15
apr
Seneste opdatering: 16/4-10 kl. 2124
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kv√§ll med Ayaan Hirsi Ali, Anders Hellner samtalar med Ayaan Hirsi, Lars Vilks och Dick Erixon om yttrandefrihet, provokationer och islamism. Axess TV, min 19:57. I Hirsi Ali i Axess Tidsskrift:¬†¬ĽVi m√•ste bjuda motst√•nd, I sin nya bok lanserar Ayaan Hirsi Ali tanken att de som tror p√• upplysning, feminism och kristendom b√∂r ta strid f√∂r sina id√©er och h√§vda sina ideal i en tid av relativism.¬ę

Dick Erixon er en liberal blogger i den mere virkelighedsn√¶re ende af spektret. Han og navnlig Vilks, er v√¶rd at h√łre p√•. Axess g√•r for at v√¶re den sorteste reaktion, men det er ikke let at se her vestfra. Der ¬†henvises til “En kvindes kamp mod patriarkatet”, det kan ses her. (Se eventuelt vores video: Lars Vilks i K√łbenhavn 1, og Lars Vilks i K√łbenhavn 2, inkl. Flemming Rose, Kurt Westergaard, Kaare Bluitgen, Naser Khader, T√łger Seidenfaden og Helle Merete Brix. Vilks taler i video II, min. 5:00. Bluitgen taler meget om humor. Vilks var morsom den aften.)

Ibn Warraq: Saudisk-finansierede skoler prædiker had og krig

Nogle amerikanere er blevet opm√¶rksomme p√• den kendsgerning, at 15 af de 19 terrorister, der var indblandet i angrebet den 11. september 2001, var saudier. Som det i juli 2002 blev udtrykt i en rapport fra Rand Corporation, var dette “ikke nogen tilf√¶ldighed”. Rand-rapporten kunne ogs√• berette, at “saudierne er aktive p√• ethvert niveau af terror-k√¶den, fra planl√¶gningen til finansieringen, fra ledelsen til den praktiske udf√łrelse, som ideologer og propagandister. … Saudi-Arabien underst√łtter vore fjender og angriber vore allierede.” Rapporten gik endnu videre og beskrev Saudi-Arabien som “som ondskabens kerne, den vigtigste bagmand, den farligste modstander” i Mellem√łsten. Sappho.Warraq er nu fast tilknyttet Sappho. (Se evt. video Ibn Warraq i K√łbenhavn.)

¬ĽFors√łrgelseskrav¬ę
Sveriges Riksdag ¬†er vel et af de f√• parlamenter, der vedtager love der i √©n og samme lovtekst oph√¶ver sig selv. Vi m√• gentage vores teori: der m√• herske en feel-good stemning og et gruppepres, der umuligg√łr at nogen kan sige noget der kan tolkes som “ondt” eller ekskluderende af nogen i hele verden. Man ser netop at lille ¬†Sverige tager imod 26.1 procent af alle somaliske flygtninge til den industrialiserede verden, sk√łnt de kun udg√łr 0.7 procent af dens befolkning. Det er godhed der vil frem i verden. Der m√• vente samtlige 349 medlemmer 72 jomfruer i det hinsides. N√•r de n√•r derop, er nationalstaten Sverige forsvundet, men hvad skal helgener ogs√• med et land ? Men den nuv√¶rende fart, skulle ¬†oprindelige svenskere v√¶re under 50 procent i 2049, i f√łlge demografer. Der er s√• maksimalt 40 √•r til “at skabe et nyt “vi”. Indtil videre ser det ikke s√• lovende ud, men parlamentet er p√• lykkepiller. “Homo Sovjeticus” glippede, men ny-Svensson vil lykkes, hvis vi bare taler p√¶nt. Endnu financierer gammel-Svensson festen.Om kun ti √•r er der 10 mio. svenskere p√• grund af den store indvandring og de mange barnef√łdsler.¬†Undantag, F√∂rs√∂rjningskravet g√§ller inte…..Jimmie √Ökesson Det h√§r √§r en av de mest verkningsl√∂sa och urvattnade reformer jag n√•gonsin sett.

Al-Qaradawi: Drab på frafaldne, eller risiko for masseflugt

Et citat der har fire √•r p√• bagen, men som er tidl√łst i sin kombination af bramfrihed og ledende status af ophavet. Tanken er faktisk sp√¶ndende: Bygger islam for en del af de troende p√• ren og sk√¶r frygt, uden internalisering af troens v√¶rdier? I s√• fald kunne man forestille sig en ketchupeffekt under de rette omst√¶ndigheder m√•ske ikke ulig situationen da jernt√¶ppet faldt for 20 √•r siden. Med andre ord, det er m√•ske ligefrem en udvikling der kan stimuleres med den rette psykologiske bearbejdning? (LFPC)

“It is extremely dangerous to see apostasy prevailing in the Muslim community without facing it. A contemporary scholar described the apostasy prevailing in this age saying, “What an apostasy; yet no Abu Bakr is there to (deal with) it.”1 Muslims are to seriously resist individual apostasy before it seriously intensifies and develops into a collective one. That is why the Muslim jurists are unanimous that apostates must be punished, yet they differ as to determining the kind of punishment to be inflicted upon them. The majority of them, including the four main schools of jurisprudence (Hanafi, Maliki, Shafi`i, and Hanbali) as well as the other four schools of jurisprudence (the four Shiite schools of Az-Zaidiyyah, Al-Ithna-`ashriyyah, Al-Ja`fariyyah, and Az-Zaheriyyah) agree that apostates must be executed.” Yusuf al-Qaradawi p√• IslamOnline 13.4.2006, citeret i kommentarerne her

Karen Jespersen: Farlig ideologi bag beskidte bomber

Den britiske regering vurderer, at der nu er s√¶rlig stor risiko for, at terrorister kan f√• en beskidt bombe ind i London ved at sejle den p√• en b√•d op ad Themsen. If√łlge sikkerhedsminister Lord West ankommer der hundredetusindvis af sm√• b√•de til Storbritannien hvert √•r uden at blive kontrolleret. [..]

I forhold til denne farlige situation er topm√łdet i Washington et fremskridt. Men Obama og hans politik kradser kun i overfladen. Han tager slet ikke fat p√•, hvad der er de bagvedliggende √•rsager til terroren.Som andre ledere i Vesten vil han helst se terror og islamisme som to helt adskilte ting. Terror bliver ikke forst√•et som et redskab for bestemte politiske ideer. Som andre ledere i Vesten undviger han at tale om de politisk-religi√łse ideer bag terroren. Det h√¶nger sammen med, at disse ideer har tilslutning i v√¶sentligt bredere kredse – og ikke kun blandt dem, der bruger terror. Ved at lukke √łjnene for dette s√łger Obama og andre at vise forsonlighed over for den muslimske verden, samtidig med at man beroliger offentligheden i Vesten. Berlingske.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
14 years ago

Jag tror att den generation som inte har upplevt det gamla Danmark eller Sverige hatar kulturberikarna √§nnu mer √§n vad vi g√∂r. Till skillnad fr√•n oss har dom blivit berikade sen tidiga barn√•r √∂ver hela skoltiden upp i vuxen √•lder. Det kan vara sv√•rt f√∂r folk i v√•r √•lder att f√∂ret√§lla sig hur det k√§nns att bli st√§ndigt f√∂rnedrad, r√•nad, misshandlad om du √§r kille, √§r du tjej f√•r du st√• ut med att st√§ndigt bli kallad hora, h√§nder som kl√§mmer dig p√• br√∂sten eller en hand som stoppas innanf√∂r dina trosor inf√∂r h√•nskrattande publik. Det kan g√• √•t ett… Read more »

Universalgeni
14 years ago

Det er meget vigtigt, at vi allesammen husker at sige noget, n√•r lejlighed byder sig. Eller at vi skaber en lejlighed. N√•r man stikker hul p√• emnet indvandrere i selv det bedste selskab, s√• kommer der gang i snakken. Og der er ingen, der forsvarer kulturberigelsen. Tv√¶rtimod. Det er vigtigt fordi, de sidste rester af tabu skal brydes. Det skal siges h√łjt, at nu stopper vi.

Morten - - -
Morten - - -
14 years ago

@ EH “Den mand er ikke spor naiv, han er bare dybt l√łgnagtig.” Det lyder som lyv, det er jeg enig i. Men jeg m√• desv√¶rre forberede dig p√•, at vi lige om fem minutter st√•r med en generation, der aldrig har oplevet andet. Og som derfor i fuld oprigtighed kan sige, at de da ikke oplever, at der er sket en indskr√¶nkning i ytringsfriheden. – Men det er da klart, at man “tager hensyn” og “udviser respekt”. Vi er de sidste. Og som en muslim s√• rigtigt sagde det – i forbindelse med et sp√łrgsm√•l ang. Wilders’ Fitna udenfor… Read more »

Universalgeni
14 years ago

@ Steen: Ja, h√•n, spot og latterligg√łrelse kan afstedkomme en ketchupeffekt. Det er givet. Derfor s√¶ttes der s√• mange ressourcer ind lige netop her. De fors√łger at g√łre det til racisme, hvis man er uenig med muslimer og kritiserer islam.

Morten - - -
Morten - - -
14 years ago

” I s√• fald kunne man forestille sig en ketchupeffekt under de rette omst√¶ndigheder m√•ske ikke ulig situationen da jernt√¶ppet faldt for 20 √•r siden.” Der er faktisk en vis analogi mellem “Proletariatets Revolution” og “Den Religi√łse Revolution”. Begge f√łlger strengt taget de arketypiske revolutionsm√łnstre – har den amerikansk-j√łdiske forfatter Lawrence Taub p√•vist i sin bog “The Spiritual Imperative”, der bare ikke kan anbefales nok, hvis man vil forst√•, hvad det er for mekanismer, der driver den indev√¶rende muslimske revolution. Ingen nutidig bog n√•r dybere. Om problemerne bliver kortvarige eller langvarige p√•virkes dog m√•ske ogs√• af kulturen. Det er muligt… Read more »

EH
EH
14 years ago

Ang. ytringsfrihed under pres

Mogens Blicher Bjerregaard, der er formand for Dansk Journalistforbund, afviser, at der er væsentlige problemer med ytringsfriheden

Den mand er ikke spor naiv, han er bare dybt l√łgnagtig.

Universalgeni
14 years ago

Tja, ateisterne passer jo i den grad deres job. Sam Harris, Christopher Hitchens, Richard Dawkins for eksempel. Det samme kan man ikke sige om de kristne. Her kommer svigtet fra pr√¶sterne. Borgerlige pr√¶ster beh√łver at organisere sig noget bedre. Feministerne glimrer ogs√• ved deres frav√¶r. Hvilket f√•r mig til at sp√łrge: hvor er de borgerlige kvindesagsbev√¶gelser? Der var engang, hvor de spillede en rolle. Nu er der kun halalhipprierne tilbage.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x