11
jun
Seneste opdatering: 12/6-10 kl. 0229
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jeg gider slet ikke. Jeg gider ikke ride, det er for stærk en bevægelse; jeg gider ikke gaae, det er for anstrængende; jeg gider ikke lægge mig ned, thi enten skulle jeg blive liggende, og det gider jeg ikke, eller jeg skulle rejse mig op igen, og det gider jeg heller ikke. Summa Summarum: jeg gider slet ikke.”

Fejrede ved at se Axess´ När Mahler mötte Freud, en meget fransk film, så gad jeg slet ikke. Så hørte jeg Tom Lehrers sang om Alma Mahler-Gropius-Werfel, så gad jeg lidt igen. Så kom jeg til at tænke på en anden geni-magnet, tænkte på hendes erindringer, og så gad jeg pludselig ikke igen.  Ligegyldigt, det er snart ferie.

“Indvandringen gør os dummere”

Thilo Sarazzin er ilde hørt. Det er både fascinerende og komisk at se uanstændighedens abe hoppe rundt med det som alle godt ved er sandt, men ingen vil vedkende sig. Og bemærk en af de tilladte generaliseringer, her formentlig i en udformning designet til et vestligt publikum (LFPC).

A controversial board member of Bundesbank has come under fire for claiming immigrants are making Germany ‘dumber in a simple way’. Thilo Sarrazin told a business group in Frankfurt that people arriving in the country from Turkey, the Middle East and Africa are less educated than those from other nations. The 65-year-old added: ‘There’s a difference in the reproduction of population groups with varying intelligence.’ […]

A spokesman for a Muslim group in Berlin said; ‘He is a tired old white Christian male full of prejudice and few ideas.’ Last week a survey was released by the government and a criminal statistics organisation which claimed that young Muslim men in Germany were more prone to violence through conservative Islamic teaching. ‘Immigrants are making our country dumber’: Anger as board member of Germany’s central bank cites ‘ample statistics’. ( Sarrazin warnt vor Verdummung durch Einwanderer. Sidste år efterprøvede  stationen Das Erste De Sarrazins påstande, og fandt dem berettigede. – Fire ud af ti elever i 8. klasse på en københavnsk folkeskole er for dårlige til at læse.)

Svenskere i mindretal

Flere demografer at det vil være tilfældet i landet som helhed cirka 2050. Man kan derfor sige, at uanset hvad der sker ved det kommende  valg, så er det kun afgørende for med hvilken hastighed, svenskerne kommer til at blive en folkegruppe blandt andre i deres eget land på under 50 %. Det er den lange slummers pris, men flertallet synes ikke foruroliget over udsigten. Affe har regnet på det, han har desværre en høj troværdighed. Södertälje, svenskar i minoritet 2014?Göteborg, svenskar i minoritet 2048?,  Botkyrka, svenskar i minoritet 2007!Malmö, svenskar i minoritet 2018? Landskrona, svenskar i minoritet 2031?

“Bygg en moské baby, bygg gärna tre baby”

Svenske Moderaternas valgsang,  tekst.

Ingen bacon på plastikkortet

Bacon vækker følelser hos mange mennesker, men har du lyst til at gå rundt med et stykke i inderlommen, så glem det. Det er forbudt. I hvert fald, hvis bacon-stykket sidder på et Visa/Dankort. Nykredit tilbyder ligesom mange andre banker deres kunder en mulighed for at designe deres egne betalingskort. Og meget går an, men ikke alt. Nykredit har netop afvist et billede af et stykke bacon, som en kunde ønskede at få præget på sit betalingskort, oplyser epn.

Pengeinstituttet henviser til de billedregler, som er udstukket af PBS. Her fremgår det, at billeder af kendte mennesker, billeder af nøgenhed og billeder, der kan virke provokerende eller anstødelige i nogle kulturer ikke vil blive optaget. Og bacon er som bekendt ikke en livret hos alle religioner. Bacon forbudt på VisakortPopulært at designe sit eget Dankort. – Med dette link kan man selv sætte bacon på Nykredit.

Hvem er Nasers hollandske ven?

(Og Geert Wilders kommer til København igen i år.)

Ifølge Naser Khader har den hollandske politiker Geert Wilders opfordret til, at “man skal rive moskeerne ned og skyde de kriminelle i knæene”. Geert Wilders afviser overfor Sappho Khaders beskyldninger.

På sin blog hos Berlingske Tidende skriver folketingspolitikeren Naser Khader (K) om valget i Holland med udgangspunkt i den massive fremgang til Geert Wilders’ Frihedspartiet (PVV) . Desuden fremfører Naser Khader disse beskyldninger mod Geert Wilders:

“Wilders bliver mere og mere far out. En hollandsk bekendt fortalte mig for nylig, at Wilders bl.a. har udtalt, at man skal rive moskeerne ned og skyde de kriminelle i knæene. Det er totalt langt ude, og symptomatisk for Wilders: Han har ingen løsninger og er kun konfliktoptrappende.”

Hvem Naser Khaders hollandske bekendt er får stå hen i det uvisse. Men i en kommentar til Naser Khaders postering skriver Jette Plesner Dali (DF), at Naser Khader lyver, og at udsagnet om at skyde muslimer/indvandrere i knæene stammer fra en sang publiceret på et pakistansk website

Naser Khader har endnu ikke svaret Jette Plesner Dali og afvist hendes beskyldning.

Wilders afviser

Overfor Sappho afviser Geert Wilders, at han har udtalt sig, som Naser Khader påstår.

“Jeg har aldrig udtalt mig som påstået af Naser Khader. Om moskeerne har jeg sagt, at man burde lukke moskeer, hvorfra der udbredes ekstremistiske anskuelser. Jeg sagde præcis det samme, da jeg sidste år besøgte Trykkefrihedsselskabet i København. Også påstanden om de kriminelle er fordrejet. For fire-fem år siden udtalte jeg, at politiet, når det bliver fysisk truet af voldsmænd, naturligvis skal følge politiinstruksen om først at skyde i luften, og hvis det ikke hjælper, så skyde efter benene. Sådan mener jeg i øvrigt, at reglerne er i alle andre civiliserede lande,” siger Geert Wilders til Sappho.

Geert Wilders kommer til København i første halvdel af oktober til et møde arrangeret af Trykkefrihedsselskabet. Læs pressemeddelelsen her. (Khader ved Wilders konferencen sidste år)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Berlin-Brandenburg og flere sagførere. Türken zeigen Sarrazin wegen Volksverhetzung an. (11 juni: Indvandringen gør os dummere.) (Snaphanens […]

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

I Sverige är det tydligen förbjudet att designa svenska flaggan på Visa-kortet. Kommer inte ihåg var jag läste det först, kanske var det på Flashback.

bl
bl
11 years ago

Thilo Sarrazin får kniven på Welt af de grønnes Claudia Roth: “højrepopulist”, men hun er et velkendt tysk tågehorn. Men heller ikke nu bliver Sarrayin vist ekskluderet af SPD, “provokerende udtalelser, men ikke racistiske”. Mon ikke Sarrazin bliver ved et godt stykke tid endnu?

http://www.welt.de/politik/deutschland/article8005034/Claudia-Roth-geisselt-Rechtspopulisten-Sarrazin.html

Igen er kommentarfunktionen lukket. Hvorfor er de egentlig så dumme på Hürriyet, undskyld, Welt, at de viser kommentarfunktionen ikke er blevet aktiveret på “kontroversielle områder”?

God ferie!

Universalgeni
11 years ago

Naser Khader plejer ellers at undgå en form for etnisk præcision, som vedkommende, der har “citeret” Wilders, har benyttet. Der er tilstrækkeligt til en injuriesag her. Khader bør besinde sig og undskylde offentligt.

Vivian
Vivian
11 years ago

Ønsker dig en dejlig sommer og god ferie Steen!
Jeg glæder mig til dine posteringeri oktober om det svenske valg.

Sune
Sune
11 years ago

En dansker af ‘anden etnisk herkomst ‘ der ville Danmark – Om så det gjaldt..!

http://jp.dk/indland/aar/article2092422.ece

Jeg de to yngste af ‘Uffes’ børn.

Fred være med ham.

Sune
Sune
11 years ago

God blog-pause Steen..!

Men, læs ‘Vexeldriften’ i Enten-Eller, under din rekreation..!

Det vil være dig ganske opløftende og helsebringende – er jeg vis på.

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Jeg gider ikke. Ja, gode gamle Søren Kierkegaard.
Men den med journalisterne er bedre.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Snik-snak.
Så længe du gider citere fra Enten-Eller af Kierkegaard, gider du.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  steen

Steen

Rigtig god ferie. Du har fortjent den.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  steen

Steen

Fornøjelig måde du gør ferieforberedelser på!

Mette
Mette
11 years ago

Nu har Svend Poulsen budt 55.000 for Kurt Westergaards tegning. 🙂

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Mette

Gøngehøvdingen himself ?!?! WOW! 😀

LarsS
LarsS
11 years ago

Israel hepper på Danmark under VM i fodbold. Jeg hepper på og støtter Israel i deres uendelige kamp for fred i eget land.

http://www.jpost.com/Home/Article.aspx?id=178139

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Onkel Tøger tegner og fortæller nok en gang – her hvorfor hollænderne i stort tal vovede at stemme forkert 😀 http://politiken.dk/debat/ledere/article992221.ece Ledere 11. jun 2010 KL. 00.01 Kan 15 procent af vælgerne tage fejl? I Holland, hvor Wilders’ parti gik frem til 15 procent af stemmerne, er svaret ja. Det hører med til demokratiets magi, at vælgerne altid kun tager fejl i fortid og fremtid – aldrig i nuet. Siger man lige ud, at vælgerne tager fejl, netop som de har afgivet deres stemme, får man nemt stemningen imod sig. For er det ikke folkets dom, man undsiger på den… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

Det der med ikke at gide mere…..åh ja, en palæstinenser, bandeleder i Odense ,
skal 5 år i fængsel og så en betinget udvisningsdom.
Ja, systemet, politikere, jurister og pressen vil vel helst ha, at han bliver.
EU vil vel også kæmpe for ham. Hans rettigheder som menneske……
Hvordan skal Danmark dog blive andet end et nyt Libanon?
Man bliver sgu træt…..

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Pk

Ja, man kan blive træt, men det nytter jo ikke en disse med den opgivenhed. Vel da.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Liva

Nej, det nytter ikke. Man tager en pause og begynder igen.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Mette
Peter Andersen
11 years ago
Reply to  Pk

Jeg var en smut inde på Thoralf Alfsons blog og prøvede, bare sådan for sjov, at skimme igennem tidligere indlæg og kommentarere. Han startede sin blog i april 2006 og jeg skal da lige love for, der er sket en hel del siden da. Det allerførste indlæg blev tilsyneladende fuldstændigt spammet. Sådan noget ser man ikke meget til mere. Ikke engang i Sverige.

Og billedet vil sikkert være det samme, hvis man tager udgangspunkt i andre islam-kritiske blogs.

Så, op med humøret venner! Det går den rigtige vej!

Liva
Liva
11 years ago

Vedr. burka. De kvinder der har den dystre sorte indpaknings trang kan gå i burka hjemme. I det offentlige rum må vi demokratiske borgere alle have ret til at kunne se hinandens ansigter. At vise sit ansigt er at møde verden – Vesten – med et åbent, demokratisk sind. Jeg har set at filmmager Clausen nu har lavet et stunt med en sort sæk over hovedet med hul til kun øjnene. Jo, der er en stigende utilfredshed med burka og niqab i Vesten. Heldigvis også blandt kunstnere. Der gøres grin med burka og niqab – i langt højere grad end… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Rohde skælder ud på dansk burkadebat http://jp.dk/indland/indland_politik/article2094207.ece Offentliggjort 10.06.10kl. 15:40 Det handler ikke om, hvorvidt der er tre eller 300 burkaer i Danmark. Medlem af EU-parlamentet Jens Rohde (V) langer ud efter sidste års danske debat om burkaer. – At latterliggøre diskussionen, som man bare har gjort det i Danmark, og sige, at der ikke er noget problem, fordi der ikke er ret mange burkaer, det er simpelthen en skændsel over for de kvinder, der bliver undertrykt, siger Jens Rohde. Han er medarrangør af en paneldebat i EU-parlamentet onsdag, hvor burkaer og et eventuelt forbud mod dem er blevet diskuteret.… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Læg mærke til at med burka og niqab og hijab i Vesten, har islam fået gjort det forbudt at vestlige borgere m/k kritiserer kvinder. Islam freder kvinder for kritik. Altså kvinder der underordner sig islam. Vi skal tilbage til at alle kan kritiseres – også kvinder – og også kvinder i islam.

Venstrefløjen må se at få viklet sig ud af islam.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg begriber jo fortsat ikke, at man ikke kan nøjes med at forbyde alle former for maskering i det offentlige rum. Så var man ude over al det der med religion, og det ville da bare være ret og rimeligt at forlange, at man kan se, hvem der bevæger sig rundt i landskabet.

I det hele taget gider jeg ikke andres religion. Jeg har aldrig haft en selv og føler mig groft provokeret af at få stukket andres i næsen efterhånden tidligt og silde. Religiøse følelser er noget andet en religion og ligeldes en privat sag.

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Bjovulf, er det dig, der skriver inde på Feltet?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Øh, næ ?!?!

Hvad er Feltet? 😀

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Dyrker du slet ikke sport!?
Feltet er en cykelside, og derinde findes der åbenbart en anden Bjovulf… En cykelbedrager om man vil 😀

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Jo, men ikke lige den slags sport 😉
Aha, nej – den side anede jeg så intet om.

Hmm, måske burde jeg anmelde ham til politiet for at udgive sig for mig? LOL

Er du selv cykelsportsinteresseret eller udøvende?
Eller er din bare kæde hoppet af igen? 😉

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x