2
sep
Seneste opdatering: 5/9-10 kl. 1908
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er godt set af DR 2: “Hvorfor ikke give Jimmie Åkesson den behandling, han ville have fået som leder for et mindre parti som f.eks. de Radikale på senest 5.1 %, men udenfor parlamentet i Danmark?” Det kan ses her online fra kl 20 (antagelig kun fra danske PC er) vi følger det til det foreligger på You Tube – også her. Efter Søren Espersen og fire røde kvinder, hvoraf Astrid Kragh er den hæderlige og Drude Daherlup manipulerer med sandheden, når hun vil bilde forudsætningsløse danskere ind, at SD har haft lige så fri medieadgang som andre. Vi har skrevet om den gradvise lettelse af den totale censur, da det stod enhver klart, at SD ville komme i Riksdagen. Vi gentager det gerne – Drude Dahlerup er en manipulator, en populist og en ikke-demokrat, der “struntar i ” at Sverige har i årtier haft de facto censur, når det blot ikke var for synspunkter som hendes egne. Så kommer Flabede Falbert på. I baggrunder sidder Mikael Jalving, der nok også kommer til orde. 20:30: Som en kammerat mailer, det tegner allerede til at blive et legendarisk program. Kjersgaard virker velpålæst og velforberedt på emnet. 20:37 kommer Jalving på og giver Drude Dahlerup konkrete problemer. 20:41 ber Espersen Dahlerup gøre rede for Malmø jødernes problemer. Dahlerup taler igen udenom. Inden man ved af det er der gået en time, sådan er TV, og mon ikke lige den på det specifikke emne blanke Zenia Stampe, fik lov at fylde uforholdsmæssigt meget, mens Jalving, der har læst på lektien til sin bog i et halvt år, knapt fik lov at komme igang, hvad der måske skyldtes, at programmet ganske langsomt sejlede væk fra sit emne, ikke mindst takket være de deltagende R, S og SF kvinder. De er så unge, at det uden tvivl vil indhente dem. Det har Sverige ikke tid til at vente på.

Debatten på DR2 viser torsdag aften den omstridte valgvideo for Sverigedemokraterne, som svensk tv ikke vil vise. Clement Kjersgaard styrer debatten med partilederen Jimmie Åkesson og spørger: Skal Sverige kopiere Danmarks udlændigepolitik? Svensk TV4 nægter at vise Sverigedemokraternas valgreklame, som, de mener, hetzer indvandrere. Derudover er partiet ikke blevet inviteret til den afsluttende partilederrunde på svensk tv.Clement Kjersgaard giver partiformand, Jimmie Åkesson, to minutter til at præsentere sit valgoplæg, lige som han ville få i en dansk partilederrunde. Forbudt svensk valgreklame vises på DR2 – Hele programmet 58 minutter kan ses her.

I frygt og bæven for folket
Hanne Sanders er så klar i mælet, man kan forlange af en professor, og det er  glimrende “klarspråk” ovenpå Drude Dahlerups fornærmelser mod intelligente mennesker. Man skulle efterhånden tro, at dansk og svensk public service stopfodrer os med  Drude Dahlerup, simpelthen fordi de ønsker at påvirke os med gennem hendes uhæmmede politiseren, for det kan da ikke være fordi de ikke kender andre at ringe til ?

i stället för denna förutsägbara reaktion kunde man överväga varför danskarna reagerar som de gör. Hur gör de demokrati? Mycket tyder på att man i Danmark är mindre rädd för vad befolkningen tycker. Målet är i högre grad att människors hållningar ska representeras i Folketinget.

I Sverige krävs fyra procent av rösterna för att ett parti ska bli representerat i riksdagen mot bara två i Danmark. Det är lättare för en dansk att vara missnöjd med de etablerade partierna och bilda ett nytt. Det har därför också funnits mer än dubbelt så många partier i den danska riksdagen jämfört med Sverige sedan andra världskriget. I SVT:s omfattande valprogram – utfrågningar och debatter – får bara riksdagens partier ordet. I Danmark får alla partier som är berättigade att ställa upp lika mycket tid. Det gör självfallet också att det är mycket svårare för ett nytt parti att bli invalt i Sverige.

När det handlar om vilka som ska bli riksdagsmän i Danmark har personval länge varit avgörande och inte, som traditionen har varit i Sverige, partiernas rangordning. Samma ointresse för vad väljare och medlemmar tycker ses när ett parti ska utse ny ordförande. De får lov att acceptera valberedningens förslag. I Danmark får man däremot välja – mellan flera kandidater. Därför vet vi inte om medlemmarna i Socialdemokraterna eller Folkpartiet faktisk ville ha Mona Sahlin eller Jan Björklund.

I ett folkstyre är hemliga val viktiga. Det är därför betänkligt att en svensk väljare i full offentlighet tvingas ta ett partis valsedel. Det enda som är hemligt är när den läggs i ett kuvert. Med den hets som nu förs mot Sverigedemokraterna kan det mycket väl finnas människor som inte offentligt vågar ta deras valsedel, ja man kan inte ens vara säker på att den finns i vallokalen. I Danmark är det ett offentligt ansvar att trycka en valsedel med alla partier och på denna sätter man i hemlighet sitt kryss.

Det finns alltså flera tecken i det politiska systemet på att man i Sverige inte i lika hög grad önskar att människors hållningar får politisk representation. Med anledning av diskussionen om Sverigedemokraternas valvideo kan det vara intressant att överväga vad medierna gör för att kämpa emot detta – för att stödja den i demokratin helt avgörande debatten mellan olika hållningar, också dem man inte tycker om. Det är viktigt i en valkamp, men kanske ännu viktigare i demokratins vardag. Det största problemet är nämligen att vi i Sverige lever i ett folkstyre där man verkar vara rädd för den egna befolkningens åsikter.Befolkningen väcker fruktan och bäv, af Hanne Sanders, föreståndare för Centrum för Danmarksstudier och professor i historia vid Lunds universitet

Grænseafprøvning, grænseoverskridelse eller generalprøve

Den endelige sandhed om de to yemenitiske statsborgere der blev anholdt efter deres ankomst til Holland fra USA vil måske aldrig komme for en dag. Men det er værd at notere sig at der under alle omstændigheder er en gråzone af adfærd samt medbragte effekter i bagagen der bevidst kan bringes i spil med forskellige ondsindede formål. Der kan rent faktisk være tale om en ‘dry run’, en afprøvning af sikkerhedsapparatet og forberedelse af et virkeligt terroranslag. Der kan også være tale om netop forsætligt at pådrage sig mistanke som ikke efterfølgende kan føre til domsfældelse, med henblik på at bestyrke muslimers offerrollestatus – en status der dels er eftertragtet i vestlige lande, og dels kan føre til slækkelse af flysikkerheden for netop denne gruppe, og som herefter vil gøre terrorangreb lettere at gennemføre. Oversættelse til engelsk på Gates of Vienna af den hollandske anklagemyndigheds udtalelse (LFPC).

The two Yemeni men who had been detained since Monday on the suspicion of possible involvement in the preparation of a terrorist crime, were released tonight [afternoon, September 1]. Both men were arrested after the American authorities had informed the Netherlands on the fact that suspect goods were found in the luggage of one of them. This luggage was intercepted by the American authorities and remained in the U.S. In a preliminary test in America in addition to this, a possible presence of a trace of explosives was determined on an item of the luggage goods. […]

Both the research in the U.S. and the research in the Netherlands showed there were no more indications for the possible involvement of men with any punishable offense. With more accurate tests conducted in the U.S., no presence of an explosive substance has been determined. Also, after further research, the goods found in luggage have not been determined suspect. […] Dutch Authorities Release the Pepto-Bismol Bombers

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
37 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anno
anno
11 years ago

Et tip!

Hart aber herzlich – Schule & Integration 1/3
“Eine türkische Lehrerin gibt nicht auf” (Betül Durmaz)
( Bogen der omtales: “Döner, Machos und Migranten” – Betül Durmaz)
h ttp://www.youtube.com/watch?v=h3wOqZcYn20

Eine türkische Lehrerin gibt nicht auf
Ein Film von Nicole Rosenbach
h ttp://www.daserste.de/doku/beitrag_dyn~uid,5kvnywtaqtmd88nk~cm.asp

(fjern mellemrum i links)

JensH
JensH
11 years ago

@Bjovulf

“Nu skal vi så høre på, at han “selv har været skyld i det””

Selvfølgelig er han det. Den ædle vilde må ikke kritiseres, da de (tilsyneladende) ingen selvstændig vilje har, men udelukkende agerer ud fra den ondskab de møder fra hvide vesterlændinge. Men fortsætter denne udvikling så tror jeg snart Europa ‘koger’, og i USA er de hvis også ved at ‘vågne op og lugte kaffen’ takket være planerne om denne Ground Zero moske, (som kan vise sig at være et af islamisternes allerstørste selvmål).

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  JensH

Just precis 😀

JensH
JensH
11 years ago

“de klarer sig nemlig meget godt i Tyskland”

Det er ikke just hvad jeg hører fra mine Tyske kolleger. Måske Frau Merkel skulle slå et smut ud af Bundeskanzleramt, og opleve den virkelighed hendes landsmænd lever under. Neuköln ligger vist ikke så langt fra hendes residens.

Victor
Victor
11 years ago

Hvis det er fakta, benægter a fakta – skolen har lige fået en ny elev. Tysklands forbundskansler, Angela Merkel, har lige stillet sig beskyttende foran landets tyrkiske mindretal (3 millioner potentielle vælgere) – de klarer sig nemlig meget godt i Tyskland…..siger hun:

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,715462,00.html

JensH
JensH
11 years ago

OT

Australsk Imam opfordrer til at halshugge Wilders:

http://jp.dk/udland/europa/article2171910.ece

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  JensH

Øv, du slog mig på målstregen, Jens 😉

Jeg havde også lige set den.

Nu skal vi så høre på, at han “selv har været skyld i det”
og i øvrigt “fortjener det, fordi han er så ond imod de
stakkels uskyldige muslimer” osv. osv.

Utlandssvensk
Utlandssvensk
11 years ago

Steen, Det finns en artikel på Brussels Journal om valet 2006 : http://www.brusselsjournal.com/node/1359 Där beskrivs det omfattande valsabotage som då ägde rum. Dessutom finns det i texten en mängd länkar som går till AFA. På dessa sidor berättade de, helt öppet, om sina aktiviteter. En del av texten på AFA sidorna finns i denna post från S R Larson: http://www.hayekinstitutetsverige.com/2009/12/afa-och-den-svenska-anti.html Fram tills för några månader sen fungerade alla AFA länkar men nu får man bara felmedelanden. Min tanke: Danska medier vore nog MYCKET interesserade av detta. Fast vi skulle behöva skärmdumpningar från de ursprungliga AFA sidorna. Tyvärr har inte jag… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
11 years ago
Reply to  steen

Tack för att du tar dig tid, Steen. Tror du att vi kan få danska tidningar att ta upp detta? Brussels Journal är väldigt seriös och borde fungera som källa. Jag vet att flera stora amerikanska tidningar har refererat till BJ och de som skriver där får långa artiklar tryckta i t.ex Wall Street Journal och Washington Post. Omvärlden behöver få information om hur omfattande och systematiskt valfusket är i Sverige samt att polisen helt struntar i det. (P.S du och jag hade en del debatter hos Kurt Lundgren. Jag vill återigen framföra mitt innerliga tack till dig för ditt… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Expressens leder idag: Danmark eksportere had:

“Men, allvarligt, något har slagit ordentligt slint i den danska politiska debatten. Främlingshat och grova tillmälen, liknande de i vår texts inledning, har blivit normala. Och nu vill vissa politiker tydligen exportera en del av sitt hat till Sverige”:

http://www.expressen.se/ledare/1.2119051/heja-sverige#comments

Prøv at læse de Svenske læseres kommentarer til lederen. Det er i modsætning til selve lederen opmuntrende læsning

LarsS
LarsS
11 years ago

Enig med Henrik Petersen. Drude og Zenia´s 180 graders pistolsalver var af uvurderlig underholdningsværdi!

Der en ingen tæer tilbage på de fødder…

http://www.youtube.com/watch?v=0fz9-gqwThQ

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Mere “kulturberigelse” på vestegnen – nu overfaldes poltiet med kæppe,
når de forsøger at foretage en anholdelse.

http://www.dr.dk/NETTV/Update/forside.htm?video={B9B47709-7896-4DD6-B290-150C2AF27654}

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Måske med pistoler sågar – iflg. Ulla Lauridsens kvalificerede spekulationer: http://levnedogmeninger.wordpress.com/2010/09/03/shit-shit-shit/

– – –

JacobCT
11 years ago

Legendarisk ja, men desværre med mange mangler.
Debatten blev afsporet og Jalving blev “censureret” til fordel for de utålelige Stampe/Dahlerup

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  JacobCT

Ja, de to skrupskøre, uvidende og lallenaive PK-gimper kan da få mig til at gå helt Abdallah – sad flere gange og ledte efter noget tungt at kaste efter mit TV, når de var i fokus, men mønstrede dog alligevel så meget selvkontrol, at det blev ved lidt højlydt råberi mod TV-skærmen. Jeg skal være flink og skåne jer for ordlyden 😉

Marius
Marius
11 years ago

Som artiklen påpeger: en legendarisk udsendelse. Kontrasten mellem ventrefløjens kvinder og højrefløjens mænd var enorm, både i viden om emnet og i simpel forberedelse af standpunkter. Drude Dahlerup blev stillet til skue som den hykler hun er, en opportunist båret frem af sit køn. Zenia Stampe gjorde grundigt i nælderne og udstillede en splittet opposition – eller man skal måske sige oppositioner. Eneste lyspunkt på venstrefløjen var SF’s påkaldelse af debat – men som vi før har set det fra Villy er det rent maskespil – og legen stopper hvor ansvaret begynder. Åkesson, Espersen og Jalving gjorde det formidabelt. Åkesson… Read more »

Børge
Børge
11 years ago
Reply to  Marius

“Kontrasten mellem ventrefløjens kvinder og højrefløjens mænd var enorm, både i viden om emnet og i simpel forberedelse af standpunkter.” Lige i øjet. Det er det,det hele drejer sig om. Kønskamp, og vore modstandere har allieret sig med ædle vilde fra fjerne lande. Det har vist sig, at give bagslag, men det forstyrrer ikke denne verdens Druder og Zenier. Hadet formeligt sprøjter ud af dem. Min far var i modsætning til undertegnede en nobel og klog mand. Da jeg var teenager og skulle til fest med dans, så sagde han altid: “Husk at danse med alle pigerne – ikke kun… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Et populært spil i Østrig 😀

http://www.moschee-baba.at

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

@ beezy: Jeg kender ikke Clements sindelag, men for mig at se var Dahlerups og Stampes forbløffende vrøvlerier glimrende: Der er jo ikke noget, som når sludrechatoller får så megen taletid, at de får affyret det ene fodskud efter det andet på sig selv. Deres enetaler var en mageløs selvudstillen, herlig underholdning.

At Dahlerup kan blive professor i Sverige siger nok en hel del om Sverige, desværre ikke noget positivt.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Ved du, om “professor” er en beskyttet titel i Sverige, Henrik? 😀

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

Godt set, Henrik Jørgensen. Det var også min første tanke: Der er altid en grund til, at disse gutmenschen altid bor et andet sted end blandt deres elskede muslimer: Naturen, freden osv. Således også Drude Dahlerup. Ingen forhindrer hende dog i at flytte til fx Rosengård, mig bekendt. Der er dog nok ikke så megen natur og fred. Medmindre man opfatter bilafbrændinger mv. som natur hos de ædle vilde. Åkesson, Jalving og Espersen gjorde det rigtig godt, og trods alt hatten af for Astrid Kragh. Zenia Stampe: Det skal nok gå rigtig godt, hvis S-SF-EL-R skulle finde på at danne… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Måske lige bortset fra , at hun arbejder i (S)tockholm – og Rosengården ligger i Malmø 😀

Men der er flere lignende muslimske beton-ghettoer omkring Stockholm, så hun kan jo passende gå
allerforrest med imødekommenheden, når nu hun har sådan et fantastisk, pletfrit menneskesyn. 😉

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

‘arbejder’????? 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Haha, ja, jeg glemte at sætte “arbejder” i anførelsestegn 😉

Ok, altså: Hun færdes på uni i Stockholm, så der er en god bid vej ned til Al Malmo
og Rosengården …

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

Astrid Kragh er helt sikkert et dejligt menneske, som gerne vil gøre noget reelt godt for sine medmennesker, og derfor ikke er helt så dogmatisk i forhold til hvad det gode er. At hun har valgt SF som “arbejdsplads” skyldes sikkert noget så banalt og afilosofisk som, at SF ikke er så “nærigt”, som visse andre partier (i ramme alvor) for skyld for at være 🙂

– – –

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Morten - - -

(…) får skyld for at være, skulle der vist have stået 😉

– – –

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Ja, hvordan skal S& SF dog kunne samarbejde med R ( og Ø) , efter det vrøvl vi hørte fra Stampe-tossen her til aften? Man kan med god grund frygte, at resultatet bliver et tilbagefald til 90’erne, da mindst halvdelen af S & SF jo stadig lever i fortiden. Ritt Bjerregaard (!) afviste senere ovre for Jersild, at der kunne blive tale om, at S ville vende tilbage til tiden før 2001 – vi har skam erkendt problemerne nu. Meget underligt, når hun så sent som 2001 udtalte de bevingede ord “Antallet (af fremmede) er ikke noget problem”, og endda… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Fint program – men for F. hvor er det dog svært at undlade at kaste noget tungt efter sit TV, når de to uvidende, lalenaive PK-tosser Zenia Stampe og Drude Dahlerup er på skærmen og står og fabler om deres forkromede menneskesyn ( på andres bekostning! ). Lever de mon i 70’erne eller 80’erne mentalt? Hvad med for H. at forholde sig til realiteterne og alle de ulykker, mord,voldtægter, røverier, grov narkohandel og religiøs ballade, optøjer, trusler og vanvittige særkrav, vi allerede har set fra en alt for stor andel af vore uinviterede “kulturberigere”, især fra visse kulturer – både… Read more »

beezy
beezy
11 years ago

Flot initiativ af DR2, men Kjærsgaard viste sit sande sindelag ved at lade Drude Dahlerup og Xenia Stampe plabre løs og knap give tid til Jalving. K forstår ellers nok at afbryde folk. Og så bragte han en meningsløs enkeltsag ind i udsendelsen, som bragte temaet på afveje. K må i gang med at følge mere med på snaphanen ..

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
11 years ago

Drude var næsten flov over at indrømme, at hun bor i en hvid “ghetto” i det nordlige Stockholm, men som hun påpegede, har hun et særligt personligt behov for storslåede natur, skov, etc.. Det er ret morsomt med disse gutmennschen, de prædiker alle morale i et væk, men de har alle nogle private omstændigheder der gør, at de ikke selv behøver at deltage i det multikulturelle samfund. En så fanatisk multikulturfortaler som Drude Dahlerup, burde jo forelængst have opgivet sine private behov og bosat sig i et et indvandrertæt område, men hun skal formentlig næppe nyde noget. En løgnagtig hykler… Read more »

Bo
Bo
11 years ago

Jimmie är modig och kröker inte rygg inför kommunister eller muselmaner och det gör inte jag heller. Heja Sverige och Europa !

Frederik SJ
Frederik SJ
11 years ago

Synes det er sjældent at det ideologiske vanvid bliver udpenslet så tydeligt, som det var tilfældet med Drude Dahlerups optræden her til aften. Hun sagde det jo eksplicit – hun er overhovedet ikke interesseret i virkelighedens verden, men hvordan man omtaler den. Hvis virkeligheden så viser sig racistisk, så må man stoppe eller ændre omtalen af den.

Teknikken
11 years ago

Fantastisk program! Der havde været nok skænderi til flere timer.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

DR2 er samlet set det bedste TV-produkt i dagens Danmark. Lidt for godt måske. Jeg forventer, at DR2 meget snart skal “spare” på de stærke programmer.

– – –

Victor
Victor
11 years ago

Så er Sarrazin blevet fyret – det skal NOK få integrationsproblemerne i Tyskland til at forsvinde:

http://www.tagesschau.de/wirtschaft/sarrazin218.html

Så nu har Merkel, Schäuble og Westerwelle fået det, som de vil have det. (Husk lige det, næste gang, venstrefløjen bliver beskyldt for knæfald for islamisterne….)

37
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x