18
aug
Seneste opdatering: 18/8-10 kl. 1613
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Del 2, del 3, del 4, del 5. Se det som en service og en dokumentation af en medietilstand. Det er ikke værd at bruge flere ord på.

How to Win the Clash of Civilizations

Hirsi Ali om universalisternes kollision med en anden virkelighed:

The key advantage of Huntington’s famous model is that it describes the world as it is—not as we wish it to be.

What do the controversies around the proposed mosque near Ground Zero, the eviction of American missionaries from Morocco earlier this year, the minaret ban in Switzerland last year, and the recent burka ban in France have in common? All four are framed in the Western media as issues of religious tolerance. But that is not their essence. Fundamentally, they are all symptoms of what the late Harvard political scientist Samuel Huntington called the “Clash of Civilizations,” particularly the clash between Islam and the West. By AYAAN HIRSI ALI, Wall Street Journal

Bardot: “I don’t give a damn about Ramadan”

I couldn’t care less (…) I find it scandalous. There is a French derogation that allows kosher and halal meats with horrifying traditional religious sacrifices. But now halal meat has invaded all of France.”[..]

She approved of the government’s plans to strip certain criminals of their nationality. “Why should they continue to be French when they commit stupid acts, repulsive acts? When you are French, there is a certain dignity you must uphold (…) If I were to go to Switzerland or England or Germany, I would try to respect the laws and the way of life of those people.”

To those shocked by her outburst, she went on to explain: “I have the courage of my convictions. And I’m the only one in this rotten country who pulls no punches!” Europe 1 via Gallia Watch.

Indvandringen vil smadre velfærdsstaten

Af Egon Stride

Sådan sagde kommentator Mikael Jalving (JP) tidligere på året – og han føjede til, at velfærdsstaten allerede befinder sig i en krigstilstand. Fronten er socialkontoret, og kampen gælder bistand og chancen for at være på forsorg.Uden at sætte tal på nævner han også, at der er store ekstraudgifter til undervisning, politi, brandvæsen, psykolog- og terapihjælp. Lektor Lone Nørgaard , Frederiksberg, har berørt samme emne (JP 25.4.), og hun gør opmærksom på store udgifter til sprogundervisning og tolke, til dagpenge, bistandshjælp, huslejetilskud og udgifter i forbindelse med hærværk og ildspåsættelser de seneste år.

Og fængselsvæsenet (overrepræsentation af flygtninge/indvandrere og efterkommere, fængselspræster og fængselspsykologer). L.N. undrer sig over, at den menige dansker ikke må få at vide, hvad alle disse ekstraudgifter beløber sig til; og hun spørger, “hvorfor skal regningen hertil holdes under låg?”

Hun opfordrer regeringen til at lade rigets dygtigste regnedrenge og -piger gennemlyse de vigtigste tal og sager. Men regeringen er tavs. – Der er Grundlovsforeningen Dansk Kultur derimod ikke.

Den har sat nogle dygtige regnefolk på opgaven og i foreningens medlemsblad får læserne at vide, at udgifter til flygtninge/indvandrere årligt koster landet ca. 100 milliarder!

Mon ikke kommunalbestyrelserne rundt i landet i disse sparetider ville være glade for bare at få en del af disse penge at gøre godt med?

Fyns Amts Avis  18.08.2010 | ikke online.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Ha, hvor er det bare arrangeret til ære for TV 😀 Hun vidste NØJAGTIGT, hvad hun ville finde i posten – hvorfor dog ellers have kamera på noget så trivielt? Og nu skal vi naive seere så tro på, at det er typisk eksempel på indholdet af hendes daglige post. Mon ikke det er udklip og breve, der er sendt til hende over FLERE ÅR af skrupskøre og forvirrede mennesker, som INGEN normale personer kan sympatisere med. Men hvorved adskiller disse ubehagelige opfordringer og skældsord sig egentlig afgørende fra de grove ting, hun og hendes PK-kolleger vover at kalde de… Read more »

li
li
11 years ago
Reply to  steen

Undskyld var navnet ikke Leni Sumpstrømpe? Det altså vigtigt for nutidens moralske jihad-vogtere at deres navne staves korrekt! Vi skulle jo nødigt krænke den røde Sumpstrømpe, der går ind for kvinders frihed hører hjemme i en affaldssæk. Vores nye tids rødstrømper, er nu afløst af den mere tidssvarende Leni rød Sumpsok, hvis ildelugtende politik er at tage hensyn til muhammed tilbedernes krav om opbevarelse af andenrangs ting som kvinder, i tætsluttende hår indbindings matrialer, der totalt lukker for ilttilførelsen til hjernen, på de i forvejen dødsdømte Body-Bags mumie kvinder, hvis rettighed til at forblive i lig-sækken moderne røde Leni Sumpstrømpe… Read more »

Nils
Nils
11 years ago

Apropos TV4, så var det bemeldte tv-stations direktør, Jan Scherman, der fortalte til en journalist, at nu havde man altså besluttet, at Sverigedemokraterne skulle have lov til at købe reklamesendetid op til riksdagsvalget. I den forbindelse citerede han med bevæget røst Voltaire (eller hvem det er) …jeg vil dø for din ret til at fremføre din mening. Men dengang der var EU-valg, hvornår det nu var, syntes den gode Scherman åbenbart, at han endnu var for ringe til at dø, for da blokerede stationen for SD-annoncer. Sverige behøver ikke satire, Sverige ER satire. Med til billedet hører, at TV4 har… Read more »

Nils
Nils
11 years ago

Hvis han ikke får asyl, må han jo bare en tur over Brorsons kirke.

Mette
Mette
11 years ago

Har I set, at der er en svensker, der har søgt asyl i Danmark, fordi han ikke kan holde svenskere ud?

http://jp.dk/indland/article2154733.ece

Marius
Marius
11 years ago

Tilstandene i Sverige overgår min vildeste fantasi – systematikken i undertrykkelsen af et lovligt politisk parti og dets tilhængere bringer mindelser om et andet kontinent – det er ganske enkelt uværdigt for et demokratisk samfund at foretage den grad af manipulation. Gad vidst hvor mange svenskere der kan se at de bliver forrådt?

JensH
JensH
11 years ago

Så har den første “Svensker” søgt om asyl i Danmark. Manden, som har været “svensker” siden 1998, skal dog næppe forvente at få asyl her i landet, men han kan som EU-borger frit slå sig ned i Danmark, (men han får vist så ikke adgang til alle velfærdsstatens ydelser, eller hur??):

http://politiken.dk/indland/article1039320.ece

Finn
Finn
11 years ago

TV4s partsindlæg om SD er rent propaganda indlæg,

Under dække at en overflade med en venlig og smilende journalist. Blev tilhængere af SD forsøgt udstillet som forvirrede og smådumme stakler, som seerne ikke skulle identificere sig med.

Progammet kunne dog ikke skjule at debat om indvandring er blevet så tabubelagt at de interviewede i programmet automatisk sænkede stemmen når de blev spurgt om indvandring.

Hvor længe endnu kan man undertrykke denne væsentlige debat?

Finn

Jesper Jensen
Jesper Jensen
11 years ago

kan ses her i sin fulde længde – uden undertekster: http://www.tv4play.se/?videoId=1.1747698 En elendig “dokumentarfilm” som man virkelig skal anstrenge sig for at se igennem i sin fulde længde. Den er så tydelig demagogisk og antidemokratisk i sit åbenlyse forsøg på at begrænse SD´s vælgertilslutning. I stedet for kunne hun jo have valgt OGSÅ at interviewe SD-vælgere i de mest indvandretætte områder af Malmø. Hvis hun virkelig ønskede at belyse masseindvandringens konsekvenser. Men det ville jo beskrive virkeligheden og medføre en øget tilslutning til SD, og det går jo ikke ! Skulle udsendelsen ikke rettelig have heddet “Jag kallar dom för… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x