9
aug
Seneste opdatering: 10/8-10 kl. 2243
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Beruset bag rattet, ulovlige våben og stoffer – det er bare nogle af de overtrædelser, udenlandske diplomater i Danmark slipper ustraffet fra. Men det rager ikke danskerne, mener den Saudi-Arabiske ambassade!

PLØREFULDE diplomater kører ustraffede rundt i de danske gader.ANDRE rapser i butikker. Sniffer kokain på diskotek og tér sig i det hele taget, som om de er hamrende ligeglade med lovene i det land, de er gæster i.

ALLE ER beskyttede af diplomatisk immunitet. De kan blive anholdt lige så tit, det skal være – og bagefter bare sige æv-bæh-buh: I kan ikke røre os! MEN HVOR alvorligt kan man tage en ambassade, der blæser højt og flot på sit værtslands almindelige love? Det virker ikke seriøst. Selv om det danske retssystem ikke kan dømme alle de spritbilister og butikstyve, politiet fanger, kan ambassaderne selv i det mindste demonstrere en bedre moral ved at vise, at lovovertrædelserne får følger for de pågældende. Det sker tilsyneladende kun i meget lille udstrækning. I stedet ’råder’ den saudiske ambassade f.eks. fortørnet Ekstra Bladet til at fortie oplysninger. ’Det er usmageligt. Det er jo diplomater – ikke Helle Thorning eller andre danske borgere’, som en ansat irettesatte den udsendte journalist. EB Leder.Sprutkørende ambassade til Ekstra Bladet: Rager ikke jer! Saudiske diplomater har også gjort sig kendte i Canada:Saudi diplomat engages in high speed chase, rams police car with SUV.

50 % av poliserna ska rösta på Sverigedemokraterna

INSÄNDARE: Jag arbetar sedan ett par år tillbaka som ordningspolis i en av storstadsregionerna. Under mina relativt få år som polis har min syn på svensk invandringspolitk förändrats. Låt mig förklara. Som ordningspolis är mitt jobb rent konkret att förebygga brott och i de fall brott redan skett åka till platsen och vidta de åtgärder som krävs, mycket grovt förenklat kan man säga att det innebär att hjälpa offret och gripa den skyldiga.

Redan efter mitt första halvår som polis började en bild målas upp framför mig. Bilden föreställde en polismyndighet och ett Sverige som stod helt handfallna inför den nya sortens brottslighet. Borta var den gamla tiden där de som fått för mycket innanför västen gjorde upp med knytnävarna utanför den lokala krogen, där missbrukarna bröt sig in i bilar eller när det gick riktigt vilt till då en biltjuv försökte köra ifrån polisen.

Inne är den nya sortens brottslighet ,”de smutsiga brotten” som den stora och okontrollerade invandringen fört med sig. Jag vill understryka att detta är inte något jag spekulerar om, detta är min vardag, något jag ser hela tiden och tyvärr bekräftas gång på gång, varje dag. Dag ut och dag in…

För att ta några exempel:

Flera gånger i veckan åker jag hem till våra äldre och svaga som blivit utsatta för smutsiga åldringsbrott (där någon tränger sig in i lägenheten och lurar/misshandlar den gamla tills de får alla värdesakerna) och ber om ett signalement på vem som begått detta hemska övergrepp. Varje gång beskrivs gärningsmannen som invandrare från en speciell folkgrupp. Inte en enda gång under hela min poliskarriär har jag fått gärningsmännen beskriven som Svensk.Detsamma gäller de tusentals personrånen där vår barn och svaga blir hotade och rånade på gator och torg, 95 procent av de hundratals gärningsmän jag fått beskrivna för mig anges av den utsatte vara invandrare.

Det är enkelt att slänga sig med ord som personrån och sen inte reflektera vad det faktiskt innebär. För mig och mina kollegor är det tydligt men jag ska försöka förklara. Dessa smutsiga brott begås nästan uteslutande av invandrare. Det karaktäriseras av en total avsaknad för respekt för mänskligt liv. Jag sitter mitt emot en gammal människa med skräcken i ögonen efter att ha blivit attackerad i sitt eget hem – den enda trygga vrå de hade kvar. Full med blåmärken och vittnandes om de knivhot de just fått utstå och den förnedring de känt när de inte kunnat freda sig.Læs resten: Polis och sverigedemokrat?

“Familievoldtægter”

Tvangsægteskaber er udbredt i den muslimske verden, og er ofte mellem fætter og kusine. I tvangsægteskaber tvinges pigen ind i en ufrivillig og livslang seksuel relation, og hvert eneste samleje er derfor reelt voldtægt. Familierne – med fædre og onkler som magtfulde familieoverhoveder – har arrangeret ægteskabet, og er derfor medvirkende til voldtægten. Fædre og onkler begår således voldtægt pr. stedfortræder, ikke for deres egen seksuelle nydelses skyld, men for at øge børneproduktionen og holde ældgamle kulturelle og religiøse traditioner i hævd.Hvem er værst: Fætteren, som voldtager sin kusine, eller forældrene, som tvinger pigen? “Familievoldtægter” er et passende ord. Nicolai Sennels: Tvangsægteskaber er fædre og onklers voldtægt pr. stedfortræder

Saudi Columnist: ‘There Is No Islam without Jihad’

Hvad den saudiske klummeskriver her lettere indpakket giver udtryk for, er pligten til defensiv jihad imod de vantro. Offensiv jihad kan kun påbegyndes af en kalif i et fremtidigt kalifat. Klør det i krumsabelfingeren er man dog så heldigt stillet at defensiv jihad er en pligt for den enkelte, når islam er (dvs. opfattes som værende) under angreb. Det er dette der har betydning for os, ikke grønthandlerdogmatik eller pizzeria-retsskolers mulige indføring af Den Gyldne Regel. Via Gates of Vienna (LFPC).

[…] “[However,] ever since the American [declaration of] war against what is called terrorism, there has emerged a group of Arab and Muslim authors and academics who try to limit jihad to one dimension, namely to personal jihad. […]

“I completely understand that we Muslims must reexamine the term jihad, after the extremist terrorist gangs have attempted to appropriate this noble term. Likewise, I completely understand that we are bound by the conditions and limitations of [declaring] jihad, namely [that jihad can only be declared when] Muslims are being expelled from their land and [are subjected] to religious coercion.

“But I do not at all understand Muslims’ calls for the reexamination of the term jihad from a viewpoint that rejects declaring war on those who occupy their land, kill the innocent, destroy homes, and expel millions. Islam is a religion of justice, and the most basic principle of justice demands that evil be opposed and not surrendered to. It goes without saying that occupation is the severest form of evil. If we add to occupation the resettlement of land and expulsion [of population], we arrive at the greatest degree of evil that can befall man. There is no Islam without jihad.” Anas Zahed: Saudi Columnist: ‘There Is No Islam without Jihad’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Den historie med de drukne arabere fra Saudi-ambassaden kan virkelig ikke skabe forundring.

Med det kendskab man gradvist skaffer sig til selve den islamiske historie og de islamiske tekster og ikke mindst til de nuværende som tidligere muslimske Soldaters adfærd bliver man faktisk klar over, at disse er en samling hyklere og løgnhalse.

Mig har de gennem et godt stykke tid skaffet en del morskab, for det er sågu da næsten fabelagtig så løgnagtige de er !

Og det mest morsomme er næsten, at de TROR de vantro igen og igen hopper på deres taqiyya .

Anonymous
11 years ago

OT

Sømand, der er noget, du har glemt!

Orlogshistorier Hans Christian Bjerg har skrevet en glimrende kronik ”Danmarks søværn i 500 år”. Han er en af initiativtagerne til søværnets jubilæum, som vi fejrer i dag. De første mange år var der tale om en dansk-norsk flåde.

http://jp.dk/opinion/kronik/article2145876.ece#laes

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Ja, så er DK & Europa da også det helt rigtige sted at flytte hen, hvis man ser sådan på dansk/ vestlig kultur 😉 http://www.information.dk/241116 ‘Mange muslimer er virkelig bange for den danske kultur’ Der er mange misforståelser om islam i omløb, mener Saliha Marie Fattah, en dansk konvertit bosat i Vollsmose. Hun langer ud efter bydelens imamer, som hun mener har alt for stor magt over alle. Hun opfordrer sine muslimske medsøstre til at være mere nysgerrige og aktive – som irakiske kvinde(r) var det under Saddam …. »Nogle af de danske konvertitter, jeg har som kursister, anser mig… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  steen

Tak – lyder interessant 😉

Og som en del af et meget større foruroligende mønster …

Benjamin
Benjamin
11 years ago

Angående det med voldtægter: Hvis de dog blot havde holdt sig til deres egne (kusiner). Men især når det går ud over danske piger, vælger de røde medier (læs:Politiken) at fordreje sandheden for at sløre gerningsmandens etniske ophav.

Prøv f.eks.at sammenligne signalementet af gerningsmanden i disse to artikler, som beskriver den samme voldtægt i Odense:
http://politiken.dk/indland/article1033220.ece
http://www.berlingske.dk/danmark/kvinde-voldtaget-op-ad-husmur

Limewoody
Limewoody
11 years ago
Reply to  Benjamin

Er du fra forstanden. En sådan fættervoldtægt kan jo udløse en blodfejde i værste fald.

En voldtægt på ikke mussulwoman udløser jo bare et rap over fingrene til gerningsmanden. Hvis han da overhovedet findes af uordensmagten. Ordensmagten er jo bundet på hænder og fødder af angst for at blive beskyldt for racisme overfor perlerne. Når den ikke har travlt med at undersøge racisme-beskyldninger begået af blegansigter, forstås.

Limewoody
Limewoody
11 years ago

Gad vide om ikke kokain er halal?

Elefanten
Elefanten
11 years ago

Hvis den fordrukne saudiske diplomat står til 40 piskeslag i hjemlandet, kan han opnå politisk asyl og han vil blive betragtet som nydansker og en berigelse for det danske samfund.

LFPC
11 years ago
Reply to  Elefanten

Vi hører ikke så tit om det i MSM, men der er en anden saudisk virkelighed hvor en priviligeret kaste kan opføre sig lige så døddrukkent som de vil, og i øvrigt feste igennem. Googler man ‘drunk saudi princes’ kommer der tusinder af hits. Også på YouTube er der utallige videoer af festglade og animerede telte. Denne her skulle vise en plørestiv saudisk prinsesse, hvilket i sagens natur er umuligt at bekræfte, men på den anden side kan hun tilsyneladende slippe afsted med det:

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago
Reply to  LFPC

Man kan også søge lidt på Saudi og Cairo, og få lækre historier om rige saudier, der vælter sig i sprut og kvinder i august, hvor der bliver ulideligt varmt i Golfen. Som regel er lejligheden, værelset, hoteletagen eller hotellet – alt efter økonomisk formåen, raseret når det tager hjem, og lejeprisen justeret derefter.

En samling klamme mandschauvinistiske hyklere, som ikke fortjener hverken respekt eller høflig tiltale. Hån, spot og latterliggørelse skal være deres lod i livet.

Singapore ginsling
Singapore ginsling
11 years ago

Det kunne jo også være man går stille ved dørene netop fordi man ved hvilken straf man ifølge sharia vil være nødt til at idømme, der ud over ser det ikke så godt ud derhjemme hvis det kom frem at “eliten” udsendt til udlandet ignorerede haram foreskrifterne.

Liva
Liva
11 years ago

OT

Snart udkommer bog om danske muhammed tegner Westergaard. Glæder mig så meget til at læse den.

Selvbiografien kommer til at hedde Manden bag stregen.

h t t p://www.sn.dk/Muhammedtegning-kommer-igen-paa-tryk/Danmark/artikel/76319

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x