12
aug
Seneste opdatering: 18/6-14 kl. 2140
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Andrew Bostom: Understanding the Islam in Muslim Jew Hatred, holdt juli 2010, tekst findes her, Andre Bostoms blog.Andrew Bostom og  Mrutyuanjai Mishra i København 2009.

Socialdemokraternes ramdan-fest på Christiansborg

Tirsdag aften festede flere fremtrædende socialdemokrater med tyrkisk violin, æble- og appelsinjuice samt tre tyrkiske retter på Christiansborg. DF kalder festen »fejltænkt integration.«Flere socialdemokrater herunder Mogens Lykketoft, Klaus Hækkerup, Yildiz Akdogan og kirkeordfører Karen Klint havde imidlertid valgt at takke ja til Dialog-Forums invitation.Klaus Hækkerup mener, at det er dialogen, der samler og skiller, og at en god dialog derfor er vigtig for integrationen.»Det er udtryk for gensidig respekt at være åben for sådan et arrangement. Alt andet havde været fordømmende, og det er ikke socialdemokratisk politik,« siger Klaus Hækkerup.Han understreger, at han aldrig havde lagt navn til et islamistisk arrangement. S fejrer ramadanen på Christiansborg

Noli me tangere

“FN-rapporten E-Government Survey 2010 en nalkande kris i vår demokrati, Sverige håller på att tappa kontakten med medborgarna,” skriver byrådet fra Haninge. “Håller på?” Ja, online, men tendensen er årtier ældre end internet, der blot gør det synligt på en ny måde.

Vi politiker kan inte längre stoppa huvudet i sanden utan måste ta upp dialogen med medborgarna på internet.Våra politiker har en jämförelsevis liten dialog med medborgarna på nätet. Sverige blir omsprunget av både Sydkorea, Malaysia och Kazakstan och landar på en 23:e plats i medborgardialog och tillgänglighet på internet.Hur kommer det sig? Trots hög teknisk och ekonomisk utveckling har svenska politiker inte tagit till sig internet som instrument för dialog med medborgarna. Handlar det om ett ointresse och oro för att förlora politisk makt och kontroll? Debatt: “Kris hotar svensk demokrati”.  (via Knute)

Blodsudgydelse og afhugning af lemmer er ærefuldt for muslimer

Ja, så er vi altså der igen, kære rigsadvokat: Det er ikke noget vi hævder, vi gengiver bare hvad fremtrædende muslimske lærde siger. Træk mig endelig i retten for at gengive andres udsagn i debatmæssig sammenhæng, vi kan lige så godt få afprøvet de paragraffer først som sidst. Man kan nok allerede nu godt forudse at evt. domfældelse over Lars Hedegaard og Jesper Langballe blot vil forårsage endeløs afprøvning af grænser, og spørgsmålet er om andre end EU i sidste ende har interesse i afskaffelse af ytringsfriheden.

Der er altså dette aktuelle juridiske aspekt i en politianmeldelsestid. Det andet er at uhyrlige udsagn som disse kan florere på tv-kanaler og hjemmesider uden tilnærmelsesvis samme opmærksomhed og forargelse som ordet “de” i Hedegaards eller Langballes mund, ja faktisk uden opmærksomhed overhovedet. Klippet kan ses på MEMRI TV (kan ikke embeddes) (LFPC).

Muhammad Al-Arifi: “There is no doubt that a person whom Allah enables to sacrifice his soul, and to fight for the sake of Allah, has been graced with a great honor. The Prophet Muhammad said that the dust of battle for the sake of Allah and the smoke of Hell shall never meet in a man’s nose. […]

“Devotion to Jihad for the sake of Allah, and the desire to shed blood, to smash skulls, and to sever limbs for the sake of Allah and in defense of His religion, is, undoubtedly, an honor for the believer. […]

“Allah said that if a man fights the infidels, the infidels will be unable to prepare to fight [the Muslims]. By Allah, the infidel countries today – the U.S. and its allies – dare to fight the Muslims, to rape their women and turn them into widows, and to inflict their corruption on Islam and the Muslims on a daily basis only because they see that the Muslims do not even consider fighting the infidels and conquering their countries. […] Saudi Cleric Muhammad Al-Arifi: ‘The Desire to Shed Blood, to Smash Skulls, and to Sever Limbs for the Sake of Allah Is an Honor for the Believer’

Gorm Strandvang: Ziehende Gauner

Hvilken paragraf gælder her?

Formanden for Danmarks Konservative Studerende, Nicolai Bang, har erklæret at sigøjnere er kleptomaner, og det vækker stor forargelse.

Undertegnede boede i mange år i en kommune, hvor borgmesteren på et tidspunkt forsøgte at straffe de sigøjnerforældre, der tog deres 13-årige døtre ud af skolen, så de kunne blive gift og få børn. Midlet var at tilbageholde div. underhold fra kommunen (vistnok bistandshjælp, børnepenge og boligsikring). Initiativet blev standset af regeringen.

En bekendt arbejdede som portier på et stort hotel i denne kommune, og da der en dag var ankommet en flok deltagere i en konference, begyndte der at indgå klager over bortkomne tegnebøger og mobiltelefoner. Han fik øjeblikkeligt blokeret alle udgange og afbrød konferencen. Personer, som havde mistet deres mobiler, blev bedt om at oplyse telefonnumre. Portieren ringede nu til nogle af disse mobilnumre, og fra et rengøringsskab under en trappe hørtes opringningerne. I dette skjulested sad en flok sigøjnerbørn med et antal tegnebøger og mobiltelefoner.

Som rejseleder oplevede jeg i 2007 på nærmeste hold, at to sigøjnerkvinder arrangerede tyveri fra en dametaske i toget fra
Livorno til Genova. Den ene bar et bedøvet spædbarn i en pose på maven, og da de danske turister stod af toget, spærrede hun udgangen i nogle sekunder. Mens alle focuserede på dette, snuppede hendes kollega en tegnebog fra tasken. Et par dage efter bragte et dagblad rapport fra en sigøjnerlejr udenfor Rom. Her havde en politiker været på besøg, men han traf næsten ingen.

Det blev ham meddelt, at kvinder og børn var ude for at stjæle og tigge, mens mændene sov, idet de stjalom natten. Emnet var meget omtalt, og et par hundredetusinde rumænske sigøjnere blev udvist fra Italien – imod EU’s regler!

Ordet sigøjner kommer af ziehende Gauner – “omstrejfende tyve”. Der findes naturligvis ikke-kriminelle sigøjnere, men så vidt vides bidrager de ikke til at belyse den kleptomankultur, der manifesteres i ovennævnte – samt utallige andre – tilfælde.

Svenske venner, der holder af at campere i sommerferien, oplyser, at sigøjnere sædvanligvis nægtes adgang til campingpladserne. Derefter klager sigøjnerne til myndighedene, som pålægger campingpladsen en bøde. Udgiften betales i sidste ende af de gæster, der ikke stjæler eller efterlader fækalier på græsplænen.
Kultur betyder noget. Dårlig kultur betyder dårlig opførsel! Hvor svært kan det være?

Gorm Strandvang.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Anne Grethe Bjarup-Riis er på banen igen-igen med sine syge fantasier – hvem fanden på EB har dog fundet på at give denne lede bitch en blog? Stræber hun mon efter at få en rolle i den nye fun Trier eller Bornedahl film? Hvorfor tror skuespillere, filminstruktører, visse sangere og andre “kunstnere” og kultur-“personligheder” altid, at deres meninger er særligt interessante? Hvem har egentlig ansat dem til at opdrage os? http://ekstrabladet.dk/nationen/article1388766.ece Fejlfarvede kan fucke af Pia Kjærsgaards politiske tiltag er ikke satiriske længere, de er fandeme uhyggelige …. NU BRINGER jeg ikke mere af samtalen, det blev alligevel lidt for… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

En del danskere har tydeligvis ikke glemt Pakistan – og heller ikke reaktionerne der under M-krisen …. http://ekstrabladet.dk/nationen/article1390332.ece kke en krone til Dannebrogs-brændere Der er meget få danskere, der giver penge til ofrene for oversvømmelserne i Pakistan. nationen! ved godt hvorfor – Hjælp jer selv. Jeg er en af dem som ikke giver krone til Pakistan. ‘Neeeej hvor er jeg et ego svin’, slet ikke, men husker tydeligt hvem der også brændte Dannebro af under Muhammed krisen, ‘jamen det var jo ikke dem, der nu har brug for hjælp’. Jo det var lige præcis dem. Hvorfor hjælpe dem der skader… Read more »

Liva
Liva
11 years ago

Det er træls så travlt nogle socialdemokrater har med islamisering af Danmark. Hvad med at der var mulighed for at vælge det fra hos socialdemokraterne? Nogen mulighed for det?

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

Må hellere nævne at det er nogle socialdemokraters religiøse sammenblanding med politik på Christiansborg lige nu, jeg tænker på. Imens nogle danske borgere – bl.a. uden ramadan beskyttelse – behandles rigtig dårligt i nogle ghetto områder, så fejre flere socialdemokratiske politikere nu religiøs islam fest på Christiansborg. Skinhellige er nogle socialdemokrater desværre blevet. De smæsker sig i religiøs selvretfærdighed, mens en del danskere efterhånden mangler nogle politikere der ikke ser sig blinde på religion – men tager fat om de reelle behov der er hos mange danskere – der ikke lader sig sylte ind i socialdemokratisk nyreligiøs ramadan dyrkelse. Hvor… Read more »

annonym
annonym
11 years ago

Titlen hos Rizal henviser til samme, og til en person der er så syg, at det er et problem overhovedet at rører (behandle). På det generelle plan og det som han behandler, så handler det om et samfund, hvor det at ytre sig om grundlæggende problemer i sig selv gør så ondt på “magthaverne/samfundet”, at der reageres med ytringsforbud. Inden man er kommet 1/10 ind i kapitel 2 så er ytringsfrihed som fundament for et ordentligt samfund slået fast 3 gange. Det er i øvrigt en “fjel”, eller rettere, jeg tror, at hvis Hedegaard og Jalving kendte ham så havde… Read more »

annonym
annonym
11 years ago

Noli me tangere er en fantastisk bog, der passer meget godt på vore dage. Findes gratis. Forfatteren er Jose Rizal.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x