20
aug
Seneste opdatering: 21/8-10 kl. 1504
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ungdomsvold. Kirsten Heisig var dommer ved Berlins ungdomsdomstol. Hun mente, at »hele byen ville være ødelagt om ti år«, hvis ikke familier med arabisk og tyrkisk baggrund blev bedre integreret……..Alligevel oplever Heisig , at en del drenge er blevet mere brutale i 13-14-årsalderen. Den berlinske dommer har dømt i sager, hvor 13-årige har deltaget i massevoldtægter, der er endt i livsfarlige mishandlinger af tyske piger. Overfaldene bliver gerne filmet på mobiltelefon og brugt som trofæ over for vennerne. Heisig nævner bl. a. en 13 årig indvandrerdreng, der begik en voldtægt, og som ikke blev stillet til ansvar på grund af den kriminelle lavalder på 14. I stedet kom han til et anbringelsessted, hvor han dog kun var et par måneder, før forældrene krævede ham hjem igen, hvilket myndighederne ikke kunne bremse. Kort efter begik den 13 årige en ny voldtægt. [..]

Selvom 14-årige kan dømmes, gør ungdomsdomstolen ikke altid det store indtryk. Dommer Heisig fortæller om en voldtægtsmand, der i retten udtalte: »Jeg ville ikke have gjort det, hvis det var i Libanon, for så havde jeg fået pikken skåret af.« Heisig pointerer: »Det bliver ofte fremført i debatten om disse emner, at kriminaliteten skyldes, at de unge oplever diskrimination og derfor sætter sig til modværge. Det kan jeg ikke modbevise, at der er noget om, men det er uforståeligt for mig, hvorfor det netop er piger og kvinder, der grundet deres køn skal bøde for det.«

Heisig konkluderer, at det tyske samfund i dag står ved en skillevej. »Det vil kunne spalte sig i rig og fattig, i højre og venstre, i muslimsk og ikke-muslimsk.« Hun skriver også, at vi har fået skabt nogle »komplekse problemer i storbyernes sociale brændpunkter, og der er kun kort tid til at løse problemerne.« (fra Weekendavisen ,20.08.2010 “Dommer nådesløs”  – ikke online.)

I forgårs var der endnu en af årets 1580 voldtægter af en mindreårig i Sverige, i en lille flække med tre gader og 30 huse. Jeg så en diskussion af avisernes sparsomme notits: “Der er et asylcenter i byen.”  Det var der så også. Endnu et  af tusinder af børn er mærket for livet af den krig, landets ledere påfører hende:

En mycket brutal våldtäkt skedde på onsdagsmorgonen i en bostad i Rejmyre. Offret: en 15-årig flicka. Gärningsmannen: en 31-åring från Nigeria, som man inte kunnat utvisa på fyra års tid då det inte går att fastställa hans rätta identitet. 31-åringen vistades innan ankomsten till Sverige i Holland och Tyskland, där han varit registrerad i flera namn och medborgarskap. PI (Svårt att utvisa brottslingar.)

Nonneskib til Gaza

ER næsten det indtryk man får af en  enslydende historie, Ritzau har spredt til samtlige danske medier.”60 kvindelige aktivister fra Libanon, USA og Europa, journalister, læger og en gruppe amerikanske nonner, vil forsøge at nå frem til den isolerede, palæstinensiske enklave,” skriver DR, Ekstra Bladet, Politiken osv. Man tør ikke tænke på lyrikken, når historien når svenske medier eller Uffe Ellemann. Belært af sidste gang, vil vi komme os selv i forkøbet med en alternativ kilde, Israels Intelligence and Terrorism Information Center. Hvem arrangerer og hvem er “aktivisten” Samar al-Hajj, udover at være nummer tre på 2009 listen over “Libanons mest magtfulde kvinder”? Skibet når aldrig frem, for cyprioterne  vil ikke sende det videre mod Gaza, så dette er blot et supplement “for the record”.


Interview with organizer Yasser Qashlaq
“A day will come when the ships will carry the remainder of the European garbage which came to my homeland [i.e., Israel] and return them to their homelands. Gilad Shalit will go back to Paris and those murderers [the leaders of Israel] will go back to Poland. And after they go back we will chase after them to the end of the world in order to bring them to justice for those massacres from Dir Yasin till today.” VideoYasser Jabber Qashlaq (Al-Manar TV, June 19, 2010).

Samar al-Hajj Christian, wife of Ali al-Hajj, a former senior Lebanese security officer who was suspected of involvement in the murder of Rafiq al-Hariri in 2005.:“We say to the Israeli government: We do not recognize you. Pardon me, but that’s how we were brought up. We do not recognize the Zionist entity. We are going to Gaza’s territorial waters and pay attention: I don’t advise [to stop the ship] because the Lebanese flag won’t be the only one aboard the Maryam.” Video: Samar al-Hajj (Al-Arabiya TV, June 19, 2010). (Foto: Samar al-Hajj and her husband meet Hassan Nasrallah (Al-Safir, May 25, 2010).

GZ Mosque: Imam Rauf’s Newly Discovered Explosive Audio Tapes

Der synes nu at være to så hårdt optrukne fronter oppe imod hinanden, at karrierer og personlig troværdighed på den ene eller den anden måde kommer til at styrte i grus for nogen. Gennemføres mosképrojektet, standser kulegravningen og kritikken fra blogverdenen selv sagt ikke. Hvordan vil et så centralt og så prestigefyldt projekts brugbarhed se ud under konstant granskning? Vil de usædvanligt manipulerende og perfide medier som the New York Times i længden kunne gå efter budbringere som Pamela Geller og Robert Spencer, og ignorere den dokumentation der ser ud til at vedblive med at vælte frem? Og skulle projektet mod forventning møde sit ‘Poitiers’ inden midtvejsvalgene, hvad kommer det så til at få af konsekvenser for Demokraterne og Obama personligt? (LFPC)

Steve Emerson has unearthed 13 hours of audio tape of Imam Rauf. Emerson and his team of investigators has spent the past four weeks going through the newly found material. Rauf is a “radical extremist cleric who cloaks himself in sheep’s clothing.”

Among the shocking revelations Emerson’s team will reveal next week — they found Rauf:

Defending wahhabism – a puritanical version of Islam that governs Saudi Arabia

Calling for the elimination of Israel by claiming a one-nation state, meaning no more Jewish State.

Defending Bin Laden’s violence

Demonstrating that there is a lot more to this man than merely a cleric. […]

Listen to Emerson here on Bill Bennett […] Imam Rauf’s Newly Discovered Explosive Audio Tapes

GZ Mosque: “Imagine, a perfectly islamic state”

Imam Feisal Abdul Rauf, der en stor beundrer af Al-Qaradawi, har en dagsorden som han tilsyneladende ønsker at skjule en del af: Shariah Index Project. Vigtige dokumenter er ændret og forsvundet. Christine Brim på Big Peace har genfundet dem og lagt dem i pdf. Det er ikke nemt at holde noget skjult nu om stunder. Klik de to artikler, dokumenterne ligger indeni. Dette  ligner et coup de grâce for Abdul Raufs planer.

What’s the goal? Maybe the Imam’s goal is not simply to force a provocative “insensitivity” about 9-11 on the American public, with the help of America’s elites. Maybe the Imam’s long-term goal is to force Shariah law on the American public – of course, again, with the help of America’s elites.

Follow the Shariah Index Project to solve the puzzle of the 6 mystery floors: We found two hidden websites with copiously deleted information, all about the Imam’s Cordoba Institute Shariah Index Project. For reference, here’s the Imam’s most recent hidden website (also available here as a pdf). And here’s the Imam’s earlier hidden website (also available here as a pdf). The information on those websites – information that the Imam tried to hide with a new whitewashed version – suggests that the six mystery floors of the Ground Zero Mosque will be dedicated to the Imam’s long-term goal: the Shariah Index Project, designed to benchmark Shariah compliance, to distribute Shariah propaganda, and to enforce Shariah law in America and worldwide.

Below, from the hidden websites, is the evidence Rauf tried to cover-up. We’ve even numbered the Shariah Index Project documents he mentioned. Ground Zero Mosque’s Hidden Websites: Follow the Shariah

Earlier this week, Christine Brim posted the first of a series of exposés on the hidden websites of the Cordoba Initiative, Faisal Abdul Rauf’s organization behind the Ground Zero Mosque. Since the article appeared, the site’s been taken down and, with it, crucial information about the “Shariah Index Project.”

What’s been below the radar in many news reports concerning the Ground Zero Mosque is that, prior to the provocative act of the mosque, Rauf’s main preoccupation has been Cordoba’s ‘Shariah Index Project. The tagline of the project was, “Imagine: a Perfectly Islamic State.” Something to Hide? Cordoba’s Hidden Website Disappears After Big Peace Exposé

og i overmorgen, søndag:

Major Protest This Sunday Morning at Ground Zero Mosque Site

The Coalition to Honor Ground Zero released a statement announcing a major protest in Lower Manhattan this Sunday, August 22:

Join construction workers, firefighters, veterans, 9/11 families and first responders, human rights leaders, and residents of the Ground Zero neighborhood will unite for a major protest at the Ground Zero mosque site.

WHEN: Sunday, August 22nd at 11:00 a.m

WHERE: Park Place, at northeast corner of Church Street and West Broadway, Manhattan. Big Peace

Nu kan vi ikke dy os for lige at bringe denne, selvom jeg personligt ikke  har været alt for meget for al den Obama-punk. Men nu er den fortjent.  Og ps: Ibn Warraq skriver om Obama på Sappho.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
social media
7 years ago

Sweet blog! I found itt while browsing on Yahoo News.
Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?I’ve been trying
for a while but I never seem to get there! Thanks

trackback

[…] unfair],” she said. BBC’s flotilla film slammed as ‘biased’ –   det vi forleden kaldte “nonneskibet”, er ikke kommet afsted endnu: Activists hoping to break Israel’s Gaza blockade in a Lebanese […]

Prudentius
11 years ago

“…hvis ikke familier med arabisk og tyrkisk baggrund blev bedre integreret…”

Den stakkels Heisig.

Hvis det virkeligt var den slags forhåbninger hun gik rundt med, kan jeg bedre forstå hvorfor hun tog livet af sig.

Vi lever midt i en pan-europæisk “reenactment” af det tidligere Jugoslaviens fald og alligevel sidder vi og håber på “integrationen”.

Det er ligesom at håbe på godt vejr, lænket til radiatoren, i en kælder uden vinduer.

Kom ikke og sig vi ikke har humor!

Balder
11 years ago

Har lige posted igen, men der kommer ikke noget frem…

Har derfor indsendt indlægget via mail..

Balder
11 years ago

Bjovulf – Optagelse af DR udsendelser:

TV-Avisen 19:30 og 21:00 samt Deadline og alle mulige andre programmes kan downloades direkte som ‘podcast’; et sjovt navn for at download en fil.

Højreklik på linksene på disse sider og valg ‘gem link som’ eller ‘gem destination som’. Udsendelserne bliver på disse sider til de bliver fortrængt fra listen.

Disse sider har links til mp4 filer en slags Mpeg spiller i alle mediaplayers.

http://vpodcast.dr.dk/feeds/tvavisen1830rss.xml

http://vpodcast.dr.dk/feeds/tvavisen21rss.xml

http://vpodcast.dr.dk/feeds/deadline2230rss.xml

http://vpodcast.dr.dk/feeds/deadline1700rss.xml

http://vpodcast.dr.dk/feeds/deadline_2sektionrss.xml

Søg på DR efter deres lidt forvirrede podcastvejledning for andre programmer og andre formater.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Hvad er bedst for utilpassede børn og unge? I Berlin har dommer Heisig fra ungdomsdomstolen måske givet op og hængt sig, eller nogen har hængt hende. Var der et afskedsbrev? I Weekendavisen gør Dørge sig klog på, at store skoler er bedst. Det véd jeg tilfældigvis mere om. Og hvad ville Heisig mon mene om skolestørrelser? Ville hun mene, at store skoler var bedre til at løse Brians og Mustafas problemer end de små skoler? Jeg véd det ikke. Men efter min mening vil de store skoler, Dørge er tilhænger af, som tendens blot øge Berlins problemer. På Amager ligger… Read more »

Balder
11 years ago

Jeg har en kommentar med nyttig viden om download af DR programmer siddende i spamfiltret. Formentlig fordi der var en del links i det.

Balder: Jeg ser ikke noget i filtret nu kl 11.40. Prøver du igen ?

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Steen
Busheer reaktoren bliver ikke opfattet som nogen helt afgoerende deadline . Bag ved kullisserene foregaar der et kompliseret skakspil om at muliggoere et israelsk luftangreb , hvor Bushehr kun er et af mange af mange maal maa totaldestrueres . Paa “Debka files ” er der en ret realistisk informationsevaluering som inkuderer alt det der ikke er sket endnu…
Hvorfor tror du feks russerne pludseligt satte splinterny raketforsvar op i Osettia-enklaven ?
Tilsyneladende goer baade USA og Rusland deres “bedste” for at umuliggore et luftangreb . saa det vi venter paa er stort se et mirakkel….

Anonymous
11 years ago

Bjovulf – Optagelse af DR udsendelser:

TV-Avisen 19:30 og 21:00 samt Deadline og alle mulige andre programmes kan downloades direkte som ‘podcast’; et sjovt navn for at download en fil.

Højreklik på linksene på disse sider og valg ‘gem link som’ eller ‘gem destination som’. Udsendelserne bliver på disse sider til de bliver fortrængt fra listen.

Disse sider har links til mp4 filer en slags Mpeg spiller i alle mediaplayers.

http://vpodcast.dr.dk/feeds/tvavisen1830rss.xml

http://vpodcast.dr.dk/feeds/tvavisen21rss.xml

http://vpodcast.dr.dk/feeds/deadline2230rss.xml

http://vpodcast.dr.dk/feeds/deadline1700rss.xml

http://vpodcast.dr.dk/feeds/deadline_2sektionrss.xml

Søg på DR efter deres lidt forvirrede podcastvejledning for andre programmer og andre formater.

Sune
Sune
11 years ago

Der er et par artikler i denne uges The Economist. Med meningsmålinger blandt amerikanere om GZ Mosken.
Og en del andre emner vedrørende islam.

Mosque-building and its discontents:
http://www.economist.com/blogs/democracyinamerica/2010/08/islamic_cultural_centre_sorta_near_ground_zero&fsrc=nwl

(Se evt. links til de detaillerede data, nederst i linket)

What the Arab papers say:

http://www.economist.com/blogs/newsbook/2010/08/arab_reactions_cordoba_mosque&fsrc=nwl

Pax Vobiscum

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Hernede et par km nord for Gaza venter vi spaendt paa om der maaske sku’ komme en flotilla mere ; det ER jo saa sjaeldent at der kommer den slags turister efterhaanden …Specielt ku’det vaere fint om de tre forhenvaernde udenrigsministre kommer et smut forbi sammen med deres nye venner… , det ville altsaa vaere sjovt at have et foto af dem , fra der hvor de bliver sejlet vaek sammen med en flok langskaeggede jihad krigere , complett med bagbundne haender og bind for oejnene .

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

http://www.nationalreview.com/articles/244120/cynical-brilliance-imam-rauf-victor-davis-hanson?….

Hanson har skrevet en artikel om Rauf og moskeen.

Den går lige til benet – og det er noget af de bedste jeg har læst om emnet!

Men sådan skriver Victor Davis Hanson jo – fremragende og forståelig.

Universalgeni
11 years ago

Min kommentar til Bjovulf ligger i filteret, fordi jeg fik stavet mit nick forkert. :mrgreen:

Universalhgeni
11 years ago

Min kommentar til Bjovulf ligger i filteret…

Universalhgeni
11 years ago

@ Bjovulf: Du skal til at slås med VLC Players underlige converter. Video Lan, som den også hedder. Her er url’en til DR – den får du brug for:

http://geo.dr.dk/findLocation/?id=373009&ListType=nyheder&location=None&uri=http://www.dr.dk/extention/playWindowsMediaODP.aframe&bitrate=low

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Universalhgeni

Aha? – Fint – det må jeg prøve.

Ja, jeg har haft VLC på et tidspunkt og husker det som noget “bruger-uvenligt” –
men deres konverter har jeg vidst ikke prøvet.

Mange tak.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

OK, det virker fint, tak 😉

Og så er VLC endda blevet noget mere brugervenlig, end
den version jeg havde tidligere ( for 1-2 år siden).

Andre glimrende og brugervenlige all-round medieafspillere med masser af smarte
funktioner – men dog uden optage-funktion! – er fx. SM-player, GOM & KM.

De nyeste udgaver af Real Player ( Real Player SP Plus ) kan i øvrigt også
optage streaming video direkte fra et website – endda fra selveste DR. Jeg
har bare afinstalleret min på et tidspunkt pga. et teknisk problem og så glemt
alt om den 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Tak for TVA-indslaget om SD, Steen – jeg har forsøgt at downloade det, så det kunne komme på YouTube, hvor vore svensker venner kunne se det. Men nu må de så se det her på Snaphanen i stedet. Jeg fik ikke set det live, hvor jeg kunne have optaget det via mit TV-kort, Og desværre kan jeg pt. ikke downloade direkte fra DRs TV-programmer på nettet. Er der nogle, her der ved, hvordan man gør? Eller hvad der er “galt”? 😀 Dette er den adresse, jeg er i stand til at aflæse: rtsp://WMSC.dr.dk/storage/Auto/ODPNyheder/tva/tva210020100819.wmv ( også med “http.” & “mms.” forrest,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  steen

Ah, ja – tak – har hørt om det, men kan heller ikke lige huske navnet.

Og det er vist ret krævende, så det kræver en rimeligt hurtig PC 😀

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

EUROPA UNDER ANGREB. OVERALT i verden hvor man har opført Allahs hade huse ( hvor muslimerne kan dyrke sit ufatttelige had til alle ikke-muslimer og det stammer alt sammen fra Allah´s grime grise bog) . Har LIVET udviklet sig til Allah´s det levende helvede – ikke kun for muslimerne selv, MEN mest af alt – for deres naboer! Overalt i verden har islam kun bragt had, vold, blod, terror, fattigdom, sygdom, undertrykkelse, korruption ,analfabetisme vildfarelse, åndelig formørkelse, afmagtt og fortvivlelse til menneskeheden. Som Samuel Huntuinton gør opmærksom på, er muslimer langt mere tilbøjelige til at lade sig inddrage voldelige, etniske… Read more »

Limewoody
Limewoody
11 years ago

Ka´ skibet forsvares?
Ka` nonner,,,,,,,,,,,,,,,,

Arg…arg..ehhh….puhaaaaa..

Kunne ikke la` vær…

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Limewoody

Ka-Daffy? 😀

tavsen
tavsen
11 years ago
Reply to  Limewoody

hehe, det var herlig nostalgi

Ka’ afdrag forsvares?
Ka’ rate

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  tavsen

Ka-Daffi? 😉

tavsen
tavsen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Efter nedskydningen af et passagerfly blev Aeroflot forbudt at flyve i USA

Ka’ Aeroflot flyve på USA?
Ka’ Kansas?

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x