14
jun
Seneste opdatering: 15/6-10 kl. 0200
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den tæmmede viking

Som bekendt fylder en forlængst afgjort svensk kønsideologisk krig ikke noget på denne  blog. Når den fylder enormt i svenske medier, er det en afledningmanøvre og en narresut folket kan sutte på, mens de få udvalgte ordner de spørgsmål, der virkelig former fremtiden. Den lokale udgave af “divide et impera.” Men når New York Times hylder det sejrende  køn i en kæmpeartikel, skal det selvfølgelig bemærkes. Unisexmanden er kommet til at tvivle på sig selv, det tror pokker, men der er nye der er klar til at overtage de ledige macho-pladser:

In this new world of the sexes, some women complain that Swedish men are too politically correct even to flirt in a bar. And some men admit to occasional pangs of insecurity. “I know my wife expects me to take parental leave,” said a prominent radio journalist who recently took six months off with his third child and who preferred to remain anonymous. “But if I was on a lonely island with her and Tarzan, I hope she would still pick me.”…A gender identity crisis looms.

Among the self-employed, and in rural and immigrant communities, men are far less likely to take leave, said Nalin Pekgul, chairwoman of the Social Democratic Party’s women’s federation. In her Stockholm suburb, with a large immigrant population, traditional gender roles remain conspicuously intact. N.Y.T. THE FEMALE FACTOR- In Sweden, the Men Can Have It All.

Langt interessantere er denne udførlige kommentar til N.Y.T. artiklen. I den ser man f.eks. at den tanketomme  Mona Sahlin ser sig selv som tilhørende en intellektuel avantgarde: “Sometimes politicians have to be ahead of public opinion,” og meget andet, der vækker egentlig eftertanke. For eksempel det feminine samfunds uundgåelige konflikt med klankultur og islam, en betragtningsvinkel der allerede længe har været givtig:

One does get the impression that the Swedish men of say Malmo or Rinkeby aren’t likely to be the kind that New York Times had in mind. Given the differing birthrates between native-born Swedes and the foreign-born, mostly Muslim, immigrants, one wonders just how successful the ideas of the New Swedish Man would be in a generation or two. Utopia: The End of Men, Sweden, and the Progressive Endgame

Wilders: A Dutch revolution

Artiklen anbefales særligt for sin detaljindsigt, der er svær at finde magen til. Wilders er normaliseret og han er fremtiden i Europa. Politiken/DN-/SvD -segmentet kan lige så godt vænne sig til tanken først som sidst.

14. juni 2010 by  Arthur Legger.

Reinfeldt og klorofyllvänstern

Miljøpartiet har mange sjove tilnavne, det er også det eneste sexede ved dem. En interessant SIFO måling og en interessant udmelding  fra det såkaldt borgerlige parti, Moderaterna, der  hellere vil brække en arm end røre ved Sverigedemokraterna. Om Reinfeldt er en rigtig magtbøffel hjemme i privaten, er uvist. Uadtil er han en blanding af frk. Tony Blair og Jomfru Maria, tidens foretrukne mandetype.

Moderaterna skulle om det var val idag bli Sveriges största parti med 32,9 procentandelar av rösterna enligt söndagens mätning av SvD/Sifo.Samtidigt går Sverigedemokraterna framåt efter att i maj haft en svacka i opinionen. SD klättrar med sina 4,3 procent upp över spärren för att komma in i riksdagen. Det är precis den typ av vågmästarroll som Sverigedemokraterna drömt om.

– Vi är beredda att förhandla med dem som är beredda att förhandla med oss och kan ge oss genomslag i vissa av våra politiska ståndpunkter. Det är en förhandlingssak efter valet. Vi är inte knutna till något av blocken, säger SD:s partisekreterare Björn Söder. Men den förhandlingsdörren vill Per Schlingmann, M, inte ens glänta på.

-Vi har en väldigt tydlig policy att inte samarbeta med Sverigedemokraterna. Om det blir ett oklart parlamentariskt läge i riksdagen kommer vi att söka ett bredare stöd för vår politik – i första hand hos Miljöpartiet, säger Per Schlingman till SvD. För Sveriges största parti, Socialdemokraterna är SvD/Sifo en dyster läsning. Om siffrorna står sig på valdagen den 19 september kan de bli de lägsta för S sedan 1914. SD kan få M att se gröntFra Miljøpartiets partiprogram:

Vi tror inte på konstlade gränser, utan har en vision om fri in- och utvandring, där människor har rätt att bosätta sig och verka var helst de önskar. Vi accepterar inte att den rika världen sätter upp höga murar mot dem som tvingats fly. Vi vill att Sverige går före internationellt genom att lägga fram en plan för att på sikt införa fri invandring. Vi vill att Genèvekonventionen tillämpas på ett bredare sätt så att även natur- och miljökatastrofer samt krig räknas in som skäl för asyl. Detta ska kompletteras med en generös flyktingmottagning.

Malmø:  Ti “åldringsrån” på en uge

Nok er dette ikke politiets døgnrapport, men der er undtagelser:

Ännu ett åldringsrån inträffade i Malmö på tisdagseftermiddagen. En 81-årig man blev brutalt nerslagen bakifrån av ett gäng på 5–6 tonårskillar. Liggande på marken berövades han därefter sin mobiltelefon. Händelsen inträffade på Hårds väg [Rosengård] vid tvåtiden på eftermiddagen.81-åringen hade just lämnat sin bostad för att gå ett ärende när han mötte ungdomsgänget på trottoaren. Strax efter att gänget passerat får han ett hårt slag i nacken och faller ihop. Överfallet på Hårds väg är det tionde rånet mot äldre personer i Malmö den senaste veckan. Äldre man nerslagen och rånad

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
11 years ago
Reply to  steen

Det skal nok blive skønt. Jeg har sejlet meget på Hardangerfjorden og Sognefjorden men mangler Geiranger, hvor man kan stå af Hurtigruten og tage et kik på herlighederne.

Lofoten skulle være helt fantastisk.

Så vil jeg glæde mig til nogle dejlige billeder. 🙂

Mette
Mette
11 years ago

Norge er altid leveringsdygtig i en vanvittig historie. En af dem fik jeg en gang serveret af min svigerfar, der var en hårdt arbejdende distriktslæge i en af de store norske dale, langt ude på landet. Til svigerfars få fornøjelser hørte at fiske lakseørred og at læse kriminalromaner, for som han kunne finde på at sige efter nogle store sjusser, begås der mange flere mord, end folk ved. Han havde også en svaghed for at fremstille likør og cocktails på lægesprit, og det med likøren undrede mig, for i Danmark havde jeg kun set damer drikke likør, men i Norge… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago

Jorden er rund, så måske er det som historien om soldaten, der marcherede øst på så længe, at han til sidst ankom fra vest. Ligesom antifascisterne der har bevæget sig så lang ud i antifacisme, at de nu er de eneste repræsentanter for fascismen. Politikerne er løbet så langt foran befolkningen, at de nu er endt langt bag ved den. Det værste er at de ikke har opdaget det.

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

“Sometimes politicians have to be ahead of public opinion,”

Og ofte befinder de sig så langt bag befolkningen, at de helt mister retningssansen.

Mette
Mette
11 years ago

22-årig marokkaner har fået tre års fængselsstraf for røveri og skal derefter udvises af landet.

Det er med tilfredshed, at jeg tilføjer, at dette kriminelle element udvises, til trods for at han har boet i Danmark, siden han var barn. Hvis man ikke vil eller kan opføre sig ordentligt og integrere sig, er det den eneste rigtige løsning.

Lad os få mange flere udvisninger.

http://jp.dk/indland/krimi/article2097370.ece

Mette
Mette
11 years ago

De revolutionære tendenser har bredt sig til Hollands naboland. Fra velorienteret kilde kan oplyses, at indlæg om dette emne straks slettes fra Naser Khaders hadeblog om Wilders/ Berlingske Tidende. Konservativ og national dansk er den ikke. Nærmere konservativ panarabisk/national. Morsomt nok fik chefredaktør Lisbeth Knudsen kort før midnat øjensynligt inspiration til at poste et indlæg i den debat om flaget, der blev jordet på Khaders hadeblog. LOL. “Belgien kan være delt i to om 10 år Det separatistiske parti Ny Flamsk Alliance (N-VA) blev den helt store vinder i den hollandsktalende nordlige region Flandern ved søndagens parlamentsvalg i Belgien. Flamske… Read more »

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
11 years ago

Jeg havde ikke lige tænkt på østeuropæere – og ja, de er voldsomme, men ildspåsættelse plejer nu ikke at være deres stil. De begår mest forbrydelser for at berige sig og vold, når det er nødvendigt for at slippe godt fra det. Dét her lugter af fuldstændig hensynsløst had og foragt.

JensH
JensH
11 years ago

“Der har i hvert fald været adskillige tilfælde her i Danmark både af hjemmerøverier begået af østeuropæere, og af kriminalitet begået af disse med helt uforholdsmæssig voldsomhed.” Jeg tror du skal være glad for, at Zenia Stampe sandsynligvis ikke læser Snaphanen. Men her en dagens lille solstyråle-historie. En af bandelederne fra den såkaldte ‘Sjælør-bande’ er netop blevet idømt tre års fængsel og udvisning for bestandig, (til hjemlandet Marokko), for sin rolle mht. at tvinge unge Danskere til at begå bankrøverier for banden. Selvfølgelig gav dommen anledning til optøjer i retssalen: http://jp.dk/indland/krimi/article2097370.ece Men denne Marokkaner kan vel altid satse på at… Read more »

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
11 years ago

Virkelig grænseoverskridende kriminalitetsformer:

Begå et hjemmerøveri. Når offeret flygter og låser sig inde på toilettet sættes ild til hele huset.

Der står selvfølgelig ikke HVEM, men jeg synes, jeg kender min lus på travet.

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2023752/ranare-tande-eld-pa-hus-efter-ran

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

En af de negativt stærke muslimers metoder er deres vanvid, siger Andrew C. McCarthy. Det har han fuldstændigt ret i. Det kan godt være, at den funktionelle analfabetisme ikke tillader dem at tilegne sig koranens bogstav, men dens ånd har de forstået. De terroriserer deres omgivelser og er den del af islamismen som græsrodsbevægelse. Og det kunne godt lyde som om den episode er at anden etnisk herkomst end svensk…

LFPC
11 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Måske snarere østeuropæere? Der har i hvert fald været adskillige tilfælde her i Danmark både af hjemmerøverier begået af østeuropæere, og af kriminalitet begået af disse med helt uforholdsmæssig voldsomhed.

Anonymous
Anonymous
11 years ago
Reply to  LFPC

Yup – det her kunne vist lige så godt have været rumænere eller baltere.

JensH
JensH
11 years ago

OT

Selv VM i fodbold kan “de anstændige” bruge som lejlighed til at udskamme Danmark som en fremmedfjendsk nation:

http://www.information.dk/236305

Per N.
Per N.
11 years ago

God læsning, den satte nogle ting på plads hos mig, nemlig hans tale måde.

Per N.

Christianity
Christianity
11 years ago

Om fodboldstjerner og Islam:

Den lidt yngre Ribery, der huserer i tyske Bayern Muchen, konverterede i 2006(Til Islam), kort før han blev gift med sin muslimske kæreste Wahiba Beelamy. Franck tog også navnet Bilal, som er en hyldest til islams første officielle muezzin, Bilal ibn Rabah.

Mon Ribery stadigvæk er muslim efter det kom frem at han havde haft sex med en mindreårig prostituerede…….Nårh jo, hvad tænker jeg på.

Pk
Pk
11 years ago

Malmø. Ti ældre overfald på en uge.
De unge overfalder, siger man i Sverige og Danmark, fordi de er fattige.
Efter at have læst denne enkle analyse siger socialdemokrater og andre gode ,at
Sverige og Danmark skal modtage flere fattige.
Så kommer der flere overfald, men det er ikke vigtigste.
Det vigtigste er, at soc. og andre kan se sig i spejlet, med glæde og stolthed,
hver morgen og tænke:”Godt vi ikke er som de andre , de onde”.

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago

Apropos den tamme Viking, jeg læste denne kommentar af en Canadier, og synes at han ramte rimelig plet: “the west has invited this shit forever…there are times i don’t even know who to hate anymore…this islamic rat-shit has been given green lights eight ways to sunday by almost all you pukes! i lived in morocco ( that is like the most harmless of the islamic shitholes) yet they do this because of you weak shitbags…because its fun and there are no consequences. you western women ushered this in first…when you were angry back in the 60s because you were ‘nt… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x