15
aug
Seneste opdatering: 16/8-10 kl. 0821
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Efter den uppmärksammade boken och dokumentären Världens lyckligaste folk gör journalisten, TV4-medarbetaren, författaren och krönikören Lena Sundström nu ett nedslag i den svenska vardagen. Dokumentären Dom kallas rasister, om Sverigedemokraternas väljare, sänds i TV4 tisdagen den 17 augusti klockan 21.00. [..]
Vi står inför ett viktigt val, och att lägga sin röst på Sverigedemokraterna är inte som att rösta på vilket parti som helst. Eller som att blankrösta eller att ligga hemma på soffan. Jag ville ta reda på hur väljarna ser på partiet, och jag ville möta dem i verkligheten, säger Lena Sundström. Dom kallas rasister – en dokumentär av Lena Sundström om Sverigedemokraternas väljare

Forleden prøvede Sveriges Radios chef at få genoptaget en forlængst død og afvist sag mod Sverigedemokraterne. I morgen tirsdag sender TV 4 dokumentaren ovenfor, og man gætter nok ikke meget forkert, at “venstresocialdemokraten” Lena Sundström ikke ligefrem er sendt i byen for at lave en reklamefilm om partiet. Den bliver nok genudsendt et par gange, for 35 dage inden valget, det er lige tidligt nok rent vælgerpsykologisk. Hold øje med SVT, de kan time sådan noget. Nå ja, foto. Det er Lena Sundström som visar sin tatuering i Nyhetsmorgon, altså den øvre, højre røvballe. Forandring fryder.

Misdannelser hos norsk-pakistanske nyfødte

Risikoen for såkalt fremadskridende hjernesykdommer hos norsk-pakistanske barn er sju ganger høyere enn hos norske barn. Den er enda høyere når foreldrene er søskenbarn.

– Arrangerte ekteskap foregår nok fremdeles i stor grad. Noen av kvinnene forteller at de opplever å bli avfeid når koblingen mellom inngifte og mulige sykdommer blir påpekt, forteller Berge.- Flere av kvinnene forteller om uvitenhet i deler av det pakistanske miljøet, sier Gardsjord.

Svært ressurskrevende:Legene Kanavin og Strømme har skrevet om tema fordi selv om det er sjeldne sykdommer, er de svært alvorlige for dem det gjelder.Det kreves ofte stor innsats fra hjelpeapparatet.Det er ikke uvanlig at 15 til 30 fagpersoner er involvert rundt én pasient. Kanavin forteller at det er mange ulike årsaker, de fleste er arvelige. I cirka tyve prosent av tilfellene klarer man ikke å stille noen klar diagnose. Pakistanske foreldre som er fetter og kusine har 11 ganger så høy risiko for å få barn som har fremadskridende hjernesykdom som et par med norsk-etnisk bakgrunn. Økt risiko for hjernesykdommer hos norsk-pakistanere, Tidsskrift for Den norske legeforening. Barn med nevrodegenerativ sykdom (Se også Sverige: »Emnet er for følsomt.« og Danmark : Ugeskrift for Læger: Konsangvinitet og medfødte misdannelser, og Indavl gør nydanske børn ubegavede.)

Bruger EU-kandidat Tyrkiet kemiske våben mod kurdere?

Imod må i hvert fald tale at et land der i forvejen har et penibelt problem med massemordene på armenierne skulle være ualmindeligt hårdt trængt i forhold til det kurdiske problem, hvis det derved ville sætte sit EU-medlemskab over styr. Og man må retfærdigvis også tage højde for den eventualitet at der i kølvandet på sagen med IHH-provokationen godt kunne foregå en psykologisk informationskrig vi ikke kender noget til. Når det er sagt: Påstandene ser her ud til at blive bekræftet fra pålideligt hold, omend selve billederne så vidt jeg har kunnet finde ud af ikke er tilgængelige online (LFPC).

German experts have confirmed the authenticity of photographs that purport to show PKK fighters killed by chemical weapons. The evidence puts increasing pressure on the Turkish government, which has long been suspected of using such weapons against Kurdish rebels. German politicians are demanding an investigation.

It would be difficult to exceed the horror shown in the photos, which feature burned, maimed and scorched body parts. The victims are scarcely even recognizable as human beings. Turkish-Kurdish human rights activists believe the people in the photos are eight members of the Kurdistan Workers’ Party (PKK) underground movement, who are thought to have been killed in September 2009.

In March, the activists gave the photos to a German human rights delegation comprised of Turkey experts, journalists and politicians from the far-left Left Party, as SPIEGEL reported at the end of July. Now Hans Baumann, a German expert on photo forgeries has confirmed the authenticity of the photos, and a forensics report released by the Hamburg University Hospital has backed the initial suspicion, saying that it is highly probable that the eight Kurds died “due to the use of chemical substances.” […] Turkey Accused of Using Chemical Weapons against PKK

Hamborg: “Endnu et stykke vej til borgerkrig”

I et interview med Bild-Zeitung er udtrykker SPD-distriktsborgmester i Hamburg-Mitte, Markus Schreiber, som for et par dage siden blev gjort bekendt med det kolossale antal hamborgere af udenlandsk herkomst, hvorfor det er forkert at politiets statistikker fortsat at skjule gerningsmændenes oprindelse. I bydelen Mitte har næsten hver anden indvandrer. I Veddel 70 procent. Det enorme antal af udenlandsk oprindelse i Hamburg blev for første gang nogensinde offentliggjort disse statistikker den 11 august.So viele Migranten leben in Ihrem Viertel (Så mange indvandrere bor i din bydel.)I interviewet taler distrikschef  Markus Schreiber om muligheder og risici i befolkningsudviklingen.

BILD: Vidste du, at næsten hver tredje Hamburger er af udenlandsk oprindelse?

Schreiber: “Det overrasker mig ikke, jeg kender tallene fra det daglige arbejde.”

BILD: Hvorfor har I holdt tallene skjult?

Schreiber: “I Tyskland har vi foretrukket at være en smule forsigtige, til dels på grund af vores fortid. Tallene skal stadig på bordet for at vi kan danne os et billede af situationen. “

BILD: Kriminalstatistikkerne vil fortsætte med at skjule gerningsmændenes oprindelse. Er det rigtigt?

Schreiber: “Det er ikke rigtigt. For at gøre det muligt for politiet at udvikle passende koncepter, har brug for at vide, hvorfra gerningsmændene stammer. Og ikke kun i hvilke bydele forbrydelserne begås”

BILD: Klarer vores uddannelssystem det høje antal indvandrere?

Schreiber: “Da jeg var matematiklærer blev tyskkurser for udlændinge år for år reduceret. Det går ikke! Sprog er nøglen til en vellykket integration. Hver elev skal tale 100 procent tysk

Schreiber: “Jeg er netop hjemvendt fra Paris. Vi befinder os stadig et stykke fra de borgerkrigslignende tilstande i  nogle af forstæderne der. Men visse af vore bydele adskiller sig ikke i deres struktur fra de franske.

BILD: Hvordan skal vi stoppe ghettoiseringen?

Schreiber: “Min forgænger ønskede at indføre sluser for tilstrømningen af indvandrere til byen. Dette går er ikke rent juridisk. Enhver kan tage derhen, hvor han ønsker. Vi forsøger at skabe incitamenter til at opretholde en socialt afbalanceret befolkningsstruktur, som for eksempel billige boliger for studerende i Veddel og Wilhelsburg”.

„Stadtteile dürfen nicht aus den Fugen geraten“, So viele Migranten leben in Ihrem Viertel. (Snaphanens oversættelse)

bloggen PI de seneste måneder om Hamborg:

» Hamburg: Auf Nebenbuhler eingestochen
» Wieder Migrantengewalt in Hamburg
» Hamburgs Sozialsenator für Erlebnis-”Strafen”
» Freie und Messerstecherstadt Hamburg
» Hamburg: Migrantenmob greift Polizisten an
» Hamburg: 22-Jähriger erstochen
» Weiter brutale Gewalt in Hamburg
» Hamburg: Wieder Mann lebensgefährlich verletzt
» Wieder Messerattacke in Hamburg
» 19-Jähriger in Hamburg ermordet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Thomas

Det er netop dette at Lena sandsynligvis ligger over gennemsnitlig intelligens der er ubegribeligt, når man læser hendes skriverier og ser hendes udsendelse om bl.a. danerne og Danmark.

Som du skriver forhindre en god begavelse ikke folk i at eksempelvis at tilslutte sig religiøse eller politiske “underligheder” som selv mindre veludstyrrede begavelser snildt kan se er noget skidt.

Man kunne forledes til at tro at de vældig godt begavede forsøger at fuppe omverdenen hvis det giver “kasse” at stille sig dummere an end de reelt er….Helle T.S. ?

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Ingen tvivl om, at Lene Sundström har en god røv, og også en god fornemmelse for følelsen i sin egen navle, som så ophøjes til den matriarkalske sandhed.
Hun har da fundet nøglen til succes, den er så simpel, hvis man leve med illusionerne, uden at det kortslutter logisk.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

At hun har fundet nøglen til succes er vel næppe det, der adskiller hende fra os andre. Vi har vel også fundet nøglen til succes. Vi vil bare ikke betale den personlige pris for den.

Kunne du ikke selv have skrevet en bog som Lenas, hvis du ville have “succes” i Sverige ?

– – –

Thomas Bolding Hansen
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Havde nok valgt en kriminalroman i stedet. Man skal vel tro lidt på illusionerne for at præstere den tro, hun har. Hun er nok ikke dum, jeg er faktisk bange for, at hun er grundlæggende er intelligent langtt over gennemsnittet. Men det forhindrer så ikke mennesker i at tilslutte sig trossætninger, religiøse eller politiske – same shit – nogle gange. Multikultur er et dogme, hvor der ikke stilles spørgsmålstegn ved om indvandring er godgørende, selv om den nøgternt set kun er god i de tilfælde, hvor vi taler den flittige og dygtige indvandrer, der vil og kan selv, Og det… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  steen

I Hamburg venter opgivenhed. Desværre.

– – –

Anne Larsen
Anne Larsen
11 years ago

Ifølge denne tyske artikel er man tæt på borgerkrigslignende tilstande i Hamburg:

http://www.pi-news.net/2010/08/hamburg-wartet-buergerkriegszustaende-ab

Joakim
11 years ago

Man blir så trött på denna statliga propaganda. Tv4 är inte statligt men har av staten fått förmånen att sändas till alla hushåll. Då borde man kunna kräva viss opartiskhet. Lena Sundström är ingen duktig journalist, hon får mängder av uppdrag bara för att hon hatar invandringskritiker.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x