18
jun
Seneste opdatering: 18/6-10 kl. 2334
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(citat: Klaus Bondam, 17.6.10)

“Jeg er RIGTIG godt tilfreds med at det ‘kun’ var et stenkast mod en bil”

Integrationen skrider lige så stille fremad. Arrangøren af Urban Explosion, Tenne Weng Pedersen kan heldigvis se de lyse sider på TV2Lorry. Herefter Klaus Bondam for fuld bragesnak om at vi skal blive bedre til integration, og jeg skal komme efter dig (LFPC).

Psykopaters arbejdsbetingelser

Med særlig adresse til det svenske retsvæsen og alle de forbrydere “der ikke gjorde det,” og hvis de alligevel muligvis gjorde det, “var det ikke med vilje” og iøvrigt skriver pressen, at morderne “har det rigtig, rigtig dårligt” – et svensk, journalistisk, subspeciale, – og deres gamle mødre siger også, at deres sønnikker aldrig kunne finde på at gøre nogen noget ondt, så det må have været “en anden”, ja en ond ånd. En morder var for nylig “så plaget  af søvnproblemer, at han ikke helt var sig selv,” og så kan enhver komme til at aflive nogen ved et uheld. Det vil de efterladte også indse, når den første vrede har lagt sig.

The reasons for the popularity of this “real me” psychology are not hard to seek. For a perpetrator, it preserves his sense of being a fundamentally good and decent person.

A man who threw acid in his girlfriend’s face in a fit of jealous rage once told me that he intended to plead not guilty (though he acknowledged that, physically-speaking, he had done the act) because “I don’t do things like that.” By the word “I” he meant “the real me”; and the fact that he had done it once before did not affect his sense of his own beautiful and innocent essence. Someone else inhabiting his body did it.

As for the victim, she often accepts that it was not the real “him” who did it, because she still loves him, does not want to acknowledge that she has made a bad choice, and needs an excuse to continue to consort with him without losing her self-respect.

The psychology of the real me is surprisingly similar to belief in possession by evil spirits. An alien force colonizes an otherwise sane and sound mind, forcing the possessed person to behave in a wicked way. By strange coincidence, the wickedness perpetrated by the alien force conforms to the secret wishes or interests of the person possessed by it—but who, without the possession, would never dare to carry it out. The wickedness is repeated until successful exorcism, either by a priest, a psychoanalyst or a psychiatrist, is carried out.”Psycho,” then, is a medieval tale in modern costume. The Enlightenment never reached the Bates Motel. WSJ.Theodore Dalrymple: Psychobabble and the Real Perps. It takes more than Norman Bates to scare us now.

Sverige: Suverænt flest godkendte asylsøgere pr. indbygger i EU

Ti gange flere end Danmark, der godkendte 920. Men mængdeproblemet er stadig over 33.000 familiesammenføringer, dem ingen taler om.

In 2009, the highest number of persons granted protection status was registered in the United Kingdom (12 500), followed by Germany (12 100), France (10 400), Sweden (9 100), Italy (8 600) and the Netherlands (8 100). These Member States accounted for more than three quarters of all those granted protection status in the EU27.
The rate of recognition varies considerably among Member States, which is partly due to the differing citizenships of applicants in each Member State. The highest rates of recognition in the first instance were recorded in Malta (66%), Slovakia (56%), Portugal (51%), the Netherlands and Denmark (both 48%), and the lowest in Greece (1%), Ireland (4%), Spain (8%), France (14%) and Slovenia (15%).
Somalis were the single largest group of persons granted protection status in the EU27. Of the 13 400 Somalis granted protection status in the EU27, 4 000 were recorded in Sweden, 3 600 in the Netherlands, 2 400 in Italy and 1 400 in Malta. Of the 13 100 Iraqis granted protection, 6 200 were registered in Germany, 1 900 in the Netherlands and 1 500 in Sweden. Eurostat: Asylum decisions in the EU27 ,18 juni 2010, pdf

“Islams retfærdighedspatos” og kampen om de muslimske stemmer i Sverige

Glemt er  Mahmoud Aldebes shariakrav fra 2006, nu lidt mere afdæmpet:  “Vi vill se ett öppet och demokratiskt samhälle. Vi strävar efter rätten att kunna bygga moskéer där behovet finns, att få halalmat i skolan, på konferenser och utbildningar, att få förståelse för önskemål om ledighet för fredagsbön och religiösa högtider och där rätten att bli väl bemött med eller utan slöja är självklar.”

Här är vårt manifest för muslimska socialdemokrater! Manifestet har utarbetats och antagits av oss som är socialdemokratiska muslimer. Arbetsutskottet har bestått av medlemmar i Broderskapsrörelsen, med rötter på Balkan, i Afrika, Mellanöstern, Asien och Sverige, med olika religiös profil men med det gemensamt att vi identifierar oss som muslimer som vill se ett socialdemokratiskt samhälle. [..]

Socialdemokrat är den som har en idé om vårt gemensamma samhällsbygge, det går för oss hand i hans med islams rättvisepatos. Möjligheternas land är ett Sverige som bygger på insikten att vi är starkare tillsammans, att det goda samhället byggs av att alla arbetar och bidrar till samhället efter sin förmåga och att alla stöttas av samhället efter sina behov. Det handlar om den jämlikhet som skapar likvärdiga möjligheter till frihet. Som ger individen möjligheter att växa, få ständigt nya chanser att nå framgång och förverkliga sitt livs äventyr. En socialdemokrat vill att alla ska med. En aktiv politisk kamp för frihet, jämlikhet och solidaritet är kärnan i socialdemokratin, för oss är det också bästa sättet att omsätta koranens budskap från ord till handling. Ladda hem manifestet i pdf -Manifest för muslimska socialdemokrater

Europe could face hundreds of missiles in Iran attack, U.S. Defence Secretary warns

Vi kan forvente apati i Europa i dette spørgsmål. Når missilerne er en realitet bliver det interessant at se hvor mange blandt de anstændige europæere der vil tale om ‘ulovlighed’ af et forebyggende angreb på Irans atomprogram, og måske endda om deres ‘ret’ på linje med andre lande til at besidde bomben (LFPC).

Iran could shower Europe with ‘scores or even hundreds’ of missiles in a single attack, America’s defence secretary warned today. Robert Gates said U.S. intelligence units have reported a growing threat in Iran’s ballistic missile capability.

Today, Mr Gates said: ‘One of the elements of the intelligence that contributed to the decision on the phased adaptive array (approach) was the realisation that if Iran were actually to launch a missile attack on Europe, it wouldn’t be just one or two missiles, or a handful. ‘It would more likely be a salvo kind of attack, where you would be dealing potentially with scores or even hundreds of missiles.’ […]

The CIA has long warned about Iran’s growing missile threat and officials say anti-ballistic systems should cover all of Europe by 2018. […] Europe could face hundreds of missiles in Iran attack, U.S. Defence Secretary warns

José María Aznar: If Israel goes down, we all go down

Befriende klar tale fra den tidligere spanske premierminister. Via Atlas Shrugs (LFPC).

[…] It is easy to blame Israel for all the evils in the Middle East. Some even act and talk as if a new understanding with the Muslim world could be achieved if only we were prepared to sacrifice the Jewish state on the altar. This would be folly.

Israel is our first line of defence in a turbulent region that is constantly at risk of descending into chaos; a region vital to our energy security owing to our overdependence on Middle Eastern oil; a region that forms the front line in the fight against extremism. If Israel goes down, we all go down. To defend Israel’s right to exist in peace, within secure borders, requires a degree of moral and strategic clarity that too often seems to have disappeared in Europe. The United States shows worrying signs of heading in the same direction. […] José María Aznar: If Israel goes down, we all go down

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Swedish Social Democrats established a special section on their site (h/t Snaphanen) for Muslim social democrats, which includes a manifesto, information about their journal […]

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Mens konfliktløsningskurser, parallelimport, parallelsamfund, overvågning blandt meget andet generelt eskalerer, og du muligvis endnu selv kan overveje hvilken løsning, der mon kunne være den bedste for sådan en som dig af typen gated communitie, lyt da frisk til: Bing Crosby og The Andrews Sisters i Don´t fence me in:
http://www.youtube.com/watch?v=vMnLoOnrwbg

Anonymous
Anonymous
12 years ago

If Israel goes down…

Ja det er i sandhed en opmuntring i det tiltagende europæiske mørke. Med lidt held kan det måske give andre politikere samt befolkningerne i Europa modstandsviljen tilbage. At give efter for trusler og vold gør kun folk til slaver. Det behøver vi ikke. Det er ikke Israels ageren i sit fjendtlige nabolag men derimod EU´s mellemøstpolitik som er en skamplet på al anstændighed. Hvad angår USA, verserer der i øjeblikket en del ubehagelige rygter om præsidenten. Disse bliver naturligvis ikke kommenteret af MSM, hvilket absolut ikke gør dem mindre interessante at følge.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
12 years ago

Islam är psykopatin manifesterad i sin allra värsta form. Tack för dom där igenkänningstecknen.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Dagens nyhedsbrev fra Political Islam: http://www.politicalislam.com/blog/mohammeds-fantasy-of-the-dominant-alpha-male Udsnit: The Golden Rule has no place in the animal kingdom, or in Islam. Violence is their mechanism of survival. In Muslim society, the Muslim alpha male respects only another Muslim alpha male and only if he can demonstrate that he has everything under control; otherwise he will be despised. The non-Muslim is at the bottom of the hierarchy and is treated with the utmost contempt. Kafirs are dirty subhumans to a Muslim. The kafir is similar to an animal that has no right to graze the land or drink at the water-hole…an animal,… Read more »

LFPC
12 years ago

I det europæiske klassifikationssystem ICD-10 for psykiske sygdomme og forstyrrelser skal tre eller flere af disse kriterier være opfyldt for at stille diagnosen antisocial personality disorder: * Failure to conform to social norms with respect to lawful behaviors as indicated by repeatedly performing acts that are grounds for arrest * Deceitfulness, as indicated by repeatedly lying, use of aliases, or conning others for personal profit or pleasure * Impulsivity or failure to plan ahead * Irritability and aggressiveness, as indicated by repeated physical fights or assaults * Reckless disregard for safety of self or others * Consistent irresponsibility, as indicated… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Indenfor psykiatrien varierer det “normale” fra kultur til kultur, og hvis vi diagnosticerer indvandrere efter vore normer, går vi nemt forkert i byen. Problemet er, at det der virker normalt for dem, sagtens kan virke forrygende unormalt på os. Fx mord på egne børn pga. “ærestab”, og her synes jeg ikke, at det gælder som en undskyldning, at den slags også er forekommet i vor kultur for meget længe siden. Det er noget vi har forladt, og vi behøver ikke at vise forståelse for, at andre ikke har gjort det. Ville det hjælpe, hvis man gav alle indvandrere et kursus… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Levende billeder af “kulturberigelsens” velsignelser:

http://ekstrabladet.tv/nyheder/112/article1365099.ece

Se de voldsomme billeder fra Netto-overfaldet
Da et kasseapparat gik i stykker i Netto på Nørrebro i København, gik tre-fire kunder amok og overfaldt to ansatte. Nu frigiver politiet overvågningsvideoerne fra det brutale overfald.

.
.
12 years ago

@ Prudentius

Jeg opfatter din kommentar som præcis. Islam synes at generere psykoser en masse. Velfungerende mennesker – læger osv. – beslutter pludselig at slå tilfældige (læs:vantro) ihjel. Medierne har bagefter travlt med at forklare disse ting som begrundet i ydre forhold, men det synes efterhånden at være klart, at forklaringen er islam.

.
.
12 years ago

Jeg er sikker på, at hvis alle andre end muslimer fremførte, at utro kvinder skulle stenes og bøsser dræbes, så ville man mene, at de var psykisk syge. Når muslimer fremfører noget sådant, bliver de end ikke ekskluderet fra det gode selskab. Det er ikke bare forstemmende. Det er i grunden underligt.

.
.
12 years ago

@ LFPC

I Europa anså man før i tiden Muhammed for psykisk og seksuelt forstyrret.

Denne karakteristik af Muhammed er imidlertid forsvundet.

Nils
Nils
12 years ago

Røverreligionen islam er deterministisk. Hvad jeg end gør, så er det guds vilje og gud er uden for rækkevidde for menneskelig refleksion. Det giver ikke meget plads til at føle skyld. Hele mekanikken med arvesynden og synder, der skal sones, er tilsyneladende helt fraværende i slam, men vi forestiller os måske, at anlæg for skyld og soning er et naturgivet træk ved homo sapiens?

De svenske sossers slogan “alla ska med” er uden tvivl udformet for at nå visse sprogsvage grupper med et helt specielt budskab. Durkdrevne må man sige.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
12 years ago
Reply to  Nils

Præcist. Skyld, empati og medfølelse er totalt fraværende i islam. Kendetegnende for sociopati.

Liva
Liva
12 years ago

Og venstrefløjen siger ikke fra. Det er foruroligende.

Prudentius
12 years ago

Det er helt rigtigt at opfatte islam som en psykose. Læser man Koranen finder man her en falsk virkelighed af indbildte fjender og magisk renhed- halal, haram, najis osv. Assimilerer man i sit sind en sådan tekst som guddommelig, bliver man syg. Denne sygdom præger individerne der tror på teksten i forskellige grader, alt efter hvor meget de har tilegnet sig den. Islam der er og bliver en personkult omkring afvigeren Muhammed, har i sin kerne en pervers tilgang til vold og sex og skaber derfor troende der har det dårligt. Jeg har personligt endnu ikke mødt muslimer der ikke… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
12 years ago
Reply to  Prudentius

Psykose er en sindssygdom.

Det er islam ikke. Der er tale om sociopati, der ikke er defineret som sindssyge.

Derfor får muslimske galninge, der begår hidtil usete forbrydelser, ikke behandlingsdomme, men opbevaringsdomme/forvaringsdomme, typisk sidder de i Nykøbing Sj., den mest sikrede forvaringsanstalt i Danmark.

At sidestille islam med psykose ville være en hån mod psykotiske mennesker.

Prudentius
12 years ago

At dræbe og blive dræbt for allahs sag, at flyve flyvemaskiner ind i bygninger og begå massemord for at få fingrene i 72 himmel jomfruer er klart psykotisk.

Resultat af en forvrænget virkeligheds opfattelse.

At myrde sagesløse og mene at man gør gud en tjeneste.

Psykotisk!

Muhammed var psykopat, men hans almindelige troende der ikke er det, men alligevel efterfølger ham, bliver psykotiske.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
12 years ago

Klaus Bondam, my foot: Manden har endnu ikke begrebet, at han – som homoseksuel – er blandt de første i byggekranen, når monokulturen slår igennem i København.

Hvorfor f…… vælger københavnerne gang på gang i modstrid med deres egne interesser??

Og en smule skadefryd kan jeg ikke undlade efter Netto-sagen: Jeg har mødt adskillige Nørrebroere, som priste ‘mangfoldigheden’ på Nørrebro i høje toner. Nu blive de, sjovt nok, selv udsat for denne kulturberigelse.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
12 years ago

Hey, fint billede.

Det illustrerer jo så glimrende den multikulturelle mangfoldighed….Øh, måske snarere det muslimske parallelsamfund, som ikke handler om mangfoldighed, men om enfoldighed.

Gad vide, hvor deres brødre/fætre er, i øvrigt? I Netto og ‘handle’ eller blot i fængsel?

Nå, godt så, så længe dér, ikke flere umiddelbare vellykkede resultater af fætter/kusineægteskaber.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  steen

Sådan er det mange steder. I byen, på stranden etc.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
12 years ago
Reply to  steen

Hej Steen

Det var nu også min pointe, beklager, hvis min ironi var for subtil.

Johansen
Johansen
12 years ago

Man ser tydeligt på det yderst illustrerende foto, hvorledes de hætteklædte (det sorte hættelignende udstyr kaldet foulard islamique) blander sig naturligt med folket.

Uanset hvor mange krumspring den politiske korrekthed laver ved blandt andet at kalde islamiseringen for mangfoldighed, så ændrer det ikke ved det faktum, at vand og olie vil skille ad. Den islamiske kultur er en modkultur til den vestlige kultur.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Johansen

Enig.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago

LFPC, der rammer du hovedet på sømmet:
“Kultur der er dårligere end vores, og derfor bør holdes ude af vore lande i videst muligt omfang”
Hvorfor er det dog, at vi ikke må sige det?
Hvorfor tillader vi 68’erne at forbyde os det? Vi har lov at udsige alle andre vurderinger, hvorfor dog ikke også denne?
68’erne er blindede af kulturrelativisme, nihilisme, selvhad – de må abdicere nu.

Mette
Mette
12 years ago

Det er mange år siden, at jeg begyndte at skrive, at enten skulle vi til at omdefinere begrebet psykopati, eller også måtte vi se i øjnene, at vi er i gang med at fylde landet op med mennesker, hvis optræden ifølge den hidtige definition er psykopatisk. Da det ligger tungt med erkendelsen af det sidste, er vi i øjeblikket nået dertil at vi ligefrem ligger på maven for det psykopatiske. Det er spændende, giver lissom et kick, ikk! Disciplinen dyrkes ikke mindst af de danske tv-kanaler for at tilfredsstille venstrefløjens behov. Storsvindlere, misbrugere, en silicone opdunstet rufferske, mordere og andre… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  Mette

Jeg undres også tit over hvordan man skelner psykiatri fra kultur i fjerne lande. ICD-10 (eller hvad man er nået til) og DSM-V er mig bekendt ikke kulturspecifikke, men universelle. For eksempel når en hel pakistansk landsby går amok og brænder kristne familier inde over et rygte om Koranskænderi er udgangspunktet jo det islamiske hvor vantro er laverestående skabninger. I Danmark ville lignende adfærd uden religiøse overtoner selvfølgelig medføre mentalundersøgelse af gerningsmanden, men en hel landsby af frådende herrefolk der går amok vil næppe lide af personlighedsforstyrrelser eller psykoser. De er normale inden for egne rammer. Bemærk i øvrigt også… Read more »

Peter Andersen
12 years ago
Reply to  LFPC

Islam er vel at betegne som en masse-psykose?!!!

LFPC
12 years ago
Reply to  steen

“Vi mangler begreber for dem”.

Måske mangler vi ikke begreberne, problemet er måske snarere at de rette begreber, og konsekvenserne af dem, opleves som moralsk uacceptable: Kultur der er dårligere end vores, og derfor bør holdes ude af vore lande i videst muligt omfang.

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  steen

Noget af det foruroligende er, at der finder en vis afsmitning sted ikke mindst på danske børns opførsel og sprog. Jeg læste forleden, at det er blevet gængs sprogbrug at sige *”jeg smadrer dig” og at kalde pigerne for ludere. Der er også de modbydelige fænomener med hadeklubber på facebook, som minder om den arabiske rotten sig sammen. Jeg kan slet ikke forestille mig den slags i min barndom, der ganske vist ligger langt tilbage. At mange rottede sig sammen og plagede en enkelt person ville være blevet anset for nedværdigende, for dem der deltog, og andre ville have skammet… Read more »

Prudentius
12 years ago
Reply to  steen

“at der finder en vis afsmitning sted”

Utvivlsomt.

Selv hvis de europæiske indfødte befolkninger overlever som ikkemuslimer vil vi assimilerer en række islamiske attituder. Det er allerede igang.

Spaniens lange islamiske besættelse havde netop dette resultat. Arrighed og vold som hovedkilde til ære og en pervers lingo af “jeg knepper dig”, “din mor” osv.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
12 years ago

Den nya kriminalpsykologin kommer nästan som på beställning när Europa plågas av ett molekylärt Jihad på individnivå. Övervåld av ett tidigare aldrig skådat slag kan nu förklaras bort som olyckshändelser och slett ingenting att bekymra sig över – och överhuvud inget nytt mönster alls. Det är nästan för mycket slump för att man ska kunna undgå att ana en konspiration.

bl
bl
12 years ago

“The psychology of the real me is surprisingly similar to belief in possession by evil spirits.” Ja, det tør vist siges. Desuden tror troende muslimer, for hvem koranen er allahs fuldgyldige åbenbarede ord, fuld ud på ånder og andet godtfolk som influerer på ens personlighed – Satan hvisker en i øret. Derfra er der ikke langt til at være besat i gerningsøjeblikket. Han sendte mig “onde øjne” har en helt bogstavelig betydning hos mange af vores ny medborgere. Onde øje er ensbetydende med en forbandelse eller trolderi og det er ikke til at spøge med. Norman Bates kan man spøge… Read more »

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x