8
apr
Seneste opdatering: 8/4-10 kl. 2035
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

GĂ„rdsdagens to kvalmetoppere hed Heidi og Britta. Heidi Avellan fra Sydsvenskan ovenfor, som jeg ikke kender nogen der spilder tid pĂ„ at lĂŠse, springer let og elegant hen over ti-femten Ă„rs perlerĂŠkke tilvandrede voldforbrydelser i byen, og gĂžr parkeringsagressionen til en enkelthĂŠndelse, i stedet for det den var: den drĂ„be der fik bĂŠgeret til at flyde over. For en stund i al fald. Det andet kvalmepunkt hed Britta Svensson, Expressen: Han [drabsmanden] fĂ„r inte hĂ„lla i sitt nyfödda barn. Han mĂ„r inte bra. Jeg er ikke  stĂždt pĂ„ en tilvandret forbryder, hvis psykiske velbefindende svensk journalistik ikke kerede sig om pĂ„ den mĂ„de: “Han mĂ„r inte bra”, det er en ready-made, der sidder i deres stavekontrol. DesvĂŠrre husker jeg heller ikke nogen, der havde det sĂ„ dĂ„rligt og var plaget af en sĂ„dan anger, at de ligefrem tilstod deres ugerninger. Man kan derfor formode, at de mest har det dĂ„rligt over at vĂŠre blevet fanget af det venlige svenske retssystem, eller ogsĂ„ er det muligvis de empatiske journalister, der har det meget dĂ„rligt pĂ„ deres vegne. Det er jo ikke lĂŠngere et fag fĂ„r hĂ„rdkogte, Ăžldrikkende bisser i lĂŠderjakke. Svensk journalistik har sĂ„ mange aktier i ĂždelĂŠggelsen af landet, at vi ikke kommer til at opleve dem bakke endnu. Men de presses af nettet, af hĂŠndelserne i landet og af opinionen, og derfor begynder de at lyde stadig mere som en besynderlig perversion. “Åsiktsmonopolet” er brudt, de fĂžrste smĂ„ sprĂŠkker i falanksen er synlige. Hvis vi skulle beskrive deres situation, kunne det blive med Churchills ord: “Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.” Det er den vej vinden blĂŠser, mine damer. Deres Stalingrad ligger et sted derude i horisonten. – Helt ovre i Canada lĂŠgges der mĂŠrke til Heidi og Brittas begyndende flaksen, fejlafleveringer og logiske kortslutninger. “All the world’s a stage”, bare dog ikke teaterrepertoiret var sĂ„ forfĂŠrdelig gennemskueligt og forudsigeligt og afstedkom sĂ„ mange virkelige tragedier:

Mark Steyn om ‘backlash’-frygt efter Landskrona-drabet

[…] The killing has shocked the town. The leaders of four local Muslim associations held a press conference to deplore the “accident” and warn that it could “cause xenophobia”. Indeed. That’s the real news angle here:

Sweden: Muslim Community Fears Violence After Attack On Elderly Couple

That’s the ticket: A purely hypothetical outbreak of violent attacks on Muslims always trumps actual violent attacks on non-Muslims. In a Tim Blair reader’s note-perfect parody of a Guardian headline after the 2005 London Tube bombings:

British Muslims Fear Repercussions Over Tomorrow’s Train Bombing

But, alas, this is a world beyond parody. Mark Steyn: Macheteculturalism

Den ukendte undergrund

Emnet er ganske og aldeles tabubelagt, og man vil nĂŠppe nogensinde se det belyst i mainstreammedierne, andet end som udhĂŠngning af de angivelige ekstremister og opviglere der beskĂŠftiger sig med det. Tidligere stĂžtter afsvor enhver association med Lars Hedegaard efter Ă„rsskiftets generaliseringsbatalje, fordi den blotte debat om dette emne antages at kunne foranledige dets virkeliggĂžrelse – hvorfor absolut tavshed mĂ„ rĂ„de. Her pĂ„ Snaphanen kerer vi os mindre om hvad pĂŠne mennesker tĂŠnker, og vi kan frit beskĂŠftige os med noget der jo ellers burde interessere sĂ„dan cirka alle mennesker: Hvad ender det hele med, hvor peger alle de daglige nyheder om hverdagsfĂŠnomener der var stort set ukendte for 25-30 Ă„r siden, hen? Vi har flere gange her omtalt isĂŠr Paul Weston og El InglĂ©s’ tankevĂŠkkende essays pĂ„ Gates of Vienna, som mĂ„ske er de mest udfĂžrlige opstillinger af fremtidsscenarier der findes.

Eller jeg skulle mÄske sige: De mest udfÞrlige fremtidsscenarier i den offentlige sfÊre. For vil nogen ved deres fulde fem hÊvde, at der ikke er mange, mange mennesker hÞjere oppe i fÞdekÊden end os ydmyge bloggere der ikke er stÊrkt bekymrede ved det som alle der vil se, kan se? SelvfÞlgelig mÄ der vÊre det, og der mÄ givetvis foregÄ megen planlÊgning som vi ikke aner det ringeste om. Men fravÊr af viden er som bekendt ikke viden om fravÊr. Med henvisning til et misforstÄet citat af Donald Rumsfeld kunne man sige at vi ved at der er ting vi ikke ved noget om. I denne vished mÄ der findes fortrÞstning i en verden hvor pÄ den ene side den selvpÄlagte blindhed hersker, og der pÄ den anden aktivt arbejdes for ikke at nÊvne det unÊvnelige. Til disse ukendte mennesker, der formentlig slet ikke lÊser blogs, er denne post tilegnet (LFPC).

[…] Lastly, there is the question of the likely activities of ex-military personnel during conflict between [historic British people] and [Muslim fifth column]. At the risk of stating the obvious, it seems improbable that such folk would sit around watching the growing disorder on the television when they could be ‘contributing’ to it themselves. No longer constrained by chain of command, quite possibly full of hostility towards Muslims, certainly missing the smell of cordite in their new 9-to-5 office jobs where ‘combat’ consists of firing elastic bands at people, and with old military networks and know-how still in place, ex-military personnel are likely to flood into any organizations promising a chance to stick it to the believers on the shores of Albion itself. And there will be tens of thousands of them, many of them, one would imagine, in the police. If those in government tasked with considering these matters (as opposed to those tasked with singing the glories of our newfound diversity) are not having sleepless nights over this, then they are not doing their jobs properly. […] El InglĂ©s: Reflections on the Civil War in Britain

TolvÄrig flygtning i eget land

Teksten er skrevet af en ven af familien. Med vores kommentator Julia Caesars indledning:

I Sverige polisanmĂ€ldes under förra Ă„ret 5 937 vĂ„ldtĂ€kter. En ökning med 9 procent frĂ„n 2008.Antalet anmĂ€lda sexualbrott var 15 693, likasĂ„ en ökning frĂ„n 2008 med 9 procent.Till och med BRÅ, i folkmun kallat Brottsförnekande RĂ„det, uppger att bara 5-10 procent av begĂ„ngna vĂ„ldtĂ€kter polisanmĂ€ls.Den verkliga siffran ligger alltsĂ„ pĂ„ minst 60 000 vĂ„ldtĂ€kter per Ă„r pĂ„ svenska flickor och kvinnor.5 000 vĂ„ldtĂ€kter varje mĂ„nad. Drygt 164 vĂ„ldtĂ€kter per dag.

Det hĂ€r Ă€r berĂ€ttelsen om ett av mĂ„nga tusen fall. Offret Ă€r en flicka som bara Ă€r 12 Ă„r gammal.Men det Ă€r inte hon som fĂ„r myndigheternas beskydd. Det Ă€r gĂ€rningsmĂ€nnen som skyddas och gĂ„r fria och dĂ€rför kan upprepa sitt brott – mot samma flicka.Det Ă€r en berĂ€ttelse som Ă€r ohygglig. Men den Ă€r sann. SĂ„ hĂ€r ser det ut nĂ€r svenska politiker och myndigheter offrar tiotusentals flickor och kvinnor pĂ„ mĂ„ngkulturens blodiga altare.Kanske tycker de att det Ă€r ett lĂ„gt pris att betala för den invandringspolitik som tycks huggen i sten – omöjlig att ompröva.

Fakta:

En 12-Ärig svensk flicka blir indragen i buskarna, i november förra Äret, av 4-6 utlÀndska asylsökande pojkar i 15-Ärs-Äldern. DÀr blir flickan vÄldtagen, slagen, hotad till livet och tvingad till oralsex.Folk hör att nÄgot Àr galet, förmodligen ser Àven flera vad som hÀnder, men fÄ vÄgar ingripa. NÄgon har sinnesnÀrvaro nog att slÄ det dÀr avgörande kortnumret 112 .

Polisen kommer, och de gör sjÀlva en anmÀlan dÄ flickan inte vÄgar.

Detta hÀnder flickan:
Det blir polisförhör och lÀkarbesök.

Domen hos lÀkaren: Fullbordad vÄldtÀkt gick inte att bevisa dÄ flickan blev hysterisk i gynekologstolen nÀr nÄgon nÀrmade sig hennes underliv, men DNA sÀkrades, och diverse andra skador pÄ kroppen som bevisar övergrepp.En mycket krÀnkande behandling för en nyss vÄldtagen liten flicka. SvÄrt nog för en vuxen, men detta barn var skrÀckslaget.

Domen hos polisen: Förhör. FrĂ„gor om hennes klĂ€dsel, frĂ„gor om hon inte försökt locka till sig uppmĂ€rksamhet av Ă€ldre pojkar, oskuld?…….. etc
..
Ett ytterligare övergrepp – nu av polisen!
Flickan Àr bara 12 Är!

Pojkarna blir anmĂ€lda till de sociala myndigheterna. Flickan skiljs frĂ„n sin trygghet, sitt hem och sin familj, och hamnar pĂ„ ett behandlingshem 8 veckor för att fĂ„ hjĂ€lp att komma över sin traumatiska upplevelse. Återigen: Flickan Ă€r 12 Ă„r!

Flickan kommer hem, upptĂ€cker att pojkarna Ă€r ute i samhĂ€llet som vanligt, dom kommer i gĂ€ng och örfilar, slĂ„r och sparkar henne, hon blir upptryckt mot en vĂ€gg, blir puttad i ett dike av tvĂ„ stora ”biffar” till storebröder, det kastas glĂ„pord, terroriseras, förföljs och kastas dödshot mot henne för att hon har anmĂ€lt dom, hon har ju förstört deras heder, hon ska dö!..

Fakta: Hon anmÀlde inte, det gjorde polisen som kom till platsen, de sÄg ju vad som pÄgick.

Flickan Àr rÀdd för sitt liv, hon vÄgar inte vistas utomhus ensam. Och det visar sig att hennes rÀdsla Àr befogad. NÀr hon en dag gÄr hem till en vÀn ser pojkarna det. De gÄr dit, trÀnger sig in och vÄldtar flickan pÄ nytt.

Denna gÄng gÄr det att bevisa. Detta rÀttfÀrdigar dom med att hon har förstört deras heder genom att anmÀla, nu ska hon fÄ betala igen. NÀsta gÄng kommer hon inte undan med endast en vÄldtÀkt. Nu Àr de ju bara snÀlla, nÀsta gÄng tar dom hennes liv!

Nu Àr det mars mÄnad, det har gÄtt nÄgra mÄnader och vad har dÄ hÀnt med detta fall?
Fakta: Pojkarna gÄr omkring som kungar, deras vÀnner och slÀktingar skrattar rÄtt Ät de svenska myndigheterna som inget gör.

Flickan Ă€r rĂ€dd för sitt liv, hon sitter i dag som fĂ„nge i sitt eget hem. Ringer det pĂ„ dörren kommer skrĂ€cken – Ă€r det DOM som kommer? Hon lider av panikĂ„ngest pĂ„ grund av dessa pojkar. Hon sover inte, hon har magkatarr och migrĂ€n, visar Ă€ven tecken pĂ„ att destruktivt sjĂ€lvskadebeteende, bĂ„de i handling och tanke. Men hon fĂ„r ingen hjĂ€lp.

Flickan Àr 12 Är gammal!

Det som nu kommer att hÀnda dÄ myndigheterna har vÀnt denna lilla svenska flicka och hennes familj ryggen, Àr att hela familjen kommer att splittras. Flickans mamma orkar inte mer, hon har tagit beslutet att fly sin egen stad, för flickans skull.

Fakta:
Det fanns före november förra Äret en svensk familj i en svensk stad som trivdes med livet. Mamman gick till sitt jobb pÄ mornarna och barnen gick till skolan, precis som mÄnga andra.Dom var trygga med sig sjÀlva, i sitt hem, i sin stad, precis som det ska vara.

Denna familj finns inte mer. Den blev krossad av ett gĂ€ng invandrargrabbar en dag i november. Dessa grabbar blir inte ens straffade, för de Ă€r ju redan ”skadade” pojkar, asylsökande flyktingar.

Flickan och hennes familj blir flyktingar i sitt eget land.
Allt pÄ grund av rÀdslan för att ta i med hÄrdhanskarna nÀr sÄna hÀr brott sker. I Sverige rÄder strutsmentalitet. RÀdslan för att brotten ska vÀcka rasistiska kÀnslor och ÄtgÀrder gör att dessa pojkar fÄr gÄ lösa.

Inte ens tidningarna vÄgar skriva om hÀndelsen eftersom den intrÀffade i en av dessa berömda miljonprogramsförorter.

I Sverige i dag krossas en 12-Ärig flickas liv skoningslöst av ett gÀng invandrarpojkar.

I Sverige i dag gÄr det ett gÀng invandrarpojkar med en mycket sned kvinnosyn som kommer att begÄ brott igen.

I Sverige i dag vÀnder myndigheterna en 12-Ärig flicka ryggen.

I Sverige idag sÄ finns det en svensk familj som Àr flyktingar i sitt eget land.

(Teksten har vÊret lagt pÄ en lukket Facebook-gruppe 25 marts 2010: Min vÀninnas liv just nu, i Sverige idag, detta Àr fakta, vill vi verkligen ha det sÄ hÀr?)

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] 7 april: Sydsvenska Dagbladets politiska chefredaktör Heidi Avellan samtalar i SVT:s morgonsoffa med Landskronas kommunalrĂ„d Torkild Strandberg (fp). Om man nu kan kalla det samtal. Heidi Avellan hĂ„ller snarare en aggressiv monolog som fĂ„r bĂ„de Strandberg och programledaren Lotta Bovin att tystna. […]

Ole Burde
Ole Burde
14 years ago

Intet er sikkert i et land hvor den sociale kontrakt mellem samfundet og individderne er ved at bryde sammen.
Hvis 5-6 voldtaegsmaend blev skudt med teleskopsigte ,om natten,paa et par hundrede meters afstand, efter at nogen eller noget systematisk har kortlagt deres livsmoenster ,under omstaendigheder hvor en hver naturlig mistaenkt (specielt pigens slaegtninge) har et skudsikkert alibi , ja saa tror jeg nok at et voldtaegtsoffer vil have en hvis mulighed for at rette ryggen og traede ud af offer-rollen.

Ole Burde
Ole Burde
14 years ago

Et stort flertal Sveriges voksne befolkning har en del af ansvaret for den groteske voldtaegts statistik. Saa hvis man pludselig ser sin 12 aarige datter voldtaget af en gruppe selvsikre indvandrere , er dette selvfoelgelig for pigen en tragedie , men for foraeldrene er det mest sandsynligt at de hoester som de har saaet. Maaske er det kun ved PERSONLIGT at opleve voldens tragedie at den “almindelige svensker” kan bryde ud af sin trance-tilstand ? Hvis dette er tilfaeldet , var det maaske en idee at ORGANISERE voldens nu-frigjorte-ofre i en eller anden form for politisk pressionsgruppe ? Hvis man… Read more »

Universalgeni
14 years ago
Reply to  Ole Burde

Behandlerapparatet rykker jo ind og forklarer, at det var en stakkels traumatiseret flygtning eller lignende og at de allerfleste er lovlydige og moderate. Omgivelserne gÞr det samme. Sverige er gennemsyret af tabu, nÄr det gÊlder kritik af indvandrere.

Universalgeni
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Det er ikke sikkert, at din datter ville vĂŠre tjent med, at du gjorde et stort nummer ud af det. Offen-identiteten vil forfĂžlge hende resten af livet, hvis pressen bliver blandet ind i det. Hendes navn eller billede vil associeret med voldtĂŠgt for evigt. Folk, der har vĂŠret indblandet i tragedier, ulykker, forbrydelser eller lignende ĂŠrger sig ofte over, at pressen fik fat i deres identitet.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
14 years ago

JensH, jag lÀste om det fallet igÄr pÄ en svensk blogg och det slog mig direkt hur det verkade vara en karbon-kopia av Vorbosse-fallet. Trodde först bloggaren tagit miste nÀr hon skrev att det var i Sverige det hÀnde. Men jag förstÄr sÄ vÀl att dom kör samma MO. Varför Àndra ett vinnande koncept?

Jag sĂ„g en film en gĂ„ng dĂ€r kvinnan hade riggat en “mus-fĂ€lla”. NĂ€r vĂ„ldtĂ€ktsmannen stack in sitt organ sĂ„ slog fĂ€llan till. Det retar mig att jag inte alls kommer ihĂ„g vilken film det var mer Ă€n att det var en Hollywood-produkt, förmodligen B-film dessutom.

Christina
Christina
14 years ago

“Ett ytterligare övergrepp – nu av polisen!”

http://www.youtube.com/watch?v=wbsGR8GkSkU

‘Vem i Hela VĂ€rlden Kan Man Lita PĂ„’

Universalgeni
14 years ago
Reply to  Christina

Det bliver meget vÊrre. I bÄde Danmark, Norge og Sverige arbejder man hektisk pÄ islamisering af politiet efter britisk forbillede. Politiet i England er stort set sat ud af spillet. Kommunikationschefen i KÞbenhavns Politi eksepelvis, er muslim.

LFPC
14 years ago
Reply to  Universalgeni

PrĂžv at lĂŠse den artikel af El InglĂ©s jeg linker til. Den numeriske situation i adskillige henseender, bl. a. denne, er i overvĂŠldende grad i vores favĂžr. Problemet er vel snarere at de i UK er bundet pĂ„ hĂ„nd og mund af multikulti-eliten, ikke at de ikke kunne lĂžfte opgaven (for at sige det eufemistisk), hvis de fik grĂžnt lys i en given situation. Den engang vulgĂŠrt brovtende Godfather/politichef Ali Dizaei ‘hygger’ sig i Ăžvrigt lige nu i Her Majesty’s varetĂŠgt, og han er ikke populĂŠr blandt fangerne, forlyder det. Jeg kan ikke stĂŠrkt nok anbefale denne forfatter plus Paul… Read more »

Universalgeni
14 years ago
Reply to  LFPC

Der er ogsĂ„ meldinger om det modatte. Selv fra det stĂŠrkt venstreorienterede The Guardian: Record numbers of white police officers are launching legal actions claiming they have been victimised because of the colour of their skin, The Observer can reveal today. This reflects an alarming backlash against the Metropolitan Police crusade to encourage ethnic minority recruits, with resentful whites now convinced they are the ones being overlooked for promotion. Og om mĂ„lsĂŠtningen hos Metropolitan Police : It has a target for 25 per cent of the force to come from the ethnic minorities by 2009, so that it reflects London’s… Read more »

Universalgeni
14 years ago
Reply to  LFPC

Holland: At least 10 highly-placed police officers have resigned from their corps in recent years because they were told that only women and immigrants could be promoted, one of them has said in Algemeen Dagblad newspaper yesterday. The officer, Marc Jacobs, was a high-level officer in the Leeuwarden corps. He said in the newspaper yesterday that he was told by the corps leadership: “You can apply until you are blue in the face, but it will still be a woman or an immigrant.” He resigned. “As a man, I do not have a ghost of a chance.” Og: The discrimination… Read more »

LFPC
14 years ago
Reply to  LFPC

Det harmonerer faktisk fint med El InglĂ©s’ udlĂŠgning. ForsĂžgene pĂ„ at etnificere politikorpset har iflg. ham vĂŠret en massiv katastrofe, og den behandling af britiske politifolk som the Guardian omtaler, udspringer vel sĂ„ af desperation, hvor ledelsen med ufine metoder prĂžver at pynte pĂ„ statistikken. Hvor meget kan man slĂŠkke pĂ„ kravene, uden at fĂ„ en politistyrke der burde hĂžre hjemme i et tredjeverdensland? Husk ogsĂ„ – og det er ogsĂ„ hvad El InglĂ©s gĂžr opmĂŠrksom pĂ„ – disse forbigĂ„ede britiske politifolk kan formentlig roligt tĂŠlles med pĂ„ multikultimodstandernes side – hvadenten de bĂŠrer uniform eller ej, jfr. det citat… Read more »

Universalgeni
14 years ago
Reply to  LFPC

Jeg betragter risikoen som noget stÞrre. Det var en diskussion om det i denne trÄd, hvor jeg skitserede et muligt scenario: http://snaphanen.dk/2010/01/28/verdens-skraldespand/

Morten - - -
14 years ago
Reply to  LFPC

To begreber, jeg vil rĂ„de alle til at omgĂ„s med den allerstĂžrste forsigtighed er “Undergrunden” og “Folkedybet”. De er begge henvisninger til en anonym tredjepart, som ingen har nogen erfaringer med, men som alle fantaserer om. OgsĂ„ de, der mener modsat os (jvf. fantasierne i en film som “Broderskab”). Og isĂŠr – har jeg bemĂŠrket – hos de, der samtidig skynder sig at erklĂŠre, at de aldrig selv ville gribe til noget fysisk, f. eks. I forbindelse med stĂŠrk indignation over aktuelle begivenheder, taler vi tit om, de fĂžlelser, der nu vĂŠkkes til live i “Folkedybet”. “Danskerne finder sig ikke… Read more »

LFPC
14 years ago
Reply to  LFPC

Come on. “Undergrund” er almindeligt brugt om ting der foregĂ„r i det skjulte. LĂŠngere er den ikke. SelvfĂžlgelig kan man komprimere henvisningen pĂ„ denne mĂ„de i en overskrift.

LFPC
14 years ago
Reply to  LFPC

“Og nu finder “patrioterne i Undergrunden” sig altsĂ„ snart heller ikke i mere. Det tror jeg ikke pĂ„“. Dette er en karikeret gengivelse af hvad jeg skrev. Den bestemte form “patrioterne” og “Undergrunden” med stort U kan du ikke udlede af mine ord. Min pointe handlede om at nĂ„r vi og andre – individer – vi kender til reagerer pĂ„ en bestemt mĂ„de, sĂ„ er det mere end nĂŠrliggende at folk der associeres med traditionelle borgerlige dyder, og ved noget om ordenshĂ„ndhĂŠvelse, krigsfĂžrelse, partisankrig, subversion og kollaboration osv. tĂŠnker og reagerer pĂ„ samme mĂ„de. Og i og med at disse… Read more »

JensH
JensH
14 years ago

@steen Dagens ‘Orientering’ pĂ„ DR’s P1 havde et lĂŠngere indslag om SverigesDemokraterne, som faktisk var ganske interessant. Det var Pieter Raumwe (tror jeg han hedder) der havde lavet indslaget, og det faktisk meget interessant, og dĂŠmoniserede faktisk ikke SD. I indslaget kunne man bl.a. hĂžre, at SD i deres just vedtagne valgmanifest nĂŠrmest ordret havde kopieret DF’s program, (bogstavlig talt ord for ord), og der var faktisk andre ligheder i forhold til DF’s gennembrud i Dansk politik. De havde ogsĂ„ interviewet Jan Guillou, (som fulgte Jimmi Åkeson gennem flere uger), og han mente faktisk ikke partiet var ‘rascistisk’. Men det… Read more »

Thomas Bolding Hansen
14 years ago

Og i Þvrigt i Sverige taler vi vel om hundredetusinder nÊsten pÄ Ärsbasis. i betragtning af at voldtÊgter alene runder de titusinde, nÄr skyggetal tages med, for at slet ikke at tale om voldstilfÊlde er nÊr de hundredetusinde, nÄr vi alene tager anmeldte tilfÊlde plus skyggetallene, sÄ vi taler egentlig milliontal pÄ tiÄrsbasis for Sverige og hundredtusindetal for Danmark ud fra tiÄrstallet.

Thomas Bolding Hansen
14 years ago

Socialt enkelttilfĂŠlde! – Det gĂŠlder kun ved dĂždelig udgang. Men personerne, som bliver voldtaget, gaderĂžvet, sparket mens de ligger ned og overfaldet brutalt vilkĂ„rligt, de tĂŠlles, nĂ„r man tager den pĂ„ tiĂ„rs-basis, i titusinder. Igen reklame for denne post hos Ulla til dem, der har overset den: http://ullanoertoftthomsen.blogspot.com/2010/03/det-store-flertal.html Der er nogle, der lever helt i deres egen lille boble og ikke fatter at de byder helvede pĂ„ jord, for en stadig stĂžrre skare af uheldige mennesker pĂ„ det forkerte sted, pĂ„ det forkerte tidspunkt. Der ikke fatter, at deres humanisme giver prĂŠcis det modsatte resultat, at det de drĂžmmer om.… Read more »

JensH
JensH
14 years ago

Da jeg lĂŠste denne groteske historie om den 12 Ă„rige Svenske pige, kom jeg til at tĂŠnke pĂ„ sagen fra Danmark, hvor en 14 Ă„rig pige blev gruppe-voldtaget af 4 Irakiske mĂŠnd pĂ„ Vorbasse marked for et par Ă„r siden. Landsretten idĂžmte dem fĂŠngselsstraf og udvisning af Danmark, og den fremmĂždte klan/familie til disse fire pĂŠdofile voldtĂŠgtsforbrydere smadrede efterfĂžlgende Landsretten lokaler. Pigen og hendes familie mĂ„ vist idag leve mere eller mindre under jorden af frygt for ‘hĂŠvn’ fra voldtĂŠgtsforbrydernes familier og venner. At pigen og hendes familie skal leve pĂ„ den mĂ„de er selvfĂžlgelig en fuldstĂŠndig grotesk og uacceptabel… Read more »

Forbannet!
Forbannet!
14 years ago

Man blir rasende av Ä lese slikt at man kunne kaldkvelde hver eneste innvandrer og politiker i Sverige! Hva i alle dager holder de pÄ med?! Hva som skjer er hinsides enhver forstand. Man skulle ikke tro det var mulig, men en dag fÄr folket nok!

Et tips til kvinner: strÞmpistol med 50 000 volt! Begynn Ä trene karate, kung-fu, kick-boxing eller lignende og grisebank den fÞrste innvandrer som nÊrmer seg. Da fÄr pipen en annen lÄt, fordi innvandrere ikke er vant til handlekraftige kvinner!

Liva
Liva
14 years ago

Vedr. TV interviewet ovenover, sĂ„ viser det meget godt at kĂŠrlighed (til multikultur) kan vĂŠre drĂŠbende. Det siges at det der skete for den gamle dame kunne vĂŠre sket for alle. Men det er jo ikke sandt. Det sker ikke i omrĂ„der, hvor multikultur ideologi ikke er trukket ned over hovedet pĂ„ vestlige befolkninger. Interviewet viser ogsĂ„ at det nu er magtfulde kvinder der har stor omsorg for et designet ideologisk multikultur projekt og at der er mĂŠnd der kĂŠrer sig om det nĂŠre – f.eks. om de mennesker der er af kĂžd og blod i Sverige. De mennesker der… Read more »

JensH
JensH
14 years ago

Og multikulturalisterne fortsĂŠtter deres krostog med at nedbryde al Dansk kultur og historie. Nu er der en skoleleder i Ålborg, der har skrevet til Undervisningsministeriet for at fĂ„ ĂŠndret Kristendomsundervisningen til ‘Religions-undervisning’. Og hvorfor?? Jo, for at imĂždekomme muslimerne selvfĂžlgelig:

http://www.information.dk/telegram/229272

Ikke et ord om ‘hensyntagen’ til JĂžder, Hinduer eller Buddister. Kun mulsimerne. Dette er blot endnu et eksempel pĂ„, at multikultur i virkeligheden betyder islamisering.

Liva
Liva
14 years ago
Reply to  JensH

Derfor er begrebet multikultur egentlig ogsÄ dybt kunstigt.

Hans
Hans
14 years ago
Reply to  Liva

Multikultur = muslimsk monokultur

Gunnar Biering
Gunnar Biering
14 years ago

Vedr. overfaldene pÄ den 12-Ärige pige (og i Landskrona):

Det er totalt skandalÞst, at de svenske myndigheder ikke beskytter deres egne borgere. Det er formentlig ogsÄ et brud pÄ menneskerettighederne. Over-Sverige, medierne, politikerne, er rÄddent og mÄ snart falde fra hinanden.

Det eneste hÄb er Sveriges-Demokraterne. Ellers fÄr Sverige partier som det ungarske Jobbik, tendenserne er der jo allerede. Ingen befolkning kan finde sig i de beskrevne forhold i al evighed.

NĂ„r det er gĂ„et godt for den svenske “elite” sĂ„ lĂŠnge, er det jo fordi problemerne er koncentreret i beton-forstĂŠderne. Masser af svenskere lever stadig en normal dagligdag.

Pk
Pk
14 years ago

I disse religiÞse tider, med islam pÄ vej frem,
sÄ tror jeg at politikere og journalister i Europa
er ANTI-CHRIST.
Hvorfor skulle de ellers Ăžnske os ĂždelĂŠggelse og dĂžd?

Morten Dreyer
Morten Dreyer
14 years ago

Er det lĂŠnge siden ,at I sidst lĂŠste Smeden og Bageren af Wessel ?

Dette er en soleklar gentagelse af handlingen.

Men i Wessels digt var der tale om en vanvittig kortslutning af ret og uret.

Se her:
http://krabat.menneske.dk/_digte/poldigte/Wessel.html

Hvad gĂžr vi ved svenskerne ?

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x