12
aug
Seneste opdatering: 13/8-10 kl. 0712
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Her kan man blive bevæget på en måde, man ikke tit oplever. Det tog dog nogen ekstra, tid inden jeg nåede frem til rubriken ovenfor. Og så synger Leonard Cohen bedstefar Adolek ud med “Dance me to the end of love”. Der har været delte meninger, men det er nu min, og  blandede følelser er der nu engang flest af. Henryk Broder udtrykker det nok så godt, men jeg kan godt afsløre at mine jødiske venner ikke er enige med ham. Alt er altså helt normalt, undtagen musikvideoen.

Pop diva Gloria Gaynor’s “I Will Survive” was a huge hit in the late 1970s. To this day, countless cover versions of the song are played in clubs and at parties.It’s ironic that Korman had her father and her children dance to this classic gay anthem. They do so, hesitantly at first, as if they were conscious that what they are doing is forbidden. Gradually they become more relaxed until, finally, they are as exuberant as an amateur sports team that has just defeated a bunch of professional athletes in a championship.
In one scene, Grandpa Adolek, wearing a white T-shirt with the word “Survivor” printed on the front, stands in front of one of the ovens where the bodies were burned and flashes a V-for-victory sign. The message couldn’t be clearer: Look, I’m alive! At the end of the video, Kohn, speaking off-camera, says: “If someone would tell me here, then, that I would come sixty something three years later with my grandchildren, so I’d say ‘What you talking about? What you talking about?’ So here you are. This is really a historic moment.Dancing with his grandchildren in the place where his mother was murdered was the greatest triumph of his life, Kohn says. “Since then, I am no longer a victim. I survived. I won.” Holocaust Survivor Becomes YouTube Star,By Henryk M. Broder

Fint vejr er voldtægtsvejr
Tænk hvis Sveriges klima var som syd for Alperne…..

Enligt Brottsförebyggande rådet (Brå) anmäldes 1.091 våldtäkter under juni och juli i år. Det är 218 fler eller en ökning på 25 procent jämfört med motsvarande tid i fjol.När det gäller våldtäkterna utmärker sig även här Södermanland och därefter Stockholms och Gävleborgs län.
-Anmälningarna har ökat i sommar. Benägenheten att göra anmälan har blivit större i Sörmland. Den är större här än någon annanstans och vad det beror på vet jag inte, säger kommissarie Lars Fransell vid Sörmlandspolisen.Sexualbrotten i sin helhet ökade i landet med 18 procent under juni och juli jämfört med motsvarande tid förra året. Anmälningarna om våldtäkt på barn under 15 år ökade med 53 procent, från 192 fall i fjol till 294 under juni och juli.
Under årets sex första månader anmäldes drygt 8.460 sexualbrott och det är en ökning med 12 procent jämfört med första halvåret 2009.En förklaring till ökningen kan delvis bero på det fina vädret i sommar, säger Sven Granath till TT. Fler våldtäkter i sommar

Hillary Clinton Drags Taliban Leader’s Body Through Streets Of Kabul

Satiren er selvfølgelig grotesk, men illustrerer fint den diametralt modsatte virkelighed, der ikke bare er lige så grotesk, men suicidal tillige. Så længe USAs paradigme – i hvert fald under Obama – handler om at “engage the Muslim World” og “winning hearts and minds” vil alt der bare ligner sejrrig triumf – hoveder på skrivebordet eller ej – nok være utænkeligt. Man er i gang med en skæbnesvanger satsning på at fedte sig ind hos en fjende der foragter svaghed, og som handler derefter (LFPC).

As members of the international press looked on, Secretary of State Hillary Clinton rode on horseback through the streets of Kabul Monday, dragging the mutilated remains of Taliban leader Mullah Abdul Jalil through the dirt behind her. “Graaaaaggghh!” Clinton shouted as a frenzied crowd of supporters shot AK-47s into the air. Earlier in the day, Clinton had led a band of mercenaries through rugged mountain terrain to hunt down Jalil, whom the former senator eviscerated with a single stroke of her gleaming scimitar. U.S. soldiers marched alongside the triumphant, blood-soaked Clinton to the center of Kabul, where she ordered the Taliban leader’s gutted body be hung from the town’s tallest spire, where “all may behold it.” White House sources confirmed that upon returning to Washington, Secretary Clinton burst into the Oval Office, threw Jalil’s head down on the president’s desk, and let out a deafening war cry. Hillary Clinton Drags Taliban Leader’s Body Through Streets Of Kabul

Bruce Bawer: “Wake up Europe”
Bawer interviewet med gehør, ikke som noget af det, vi dropper:

In this edition of Shire Network News, Tom Paine interviews Bruce Bawer, the Oslo-based US author of “While Europe Slept:How Radical Islam is Destroying the West from Within” and Surrender: Appeasing Islam, Sacrificing Freedom about his experiences as a gay man in what he thought would be a more tolerant European society, and what happened when he ran into radical Islam on the streets of Amsterdam one night.Broadcasted on 05, July 2009. Tom Paine is pseudonym and the show host always use a picture of Tom Pain as his avatar. Radio homepage: Shire Network News. Bruce Bawer & Tom Paine – Wake Up Europe via Kitman

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

Hej Steen. Du har ret, Cohen har det med at twiste sine tekster, når han optræder live, det er jo blot en del af charmen. På videoen synger han fx give me crack and careless sex. På originalen synger give me crack and anal sex.

Og jo, videoen er fra Live in London fra 2009. Et supertight band, en fantastisk synergi, og et medlevende publikum samt Cohens præcise, men også morsomme kommentarer: Sidst, han var i London var han ca “…sixty, just a boy with a crazy dream.”

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

“Dance me to the end of Love” er den korrekte titel.

Hvis man kun ønsker at se én musik-dvd i sit liv, kan Leonard Cohen: Live in London, varmt anbefales.

“I´ve seen the Future, Brother, it is Murder”. Gæt, hvad den handler om, eller se den selv.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

En smuk video: En hyldest til livet, en hyldest til de, der overlever på trods, og også en hymne til de, der døde for nazisternes og fascisternes massemyrderier.

Jeg håber, at grandpa og hans børnebørn lever længe og lykkeligt trods den nye hitler i Iran og hans håndlangere i Libanon og Gazastriben.

Nogen, der ved, hvorfor Youtube (Google-ejet) har fjernet videoen?? Knald-i-låget politisk korrekthed eller hvad?

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
11 years ago

Kriminologin ter sig allt oftare som en modern variant av gamla tiders spågummor (minns ni dem, med kaffesump eller en glaskula i zigenarens tält?). Vi har ju sett den här varianten ganska länge: fler våldtäkter beror på varmare väder. Det är så dumt att man tar sig för pannan. Självklart vistas fler människor – män, kvinnor och transvestiter – utomhus när det är fint sommarväder. Men våldtäkterna som sker dessa fina sommardagar – beror inte de på våldtäktsmännen? Det trodde jag i min enfald. Och det finns för varje dag som går ett allt större behov av att granska dessa… Read more »

Krigeren
11 years ago

Norman Finkelsteins bog: The Holocaust Industry er en fremragende bog! Den kan varmt anbefales.

Limewoody
Limewoody
11 years ago

I will survive.

Det er ikke uden en grad morbid humor og paradoksalt nok også en umiddelbar livsglæde i videoen. Den viser om ikke andet, at 2. verdenskrig er lang, lang tid siden. Man må jo håbe, at aktørerne gør det med respekt in mente overfor de ofre ungdommen i andre lande ydede for, at befri KZ-land og omegn..

MIKE
MIKE
11 years ago

OT Jeg vil lige gøre opmærsom på at Bill Warner fra Center for the Study of Political Islam http://www.politicalislam.com For nyligt har lagt en fremragende bog til gratis dowload. Det er den bedste bog jeg har læst om Islam og hvad sharia står for og betyder for os – kuffars (vantro). Den kan hentes her: http://www.politicalislam.com/pdf/WebSitePDF/ShariaNonMuslim.pdf Bedre introduktion til islam findes næppe – den er på 52 sider. Jeg er selv på andet år i gang med Craig Winns – The prophet of Doom (som også kan hentes gratis fra http://prophetofdoom.net/ – men det er en tung sag på 800… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  MIKE

Tak skal du have, Mike. Jeg er en stor ‘fan’ af Warner.

Nils
Nils
11 years ago

Det måtte jo komme: Goreball Warming giver flere voldtægter.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

OT

Service til Snaphanens læsere:

Hvis der endnu er nogen desperate forældre blandt Snaphanens læsere, som ikke har fundet en islam-fri (men ikke udlændinge-fri) skole til deres børn i skolealderen, må Steen gerne give min e-mailadresse til dem. Så vil jeg oplyse om en sådan skole centralt i København, der muligvis endnu optager elever, eller hvor ventelisten er kort. Skolen er ikke en betalingsskole.

Oplysningerne bedes behandlet med diskretion af hensyn til visse politikere og interessenter med modsatrettede interesser.

MVH Morten

– – –

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x