29
aug
Seneste opdatering: 30/8-10 kl. 2144
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For dem er det store ting, den vises på TV, Danmarks største nyhedsprogram. TV 2 har fra svensk adopteret ordet “nationalister”, som vi ikke bruger i Danmark. Endnu. Og så mener jeg også, at når man “har nogen som sit idol”, er det en person, ikke et parti. Men hvad ved jeg om TV ? Men der er også ros til TV 2:

”I ett närmast kafkaeskt universum…” Haha, tack för att ni finns, Danmark.

Omtalen af bojkotten af denne valgfilm er yderst sparsom i svenske medier. “Det kunne jo bidrage til martyr-glorien” og den slags. Den såkaldt liberale Expressen skal dog have presset lidt galde ud ude i korridoren på en blog: Goebbels skulle ha applåderat dig, Jimmie Åkesson. De har det rigtig svært, de svenske  levebrødsskribenter. På den ene side skal de skamme SD ud, på den anden side skal de  også tie dem ihjel. Oveni det, skal de fremstå som normale, vestlige, frie demokratiske medier, når valget er overstået. Hvis ikke ordet schizofreni var så misbrugt….Derfor ser man også det aldrig før sete, at Jimmie Åkesson får lov at skrive på SvD Brännpunkt i dag. Det er helt uhørt, men det tjener et formål: Pressens rygte post den 19.9. Historierevision i de allersidste sekunder inden lukketid, der spiller på den kollektive amnesi, vi alle sikkert helt rigtigt formodes at lide af. Hvem kan huske noget nu om stunder ? Jeg husker fra min TV tid, at når man slukkede efter et par timer, var harddisken oveni totalt raderet. Den 19 september  har vi alle fødselsdag, og vi fylder nul år samtidigt med 18.000 svenske journalister. Grattis ! – Bortset fra det, så beskriver Sverigedemokraternas valgfilm noget der foregår i virkeligheden. Væddeløbet mod de offentlige kasser. Der er ikke én svensk kommune, hvor udlændinge ikke lægger beslag på plus 60 % af socialudgifterne, men at sige det, det er naturligvis Joseph Klumpfod Goebbels. Med lidt uheld, kan Sverige blive historiens første land, der dør af høflighed og pænhedsbetændelse. – Vidoen er tekstet på svensk, helt uomgængeligt i en globaliseret verden af lutter kosmopolitter. ( En halv miljon har sett Sverigedemokraternas valfilm, Stoppad SD-reklam blir fråga för Europaparlamentet.)

Radioreklamen de ikke må høre

Under förra veckan meddelade TV4 att man stoppar Sverigedemokraternas TV-reklam. Idag fick partiet besked om att även den planerade rikstäckande radioreklamen på SBS Radio, Mix Megapol och Rockklassiker stoppas.Sverigedemokraterna hade avtalat med SBS Radio om att sända rikstäckande reklam på kanalerna Mix Megapol och Rockklassiker.Sverigedemokraternas radioreklam stoppas.

Pittelkow: Vi burde interessere os mere for Sverige

Det var lige min tanke med det jeg skrev i  aviserne (danske, jeg har ikke kunnet skrive i svenske) inden denne blog, og det jeg har skrevet her efter den kom til i 2004:

For tiden kunne vi drage nytte af de positive svenske erfaringer med en økonomi, der befinder sig i kraftig vækst.Samtidig er det værd at følge den fejlslagne svenske indvandrings- og integrationspolitik. Sverige har kastet sig ud i et gigantisk forsøg på at opløse sig selv som nation. Vi bør betragte det som et lærestykke i, hvordan man ikke skal gøre.Ved at interessere os mere for Sverige kunne vi måske også yde et beskedent bidrag til den nødvendige svenske selvransagelse. For eksempel ved at stille spørgsmålet: ”Hvornår får Sverige demokrati?”.Hvornår får Sverige demokrati?

Svenske medier har over en bred bank misforstået det totalt: De er blevet den fjerde magt: Den fordømmende og censurerende.Tak til alle I svenskere, som har sendt mig mails og breve. Jeg ønsker jer og jeres land alt det bedste, og jeg håber ikke mindst, at I får såvel bedre politikere som bedre medier.Dét fortjener I nemlig!
Med venlig hilsen, Pia Kjærsgaard. Pia K.: Er Sverige Nordens bananrepublik?

Mellem shawarma og skriftsteder

Historien er en fin illustration af meningsløsheden i de ofte hørte påstande om at unge muslimske kriminelle, de såkaldte ‘utilpassede’, ikke skal forstås i religiøse termer, men sociale. De ved reelt ikke noget om islam, de er ikke rettroende i deres levevis, osv. Formuleringen af problemet er misvisende, og virkeligheden er formentlig endnu værre i og med at gruppeadfærd og -identifikation ikke står og falder med viden om, og efterlevelse af, religionen. Hvad der her har været motiverende for balladen kan meget vel have været en mere primitiv, men stadig islamisk, opfattelse af angreb på islam fra de urene kuffar. Denne gruppebevidsthed er ikke just fremtrædende i debatten, hvor modsætningerne fremstilles som mellem ‘radikaliserede’ og almindelige muslimer.

Historien burde være et vink med en vognstang om hvad der venter Europa når særligt ekstreme moskéer i de kommende årtier søges lukket. Myndighederne i Hamborg lukkede forleden en moské med forbindelser til 9/11-bagmændene, og ingen forestiller sig vel at dette lod sig gøre uden grundige drøftelser og aftaler på forhånd med lokale imamer og muslimske ledere. Sagt på en anden måde, staternes suverænitet indskrænkes i disse år (LFPC).

To dages uro med hætteklædte unge i Nordbyen i Slagelse skyldes formentlig boligforeningens trusler om at nedlægge et bederum. Ifølge politi og beboere opstod balladen som følge af et brev fra en afdelingsbestyrelse i boligforeningen, hvori der opfordres til lukning af et bederum under den lokale grillbar, fortæller TV2 ØST. […]

“Der bliver svinet over det hele, så viceværten skal bruge tid på at rydde op efter alle dem, der sidder der og hygger sig hele fredag eftermiddag. Dette må ophøre, ellers må grillbaren lukkes, hvis ikke den bøn bliver lagt på hylden og alt det svineri ophører.” […] Bederum formentlig årsag til uro

Islams magt og europæernes tolerance

I deres nye bog “Islams magt. Europas ny virkelighed” argumenter Karen Jespersen og Ralf Pittelkow for at Europa bliver mere og mere muslimsk i disse år. Det kan betyde at islam bliver en stærk magtfaktor i det europæiske samfund.Hvor stor en rolle spiller selve religionen i den øgede islamiske indflydelse? Er det den som dikterer vold og mangel op integration – eller er den tværtimod den det bedste redskab til at få unge muslimske kriminelle på andre tanker? Karen Jespersen og Ralf Pittelkow er gæster i ugens Religionsrapport. P1 (55:48)

Sverigedemokraternas voldtægtsstatistik

er omdiskuteret og der er ikke den feminist, der ikke er parat til at smide grus tallene. (Dags att tala klarspråk om våldtäkterna! pdf 9 sider.) Men SD´s tal virker troværdige, ikke mindst når man tænker seks år tilbage i Danmark og husker på, at indvandrerandelen i den svenske befolkning er omtrent den dobbelte af den danske:

Mere end hver tredje voldtægt her i landet begås af en indvandrer eller en andengenerations indvandrer.Ud af de voldtægtsdomme, der blev afsagt i 2002, var næsten 40 pct. af de dømte indvandrere eller efterkommere.Det oplyser justitsminister Lene Espersen (K) i et svar til Dansk Folkepartis retsordfører Peter Skaarup.

Tallet bliver endnu mere voldsomt, når man sætter det i relation til, at indvandrere og efterkommere kun udgør otte pct. af den samlede befolkning i Danmark.Det svarer groft sagt til, at der er fem gange så mange voldtægtsmænd blandt indvandrere som blandt den øvrige befolkning.I alt faldt der i 2002 dom i 63 voldtægtssager. Heraf var 20 begået af indvandrere , det svarer til 31,7 pct., og fem var begået af efterkommere, det svarer til 7,9 pct.  [..]

De yngste er de værste
Kriminalitetsstatistikken viser også generelt, at de kriminelle indvandrere er yngre end kriminelle i almindelighed. Indvandrere under 19 og efterkommere under 29 er betydeligt mere kriminelle end de ældre indvandrere .

B.T. 31.07.2004 Kriminelle indvandrere : Indvandrere begår hver tredje voldtægt, ikke online.

Det  fik stor presse dengang. Man kan f.eks. søge:

B.T. Ledende artikel: Voldtægt med anden etnisk baggrund, B.T. Kriminelle indvandrere : Danske piger er bange for indvandrere

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hildegarde
9 years ago

Wow….this is a useful online site. If you have any queries pertaining to the place and how to use treadmill reviews, you can call us at our own internet site.| http://findyourtreadmill.com

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

Leder i Berlinske: “Åben debat om udlændinge” Andre europæiske lande kunne lære af den åbne danske debat om indvandringen. http://www.berlingske.dk/ledere/aaben-debat-om-udlaendinge Mandag den 30. august 2010, 23:30 Samtidig med at det går kraftigt fremad med integra­tion af nydanskere både med uddannelse og på arbejdsmarkedet, kommer en sag om groft hærværk i Slagelse i forbindelse med lukningen af et muslimsk bederum i et socialt boligbyggeri. Dette tilsyneladende paradoks viser, at der trods ubestridelige fremskridt fortsat skal sættes turbo på integrationen, mens vi fastholder den åbne debat. Her kan store dele af Europa lære af Danmark. [!!!] Herhjemme udviste vi rettidig omhu ved… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

Fra den muntre afdeling 😀

Gaddafi: “Europa bør konvertere til islam.”

http://www.berlingske.dk/verden/gaddafi-forelaeser-i-italien

Mandag den 30. august 2010, 18:29

Gaddafi forelæser i Italien

Mandag den 30. august 2010, 18:29
Libyens leder, Muammar Gaddafi, har vakt furore under et besøg i Rom med en erklæring om, at Europa bør konvertere til islam.

Gaddafi fremsatte udtalelsen søndag under en forelæsning for 500 unge kvinder, som mod betaling var blevet hyret af et bureau til at lytte til ham.

– Islam bør blive religionen i hele Europa, sagde han ifølge italienske medier til en af de kvinder, der overværede lektionen.

….

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Liva

Ganske glimrende beskrivelse af en rigtig væmmelig madamme!

En type som ikke er ukendt her til lands = Ritt Bjerregaard, vores hjemlige narcissist.

Det interessante er hvilken type narcissist vedkommende politikere er – og det er jo ikke helt ligegyldigt, når man tænker dette i sammenhæng med hvilket magtområde han/hun får tildelt som minister.

Mellemmuftien af Eslöv
Mellemmuftien af Eslöv
13 years ago

Endelig noget, der er værd at se, og så bliver det censureret. For er der noget smukkere end en flok unge, fødedygtige kvinder i heldækkende seksualdragt. Den ærefulde andenplads var fuldt fortjent.

Når de nu skal lave toeren, synes jeg, de i stedet skal lade en flok friske, sjakalklippede knallerister jage rollatoristen – det er en mere realistisk matchning.

Jonny
Jonny
13 years ago

Det spelar ingen roll om man använder sig av officiell statistik. Det spelar ingen roll om det man säger är baserat på omfattande undersökningar. Det spelar ingen roll om det man säger är lika ovedersägligt som att 1 + 1 = 2. Ifrågasätter man på något sätt massinvandring eller mångkultur är man oanständig, främlingsfientlig, och antagligen rasist. Punkt. Följande sammanfattar väl vad som gäller i dagens samhälle: Det afgørende er ikke hvad der er sandt eller falsk, men hvad de økonomiske beregninger [statistik etc.] bliver brugt til. I USA har en del ironiskt börjat tala om “hate facts” (inspirerat av… Read more »

Ulla Lauridsen
13 years ago

For dem, der er interesserede i voldtægtsstatistik:

http://levnedogmeninger.wordpress.com/2010/02/03/seneste-rapport-om-voldt%C3%A6gtsm%C3%A6nd/

Det korte af det lange: Danske mænd begår naturligt nok de fleste partnervoldtægter (tror I forresten, en muslimsk kvinde melder sin ægtefælle for voldtægt?) og kontaktvoldtægter, men mere end halvdelen af overfaldsvoldtægterne begås af mænd, der ikke kommer fra nordeuropa.

Matti från Finland
Matti från Finland
13 years ago

SD får nu reklam gratis i DEN. I SWE är rättegången på väg och dessutom en ny reklam på väg. Förstås regerar PK median, men planen att inte ge SD utrymme i det här fallet sket sig totalt, hä – hä – hä !

Liva
Liva
13 years ago

Med lidt uheld, kan Sverige blive historiens første land, der dør af høflighed og pænhedsbetændelse.” Haha, godt skrevet. Synes nu ikke at Fru. Sahlin lider af nogen form for høflighed – overfor svenskere. Hun virker som om hun i den henseende er lavet af sten. En saltstøtte. En socialdemokratisk isdronning. *gys* Se hende og hør hende. Hun ligner og lyder som en robot i hele sin fremtoning og minik. Og så er hun nærmest en tro kopi af Nyrup Rasmussen. I den sammenhæng er SD altså et ret forfriskende parti. De siger oven i købet at de vil i dialog… Read more »

Limewoody
Limewoody
13 years ago

Off topic:

Erdinç Tekir, IHH operative wounded aboard the Mavi Marmara, participated in the 1996 terrorist attack on the Russian ferry Avrasya to bargain for the release Chechens from Russian prisons. Information indicates a past connection between IHH, and global jihad and Islamist terrorist networks, including Chechen Islamist separatists.

Mere her; http://www.terrorism-info.org.il/malam_multimedia/English/eng_n/html/ipc_e119.htm

Victor
Victor
13 years ago

Jeg har læst mange tovlige ting i mit liv; men det her er tæt på toppen:

Norske VG portrætterer i dag den terrorsigtede 39-årige uighur Mikael Davud, som PST – Norges PET – mistænker for al-q kontakter. Manden har boet ti år i Norge; men taler ikke sproget. Ifølge andre uighurer, fordi han, som muslim, ikke bør lære de vantros sprog…..

Han blev norsk statsborger for tre år siden!

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10026663

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago
Skåning
Skåning
13 years ago
Reply to  steen

Hur fasen kan man stå med en svensk flagga i handen, i samband med en avtäckning av en staty av Svend Poulsen?

tavsen
tavsen
13 years ago
Reply to  steen

Mange tak. Så var det altså rigtig nok. Selvfølgelig må vi statuere et godt eksempel for Skåning’er 😉

tavsen
tavsen
13 years ago

Mon de gamle partier derovre er skræmte?? 🙂

Syntes jeg hørte i dagens løb, at der var rejst en statue af Svend Gønge i Skåne, men jeg kan ikke finde noget om det.

Sammen med gæster fra Skåne samledes 150 sydsjællændere lørdag aften på Svend Gønge-skolen i Lundby for at fejre 400-året for Gøngehøvdingens fødsel.
http://ugebladetsydsjaelland.dk/En-fornoejelig-aften-til-Svend-Poulsens-aere/Ugebladet-Sydsjaelland/artikel/78913 24. august 2010

Skåning
Skåning
13 years ago

SD ges utrymme till ett genmäle i SvD! Kors i hytten!

När det gäller Marteus så börjar jag bli mer och mer övertygad om att kvinnan inte är riktigt mentalt frisk. Börjar man babbla om Goebbels när utgifter för äldrevård ställs mot invandring, lider man av vanföreställningar som inte är helt sunda. Hon gör ju bort sig själv och Expressen med alla sina spottande och fräsande inlägg mot SD. Till och med Expressen borde inse att hon är en belastning som ledarskribent.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x