14
jun
Seneste opdatering: 14/6-10 kl. 1544
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Var dette tyske programindslag repræsentativt for mainstream-tv, ville blogverdenens rolle som korrektiv til overfladiskheden og fortielserne være overflødig. Man kan kun drømme. Ud over at være et positivt modeksempel, er indslaget også interessant for uddybende oplysninger om IHHs overlap med lidet humanitære grupperinger som Milli Görüs og De Grå Ulve, og måske ikke mindst for den lidet flatterende måde et af de sjaskhårede Gutmenschen håndterer kognitiv dissonans ved konfrontationen med ubekvemme facts. Via Elder of Ziyon (LFPC).

Cloward-Piven-strategien: Omstyrt systemet ved overbelastning

David Horowitz’ gennemgang af Barack Obamas embedsførelse set i lyset af det venstreradikale miljø han bevægede sig i i sin ungdom er ikke stof jeg kan mindes at have set nævnt i danske medier. Faktisk er selv den borgerlige side af blogverdenen herhjemme langt mindre fokuseret på den nuværende amerikanske præsident end venstrefløjen var på George W. Bush. Læser man konservative amerikanske blogs kender man imidlertid et helt andet billede af Obama, en tolkning så dramatisk at der enten er tale om grasserende konspirationsteori, eller om noget helt uhørt, en præsident hvis mission faktisk er at ødelægge USA som vi kender det. At der er foruroligende kendsgerninger i Obamas virke giver artiklen her righoldig dokumentation for. Om kæden et eller andet sted alligevel er hoppet af for Horowitz og andre kan jeg ikke vurdere. Hvad der gør artiklen her interessant i en dansk sammenhæng er inddragelsen af den venstreradikale såkaldte Cloward-Piven-strategi, formuleret af marxistiske akademikere i 1966 som en måde at omstyrte det forhadte samfund ved at overbelaste det indefra.

Om nogen i det danske politiske landskab faktisk har sådanne motiver til at støtte hovedløs import af uintegrerbare bistandsklienter kan være vanskeligt at afgøre – omend det for de grænseløse autonomes vedkommende er vanskeligt at tro andet. Men mere eller mindre overlagt trækken på Cloward og Piven vil i hvert fald kunne forklare det umiddelbart gådefulde ved de anstændiges ønsker om at slå ladeporten op, nemlig  fraværet af overvejelser over det helt elementære forhold at godhed koster penge, og at penge kun findes i begrænset mængde. Horowitz citerer fra Cloward og Piven:

[…] In their Nation article, The Weight of the Poor: A Strategy to End Poverty, Cloward and Piven explicitly defined the kind of “crisis” they sought to create:

By crisis, we mean a publicly visible disruption in some institutional sphere. Crisis can occur spontaneously (e.g., riots) or as the intended result of tactics of demonstration and protest which either generate institutional disruption or bring unrecognized disruption to public attention.

No matter where the strategy is implemented, it shares the following features:

* The offensive organizes previously unorganized groups eligible for government benefits but not currently receiving all they can.

* The offensive seeks to identify new beneficiaries and/or create new benefits.

* The overarching aim is always to impose new stresses on target systems, with the ultimate goal of forcing their collapse. […] David Horowitz: The Obama Agenda: The Fall of America Through Orchestrated Crisis

Forsætlighed eller ej, den samfundsødelæggende adfærd er veldokumenteret ikke blot hos de autonome, men bl. a. i britiske Labours ønske om at ‘tvære de konservatives næser i mangfoldighed’ (LFPC).

Belgien under dekonstruktion

Superstaten EU´s hjemsted Belgien smuldrer videre. Bryssel er hovedstad i et tresproget land, der ikke rigtig findes. En mellemnational banegård, en Tarkovskij´sk “Zone” af tilflyttere fra den 3 verden og eurokrater i gated communities.

A separatist party was on course to win the most votes in Flanders last night for the first time in a Belgian general election, increasing the prospect that the country will split into the Flemish north and French-speaking south. The New Flemish Alliance, led by Bart de Wever, 39, was heading for about 29 per cent of the votes in Flanders on a promise to break away from Wallonia and become an independent member of the European Union.

Mr de Wever’s success comes four days after Geert Wilders’s anti-Islamic Freedom Party claimed third place in next-door Netherlands on 15 per cent of the national vote as the economic crisis fuels nationalist fervour. Poll brings Flemish separatists closer to their goal, Separatists win Flanders region in Belgian elections.

Ny-Sverige: Forbrydelse som underholdning

TV 3 Efterlyst kan nu ses på nettet. Man spørger sig: Hvad kan behovet dog være for socialistiske, trivial-kriminalforfattere som Marklund, Mankell og Larsson være, når man bare kan kige ud af vinduet ? (Dagens svenske mord.) Efterlyst medvirker i det mindste til at opklare lidt af elendigheden. Havde det ikke været for lune prof. Leif G.W. Perssons underspillede charme, havde jeg ikke udholdt et minut af dette TV-rædselskabinet. Nu hedder fremtidshåbet “attityd och beteendeförändring”. Det trygge, fredelige land vi kendte for 30- 40 år siden skal nu genskabes med fromme forhåbninger. Får man penge for det, er man måske villig til at lade som om man tror på muligheden.   – Vi fik en kommentar forleden, der risikerer at drukne i mængden:  Jag kommer att fly Sverige. Och många med mig. Far nu på en månad till USA för första gången. Gillar jag landet så flyttar jag.

Afsnittet fra  ugen inden

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Per N.
Per N.
12 years ago

polinos, og andre. Hvis du vil forstå hvad der er på spil her, kræver det lidt mere viden end den nuværendene krise, de kommer og går, vi falder (vesten) og står med USA, det der gør at denne “krise er mere vigtig end tidliger er at USA har en præsident nu (verdens mest magfulde person) der aktiv vil undergrave landes selvforståelse af dem selv, og dermed også europa, islam og radikale socialister / komunister går hånd i hånd som vi også ser her i landet ect. Et andet link vil jeg også anbefale at bruge lidt tid på. http://www.davidhorowitztv.com/other-media/262-jamie-glazov-qunited-in-hateq Jeg… Read more »

polinos
polinos
12 years ago

Med hensyn til Cloward-Piven-strategien er det da en besnærende teori, hvis man har hang til sammensværgelser. Der er heller ingen tvivl om, at revolutionære ændringer som regel har deres udgangspunkt i kaos. Der er næppe heller tvivl om, at Obama instinktmæssigt befinder sig langt ude på venstrefløjen, lige som tidligere udtalelser fra ham såvel som hans kone mere en antyder, at vi har med et ægtepar at gøre, der hader den “hvide angelsaksiske” kernekultur, der også er venstrefløjens hadeobjekt nummer ét. Men i virkelighedens verden ser det anderledes ud: Finanskrisen har ført til det, der kaldes regulatory capture, hvor storfinansen… Read more »

Per N.
Per N.
12 years ago

“Om kæden et eller andet sted alligevel er hoppet af for Horowitz og andre kan jeg ikke vurdere. Hvad der gør artiklen her interessant i en dansk sammenhæng er inddragelsen af den venstreradikale såkaldte Cloward-Piven-strategi, formuleret af marxistiske akademikere” Nej kæden er ikke hoppet af, jeg har fuldt obama fra 6 måneder før valget, jeg har såment også komenteret det enkelte steder i Danmark i deres beruselse af hans sejr, hvis andre haved den tid til rådighed som jeg har, David H. og andre fx. Pat Caddell, Pat er demokrat af navn. Der er andre med høj kredit som man… Read more »

PBr
PBr
12 years ago

“Skibet var ladet med bedrag” Det havde klædt JP at have haft den vinkel, idet mindste i nogen af indslagene. Istedet har det stort set været en lang gang propalæstinensisk propaganda, med en Sanne Gram i spidsen.
Sløjt af det der skal forestille at være en borgerlig avis og godt at man så kan se det hos Snaphanen.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x