15
apr
Seneste opdatering: 16/4-10 kl. 2124
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kväll med Ayaan Hirsi Ali, Anders Hellner samtalar med Ayaan Hirsi, Lars Vilks och Dick Erixon om yttrandefrihet, provokationer och islamism. Axess TV, min 19:57. I Hirsi Ali i Axess Tidsskrift: »Vi måste bjuda motstånd, I sin nya bok lanserar Ayaan Hirsi Ali tanken att de som tror på upplysning, feminism och kristendom bör ta strid för sina idéer och hävda sina ideal i en tid av relativism.«

Dick Erixon er en liberal blogger i den mere virkelighedsnære ende af spektret. Han og navnlig Vilks, er værd at høre på. Axess går for at være den sorteste reaktion, men det er ikke let at se her vestfra. Der  henvises til “En kvindes kamp mod patriarkatet”, det kan ses her. (Se eventuelt vores video: Lars Vilks i København 1, og Lars Vilks i København 2, inkl. Flemming Rose, Kurt Westergaard, Kaare Bluitgen, Naser Khader, Tøger Seidenfaden og Helle Merete Brix. Vilks taler i video II, min. 5:00. Bluitgen taler meget om humor. Vilks var morsom den aften.)

Ibn Warraq: Saudisk-finansierede skoler prædiker had og krig

Nogle amerikanere er blevet opmærksomme på den kendsgerning, at 15 af de 19 terrorister, der var indblandet i angrebet den 11. september 2001, var saudier. Som det i juli 2002 blev udtrykt i en rapport fra Rand Corporation, var dette “ikke nogen tilfældighed”. Rand-rapporten kunne også berette, at “saudierne er aktive på ethvert niveau af terror-kæden, fra planlægningen til finansieringen, fra ledelsen til den praktiske udførelse, som ideologer og propagandister. … Saudi-Arabien understøtter vore fjender og angriber vore allierede.” Rapporten gik endnu videre og beskrev Saudi-Arabien som “som ondskabens kerne, den vigtigste bagmand, den farligste modstander” i Mellemøsten. Sappho.Warraq er nu fast tilknyttet Sappho. (Se evt. video Ibn Warraq i København.)

»Forsørgelseskrav«
Sveriges Riksdag  er vel et af de få parlamenter, der vedtager love der i én og samme lovtekst ophæver sig selv. Vi må gentage vores teori: der må herske en feel-good stemning og et gruppepres, der umuliggør at nogen kan sige noget der kan tolkes som “ondt” eller ekskluderende af nogen i hele verden. Man ser netop at lille  Sverige tager imod 26.1 procent af alle somaliske flygtninge til den industrialiserede verden, skønt de kun udgør 0.7 procent af dens befolkning. Det er godhed der vil frem i verden. Der må vente samtlige 349 medlemmer 72 jomfruer i det hinsides. Når de når derop, er nationalstaten Sverige forsvundet, men hvad skal helgener også med et land ? Men den nuværende fart, skulle  oprindelige svenskere være under 50 procent i 2049, i følge demografer. Der er så maksimalt 40 år til “at skabe et nyt “vi”. Indtil videre ser det ikke så lovende ud, men parlamentet er på lykkepiller. “Homo Sovjeticus” glippede, men ny-Svensson vil lykkes, hvis vi bare taler pænt. Endnu financierer gammel-Svensson festen.Om kun ti år er der 10 mio. svenskere på grund af den store indvandring og de mange barnefødsler. Undantag, Försörjningskravet gäller inte…..Jimmie Åkesson Det här är en av de mest verkningslösa och urvattnade reformer jag någonsin sett.

Al-Qaradawi: Drab på frafaldne, eller risiko for masseflugt

Et citat der har fire år på bagen, men som er tidløst i sin kombination af bramfrihed og ledende status af ophavet. Tanken er faktisk spændende: Bygger islam for en del af de troende på ren og skær frygt, uden internalisering af troens værdier? I så fald kunne man forestille sig en ketchupeffekt under de rette omstændigheder måske ikke ulig situationen da jerntæppet faldt for 20 år siden. Med andre ord, det er måske ligefrem en udvikling der kan stimuleres med den rette psykologiske bearbejdning? (LFPC)

“It is extremely dangerous to see apostasy prevailing in the Muslim community without facing it. A contemporary scholar described the apostasy prevailing in this age saying, “What an apostasy; yet no Abu Bakr is there to (deal with) it.”1 Muslims are to seriously resist individual apostasy before it seriously intensifies and develops into a collective one. That is why the Muslim jurists are unanimous that apostates must be punished, yet they differ as to determining the kind of punishment to be inflicted upon them. The majority of them, including the four main schools of jurisprudence (Hanafi, Maliki, Shafi`i, and Hanbali) as well as the other four schools of jurisprudence (the four Shiite schools of Az-Zaidiyyah, Al-Ithna-`ashriyyah, Al-Ja`fariyyah, and Az-Zaheriyyah) agree that apostates must be executed.” Yusuf al-Qaradawi på IslamOnline 13.4.2006, citeret i kommentarerne her

Karen Jespersen: Farlig ideologi bag beskidte bomber

Den britiske regering vurderer, at der nu er særlig stor risiko for, at terrorister kan få en beskidt bombe ind i London ved at sejle den på en båd op ad Themsen. Ifølge sikkerhedsminister Lord West ankommer der hundredetusindvis af små både til Storbritannien hvert år uden at blive kontrolleret. [..]

I forhold til denne farlige situation er topmødet i Washington et fremskridt. Men Obama og hans politik kradser kun i overfladen. Han tager slet ikke fat på, hvad der er de bagvedliggende årsager til terroren.Som andre ledere i Vesten vil han helst se terror og islamisme som to helt adskilte ting. Terror bliver ikke forstået som et redskab for bestemte politiske ideer. Som andre ledere i Vesten undviger han at tale om de politisk-religiøse ideer bag terroren. Det hænger sammen med, at disse ideer har tilslutning i væsentligt bredere kredse – og ikke kun blandt dem, der bruger terror. Ved at lukke øjnene for dette søger Obama og andre at vise forsonlighed over for den muslimske verden, samtidig med at man beroliger offentligheden i Vesten. Berlingske.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
12 years ago

Jag tror att den generation som inte har upplevt det gamla Danmark eller Sverige hatar kulturberikarna ännu mer än vad vi gör. Till skillnad från oss har dom blivit berikade sen tidiga barnår över hela skoltiden upp i vuxen ålder. Det kan vara svårt för folk i vår ålder att företälla sig hur det känns att bli ständigt förnedrad, rånad, misshandlad om du är kille, är du tjej får du stå ut med att ständigt bli kallad hora, händer som klämmer dig på brösten eller en hand som stoppas innanför dina trosor inför hånskrattande publik. Det kan gå åt ett… Read more »

Universalgeni
12 years ago

Det er meget vigtigt, at vi allesammen husker at sige noget, når lejlighed byder sig. Eller at vi skaber en lejlighed. Når man stikker hul på emnet indvandrere i selv det bedste selskab, så kommer der gang i snakken. Og der er ingen, der forsvarer kulturberigelsen. Tværtimod. Det er vigtigt fordi, de sidste rester af tabu skal brydes. Det skal siges højt, at nu stopper vi.

Morten - - -
12 years ago

@ EH “Den mand er ikke spor naiv, han er bare dybt løgnagtig.” Det lyder som lyv, det er jeg enig i. Men jeg må desværre forberede dig på, at vi lige om fem minutter står med en generation, der aldrig har oplevet andet. Og som derfor i fuld oprigtighed kan sige, at de da ikke oplever, at der er sket en indskrænkning i ytringsfriheden. – Men det er da klart, at man “tager hensyn” og “udviser respekt”. Vi er de sidste. Og som en muslim så rigtigt sagde det – i forbindelse med et spørgsmål ang. Wilders’ Fitna udenfor… Read more »

Universalgeni
12 years ago

@ Steen: Ja, hån, spot og latterliggørelse kan afstedkomme en ketchupeffekt. Det er givet. Derfor sættes der så mange ressourcer ind lige netop her. De forsøger at gøre det til racisme, hvis man er uenig med muslimer og kritiserer islam.

Morten - - -
12 years ago

” I så fald kunne man forestille sig en ketchupeffekt under de rette omstændigheder måske ikke ulig situationen da jerntæppet faldt for 20 år siden.” Der er faktisk en vis analogi mellem “Proletariatets Revolution” og “Den Religiøse Revolution”. Begge følger strengt taget de arketypiske revolutionsmønstre – har den amerikansk-jødiske forfatter Lawrence Taub påvist i sin bog “The Spiritual Imperative”, der bare ikke kan anbefales nok, hvis man vil forstå, hvad det er for mekanismer, der driver den indeværende muslimske revolution. Ingen nutidig bog når dybere. Om problemerne bliver kortvarige eller langvarige påvirkes dog måske også af kulturen. Det er muligt… Read more »

EH
EH
12 years ago

Ang. ytringsfrihed under pres

Mogens Blicher Bjerregaard, der er formand for Dansk Journalistforbund, afviser, at der er væsentlige problemer med ytringsfriheden

Den mand er ikke spor naiv, han er bare dybt løgnagtig.

Universalgeni
12 years ago

Tja, ateisterne passer jo i den grad deres job. Sam Harris, Christopher Hitchens, Richard Dawkins for eksempel. Det samme kan man ikke sige om de kristne. Her kommer svigtet fra præsterne. Borgerlige præster behøver at organisere sig noget bedre. Feministerne glimrer også ved deres fravær. Hvilket får mig til at spørge: hvor er de borgerlige kvindesagsbevægelser? Der var engang, hvor de spillede en rolle. Nu er der kun halalhipprierne tilbage.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x