3
maj
Seneste opdatering: 4/5-10 kl. 1654
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Labour får sit værste valg nogensinde

Så er der en slags retfærdighed til. Tænk hvis det var det svenske valg, og tænk hvis det var befolningens besked til de syv sosse-søstre……..P 1 Horisont interviewer en dansk advokat i London, Labourmedlem og stor fan af Ken Livingstone. Tampen brænder ikke rigtig.

LABOUR is staring into the abyss. This Thursday it now seems likely that Gordon Brown will suffer the heaviest defeat ever inflicted on a British Prime Minister. According to several of the latest polls, fewer than a quarter of voters back Labour, far behind the Tories and the Liberal Democrats. Never before in the history of Britain has a governing party slid into third place. But a crushing defeat would be no more than Labour deserves. After 13 years of the party’s mismanagement, lies, corruption, dogmatism and bullying, there would be a tremendous sense of justice in a mass expression of revenge by the British people against their arrogant socialist rulers. OUR PM HAS LOST THE PLOT – AND THE AUTHORITY TO RULE, LABOUR TO DUMP BROWN BY ‘DAWN ON FRIDAY’

Tysk TV aflyser Westergaard-interview

“ZDF er under pres fra forskellige grupper. Endnu et eksempel på selvcensur og frygt for eventuelle repressalier. Jeg kan kun beklage det. Det ser sort for fremtiden, når friheden er så begrænset, “sagde Erik Guldager. ZDF har lovet en redegørelse om årsagerne til afslysningen på mandag.

Kurt Westergaard: “Jeg troede ikke så stor en TV station vile øver selvcensur.”  ZDF har ikke givet ham nogen grund. “Men naturligvis  handler det om sikkerhed”. En medarbejder sagde til Westergaards  gallerist, at  man ikke ville kunne garantere Westergaard eller  stationnens medarbejderes sikkerhed. ZDF lädt Karikaturisten Kurt Westergaard aus og  Absage von Markus Lanz – (Snaphanens oversættelse.) ZDF’s seere raser over Westergaard-censur.

Svensk rekordudvandring

I 2009 så det ut som om utvandringsstrømmen fra Sverige skulle endre seg, men så kom 2010. Ny befolkningsstatistikk viser en øket utvandring på 35 prosent så langt i år sammen lignet med samme periode i fjor.Trenden snudde i januar i år. Så langt i år har over 18.000 personer utvandret fra Sverige, som er i underkant av 5.000 flere enn samme periode i fjor. Mars var rekordmåneden. Da forlot nesten 5.400 personer landet. Hvis trenden fortsetter vil over 54.000 personer forlate landet i løpet av 2010.

Samtidig viser data fra SSB at antallet svensker i Norge vokser. Trond Erik Grundt ved Grensetjänsten i Morokulien forteller til NRK at det i fjor var over 62.000 svensker i NAVs arbeidsregister. Det er en fordobling på få år.Rømmer Sverige.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Liva
Liva
12 years ago

“Tysk TV aflyser Westergaard-interview”

Så meget gøres – eller modsat aflyses – efterhånden i vestlige lande – af hensyn til religion – islam. På bekostning af vestlige værdier og frihedsrettigheder, debatkultur og demokrati. Det er derfor tvingende nødvendigt at der i Vesten skabes et ALTERNATIV til anti-vestlige og udemokratisk religiøs politik. Venstrefløjen har en bloc kastet troværdigheden hvad det angår over bord.

Demokratisk, vestlig politik og politikere der ikke går med på at give særhensyn til islam og sharia – på bekostning af vestligt demokrati og ytringsfrihed – er nødvendigt.

JensH
JensH
12 years ago

@steen Det er klart at forsørger-byrden i første omgang må tages af Sverige. Men jeg er ikke sikker på hvor meget disse familiesammenførte, (med Danske statsbogere), kan få af velfærdsydelser i Sverige?? Og nu ved jeg heller ikke hvilken ‘ordning/lovgivning’ disse “kærlighedsflygtninge” rykker over til Danmark på, men er det ikke (den Danske) ægtefælle der har forsørgerpligten?? Det kunne faktisk være interessant at høre noget om hvis der elelrs er nogle af Snaphanens læsere der er inde i stoffet omkring udlændinge og velfærdsydelser, (i Sverige og Danmark). Kendte vi først til reglerne omkring adgangen til velfærdsydelser ville det unægteligt blive… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

“Man skulle næsten tro, at svenske politikere på et tidpunkt må tage stilling til dette”

Vel snarre de Danske politkere?? De 32 % som ikke er født i hverken Sverige eller Danmark rykker mod VEST, d.v.s. der sandsynligvis er tale om 3. verdensborgere, som omgår de ‘stramme’ Danske udlændingeregler ved at bo nogle år i Sverige, og så derefter rykker til Danmark. Set ud fra et (uofficelt) Svensk synspunkt er det vel meget godt de slipper af med den slags plattenslagere, eller hur??

JensH
JensH
12 years ago

Nu vi er ved udvandring fra Sverige, så kan dagbladet Information idag berette, at et “Rekordantal flytter til Danmark fra Skåne”. 3.000 personer valgte sidste år, at flytte til Danmark fra Skåne, (ny rekord), mens færre og færre flytter den anden vej. Desværre ser det ikke så godt ud som det umiddelbart kunne lyde, da der i artiklen bl.a. oplyses: “I forhold til 2008 udgør sidste års flytninger en stigning på 16 procent. Godt og vel hver anden person i gruppen af mennesker, der flytter mod vest, er født i Danmark, mens hver tredje er født et andet sted end… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Peerpede Vi ved jo ikke rigtig hvem det er som udvandrer fra Sverige. Som der står tilsidst i den artikel fra HTS, som Snaphanen linker til: “Men det hadde også vært interessant å få bedre innsikt i tallene, ikke minst knyttet til om innvandrere til Sverige vandrer videre til Norge” Og det var præcis det spørgsmål jeg også ville stille mig selv hvis jeg var Nordmænd. Hvis det er veluddannede etniske Svenskere er det jo et glimrende tilskud til Norsk økonomi og fremtidig vækst. Men man kan -også som Dansker- godt frygte at det er ikke-vestlige indvandrere, som via den… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
12 years ago

Åh fy fan, när man talar om trollen så dyker dom upp. Måna Muslim är på tv’n just nu. Tror jag måste gå och kräkas.

Cavatus
12 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Gör som jag om du måste sitta kvar vid teven, stäng av ljudet så fort hon pratar. Det känns underbart att snoppa av henne så!

Universalgeni
12 years ago

Ikke hindu. Ikke buddhist. Ikke jøde. Ikke kristen. Men muslim? Sært. Muslim?? Aldrig hørt om det før….

Victor
Victor
12 years ago

Amrikanerne har anholdt en sigtet i sagen om fuseren på Times square. Han hedder Faisal Shahzad, er amerikansk statsborger og netop kommet hjem fra en ferie på subkontinentet.

http://www.nytimes.com/2010/05/04/nyregion/04bomb.html?hp

Passer sådan set med min første tanke – at det er godt, det ikke er hinduer eller sikher vi er uvenner med. Deres forhold til naturfagene er lidt mere effektivt.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Victor

Hmmm, det lyder jo som en “kulturberiger”, men det kan da umuligt passe, Victor?!!?! 😉

De sagde et eller andet om på TV2-News han var på vej ud af landet og blev taget i lufthavnen.
Man burde nok begynde at overveje en ringmærkning af “kulturberigerne” / muslimerne, så man
kan se hvilke trækruter de følger 😀 Under alle omstændigheder virker det jo ret mystisk, at han
så hurtigt ønskede at forlade det forjættede USA igen så hurtigt efter sin “ferie”.

Gad vide, hvor han mon har været på “ferie” i Pakistan – i en islamisk workshop / træningslejr måske?

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Victor

Det blev ellers understreget kraftigt at han var “hvid”. Hvad hudfarven så end har med terrorisme at gøre.

LFPC
12 years ago
Reply to  PeterK

Suspect

Robin Shadowes
Robin Shadowes
12 years ago

Stella, du får nog kontakta Måna Muslim. Hon kommer nog tända på alla(h) cylindrar.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ja, för de har ju såne ädla (?) kulturer, spännande skikke och interessant mat –
Ni stackare i Sverige har enligt Mona Muslim bara midsommer och kräftkalas.

[ Ironi eller sarkasme kan förkomma i ovanför 😀 ]

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Om en dansk statsministerkandidat någonsin hade sagt något bare hälften så dumt och grovt
om danskarne som Mona Muslim har gjort igen och igen om svenskarne, då hade han / hon like
gärne själv kunnat lägga repet om sin hals 😉

Jag fattar inte hur SAP i Sverige har kunnat välja denna PKïtiska tokkärring och muslimleflare –
vet de inte hur illa omtyckt hon är av många, även blannt deras eget valboskap ???

Julia Caesar
Julia Caesar
12 years ago

@ Stella P.

Nej tack. Vi har nog som vi har det.

Stella P
Stella P
12 years ago

Vi tar med glede imot de svenske ungdommene som flytter hit. De er høflige, velutdannede, pliktoppfyllende, arbeidsomme og oppfører seg eksemplarisk. Det hadde vert flott om Sverige til gjengjeld tok imot like mange pakistanere/somaliere herfra. De er slitsomme, udugelige og forbryterske. Vi vet jo at Sverige setter ekstra stor pris på den slags innvandrere.
Deal?

Tanya
Tanya
12 years ago
Reply to  Stella P

@Stella
Ja, många norrmän gillar oss svenskar:-) Jag har själv emigrerat från Stockholm till Oslo. Jag har hög utbildning, arbetar och betalar skatt. Får självklart inte bidrag utan försörger mig själv. Om Sverigedemokraterna inte kommer in i Riksdagen i september, tror jag att flera svenskar vill emigrera. Då är Sverige förlorat.

peerpede
peerpede
12 years ago

Det är inte bidragsklienter där utvandrar från Sverige, men människor med utbildning som landet behöver, människor där har tröttnat på den alltmer totalitära debattnivå och en icke-politik med höga skatter och en aldrig sinande ström av invandrade muslimer där aldrig kan integreras i samhället.

trackback

[…]   Kurt Westergaard: “Jeg troede ikke så stor en TV station vile øver selvcensur.”  ZDF har ikke givet ham nogen grund. “Men naturligvis  handler det om sikkerhed”. En medarbejder sagde til Westergaards  gallerist, at  man ikke ville kunne garantere Westergaard eller  stationnens medarbejderes sikkerhed. ZDF lädt Karikaturisten Kurt Westergaard aus og  Absage von Markus Lanz – (Snaphanens oversættelse.) ZDF’s seere raser over Westergaard-censur. ” http://snaphanen.dk/2010/05/03/tysk-tv-aflyser-westergaard-interview/#comment_start […]

Victor
Victor
12 years ago

Nå, ja – skal det her så osse være de venstreorienteredes skyld? For dem, der ikke følger så godt med i udviklingen hos vores brune naboer, så er det ikke mange måneder siden, at CDU, anført af Hessens stramt konservative ministerpræsident Koch, satte sig MEGET tungt på denne sender. http://www.spiegel.de/kultur/gesellschaft/0,1518,663928,00.html I øvrigt er det ikke mange dage siden, at det samme konservative parti indsatte den første muslima på en tysk ministerpost. Personligt ved jeg ikke hvad der er værst – and hun startede med at kræve kruzifikserne ud af de tyske skoler – eller at ugemagasinet Spiegel netop har bevist,… Read more »

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x