12
apr
Seneste opdatering: 12/4-10 kl. 1827
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wessels gravskrift over sig selv:

Han aad og drak, var aldrig glad
Hans Støvlehæle gik han skæve.
Han ingen Ting bestille gad.
Til sidst han gad ej heller leve.

Respekt

Det hedder George Galloways parti,og det har han åbenbart fået. Akkurat som Khomeini allerførst gik løs på kommunisterne, der havde hjulpet ham til magten, får Hamas- Galloway kærligheden at føle. Det samme i Bosnien, man skyder et par dialogfætre først, så flygter ens virkelige modstandere til sidst. Utak er  lønnen:

George Galloway was set upon by a group of Muslim extremists while campaigning in East London this afternoon. Three men, believed to belong to the extreme sect Islam4UK, the latest name for Al-Muhajiroun, were arrested and subsequently charged with public order offences.Galloway, who is standing in the Poplar and Limehouse constituency, was with a party of supporters in Watney Market around 3pm when he and his colleagues were first abused and then attacked by the group.

“They called me a filthy Kaffir” said Galloway, “and shouted that no one should shake the ‘filthy Kaffir’s hand’. This lot are the latest incarnation of the banned group Al-Muhajiroun. They don’t want Muslims to vote, they don’t believe in democracy, and because I encourage Muslims to vote and take a full part in our society they hate me. My party, Respect, is the antidote to these despicable extremists.”Galloway’s assistant Kevin Ovenden had his phone smashed in the incident and other supporters were abused and jostled.Galloway was also attacked, held hostage and received death threats from Al-Muhajiroun, then called Al-Gourabaa, in the 2005 General Election. Three Muslim extremists charged after attack on Galloway. Radical Muslims attack pro-Muslim Member of British Parliament Galloway

Profeti

Dr. Manfred Gerstenfeld, formand for Chairman of the Board of Fellows at the Jerusalem Center for Public Affairs, foretog under en pressekonference i Oslo  for sin nye bog  den 24.3.2010 en næsten perfekt forudsigelse:

“The problems of Malmö as a European capital of hatred had been known to experts for four years at least. Now they suddenly are widely known internationally. Will Oslo be the next Malmö? In my opinion what happens here concerning anti-Israelism and anti-semitism will reach the international press in six months to two years. Whether you want to solve the problem before, the Norwegians have to decide themselves. Thank you for your attention.”

Hvad angår Malmø, centrum for muslimsk indvandring til Sverige, tog Gerstenfeld en anelse fejl. Det tog mindre end en uge inden byen var i den internationale presse. Vlad Tepes,  Neue Zürcher Zeitung.

Trusselsbilleder

Dynamit mod MAS Malmø Sygehus er vel nærmest en rigtig trussel uden billede:

Polisens hetaste spår efter bombdådet mot sjukhuset i Malmö är en hemlig hotbild. Hotet är dock inte relaterat till de djurförsök som bedrivs i den bombade byggnaden.”Djurrättsaktivistspåret har kallnat. I stället finns en annan hotbild som vi bedömer som betydligt intressantare,” säger Willy Persson, spaningschef vid Malmöpolisen.Vad hotbilden består i vill han inte gå in på, men polisen ska ha uppmärksammats på hotet via telefon sedan bomben briserat klockan 1.53 på måndagsnatten. Enligt Persson bestod bomben av en enstaka dynamitgubbe, som dock var kraftig nog att blåsa ut ett stort antal fönsterrutor och lämna kraftiga märken i stenläggningen där den placerats.Hemlig hotbild mot sjukhuset, “levende billeder af trusselsbilledet.”

English-speaking pupils now the minority in 1,500 British schools

Children who speak English as their first language are a minority in more than 1,500 schools, official figures have revealed. They show there has been a sharp rise in the number of schools in England where more than half of pupils have a foreign language as their mother tongue.

The statistics released by the Department for Children, Schools and Families show that in 1997, the year Labour came to power, half the pupils in 866 schools spoke English as a second language.

By last year, this figure had jumped to1,545 – a rise of 78 per cent. It means that more than half the pupils in 1,284 primary schools, 210 secondary schools and 51 special schools across England now come from a non-English speaking background.[…]

The statistics also reveal that the impact of immigration has not been spread evenly across the country. London – often the first point of call for immigrants – has been the hardest hit. […] English-speaking pupils now the minority in 1,500 British schools

Pædofili

“Den katolska kyrkan, biskopar och till och med påven undersöks nu av både myndigheter och media efter avslöjanden om pedofili. Det fattas bara. Vi ser nu framemot att politiker och journalister vänder sin kritiska nyfikenhet mot religioner som uppmanar till kvinnoförtryck och heligt krig. Mycket tyder dock på att hot om terror, tv-bilder av hysteriska skrikande massor med AK-47 gevär i händerna, rättsliga åtgärder, bojkotter av kritiska länders varor och nedbränning av ambassader och flaggor är ett effektivt medel mot annars förnuftig och nödvändig religionskritik.”

Med venlig hilsen,Nicolai Sennels, psykolog til Aftonbladet. (Se også Lars Hedegaard og Kristian Ditlev Jensen i Deadline.)

Hønen og ægget

Blandt svenske pop-journalister (læs Hyltoft-kronik i dag) og andre, der er ude i ideologisk ærinde, er det en populær myte, at DF har fordrejet hovedet på de andre partier og befolkningen. Nedenfor et antal opinionsundersøgelser fra 1990-1997, de allerfleste inden der overhovedet var noget der hed Dansk Folkeparti fra 1995. Opinionen var ikke til at tage fejl af,  den siddende  SR regering, støttet af SF og Enhedslisten, valgte at ignorere den i over et årti. Nu vil de til fadet igen. Om det er for at løse de problemer, de selv har skabt, eller for at skabe nogle flere, det kan kun tiden vise:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Universalgeni
12 years ago

Et totalforbud imod at skære børns kønsorganer helt eller delvist af, bør gennemføres omgående. Også for muslimske og jødiske drengebørn. Tvangsfjernelse, langvarige fængselsstraffe, udvisning for bestandig, – alt skal bringes i anvendelse for at stoppe det svineri. Læger skal forbydes at udføre den slags. Også på voksne, når det ingen helbredsmæssig begrundelse er for indgrebet. Religiøs kirurgi hører ingen steder hjemme.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Angående Nicolai Sennels og det han, og flere, omtaler i forbindelse med pædofili og den katolske kirke, så er det tiltrængt, som man er inde på, at man fortsætter med at tage islam under behandling. Ikke alene i forhold til pædofilien der foregår helt åbenlyst ved hjælp af ægteskaber med piger, som i bedste fald får deres helbred ødelagt og i værste fald dør når de skal føde. I tillæg til et ødelagt helbred skal disse piger sandsynligvis i årevis trækkes med nogle traumer over voldtægten – som jeg mener det er når en voksen man penetrere en fysisk uudvokset,… Read more »

Universalgeni
12 years ago

Stasi findes jo allerede i Sverige og England. Småkager og internetaflytning og hvad som helst. De må have det i Holland og i andre frontstater også? Det følger åbenbart med. Forløberen for den totale islamisering…

LFPC
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Og elefanten i rummet som aldrig bliver nævnt er at det idealsamfund man ønsker åbenbart kun kan opnås gennem mere og mere kontrol. At idyllen ikke kan finde ud af at indfinde sig spontant, det siger da ellers et og andet.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  LFPC

Vi kan intet udrette internationalt. Hvordan kan vi forlange demokrati i andre lande, når vi ikke selv har det? Hvordan kan vi hjælpe ulande, når vi ingen penge har, fordi vores økonomi er brudt sammen? Hvordan kan vi sende tropper for at stoppe folkedrab eller borgerjrige, hvis muslimer terroriserer eller brænder vores eget land ned pga. at det? Vesten vil have mistet sin betydning i løbet af få år. Og kan end ikke hjælpe sigselv.

JensH
JensH
12 years ago

Jeg ved ikke om du har set dette interview med den kvindelige Sudanesiske journalist, Lubna Ahmad al-Hussein, som blevidømt 40 piskeslag for at gå med bukser. Hun har følgende besked til Danskerne:

“Lubna al-Hussein advarer danskerne om diktaturet: »Det kan også ske for jer«.”

http://politiken.dk/kultur/boger/faglitteratur_boger/article941957.ece

Universalgeni
12 years ago

Hvilken avis stammer alle de meningsmålinger fra?

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Hurra for multikultturen i København – jublen kender ingen grænser 😉 Nu er det altså for at vi andre kan holde fri i julen, at vore “kulturberigere” er ankommet – som det nogensinde har været noget væsentligt problem. Folk har altid kunne finde ud af at skiftes og lave aftaler. Og gæt hvem, der kommer til betale for, at de folke uintegrerbare “kulturer” / religion kan føle sig bedre tilpas i DK – noget der alliegevel næppe vil ske 100 % før vore lallenaive politikere har indrettet stort set alting efter de lande, som disse “gæster” skal forestille at være… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Rettelser:

“som OM det nogensinde” –
“at disse folk med uintegrerbare ‘kulturer’ /religion “

JensH
JensH
12 years ago

Jeg ved ikke hvor smart dettte er, men Britiske MI5 skal nu skære ned “because of the state of the public finances”. Man starter med at fyre medabejdere, som mangler ‘IT skills’:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/8615162.stm

Den Britske regering må jo mene, at den indre trussel i landet er formindsket siden man skærer ned her. Jeg er ikke helt overbevist om, at det er særlig smart at skære ned på efterretningsjenesten, specielt ikke når man tænker på hvor mange radikale islamister UK har givet husly til.

Universalgeni
12 years ago

Det skal lige tilføjes, at verdensgennemsnittet mht. fødselstal ligger lige under 2,5 barn per kvinde i følge verdensbanken. En konstantbefolkning kræver 2,13 barn per kvinde, så vi er der næsten. Der er ikke overbefolkning reelt, men der er lande, der skal udpeges til indsatsområder for ikke at få problemer. Det sker så også i noget omfang.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Det her er et godt eksempel på gennemsnitstals manglende relevans. Det hjælper ikke os i den vestlige verden, at verdensgennemsnittet for reproduktion er i balance, når den vestlige verdens befolkning skrumper, mens befolkningen vokser eksplosivt i mange fattige lande. Det vil give os problemer.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Nej, det passer ikke. I de fleste ulande er fødselstallet faldende. Det er kun nogle få, der halter bagud. Gå ind på GapMinder og se lidt video eller animerede statistikker. De er supergode og ikke for lange: http://www.gapminder.org/videos/

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Ja, jeg ved jo, at dette er din kæphest. Jeg vil bare konstatere, at der er nogle, der oplyser tal, jeg vil betragte som eksplosive: Verdens befolkning 1750-2050 (1) Årstal 1750 1850 1950 2000 2050 Millioner Verden 791 1.262 2.529 6.115 9.150 Afrika 106 111 227 819 1.998 Asien 502 809 1.403 3.698 5.231 Europa 163 276 547 727 691 Latinamerika 16 38 167 521 729 Nordamerika 2 26 172 318 448 Oceanien 2 2 13 31 51 Prognosen 2000-2050 er baseret på en “medium variant” af forholdet mellem fødselshyppighed og dødshyppighed. Dvs. at den samlede fertilitet forventes at falde… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Kæphest og kæphest. Jeg er bare dødtræt af al den misinformation, der spredes. Hvis løgnen om overbefolkning bider sig fast, vil venstrefløjen insistere på, at alle “de overskydende” muslimer og afrikanere skal bo i Vesten. Men der er masser af plads til dem der, hvor de allerede bor. Og masser af muligheder for fødevareproduktion. Der skal effektiviseres og de skal væk fra alle de bittesmå familielandbrug, der ikke får noget ud af dyrkningsarealet. Det vil halalhippierne ikke være med til. Her kommer løgnen om CO2 ind i billedet. Venstrefløjserne siger, at bymennesker lukker mere CO2 ud. Og at folk i… Read more »

Universalgeni
12 years ago

Helt ærligt, pressen er en stor gang virkelighedsflugt. I Niger er gennemsnitsalderen for førstegangsfødende 13 år. Tretten! Barnebryllupper er udbredt i Etiopien, Nigeria og Indien, hvor over 40 procent af pigerne er gift før de fylder 15. I Niger, Chad, Bangladesh, Mali, Nepal, Mozambique og Uganda er mindst 50 procent af pigerne gift, før de fylder 18 år. Var der nogen, der sagde pædofili ?? Mine tal er fra 2007. Det skal tilføjes, at hinduer har haft forbud imod ægteskab mellem slægtninge siden 1955 og at de kristne ethiopere har det samme, især hos amhara-folket. Det er med andre ord… Read more »

Ulla Lauridsen
12 years ago

Det kan siges at være en britisk tradition at kaste med rådne æg. Det må så også være tilladt.

AN
AN
12 years ago

Mon Britisk ret om et par måneder kommer til at udfærdige en tillægslov: “- dog anses kast med træsko for upassende optræden” ?

semit
12 years ago

Det er pudsigt, at det lige er Galloway der får et problem. Han er jo kendt for at være særlig pro-palæstinensisk og deres talerør og ledede VIVA Palæstina turen ved juletid eller deromkring. Der protesteres også mod ham fra anden side. Jeg har selv denne video på ham:

http://semit.wordpress.com/?s=galloway

JensH
JensH
12 years ago

Her er endnu en lille historie fra det Britiske galehus. Mulsimer har nu lov til at kaste med sko, da en Birtisk ret har besluttet at det at kaste med sko for muslimer er “en rituel form for protest”:

http://politiken.dk/udland/article944889.ece

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  JensH

Douglas Murray om den muslimske skokastningsmentalitet: http://blogs.telegraph.co.uk/news/douglasmurray/100033867/the-police-encourage-muslims-to-throw-shoes-at-them-just-what-community-relations-needed/ Hmm, med den lallenaive dommers måde at argumentere på, så kunne man vel egentlig lige så godt sige, at de skulle have love at sprænge selvmordsbomber, skyde op i luften med skarp ammunition eller skære halsen over på tilfældige uskyldige forbipasserende, som vel efterhånden er lige så integrerede og umistelige dele af muslimsk kultur som skokastningen – i hvert fald for en ret stor del af muslimerne, som passivt symaptiserer med den form for “tilkendegivelser” 😉 Skal indvandrede / asylsøgende hovedjægere og kannibaler så også have lov til at udleve deres ædle kulturer… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Man skal absolut ikke glæde sig for meget til Toriernes forventede sejr, for så vidt angår en optøning af det britiske regelregime. Landet er overvåget og kontrolleret fra top til bund af nidkære kommissærer og inspektører som ikke uden videre afgiver deres magt eller genfinder den common sense de er blevet programmeret til at glemme. Ikke bare hver dag, men hver eneste dag, kan man læse groteske historier som denne i britiske aviser – her om en 86-årig kvinde der blev truet med bål og brand hvis hun fortærede en småkage til 39p hun havde købt i Marks & Spencer,… Read more »

Sune
Sune
12 years ago
Reply to  JensH

He, he..! Og skæbnens ironi vil, at sikkerhedssko der slutter over anklen – fx med stålsnude – er undtaget for moms i UK. Det gør det jo trods alt billigere at være – skokylende profetefterkommer…

Liva
Liva
12 years ago

“Den katolska kyrkan, biskopar och till och med påven undersöks nu av både myndigheter och media efter avslöjanden om pedofili. Det fattas bara. Vi ser nu framemot att politiker och journalister vänder sin kritiska nyfikenhet mot religioner som uppmanar till kvinnoförtryck och heligt krig.”

Enig. Og få så hijab ud af offentlige institutioner i Danmark! Og tørklæder af umyndige piger. Og bederum ud af universiteter. Og så må det være slut med at ophøje en såkaldt profet der havde en kone på 9 år.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Liva

Hun var kun 6 år gammel, da Muhammed giftede sig med hende. Og kun 8,8 år gammel, da den falske, pædolife “profet” voldtog hende.

Egil
Egil
12 years ago

Enten er George Galloway dum eller så er han ondskabsfuld, jeg hælder mest til det første, selv om resultatet i den sidste ende er det samme. At kalde et parti ”Respect” vidner om total mangel på orienteringssans og er en naiv projektering af egne værdier ind i et univers som er radikalt forskelligt fra vores. I vores vestlige kultur opstår respekt som en anerkendelse af personlige værdier, præstationer og professionel kunnen. I den arabiske u-kultur er respekt synonymt med frygt og er baseret på udøvelse af vold. Hvis manden ikke kan forstå denne forskel så skal han nok komme ud… Read more »

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x