30
jun
Seneste opdatering: 1/7-10 kl. 1507
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

spurgte Hirsi Ali sig selv, da hun landede i et asylcenter i Holland og så sig omgivet af muslimer, der ville bo i et kristent land. Hirsi Ali på Q-TV i Toronto 8 juni 2010. Endnu et fremragende interview, hvor hun formulerer sig så friskt, som om det altsammen blev sagt for første gang. Her er hun også overfor en begavet, lydhør og velforberedt interviewer. – I Sverige har de liberalistiske tøser og tøse-drenge reageret på deres egne ur-instinkter, og slået sig sammen med venstrefløjen for at skælde ud på hende. Bla. er den tidligere halvskarpe Dilsa Demirbag-Sten ved at blive opløst i den svenske mediekonsensus, som en sukkerknald i en kop kok- kaffe.  Johan Lundberg skiver om dem. Video 43 minutter:

»København har muslimsk flertal i 2025«

Nok er indvandrerandelen i Københavns Skoler 31 % – bare spørg Thorning, Frederiksen og Vestager – men hr. Larijani må forveksle København med  Malmø, der får indvandrerflertal om et par år, og med lidt held kan tilslutte sig ummahén inden 2025.

Iransk politiker kalder Lars Løkke for ‘Tåbelig’ og ‘antimuslimsk’ og forudser at København ender med muslimsk flertal. Irans FN-repræsentant i menneskerettighedsspørgsmål, Mohammad J. Larijani, gav den 15.6 et interview på Iransk statsfjernsyn, her oversat af en herboende iraner.’Larijani (Irans menneskerettigheds repræsentant) udtaler at Danmarks statsminister er en tåbelig person og er antimuslim. Han siger, at København bliver år 2025 den første europæiske by, hvis flertallet af indbyggere vil være muslimer. Videoen er et uddrag af et flere timer langt interview som Mohammad J. Larijani gav til Iransk stats-tv og oversat af en herboende Iraner. Udtalelserne om Danmark kommer til sidst i videoen fra min 4 : 38  og 5:05, samme video på You Tube.

Sacred harp singing: Eternal Day

Jeg har faktisk først lært denne genre at kende i dag. Det er ikke musik for alle, men fanges man af anderledes korsang som Le Mystère des Voix Bulgares  eller tibetansk strubesang, kan denne særlige sangstil kaldet ‘sacred harp’ højst sandsynligt også være noget der får klokkerne til at ringe. Navnet Sacred Harp henviser til en ældgammel salmebog, som tidlige nybyggere i de amerikanske Appalacher brugte i protest mod den herskende puritanismes forkastelse af sang. Det kaldes ‘shape note singing’, hvilket er for teknisk for mig, men man hører med det samme at der foregår noget usædvanligt her (LFPC).

Psykiater om Malmø efter syv skyderier i juni: “Det er tidsånden”

og efter 274 beslaglagte våben bare i år. Er der mon  en pille imod den ånd ?

Skåne starkt SD-fäste”En sådan gärningsman kan påverkas av samhällsklimatet i stort – och av att det är valår.Tidsandan har en förmåga att påverka. I Skåne är Sverigedemokraterna starka och jag föreställer mig att motsättningarna är hårdare än på många andra håll. Sådant kan spela in.”Experten: Skånes samhällsklimat kan ge ny Laserman, Malmö flödar över av vapen.

“Skol, vård och omsorg”

Svenskerne er underlige, eller også har de underlige opinionsundersøgelser. Enhver  der kan huske tilbage til månederne inden det danske 2001-valg, ved at indvandringen for 75 % af vælgerne var prioritet nummer ét. Hvis prof. Skirbekk nedenfor har ret om lighederne i nordisk og europæisk opinion, så er denne måling  fup og fabrikation, eller også er det hele arrangeret, så folk ikke siger hvad de tænker.Vi får se. Der er dog ikke  ét af de følgende emner, der ikke er stærkt  påvirket af milliarudgifterne ved projekt Socialkontor Sverige.

30% Arbetslösheten/Sysselsättningen, – 26% Sjukvården, – 24% Utbildning/Skola, – 16% Barnomsorgen,  -16% Miljö, – 16% Äldreomsorgen, – 12% Pensionärernas villkor, – 12% Skatter, –  9% Sveriges ekonomi/tillväxt, – 6% Socialförsäkringar, -5% Invandring/flyktingar, – 4% Familjepolitik. SYNOVATE Frågorna som är viktigast för väljarna. Är detta då sanningen?

JournoList: Politisk mediekoordineringscentral?

Den amerikanske medieverden summer lige nu af en skandale der på vores side af Atlanten kun er for særligt interesserede, men som ser ud til at have højst interessante afledte perspektiver. Journalisten David Weigel blev i foråret ansat af Washington Post til at dække de konservative medier, mere eller mindre som en indforstået person i disse miljøer. Kort efter sin tiltræden blev han tilbudt medlemsskab af et hemmelighedsfuldt og eksklusivt emailselskab kaldet JournoList 400, der skulle være befolket af mediefolk med en decideret liberal agenda. Hvad der ligger bag den efterfølgende intrige vides vistnok ikke, men nogen besluttede sig i hvert fald for at lække Weigels åbenhjertige posteringer med stærkt nedsættende omtale af de konservative han gerne skulle kunne begå sig hos – formentlig postet for at stadfæste den stuerenhed i det liberal miljø som hans arbejdsområde kunne true. Journalisten så sig derefter nødsaget til at kvitte jobbet på the Post. Andrew Breitbart på Big Journalism ser den større historie, og det er selvfølgelig her man som dansker kunne ønske sig tilsvarende insiderviden:

Ezra Klein’s “JournoList 400” is the epitome of progressive and liberal collusion that conservatives, Tea Partiers, moderates and many independents have long suspected and feared exists at the heart of contemporary American political journalism. Now that collusion has been exposed when one of the weakest links in that cabal, Dave Weigel, was outed. […]

As we already uncovered in our expose on the “Cry Wolf” project, members of academia and think tanks are actively working to form the narrative used by the press to thwart conservative messages. Like a ventriloquist’s dummy, the reporters on the listserv mimicked the talking points invented and agreed upon by the intellectuals who were invited to the virtual cocktail party that was Klein’s “JournoList.” […]

The fact that 400 journalists did not recognize how wrong their collusion, however informal, was shows an enormous ethical blind spot toward the pretense of impartiality. As journalists actively participated in an online brainstorming session on how best to spin stories in favor of one party against another, they continued to cash their paychecks from their employers under the impression that they would report, not spin the agreed-upon “news” on behalf of their “JournoList” peers. […]

I therefore offer the sum of $100,000 to the person who provides the full “JournoList” archive. We will protect that person’s privacy and identity forever. No one will ever know who became $100,000 richer – and did the right thing, morally and ethically — by shining the light of truth on this seamy underworld of the media. Andrew Breitbart: Reward: $100,000 for Full ‘JournoList’ Archive; Source Fully Protected ; E-mails reveal Post reporter savaging conservatives, rooting for Democrats ; David Weigel: Hubris and Humility: David Weigel Comes Clean on Washington Post, the D.C. Bubble, & the ‘Journolist’

Der er selvfølgelig en stor gråzone mellem korrespondance mellem ligesindede på den ene side, og så regulær styring af medievinklingen på den anden. Der behøver ikke at eksistere noget tilsvarende på dansk jord – medløberi, uoriginalitet, dovenskab og pænhed kan såmænd sagtens forklare den trøstesløse konformitet som kommer til skue i mediernes emnevalg, udeladelser, vinkling, og deres trækken på de samme pludrende eksperter fra humaniora til – igen – at forklare at tingene er “komplekse”, og slet ikke det man tror de er. At vi befinder os i denne miserable situation skyldes selvfølgelig at netop de der skulle afdække problemet, selv er dette (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
.
.
12 years ago

Trist med Dilsa Demirbag-Sten. Det har ellers været en fornøjelse at følge hende.

Med hensyn til muslimsk flertal:

1/12 af alle studenter fra gymnasieskolen i år havde udenlandsk baggrund. Danmark er snart ikke længere dansk. Det er uafvendeligt, med mindre der iværksættes repatrieringer.

Magnus A
12 years ago

I wrote down a few minutes of the interview with Ayaan Hirsi Ali, at about 25 to 28 minutes. Interviewer is Jian Ghomeshi.: Ayaan: I can live without God, but I know that there are tons and tons of people who can’t, and who don’t want to. And in that case it is perhaps better to introduce a friendlier God. Jian: Okay. … You are essentially saying the Christian church is more evolved than Islam. Ayaan: The Christian churches are more evolved than Islam, and not only that. In the name of Islam war has been declared on the West… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

“Ja, og de er ikke alene arrogante og ligeglade med os andre, de tror også, at vi er snotdumme.”

En kort og præcis analyse. Så enkelt og rammende kan det siges.

Mette
Mette
12 years ago

Ja, og de er ikke alene arrogante og ligeglade med os andre, de tror også, at vi er snotdumme.

Det kommer der af den megen omgang med en presse, der sjældent stiller begavede spørgsmål eller forfølger det vrøvl, dem bliver spist af med.

JensH
JensH
12 years ago

Så var der altså noget at komme efter. Utroligt en statsminister-kandidat ingen har orden i den slags. Men HTS og hendes mand tilhører en ny Europæisk politker-adel, som ikke mener reglerne gælder for dem og deres egen ‘kaste’.

Mette
Mette
12 years ago

“Helle Thorning-Schmidt og hendes mand, Stephen Kinnock, er blevet presset af det danske skattevæsen forud for deres beslutning om at indlevere Kinnocks selvangivelse i dag.”

http://www.berlingske.dk/politik/skat-rykkede-thorning-foer-hun-boejede-sig

Mette
Mette
12 years ago
JensH
JensH
12 years ago

Så har Politken fundet en vaskeægte VM-skandale, som langt overgår farcen i den Franske trup:

http://politiken.dk/sport/fodbold/vmfodbold/article1007191.ece

Robin Shadowes
12 years ago

Eliten föredrar nog Sacred HAARP…

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Hm, det kommer nok snart til at blive “scared harp” i stedet 😉

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Forklaringsmodeller om hvordan virkeligheden – og fantasien med- er og hvordan den blev det, ja der er sandelig rig mulighed for et stort antal modeller med forskellige argumenter, udgangspunkter og prioriteringer. Tak til redaktionen og deltagerne for at lade os komme til orde. Personlig synes jeg ikke jeg er optimist eller negativ om problematikken med hensyn til mediers valg af metoder, tilstedeværelse af en masse der ikke er at skelne fra andet, selv om jeg sætter pris på både indre dialoger, sociale forholds eksistens og tydelige modsætninger konkluderer jeg, at medier er som de nu engang er, og en anden… Read more »

Jonny
Jonny
12 years ago

Folkpartiliberalen Håkan Holmberg skriver om “Pinsamma påhopp i Axess” (men blir mest pinsam själv): Någon minns kanske Gösta Ekmans roll som ”centerextremisten” i en gammal revy av Hasse och Tage? Under fältropet Thorbjörn Fälldin är en förrädare! anklagade centerextremisten den dåvarande centerledaren för att inte vara tillräckligt lagom. Ungefär så tycks Johan Lundberg, redaktör för tidskriften Axess, ha tänkt i det särtryck som distribueras inför Almedalsveckan. Under rubriken ”I terroristens famn” anklagar han Dilsa Demirbag-Sten, en av Sveriges mest klarsynta kritiker av islamisk fundamentalism, och Expressenskribenterna Sakine Madon och Isobel Hadley-Kamptz för att omfamna precis de idéer och beteenden som… Read more »

polinos
polinos
12 years ago

-> Gunnar

Touché! 😀

polinos
polinos
12 years ago

under den mildt, ureflekterede PROGRESSIVE overflade, skulle der stå.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  polinos

Men situationen i dag er vel principielt den samme som i 1930’erne. Alle der ville se, kunne se, at den var rivende gal, men alligevel ville de fleste vælgere bare have fred nu. Churchill blev betragtet som en hysterisk fredsforstyrrer, ligesom Wilders. Pacifisterne i england indsamlede 3 mio. underskrifter for fred! Så det er nok ikke værre i dag end dengang, hvis det er en trøst. Man kunne ønske, at vi var blevet klogere – men hvordan skulle det ske, når de nærmest har afskaffet historieundervisningen i skolerne. Det store spørgsmål er, hvem der kommer og redder Europa denne gang.… Read more »

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Det er som en græsk tragedie, der uundgåeligt bevæger sig mod katastrofen.

polinos
polinos
12 years ago

-> Gunnar! Indrømmet, jeg hører til de pessimistiske – en arv fra min missionske baggrund, er jeg bange for; “de sidste tider og al det dér”. Det er muligt, at regeringen nu står lidt på bremsen, svarende til ca. 1 pct af BNP; men glem ikke, at regeringen i tide og navnlig utide praler af, at de offentlige udgifter og antallet af offentligt ansatte er steget siden 2001. -> LFPC “…hvorfor er der i det allermindste ikke et marked for en avis eller et andet købemedie der har samme udgangspunkt som blogverdenen”, skriver du. Jeg undrer mig også over det… Read more »

steen
Admin
12 years ago
Reply to  polinos

@ Polinos: Jeg var jo på nippet til at blive journalist engang, men tak og lov var jeg forhindret den dag jeg skulle møde op og begynde i det dengang nye betonpalads i Århus. (Hedder det stadig Olof Palmesgade? – da levede han jo i bedste velgående). I dag er jeg glad over, at jeg aldrig blev det, når jeg ser på hovedparten af det arbejde, journalister må udføre – ikke mindst i TV – og på de vilkår, aviserne har. Hvem skal erstatte dem, spurgte Henrik Gade Jensen for nogen tid siden. Jeg aner det ikke. Samuel Rachlin var… Read more »

polinos
polinos
12 years ago

-> Ole Burde Der findes ingen venstreorienteret konspiration, der går ud på at underminere de borgerlige medier. For det første findes der ikke “borgerlige” medier i nogen meningsfyldt betydning af ordet, til nød på lederplads i J-P eller Berlingske; alle forfægter som minimum status quo, hvilket vil sige Velfærdspartiets synspunkter – hvilket også svarer meget godt til, at der i Danmark reelt kun eksisterer ét parti, Velfærdspartiet, der ser det som sit hovedformål ikke at skræmme vælgerne væk ved at true velfærdsgoderne. Det er vel dybest set kun Liberal Alliance og til dels De Radikale, der på det socio-økonomiske område… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  polinos

> Polinos
Nu lader du vist pessimismen løbe helt af med dig. Der er lige indgået et økonomisk forlig, hvor VKO blev enige om en sparerunde på 24 milliarder kr. Meget forsigtig, ganske vist, men dog en beskæring af velfærdsgoderne og helt modsat S-SFs varmluftsballon om 12 minutter osv.
Måske bliver regeringen så ikke genvalgt, men den lå lige så dårligt i målingerne før dette forlig.

Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

Selv om der ikke eksiterer en dansk variaton af “Journolist” betyder dete langt fra at der ikke eksisterer et uberaegneligt antal af “undercover” venstreaktivister med paent slips og dyre habitter som har faaet arbejde (maaske fordi der ikke var andet eller det betalte bedre) hos borgerlige aviser og andre medieintitutioner .
Som TEORI er et saadant korps af ulve i faareklaeder istand til at forklare hvordan EROTIONEN af borgerlige holdninger er blevet accelereret tilfordel for politisk korekthed …. er der nogen som har en bedre teori ?

polinos
polinos
12 years ago

-> LFPC Det er rigtigt, at der er den slags bestræbelser på at styre debatten. Men ud fra det kendskab, jeg har til branchen, vil de fleste danske journalister – selv de mest politisk korrekte – stejle, hvis de følte, at nogen styrede dem. Kommer der for eksempel mere eller mindre bindende retningslinjer “oppefra” (EU, f.eks.), vil det generere modstand. Min pointe er, at dette heller ikke er nødvendigt. Det er ikke sådan, at man på redaktionsmøder sidder lige ud, og siger, at “nu vil vi vinkle denne historie, så den er mest ugunstig for regeringen”, eller “nu skal DF… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  LFPC

Det er foruroligende at se disse opskrifter på hjernevask og meningskontrol.
Og det er tankevækkende, at det ikke mindst foregår i USA. Vi er vist til daglig ikke opmærksomme på, hvor stærk venstrefløjen er derovre. Det var der, Frankfurterskolen etablerede sig i 1930’erne, og derfra, 1968-kultur(radikal)revolutionen udgik med sine ødelæggende følger for hele den vestlige verden.
Og det er skandaløst, at de borgerlige politikere ikke går imod dette. Hvad blev der af kulturkampen?

polinos
polinos
12 years ago

-> Casper Ganske enig. En sammensværgelse er ikke nødvendig herhjemme. De fleste journalister deler i forbløffende grad ideologisk tankegods, og tænker på samme måde. Efter mange år i branchen kan jeg konstatere, at vinklingen af historier sjældent er udtryk for “ond vilje”, blot en rygmarvshandling. Man kan såmænd ikke engang længere tale om, at journalister – som da jeg gik på Journalisthøjskolen sidst i 70’erne – er “røde” (havde de så endda været det!). Snarere er de udflydende “progressive”, hvilket i praksis vil sige konforme i henhold til det gældende pk-kodeks. Deres politiske tilhørsforhold ligger i langt de fleste tilfælde… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

OT En god gammel klassiker til at komme igang på 😀 – fantastisk flot live lyd.

Mark Knopfler – Brothers in Arms (Night in London Live DVD)
http://www.youtube.com/watch?v=jbZRbBskloE

En af den slags melodier man får på hjernen – og så med en gribende tekst.

Casper | Borgerlig bums

Tja, men som du selv skriver: “korrespondance mellem ligesindede”. Der skal mere kød på sagen før der er påvist en sammensværgelse.

I Danmark er den kulturradikale, let venstreorienterede, københavnerhovne holdning så udbredt blandt journalister at man slet ikke har brug for sådan et hemmeligt selskab. Hvorfor lave et hemmeligt selskab hvis 95 % af journalisterne er enige. (Med kulturradikal mener jeg ikke de ægte kulturradikale, som ville tænke selvstændigt og være kritisk mod de herskende strømninger, men noget i retning af caffe latte-KUA-RUC-segmentet).

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x