3
jun
Seneste opdatering: 4/6-10 kl. 1516
51 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1983 album Infidels: Bob Dylans sang om jøderne og Israel. Man kan lytte og tage sig den tid, en Dylan tekst tager, inden man tager stilling til, om  man også synes det er  “Bob Dylan´s racist song.” Under alle omstændigheder rammer den noget brandvarmt lige nu. Dylan har selv kommenteret den indgående i et Rolling Stone interview i 1984, som vi desværre ikke lige kan finde nu. Det kan være det dukker op. Læs teksten mens du hører sangen.

Bruxelles: Albaner skyder kvindelig dommer og kontorist

Læsere af denne blog var så småt varskoet om Bruxelles gennem det sidste års tid. Vi følger det hvis vi kan bringe noget danske aviser ikke har:

En dramatisk episode har fundet sted i en retssal i Bruxelles. En dommer og retsreferent er blevet dræbt.En dommer og en retsreferent er blevet skudt og dræbt i Palais de Justice i Bruxelles, Belgien.Den mistænkte mand, der affyrede skuddene stak efterfølgende af til fods. Han er angiveligt blevet såret under skyderierne og politiet er lige nu i gang med en større menneskejagt. Den formodede gerningsmand er ifølge avisen De Standaard af albansk afstamning. Skyderiet skete i byens kendte Justitspalæ, hvor en kvindelig dommer og en retsreferent blev ramt, da manden klokken 11.15 trak en pistol og skød løs mod de to. Avisen Le Soir skriver, at dommeren blev dræbt af en kugle i hovedet under et offentligt retsmøde. Samtidig spekulerer flere belgiske medier i, at morderen kan være en person, som er blevet rasende over en af dommerens afgørelser. To personer skudt ned under retsmøde, Iflg. Spiegel Online er manden “sindsforstyrret”. Video på NZZ (tysk). Video: Bruxelles sous le choc (fransk). – SvD og DN har to lige intetsigende, meget korte TT- notitser – surprise, men svenske dommere skulle nødigt blive  mere nervøse, end de allerede er jvf. rapporterne om trusler mod det svenske retsvæsen, der findes her på bloggen.

Internationalt farvand, blokade, våben og jura

Venstrefløjen er stærkt optaget af spørgsmålet om lovlydighed i visse udvalgte situationer der involverer særligt beskyttede ædle vilde, og fordømmelsen af Israels opbringning af jihad-flotillen i internationalt farvand blev da også øjeblikkeligt kædet sammen med jura.  Spørgsmålet om lovlighed kan måske være akademisk for et land der som Israel er omringet af fjender, på landjorden og i FN, og de kan derfor have valget mellem at spille efter reglerne, eller bruge de nødvendige midler til at forhindre våben i at komme ad søvejen til de fjender der har landets udryddelse som mål. Det ser dog heller ikke ud til at der er noget at komme efter her. Fra Reuters, via Elders of Ziyon (LFPC):

CAN ISRAEL IMPOSE A NAVAL BLOCKADE ON GAZA?

Yes it can, according to the law of blockade which was derived from customary international law and codified in the 1909 Declaration of London. It was updated in 1994 in a legally recognized document called the “San Remo Manual on International Law Applicable to Armed Conflicts at Sea.” […]”On the basis that Hamas is the ruling entity of Gaza and Israel is in the midst of an armed struggle against that ruling entity, the blockade is legal,” said Philip Roche, partner in the shipping disputes and risk management team with law firm Norton Rose.

WHAT ARE INTERNATIONAL WATERS?

[…] Under the law of a blockade, intercepting a vessel could apply globally so long as a ship is bound for a “belligerent” territory, legal experts say.

CAN ISRAEL USE FORCE WHEN INTERCEPTING SHIPS?

Under international law it can use force when boarding a ship.Legal experts say proportional force does not mean that guns cannot be used by forces when being attacked with knives. “But there has got to be a relationship between the threat and response,” Kraska said. […]

“While the full facts need to emerge from a credible and transparent investigation, from what is known now, it appears that Israel acted within its legal rights,” said J. Peter Pham, a strategic adviser to U.S. and European governments.

OPPONENTS HAVE CALLED ISRAEL’S RAID “PIRACY.” WAS IT?

No, as under international law it was considered a state action. […] Q&A: Is Israel’s naval blockade of Gaza legal? Alan Dershowitz Israel’s Actions Were Entirely Lawful Though Probably Unwise.

“Fult Folk”

Thomas Nydahl læser Linnea Nilsson, Emil Schön: Fult folk. Samtal med Sverigedemokratiska väljare (Karneval)

Hur ska man förhålla sig till ett nytt politiskt parti, som med all säkerhet kommer in i den svenska riksdagen i höst? Det finns två sätt: det ena är att bygga sin hållning på rykten och vanföreställningar, det andra är att ta reda på fakta. Jag läser numera allt som skrivs om partiet utifrån sådana fakta som jag kan finna, i tryck eller på nätet.

Det finns de mest fantasirika, men lika fullt felaktiga uppgifter om Sverigedemokraterna i medierna. När t.ex. judar i Malmö utsätts för antisemitiska attacker ”glömmer” både journalister och debattörer att de kommer från arabiska, muslimska ungdomar och kopplar dem istället till SD. För den som besvärar sig att söka korrekt information ska det rätt snabbt uppenbaras att SD måste vara Sveriges mest Israelvänliga parti (kanske i ännu högre grad än Folkpartiet). Man säger att SD är ett ”enfrågeparti” som bara vill ”kasta ut invandrare”. Listan på liknande felaktiga eller direkt lögnaktiga påståenden kunde göras lång, men jag anför bara dessa två exempel.

Bara med den seriösa texten som bygger på fakta kan man förhålla sig till Sverigedemokraterna. Niklas Orrenius Jag är inte rabiat. Jag äter pizza är kanske det seriösaste försöket hittills, om än den är skriven med ett utifrån-perspektiv. Pontus Mattsons Sverigedemokraterna in på bara skinnet, som utkom i fjol hade kanske rent journalistiska ambitioner men slog mest in öppna dörrar. Vill man ta del av partiets egna texter kan man gå till jubileumsboken 20 röster om 20 år – Sverigedemokraterna 1988-2008 (som jag recenserade när den utkom).

Till försöken att teckna en bild av ett snabbt växande nationalistiskt parti och dess sympatisörer hör också den bok som utkommer på den svenska nationaldagen: Fult folk. Samtal med Sverigedemokratiska väljare, skriven av två journalister, Linnea Nilsson (redaktör på nättidningen Efter Arbetet) och Emil Schön (frilansare och redaktör för Miljötidningen).

De två redaktörerna säger att de inte är ute efter att förlöjliga, förminska eller avvisa de människor som porträtteras i boken. De påstår sig ha en ambition att lyssna, att låta de tillfrågade tala till punkt. Ändå bygger en av deras förutsättningar på ett tankefel: båda utgår ifrån att dagens SD är frukten av en sjukdom, de kallar den (likt de flesta politiskt korrekta människor) för islamofobi. Jag menar att det är förolämpande att betrakta religionskritik, eller för den delen rädsla och/eller motvilja inför en religion, för fobi. Det skulle innebära att kritiken av islam skulle vara uttryck för en mental sjukdom. Så skulle förstås ingen, allra minst vänsterjournalister, se på kritiken mot kristendomen. Men de sekulariserade krafterna och människor sprungna ur muslimska miljöer får ständigt den anklagelsen kastad på sig. Ayaan Hirsi Ali anklagas för att vara islamofob, och då får man väl ändå säga att begreppet förlorat all mening. Dessutom är det uppenbart att bokens två redaktörer saknar grundläggande kunskaper om hur den sverigedemokratiska kretsen ser ut. De redovisar till och med varningar ur vänkretsen som antar att SD-sympatisörerna kan ”vara farliga”. Det verkligt intressanta i sammanhanget, som författarna helt förtiger, är att det ofta är just Sverigedemokrater som trakasseras, avskedas från anställningar eller misshandlas. Vi vet det, och vi måste belysa och förkasta det, eftersom det politiska våldet annars riskerar att bli accepterat. Vem som är ”farlig” kan man alltså diskutera.

Fördelen med denna bok är att den låter ett antal människor, mot löfte om anonymitet, tala från hjärtat om hur de ser på Sveriges förändring, på invandringen i allmänhet och islamiseringen i synnerhet, på välfärdsfrågor och de egna livsvillkoren i städerna där de bor. Ändå ser jag den utlovade anonymiteten som ett tecken på hur den politiska kulturen ser ut; varför skulle inte en SD-väljare kunna berätta under eget namn, om en vänsterpartist eller en moderat kan göra det? Det demokratiska underskottet är påfallande stort. Jag tänker också att det är något underligt med min egen reaktion: varför skulle inte dessa människor få tala till punkt som alla andra? Jag tror att reaktionen beror på att jag vant mig vid det pöbelklimat som idag finns i det svenska samhället. I det sammanhanget vill jag också anmärka på bokens titel. Först tänkte jag att den var korkad. På vilket sätt blir människor ”fult folk”? Efter två dagars eftertanke inser jag att de som medverkar i boken säkert uppfattar det som stötande att bli karaktäriserade på det sättet.

De finns kanske en anmärkningsvärd tyngdpunkt på Skåne i denna bok. Vid sidan av paret Jonny och Cissi i Landskrona, Siv i Helsingborg och inslaget om lärdomar från Almgården i Malmö och det lilla samhället Hörby mitt i Skåne, får vi här stifta bekantskap med en kvinna i Malmö, Christina, som absolut ger boken dess tyngd. Trots de stora bristerna i utgångspunkterna får Christina möjlighet att lägga fram sina tankar. Christina är en kvinna yrkesverksam i vården, hon är i fyrtioårsåldern. Hennes reflektioner kring förändringen av Sverige utifrån erfarenheterna i Malmö är glasklara i sin reflektion och den som håller för öronen inför den sortens berättelser kommer aldrig att vinna någon insikt om hur det gått och kommer att gå för Sverige. Och det handlar sannerligen inte uteslutande om invandringen. För Christina, liksom jag antar för många människor som röstar på SD, är det ett brett spektrum av samhällsfrågor som spelar in. Jag går inte in i detaljer, men säger att den som inte blundar för kollapsen i de sociala trygghetssystemen, krisen i skolan och vården, kriminalitetens utbredning och den tilltagande polariseringen självklart kommer att känna igen sig i dessa resonemang.

Jag hade önskat mig en helt annan bok, en som verkligen analyserade de sociala, kulturella, religiösa och politiska frågeställningar som engagerar dessa människor. Här framställs de nästan som zoologiska fenomen, vilka man kan studera helt skamlöst och ändå egentligen inte lyssna på. Men i brist på en verkligt analytisk bok får man ta den här för vad den är. Om inte annat kan den kanske fungera som utgångspunkt för en diskussion som bygger mindre på stereotypa föreställningar och mer på fakta, trots att grundkunskaperna inför intervjuerna borde ha varit större och mer genomtänkta. Så hade jag till exempel velat ha en diskussion om vad som hände när de extrema nationalisterna bröt sig ur och bildade Nationaldemokraterna, och på samma sätt kring de faktorer som gjort att partiet idag ligger runt 4,5% av väljarsympatierna, alltså den nivå där det svenska kommunistpartiet i herrans många år balanserade. Vad är det för konkreta sociala och politiska förändringar i det svenska samhället som bidragit till partiets stigande popularitet? Det hjälper inte att som författarna mala på om “det mest hatade partiet” – det blir ingen begriplig analys av det.

För saklighetens skull rekommenderar jag också en läsning av Sverigedemokraternas skuggbudget. Om man gör det kan man använda sakargument. Den finns att ladda ner.

Thomas Nydahl.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
51 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jdm
jdm
11 years ago
Jesper
Jesper
11 years ago

@Krigeren & Liva

Enten har firmaet som driver Uriasposten.net netværksproblemer eller også er de røde ekstremister i gang med et DOS (Denial Of Service)

Vh.
Jesper

Victor
Victor
11 years ago

Et helt, helt andet tema: Hvis nogen af jer – G_d forbyde det – er i et knirkende ægteskab, burde I måske overveje en hurtig skilsmisse: EU overvejer at harmonisere skilsmisselovgivningen i unionen. Jeg har på fornemmelsen, at det kan blive satans dyrt for de nordlige protestanter, når en katolsk-inspireret familielovgivning får overtaget:

http://taz.de/1/politik/europa/artikel/1/scheidung-leicht-gemacht/

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago

Jeg ønsker de radikale hen hvor peberet gror, de har altid holdt med Danmarks fjender, og jeg danser på deres grav og gir øl den dag de er ude af dansk politik. Alligevel synes jeg, at Monika er synd for dem. Underligt hun ikke er hældt ud forlængst.

LFPC
11 years ago
Reply to  Hans Jensen

“Beggars can’t be choosers”.

Liva
Liva
11 years ago

Hvorfor er Urias nede? Nogen der ved det?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Liva

Det er nok ham Grovbollemanden – aka. Monicas fotointeresserede ven bager(svend) Zølck -,
der er på spil igen 😀

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago

” I wrote that the aid from the flotilla fit in 28 Israeli trucks, and I estimated that this was less than 1500 tons, a far cry from the 10,000 tons that the flotilla organizers claimed.” 28 lastbiler. Går vi nu ud fra at Israel har modulvogntog som i Danmark, Sverige, Finland og visse stater i USA, så er den maksimale totaIvægt 60 tons for et vogntog. Det giver en lasteevne på omkring 38 tons. Det vil sige at teoretisk maximun for de 28 biler er 1064 tons, altså 70% af de 1500, og kun 10% af de “nødhjælpsarbejderne” hævder.… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Hans Jensen

Ole Groth-Andersen havde et interessant læserbrev i JP i dag. Han er vist historiker.

“Israels blokade af Gaza er ikke en nødhjælpsblokade, som det fejlagtigt påstås fra flere sider. Israel sørger for ca. 15.000 ton nødhjælp om ugen til Gaza.

Sidste uges forsyninger bestod blandt andet af 810.209 liter tung dieselolie, 21 lastvognstog af mælkepulver og babymad, 897 tons køkkengas, 66 lastvognstog med frugt og grønt, 51 lastvognstog med hvede, 27 lastvognstog kylling og fisk, 40 lastvognstog med mejeriprodukter, 117 lastvognstog dyrefoder, 36 lastvognstog hygiejneprodukter, 38 lastvognstog tøj, 22 lastvognstog sukker og fire lastvognstog med medicin og medicinsk udstyr.”

Mette
Mette
11 years ago

Steen. Det var interessant.

Der er ingen tvivl om, at der må ligge et stort planlægningsarbejde bag. Der var næsten 700 aktivister, og de kom fra 42 lande.

Hvis man er optaget af at bringe nødhjælp frem, er der ingen grund til at sætte så meget i værk og medbringe 700 mennesker, der skal have mad og alt mulig andet hver dag, som palaraberne så ikke får. Men hvis man sejler med kontrabande i form af bl.a. terrorister, er det jo en god idé at gemme dem i en større folkemængde. .

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Helsinki Principles on the Law of Maritime Neutrality 5.1.2(3) Merchant ships flying the flag of a neutral State may be attacked if they are believed on reasonable grounds to be carrying contraband or breaching a blockade, and after prior warning they intentionally and clearly refuse to stop, or intentionally and clearly resist visit, search, capture or diversion. 5.1.2(4) Merchant ships flying the flag of a neutral State may be attacked if they: (a) engage in belligerent acts on behalf of the enemy; (c) are incorporated into or assist the enemy’s intelligence system; (e) otherwise make an effective contribution to the… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago
Reply to  Menig 442

Ja, det er en ynk at se hvordan venstrefløjen, også her, strør om sig med ikke eksisterende regler og lommejura, når det hele ved et par klik ligger frit tilgængeligt på nettet. Endda ofte i et meget kontant og klart sprog.
Enten er de dumme, de er i hvertfald uvidende, og måske er nogen af dem vidende om fakta, men fylder resten med løgn. Det er de værste.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Menig 442

Jeg tænkte nok, at der fandtes lovgivning om den slags. I den florisante tid i 1700-tallet var vi ikke fine i kanten, Danneborg dækkede ikke så sjældent over kontrabande.

Jutta
Jutta
11 years ago

Ny video
Pure djihad
“Suicide Activists on the Gaza Flotilla”
Om minut 4.14 forklarer en palaestinensisk (peace) woman aktivist, hvorfor det hele var en win win aktion for Hamas (takket vaere politikere og medierne):
“Right now we face one of two happy endings: Either martyrdom or reaching Gaza”.

Skyblue
Skyblue
11 years ago

Siden de slettede hans indlæg ovre på Jyllandsposten, så vil jeg lige poste den vigtigste kommentar. En ren tilståelse fra Bjørn Holmskjold. Bjørn Holmskjold, Skanderborg | Skrevet: 28. maj 10 kl. 08:39 Adrian Hjelmslund ” Det har du nok ret i – men tror du at eksiliranere er meget anderledes end de iranere der stadig befinder sig i Iran?” Gud skabte mennesket underlagt de helt samme psykiske mekanismer, hvorfor der er et ufravigeligt psykologisk system at forstå mennesket ud fra. Og det hvad enten vi taler om iraner, der er blevet vantro mod det Gud skabte, eller iraner, som ikke… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  Skyblue

Manden er jo syg i roen. Var det denne kommentar der blev slettet? Ellers skal jeg da love for at det afhænger af hvad man legitimerer sig med der afgør om det er acceptabelt for JP – en nazist der skrev noget helt tilsvarende ville helt sikkert få det slettet.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  LFPC

Jeg tror faktisk, at han er noget forstyrret i almindelighed.. Bor på en gård hos nogle unge familier, der lejer ud.

Skyblue
Skyblue
11 years ago
Reply to  LFPC

Som jeg forstod det, så slettede de Elholms indlæg fordi han mere eller mindre direkte fortalte folk hvordan de kunne finde Morten Uhrskovs adresse. .. Jeg må indrømme jeg er temmelig træt af venstreorienteredes dobbeltmoral. Hvis jeg gik rundt og overfaldt politiske modstandere, samlede en gruppe på 10-12 folk og smadrede nogen indvandrere og råbte luder efter indvandrerpigerne, så tror jeg nok det kom i aviserne. Nu er det bare så helt alm. at venstreorienterede gør det at ingen gider skrive om det.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Skyblue

Det skuffer mig virkelig, hvis Elholm gjorde det. Han kan jo ikke have forstået, hvor farligt det kan være for Uhrskov, skulle man tro.

Er der noget galt med Uriasposten?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Skyblue

Manden er jo fuldstændigt hjerneblæst – hvad er han egentlig for en fætter?

Konvertit?

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Nej ikke konvertit, han har aldrig læst i Koranen, men en muslim har fortalt ham, at han tænker som muslimer.

Af og til ganske uhyggelig, jeg har forsøgt mig på forskellig måde, Vivi har også. Men pludselig bliver han meget ond og fuldstændig hæmningløs i sine fantasier om hævn, død og lemlæstelse. Unormalt meget optaget af den slags, perseverende, i perioder manisk skriveaktivitet. Så stille perioder.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Mette

OK, tak, Mette.

Ja, jeg har set ham en del gange nu og hver gang undret mig såre – jeg troede faktisk, at han var konvertit eller en, der tog pis på os ved at udgive som en. Men manden mener altså disse ting i ramme alvor, og han er ikke engang konverteret endnu?!?! Mageløst!

Der må sgu se ret alternativt ud inde i hans hoved, for nu at sige det på en pæn måde 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Mette

Tja, hans facebook profil er jo meget sigende med ganske få ord 😉

http://www.facebook.com/people/Bjorn-Holmskjold/1456908739

Erling
Erling
11 years ago

Victor
Har du et link? Ayad Allawi er på Hardtalk’s forside.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Erling

Kom til at svare et klik oppe.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Erling

Den er god nok, Erling 😉 http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b00snqpk/HARDtalk_Ayaan_Hirsi_Ali_Author_and_critic_of_Islam/ Men desværre kan vi almindelige dødelige ikke se BBCs iPlayer her i DK, så vi må jo bare vente på, at den bliver tilgængelig på den almindelige side – formentlig i løbet af i morgen – eller evt. se om den dukker op YT inden, http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/hardtalk/default.stm Et andet yderst interessant program – har Snaphanerne set det? http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/hardtalk/8552728.stm Bishop Nazir-Ali: ‘Multiculturalism was a mistake’ [!!!!!] Michael Nazir-Ali was until recently one of the highest profile serving bishops within the Church of England. He abruptly relinquished his post last year but he remains a hugely… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Mere af interviewet med Nazir-Ali her – desværre kan jeg ikke finde det hele.

http://www.youtube.com/watch?v=9qCqq_I4VkE

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Og PK-tosse-journalisten Stephen Sackur fra BBC afbryder naturligvis konstant, selv når MNA tålmodigt forsøger at svare på de forrige 3-4 spørgsmål. Og SS forsøger også at bagatellisere ved at påpege, at “fewer than 3 % of the population of this country are Muslim – you do seem inordantly frightened …” ( underforstået at MA overdriver nok hely vildt ). Måske burde SS i stedet overveje at stille sig selv spørgsmålet: “Hvis 3 % kan lave så meget ballade, grov kriminalitet og intolerance mod ” vantro” og komme med så mange dødstrusler og vold imod folk, der vover at forlade islam,… Read more »

Erling
Erling
11 years ago
Reply to  Erling

Victor, Bjovulf
Det er great. Jeg har desværre (dvs. heldigvis) ikke fjernsyn, så jeg er henvist til nettet.

Er der i øvrigt nogen der kan forklare mig, hvorfor Christopher Hitchens er i unåde her på siden? Mere velformulerede forsvar for ytringsfriheden er næppe set:

http://www.youtube.com/watch?v=HBwDmepta7g

Hitchens og Rushdie: to ronkedorer i nærkamp. Hitchens får ikke engang sved på panden, han er komplet urørlig, han behandler Rushdie som staffage for sit eget show.

Victor
Victor
11 years ago

Hirsi Ali er dagens gæst i Hard Talk….

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Victor

Det er kanal 6 på mit fjernsyn 😉 Næste genudsendelse er 22.30 i aften.

Nettet kan jeg ikke hjælpe dig med – jeg ser aldrig auntie på nettet.

Kometen
Kometen
11 years ago

Venstrefløjen lærer en masse disse år. De har skolet sig selv i fredshellighed, kirkefred, søforhør og internationale søfartsgrænser. Haha

Mette
Mette
11 years ago

Kan cement betegnes som kontrabande?

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Mette

Det kan alt under visse omstændigheder.

– – –

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Det vil jeg også mene. I Gaza bruges det til befæstninger.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Mette

Mette – selvfølgelig kan beton bruges til befæstninger. Men murbrokker er nu heller ikke at sige ski´te, hvis man skal finde dækning eller bygge barrikader. Læs evt. Beevors glimrende bog om kampen om Berlin, hvis du ikke tror mig.

Benjamin
Benjamin
11 years ago

I forlængelse af situationen i Gaza osv.: Var der nogle af jer der var var klar over, at EU nu vil genoptage EuroMed samarbejdet for fuld kraft med henblik på “fuldstændig integration” mellem EU og middelhavslandene i Nordafrika med deraf følgende fuld bevægelighed mellem parternes lande? http://ww w.socialistsanddemocrats.eu/gpes/public/detail.htm?id=134208&request_locale=EN&section=NER&category=NEWS Én af grundene skulle angiveligt være at Europa har #brug# for for de muslimske lande i middelhavszonen pga. Europas demografiske situation(!!) Desuden skal der som ét af punkterne på den vej, der fører til “fuldstændig sammensmeltning” mellem EU og Nordafrika, oprettes en særlig TV-kanal, der kun beskæftiger sig med EuroMed zonen(!) The… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  Benjamin

Det er den slags der får mig til at håbe på euroens snarlige kollaps, med alt hvad dette så måtte føre med sig. Falder euroen, falder EU, eller i hvert fald disse vanvidsprojekter. Reality check: Der vil aldrig komme et pres fra EUs befolkninger der vil tvinge folkeafstemninger igennem om dette. EU har desuden endegyldigt bekendt antidemokratisk kulør med sin ageren i forbindelse med den irske afstemning om Lissabontraktaten. Emnet er så godt som fraværende på Infomedia, og i dagens verden finder europæerne sig uden at kny i alt der bliver presset ned fra oven. Og man får stadig at… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  LFPC

Ha, jeg måtte bare kommentere på den side – mit temperament løb vist lidt af med mig,
men budskabet er skam rigtigt nok.

Nu får vi så at se, hvor længe Big Brother tillader den svada at blive stående – den er vist ikke skrevet
helt i den rette mellemfolkelige PK-ånd.

Måske I andre også kunne give dem nogle passende direkte kommentarer til nærmere eftertanke? 😉

( Beklager smutterne – jeg må altså snart til at læse, hvad jeg har skrevet, FØR jeg trykker på SEND 😀 )

Morten - - -
11 years ago
Reply to  LFPC

@ LFPC

Jeg har også en skøn drøm om euro’ens fald. Men en kraftig indre røst siger mig, at det ikke betyder “EU”s fald, men meget vel kan betyde det modsatte: En forværring af bureaukraturets tyranni.

Danmarks vej ud af “EU” fører næppe gennem et kollaps, men ligger i et muligt fremtidigt alternativ. Skriver i hvertfald den amerikanske futurist, Lawrence Taub.

– – –

JensH
JensH
11 years ago

Er dette et eksempel på “The Sucidal Jew” eller blot et desperat forsøg på at undgå forfølgelser fra den Rød/brune alliance herhejmme:

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/368776:Kirke—tro–Overrabbiner–Ikke-klogt-af-Israel

Hvis det er sidstnævnte, så tror jeg overrabbineren gør regning uden vært. Den jøde-hadende alliance af islamister og vensreradikale er ligeglade med den slags ‘soft talk’.

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  JensH

Jeg synes nu jeg læser det lidt som, Israel burde vide hvordan udlægningen af een sådan aktion ville blive tolket. Efter at have været offer for muslimsk og venstredrejet propaganda i så mange år, burde de måske også have kunne forudsige et sådant forløb. Ikke at de gjorde noget andre ikke ville have gjort men, de kender jo kun alt for godt deres “fjenders” ufine kneb. Og derfor skulle de måske have nøjedes med, at ødelægge skibets manøvredygtighed, og efterfølgende skibe det i havn. Det ville have været pinligt for oppositionen.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  Peter Andersen

Uanset hvordan Israel ville håndtere sagen, var de nødt til at sætte personel ombord på skibene, og det personel ville blive overfaldet. Israels fejl var, at de ikke havde opdaget, at der var voldelige aktivister blandet med alle blomsterbørnene.
Det ved de til næste gang, og der vil de entre skibene på en anden måde, formentlig uden tab af menneskeliv.

Krigeren
Krigeren
11 years ago

Nogen der ved hvorfor Uriasposten er nede?

Mette
Mette
11 years ago

Ang. Uhrskov vs. Elholm er der nu flere på banen, og nu bliver der virkelig vrøvlet.

http://blogs.jp.dk/konflikten/2010/06/03/elholm-og-uhrskov-to-blinde-pletter/

jdm
jdm
11 years ago
Reply to  Mette

Tak for linket. Det var interessant læsning fra Heeger og Villemoes. Jeg var glad for at se Elholm fik sit (dog er jeg fuldstandigt unenigt med deres påstand om at han er “en aldeles glimrende USA-korrespondent”, men hva søren, jeg læste ham ikke ret meget før og jeg læser ham slet ikke nu og det kan da godt være jeg er gået glip af alle de gode artikler). Nok sagt om ham. Men det var deres behandling af Uhrskov som var interessant. Især de kommentarer nedenunder som dannede en livlig men serious diskussion. Jeg er da lidt spændt på at… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Nu skal vi heller ikke mere regne med, at vores pizza er det, den giver sig ud for, hvis vi har bestilt en med skinke.

http://www.erhvervsbladet.dk/virksomheder/pizzeriaer-snyder-med-falsk-skinke

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Mette

Ja, hvor er det latterligt. De kunne da tage at rejse til halal lande hvis de ikke kan tåle vores kød.

I øvrigt er det rigtig godt at ‘se’ dig tilbage i debatten, Mette.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Liva

Haha, det må da være en sag for fødevaremyndighederne og forbrugerombudsmanden.

For et par år siden fik jeg en folder fra et lokalt pizzaria ind ad døren – de reklamerede endda med
alt al kødet var halal – ja, selv “baconen” til pizzaen var lavet af halal-oksekød 😀 Mageløst!

Folk burde jo bare helt automatisk boykotte den slags butikker, der snyder med betegnelserne.

51
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x