Men fravær af viden er som bekendt ikke viden om fravær. Med henvisning til et misforstået citat af Donald Rumsfeld kunne man sige at vi ved at der er ting vi ikke ved noget om. I denne vished må der findes fortrøstning i en verden hvor på den ene side den selvpålagte blindhed hersker, og der på den anden aktivt arbejdes for ikke at nævne det unævnelige. Til disse ukendte mennesker, der formentlig slet ikke læser blogs, er denne post tilegnet (LFPC).

[…] Lastly, there is the question of the likely activities of ex-military personnel during conflict between [historic British people] and [Muslim fifth column]. At the risk of stating the obvious, it seems improbable that such folk would sit around watching the growing disorder on the television when they could be ‘contributing’ to it themselves. No longer constrained by chain of command, quite possibly full of hostility towards Muslims, certainly missing the smell of cordite in their new 9-to-5 office jobs where ‘combat’ consists of firing elastic bands at people, and with old military networks and know-how still in place, ex-military personnel are likely to flood into any organizations promising a chance to stick it to the believers on the shores of Albion itself. And there will be tens of thousands of them, many of them, one would imagine, in the police. If those in government tasked with considering these matters (as opposed to those tasked with singing the glories of our newfound diversity) are not having sleepless nights over this, then they are not doing their jobs properly. […] El Inglés: Reflections on the Civil War in Britain

Tolvårig flygtning i eget land

Teksten er skrevet af en ven af familien. Med vores kommentator Julia Caesars indledning:

I Sverige polisanmäldes under förra året 5 937 våldtäkter. En ökning med 9 procent från 2008.Antalet anmälda sexualbrott var 15 693, likaså en ökning från 2008 med 9 procent.Till och med BRÅ, i folkmun kallat Brottsförnekande Rådet, uppger att bara 5-10 procent av begångna våldtäkter polisanmäls.Den verkliga siffran ligger alltså på minst 60 000 våldtäkter per år på svenska flickor och kvinnor.5 000 våldtäkter varje månad. Drygt 164 våldtäkter per dag.

Det här är berättelsen om ett av många tusen fall. Offret är en flicka som bara är 12 år gammal.Men det är inte hon som får myndigheternas beskydd. Det är gärningsmännen som skyddas och går fria och därför kan upprepa sitt brott – mot samma flicka.Det är en berättelse som är ohygglig. Men den är sann. Så här ser det ut när svenska politiker och myndigheter offrar tiotusentals flickor och kvinnor på mångkulturens blodiga altare.Kanske tycker de att det är ett lågt pris att betala för den invandringspolitik som tycks huggen i sten – omöjlig att ompröva.

Fakta:

En 12-årig svensk flicka blir indragen i buskarna, i november förra året, av 4-6 utländska asylsökande pojkar i 15-års-åldern. Där blir flickan våldtagen, slagen, hotad till livet och tvingad till oralsex.Folk hör att något är galet, förmodligen ser även flera vad som händer, men få vågar ingripa. Någon har sinnesnärvaro nog att slå det där avgörande kortnumret 112 .

Polisen kommer, och de gör själva en anmälan då flickan inte vågar.

Detta händer flickan:
Det blir polisförhör och läkarbesök.

Domen hos läkaren: Fullbordad våldtäkt gick inte att bevisa då flickan blev hysterisk i gynekologstolen när någon närmade sig hennes underliv, men DNA säkrades, och diverse andra skador på kroppen som bevisar övergrepp.En mycket kränkande behandling för en nyss våldtagen liten flicka. Svårt nog för en vuxen, men detta barn var skräckslaget.

Domen hos polisen: Förhör. Frågor om hennes klädsel, frågor om hon inte försökt locka till sig uppmärksamhet av äldre pojkar, oskuld?…….. etc…..
Ett ytterligare övergrepp – nu av polisen!
Flickan är bara 12 år!

Pojkarna blir anmälda till de sociala myndigheterna. Flickan skiljs från sin trygghet, sitt hem och sin familj, och hamnar på ett behandlingshem 8 veckor för att få hjälp att komma över sin traumatiska upplevelse. Återigen: Flickan är 12 år!

Flickan kommer hem, upptäcker att pojkarna är ute i samhället som vanligt, dom kommer i gäng och örfilar, slår och sparkar henne, hon blir upptryckt mot en vägg, blir puttad i ett dike av två stora ”biffar” till storebröder, det kastas glåpord, terroriseras, förföljs och kastas dödshot mot henne för att hon har anmält dom, hon har ju förstört deras heder, hon ska dö!..

Fakta: Hon anmälde inte, det gjorde polisen som kom till platsen, de såg ju vad som pågick.

Flickan är rädd för sitt liv, hon vågar inte vistas utomhus ensam. Och det visar sig att hennes rädsla är befogad. När hon en dag går hem till en vän ser pojkarna det. De går dit, tränger sig in och våldtar flickan på nytt.

Denna gång går det att bevisa. Detta rättfärdigar dom med att hon har förstört deras heder genom att anmäla, nu ska hon få betala igen. Nästa gång kommer hon inte undan med endast en våldtäkt. Nu är de ju bara snälla, nästa gång tar dom hennes liv!

Nu är det mars månad, det har gått några månader och vad har då hänt med detta fall?
Fakta: Pojkarna går omkring som kungar, deras vänner och släktingar skrattar rått åt de svenska myndigheterna som inget gör.

Flickan är rädd för sitt liv, hon sitter i dag som fånge i sitt eget hem. Ringer det på dörren kommer skräcken – är det DOM som kommer? Hon lider av panikångest på grund av dessa pojkar. Hon sover inte, hon har magkatarr och migrän, visar även tecken på att destruktivt självskadebeteende, både i handling och tanke. Men hon får ingen hjälp.

Flickan är 12 år gammal!

Det som nu kommer att hända då myndigheterna har vänt denna lilla svenska flicka och hennes familj ryggen, är att hela familjen kommer att splittras. Flickans mamma orkar inte mer, hon har tagit beslutet att fly sin egen stad, för flickans skull.

Fakta:
Det fanns före november förra året en svensk familj i en svensk stad som trivdes med livet. Mamman gick till sitt jobb på mornarna och barnen gick till skolan, precis som många andra.Dom var trygga med sig själva, i sitt hem, i sin stad, precis som det ska vara.

Denna familj finns inte mer. Den blev krossad av ett gäng invandrargrabbar en dag i november. Dessa grabbar blir inte ens straffade, för de är ju redan ”skadade” pojkar, asylsökande flyktingar.

Flickan och hennes familj blir flyktingar i sitt eget land.
Allt på grund av rädslan för att ta i med hårdhanskarna när såna här brott sker. I Sverige råder strutsmentalitet. Rädslan för att brotten ska väcka rasistiska känslor och åtgärder gör att dessa pojkar får gå lösa.

Inte ens tidningarna vågar skriva om händelsen eftersom den inträffade i en av dessa berömda miljonprogramsförorter.

I Sverige i dag krossas en 12-årig flickas liv skoningslöst av ett gäng invandrarpojkar.

I Sverige i dag går det ett gäng invandrarpojkar med en mycket sned kvinnosyn som kommer att begå brott igen.

I Sverige i dag vänder myndigheterna en 12-årig flicka ryggen.

I Sverige idag så finns det en svensk familj som är flyktingar i sitt eget land.

(Teksten har været lagt på en lukket Facebook-gruppe 25 marts 2010: Min väninnas liv just nu, i Sverige idag, detta är fakta, vill vi verkligen ha det så här?)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] 7 april: Sydsvenska Dagbladets politiska chefredaktör Heidi Avellan samtalar i SVT:s morgonsoffa med Landskronas kommunalråd Torkild Strandberg (fp). Om man nu kan kalla det samtal. Heidi Avellan håller snarare en aggressiv monolog som får både Strandberg och programledaren Lotta Bovin att tystna. […]

Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

Intet er sikkert i et land hvor den sociale kontrakt mellem samfundet og individderne er ved at bryde sammen.
Hvis 5-6 voldtaegsmaend blev skudt med teleskopsigte ,om natten,paa et par hundrede meters afstand, efter at nogen eller noget systematisk har kortlagt deres livsmoenster ,under omstaendigheder hvor en hver naturlig mistaenkt (specielt pigens slaegtninge) har et skudsikkert alibi , ja saa tror jeg nok at et voldtaegtsoffer vil have en hvis mulighed for at rette ryggen og traede ud af offer-rollen.

Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

Et stort flertal Sveriges voksne befolkning har en del af ansvaret for den groteske voldtaegts statistik. Saa hvis man pludselig ser sin 12 aarige datter voldtaget af en gruppe selvsikre indvandrere , er dette selvfoelgelig for pigen en tragedie , men for foraeldrene er det mest sandsynligt at de hoester som de har saaet. Maaske er det kun ved PERSONLIGT at opleve voldens tragedie at den “almindelige svensker” kan bryde ud af sin trance-tilstand ? Hvis dette er tilfaeldet , var det maaske en idee at ORGANISERE voldens nu-frigjorte-ofre i en eller anden form for politisk pressionsgruppe ? Hvis man… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Ole Burde

Behandlerapparatet rykker jo ind og forklarer, at det var en stakkels traumatiseret flygtning eller lignende og at de allerfleste er lovlydige og moderate. Omgivelserne gør det samme. Sverige er gennemsyret af tabu, når det gælder kritik af indvandrere.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Det er ikke sikkert, at din datter ville være tjent med, at du gjorde et stort nummer ud af det. Offen-identiteten vil forfølge hende resten af livet, hvis pressen bliver blandet ind i det. Hendes navn eller billede vil associeret med voldtægt for evigt. Folk, der har været indblandet i tragedier, ulykker, forbrydelser eller lignende ærger sig ofte over, at pressen fik fat i deres identitet.

Robin Shadowes
12 years ago

JensH, jag läste om det fallet igår på en svensk blogg och det slog mig direkt hur det verkade vara en karbon-kopia av Vorbosse-fallet. Trodde först bloggaren tagit miste när hon skrev att det var i Sverige det hände. Men jag förstår så väl att dom kör samma MO. Varför ändra ett vinnande koncept?

Jag såg en film en gång där kvinnan hade riggat en “mus-fälla”. När våldtäktsmannen stack in sitt organ så slog fällan till. Det retar mig att jag inte alls kommer ihåg vilken film det var mer än att det var en Hollywood-produkt, förmodligen B-film dessutom.

Christina
Christina
12 years ago

“Ett ytterligare övergrepp – nu av polisen!”

http://www.youtube.com/watch?v=wbsGR8GkSkU

‘Vem i Hela Världen Kan Man Lita På’

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Christina

Det bliver meget værre. I både Danmark, Norge og Sverige arbejder man hektisk på islamisering af politiet efter britisk forbillede. Politiet i England er stort set sat ud af spillet. Kommunikationschefen i Københavns Politi eksepelvis, er muslim.

LFPC
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Prøv at læse den artikel af El Inglés jeg linker til. Den numeriske situation i adskillige henseender, bl. a. denne, er i overvældende grad i vores favør. Problemet er vel snarere at de i UK er bundet på hånd og mund af multikulti-eliten, ikke at de ikke kunne løfte opgaven (for at sige det eufemistisk), hvis de fik grønt lys i en given situation. Den engang vulgært brovtende Godfather/politichef Ali Dizaei ‘hygger’ sig i øvrigt lige nu i Her Majesty’s varetægt, og han er ikke populær blandt fangerne, forlyder det. Jeg kan ikke stærkt nok anbefale denne forfatter plus Paul… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  LFPC

Der er også meldinger om det modatte. Selv fra det stærkt venstreorienterede The Guardian: Record numbers of white police officers are launching legal actions claiming they have been victimised because of the colour of their skin, The Observer can reveal today. This reflects an alarming backlash against the Metropolitan Police crusade to encourage ethnic minority recruits, with resentful whites now convinced they are the ones being overlooked for promotion. Og om målsætningen hos Metropolitan Police : It has a target for 25 per cent of the force to come from the ethnic minorities by 2009, so that it reflects London’s… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  LFPC

Holland: At least 10 highly-placed police officers have resigned from their corps in recent years because they were told that only women and immigrants could be promoted, one of them has said in Algemeen Dagblad newspaper yesterday. The officer, Marc Jacobs, was a high-level officer in the Leeuwarden corps. He said in the newspaper yesterday that he was told by the corps leadership: “You can apply until you are blue in the face, but it will still be a woman or an immigrant.” He resigned. “As a man, I do not have a ghost of a chance.” Og: The discrimination… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  LFPC

Det harmonerer faktisk fint med El Inglés’ udlægning. Forsøgene på at etnificere politikorpset har iflg. ham været en massiv katastrofe, og den behandling af britiske politifolk som the Guardian omtaler, udspringer vel så af desperation, hvor ledelsen med ufine metoder prøver at pynte på statistikken. Hvor meget kan man slække på kravene, uden at få en politistyrke der burde høre hjemme i et tredjeverdensland? Husk også – og det er også hvad El Inglés gør opmærksom på – disse forbigåede britiske politifolk kan formentlig roligt tælles med på multikultimodstandernes side – hvadenten de bærer uniform eller ej, jfr. det citat… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  LFPC

Jeg betragter risikoen som noget større. Det var en diskussion om det i denne tråd, hvor jeg skitserede et muligt scenario: http://snaphanen.dk/2010/01/28/verdens-skraldespand/

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  LFPC

To begreber, jeg vil råde alle til at omgås med den allerstørste forsigtighed er “Undergrunden” og “Folkedybet”. De er begge henvisninger til en anonym tredjepart, som ingen har nogen erfaringer med, men som alle fantaserer om. Også de, der mener modsat os (jvf. fantasierne i en film som “Broderskab”). Og især – har jeg bemærket – hos de, der samtidig skynder sig at erklære, at de aldrig selv ville gribe til noget fysisk, f. eks. I forbindelse med stærk indignation over aktuelle begivenheder, taler vi tit om, de følelser, der nu vækkes til live i “Folkedybet”. “Danskerne finder sig ikke… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  LFPC

Come on. “Undergrund” er almindeligt brugt om ting der foregår i det skjulte. Længere er den ikke. Selvfølgelig kan man komprimere henvisningen på denne måde i en overskrift.

LFPC
12 years ago
Reply to  LFPC

“Og nu finder “patrioterne i Undergrunden” sig altså snart heller ikke i mere. Det tror jeg ikke på“. Dette er en karikeret gengivelse af hvad jeg skrev. Den bestemte form “patrioterne” og “Undergrunden” med stort U kan du ikke udlede af mine ord. Min pointe handlede om at når vi og andre – individer – vi kender til reagerer på en bestemt måde, så er det mere end nærliggende at folk der associeres med traditionelle borgerlige dyder, og ved noget om ordenshåndhævelse, krigsførelse, partisankrig, subversion og kollaboration osv. tænker og reagerer på samme måde. Og i og med at disse… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@steen Dagens ‘Orientering’ på DR’s P1 havde et længere indslag om SverigesDemokraterne, som faktisk var ganske interessant. Det var Pieter Raumwe (tror jeg han hedder) der havde lavet indslaget, og det faktisk meget interessant, og dæmoniserede faktisk ikke SD. I indslaget kunne man bl.a. høre, at SD i deres just vedtagne valgmanifest nærmest ordret havde kopieret DF’s program, (bogstavlig talt ord for ord), og der var faktisk andre ligheder i forhold til DF’s gennembrud i Dansk politik. De havde også interviewet Jan Guillou, (som fulgte Jimmi Åkeson gennem flere uger), og han mente faktisk ikke partiet var ‘rascistisk’. Men det… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Og i øvrigt i Sverige taler vi vel om hundredetusinder næsten på årsbasis. i betragtning af at voldtægter alene runder de titusinde, når skyggetal tages med, for at slet ikke at tale om voldstilfælde er nær de hundredetusinde, når vi alene tager anmeldte tilfælde plus skyggetallene, så vi taler egentlig milliontal på tiårsbasis for Sverige og hundredtusindetal for Danmark ud fra tiårstallet.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Socialt enkelttilfælde! – Det gælder kun ved dødelig udgang. Men personerne, som bliver voldtaget, gaderøvet, sparket mens de ligger ned og overfaldet brutalt vilkårligt, de tælles, når man tager den på tiårs-basis, i titusinder. Igen reklame for denne post hos Ulla til dem, der har overset den: http://ullanoertoftthomsen.blogspot.com/2010/03/det-store-flertal.html Der er nogle, der lever helt i deres egen lille boble og ikke fatter at de byder helvede på jord, for en stadig større skare af uheldige mennesker på det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt. Der ikke fatter, at deres humanisme giver præcis det modsatte resultat, at det de drømmer om.… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Da jeg læste denne groteske historie om den 12 årige Svenske pige, kom jeg til at tænke på sagen fra Danmark, hvor en 14 årig pige blev gruppe-voldtaget af 4 Irakiske mænd på Vorbasse marked for et par år siden. Landsretten idømte dem fængselsstraf og udvisning af Danmark, og den fremmødte klan/familie til disse fire pædofile voldtægtsforbrydere smadrede efterfølgende Landsretten lokaler. Pigen og hendes familie må vist idag leve mere eller mindre under jorden af frygt for ‘hævn’ fra voldtægtsforbrydernes familier og venner. At pigen og hendes familie skal leve på den måde er selvfølgelig en fuldstændig grotesk og uacceptabel… Read more »

Forbannet!
Forbannet!
12 years ago

Man blir rasende av å lese slikt at man kunne kaldkvelde hver eneste innvandrer og politiker i Sverige! Hva i alle dager holder de på med?! Hva som skjer er hinsides enhver forstand. Man skulle ikke tro det var mulig, men en dag får folket nok!

Et tips til kvinner: strømpistol med 50 000 volt! Begynn å trene karate, kung-fu, kick-boxing eller lignende og grisebank den første innvandrer som nærmer seg. Da får pipen en annen låt, fordi innvandrere ikke er vant til handlekraftige kvinner!

Liva
Liva
12 years ago

Vedr. TV interviewet ovenover, så viser det meget godt at kærlighed (til multikultur) kan være dræbende. Det siges at det der skete for den gamle dame kunne være sket for alle. Men det er jo ikke sandt. Det sker ikke i områder, hvor multikultur ideologi ikke er trukket ned over hovedet på vestlige befolkninger. Interviewet viser også at det nu er magtfulde kvinder der har stor omsorg for et designet ideologisk multikultur projekt og at der er mænd der kærer sig om det nære – f.eks. om de mennesker der er af kød og blod i Sverige. De mennesker der… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Og multikulturalisterne fortsætter deres krostog med at nedbryde al Dansk kultur og historie. Nu er der en skoleleder i Ålborg, der har skrevet til Undervisningsministeriet for at få ændret Kristendomsundervisningen til ‘Religions-undervisning’. Og hvorfor?? Jo, for at imødekomme muslimerne selvfølgelig:

http://www.information.dk/telegram/229272

Ikke et ord om ‘hensyntagen’ til Jøder, Hinduer eller Buddister. Kun mulsimerne. Dette er blot endnu et eksempel på, at multikultur i virkeligheden betyder islamisering.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  JensH

Derfor er begrebet multikultur egentlig også dybt kunstigt.

Hans
Hans
12 years ago
Reply to  Liva

Multikultur = muslimsk monokultur

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago

Vedr. overfaldene på den 12-årige pige (og i Landskrona):

Det er totalt skandaløst, at de svenske myndigheder ikke beskytter deres egne borgere. Det er formentlig også et brud på menneskerettighederne. Over-Sverige, medierne, politikerne, er råddent og må snart falde fra hinanden.

Det eneste håb er Sveriges-Demokraterne. Ellers får Sverige partier som det ungarske Jobbik, tendenserne er der jo allerede. Ingen befolkning kan finde sig i de beskrevne forhold i al evighed.

Når det er gået godt for den svenske “elite” så længe, er det jo fordi problemerne er koncentreret i beton-forstæderne. Masser af svenskere lever stadig en normal dagligdag.

Pk
Pk
12 years ago

I disse religiøse tider, med islam på vej frem,
så tror jeg at politikere og journalister i Europa
er ANTI-CHRIST.
Hvorfor skulle de ellers ønske os ødelæggelse og død?

Morten Dreyer
Morten Dreyer
12 years ago

Er det længe siden ,at I sidst læste Smeden og Bageren af Wessel ?

Dette er en soleklar gentagelse af handlingen.

Men i Wessels digt var der tale om en vanvittig kortslutning af ret og uret.

Se her:
http://krabat.menneske.dk/_digte/poldigte/Wessel.html

Hvad gør vi ved svenskerne ?

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x