14
apr
Seneste opdatering: 15/4-10 kl. 1607
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

F. 1926, bosat i Italien. Faderen såret ved Verdun 1916 og senere tvangnazificeret. Hitler Jugend som ung, homoseksuel, flygtet fra Tyskland til Italien 1953. Så rabiat marxist og derefter taget til nåde. Om nogen en skæbne og et et aftryk af århundredets modsatte yderpunkter.

Bryssel drukner i vold

Røverier, drab og optøjer – Bryssel har oplevet en bølge af vold. Et foreløbigt højdepunkt blev nået mandag [d.12.4] med en serie af røverier, hvor tre blev skudt og dræbt. Diplomater og EU-parlamentarikere frygter for deres sikkerhed.

Indtil sent ud på natten flyver helikoptere over husene, politibiler med blinkende lys ræser gennem byen. Selv om folk i Bruxelles er blevet vant til sirenerne, spørger mange ængsteligt: “Hvad der nu er sket?” Mandag stormede forbrydere to forskellige juvelérbutikker, skød og dræbte ejeren og sårede hans søn i den ene. I arbejderkvarteret Schaerbeek trak juveleren sin pistol og ramte en af røverne dødeligt. Lidt før havde politiet jagtet og skudt en kriminel på motorringvejen. Så om aftenen lavede omkring 30 optøjer i Saint Gilles i protest mod skyderiet, de satte biler i brand og kastede sten og molotovcockails mod en politistation. To overfald, tre døde, en gangster-jagt og optøjer – altsammen på en enkelt dag. “Målet er fuldt” skrev organisationen de småhandlenes forening (UCM Union des Classes Moyennes) til Bryssels bystyre.

Faktisk var “Sorte mandag” blot kulminationen på en bølge af vold. I “Europakvarteret” er de stærkt foruroligede over de voldelige angreb. Hundredvis af politikere, lobbyister og diplomater er her blevet overfaldet i de seneste år . “Der er områder i byen”, siger den belgiske indenrigsminister Annemie Turtelboom, “som politiet kun kan bringe under kontrol med vandkanoner, tilstrækkelig bemanding og bevæbning.”

Detaljerede statistikker over røverier findes ikke, men det er klart at 35.000 EU-embedsmænd, 2500 diplomater, tusindvis af lobbyister og repræsentanter for organisationer med lommerne fulde af kontanter, iPhones og laptops, er attraktive mål for gangstere. I næste uge vil den belgiske premierminister Yves Leterme mødes med repræsentanter for myndighederne i Bruxelles for at drøfte sikkerhedssituationen. Lignende samtaler har der været ofte før, så vidt vides uden at meget har ændret sig. –  Oversættelse og sammendrag fra Financial Times: Gewalt in Brüssel eskaliert, og Der Westen: Brüssel erlebt eine Welle der Gewalt, Snaphanens oversættelse.

Nyhedsvideo RTL, fransk, utekstet. Tidligere  har vi bragt: d. 12.3.2010: FT: In Brüssels Europaviertel boomt das Verbrechen, (Bryssel: Vi har brug for en nødretstilstand.) Bryssel: Eurokrater og oprørere og Mikhail Kalashnikov i Bryssel. Vi kaldte byen “Europas største gated community”. Nu er den tilsyneladende ikke gated længere. “You can checkout any time you like, But you can never leave.”

Massesuggestion M/K

Vi har i mange år haft den mistanke, at Riksdagen består af en mængde madammer m/k, der ikke kan forlade et møde uden at have sagt noget kønt. Det vakreste forslag i skønhedskonkurrencen bliver så blive vedtaget, helt enkelt fordi etikketten kræver det. Kynikerne vinder i denne verden, bare se på kineserne der får NATO til at kæmpe og betale deres krig i Afghanistan. Det er andre folk, der snakker sig til magten i et demokrati. Verdensrekord i nul-kynisme har Sveriges Riksdag. Så god kan man ikke være, uden at gå til. Så var Per Albin Hansson dog smartere, men han virkede i en periode inden svensk politik udviklede sig til en mellemting mellem et kloster og psykologisk sygehistorie, i en overlevelsestid. Ingen danske jøder før efter Stalingrad, tak. Ikke at vi ikke  har repræsentanter for den psykopatologi i Danmark, men de er kommet i mindretal af én eller anden grund. Godheden har selvfølgelig indtil videre haft den behagelige bieffekt, at man forbliver ved magten. Den lyder godt på TV, masser af førstegangsvælgere napper på foruden de unge af sind (se nedenfor). Men den dag, den ikke er en automatisk magtbillet, hvordan skal man så omformulere sig selv, og kan det nås? Før 1975 havde Sverige komplekser over sin rigdom. Det behøver de ikke have længere.

Sveriges biståndsmål har i många år varit 1% av BNI, men nu har man alltså med råge uppfyllt den målsättningen. Man har trots finanskris hållit fast vid biståndsmålet och har enligt biståndsminister Gunilla Carlsson (M) valt att ”inte spara och trixa”.Tvåa på listan i fjol var Norge (1,06 procent), före Luxemburg (1,01), Danmark (0,88) och Nederländerna (0,82). FN:s mål är att industriländerna ska ge i snitt 0,7 procent till 2015. Men ännu är det långt dit – snittet för samtliga länder i fjol var 0,48 procent. Sverige skänker alltså bort mer av sin välfärd än något annat land i världen.Sverige världsmästare i bistånd, Svenskt bistånd högst i världen.

Etnisk ‘Clockwork Orange’ i Södertälje

En sag der umiddelbart kunne bruges som udgangspunkt for den debat der kløver store dele af den vestlige verden. Ja, der er også eksempler på indfødte svenskere eller danskere der begår tilsvarende afstumpet vold, men nej, hvorfor i alverden skulle dette kunne normalisere eller relativisere denne importerede foragt for svaghed? Rent bortset fra at hjemlige sociopater ikke har legitimering i generel kulturel foragt for svaghed. Bundlinjen er at de succesfulde samfund der tiltrækker trash som dette fra fjerne egne skylder sin succes fraværet af netop dette trash og deres ‘menneskesyn’ – hvorfor samfundet altså undergraver sig selv ved at tolerere deres fortsatte tilstedeværelse. Rejser disse tilvandrere ydermere hjem på ferie er tragedien fuldbyrdet: Der er ingen rimelig begrundelse for deres tilstedeværelse, berigelsen er ikke-eksisterende, det er en underskudsforretning i enhver henseende. Det er faktisk ret forfærdeligt at tænke på (LFPC).

Hovrättsförhandlingen inleddes under måndagen mot syrianen Hani Ibrahim som av Södertälje tingsrätt dömts till fängelse i åtta månader för att ha utsatt en psykisk störd kvinna för sexuella övergrepp som dessutom filmades med mobilkamera. I samband med att Hani Ibrahim blev skjuten i benet beslagtogs hans mobiltelefon och då upptäcktes filmerna.

I mobilen fanns även två filmer som visar hur den dömde ihop med sina kamrater trakasserar en utvecklingsstörd man. I polisutredningen har det även funnits en tredje förståndshandikappad målsägande men hon var så utsatt att hon ville ta sitt liv, den utredningen har man fått lägga ner pga av kvinnans utsatthet. Hon orkar helt enkelt inte att vittna.

Händelsen som fanns i den beslagtagna mobilen inträffade en höstkväll 2005 vid Geneta centrum och fick uppmärksamhet i flera utländska medier. En schizofren kvinna som bodde på ett särskilt boende i Geneta drogs med av gärningsmannen som tillsammans med sina kompisar satte i system att sextrakassera psykiskt sjuka och förståndshandikappade människor. Grabbgänget tvingade bland annat en psyksjuk kvinna att föra in en glödande cigarett och trädgren i underlivet samtidigt som de filmade och skrek ”hora”.

Polisen chockades av filmen. Först trodde de att offret var en yngre drogpåverkad person, men det visade sig vara en psykiskt sjuk kvinna i 40-årsåldern.Mobilen kopplades dock inte till den person hos vilken den hittades, utan till Hani Ibrahim som även finns på polisens sk ”Novalista”. Mannen har hela tiden nekat till att ha spelat in filmen, men en polis hävdar att han känner igen hans röst på filmen.

Hani Ibrahim dömdes mot sitt nekande till åtta månaders fängelse i tingsrätten i Södertälje men har nu överklagat sin dom till hovrätten. Tingsrättens domen meddelades den 19 maj 2009. Punkterna han dömdes för i tingsrätten är följande:

1. Förolämpning

2. Grovt sexuellt tvång

3. Sexuellt ofredande

4. Förgripelse mot tjänsteman

5. Våldsamt motstånd

6. Grov vårdslöshet i trafik

7. Olovlig körning

8. Ej använt skyddshjälm

9. Brukande av oregistrerat fordon

Till den psykiskt sjuka kvinnan ska han betala 52 300 kr i skadestånd, till sitt andra förståndshandikappade brottsoffer ska han betala 19 600 kr.

Åklagaren hade yrkat på ett års fängelse men tingsrätten tyckte att åtta månader var ett lämpligt straff. Han har fått åldersrabatt på sexbrotten eftersom han var 17 resp 19 år vid gärningarna. […] Filmade sexövergrepp på schizofren kvinna

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
z
z
12 years ago

@ Casper

Imod og imod…

Jaleh Tavakoli fra Enhedslisten stemmer blankt til moskéen. Så hun går ikke imod moskéen, som du skriver. Ret beset tager hun ikke (parlamentarisk) stilling.

trackback

[…] Flamsk, utekstet. Se Bryssel drukner i vold. […]

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Jeg kan forestille mig, at optøjerne i Bruxelles gør EU-toppen mere dhimmificerede, så der iværksættes flere
dialogmøder, bedre integration, opførelse af flere moskéer. Og så kan EU-toppen, Europas nye adel fremskynde optagelsen af Tyrkiet til fuldgyldigt EU-medlemskab til i yderste konsekvens at ske i morgen,
bare for at få fred.
Man har Euro-Mediterranean-Aftalen i forvejen.
Efter Metock-dommen blev pålagt Danmark til efterlevelse, er der sket et skred.

Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

Bruxelles : Virkeligheden har ofte en mystisk tendens til at “faa tingenetil at haenge samen” . Er der ikke noget tragi- komisk RIGTIGT ved det , at EU diplomater nu har en storre og stoerre cance for moede kultur berigelsen paa det helt personlige plan ?
I foelge en vis gren af bhudismen har et menneskes onde gerninger en tendens til kome til bage og ramme ham paa en maade som er retfaerdig paa mange uudgrundelige maader …. Ikke fordi jeg er ved at blive religioes , men det ER altsaa en smuk tanke !

PerH
PerH
12 years ago

Hej LFPC Du skriver: “Den slags gråzoneeksempler svarer vel til at forbud mod at råbe ‘brand’ i et fyldt teater ikke er en krænkelse af ytringsfriheden. Problemstillingen her er vel så specifik at man næppe kan formulere rimelige situationer hvor affattelse af vejledninger i bombefremstilling er en rimelig og legitim ytring.” Det velkendte eksempel om at råbe brand i et fyldt teater forudsætter netop, at brandaedvarslen er urigtig. Altså er forbuddet mod at råbe brand i et fyldt teater unikt derved, at nogen ophidser til panik ved at udbrede en falsk advarsel. At forbyde besiddelse af en ytring, fordi den… Read more »

Jens A
Jens A
12 years ago

Der er god indikation for, at den fordummelse vi bliver udsat for i pressen, er ligefrem proportional med antallet af journalister.

Ulla Lauridsen
12 years ago

Van Gogh, det stakkels menneske, sagde angiveligt som det sidste: “Vi kan vel tale om det?”
Margrethe Auken … hun er endnu fjernere fra virkeligheden. Mon ikke, hun vil betragte et overfald som et frustreret nødråb, et udslag af retfærdig harme og frem for alt en sjælden undtagelse?

Robin Shadowes
12 years ago

Eliten i Bryssel får väl sätta in Eurogendfor eller duger inte deras specialstyrka till det ens? Om det sedan är bra eller dåligt kan jag inte bestämma mig för. Om dom sätts in mot nyeuropéer är det bra men om man sätter in dem mot oss är det illa.

Beträffande dom 349 i riksdagen önskar jag dem allt ont här i världen. Om en katastrof hade inträffat skulle jag inte lyft ett enda finger för att hjälpa nån av dem, inte ens om jag hade kunnat. Möjligtvis hade jag vinkat byeeeee medan dom försvann ned i avgrundens ändlösa hål

Universalgeni
12 years ago

Fy, altså Henze! Hvad er det for noget anti-musik? :mrgreen:

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Ja, hvad er det da for noget at musik på den måde rives op i småstykker. Hvor frækt. Og så spilles det i en katedral. 🙂 Det første der falder mig ind ved lyden af Henzes musæk (ikke musak og ikke musik) er malerier af Wassily Kandinsky og fortællingen Døden i Venedig af Thomas Mann og derefter følger sangen “Melodien der blev væk”… Næh, vi får ikke lov til at hvile i nogen melodi, refræn eller romantisk forestilling eller erfaring. Tværtimod så kommer Hitchcock forbi og det gør Edgar Allan Poe – og David Lynch – også. Musikstykket vil mere… Read more »

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  steen

Ja, men jeg vil nu have pauserne med. 🙂

Pk
Pk
12 years ago

Om danske journalister kan kun siges: “Aldrig har en faggruppe skadet Danmark og danskerne, på så kort tid
og med god løn, så meget”.
Danske journalisters ære er tabt.

JensH
JensH
12 years ago

“En af de største løgne er den om huspriserne som årsag til, at bla. lærere og sygeplejersker ikke vil arbejde i København”

Ja, og medierne bruger også den om huspriserne år de skal forklare hvorfor Danskerne flytter tilbage til Danmark fra Malmø og omegn, dog bare med modsat fortegn. I Malmø-tilfældet er det de faldende huspriser i Københavns-området der gør at folk flytter tilbage over Øresund.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  JensH

Hvad slags danskere mon der er tale om? Danskere eller “danskere”? Det siger pressen aldrig noget om.

Kometen
Kometen
12 years ago

Hør lige en bizar anklage: “He also admitted three charges of possessing a record containing information likely to be useful to a person committing or preparing acts of terrorism relating to electronic copies of The Anarchist’s Cookbook, the Mujahideen Explosives Handbook and Kitchen Complete”

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1265965/White-supremacist-Nicky-Davison-plotted-overthrow-government.html

Det virker da som et angreb på trykkefriheden?

LFPC
12 years ago
Reply to  Kometen

Den slags gråzoneeksempler svarer vel til at forbud mod at råbe ‘brand’ i et fyldt teater ikke er en krænkelse af ytringsfriheden. Problemstillingen her er vel så specifik at man næppe kan formulere rimelige situationer hvor affattelse af vejledninger i bombefremstilling er en rimelig og legitim ytring. Men man ved aldrig om de inviterer Lars Hedegaard i Deadline for at lægge en fælde for ham med et hypotetisk dilemma om dette 🙂 .

Kometen
Kometen
12 years ago
Reply to  LFPC

Det giver da kun mening, hvis pågældende materiale fungerer som indicium til terror-anklagen. Besiddelse af materialet, burde aldrig være en anklage i sig selv.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Kometen

Enhver, der har en PC med netadgang, er sådan set i besiddelse af den slags materiale.

Ulla Lauridsen
12 years ago

Ja, det er sandt, at vi fjerner os. Jeg kender f.eks. et ordblindt barn, som skiftede til en specialskole for at få en specialiseret hjælp, men han vendte tilbage til folkeskolen efter mindre end et år, fordi han ikke orkede al den ballade og slåskamp, som flertallet, der var af anden etnisk herkomst, forårsagede. Han burde jo have fået hjælp i rolige og trygge omgivelser, og han var ikke nogen undseelig eller pjevset knægt, men han foretrak altså at være fri for specialskolen. Det bliver dyrt, det her, på alle tænkelige måder.

Universalgeni
12 years ago

De mennesker, der har villet det her, har overset noget helt centralt. Vi er forpligtet til at tolerere disse underlige indvandrere. Men vi er ikke forpligtet til at deltage. Hvert 7. danske barn går i privatskole nu. Der hvor der er muslimer, er vi ikke at finde. Vi er lige så meget imod islam og indvandring, som vi altid har været. Vi fjerner os fra islamiserede institutioner og andre islamiserede omgivelser. En af de største løgne er den om huspriserne som årsag til, at bla. lærere og sygeplejersker ikke vil arbejde i København. Busdækningen og S-togsnettet giver København de fineste… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

Åh , bare der ikke er sket noget med Margrethe Auken
nede i Bryssel?

Casper | Borgerlig bums
Reply to  Pk

Jeg tror hun kan snakke sig ud af det.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Pk

ROFLMAO 😀

Din dybtfølte bekymring for Margrethe Aukens ve og vel er meget rørende, Pk 😉

Casper | Borgerlig bums

Lidt uden for emne, med mindre Nordvest udvikler sig til Schaarbeek: Ø-politiker går imod moskebyggeri (Jaleh Tavakoli). Frit Iran demonstrerer i morgen kl. 16.30.

Julia Caesar
Julia Caesar
12 years ago

@Slyrgraff och Steen Instämmer. Den enda trösten i Bryssels bedrövelse är att detta händer mitt i EU-byråkratins hjärta, högborgen för den guldkantade bourgeoisie som lever sina liv på andras bekostnad. Verkligheten blir uppenbarligen inte trovärdig förrän man själv konfronteras med den. Skadeglädje anses vara en låg och tabubelagd känsla som ska hänvisas till skamvrån. Men den är relevant. Jag tror att många kan känna en viss skadeglädje över utvecklingen i Bryssel – om man är ärlig. Skadeglädjen är ett mått på den vrede och vanmakt som många människor känner över att tvingas leva med mångkulturens våldsyttringar i sin vardag utan… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  Julia Caesar

Skadeglæde – vi bruger tillægsordet skadefro – er vel kun, når man glæder sig over andres uforskyldte ulykke. Det er en grim egenskab.
Men at glæde sig over retfærdighed må siges at være en smuk egenskab!

JensH
JensH
12 years ago

Helt enig. Uden blogsfæren og det store arbejde der bliver gjort herinde, så havde man overgivet til de Danske journalisternes sortering af hvilke nyheder de finder “relevante”.

Slyrgraff
Slyrgraff
12 years ago

Det mest opmuntrende midt i den belgiske tragedie er, at mulitikultierne nu selv smager den medicin de har ordineret den værgeløse befolkning.

JensH
JensH
12 years ago

Hvorfor er der ingen af de Danske Main-stream medier der rapporterer om kollapset af lov og orden i ‘Europas Hovedstad’?? Har de ingen Bryssel-korrespoendenter på de Danske TV kanaler og Aviser??

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  steen

I takt med at multikulti MSM medier igen og igen siger at verden er blevet meget mindre – ja, lignende en landsby – så skrives der mindre om det der sker i den – hvis det ikke passer ind i multikulti segmentets utopi. Jeg ved ikke om verden er blevet mindre, men Vesten er blevet mere udemokratisk uland, det er helt sikkert. Med stor anstrengelse fra multikultur ideologer. I København erkender politikere nu at der er problemer med den globale (u)landsby. Og derfor skal danske børn nu flytte skole. “Målet er at sætte fagligt svage børn sammen med fagligt stærke… Read more »

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x