5
jun
Seneste opdatering: 6/6-10 kl. 1414
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Raseriet over sangen “We con the world” lavet af satiregruppen Latma og Caroline Glick, har nået astronomiske højder. The Jerusalem Post Should Fire Caroline Glick for Making a Racist Video er bare én af de mere venlige  vestlige kommentarer. De Mellemøstlige  er så hadefulde, at de ikke egner sig til gengivelse. Endnu engang må man indse, at intet kan få folk mere ud af flippen end satire. Mon ikke  Henning Mankell får sig en ekstra cognac og valium her til aften? Han ikke ligefrem svulmer af humoristisk overskud, og humor betyder jo “væde.” Skål, Mankell. Her er hele programmet hvori sangen forekom, inklusiv et inteview med forsangeren Captain Stabbing.

“Auschwitz” update

Recently the IDF distributed a video in which “Peace activists” tell Jews to go back to Auschwitz. Many (including myself) were questioning the authenticity of this video and believed the IDF fabricated this video because of other possible known facts:

On hearing the recording Adam Shapiro, co-founder of the International Solidarity Movement, identified the woman’s voice as that of his wife Huwaida Arraf, chair of the Free Gaza Movement. However, Arraf was not aboard the Mavi Marmara. She was aboard one of the small passenger vessels in the six-boat flotilla, called Challenger 1.

The IDF spokesperson clarifies now:

“the audio was edited down to cut out periods of silence over the radio as well as incomprehensible comments so as to make it easier for people to listen to the exchange. We have now uploaded the entire segment of 5 minutes and 58 seconds in which the exchange took place and the comments were made.

This transmission had originally cited the Mavi Marmara ship as being the source of these remarks, however, due to an open channel, the specific ship or ships in the “Freedom Flotilla” responding to the Israeli Navy could not be identified. During radio transmissions between Israeli Navy and the ships of the “Free Gaza” Flotilla on 31 May 2010, the Israeli Navy ship attempts to make contact with the ‘Defne Y’ on channel 1-6. Other ships from the flotilla respond on the channel, without identifying themselves. At some point during the radio exchange the Israeli Navy is told by one of the ships to “shut up, go back to Auschwitz” (2:05) and “don’t forget 9-11″ (5:42).”

Here it is, the unedited version:

IDFs clarifies earlier radio transmission between navy and Flotilla

Dagens Danmarksbask: En eksotisk Afghanistan-teori

Men trots att de flesta av mina vänner och bekanta här i Danmark till största delen är emot landets inblandning i Afghanistan, är det ändå svårt att inte tänka tanken att de utrikespolitiska aktionerna har tillkommit för att legitimera och ta fokus från landets inhumana flyktingpolitik. Och min gamle svenske vän som är militär anser detta vara en “utmärkt arkiv-X konspirationsteori eftersom det är väldigt få stater, om ens några, som lyckas samordna in- och utrikespolitik”. Ändå kan jag inte se det här som annat än en lång och tjusig omskrivning för att bevara Danmark och danska värderingar och samtidigt visa världen hur generöst man offrar sina egna söner i kampen för demokrati.För hur mycket man än bröstar sig med att man månar om den afghanska befolkningen och dess frihet är det glasklart att det är i detta inferno de ska stanna. Skulle de söka skydd och fly är de inte välkomna. Då kan de ta sina vallmor och sina skägg och “skride ad helvede til”.…. Jag vet inte vad Danmark luktar av längre.Men än sak är säker. Inte är det av mjölk och barnkammar.Danmarks Apocalypse Now.

Janne Josefsson: “Ville du selv bo der ?”

Janne Josefsson om ” det værste journalistiske svigt, jeg har oplevet.” Svensk journalistik og fremmedpolitikken.

Ett fåtal småkriminella ungdomar på jakt efter snabba cash och svartarubriker har under flera års tid regerat miljonprogrammet Tensta, en förort utanför Stockholm. Gänget har skaffat sig berömmelse genom att slåss med ordningsvakter, råna andra unga, tända eld på bilar och kasta sten på polisen. Journalisten Johanna Langhorst och hennes familj tvingades mot sin vilja att flytta ifrån Tensta efter att äldsta sonen blivit rånad två gånger och inte längre vågade gå hem från tunnelbanan.  Hør  hele reportagen, sendt 16 maj 2010. You Tube klippet er fra minut 34:00 og frem. Hvis man vil undskylde os – en rigtig “damereportage”, der i en vis knapt tør analysere uløselige problemer til bunds, hvorved den også bliver et svensk medieselvportræt.  (nov. 2005 Nalin Pekgul flytter fra  Tensta  på grund af volden.)

I reportagen påpeger Josefsson, at den svenske arbejderklasse aldrig har haft et ord og skulle sige om masseindvandringen, men at er dem der skal leve med konsekvenserne indtil de en dag bliver mærkbare i hele landet udover økonomisk. I en kronik i Politiken idag stiller to Cevea folk spørgsmålet – Ville vi have reddet de danske jøder i dag? (hvis det havde været muslimer) Svaret er desværre nok, “nej, der ville være delte meninger.” Mange føler intet medejerskab til den gennemførte fremmedpolitik. Normalt hæfter vi for flertalsbeslutninger, vi ikke er enige i. Men dette gælder i høj grad ikke 20 års fremmedpolitik. Vi ser at masser sniger sig udenom. Ser man på samtlige meningsundersøgelser om emnet tilbage fra 1990, så var der ikke på noget tidspunkt folkeligt flertal for den førte fremmedpolitik. Den var aldrig demokratisk legitim.  Blandt andet derfor er svaret til Politiken/Ceveas manipulerende Grundlovs-kronik, som det er. Det er ikke noget hyggeligt svar, vi ved det.

Kronikken stiller selvsagt en anden diagnose – det er DF, 24 års reglen, starthjælpen og så videre, der viser at vi er usolidariske og at vi ville handle anderledes end i oktober 1943. Det er ikke analyse, det er politisk propagada til de historieløse. Svarene ligger dybere og langt tidligere.

Det er et svært samvittighedsspørgsmål for en demokrat, at skulle sige: “Jeg vil ikke have noget med det at gøre. Andre kan tage sig af integrationen, det er ikke mit bord.” Hæfter jeg for en politik, som jeg skrev, talte og stemte imod, og som ikke havde demokratisk legitimitet ? Og som vi tilmed nu ser dens egne skabere, Thorning, Vestager, Frederiksen pjække fra. Hvad kommer den så mig ved?

Jeg først og fremmest årene 1983-2001 først og fremmest som ét langt attentat på  folkestyret, med potentielt uendelig farlige konsekvenser. Jeg er demokrat, ikke af ideologisk begejstring, men ud fra det mindste ondes synspunkt, og jeg kan derfor svært have med de indblandede partier at gøre, ligegyldigt hvad de lover mig. Det gælder også de Konservative, der modsat Venstre var med til at kuppe Udlændingeloven af 1983 igennem. For min skyld kunne de nedlægge sig selv. De følte sig ikke bare hævet over folkestyret, de skadede aktivt og vedholdende det og landet. Tidligere hed det én ting: landsforrædderi. Det var i mine forældres ungdom og i årtierne efter krigen. I dag er det gået lidt af mode, men man bør frygte for at det får en renaissance i de kommende generationer. Det vil være 1983-partiernes skyld og inden andres. Hverken DF, 24 års regel, starthjælp, sorte præster eller noget. Det vil ligge i kortene, der blev uddelt dengang. Ergo: Hvis jeg nægter at hæfte for 1983-2001 politikken, bliver jeg automatisk statist i deres attentat på demokratiet. Hvis jeg hæfter for den, giver jeg den stiltiende accept til partier og personer i  Danmark, jeg betragter som slyngler, fuskere og ikke-demokrater. Det er dilemmaet. Jo værre konsekvenserne af mindretallets hærgen bliver, desto værre bliver dilemmaet. Vi kunne for eksempel allerede have haft tre “vellykkkede” terrorattentater med mange døde. Fire hvis man tæller attentatet på Westergaard med. Hvordan mon det ville have afficeret “tonen” i Danmark ?

Det er en ringe trøst, at svensk demokratri er og kommer i langt, langt værre problemer med sin legitimitet. Svenske politikere har sat det en kugle for panden og en ting er sikker ved det kommende valg – stemmeprocenten vil være langt fra de 91,76 som den var i 1976, men det vil kun være begyndelsen på en lang kamp for at beholde en slags folkestyre, der  allerede længe har haft teatrets præg over sig.

Når lige netop Israel altid bliver genstand for had …

… og grusomheder i alskens virkelige slyngelstater ignoreres, så er det helt på sin plads at tale om jødehad. Historikeren Victor Davis Hanson sætter fingeren på den skræmmende flokmentalitet der har bredt sig som en mental virus i alverdens massemedier (LFPC).

[…] It is not anti-Semitic to discuss divided cities, occupations, the use of force, blockades, refugees, etc. It is, when all these topics mysteriously appear only in reference to Israel so as to suggest it is somehow singular in its transgressions. I somehow know who Rachel Corrie is, but not any of the names of tens of thousands of Kurds in Turkey, or Chechens in Grozny, or Tibetans in China, or Egyptians in Cairo. Why? I know the rough square mileage of “occupied” Palestine, but not the acreage of Turkish-controlled Cyprus. […] Victor Davis Hanson: Should Jews Apologize to Turkey or Go Back to Poland and Germany?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
12 years ago

Ang. radiokommunikationen – det lyder som om, Filipino Monkey har været på spil igen….

http://en.wikipedia.org/wiki/Filipino_Monkey

Skåning
12 years ago

“Mon ikke Henning Mankell får sig en ekstra cognac og valium her til aften? Han ikke ligefrem svulmer af humoristisk overskud, og humor betyder jo “væde.” Skål, Mankell. Her er hele programmet hvori sangen forekom, inklusiv et inteview med forsangeren Captain Stabbing.”

Hah! Den jävla rödvinskommunisten behöver starkare saker än så. Det får bli direktinjicerat herion efter söndagsmiddagen.

Liva
Liva
12 years ago

Rigtig god video. Ja, humor og satire må der til. 🙂

jdm
jdm
12 years ago
Reply to  Liva

Hørt!

jeanne
12 years ago

@Mette
Du behøver ikke referere din tro eller andres tro på, hvad projektet koster. Det har kompetente folk ved hjælp af statens egne oplysninger og statens Velfærdskommission fornyligt udregnet, så der ikke efterlades mindste tvivl for selv de sproglige, der kan klare en ligning eller har kendskab til Chr. Hansens forholdsregning:

Korteste version:
http://danmark.wordpress.com/2010/04/05/ikke-vestlige-er-der-mange-eller-faa-faar-de-nedskæringer-snyder-nogen-paa-vægten-ja/

Velfærd og indvandring: http://danmark.wordpress.com/2010/04/03/13168/

Jeanne

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

“i forkøbet” hedder det jo 😉

Minareterne skal naturligvis så gøre tilsvarende tykkere (!) og etagen midt på dem skal også hæves tilsvarende,
så de kommer i meget høj grad til at dominere hele Nordvestkvarteret – ingen skal åbenbart længere være
i tvivl om, hvem og hvad der hersker i det område.

Man er jo nærmest målløs over, at vore politikere kan være så naive, uvidende og uansvarlige –
har de mon fået en “lille erkendtlighed” for deres umage? 🙂

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Ha, jeg ser nu, at en eller anden – på EB? – er kommet mig i forløbet mht. til minareternes virkelige højde, set fra den vinkel og kamerahøjde og brændvidde, der er anvendt til fotodelen af prospekt billedet 😉 http://ekstrabladet.dk/nationen/article1329955.ece Jeg er nået frem til et næsten identisk resultat – jeg tror endda, at den bageste minaret er en anelse for lav – eller også er den den forreste en lille smule for høj? Endvidere skal den blå overkant af facaden så også hæves tilsvarende – vi kan se, hvor meget det ca. drejer sig om, ved at lægge en… Read more »

annonym
annonym
12 years ago

nogen der husker Sokal og hans artikel, hvor han vist at tyngdekraften bare er en blandt andre sociale konstruktioner?

http://www.museumofhoaxes.com/hoax/archive/permalink/the_sokal_hoax/

jeanne
12 years ago

Postmodernisten eller transmodernisten (alt er som bekendt i bevægelse mod enden): Næsten så umuligt som det er at gøre en postmodernist begribeligt, at historien og traditionen er basis for mening og erkendelse, er det svært at få hæderlige mennesker til at indse, at løgneren ikke blot lyver om én ting, men at han netop anvender de mest behændige tricks under hensyntagen til de umiddelbare, reelle magthaveres øjeblikkelige krav med det ene formål at få det hele til at glide så gelinde som muligt i hans retning mod skyerne, hvorfra det som bekendt er umuligt at se og høre jorden. Kendsgerningerne… Read more »

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  jeanne

Tak for kaffe. Det er vel også det mest optimale at fjerne det danske islæt (for børn og unge) i Danmark og det svenske i Sverige og det engelske i England – for så er det meget nemmere at indføre koran opdragelse i vestlige kommunale børnehaver, i folkeskoler og på offentlige arbejdspladser, det er så meget nemmere at islamisere; indføre halal krav, sharia krav, bederum, hijabs på kvindelige ansatte etc. i disse lande, ikke sandt? Det går da også meget godt med netop islamiseringen i europæiske lande, gør det ikke? Stormoskeer bliver der flere og flere af i Europa og… Read more »

polinos
polinos
12 years ago

-> Steen Det er et stort og betydningsfuldt spørgsmål, du stiller – og så endda på en grundlovsdag! Lige som dig mener jeg, at grundlæggende må man som demokrat godtage den politik, en folkevalgt regering fører, også selv om den byder én imod; undtagelsen er, hvis den strider mod grundloven. Men hvad angår to store spørgsmål, er jeg kommet alvorligt i tvivl om, hvorvidt en vis form for… ja, ikke civil ulydighed, det er så belastet et ord, men snarere civil UNDVIGELSE eller måske ligefrem obstruktion, ikke er en mulighed. Det ene handler om udlændingepolitikken, der – som du så… Read more »

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  steen

Hvad I har skrevet, er helt ud af mit hjerte. Jeg advarer på tiende år på nettet og i læserbreve, og før det advarede jeg mundtligt i ti år ofte med ubehageligheder til følge. Så, nej, jeg føler ikke ansvar for, hvad der er sket, for jeg har ikke kunnet gøre meget mere for at forhindre det, jeg har faktisk brugt så meget tid på det, at jeg ofte har forsømt noget andet. Hvor jeg i starten var moderat og og fx mente mig forpligtet til at tillade moskébyggeri, er jeg i dag nået dertil, at jeg slet ikke ønsker… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
12 years ago

Hov, selv det ellers politisk korrekte Spiegel omtaler en undersøgelse, der viser markant større macho-kultur og voldsberedskab hos unge muslimer. Altså ikke ‘unge af anden etnisk herkomst’ eller blot ‘unge’, men altså unge muslimer.

Jeg orker ikke lige at oversætte den: http://www.spiegel.de/panorama/justiz/0,1518,698948,00.html

mvh Henrik

Skyblue
Skyblue
12 years ago

Google ftw. så Muslimske unge fra indvandrerfamilier, ifølge en ny undersøgelse klart tilbøjelig til vold end indvandrere fra andre trosretninger. Islam, som han ofte ville undervist i Tyskland, fremmer en brutal macho kultur, sagde en kriminolog. Berlin – En ny undersøgelse har fundet en alarmerende tendens blandt unge muslimer: Ifølge deres vold vokser med stigende tilslutning til islam. Ud over de religiøse tage på macho kultur accept og brug af voldelige medier. Dette er den anden rapport til et fælles forskningsprojekt af forbundsindenrigsministeren og kriminologiske Forskningsinstitut Niedersachsen (kfn) stat, der ledes af kriminolog Christian Pfeiffer. Som en forklaring, trækker forfatterne… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
12 years ago
Reply to  Skyblue

Det var den ondelynemig en elendig maskintranskription. Blot et eksempel: Pfeiffer undskylder voldsparatheden med, at den ikke er en følge af islam, men af formidlingen af islam i Tyskland. Altså ikke mægling. (I øvrigt er hans bortforklaring vrøvl).

Google translator giver forvrøvlede resultater, beklager, Skyblue.

Skyblue
Skyblue
12 years ago
Reply to  steen

Sten, jeg har læst den her blog i 2-3 år nu. Desværre opdagede jeg først at man kunne kommentere på enkelte indlæg i aften. So clever, so dumb.

Hvorom alting er, så var min kritik rettet mod radioklippet fra den israelske flåde “go back to auswitch”.

Jeg er klar over at det måske ikke var oplagt fra placeringen af indlægget. Jeg beklager.

Skyblue
Skyblue
12 years ago
Reply to  steen

Sten, du misforstår. Min kritik gik ikke på om hvad du eller jeg gætter er sandheden. Min kritik gik på at hvis jeg næppe kan bruge optagelsen til at overbevise nogen som helst om andet end hvad de alligevel tror, fordi det netop lyder som det er manipuleret. Optagelserne fra København er en anden sag, for der er intet at diskutere. Det er folk man kan se, der står og råber ned ned danmark osv. (og fik de iøvrigt nogensinde fat i dem?) .. Det grundlæggende spørgsmål som jeg opfatter snaphanen tager sig af, er problemerne med indvandring og muslimer… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  steen

Når vi bringer (angivelig) dokumentation som dette ligger der ikke automatisk en blåstempling i det. Dette ligger langt ud over hvad vi som fritidsblog har faglig kompetence, tid og ressourcer til. At bringe netop dette klip vil jeg dog forsvare fordi det drejer sig om her at poste den information som mainstreammedierne massivt fortier, så vi gør vores til at det bliver bemærket af andre kanaler, og måske får videre udbredelse. MSM har ingen skrupler ved på trods af al den viden der haves nu at lave propaganda om “aktivister” og “nødhjælp”, og tale om et israelsk “angreb”. Den store… Read more »

Skyblue
Skyblue
12 years ago

Hvis jeg skal være helt ærlig synes jeg ikke det der radioklip var overbevisende. Ikke at jeg ikke tror det kan have sket, men det lyder som noget en eller anden teenager har mixet sammen på 5 minutter. Niveauet her plejer at være højere og det mener jeg som en ros. 🙂

Nils
Nils
12 years ago

Jeg giver gerne en hjælpende hånd, hvis de danske muslimer en dag skal sejles til et andet land. Jeg føler det er min pligt som borger at stille op, når mennesker er i nød.

Als
Als
12 years ago

”Hæfter jeg for en politik, som jeg skrev, talte og stemte imod, og som ikke havde demokratisk legitimitet ?” Det spørgsmål har vist meldt sig hos rigtigt mange. Personligt er jeg kommet frem til at, nej, jeg hæfter ikke for den førte politik. At man tvinges til at betale for de gode menneskers uforstand er mere end nok – og svært at acceptere. Specielt når man – næsten dagligt i medierne præsenteres for kriminaliteten, den manglende vilje- og evne til at deltage på arbejdsmarkedet og noget der sidder meget dybt i mit sind er vanviddet. F.eks. da 5-6 muslimske kvinder… Read more »

Limewoody
Limewoody
12 years ago

Og som vi er nogle der husker blev der advaret om præcis de konsekvenser, som vi allerede længe har set udfolde sig i al sin ulykkelighed. De der advarede blev kald nazister, racister, osv. osv.

Det, der så er interessant, er at de politiske partier der normalt fremhæver “DEMOKRATIET” er de samme, der uden folkelig legitimitet har gennemført en politk med en uhørt arrogant misforvaltning af det mandat de har fået af det danske folk, der savner et sidestykke i Danmarkshistorien.

Skam få dem.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x