2
aug
Seneste opdatering: 3/8-10 kl. 0151
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg plejer gerne at hævde at luftfartsindustrien er en Achilleshæl for den politiske korrektheds beskyttelse af muslimer som officiel offergruppe. Går det galt på en flyvning som følge af frygt for at screene f. eks. lufthavnspersonale eller passagerer, så går det helt galt, og det kan ikke spinnes væk. Et fly holder sig flyvende, eller det styrter ned, og hvis det gør det sidste får det alvorlige økonomiske følger for luftfartsindustrien. Denne branche satser i øjeblikket i et eller andet omfang deres kunders liv i et kortsigtet forsøg på at undgå dygtig, målrettet, og hysterisk offermassage med hjælp fra ikke bare muslimske interesseorganisationer, men også den vestlige godhedsindustri. Af denne grund er den årvågne passager bag videoen her ikke spor populær hos flyselskabet, og af samme grund er luftfartssikkerhed et vigtigt fokusområde. Erfaringen siger dog nok at der først kommer professionel screening uden berøringsangst efter at det en dag er gået galt. Via Atlas Shrugs (LFPC).

Frequent flyers know the drill: take off your shoes, surrender your tweezers and pack your shampoo in those little plastic baggies before lining up for the naked body scanners. But lift your niqab? Apparently not. QMI Agency can reveal that neither airlines nor security services are asking Muslim women to lift their veils and prove that the face beneath matches their photo ID.

The issue came to light through a video taken by Mick Flynn of Bradford, England. Flynn was boarding a flight at Montreal’s Trudeau International Airport when he witnessed two women with their faces covered board an Air Canada Heathrow bound flight without being asked to remove their veils.

In fact, in the video that Flynn has posted online, a man traveling with the group hands in all the passports and is the only one to interact with airline staff while two veiled women simply walk through.

“I complained at the desk — and again as I boarded the plane — asking if the pilot was happy that two women boarded without being identified,” Flynn told QMI Agency. “Both members of staff whom I spoke to were flustered and clearly embarrassed.”

Flynn’s communication with Air Canada and his video posting have resulted in a threatened lawsuit from the airline. As for answers from the company about security procedures, their response reveals holes in Canada’s air security. […] Lifting the veil on airport security

»De er udemokratiske«

Svensk TV 4 begiver sig naturligvis ind i valgkampen med deres intellektuelle trumfkort, og sender en ny Lena Sundström dokumentar den 20 august, præcis en måned  inden valget. Projektbeskrivelse: Oprethold status quo (scroll lidt). Sundströms argument er ikke bare et dårligt, lavpandet trick, der gpår ud over de næste Sverigedemokrater, der skal overfaldes for lovlig virksomhed. Det er til syvende og sidst på det demokratis bekostning, hun selv påstår at bekende sig til. Man kan derfor med rette påstå, at Lena Sundström langtfra er så uskadelig, som hun synes.

Journalisten och författaren Lena Sundström ger sig in i invandrarfrågan igen. Efter sin kontroversiella bok om Danmark tittar hon nu på Sverigedemokraternas väljare i dokumentären ”Dom kallas rasister”. [..]

Du har sagt att Sverigedemokraterna inte är som andra partier, vad menar du med det?

– De är odemokratiska och tror inte på människors lika värde. Det blir tydligt om man sätter sig in i vad de står för. Aftonbladets debattartikel chockade många, medan de journalister som följt SD inte var förvånade alls. Då har vi i medierna inte gjort ett bra jobb. De är sprungna ur rörelsen Bevara Sverige Svenskt, men i dag säger de i stället ”Låt Sverige förbli svenskt”. Det är samma sak.

Hur var det att göra den här dokumentären?

– Det är svårare när det handlar om mitt eget land. Ämnet är så känsligt, hur pratar man om det på ett smart och civiliserat sätt? Hon ville möta de vanliga rasisterna . (SVT1 og TV 4 praktisk talt lige mange seere. I 2008 havde TV 4 en share på 20,1%, mens SVT1’s var 19,4%. TV 4 ejes af TV4-Gruppen, der er et fuldt ejet datterselskab i Bonnier-koncernen.)

“Friskolor brinner nästan inte alls”

Som bekendt sættes der ild til halvanden svensk skole om dagen. Den svenske pendant til Beredsskabsstyrelsen har opdaget noget, der ikke  er overraskende, men dog meget  signifikant. Tampen brænder for forskerne:

En stor högstadieskola i en stor stad som drivs av kommunen. Det är den skoltyp som löper störst risk att drabbas av anlagd brand.Friskolor brinner nästan inte alls.– Vi är förvånade över attfriskolorna särskiljer sig så tydligt.En kommunal skola löper sex gånger så stor risk att utsättasför anlagd brand, säger Björn Andersson, MSB.– Skolor som utsatts för anlagdbrand har fler elever i årskurs 9 utan slutbetyg än genomsnittet. Färre bränder i friskolor, pdf side 5. (Friskolor i Sverige)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Ha! Jag är inte ett dugg förvånad att det inte brinner på friskolorna. Det är bara dom politiskt korrekta som står där med öppna munnar och hakorna hängades nere vid knäna.

Hans L
Hans L
11 years ago

Det kunne jeg nok have forudsagt uden statestikken.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x